Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Aihe: Jalkapalloa  (Luettu 28424 kertaa)
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #60 : 21.06.2008 12:11 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Menipä perseelleen monella tapaa tuo eilinen matsi. ;D
Ensinnäkin olisin toivonut Kroatialle välierä- ja jopa loppuottelupaikkaa. Sitten Fantasy Leaguessa kapteenina Olic, jolla paikkoja riitti. Avausjakson ylärimatilanteesta maali, niin Fantasy Leaguen lisäksi myös Predictorissa olisi osunut sekä Olicin avausmaali että syntyajankohta. Ja sitten vielä viedään pakeilta nollapelit viimeisellä minuutilla, juuri kun Modric oli tuonut vähän lohdutusta syötön merkeissä. :)

Pitää vissiin jatkossa pitää omat toiveet salassa, niin jos ne sitten toteutuisi paremmin.
Kokoelma
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #61 : 21.06.2008 12:37 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Turkki on kyllä melkoisilla onnenkantamoisilla seilannut näissä kisoissa. Tshekistä voitto kahdella viime hetken maalilla ja Kroatiasta voitto rangaistuspotkukilpailussa jatkoajan lisäajan viimeisellä sekunnilla tapahtuneen tasoitusmaalin jälkeen. Kroatiaa olisin minäkin toivonut jatkoon. Rüstü on silti kova jätkä ja melkein ainut siedettävän oloinen Turkin pelaaja.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #62 : 21.06.2008 12:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tuuria tai ei, niin kyllä silti hattua pitää nostaa Turkin taistelijaluonteesta. Joukkueesta välittyy sellainen tietynlainen Suomen Leijona-fiilis tuon "emme luovuta ikinä" -mentaliteetin takia.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #63 : 21.06.2008 19:21 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Saako tossa Fantasy Footballissa vaihtopelaaja pisteitä? Ajattelin vaan kun vaihtopelaajalleni Podolskille ei näytä pisteet päivittyvän.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #64 : 21.06.2008 20:32 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Saako tossa Fantasy Footballissa vaihtopelaaja pisteitä? Ajattelin vaan kun vaihtopelaajalleni Podolskille ei näytä pisteet päivittyvän.

Vaihtopelaajasi ei saa pisteitä. Kuitenkin jos joku pelaajistasi ei pelaa ottelupäivänä, yksi vaihtopelaajistasi korvaa tämän, jos vaihtopelaaja pelasi ottelupäivänä.
Kokoelma
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #65 : 21.06.2008 20:45 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Minulla on omat syyni kannattaa Turkkia, joten Saksan kaatoon sitten vain.  ;)
Kebabin ja mikroranskalaisten ystävä?
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #66 : 22.06.2008 00:22 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Jopas jotakin, Venäjä kaatoi Hollannin ja minun mielestäni vieläpä aika ylivoimaisella esityksellä. Hollanti hallitsi peliä ainoastaan ensimmäisen puoliajan alussa ja loppu oli Venäjän dominointia sekä hyökkäys että puolustuspäässä. Mitä Hollannille sitten oli tuon alkusarjan jälkeen tapahtunut? Tuskin kusi noussut hattuun, mutta ehkä he aliarvioivat Guus Hiddingin vaikutuksen otteluun. Hän tuntee Hollannin pelaajat ja taktiikat, joten hänen oli varmasti helppo luoda vastataktiikoita. Erinomainen esitys Venäjältä ja ansaittu voitto.

Eikä siinä mitään. Venäjän nuori ja hienoa jalkapalloa pelaava joukkue on loppujen lopuksi melko sympaattinen tapaus. Varsinkin Arshavinista ja Pavlyuchenkosta varmasti kuullaan vielä. Ainoa huolenaiheeni on nyt, että tämä oli Venäjälle once in a lifetime -ottelu ja välierässä mahdollisesti vastaan tuleva Italia jyrää venäläiset. Italiaa nimittäin viimeiseksi toivon finaaliin. Toivottavasti Espanja hoitaa homman kotiin huomenna.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #67 : 22.06.2008 21:07 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Tää toivomusten salassa pito toimii! ;D Eli Venäjän voittoa toivottiin, ja sieltähän se tuli. Ja millä tavalla. Upea peli venäläisiltä. Paikkoja olisi ollut 5-6 maaliinkin, ja hyviä paikkoja. Olisi saanut joku Kolodinin kanuunoistakin osua maalipuiden sisään, olisi nähty yksi kisojen hienoimmista maaleista. :( Ja on se Arshavin vaan melkoinen epeli.

