Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
Tulostusversio
Aihe: Jääkiekon MM-kisat 2011  (Luettu 50465 kertaa)
Vs: Jääkiekon MM-kisat 2011 « Vastaus #270 : 18.05.2011 16:26 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihme kitinää kukkahattutädeiltä joukkueen dokailusta, ei tuossa edes vedetty kunnon kännejä yleisön edessä, vai sammuiko kukaan? Tapahtuiko mitään ikävää? Pokaali meni päreiksi, mutta missä kekkereissä näin ei olisi tapahtunut. Cry me a river.

Itse torillakin oli rauhalliset juhlat, ite en juonut pisaraakaan pelin aikana, pelin jälkeen, enkä torilla.

Ainoastaan haaparannassa oli mennyt överiksi, siellä oli ruotsinlippuja polteltu ja ilmeisesti jotain kahakoita ollut suomalaisten ja ruotsalaisten välillä, mutta perus nyrkkitappelut nyt ovat ihan joka perjantaista kauraa(ei sillä että hyväksyisin).

Naurettavinta tässä koko sopassa ovat nämä ilonpilaajat: lässyn lässyn yhy yhy
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Jääkiekon MM-kisat 2011 « Vastaus #271 : 18.05.2011 16:41 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili No jos suomalaiset saavat viikonlopun vieton överiksi vaikka millaisessa marraskuun pimeässä räntäsateessa niin mitäpä luulette miten siinä käy kun koko valtakunta riehaantuu kerralla juhlimaan...eli eikö tämä nyt ollut odotettavissa.

Sitäpaitsi...

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/05/1331554/loppu-spekulaatioille-mm-pokaaleja-on-kaksi

Nuo lippujen polttelut sun muut kuuluvat enemänkin brittiläiseen jalkapallojumalointiin ja ne ärsyttävät ehkä eniten.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Jääkiekon MM-kisat 2011 « Vastaus #272 : 18.05.2011 16:46 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Henkilökohtaisesti en hätkähtänyt, mutta olihan se Halosen halailu aika hurjaa tietyltä kantilta. Jenkeissä (varmaan muuallakin) olisi kiekkolija tipahtanut aika nätisti.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Jääkiekon MM-kisat 2011 « Vastaus #273 : 18.05.2011 18:26 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän sitä aikuiset ihmiset voisivat fiksummin käyttäytyä julkisuudessa. Joukkue ja pelaajat ovat esimerkkejä ja suurennuslasin alla, halusivat he sitä tai eivät. "Selvä päivä" loopilla pukuhuoneessa mestaruuden jälkeen ei ollut ehkä kovin järkevää. Pasi Nurmisen paavikännit ei ollut kovin järkevää. Anssi Salmelan sekoilut eivät ole kovin järkeviä. Aika on tietysti erilainen kun 1995, nyt lähes jokaisen taskussa on videokamera. Ehkäpä ensi kerralla ennen kaikkea liiton puolelta ymmärretään rajoittaa sitä, mitä juhlinnasta näytetään suorana miljoonalle ihmiselle televisiosta?
N
tallennettu
Vs: Jääkiekon MM-kisat 2011 « Vastaus #274 : 18.05.2011 18:37 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Maikkarin toimitusjohtaja (?) sanoi 2011 MM-kisojen median ennakkoinfossa Helsingissä, että kyllä MTV olisi Ylen kanssa mielellään näitä kisoja tehnyt, mutta Yle oli päättänyt ettei lähde mukaan. Eli kyse ei ole siitä, että iso, paha mainostv tuli ja ryösti kisat Suomen kansalta.
Joo siis eihän tämä ryöstöä ole, vain bisnestä. En tuota kommenttia mitenkään siksi sanonut että maikkari olisi ryöstänyt kisat. Ihan mielipiteenä kerroin että olen suhteellisen varma että vituiksihan tämä katsojan osalta menee.
Kun otetaan huomioon sun veikkaukset tän vuoden kisoista ja Suomen menestyksestä, niin vaikuttaa aika hyvältä nuo Maikkarin ensi vuoden kisakuviot.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Jääkiekon MM-kisat 2011 « Vastaus #275 : 18.05.2011 19:04 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kun otetaan huomioon sun veikkaukset tän vuoden kisoista ja Suomen menestyksestä, niin vaikuttaa aika hyvältä nuo Maikkarin ensi vuoden kisakuviot.

 :lol: :lol:

Päivän pelastus  ;D
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Jääkiekon MM-kisat 2011 « Vastaus #276 : 18.05.2011 19:34 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Kun otetaan huomioon sun veikkaukset tän vuoden kisoista ja Suomen menestyksestä, niin vaikuttaa aika hyvältä nuo Maikkarin ensi vuoden kisakuviot.

Venäjä peli oli ainoa mitä veikkasin, että Suomi häviää. Toisin kävi. Muissa tapauksissa tämä varmaan ajaa asian:


Pysyn edelleen sanojeni takana ;) Suomi ei todellakaan voittanut tätä turnausta sillä pelillä millä se pelasi alkupelit. Kyllä sielä varmasti käytiin Leijona tiimissäkin puhetta että peliä on parannettava.

Yllättävän pahasti osa näköjään otti itteensä mielipiteeni :lol: Luulin että tälläinen väittely on ihan normaalia keskustelupalstoilla. Varsinkin perusteltu väittely, kuten tämä mielestäni oli. Tosin myönnän että hiukan epäröin ennen kuin laitoin sen ensimmäisen kritiikki viestini. Täällä kun on tuo oikea keskustelu tuntunut kilpistyvän eriäviin mielipiteisiin kohdistuviin "nasevien" vastalauseiden ryöppyyn. Mutta lähdin nyt leikkiin kuitenkin :)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Jääkiekon MM-kisat 2011 « Vastaus #277 : 18.05.2011 21:22 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Ei bileet överiksi menneet, mutta...

Pari asiaa mitä tässä olisi voinut paremminkin tehdä. Kun peli oli voitettu ja siirryttiin pukuhuoneisiin, otettiin heti kaljat käsiin ja ruvettiin soittamaan Petriä. Kamerat olivat kuitenkin kuvaamassa vain hetken aikaa, varmaan alle tunnin. Ehkä tässä olisi voinut jättää bisset myöhemmäksi ja suihkutella vaikka Formula-tyyliin kuohuvaa. Olisi näyttänyt paremmalta ja tyylikkäämmältä.

Torille pitää tulla selvinpäin, tai ainakin siedettävässä hiprakassa. Lähes kaikki olivat minun nähdäkseni ihan hyvässä kunnossa. Se, että valmennusjohto ryyppää pelaajien mukana koneessa on väärin.

Näiden kavereiden pitäisi vähän katsoa pelaajien perään ja ohjeistaa siitä miten juhlitaan ja milloin. Jos suurin dokaaminen olisi jätetty torikokouksen jälkeen olisi mielestäni ollut jo parempi.

Kyllä jätkät kuitenkin olivat dokaamisensa ansainneet. Nämä asiat pitäisi vain hoitaa tietyllä tahdikkuudella. Ryyppääminen on kuitenkin parhaimmillaan helvetin kivaa touhua ja kun on tuollainen suoritus takana niin kyllä sitä juhlistaa täytyy ja kunnolla.



Asiasta toiseen, oli kyllä helvetin piristävää remuta fanilauman mukana. Selvinpäin itsekin tuli Suomen voittoa juhlittua. Autolla ajeltiin ympäri ämpäri heti samana iltana. Jengi tuli kadulla heittelemään femmoja avonaisista ikkunoista, vastaantulevat autot tööttäilivät, kadulla ihmiset tulivat halailemaan... Uskomaton meininki! Ja maanantaina Helsingissä sama hurma jatkui. Minun puolestani voisi Suomi voittaa useamminkin.
tallennettu
Vs: Jääkiekon MM-kisat 2011 « Vastaus #278 : 20.05.2011 02:28 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ainoastaan haaparannassa oli mennyt överiksi, siellä oli ruotsinlippuja polteltu ja ilmeisesti jotain kahakoita ollut suomalaisten ja ruotsalaisten välillä, mutta perus nyrkkitappelut nyt ovat ihan joka perjantaista kauraa(ei sillä että hyväksyisin).

Itse olin haaparannalla juhlimassa tuolloin ja kaikki nuo uutiset ovat liioiteltuja. Mitä nyt jotkut huutelivat ruotsalaisille jotka olivat eksyneet autoletkaan. Poliisitkin olivat vain seisoskelemassa huoltoasemalla johon suomalaiset ryntäsivät ostamaan lisää juominkeja. Näin kun sitä ruottin lippua poltettiin, mutta se oli hyvä kun jonkun visiirin kokoinen..

Pakko sanoa että mahtava tunnelma oli kertakaikkiaan.. Ensin baarissa katsoa screenillä ja huutaa ja halailla kaikkien kanssa. Kruisailu ruotsissa ja yläfemmojen heittely suomalaisten kanssa oli nannaa. Miksei Suomalaiset ole näin hyvän tuulisia muuten? Mulla meni tuona iltana ensimmäistä kertaa ääni ihan kokonaan pois, puhuminen kävi jo todella kipeää. Sonispheressä 2009 oli äänen lähtö jo lähellä, mutta ei se kipeää tehnyt.
tallennettu
Vs: Jääkiekon MM-kisat 2011 « Vastaus #279 : 20.05.2011 13:38 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Arvelinkin, että on iltalehti taas liioitellut asioita, ei pitäisi lukea ollenkaan noita roskalehtiä.


Miksei Suomalaiset ole näin hyvän tuulisia muuten?

Koska humalassa ihmisen halaaminen kaiken kansan edessä on paheksuttavaa.

Leijonat kännissä ja hyvä niin

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Jääkiekon MM-kisat 2011 « Vastaus #280 : 20.05.2011 14:59 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Yllä hyvä linkki. Juurikin näin. Leijonat saivat, ja heidän pitikin juhlia. Mutta, jos hyvän esimerkin antamisesta nuorille puhutaan, niin Salkkarithan sitä jos ketkä antavat.. Vedetään bilepillereitä yms.

Jos Leijonat olisivat hävinneet finaalin, olisi heidät haukuttu. Eli kai parempi näinpäin kuitenkin.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Jääkiekon MM-kisat 2011 « Vastaus #281 : 20.05.2011 16:09 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihan hyvä vaan että fiilistellään kun on aihetta fiilistellä, vaikka menisikin perseilyn puolelle. Ei kaikkea voi eikä saa hyssytellä.

tallennettu
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines