Pelaajalauta

Yleinen => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Turilas - 18.04.2008 19:23



Otsikko: Jalkapalloa
Kirjoitti: Turilas - 18.04.2008 19:23
Alkuun ilmoitus. En ole se Turilas, joka futisforumeilla kirjoittelee. On ihmeellinen sattuma, että minulla on sama nikki ja lisäksi sama suosikkijoukkue, JJK.

Koko pitkä talvi tätä on odotettu ja siihen on enää noin kaksi viikkoa, nimittäin kotimaisten jalkapallosarjojen alkuun. Veikkausliiga pamahtaa käyntiin 27.4. ja Ykkönen 2.5. Lisäksi kesäkuussa kuningaslajin katsojat linnoittautuvat kauniiden kesäiltojen ajaksi (jos ei suomalaista futista ole paikan päällä tarjolla) sohvilleen EM-kisoja vahtaamaan. Autuutta.

Ykkönen kaudella 2008

AC Oulu, Oulu
Atlantis, Helsinki
FC Hämeenlinna, Hämeenlinna
FC Viikingit, Helsinki
Grankulla IFK, Kauniainen
JIPPO, Joensuu
JJK, Jyväskylä
KPV, Kokkola
Käpylän Pallo, Helsinki
PK-35, Helsinki
PS Kemi, Kemi
TPV, Tampere
TP-47, Tornio
VIFK, Vaasa

Veikkausliigan väännöt ovat vielä tänä kesänä minulle hieman toissijaisia. Oman kotikaupunkini Jyväskylän  JJK on ansainnut paikkansa sydämessäni ja komeettamaisen viime kauden jälkeen odotukset ovat kovat, mutta realistiset. Nousu Veikkausliigaan on mahdollinen, mutta toinen sija ja nousukarsinnat tyydyttäisivät ainakin minua. Tärkeintä olisi, että nyt ei olla vauhtisokeudessa panostettu vääränlaisiin miehiin (Ady?), ja että pakka lähtisi heti kauden alusta toimimaan kunnolla. Vaarana on, että liiallisella riskinotolla romutetaan viime kesän hienon buumin luoma pohja jyväskyläläisen jalkapallon tulevaisuudelle. Ykkösessä JJK:n pahin vastustaja tulee olemaan FC Viikingit.

Perhana, kun todennäköisesti heinäkuussa muutan Turkuun, jolloin iso osa JJK:n peleistä jää näkemättä. Pitää ajoittaa mahdolliset vierailut Keski-Suomessa JJK:n tärkeiden pelien aikaan. Turku tarjoaakin sitten oivan aasinsillan seuraavaan aiheeseen.

Veikkausliiga 2008

FC Haka, Valkeakoski
HJK, Helsinki
FC Honka, Espoo
FC Inter, Turku
FF Jaro, Pietarsaari
FC KooTeePee, Kotka
FC Lahti, Lahti
IFK Mariehamn, Maarianhamina
KuPS, Kuopio
MyPa, Anjalankoski
RoPS, Rovaniemi
Tampere United, Tampere
TPS, Turku
VPS, Vaasa

Veikkausliiga käynnistyy mielenkiintoisista asetelmista, sillä tällä kaudella mestaruudesta taistelee ainakin kolme joukkuetta. TPS, Tampere United ja HJK. HJK sössi jossain vaiheessa suomifutiksen valta-asemansa ja TamU meni heittämällä ohi. Turussakin ollaan innostuttu ja viime kauden kolmonen, TPS, lähtee kauteen mestaruus tavoitteena. Saa nähdä, syöksevätkö turkulaiset TamU:n pois valtaistuimelta.

Turkuun muuttaessani käyn varmasti katsomassa jalkapalloa Veritas-stadionilla. Vielä ei oikein ole mitään intohimoja TPS:aa tai Interiä kohtaan, mutta koska olen perinteiden mies, kiinnostaa TPS perinteikkäänä seurana Interiä enemmän. Tietenkin TPS:lla on myös tuo vankka menestymismahdollisuus, mutta se ei oikeastaan vaikuta suuntaan eikä toiseen.

Jalkapallon EM-kisat 7.-29.6. 2008

EM-kisat tulevatkin ajankohtaisemmaksi sitten myöhemmin, mutta otinpa nekin mukaan tähän ketjuun. Suomi ei Hodgsoninkaan alaisuudessa selvinnyt jalkapallon arvokisoihin, vaikka kisapaikka jäi vain "maalin päähän". Tämä seikka tietenkin hieman vähentää kisojen kiinnostavuutta, mutta laatujalkapalloa on silti odotettavissa tuutin täydeltä. Yllätyksenä myös Englanti jäi kisoista rannalle, mutta se ei paljon harmita, kun katsoo nykyistä englantilaista sukelluspalloa.

Minua kiinnostaa eniten Saksa, sillä jo vuoden 2006 MM-kisoissa sakemannit osoittivat, ettei heidän pelaamisensa enää ole tylsää ja puolustusvoittoista taktikointia. Lisäksi Saksan Bundesliiga on talven aikana noussut ulkomaiseksi suosikkisarjakseni komeiden laukausten ja runsaiden tilanteiden vuoksi.

A-lohko: Sveitsi, Tshekki, Portugali, Turkki
B-lohko: Itävalta, Kroatia, Saksa, Puola
C-lohko: Alankomaat, Italia, Romania, Ranska
D-lohko: Kreikka, Ruotsi, Espanja, Venäjä


Toivottavasti Pelaajalaudalla on muitakin jalkapalloihmisiä, ettei mene täysin kuuroille korville tämä ketju. :)


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 18.04.2008 20:22
Alkuun ilmoitus. En ole se Turilas, joka futisforumeilla kirjoittelee. On ihmeellinen sattuma, että minulla on sama nikki ja lisäksi sama suosikkijoukkue, JJK.
Moi Dixu!

Kyllähän tuota tulee seurattua. Tällä kaudella varmaan eniten Kakkosta ja tietenkin Suomen pelit tulee kannattajakatsomosta katsottua. Ei kyllä jaksa odottaa kauden alkamista. Perhana. Tälläkin hetkellä hyvä ilma, tekisi mieli mennä höntsäilemään.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Xerobos - 19.04.2008 05:14
Nappuloita on kiilloteltu jo kuukauden päivät, pelipaidat uusittu ja palloihin pumpattu ilmaa, joten valmiina ollaan amatööriviheriöille (tai tomuisille hiekkaniityille) kesän koitoksiin. Kesän kohokohdat ovat aina futis, terassikaljat ja naiset.

KuPSin pelejä käyn yleensä katsomassa 3-5 peliä kesän aikana. Tänä vuonna on vaihteeksi siis tarjolla veikkausliigaa, mutta jos perinne jatkuu edellisvuosien tapaan, niin tiedossa on jälleen ykköseen tippuminen. Pääasia KuPSin peleissä on itse tapahtuma kalja-alueineen, joten tärkeintä ei ole voitot vaan pelaajien sättiminen siitä kuinka surkeita he ovat ja miten itsekin pystyisi parempaan.

Noin kuukausi sitten kävin Stadio Olimpicolla katsomassa Serie A -matsin AS Roma - AC Milan. Siinä sai vähän perspektiiviä mitä se futiskulttuuri todellisuudessa on. Hieno kokemus kieltämättä. Olin melko rauhallisessa katsomonosassa, mutta fanikatsomossa näytti olevan aika villi meininki ja sieltä ei varmasti peliä kovin hyvin pysty seuraamaan. Oli nimittäin jokunen Roman lipunheiluttelija sinne eksynyt.

Arvokisoja seuraan aina niin paljon kuin mahdollista. Huippuotteluihin valmistaudutaan pelaamalla PESsiä, valmistamalla dipit sipseille 20 minuuttia ennen matsia ja tietenkin ottamalla muutama huurteinen. Siitä ei kesäpäivä enää parane. Oma suosikki on Italia, mutta toiseen perättäiseen arvokisamestaruuteen en jaksa uskoa.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Japshumwaa - 30.04.2008 16:19
Kotimaankentillä kannustan vain ja ainoastaan FC Lahtea, mutta valitettavasti matkaa on nykyään sen verran että peleihin ei tule enää lähdettyä. Vielä muutama vuosi sitten kävin katsomassa kaikki kotipelit, jos vain aikatauluihin sopi. Mielenkiintoinen joukkue on Lahdella koossa ja pitkästä aikaa sellainen valmentajakin mitä tarvitaan. Mursu oli/on "hyvä valmentaja" jos saa hyvät pelaajat ja Kampman on vitsi. Jos tuo joukkueen tavoite eli 6. sija täyttyy niin siihen voi olla tyytyväinen.

Yritän päästä pari JJK:n matsia seuraamaan ettei livepelit mene täysin ohi tänäkään kesänä. Joukkueesta en toki tiedä mitään.

EM-kisoissa ei ole mitään varsinaista suosikkia, mutta hyökkäävä futis saa minut lähes aina puolelleen. Hyvät kisat tulossa kun Englanti jäi rannalle.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 03.05.2008 20:19
Jahans, JJK aloitti kautensa vierastasapelillä KPV:tä vastaan. 2 - 2 päättyi peli. Voittoonkin oli mahdollisuus, mutta JJK:n Salkojärvi tiputti loppuhetkillä pallon Palloveikoille ja nahkakuula oli verkossa. Ihan tyytyväinen olen yhteen pisteeseen, sillä KPV:kin on arvioitu Ykkösen kärkipäähän, mutta jos kerran voitto oli noin lähellä niin tietenkin harmittaa.

Veikkausliiga alkoi tällä viikolla oikeastaan niin kuin pitikin. TPS pöllyytti KuPSia 0 - 3, mutta TamU jäi yllättäen 0 - 0 tasapeliin Jaron kanssa.

Maanantaina näkyy Urheilukanavalla ottelu Fc Haka - KuPS ja torstaina sarjan kannalta tärkeä ja mielenkiintoinen kamppailu Tampere United - TPS.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 09.05.2008 19:43
Hohoo, nyt on kovaa settiä Keskisuomalaisen Ilkka Kulmalalta. Kolumni Fanit ja fanit (http://www.ksml.fi/kiekko/kolumnit/fanit-ja-fanit(120687).ece). Jätkä kehtaakin arvostella suomalaista jalkapallofanikulttuuria, kun itse on lätkän mm-kisoja vahtaamassa Kanadassa. Peliä näkemättä, vain siitä kuulemalla, hän julistaa TPS-fanit kakaroiksi ja Suomen jalkapallokulttuurin mitättömäksi, koska Raitapaidat käänsivät selkänsä joukkueelleen 0 - 4 päättyneen paikallisottelun lopussa. Kulmala ei taida tietää, että tuo on ennemminkin merkki fanikulttuurin rantautumisesta Suomeen, sillä Euroopassa on ollut jo kauan tapana kääntää selkä huonosti esiintyvälle joukkueelle. Ime sykkivää Ilkka.

Lopuksi hän vielä härskisti hehkuttaa, kuinka mahtavia ja ihania jääkiekkofanit sen sijaan ovat. Älytöntä kurapaskaa koko artikkeli. Miksi jalkapallokulttuurin nousu Suomessa pelottaa niin helvetisti näitä jääkiekkomiehiä?


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 09.05.2008 19:46
^ Hehkuttaa latvialaisia lätkäfaneja, vaikka mun tietääkseni Latvian lätkäfanit heittelivät kaikkea paskaa kotikisoissa, kun peli ei kulkenut.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Melfice_ - 10.05.2008 10:59
Mua ei henkilökohtaisesti pelota suomalaisen fanikulttuurin nousu, vaan vääristyminen. Kiekkokatsomoissakin on nähtävissä näitä erityisosastoja (terveisiä ULTRAS Jokereille) jotka apinoivat täydellisesti eurooppalaista jalkapallofanimeininkiä huliganismia myöten. Fc Lahden fanit ovat myös osoittaaneet "asiallisuutensa."

Itse asiassa koko fanimeininki on mun mielestä aika naurettavaa aikuisilla miehillä. Joku TamU:n Sinikaartin "Juudas!"-huutelu aikoinaan Antti Pohjalle sai mut kyllä pyörittelemään päätäni, mutta on se kiva nähdä kuinka faninkin takki kääntyy.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 10.05.2008 12:37
Mua ei henkilökohtaisesti pelota suomalaisen fanikulttuurin nousu, vaan vääristyminen. Kiekkokatsomoissakin on nähtävissä näitä erityisosastoja (terveisiä ULTRAS Jokereille) jotka apinoivat täydellisesti eurooppalaista jalkapallofanimeininkiä huliganismia myöten. Fc Lahden fanit ovat myös osoittaaneet "asiallisuutensa."
Huliganismi on tietenkin vääristynyttä fanikulttuuria, kun faneja eivät itse matsit enää kiinnosta vaan niiden ympärillä tapahtuvat rähinät. Tällaisesta ei kuitenkaan ole Suomessa juuri merkkejä, paitsi lehtien liioittelemat TPS:n ja Interin Liigacupin finaalin jälkeiset nahistelut ja muut yksittäiset järjestämättömät kahinat, joihin alkoholi on varmasti osasyyllinen. Jääkiekkokatsomoista en tiedä.

Jos vertailee torstaista TamU - TPS -peliä vaikka johonkin muutaman vuoden takaiseen otteluun, voin vannoa, että fanikulttuurin vääristymisestä on turha puhua, vaan ennemminkin nimenomaan fanikulttuurin rantautumisesta Suomeen. Vai onko suomalainen hyssyttely ollut "oikeaa" fanikulttuuria ja muun Euroopan äänekäs kannustus vääristynyttä?

Lainaus käyttäjältä: Melfice_
Itse asiassa koko fanimeininki on mun mielestä aika naurettavaa aikuisilla miehillä.
Voihan sitä tuppisuunakin katsomossa istua ja vähän lapasia taputtaa yhteen, mutta enemmän otteluista saa irti kunnollisella myötäelämisellä. Ei se tunnelma kahisevista tuulipuvuista otteluihin synny, ja siksi faniryhmiä tarvitaan. Samalla tavalla fanius tuo sisältöä jonkun elämään kuin videopelit ja videopelikulttuurin seuraaminen toiselle. Harrastuksia molemmat.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Melfice_ - 10.05.2008 21:28
Huomenna alkaa oma virallinen futiskauteni Tampereen alueen kutosdivarissa. Pari kovaa harjoitusottelua ja muutamia harjoituksia on jo takana joten ei tässä ihan louhikkokosketuksella pitäis olla liikkeellä. Sain vielä joukkueelta huomionosoituksen ja kannan kapteeninnauhaa huomenna, nice! Täytyy kiittää luottamuksesta pistämällä paria vastustajan hyökkääjää kovasti sukille (tähän sellanen futisforumtuoppi perään.)


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 06.06.2008 18:27
Hohoo! Huomenna alkaa ja on sitä jo odotettukin. Kaksi vuotta näitä pirskeitä odotettiin ja kohta nurmikentät syöpyvät taas verkkokalvoille. Harmillisesti olen huomenna mökillä, joten avausmatsin seuraaminen saattaa jäädä saunomisen takia hieman vähälle. Illan toisen koitoksen pystyy jo väijymään kokonaan.

Huomenna siis TV2:lla,

Sveitsi - Tshekki klo 18.50
Portugali - Turkki klo 21.35

Loppuun vielä futisaiheinen kevennys: http://www.youtube.com/watch?v=FQlgA68z_L4


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: JasuPoju - 06.06.2008 19:32
Jeps, huomenna tosiaan futisjuhlaa luvassa koko illan. Melko mielenkiintoisia matseja heti alkuun luvassa ja luultavasti tulee tuijoteltua molemmat alusta loppuun. Ekassa matsissa oletan Tshekin voittavan, en tosin tiedä kuinka paljon... veikataan vaikka 2-1. Toinen matsi onkin sitten kiinnostavampi, sillä odotan innolla näkeväni miten C.Ronaldo pelaa maajokkueessa. tulokseksi veikkaan 0-1, Portugali vie.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: tuhis - 06.06.2008 21:37
Saakos noita matseja näkymään jotenkin netin kautta ja siitä sitten tuikkaamaan jollain playerilla ne televisioruudulle?


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: BurnBlack - 06.06.2008 21:40
Saakos noita matseja näkymään jotenkin netin kautta ja siitä sitten tuikkaamaan jollain playerilla ne televisioruudulle?

Ylellä näyttäis olevan ainakin netin kautta kahteltavissa...
http://www.yle.fi/urheilu/suorat_lahetykset_netissa/

Suorat lähetykset
Jalkapallon EM-kilpailut, 7.-29.6. Sveitsi ja Itävalta
Kaikki pelit näytetään suorina myös netissä.
Esitysoikeudellisista syistä ne on katsottavissa vain Suomessa.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: tuhis - 06.06.2008 21:42
Mjoo, justiin löysin ite. Täytyy kysyä kaverilta onko jotain proostriimejä tarjolla kun se on semmonen jalkkisjumala.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 06.06.2008 22:26
Seurailtua tulee tiiviisti EM-kisoja kyllä.

Lätkän MM-kisojen aikaiset manageroinnit ei tuntuneet lautailijoita kiinnostavan, mutta mitens olisi nyt YLEn ja UEFAn fantasiajalikset? Teen aloitteen ja luon liigan. Liittyä saa kuka vaan ja toivottavasti mahdollisimman moni näin tekee.  :)

Tälläistä    172197-40988    koodia pitäisi 'liigat' -sivulla olevaan laatikkoon heittää, jotta liigaan mukaan pääsee.

Tässä vielä linkki itse peliin  http://fi.yle.fantasy.euro2008.uefa.com/ .


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 06.06.2008 23:16
Äh, yritin liittyä, mutta lopulta ei innostus riittänyt kokoonpanon luonnin yli. :) Katsotaan jos joku toinen päivä jaksaisi edes vähän alusta.

Mutta, miten olisi laudan Euroopanmestariveikkaus ja panoksena kunniaa Pelaajalaudalla. Itse veikkaan mestariksi Saksaa.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Riepu - 06.06.2008 23:27
Olen kaukana jalkapalloasiantuntijasta, mutta kisoja tulee silti vähintään toisella korvalla kuunneltua. Ranskaa kannatetaan kisasta toiseen ja heidän voittoa tässä veikataankin.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Taist0 - 06.06.2008 23:46
Kaikista vähiten kannatan italialaisia filmaaja mammanpoika homoja, jotka tuntuvat pärjäävän aina sillä kun heittäydytään tuomarin eteen. Mutta voittajaksi toivoisin Hollantia tai Portugalia.

Voittajaksi veikkaan Portugalia.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 07.06.2008 00:12
Kaikista vähiten kannatan italialaisia filmaaja mammanpoika homoja, jotka tuntuvat pärjäävän aina sillä kun heittäydytään tuomarin eteen.

Niin tuolla tavallahan se maailmanmestaruuskin tuli kaksi vuotta sitten. :rollaus:
Kyllä ne osaa Portugalin pojat yhtä lailla hyppiä itse C.Ronaldon johdolla.

Italian lippua heilutellaan koviten täälläpäin, mutta tuntuu että ei ole Italian vuoro tänä vuonna, vaikka tietysti sitä toivon. Saksan mestaruus lienee aika lähellä, mutta en kehtaa peesailla Turilasta, vaan veikkaan Espanjaa. Kroatian toivon jatkavan pitkälle ja Hollannin jäävän alkulohkoon.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Taist0 - 07.06.2008 00:23
http://youtube.com/watch?v=JS5yLSynG2g&feature=related (http://youtube.com/watch?v=JS5yLSynG2g&feature=related)
Tästä rankkari lisäajalla ja jatkoon. Varmasti olisi Italia tippunut jos tuomari ei olisi mennyt filmaukseen ja antanut pelata ottelun normaalisti loppuun.

Tästä näkee vielä paremmin http://youtube.com/watch?v=l1kx8aOaSbA&feature=related (http://youtube.com/watch?v=l1kx8aOaSbA&feature=related)


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 07.06.2008 00:44
http://youtube.com/watch?v=JS5yLSynG2g&feature=related (http://youtube.com/watch?v=JS5yLSynG2g&feature=related)
Tästä rankkari lisäajalla ja jatkoon. Varmasti olisi Italia tippunut jos tuomari ei olisi mennyt filmaukseen ja antanut pelata ottelun normaalisti loppuun.

Tästä näkee vielä paremmin http://youtube.com/watch?v=l1kx8aOaSbA&feature=related (http://youtube.com/watch?v=l1kx8aOaSbA&feature=related)

Mistäs sä sen niin varmasti tiedät että olisi tippunut.  :lol:
Ja ei tuo ollut edes niin epäoikeudenmukainen tuomio, olihan siinä edes jotain kontaktia.

Ja laitetaan nyt sitten videoita
http://www.youtube.com/watch?v=qzvx5f9FZss&feature=related
http://youtube.com/watch?v=82ochcQ56Es&feature=related  .


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Taist0 - 07.06.2008 01:44
Kyllä ne osaa Portugalin pojat yhtä lailla hyppiä itse C.Ronaldon johdolla.

Nii osaa, sehän on selvää että kaikkien maiden pelaajat filmaavat, mutta italialaiset kaikista eniten. Italia on vähän niin kuin Jari Litmanen, Litmanen on aina loukkaantunut mutta silti Suomen avauksessa ja italialaiset taas kannetaan aina paareilla ulos ja silti se kannettu pelaaja tulee antamaan vapaapotkun.

Ja ei tuo ollut edes niin epäoikeudenmukainen tuomio, olihan siinä edes jotain kontaktia.

Italialainen juoksi suoraan päin australialaista ja yllättäen kaatu. Kontakti oli suoraan italialaisen vika ja sille olisi pitänyt antaa suoraan punainen filmauksesta ja ryntäämisestä. Voi olla myös että Italian mafia oli lahjonut tuomarin, kun ei italialaiset omin avuin pärjää.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 07.06.2008 09:46
Filmaavat italialaiset, kurinalaiset saksalaiset, rehdit englantilaiset jne. Nykyjalkapallossa nuo entiset maitten leimat ovat aikalailla jo sekoittuneet keskenään, sillä oman näkemykseni mukaan englantilaisessa jalkapallossa sukellellaan nykyään melkeinpä enemmän kuin italialaisessa. Tästä syystä entisen suosikkimaani (Suomen jälkeen) jääminen kisoista rannalle oli hieno homma. Kyllähän ne italialaisetkin temppuja osaa, mutta siellä on lähinnä ne pari ällöttävää yksilöä, kuten sylkijä-Totti. Munaa suoleen sellasille.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Dr. Scientist - 07.06.2008 11:05
Itse olen Taist0n kanssa täysin samaa mieltä. Italia on kyllä paska jengi ja mua vitutti aika melkoisesti tuo Australia-Italia matsi silloin pari vuotta sitten. Ihan sama mitä muut sanovat, mutta Italia on homoin jengi ikinä, ja heiltä pitäisi kieltää futis ikuisesti. Ne on oikeasti näyttelijöitä jotka on koulutettu pelaamaan jalkapalloa. Italiaa en missään nimessä kannata, ja olisi vain hyvä jos tippuisivat jo alkulohkoissa.

Mitä turnaukseen tulee niin veikkaisin että Saksa vie mestaruuden tänä vuonna, mutta koska olen Ranskan ikuinen kannattaja, niin valitsen sen. Eli veikkaan että Ranska voittaa.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: JasuPoju - 07.06.2008 11:33
Seurailtua tulee tiiviisti EM-kisoja kyllä.

Lätkän MM-kisojen aikaiset manageroinnit ei tuntuneet lautailijoita kiinnostavan, mutta mitens olisi nyt YLEn ja UEFAn fantasiajalikset? Teen aloitteen ja luon liigan. Liittyä saa kuka vaan ja toivottavasti mahdollisimman moni näin tekee.  :)

Tälläistä    172197-40988    koodia pitäisi 'liigat' -sivulla olevaan laatikkoon heittää, jotta liigaan mukaan pääsee.

Tässä vielä linkki itse peliin  http://fi.yle.fantasy.euro2008.uefa.com/ .
Tuo oli hyvä idea, piti jo eilen pistää jonkinlainen jengi pystyyn mutta unohtui. Voisikin nyt sellaisen tehdä, liityn sitten tuohon liigaan kunhan saan joukkueen kasaan.

Voittajaksi veikkaan Ranskaa.

Edit: Noniin, nyt olisi squadi kasassa ja liityin liigaankin jo, jossa harmittavasti vasta yksi joukkue omani lisäksi  :lol: Eikö muuten toisten pelaajien kokoonpanoja pääse näkemään mitenkään? :???:


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 07.06.2008 13:13
Edit: Noniin, nyt olisi squadi kasassa ja liityin liigaankin jo, jossa harmittavasti vasta yksi joukkue omani lisäksi  :lol: Eikö muuten toisten pelaajien kokoonpanoja pääse näkemään mitenkään? :???:

Joo ei ole ollut hirveästi tunkua ainakaan vielä. :P

Toisten kokoonpanot varmaan alkaa näkymään ensimmäisen pistepäivityksen / juokkueiden lukittumisen (ensimmäiselle jaksolle) jälkeen. Lukittuminen muuten tapahtuu tänään kello 19 Suomen aikaa, joten vielä ehtii oman joukkueen kokoamaan. Olisihan se kiva edes viitisen kappaletta joukkueita tuonne liigaan saada.  ;D


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Kabanossi - 07.06.2008 13:24
No voisha sitä mukaan tulla, vaikken jalkapallosta mitään tajua. Ei hajuakaan kuka voisi olla pistehai. Samapa tuo.  ;D


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Taist0 - 07.06.2008 13:25
Tuli tossa äskön liityttyä tuohon liigaan. Joukkueesta tulikin sitten aika paska, kiitos tuon 2 pelaajaa per maa säännön mikä sitten lopuksi sekoitti koko joukkueen ihan kokonaan.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Xerobos - 07.06.2008 13:45
Tuli tossa äskön liityttyä tuohon liigaan. Joukkueesta tulikin sitten aika paska, kiitos tuon 2 pelaajaa per maa säännön mikä sitten lopuksi sekoitti koko joukkueen ihan kokonaan.
Joo, rasittava sääntö, mutta nyt on joukkue kasattuna ja liigassa mukana.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 07.06.2008 14:15
Joo onhan tuo alkulohkovaiheen 2 pelaajaa/joukkue aika tiukka sääntö. Mutta kaikillehan tuo on sama  kuitenkin. Ja pitihän sitä jotenkin rajoittaa ettei saa esim. saksan ykkösmiehistöä kokonaan joukkueeseensa. Suurempi vaihtelu pelaajien hinnoissa olisi tietysti ollut toinen vaihtoehto. Mutta eipähän nyt ainakaan kaadu peli alussa siihen että olisi liikaa luottoa johonkin joukkueeseen. ;D

Tuli ensimmäinen EM-kisa -vetokin tehtyä:

Euro 2008 - To win group A               Portugal    2,20
Euro 2008 - To qualify from group B        Croatia    1,50
Top Goalscorer - Italy                            Luca Toni   2,50
Greece - Finishing Position                 Eliminated in the group stage   1,60

Total Odds: 13.20
Amount: 3.00 EUR
Possible payout: 39.60 EUR




Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Scarf - 07.06.2008 20:42
Voisiko joku potkia ton änkyttävän apinan vittuun tuolta YLEn selostuskopista? Ruotsinkielisestäkin selostuksesta saisi paremmin selvää.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: JasuPoju - 07.06.2008 20:59
No joo, ihan semiviihdyttävä avausmatsi. Enemmän maaleja olisin tietysti odottanut mutta onneks edes yksi nähtiin. Voittajaksi odotin Tshekkiä, joka rutiinilla sen ottikin. Seuraava koitos on ainakin itselle hieman mielenkiintoisempi kun Portugali kohtaa Turkin. Uskon, että Portugali vie voiton mutta Turkki kyllä tarjoaa kovan vastuksen.

Edit: Ja Portugalihan sen vei, ihan letkeä matsi mutta selvästi molemmat joukkueet hakivat vielä omaa peliään. Pepen maali oli hieno.
Huomista Saksan ja Puolan kohtaamista odotan innolla, sillä kiinnostava nähdä miten mestaruussuosikki Saksa aloittaa...


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Taist0 - 08.06.2008 00:19
Alustavasti näyttäisi tulevan yhteensä 24 pistettä, mutta ei ole vielä kunnolla nuo pisteet tuonne päivittyneet.

Pepe 15pts, Jankulovski 6pts ja Deco 3pts.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 08.06.2008 00:56
Jeps, ensimmäinen päivä EM-kisoja takana. Ensin jotain avausottelusta. Frein loukkaantuminen heti avausottelussa 45 minuutin ja pirteän esityksen jälkeen oli kyllä melko surullista sekä miehen itsensä että isäntämaan kannalta. Tsekki ei kovin suuresti vakuuttanut, mutta tullee menemään lohkosta jatkoon tuon avausvoiton takia, jos vain pystyy nappaamaan edes pisteen Turkilta. Sionkoon tuli luotettua fantasiajalkapallon puolella ja hyvinhän mies pelasi. Olisi saanut vaan osua siihen yhteen keskityspalloon päällään. :)

Toisessa ottelussa Crisse väläytti pari kertaa, ja pääsihän tuo heittäytymäänkin oikein komeasti heti ekalla minuutilla. :lol: Lisäksi maalipuut onnistuivat pelastamaan Nuno Gomes vs. Jan Koller valintani täydelliseltä katastrofilta.



Kokonaisuudessaan joukkue näyttää näin aluksi tältä:

                 Casillas

    Grosso  Mellberg  Carvalho

Pirlo  Ballack(c)  Kranjcar  Sionko

        Klose   Koller  Petric

Vaihdossa van Bronckhorst.

Valintojen loppupuolella joutui tekemään muutamat tiukat ratkaisut:
Nuno Gomes vs. Koller , Ballack vs. Schweinsteiger ja Kranjcar vs. Modric.
Ja oikeastaan vielä harkitsin ensin Dicaa Romaniasta, mutta päädyin lopulta Sönkköön (Sionkoon).



Ja sitten vielä vedonlyöntiä:

10    Sveitsi +1 - Tshekki      X/2    4,00/5,80
15    Portugali - Turkki       1     1,65
57    Itävalta - Kroatia    2     1,80
68    Saksa - Puola    1   1,45

Pelitapa: Vapaavalintainen (Rivejä: 2 kpl)
Kokonaiskerroin: 17,22 - 24,97
Panos: 3,00 €
Hinta: 6,00 €

Tuollainen tuli tehtyä aikaisemman kaveriksi. Ihan hyvältä näyttää tuokin tällä hetkellä.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 08.06.2008 14:58
Tshekki oli eilen tosiaan yllättävän hampaaton Sveitsiä vastaan, eikä eilinen voitto ollut kovinkaan ansaittu. Portugali sen sijaan dominoi täysin kenttätapahtumia Turkkia vastaan, paitsi ottelun lopussa, jossa Turkki sai hieman otetta ennen 2 - 0 maalia.

Saksa - Puola -ottelu on tänään varsin mielenkiintoinen, myös stadionin ulkopuolisten lieveilmiöiden takia. Puolalaisista kannattajista kun ilmeisesti odotetaan kisojen huligaanisakkia ja järjestyshäiriöiden aiheuttajia.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: JasuPoju - 09.06.2008 08:10
Tänään onkin sitten luvassa todella mielenkiintoiset matsit kun Ranska pelaa Romaniaa vastaan ja Hollanti kohtaa Maailmanmestari Italian. Ranskan uskon löylyttävän Romaniaa oikein olan takaa vaikka joitain yllätyksiä saattaa tulla. Fantasy footballin takia toivon Henryn pelaavan. Illan toisesta koitoksesta en oikein tiedä mitä sanoa. Italia on ehkä hienoinen ennakkosuosikki mutta uskon kyllä Hollannin mahdollisuuksiin. Hollannin pelin voi tosin kusea heidän puolustuspelinsä takia, joka ei tunnetusti ole sitä kaikkein vahvinta luokkaa :(


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 10.06.2008 00:08
Olipas hieno peli tuo Hollanti - Italia. Monessa ennakkoarviossa povattiin 0 - 0 tasuria, mutta toisin kävi ja italiaanot lähetettiin karulla tavalla takaisin taktiikkapöydän ääreen. 3 - 0! Huh huh, Hollanti. En voi sanoa, ettenkö nauttinut lopputuloksesta, vaikka Italiaa en oikeastaan vihaakaan kuten takavuosina, mutta kummasti tuo lopputulos tyydytti. Sneijderin maali oli upea ja Italian puolustus paikoin ula-aalloilla.

Ranska ja Romania puolestaan pelasivat surkean ja mitäänsanomattoman ottelun. Ei oikein kiinnostanut tuon matsin seuraaminen yhtään ja tulos 0 - 0 kuvastaakin hyvin, miten tasapaksu esitys molemmilta joukkueilta nähtiin.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 10.06.2008 00:26
Hehe, joo. Ranska-Romania oli kyllä uskomattoman heikko ottelu. Hollannin voitto ei loppujen lopuksi yllättänyt kovinkaan suuresti, mutta numerot kylläkin. 2-1 tai 1-0 olisin rahani kiinnittänyt, jos olisi ollut pakko. Toivottavasti Materazzi loukkasi itseään pahemminkin, niin ei tarvitse enää sitä tuolla puolustuksessa katsella näissä kisoissa. Fantasy footballin puolella menee myös lujaa, kun vaihtomies tekee parhaat pisteet koko joukkueesta. :P

Ja onhan näitä EM-kisan aikaisia ilmaisia pelejä netti muutenkin pullollaan. Osallistuttua on tullut Fantasy footballin lisäksi veikkauksen tulosarvailuun (joka on aivan surkea) ja UEFAn JVC predictoriin (http://en.predictor.euro2008.uefa.com/), jossa tänään osui Romania-Ranska pelin maalimäärä 0-1, Hollannin voitto, Hollanti-Italian maalimäärä 2-3 ja Ruud Van Nistelroyn avausmaali. Predictorin puolella ollaan suomen mittakaavalla 25. Harmi että tuossa taitaa olla luvassa palkinnot vain maailmanlaajuisen kilpailun kärkisijoille, mihin ei kyllä mitään mahdollisuuksia ole. ;D

51 euroa napsahti tuosta ylempänä mainitusta pelistä tänään tilille, mutta Ranskan voitolla se olisi saanut huomenna seurakseen reilut neljäkymppiä. :(


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: JasuPoju - 10.06.2008 08:02
Hollanin esitys oli todellakin rautainen ja ainakin minun silmissäni nosti joukkuuen mahdollisuuksia menestyä. Fantasy footballistakin tuli mukavat pojot kun Sneijder ja van Bronckhorst maalasivat, tosin Zambrotta saattoi aiheuttaa muutaman miinuksen keltaisellaan... Ranska Romania ottelua en edes katsonut mutta ainakaan loputuloksen perusteella en menettänyt paljoakaan.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 10.06.2008 23:51
Päivän ensimmäisessä ottelussa Espanja nousi yhdeksi alkukierroksen vakuuttajista. Venäjä oli melko aseeton espanjalaisten nautinnollisen näköistä lyhytsyöttöpeliä vastaan. Kertakaikkiaan upeaa peliä Espanjalta ja 4 - 1 tulos oli täysin oikeutettu. Olikohan joku tuohon Fantasy Manageriin laittanut kokoonpanoon David Villaa? Pisteitä varmasti nimittäin ropisi hattutempun johdosta.

Äskeinen myöhäisillan kamppailu ei ollut hassumpaa viihdettä sekään. Ruotsi nyt on aina Ruotsi, mutta sympatiani olivat silti ainoan Pohjoismaisen joukkueen puolella. Varsinkin, kun vastassa oli häpeällistä ja sikamaista jalkapalloa pelaava iljetys nimeltä Kreikka, jonka saisi minun puolestani poistaa maailman futiskartalta. Höntsäävät välillä omalla alueella yli minuutin siirrellen palloa puolustajalta toiselle, potkivat vastustajaa pelitilanteen jälkeen, voittivat tuurilla ja dopingilla edelliset EM-kisat ja ovat muutenkin ihan perseestä revittyjä. Onneksi Ruotsi voitti ottelun Zlatanin komealla laukauksella ja Hanssonin vähemmän komealla runnomisosumalla.

Nyt kun ensimmäinen kierros lohkovaiheesta on pelattu, alkavat mestarisuosikit jo hahmottua. Minun silmissäni vakuuttajiksi ovat nousseet Portugali, Saksa, Hollanti ja Espanja. Ei siis mikään yllättävä nelikko, mutta toivottavasti kisoissa nähdään vielä yllätyksiä, kunhan niihin ei liity tuo yksi k-kirjaimella alkava Välimeren valtio.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 11.06.2008 00:12
Espanja oli odotetun hyvä tai oikeastaan vielä parempi kuin ainakaan omat odotukseni. Venäjältä taas odotettua heikompi esitys, Ruotsin kanssa tulee tiukkaa lohkon kakkossijan tavoittelussa. Kreikka lienee jo ulkona jatkotaistelusta. Oli kuitenkin viihdyttävin kisapäivä tähän mennessä otteluiden puolesta, vaikka Kreikka teki kovasti töitä, jottei näin olisi ollut. :)

Olikohan joku tuohon Fantasy Manageriin laittanut kokoonpanoon David Villaa? Pisteitä varmasti nimittäin ropisi hattutempun johdosta.

Ei tainnut laudan pojilta löytyä, maistuvat pisteet kyllä olisi tuonut. Ekan lohkovaiheen jäljiltä taitaa olla hallussa laudan liigan viimeinen sija, joten alemmas ei ainakaan enää päästä. ;D Predictorissa menee sitten paremmin; tänään osui Villan avausmaali, Ruotsin voitto tuplapisteillä ja Ruotsi-Kreikka ottelun 2-3 maalia. Ja sijoitus nousi suomalaisten keskuudessa 25.->11.

Rahallisista veikkauksista jos taas puhutaan, niin eilinen Ranskan tasapeli-nyhjäys tuli sitten "maksamaan" 80e. Kahdessa euron vedossa Ranska-peli oli ainoa pettänyt, kummatkin olisivat tuoneet n. 40e/veto. Tänään sitten vielä Venäjän loppuminuuteilla tekemän maalin ansiosta meni taas 40e sivusuun. :P Noh lohkovaiheen ensimmäisen kolmanneksen jälkeen rahaa on palanut veikkauksiin 12e ja takaisin on tullut 51e, 39e siis plussan puolella. Mutta harmittaahan tuo hiukan, kun ei ole koskaan näin lähelle jäänyt näin lyhyessä ajassa näin monta vetoa. :)


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: JasuPoju - 13.06.2008 23:40
Hollannin loistavat otteet jatkuvat ja Ranska kaatui komeasti 4-1! Täytyy kyllä sanoa, että olen yllättynyt Hollannin vahvoista otteista ja vielä niinkin kovia maita vastaan. Mukavaa sinänsä, koska Hollantia lähdin näissä kisoissa kannattamaan. Ja pisteitä ropisee myös fantasyn puolella Sneijderin lisäaika maalin johdosta :). Predictor meni taas aivan pieleen kun veikkasin Ranskan vievän voiton, sitä se on kun ei omiin luota  :rollaus: Oh well...


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 13.06.2008 23:59
Hollanti pelaa tällä hetkellä melkoisessa hurmoksessa ja toivottavasti tuo hurmos jatkuu vielä, sillä heille soisi arvokisavoiton pitkästä aikaa. Oranssipaitaisten pelityylikin on ollut kohtalaisen silmiä miellyttävää. Minun suosikkini Saksa meni sitten eilen mössimään Kroatiaa vastaan. Uskon silti, että Saksa tulee loppupeleissä olemaan mukana.

Espanja - Ruotsi sitten huomenna. Saa nähdä, säilyttääkö Espanja tasonsa Hollannin ja Portugalin tavoin vai sortuvatko he kuten Saksa.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 14.06.2008 01:03
Hyvin on Hollanti pelannut, ei voi kieltää. Maaliero 7-1 Italiaa ja Ranskaa vastaan on kyllä jotain, jota tuskin kukaan uskalsi edes veikkailla ennen kisoja. Veikkaus: vikalla kierroksella Romania voittaa Hollannin kakkosmiehistön ja Ranska ja Italia putoavat molemmat jatkosta. ;D

Veikkauksellisesti toinen kierros ei ole mennyt enää yhtä hyvin kuin ensimmäinen, Saksan voitto olisi jokusen kympin tuonut. Predictorissa eilinen meni aika huonosti, taisi osua vain kummankin pelin maalimäärät. Tänään sitten Italia-Romanian tasuri ja maalimäärä.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 16.06.2008 00:13
Olipas dramaattinen tuo Turkin ja Tshekin välinen kamppailu. Toivoin tsekkien voittoa, sillä Turkki on jotenkin älyttömän limainen ja ällöttävä joukkue, mutta toisin kävi, kun Turkki porhalsi 0 - 2 tappioasemasta 3 - 2 voittoon. Harmittaa kyllä lievästi. Portugalin kakkosmiehistö hävisi näemmä Sveitsille ja näin ainakin toinen isäntämaa sai kisoista jotain iloa.

Kotimaan jalkapallokentät aiheuttivat tänään vain masennusta, koska JJK:n nousuhaaveet saivat melkeinpä lopullisen armoniskun selkäänsä. Koko alkukauden ykkösessä alisuoriutunut TP-47 vei nimittäin Harjulta pisteet tuliaisiksi Tornioon. JJK:n peliesitys oli melko luokaton. Maalipaikkoja kyllä oli, mutta viimeistely ontui ja pallollisen pelaamisen varmuus oli todella monella jätkällä tänään hukassa.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: JasuPoju - 16.06.2008 08:02
Itseltä jäi molemmat pelit katsomatta kun piti suht aikasin mennä koisimaan töiden takia mutta voisi tänään kyllä highlightit vilkuilla ainakin tuosta Turkin comebackista. Mitä muuten tarkoittaa kun olen predictorissa liigassa nimeltä Euro 2008? En ole mielestäni liittynyt yhteenkään liigaan predictorin puolella mutta silti olen liigassa jossa on jotain random tyyppejä itseni lisäksi.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Minna - 17.06.2008 19:57
Hollannin otteet ovat kyllä tosiaan olleet vakuuttavia. Josko tämä on nyt sitten heidän vuotensa. Italian maailmanmestaruutta sai juhlia kaksi vuotta sitten. Nyt näiden kisojen tähänastisilla esityksillä ei edes mitään tuollaista ansaita. Jos (ja kun) kisat heidän osaltaan vielä jatkuvat, toivoa sopii että parannusta tulee ja paljon.

Vaikka sydän sykkiikin Italian joukkueelle, Hollannin mestaruus ei sekään olisi huono juttu.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 18.06.2008 18:05
No saatiinhan se Italiakin jatkoon sieltä. Vaikka meinasikin tiukille mennä. Puolivälierissä Portugali-Saksa, Kroatia-Turkki, Espanja-Italia, Hollanti-Ruotsi? Ihan hyvältä kuulostavia pelejä kaikki. :)

Sveitsi-Portugali pelin myötä meni sitten taas rahaa sivu suun, tällä kertaa 78e. Tiesihän se että Portugali lepuuttaa avainpelaajiaan, mutta olisin luullut että kakkosmiehistöllä olisi ollut enemmän näyttöhaluja. Paikkoja tosin taisi kuitenkin olla, mitä pelin kulusta kuulin, kun en itse kerennyt katsomaan. Em-kisakassan 30 eurosta on jäljellä vielä 6 euroa. Taisi jäädä vain 20 euroa plussan puolelle saldo näistä kisoista. 200 euroa on sitten mennyt yhteensä läheltä ohi. :F


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 18.06.2008 21:10
Italia on kyllä jalkapallon Hannu Hanhi.

Tänään toivon Ruotsin voittoa Venäjästä ja Espanja saisi tuossa merkityksettömässä ottelussa piestä Kreikan vaikka Styx-jokeen.

Muok: Jahas, Venäjä voittikin Ruotsin melko pirteällä pelillä 2 - 0. Ei ollenkaan hassumpi tulos ja oikeastaan ihan hyvä, että Venäjä meni jatkoon, sillä Ruotsin peli oli melkoista sikailua. Viimeistelyssä olisi Iivanalla vähän parannettavaa, sillä maalipaikkoja oli vaikka viiteen nollaan.

Minulla olisi ehdotus UEFAn sääntökomitealle. Laitetaan ensimmäisen puoliaika päättymään 46 minuuttiin ja toinen 93 minuuttiin. Suurimmassa osassa peleistä on nuo lisäajat annettu ja tuntuu siltä kuin neljäs erotuomari repisi nuo lukemat perseestään tuumiessaan, että "nää ois varmaan ihan kivat minuutit lisäajoiks."


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: tuhis - 19.06.2008 20:06
Onkos jollain tarkempaa tietoa siitä että meinaako YLE striimata netissä näitä puolivälieriä vai ei?

Ei ainakaan ole merkitty striimiä tälle päivälle ja harmitteleepi kun ei pääse kannustamaan Saksaa häviöön.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 19.06.2008 20:12
Onkos jollain tarkempaa tietoa siitä että meinaako YLE striimata netissä näitä puolivälieriä vai ei?

Ei ainakaan ole merkitty striimiä tälle päivälle ja harmitteleepi kun ei pääse kannustamaan Saksaa häviöön.

Tuolla (http://www.yle.fi/urheilu/tapahtumat/jalkapallon_em_2008/portugali-saksa_avaa_em-puolivalierat_111331.html) ainakin lukeepi tämmöstä:
YLE TV2 ja Radio Suomi välittävät Portugalin ja Saksan kohtaamisen, joka käynnistyy kello 21.45. Ottelu on nähtävissä myös YLE Urheilun verkkosivuilla.

Eli eiköhän se sinne jossain vaiheessa ilmesty.  :)

EDIT: Muuten tällä hetkellä olen veikkauksen tulosveikkailussa n. 400. sijalla, yhteensä osanottajia on reilut 14 000. Eroa kärkikymmenikköön on sen verran että pakko alkaa ottamaan riskejä, kun vain 10 parasta palkitaan. Tänään pitää heittää veikkaukset kaikista puolivälieräpareista. Italian voittoa on varmaan ainakin pakko pelata.  8)


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: tuhis - 19.06.2008 20:40
Oli tuossa http://www.yle.fi/urheilu/tapahtumat/jalkapallon_em_2008/suorat_lahetykset_tv_ja_netti/

oikeassa laidassa myös ilmotus matsista, mutta hädissäni tyhmistyin ja sokeuduin ja siispä uikutin. Tarvittiin kaveri sanomaan että piffisilmä.

Hyvä matsi menossa.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Xerobos - 20.06.2008 05:10
Meikämandoliinon fantasy-tiimi on nimensä veroinen ja homma kusee pahemman kerran. Alkulohko-osuus meni reisille, kun en perehtynyt kunnolla transfer- ja substitute-sääntöihin ja nyt Portugalin Ronaldo ja Deco petti luottamuksen Saksaa vastaan. Noh, vielä tässä on pelejä jäljellä. Yritetään nyt kuitenkin kolmoseksi.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Minna - 20.06.2008 11:12
Voi, olisin niin mielelläni nähnyt Saksan putoavan ja Portugalin jatkossa. No, hieno peli se oli jokatapauksessa. Tapahtumia riitti kiitettävästi, ja komeita maalejakin nähtiin useampikin. Mutta siltikin, harmittamaanhan tuo jäi.

Toivon mukaan Kroatia hoitelee tänään Turkin. En liiemmin pidä minäkään Turkista.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: tuhis - 20.06.2008 11:31
Mikä tuossa Portugalissa?

Itse ollut saksanjoukkueen puolella kun pelaavat nimenomaan joukkueena ja ensimmäinen erä oli juurikin sitä itseään kun portugali yritti puskea yksilösuorituksilla.

Hemmetin kova matsi kuitenkin. Paras mitä nyt on ollut.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Minna - 20.06.2008 11:42
No ei siinä Portugalissa niin itsessään kauheasti, en vain jostain syystä kauheasti välitä Saksasta. Vaikka Saksa kyllä pelasi hienon pelin eilen, sitä en kiistä. Ansaittu jatkoon meno se oli. Ja jos Saksa mestaruuden voittaa, ei se maailmanloppu ole. Pääasia, että Ranska putosi jo.

Ja tosiaan, parhain peli tähän mennessä.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 20.06.2008 12:13
Hyvä peli oli kyllä. Sinällään oli sama kumpi jatkaa, mutta salaa toivoin Saksan voittoa. Schweinsteigerista on muodostumassa melkoinen peikko portugalilaisille. MM-kisojen pronssiottelussa kaksi komeaa maalia ja nyt eilen 1+2. Ja nähtiinkö nyt sekin ihme, että portugalilainen kannettiin paareilla (?) ulos kentältä, mutta siellä se oli jo takaisin ennen kuin peli jatkui. :P

Toivottavasti Kroatia vie tänään Turkkia.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 20.06.2008 12:33
Hieno peli oli tosiaan eilen ja jännitystä riitti loppuun saakka. Vaikken oikeastaan kumpaakaan kannustanut niin silti Saksan voittoa toivoin, sillä suoraviivainen ja komeita laukauksia esittävä peli miellyttää minua enemmän kuin tuo etelänmaalaisten luova peli, mitä Brasiliankin kohdalla aina hehkutetaan. Olisipa se Podolskin tykki mennyt maaliin niin siinä olisi ollut kisojen komein osuma.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Ephram - 21.06.2008 10:28
Tekipä Turkki taas eilen uskomattoman nousun "kuolleista". Eihän tuo kokonaisuutena niin viihdyttävää peliä ollut, mutta loppu...

Minulla on omat syyni kannattaa Turkkia, joten Saksan kaatoon sitten vain.  ;)


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 21.06.2008 12:11
Menipä perseelleen monella tapaa tuo eilinen matsi. ;D
Ensinnäkin olisin toivonut Kroatialle välierä- ja jopa loppuottelupaikkaa. Sitten Fantasy Leaguessa kapteenina Olic, jolla paikkoja riitti. Avausjakson ylärimatilanteesta maali, niin Fantasy Leaguen lisäksi myös Predictorissa olisi osunut sekä Olicin avausmaali että syntyajankohta. Ja sitten vielä viedään pakeilta nollapelit viimeisellä minuutilla, juuri kun Modric oli tuonut vähän lohdutusta syötön merkeissä. :)

Pitää vissiin jatkossa pitää omat toiveet salassa, niin jos ne sitten toteutuisi paremmin.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 21.06.2008 12:37
Turkki on kyllä melkoisilla onnenkantamoisilla seilannut näissä kisoissa. Tshekistä voitto kahdella viime hetken maalilla ja Kroatiasta voitto rangaistuspotkukilpailussa jatkoajan lisäajan viimeisellä sekunnilla tapahtuneen tasoitusmaalin jälkeen. Kroatiaa olisin minäkin toivonut jatkoon. Rüstü on silti kova jätkä ja melkein ainut siedettävän oloinen Turkin pelaaja.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Ephram - 21.06.2008 12:55
Tuuria tai ei, niin kyllä silti hattua pitää nostaa Turkin taistelijaluonteesta. Joukkueesta välittyy sellainen tietynlainen Suomen Leijona-fiilis tuon "emme luovuta ikinä" -mentaliteetin takia.  :)


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Taist0 - 21.06.2008 19:21
Saako tossa Fantasy Footballissa vaihtopelaaja pisteitä? Ajattelin vaan kun vaihtopelaajalleni Podolskille ei näytä pisteet päivittyvän.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 21.06.2008 20:32
Saako tossa Fantasy Footballissa vaihtopelaaja pisteitä? Ajattelin vaan kun vaihtopelaajalleni Podolskille ei näytä pisteet päivittyvän.

Vaihtopelaajasi ei saa pisteitä. Kuitenkin jos joku pelaajistasi ei pelaa ottelupäivänä, yksi vaihtopelaajistasi korvaa tämän, jos vaihtopelaaja pelasi ottelupäivänä.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Xerobos - 21.06.2008 20:45
Minulla on omat syyni kannattaa Turkkia, joten Saksan kaatoon sitten vain.  ;)
Kebabin ja mikroranskalaisten ystävä?


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 22.06.2008 00:22
Jopas jotakin, Venäjä kaatoi Hollannin ja minun mielestäni vieläpä aika ylivoimaisella esityksellä. Hollanti hallitsi peliä ainoastaan ensimmäisen puoliajan alussa ja loppu oli Venäjän dominointia sekä hyökkäys että puolustuspäässä. Mitä Hollannille sitten oli tuon alkusarjan jälkeen tapahtunut? Tuskin kusi noussut hattuun, mutta ehkä he aliarvioivat Guus Hiddingin vaikutuksen otteluun. Hän tuntee Hollannin pelaajat ja taktiikat, joten hänen oli varmasti helppo luoda vastataktiikoita. Erinomainen esitys Venäjältä ja ansaittu voitto.

Eikä siinä mitään. Venäjän nuori ja hienoa jalkapalloa pelaava joukkue on loppujen lopuksi melko sympaattinen tapaus. Varsinkin Arshavinista ja Pavlyuchenkosta varmasti kuullaan vielä. Ainoa huolenaiheeni on nyt, että tämä oli Venäjälle once in a lifetime -ottelu ja välierässä mahdollisesti vastaan tuleva Italia jyrää venäläiset. Italiaa nimittäin viimeiseksi toivon finaaliin. Toivottavasti Espanja hoitaa homman kotiin huomenna.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 22.06.2008 21:07
Tää toivomusten salassa pito toimii! ;D Eli Venäjän voittoa toivottiin, ja sieltähän se tuli. Ja millä tavalla. Upea peli venäläisiltä. Paikkoja olisi ollut 5-6 maaliinkin, ja hyviä paikkoja. Olisi saanut joku Kolodinin kanuunoistakin osua maalipuiden sisään, olisi nähty yksi kisojen hienoimmista maaleista. :( Ja on se Arshavin vaan melkoinen epeli.

Vielä pari vetoa voimassa, sitten tosiaan varmistuu se 20 euron tienaus näillä kisoilla. Toinen on jo aiemmin mainittu veto, jossa yksi kohde vielä sulkeutumatta; Luca Tonin Italian sisäinen maalipörssin voitto. Ja onhan Tonilla niitä paikkoja jo ollut, mutta ei ole saanut sisään sitten millään. Ja sitten kun saa niin sehän hylätään paitsiona tietysti, väärällä tuomiolla.

Toinen veto näyttää tältä
Austria-Croatia: Both teams to score?   Aut-Cro: No, both teams will not score
Germany-Poland: Both teams to score?   Ger-Pol: No, both teams will not score   
Euro 2008 - To qualify from group A   Portugal
Top Goalscorer - Russia   Andrei Arshavin   

Total Odds: 54.04
Amount: 1.00 EUR
Possible payout: 54.04 EUR

Eli Arshavinin maalia toivon salaa sitten välierässä. :)


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 23.06.2008 00:35
Valehtelin aikaisemmassa viestissäni, kun sanoin, etten Italiaa niin suuresti enää vihaa. Viimeinen puolivälieräottelu oli kisojen tähänastisista jännittävin, eikä siksi, että olisin suuri Espanjan fani, vaan siksi, että olen niin suuri Italian anti-fani.

Italia pelasi sitä tyypillistä paskaa, mitä putkimiehiltä on aina odotettavissa. Puolustetaan miljoonalla miehellä ja yritetään rokottaa vastustajan virheistä. Espanjalla ei ollut oikein jakoja isoja pizzanpyörittäjiä vastaan kulmapotkuissa tai muissakaan erikoistilanteissa, mutta onneksi he eivät tehneet suuria virheitäkään.

Rangaistuspotkukilpailut ovat olleet minulle pitkään kammotus, sillä yleensä se joukkue, jonka voittoa toivon, häviää niissä armotta. Nyt kuitenkin oikeus voitti ja selvästi aktiivisempi ja nälkäisempi joukkue meni jatkoon. Italian limaiset naistenmiehet voivat lähteä takaisin äitiensä helmoihin pastapologneesea vonkumaan.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Taist0 - 23.06.2008 17:58
Meidän liigan sijoitus on huimat 13,263 / 21,860 :lol:, eli nyt kun kaikki Laudan Palloilijat osallistuvat aktiivisesti välierävaiheen ja finaalin vaihtoihin, niin saadanpahan liigan sijoitus top 10000. Mielestäni ihan realistinen tavoite.  :)


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 25.06.2008 23:57
Saksa pelasi yllättävän vaisusti rampaa Turkkia vastaan tänään, mutta voittajaveikkaukseni on yhä elossa, sillä sakemannit selviytyivät kuin selviytyivätkin jatkoon. Hyvä niin, sillä turkkilaisistakaan en liiemmin välitä. Kuvayhteys oli aivan sekaisin jonkin Itävallassa riehuneen ukkosmyrskyn takia ja loppu ottelusta tulikin lähinnä radioselostuksena ja satunnaisina pätkinä matsista.

Niki Juuselan jalkapallotietämys hämmästyttää. Mies nimittäin yritti soveltaa "pallo välissä" -sääntöä takaapäin tulevaan taklaukseen. Käsittääkseni takaapäin taklaukset ovat pääsääntöisesti kiellettyjä ja jos sellaisen tekee, ei vastustajaan saa tulla käytännössä lainkaan kontaktia. Osui palloon ensin tai ei. Juuselan selostukset naurattavat muutenkin. Turkin maalin jälkeinen r-kirjaimen venyttäminen Ugurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrissa oli kerrassaan koomista ja Saksan päätuomari Löw nauratti myös. Olisiko tässä Hoopin manttelinperijä camp-huumorin sävytteisissä selostuksissa?

Finaalista on kehkeytymässä mainio. Saksa- Venäjä tai Saksa - Espanja. Jälkimmäinen olisi ehkä vielä enemmän minun mieleeni. Venäjäkin on kyllä saanut minun sympatiani ja oikeastaan soisin mestaruuden mille tahansa näistä kolmesta joukkueesta.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Gba - 27.06.2008 17:59
Prkl, ryssät hävisivät ja vieläpä säälittävällä tavalla. Ensimmäisen puoliajan jälkeen ei edes juostu viittä askelta, joka punikki seisoi kuin seipään syöneenä. Ihme hommaa, yritys katoaa heti kun ollaan 0-1 häviöllä. Täysin oikein venäjälle, kun hävisivät, ensi kisoissa Suomi vie venäjää kuin pässiä narussa, niin munkilla iivanat pääsivät näinkin pitkälle.


Sinne meni rahat ja yöunet(herätys intissä 5:50), mutta Saksa saa hommata ne takaisin ;D


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 29.06.2008 21:16
Kohta se olisi finaali edessä ja oma veikkaukseni mestaruuden voittajasta (Espanja) ei ainakaan kauaksi mene. ;D Venäjä kyllä pelasi luvattoman heikosti välierässä, ja samalla varsinkin ottelun toinen puoliaika oli melko mielenkiinnotonta katsottavaa. :F

Muista aiemmista peleistä sen verran vielä että Italia pelasi kyllä uskomattoman paskasti Espanjaa vastaan, en olisi kyllä tuollaista puolustamista enää halunnut nähdä. Karsintaotteluiden hyökkäysvoittoisuus(?) lupaili samantyylistä peliä myös itse kisoissa, mutta eipä sitä (taaskaan) nähty. Hyvä että tippuivat. Turkki pisti Saksa kyllä uskomattoman koville, todella vajaamiehisenä. En olisi uskonut, ja sen kertoi fantasy leagueen valittu Saksan pakkirivistö - reisillehän se meni.

Toivottavasti ei nähdä kaameaa kyttäilyä kisojen vikassa pelissä.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Taist0 - 29.06.2008 22:34
Onko kukaan muu huomannut että tuo Jarmo Lehtisen selostus on syvältä perseestä? Varsinkin nuo hehkutukset menee ihmeelliseksi örinäksi.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: rinturi - 29.06.2008 23:55
Onko kukaan muu huomannut että tuo Jarmo Lehtisen selostus on syvältä perseestä? Varsinkin nuo hehkutukset menee ihmeelliseksi örinäksi.

No on huomattu. Ballackia sattui jalkaan! BALLACK SIELLÄ KENTÄN PINNASSA PITELEE JALKAANSA, ONKO SAKSAN PELI NYT PELATTU!?!?!

Ja kaverilla oli silmäkulma auki.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: kep - 30.06.2008 00:03
Onko kukaan muu huomannut että tuo Jarmo Lehtisen selostus on syvältä perseestä? Varsinkin nuo hehkutukset menee ihmeelliseksi örinäksi.

No on huomattu. Ballackia sattui jalkaan! BALLACK SIELLÄ KENTÄN PINNASSA PITELEE JALKAANSA, ONKO SAKSAN PELI NYT PELATTU!?!?!

Ja kaverilla oli silmäkulma auki.
Aina se on parempi kuin Niki "mätä pässi" Juusela.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 30.06.2008 00:21
Ooh! Veikkaukseni meni loppujen lopuksi pieleen, eli Espanja voitti Euroopan mestaruuden. Eikä haittaa ollenkaan, sillä heillä oli ehdottomasti kisojen paras joukkue, joka esitti tasavarmoja suorituksia pelistä toiseen. Kaiken lisäksi Espanjan futis on hienoa katsottavaa.

Saksankin jalkapallo oli pysynyt sillä uralla, mille Klinsman oli sen Löwin kanssa aiemmin asettanut. Eli hienoa peliä nähtiin myös sakuilta, mutta suoritusvarmuus ei ollut Espanjan luokkaa. Pari huonoa peliä sattui Saksalle ja finaali oli oikeastaan yksi sellainen lukuunottamatta paria kymmenen minuutin jaksoa.

Hyvät kisat ehdottomasti. Passiivisella puolustuspaskalla ei pärjätty, sen osoittivat Italia ja Kreikka. Sen sijaan hyökkäävä ja maalintekoa yrittävä peli vei voiton, minkä osoittivat Espanja, Venäjä ja Hollantikin tiettyyn pisteeseen saakka. Maalejakin tuli runsaasti.

Haikea olo. Taas pitää odottaa kaksi vuotta ennen seuraavia arvokisoja. Onneksi sitä ennen kuitenkin pääsee taas jännittämään Suomen puolesta. Saksa ja Venäjä tarjoavat Suomelle enemmän kuin kovan vastuksen, mutta toivoa ei kannata heittää kaivoon. Kyllä niihin kisoihin vielä selvitään.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 30.06.2008 00:47
1.Espanja
2.Saksa
3.Portugali

Noh, 2/3 sentään oikein pokerihuoneen top-3 veikkauksessa. Hämäsi vähän kun piti top-3 veikata, luulin jo hetken että näissä kisoissa pelattaisiin pronssiottelukin. Mutta kai se joidenkin tilastojen perusteella ratkaistaan kumpi Venäjä vai Turkki näissä kisoissa se "kolmanneksi paras" oli.

Finaali oli ihan ok, vaikkakin ei mikään mullistava, mutta niinhän se tuppaa näissä arvokisoissa aina menemään.

Fantasy Footballissa viimeisellä kierroksella luotto Espanjaan kannatti. Tuloksena laudan haastesarjassa kolmas sija. Ihan jees kun muistelee kuinka hyvin kisat tuolla saralla alkoivat omalta osalta. :) Predictorissa myös loppuottelun saldo ihan hyvä, mm. Torresin avausmaali, avausmaalin syntyaika ja Espanjan voitto (4x pisteillä) osuivat. Muuten ei näistä kisoista jäänyt paljon käteen, kun veikkauksen arvailussakin unohtui välierävaiheessa tulosveikkailut sisään heittää.

Onneksi syksyllä alkavat MM-karsinnat Suomen osalta näkyvät ihan ilmaiskanaviltakin. Mutta tosiaan kahden vuoden päästähän ne seuraavat kunnon kisat vasta on.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Xerobos - 30.06.2008 02:24
Fantasy Footballissa viimeisellä kierroksella luotto Espanjaan kannatti. Tuloksena laudan haastesarjassa kolmas sija. Ihan jees kun muistelee kuinka hyvin kisat tuolla saralla alkoivat omalta osalta. :)
Ttu, tana... meidän keskikastin vääntö kääntyi sitten minun kuuden pisteen johdosta pisteen tappioon ja pronssitilan menetykseen. Ja Ballack muka suurten otteluiden mies, pah!


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Taist0 - 30.06.2008 13:31
Jee, pääsin liigamme voittajaksi hyvällä loppukirillä. Ylen tilastossa jäin puolestaan sijalle 1109.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Lohari - 01.07.2008 11:36
Fantasy Footballissa viimeisellä kierroksella luotto Espanjaan kannatti. Tuloksena laudan haastesarjassa kolmas sija. Ihan jees kun muistelee kuinka hyvin kisat tuolla saralla alkoivat omalta osalta. :)
Ttu, tana... meidän keskikastin vääntö kääntyi sitten minun kuuden pisteen johdosta pisteen tappioon ja pronssitilan menetykseen. Ja Ballack muka suurten otteluiden mies, pah!

Kerrankin tuo piste oli minun edukseni. :)

Niin ja kiitokset kaikille liigan osanottajille, katsellaan kahden vuoden päästä uudelleen. ;)


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Minna - 01.07.2008 23:06
Espanjan voitto oli paras päätös kisoille (sen jälkeen kun pudottivat Italian). Hollanti ei siihen sitten pystynytkään, mutta Espanja teki sen, mitä heiltä on odotettu vaikka kuinka kauan. Espanja oli kyllä kisojen aikana tasainen. Ansaitsivat mestaruuden ehdottomasti. Kerrankin he oikeasti pystyivät pelaamaan loppuun asti hienoa jalkapalloa, ja se lento riitti mestaruuteen asti.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Riepu - 10.09.2008 21:35
Futista tulee seurattua nykyään oikeastaan liian harvoin, mutta onneksi heti kun päätän katsella taas vähän tarkemmin jotain matsia, niin johan tapahtuu. Neljä maalia ekalla puoliajalla ja muilta tapahtumiltaankin ok-tasoinen Suomi-Saksa -peliä on ollut ilo katsella, vaikka ne Saksan maalit tulivat aivan naurettavan nopeasti. Noh, vielä toinen puoliaika jäljellä, joten toivo voitosta on vielä elossa. Siihen kun on selkästi vieläpä mahdollista päästä.

Ja hauska homma muuten tämä, että uusi TV Viisi -kanava näyttää matsin ilmaiseksi. Kyllä kelpaa.

EDIT: 3-3 sitten napsahti lopputulokseksi ja vähän nakertaa: Voitto oli jo liiankin lähellä.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: kep - 10.09.2008 22:35
Huhhuh. Olipahan näytös.

Saksa painosti, mutta Suomi sai todella oudosti hyödynnettyä maalipaikkansa ja löi kolme maalia tauluun pelin aikana. Vaikka se voitto kävikin niiiiiin lähellä, ei saa unohtaa, että vastassa oli EM-kisojen kakkonen ja yksi maailman ehdottomasti suurimmista ja mahtavimmista, ja tämä tulos on mielestäni todella tervetullut. Suomen parhaimpia olivat keskikentän herruuden itselleen alusta asti ottanut Mika Väyrynen sekä puolustuksen tukipilari Sami Hyypiä. Saksan parhaat Puolan pyssy Klose sekä Trochowski, joka omalla liikkumisellaan järjesteli jatkuvasti paikkoja joukkuekavereilleen. Tästä on pelottavan hyvä jatkaa karsintoja.


Otsikko: Re: Jalkapallokesä 2008
Kirjoitti: Turilas - 10.09.2008 22:36
Aijaijaijaijai. Meinasin kuolla tuon ottelun aikana. Baarissa olin seuraamassa sitä ja olipa melkoista vuoristorataa. Viimeisten kymmenen minuutin aikana maistoin sydämeni suussani, sillä se oli kovaa vauhti pyrkimässä kurkkuun ja siitäkin eteenpäin. Ennakkoasetelmiin nähden 3-3 oli hyvä tulos mutta pelin jälkeen tosiaan pieni pettymys. Silti: KIIMAAAAAA, HUUHKAJAT!

Muok: Viikonloppuna lähden pitkästä aikaa kotikonnuille Keski-Suomeen ja päämotiivi tälle reissulle on tietysti JJK - AC Oulu -matsi, joka ratkaisee aika paljon tämän syksyn Ykkösen nousutaistelun kannalta. Melkoinen kiimaviikko siis menossa.


Otsikko: Re: Jalkapalloa
Kirjoitti: Melfice_ - 10.09.2008 23:55
Vitun saksalaiset, polttivat Rovaniemenkin.

Mitenkäs se Gary Linekerin kuuluisa sitaatti menikään, sopii juuri tähän juuri nyt erinomaisesti...


Otsikko: Re: Jalkapalloa
Kirjoitti: Lohari - 11.09.2008 01:38
Hieno matsi. Oli melkoista flipperiä kyllä Saksan viimonen maali. Erittäin hienoa kyllä, että näitä pääsee taas ilmaiseksi seurailemaan.

Vitun saksalaiset, polttivat Rovaniemenkin.

Mitenkäs se Gary Linekerin kuuluisa sitaatti menikään, sopii juuri tähän juuri nyt erinomaisesti...

"Football is a simple game: 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win."

Vua eepä sovi, eeväthä nuo ees voettana.  ;)


Otsikko: Re: Jalkapalloa
Kirjoitti: Melfice_ - 05.10.2008 20:26
JIA!

Vähän turhan pitkäksi repesi kausi, mutta tänään voitimme kutosdivarin Tampereen piirimestaruuden ja samalla nousimme ensi kaudeksi vitosdivariin. Oli jo aikakin. Kolme maalia tuli viimeisteltyä topparin tontilta, enkä aiheuttanut koko kauden aikana edes yhtäkään rankkaria.

(http://www.koollink.net/spanish/img/copa.jpg)


Nyt sitä bisseä!


Otsikko: Re: Jalkapalloa
Kirjoitti: Turilas - 05.10.2008 21:30
Ja tommosen räkäsen pokaalinko saitte Tampereen 6. divarin piirimestaruudesta? :???: Onnea joka tapauksessa nousun johdosta. :)

Jos pureskelisin kynsiä, olisin tällä hetkellä varmaankin kynnetön, sillä sen verran on viime aikoina jännittänyt JJK:n kamppailut Ykkösessä. Nyt näyttää hyvältä, sillä Jyväskyläläiset ovat sarjakärjessä kahden pisteen erolla Viikinkeihin. Harmittaa vietävästi, että eilinen kiimaottelu jäi väliin. Ensi viikonloppuna onkin sitten Superlauantai, sillä ensin menen katsomaan, miten JJK upottaa Atlantiksen ja sitten naapuristadionille seuraamaan Suomen taivalta kohti Afrikkaa.

Tänään kävin katsomassa Veikkausliigan kärkiottelun Inter - Honka, ilmaiseksi kun lipun sain ainejärjestöltä. Kivasti satoi eturiviin vettä. Tietenkin Turussa asuvana toivoisin nyt Interin mestaruutta, mutta eipä tämä åbolainen porukka, sen paremmin kuin se toinenkaan, heilauta viisaria suuntaan eikä toiseen.


Otsikko: Re: Jalkapalloa
Kirjoitti: rinturi - 15.10.2008 19:24
Ai että Suomi on kova tekemään maaleja, nyt jo kaksi tehtynä! Hyvä Suomi!


Otsikko: Re: Jalkapalloa
Kirjoitti: Sarkoni - 15.10.2008 23:51
Ai että Suomi on kova tekemään maaleja, nyt jo kaksi tehtynä! Hyvä Suomi!

Hehhe, kaikki kolme maalia suomalaisten jalasta. :lol:

Olihan se Littin peliä seuratessa selvä juttu, että mies olisi pitänyt laittaa kentälle heti toisen puoliajan alussa. Jumalaut.


Otsikko: Re: Jalkapalloa
Kirjoitti: Doinkki - 16.10.2008 03:54
Azeri-pelin ohella jälleen muistutus siitä, ettei koskaan pitäisi seurata Suomen karsintapelejä. Jos paskaa haluaa tapittaa, niin sitä löytynee omasta takaa ja jos ei, niin ainakin naapurilta.


Otsikko: Re: Jalkapalloa
Kirjoitti: Turilas - 18.10.2008 20:22
ME NOUSTIIN LIIGAAN, ME NOUSTIIN LIIGAAN, OLEEOLEEOLEE!! HAHA! JJK ensi kaudella Veikkausliigassa. Mtasissa oli tänään uskomaton tunnelma ja pelin jälkeen järkäärit eivät mahtaneet mitään muutaman sadan ihmisen pitch invasionille! Tämä päivä tulee olemaan yksi elämäni parhaista.


Otsikko: Vs: Jalkapalloa
Kirjoitti: Doinkki - 13.12.2008 17:12
Tänään Urheilukanavalla klo 22.45: El Clásico!

Odotettavissa suuria tunteita, kuohuvaa latinoverta, kyseenalaista tuomarointia ja pätkivää tv-kuvaa. Wishlistillä muutama hylätty maali sekä pari ulosajoa.  :)



Otsikko: Vs: Jalkapalloa
Kirjoitti: JasuPoju - 13.12.2008 17:26
Tänään Urheilukanavalla klo 22.45: El Clásico!

Odotettavissa suuria tunteita, kuohuvaa latinoverta, kyseenalaista tuomarointia ja pätkivää tv-kuvaa. Wishlistillä muutama hylätty maali sekä pari ulosajoa.  :)



Todellakin. Tätä en kyllä aio missata, pitäisi olla aika viihdyttävä matsi tiedossa. Barca voittaa 2-1.


Otsikko: Vs: Jalkapalloa
Kirjoitti: JasuPoju - 28.05.2009 00:52
(http://www.footballpictures.net/data/media/120/Fc-Barcelona-logo.jpg)


Tupla mutta mitä väliä, Barca otti triplan. Voitto tuli ja matsi eteni odotetusti. Messin maali oli mahatava. Ottelun pelaajat olivat mielestäni Xavi ja Puyol. Hyvä Blaugrana tästä on hyvä jatkaa ensi kaudella.



Otsikko: Vs: Jalkapalloa
Kirjoitti: Iva - 28.05.2009 01:06
Tulosvedosta 17,40 ja pitkävedosta Messi vs Ronaldo -matsista 9,60. Pisti vedot matsin mukavan jännäksi, vaikka muutenkin oli ihan hyvää peliä.
Messi on kyllä planeetan tämän hetken paras hyökkääjäpelaaja, ei voi muuta sanoa.
Isot peukut myös tuomarille, hyvää vihellystä koko pelin. Tuomarin tulee olla näkymätön kentällä ja näinhän se menikin. Hieno ilta!


Otsikko: Vs: Jalkapalloa
Kirjoitti: Doinkki - 18.06.2009 20:39
Voi vittu.

Katkeraa touhua tämä Suomen maajoukkeen fanitus, ikäryhmästä riippumatta. Yksi musta hetki ja kaikki valuu viemäristä alas.


Otsikko: Vs: Jalkapalloa
Kirjoitti: Gba - 18.06.2009 21:05
Voi vittu nimenomaan. Piti laittaa veikkaukseen Saksalle 100e + alle 1.5 maalia 100e, mut jäi laittamatta kun vitutti aiempien vetojen häviäminen.

Nooh, onneksi en katsonut matsia, olisi Suomen tappio tuntunut vielä pahemmalta.

Edit:

niin tosiaan pelihän on jo 2-0, joten ei sittenkään vituta. Aika +-0 olisi ollut veikkauksen tulos. ;D


Otsikko: Vs: Jalkapalloa
Kirjoitti: Turilas - 18.06.2009 22:28
Kyllähän tuo tappio taas hieman vitutti. Hienoja otteita Suomelta ensimmäisellä puoliajalla, mutta yhteen kaksiminuuttiseen kaikki sitten hajoaa. Maajoukkueen tulevaisuus näyttää kuitenkin taas hieman valoisammalta, sillä muutamat nuoret ovat näissä matseissa esittäneet aivan upeita otteita.

Vähemmän vituttaa, eli ei ollenkaan, eilinen JJK:n historiallinen, ensimmäinen voitto Veikkausliigassa, joka irtosi FC Lahtea vastaan. Jäi Kupsi ja Ropsikin nyt taakse sinne putoamiskarsinaan, vaikka JJK:n pitääkin parantaa otteitaan reilusti, jotta tuo putoamispeikko voidaan oikeasti unohtaa.


Otsikko: Vs: Jalkapalloa
Kirjoitti: Iva - 12.08.2010 23:20
http://fantasy.premierleague.com

Kiinnostaisko jengiä oma liiga Valioliigan Fantasy Footballissa? Joskus muinoin muistaakseni laudalla oli oma liiga =)
HUOM: Deadline joukkueen tekemiseen on ylihuomenna Valioliigan ekan kierroksen alkaessa! Pitäkää kiirettä!
Tällä koodilla pääsee liigaan: 1421082-285127


Otsikko: Vs: Jalkapalloa
Kirjoitti: Melfice_ - 04.09.2010 11:00
Voi vittu.

Katkeraa touhua tämä Suomen maajoukkeen fanitus, ikäryhmästä riippumatta.
Jälleen ajankohtainen. Eilen taas vitutti niin ettei veri enää kiertänyt.

Hyypiä - luvattoman huono.
Pasanen - eikö maajoukkuepelit kiinnosta vittuakaan?
Roman Eremenko - täysin kuutamolla.
Roni Porokara - oliko kentällä?
Alexei Eremenko - Yliyrittämistä väärällä pelipaikalla.

STUART BAXTER - MITÄ VITTUA NYT TAAS?


Otsikko: Vs: Jalkapalloa
Kirjoitti: Fyysinen Preesens - 05.09.2010 15:54
Vitut maajoukkueesta, kun KTP porskuttaa Kolmosessa kohti Kakkosta. Eilen täysi fanibussi katsomassa Mikkelissä, kun suvereenilla esityksellä kaatui MiKi. Kakkoseen, kakkoseen, kakkoseen!


Otsikko: Vs: Jalkapalloa
Kirjoitti: Doinkki - 07.09.2010 23:30
Viimeistely, mikä viimeistely? Näyttää olevan edelleen tuntematon käsite suomalaisessa palloilussa. Tosin hyvä, että Forssel sai edes yhdenkin pukattua sisään. Jos se siitä sitten aukeaisi.


Otsikko: Vs: Jalkapalloa
Kirjoitti: Melfice_ - 12.10.2012 21:10
Voi vittu, taas tätä pas-kaa.

(http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/urheilu/futis/maajoukkue/2008/901299.jpg)



Otsikko: Vs: Jalkapalloa
Kirjoitti: Gba - 12.10.2012 22:40
No älä. Melkein itku tuli kun katsoi sen ylipainoisen tankkerin ottavan punaisen. Mussutus + käsipallo, wtf?


Otsikko: Vs: Re: Jalkapalloa
Kirjoitti: Melfice_ - 25.03.2013 18:37
Vitun saksalaiset, polttivat Rovaniemenkin.

Mitenkäs se Gary Linekerin kuuluisa sitaatti menikään, sopii juuri tähän juuri nyt erinomaisesti...

Voi vittu.

Katkeraa touhua tämä Suomen maajoukkeen fanitus, ikäryhmästä riippumatta.
Jälleen ajankohtainen. Eilen taas vitutti niin ettei veri enää kiertänyt.

Hyypiä - luvattoman huono.
Pasanen - eikö maajoukkuepelit kiinnosta vittuakaan?
Roman Eremenko - täysin kuutamolla.
Roni Porokara - oliko kentällä?
Alexei Eremenko - Yliyrittämistä väärällä pelipaikalla.

STUART BAXTER - MITÄ VITTUA NYT TAAS?

Voi vittu, taas tätä pas-kaa.

(http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/urheilu/futis/maajoukkue/2008/901299.jpg)



Hieman myöhässä tulee viimeaikaisten kiireiden vuoksi, mutta kylläpä tuntuu taas vaihteeksi hyvältä kun Suomen maajoukkue pelasi vieraskentällä 1-1 tasapelin hallitsevaa maailman ja Euroopan mestaria vastaan. Hyvä, tasainen 90 minuutin suoritus, kiva!


Otsikko: Vs: Jalkapalloa
Kirjoitti: Doinkki - 25.03.2013 21:40
Juuh. Oli kyllä aika riehakas hetki kun Teme tuikkasi pallon reppuun ja pakkohan sitä oli lopulta lähteä oikein kunnolla ryyppäämään tuloksen kunniaksi. Kaikki krediitti sitkeälle kilpparille ja Pukin tehokkuudelle vaikka on viime aikoina tullut syyllistyttyä miehen kritisoinnille ajoittain.