Vielä pari vetoa voimassa, sitten tosiaan varmistuu se 20 euron tienaus näillä kisoilla. Toinen on jo aiemmin mainittu veto, jossa yksi kohde vielä sulkeutumatta; Luca Tonin Italian sisäinen maalipörssin voitto. Ja onhan Tonilla niitä paikkoja jo ollut, mutta ei ole saanut sisään sitten millään. Ja sitten kun saa niin sehän hylätään paitsiona tietysti, väärällä tuomiolla.

Toinen veto näyttää tältä
Austria-Croatia: Both teams to score?   Aut-Cro: No, both teams will not score
Germany-Poland: Both teams to score?   Ger-Pol: No, both teams will not score   
Euro 2008 - To qualify from group A   Portugal
Top Goalscorer - Russia   Andrei Arshavin   

Total Odds: 54.04
Amount: 1.00 EUR
Possible payout: 54.04 EUR

Eli Arshavinin maalia toivon salaa sitten välierässä. :)
Kokoelma
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #68 : 23.06.2008 00:35 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Valehtelin aikaisemmassa viestissäni, kun sanoin, etten Italiaa niin suuresti enää vihaa. Viimeinen puolivälieräottelu oli kisojen tähänastisista jännittävin, eikä siksi, että olisin suuri Espanjan fani, vaan siksi, että olen niin suuri Italian anti-fani.

Italia pelasi sitä tyypillistä paskaa, mitä putkimiehiltä on aina odotettavissa. Puolustetaan miljoonalla miehellä ja yritetään rokottaa vastustajan virheistä. Espanjalla ei ollut oikein jakoja isoja pizzanpyörittäjiä vastaan kulmapotkuissa tai muissakaan erikoistilanteissa, mutta onneksi he eivät tehneet suuria virheitäkään.

Rangaistuspotkukilpailut ovat olleet minulle pitkään kammotus, sillä yleensä se joukkue, jonka voittoa toivon, häviää niissä armotta. Nyt kuitenkin oikeus voitti ja selvästi aktiivisempi ja nälkäisempi joukkue meni jatkoon. Italian limaiset naistenmiehet voivat lähteä takaisin äitiensä helmoihin pastapologneesea vonkumaan.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #69 : 23.06.2008 17:58 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Meidän liigan sijoitus on huimat 13,263 / 21,860 :lol:, eli nyt kun kaikki Laudan Palloilijat osallistuvat aktiivisesti välierävaiheen ja finaalin vaihtoihin, niin saadanpahan liigan sijoitus top 10000. Mielestäni ihan realistinen tavoite.  :)
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #70 : 25.06.2008 23:57 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Saksa pelasi yllättävän vaisusti rampaa Turkkia vastaan tänään, mutta voittajaveikkaukseni on yhä elossa, sillä sakemannit selviytyivät kuin selviytyivätkin jatkoon. Hyvä niin, sillä turkkilaisistakaan en liiemmin välitä. Kuvayhteys oli aivan sekaisin jonkin Itävallassa riehuneen ukkosmyrskyn takia ja loppu ottelusta tulikin lähinnä radioselostuksena ja satunnaisina pätkinä matsista.

Niki Juuselan jalkapallotietämys hämmästyttää. Mies nimittäin yritti soveltaa "pallo välissä" -sääntöä takaapäin tulevaan taklaukseen. Käsittääkseni takaapäin taklaukset ovat pääsääntöisesti kiellettyjä ja jos sellaisen tekee, ei vastustajaan saa tulla käytännössä lainkaan kontaktia. Osui palloon ensin tai ei. Juuselan selostukset naurattavat muutenkin. Turkin maalin jälkeinen r-kirjaimen venyttäminen Ugurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrissa oli kerrassaan koomista ja Saksan päätuomari Löw nauratti myös. Olisiko tässä Hoopin manttelinperijä camp-huumorin sävytteisissä selostuksissa?

Finaalista on kehkeytymässä mainio. Saksa- Venäjä tai Saksa - Espanja. Jälkimmäinen olisi ehkä vielä enemmän minun mieleeni. Venäjäkin on kyllä saanut minun sympatiani ja oikeastaan soisin mestaruuden mille tahansa näistä kolmesta joukkueesta.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #71 : 27.06.2008 17:59 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Prkl, ryssät hävisivät ja vieläpä säälittävällä tavalla. Ensimmäisen puoliajan jälkeen ei edes juostu viittä askelta, joka punikki seisoi kuin seipään syöneenä. Ihme hommaa, yritys katoaa heti kun ollaan 0-1 häviöllä. Täysin oikein venäjälle, kun hävisivät, ensi kisoissa Suomi vie venäjää kuin pässiä narussa, niin munkilla iivanat pääsivät näinkin pitkälle.


Sinne meni rahat ja yöunet(herätys intissä 5:50), mutta Saksa saa hommata ne takaisin ;D
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #72 : 29.06.2008 21:16 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Kohta se olisi finaali edessä ja oma veikkaukseni mestaruuden voittajasta (Espanja) ei ainakaan kauaksi mene. ;D Venäjä kyllä pelasi luvattoman heikosti välierässä, ja samalla varsinkin ottelun toinen puoliaika oli melko mielenkiinnotonta katsottavaa. :F

Muista aiemmista peleistä sen verran vielä että Italia pelasi kyllä uskomattoman paskasti Espanjaa vastaan, en olisi kyllä tuollaista puolustamista enää halunnut nähdä. Karsintaotteluiden hyökkäysvoittoisuus(?) lupaili samantyylistä peliä myös itse kisoissa, mutta eipä sitä (taaskaan) nähty. Hyvä että tippuivat. Turkki pisti Saksa kyllä uskomattoman koville, todella vajaamiehisenä. En olisi uskonut, ja sen kertoi fantasy leagueen valittu Saksan pakkirivistö - reisillehän se meni.

Toivottavasti ei nähdä kaameaa kyttäilyä kisojen vikassa pelissä.
Kokoelma
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #73 : 29.06.2008 22:34 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Onko kukaan muu huomannut että tuo Jarmo Lehtisen selostus on syvältä perseestä? Varsinkin nuo hehkutukset menee ihmeelliseksi örinäksi.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #74 : 29.06.2008 23:55 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onko kukaan muu huomannut että tuo Jarmo Lehtisen selostus on syvältä perseestä? Varsinkin nuo hehkutukset menee ihmeelliseksi örinäksi.

No on huomattu. Ballackia sattui jalkaan! BALLACK SIELLÄ KENTÄN PINNASSA PITELEE JALKAANSA, ONKO SAKSAN PELI NYT PELATTU!?!?!

Ja kaverilla oli silmäkulma auki.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #75 : 30.06.2008 00:03 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onko kukaan muu huomannut että tuo Jarmo Lehtisen selostus on syvältä perseestä? Varsinkin nuo hehkutukset menee ihmeelliseksi örinäksi.

No on huomattu. Ballackia sattui jalkaan! BALLACK SIELLÄ KENTÄN PINNASSA PITELEE JALKAANSA, ONKO SAKSAN PELI NYT PELATTU!?!?!

Ja kaverilla oli silmäkulma auki.
Aina se on parempi kuin Niki "mätä pässi" Juusela.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #76 : 30.06.2008 00:21 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Ooh! Veikkaukseni meni loppujen lopuksi pieleen, eli Espanja voitti Euroopan mestaruuden. Eikä haittaa ollenkaan, sillä heillä oli ehdottomasti kisojen paras joukkue, joka esitti tasavarmoja suorituksia pelistä toiseen. Kaiken lisäksi Espanjan futis on hienoa katsottavaa.

Saksankin jalkapallo oli pysynyt sillä uralla, mille Klinsman oli sen Löwin kanssa aiemmin asettanut. Eli hienoa peliä nähtiin myös sakuilta, mutta suoritusvarmuus ei ollut Espanjan luokkaa. Pari huonoa peliä sattui Saksalle ja finaali oli oikeastaan yksi sellainen lukuunottamatta paria kymmenen minuutin jaksoa.

Hyvät kisat ehdottomasti. Passiivisella puolustuspaskalla ei pärjätty, sen osoittivat Italia ja Kreikka. Sen sijaan hyökkäävä ja maalintekoa yrittävä peli vei voiton, minkä osoittivat Espanja, Venäjä ja Hollantikin tiettyyn pisteeseen saakka. Maalejakin tuli runsaasti.

Haikea olo. Taas pitää odottaa kaksi vuotta ennen seuraavia arvokisoja. Onneksi sitä ennen kuitenkin pääsee taas jännittämään Suomen puolesta. Saksa ja Venäjä tarjoavat Suomelle enemmän kuin kovan vastuksen, mutta toivoa ei kannata heittää kaivoon. Kyllä niihin kisoihin vielä selvitään.
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #77 : 30.06.2008 00:47 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili 1.Espanja
2.Saksa
3.Portugali

Noh, 2/3 sentään oikein pokerihuoneen top-3 veikkauksessa. Hämäsi vähän kun piti top-3 veikata, luulin jo hetken että näissä kisoissa pelattaisiin pronssiottelukin. Mutta kai se joidenkin tilastojen perusteella ratkaistaan kumpi Venäjä vai Turkki näissä kisoissa se "kolmanneksi paras" oli.

Finaali oli ihan ok, vaikkakin ei mikään mullistava, mutta niinhän se tuppaa näissä arvokisoissa aina menemään.

Fantasy Footballissa viimeisellä kierroksella luotto Espanjaan kannatti. Tuloksena laudan haastesarjassa kolmas sija. Ihan jees kun muistelee kuinka hyvin kisat tuolla saralla alkoivat omalta osalta. :) Predictorissa myös loppuottelun saldo ihan hyvä, mm. Torresin avausmaali, avausmaalin syntyaika ja Espanjan voitto (4x pisteillä) osuivat. Muuten ei näistä kisoista jäänyt paljon käteen, kun veikkauksen arvailussakin unohtui välierävaiheessa tulosveikkailut sisään heittää.

Onneksi syksyllä alkavat MM-karsinnat Suomen osalta näkyvät ihan ilmaiskanaviltakin. Mutta tosiaan kahden vuoden päästähän ne seuraavat kunnon kisat vasta on.
Kokoelma
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #78 : 30.06.2008 02:24 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Fantasy Footballissa viimeisellä kierroksella luotto Espanjaan kannatti. Tuloksena laudan haastesarjassa kolmas sija. Ihan jees kun muistelee kuinka hyvin kisat tuolla saralla alkoivat omalta osalta. :)
Ttu, tana... meidän keskikastin vääntö kääntyi sitten minun kuuden pisteen johdosta pisteen tappioon ja pronssitilan menetykseen. Ja Ballack muka suurten otteluiden mies, pah!
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #79 : 30.06.2008 13:31 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Jee, pääsin liigamme voittajaksi hyvällä loppukirillä. Ylen tilastossa jäin puolestaan sijalle 1109.

« Viimeksi muokattu: 30.06.2008 13:41 kirjoittanut Taist0 »
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #80 : 01.07.2008 11:36 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Fantasy Footballissa viimeisellä kierroksella luotto Espanjaan kannatti. Tuloksena laudan haastesarjassa kolmas sija. Ihan jees kun muistelee kuinka hyvin kisat tuolla saralla alkoivat omalta osalta. :)
Ttu, tana... meidän keskikastin vääntö kääntyi sitten minun kuuden pisteen johdosta pisteen tappioon ja pronssitilan menetykseen. Ja Ballack muka suurten otteluiden mies, pah!

Kerrankin tuo piste oli minun edukseni. :)

Niin ja kiitokset kaikille liigan osanottajille, katsellaan kahden vuoden päästä uudelleen. ;)
Kokoelma
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #81 : 01.07.2008 23:06 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Espanjan voitto oli paras päätös kisoille (sen jälkeen kun pudottivat Italian). Hollanti ei siihen sitten pystynytkään, mutta Espanja teki sen, mitä heiltä on odotettu vaikka kuinka kauan. Espanja oli kyllä kisojen aikana tasainen. Ansaitsivat mestaruuden ehdottomasti. Kerrankin he oikeasti pystyivät pelaamaan loppuun asti hienoa jalkapalloa, ja se lento riitti mestaruuteen asti.
030906 | 190308
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #82 : 10.09.2008 21:35 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Futista tulee seurattua nykyään oikeastaan liian harvoin, mutta onneksi heti kun päätän katsella taas vähän tarkemmin jotain matsia, niin johan tapahtuu. Neljä maalia ekalla puoliajalla ja muilta tapahtumiltaankin ok-tasoinen Suomi-Saksa -peliä on ollut ilo katsella, vaikka ne Saksan maalit tulivat aivan naurettavan nopeasti. Noh, vielä toinen puoliaika jäljellä, joten toivo voitosta on vielä elossa. Siihen kun on selkästi vieläpä mahdollista päästä.

Ja hauska homma muuten tämä, että uusi TV Viisi -kanava näyttää matsin ilmaiseksi. Kyllä kelpaa.

EDIT: 3-3 sitten napsahti lopputulokseksi ja vähän nakertaa: Voitto oli jo liiankin lähellä.


« Viimeksi muokattu: 10.09.2008 22:33 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #83 : 10.09.2008 22:35 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Huhhuh. Olipahan näytös.

Saksa painosti, mutta Suomi sai todella oudosti hyödynnettyä maalipaikkansa ja löi kolme maalia tauluun pelin aikana. Vaikka se voitto kävikin niiiiiin lähellä, ei saa unohtaa, että vastassa oli EM-kisojen kakkonen ja yksi maailman ehdottomasti suurimmista ja mahtavimmista, ja tämä tulos on mielestäni todella tervetullut. Suomen parhaimpia olivat keskikentän herruuden itselleen alusta asti ottanut Mika Väyrynen sekä puolustuksen tukipilari Sami Hyypiä. Saksan parhaat Puolan pyssy Klose sekä Trochowski, joka omalla liikkumisellaan järjesteli jatkuvasti paikkoja joukkuekavereilleen. Tästä on pelottavan hyvä jatkaa karsintoja.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Jalkapallokesä 2008 « Vastaus #84 : 10.09.2008 22:36 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Aijaijaijaijai. Meinasin kuolla tuon ottelun aikana. Baarissa olin seuraamassa sitä ja olipa melkoista vuoristorataa. Viimeisten kymmenen minuutin aikana maistoin sydämeni suussani, sillä se oli kovaa vauhti pyrkimässä kurkkuun ja siitäkin eteenpäin. Ennakkoasetelmiin nähden 3-3 oli hyvä tulos mutta pelin jälkeen tosiaan pieni pettymys. Silti: KIIMAAAAAA, HUUHKAJAT!

Muok: Viikonloppuna lähden pitkästä aikaa kotikonnuille Keski-Suomeen ja päämotiivi tälle reissulle on tietysti JJK - AC Oulu -matsi, joka ratkaisee aika paljon tämän syksyn Ykkösen nousutaistelun kannalta. Melkoinen kiimaviikko siis menossa.


« Viimeksi muokattu: 10.09.2008 23:36 kirjoittanut Turilas »
tallennettu
Re: Jalkapalloa « Vastaus #85 : 10.09.2008 23:55 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Vitun saksalaiset, polttivat Rovaniemenkin.

Mitenkäs se Gary Linekerin kuuluisa sitaatti menikään, sopii juuri tähän juuri nyt erinomaisesti...
N
tallennettu
Re: Jalkapalloa « Vastaus #86 : 11.09.2008 01:38 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Hieno matsi. Oli melkoista flipperiä kyllä Saksan viimonen maali. Erittäin hienoa kyllä, että näitä pääsee taas ilmaiseksi seurailemaan.

Vitun saksalaiset, polttivat Rovaniemenkin.

Mitenkäs se Gary Linekerin kuuluisa sitaatti menikään, sopii juuri tähän juuri nyt erinomaisesti...

"Football is a simple game: 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win."

Vua eepä sovi, eeväthä nuo ees voettana.  ;)
Kokoelma
tallennettu
Re: Jalkapalloa « Vastaus #87 : 05.10.2008 20:26 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili JIA!

Vähän turhan pitkäksi repesi kausi, mutta tänään voitimme kutosdivarin Tampereen piirimestaruuden ja samalla nousimme ensi kaudeksi vitosdivariin. Oli jo aikakin. Kolme maalia tuli viimeisteltyä topparin tontilta, enkä aiheuttanut koko kauden aikana edes yhtäkään rankkaria.



Nyt sitä bisseä!
N
tallennettu
Re: Jalkapalloa « Vastaus #88 : 05.10.2008 21:30 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Ja tommosen räkäsen pokaalinko saitte Tampereen 6. divarin piirimestaruudesta? :???: Onnea joka tapauksessa nousun johdosta. :)

Jos pureskelisin kynsiä, olisin tällä hetkellä varmaankin kynnetön, sillä sen verran on viime aikoina jännittänyt JJK:n kamppailut Ykkösessä. Nyt näyttää hyvältä, sillä Jyväskyläläiset ovat sarjakärjessä kahden pisteen erolla Viikinkeihin. Harmittaa vietävästi, että eilinen kiimaottelu jäi väliin. Ensi viikonloppuna onkin sitten Superlauantai, sillä ensin menen katsomaan, miten JJK upottaa Atlantiksen ja sitten naapuristadionille seuraamaan Suomen taivalta kohti Afrikkaa.

Tänään kävin katsomassa Veikkausliigan kärkiottelun Inter - Honka, ilmaiseksi kun lipun sain ainejärjestöltä. Kivasti satoi eturiviin vettä. Tietenkin Turussa asuvana toivoisin nyt Interin mestaruutta, mutta eipä tämä åbolainen porukka, sen paremmin kuin se toinenkaan, heilauta viisaria suuntaan eikä toiseen.
tallennettu
Re: Jalkapalloa « Vastaus #89 : 15.10.2008 19:24 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Ai että Suomi on kova tekemään maaleja, nyt jo kaksi tehtynä! Hyvä Suomi!
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines