Pelaajalauta

Yleinen => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Kabanossi - 06.03.2014 14:38Otsikko: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: Kabanossi - 06.03.2014 14:38
(https://pbs.twimg.com/media/BiC0bXZCEAAP8h2.jpg:large)


Williamsin uusi väritys.

Todella cool! Mitä kautta jengi aikoo seurailla alkavaa kautta? Itse harkitsen MTV:n Katsomo-pakettia.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: Ephram - 06.03.2014 14:42
On kyl magee. Tulee 90-luvun Lanciat mieleen rallin puolelta. Ei huono.

Venäläiset HD-rosvolähetykset toimi viime kaudella SopCastilla sen verran hyvin, että kokeilen ainakin pari ekaa kisaa miten toimii tänä vuonna. Arvioin tilanteen sitten huhtikuussa uudelleen.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: JayeizH - 06.03.2014 22:25
Aluksi ajattelin Katsomoa, mutta 89,90€:n riistohinta sai mielen muuttumaan. Varmaan tulee käytyä läpi HD-lähetyksiä mitä netistä löytää. Suht hyvin niitä viime kaudellakin oli.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: Vin - 07.03.2014 05:48
SkyTv:ltä nuo tulisi livenä mutta aikaerot eivät ole oikein mun puolella. Australian kisa nyt tulee ainakin katsottua.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: JayeizH - 15.03.2014 09:15
Hitto Ricciardo vety kyllä kovat. Vettel ulos Q3:sta ja Ricciardo Q3:ssa toiseksi! Didn't see that one coming. Mersut oli kyllä odotetun vahvoja. Ricciardo ehti mersujen väliin.

Ferrari oli yllättävän heikko. Räikkösen kolari, nyt oli...no, kolari. Ei sinänsä kerro autosta mitään, mutta Alonsokin jäi viidenneksi 1,5s (!!) erolla kärkeen. Se on iso ero. Williams aloitti hyvin, mutta hyytyi Q3:ssa. 3-4s kärjestä...outoa kun muut osiot meni paljon paremmin. Ajoiko kertaakaan Q3:ssa?

Tosin tämän kaiken häröilyn, erot ja yllätykset voi pistää sateen piikkiin. Sadetta tuli ja sade loppui ja taas sade alkoi. Tosin Vettelin ja Ricciardon ero on silti yllätys, samoin Williamsin jäänti Q3:ssa, koska muut tosiaan meni paljon paremmin. Olisi ollut hienoa kun Massa olisi ollut Williamsilla Alonson Ferraria edellä lähtöruudukossa :)

Mutta suurella mielenkiinnolla odottelen kisaa. Pakkohan sitä jotain vetoa on tehdä, mutta nyt on kyllä paha sanoa kuinka käy. Red Bullin luotettavuus on ollut vähän mitä on, niin Ricciardon sijoitus on aivan auki. Ferrarin kisanopeuskin on yleensä aina ollut parempi kuin aika-ajoissa, niin Alonso voi hyvinkin selvitä kärkeen. Williams on täysi arvoitus myös. Väläytti kovaa nopeutta paikoitellen, mutta lopulta jäi "hännille" kovalla erolla. Mersut on varmaan turvallisin veikkaus kärkimiehiksi. Mutta oli miten oli, en muista koska kauden ensimmäinen aika-ajo toisi näin paljon hämmästystä ja kysymyksiä :) Hyvä alku kaudelle :)


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: Kabanossi - 15.03.2014 10:16
Ei noita aikoja kannata tuijotella sadekelissä. Odotetaan ekaa kuivaa aika-ajoa.

Mutta mielenkiintoinen alku on tulossa kaudelle. :)

Sorruin muuten Katsomo-pakettiin. Hyvin toimi. Tuota puolsi se, että toimii sitten varmasti ja voin vaikka puhelimella katsoa ilman säätöä.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: JayeizH - 15.03.2014 15:18
Ite kattelin Ace Streamillä. Ajattelin ensin hommata katsomon, mutta hinta on naurettava. Ensimmäiset kaudet oli paskalla laadulla ja hintana 40-50€/kausi ja viime vuosi oli 60€ koko kausi. Nyt saatiin jopa 720p resoa ja 25fps niin hinta pomppasi 89,95€:on. Ja tämäkään ei ole sitä oikeasti hyvää laatua. Se olisi 1080p ja suurempi fps. Jäi niin selvä paskan maku suuhun tuosta touhusta että en ole oikeastaan edes harkinnut sitä enää. Puhumattakaan Oskari Saaren kommentoinnista. Vilander voi tuoda hiukan tasoa (en tiedä, en ole kuullut) touhuun, mutta ei se Saarea sieltä poista. Puhuu suoraan sanottuna paskaa. Ero Skyn kommentointiin on mielestäni aika selvä. "Rosberghan on suomalainen silloin kuin voittaa, mutta saksalainen kun häviää, heh heh heh..."  :rollaus:

Acestream toimikin aika hyvin ilman. Ei tökkinyt kertaakaan aika-ajoissa.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: Gba - 15.03.2014 15:41
Aika-ajoista Kimin kommentti: "Leikin (ratissa olevilla) säätimillä tai jotain, ja renkaat alkoivat sutia ja osuin seinään. Auto on kuitenkin jotakuinkin kunnossa. Se oli oma virheeni, hän jatkoi."

Sattuu sitä näemmä paremmissa piireissäkin.

Itse katselen kisat Ephramin tapaan ryssien piraattilandiasta eli tuolta:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: Kabanossi - 16.03.2014 09:26
Ferrareissa kuulemma sähkövika, joka estää kaikkien tehojen käytön. Siitä huolimatta Kimin otteet eivät ole kovinkaan vakuuttavia. Bottas ja Williams sen sijaat ovat olleet positiivinen yllätys, vaikka testien perusteella tällaista osasikin odottaa.

E: Vilanderin ja Oikarisen asiantuntemus oli oikein mukavaa kuunneltavaa. Ehdottomasti parempaa tai ainakin tuoreempaa kuin Salon tietämys.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: Wyrkk - 16.03.2014 14:45
Olipahan taas kiva katsella kisaa. Onneksi tätä herkkua onkin sitten muutama kuukausi tarjolla.

Vilander yllätti ja tiesi enemmän mitä oletin. Toki Salo anto ehkä hieman "tarkempaa" analyysiä kuskin näkökulmista, radoista jne.
Oikarinen on taas todella kaivattu lisä maikkarin joukkoon. Todella mielenkiintoista juttua heittää asioista joista ite en ainakaan ymmärrä mitään.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: JayeizH - 16.03.2014 16:31
Vilander yllätti ja tiesi enemmän mitä oletin. Toki Salo anto ehkä hieman "tarkempaa" analyysiä kuskin näkökulmista, radoista jne.
Oikarinen on taas todella kaivattu lisä maikkarin joukkoon. Todella mielenkiintoista juttua heittää asioista joista ite en ainakaan ymmärrä mitään.
Hitto pitäisiköhän ensi kisa ihan maksaa Katsomossa. Mielenkiinto heräsi.


Kisa oli aika huimaa menoa. Bottas taisi tehdä eniten ohituksia, vaikka osa johtuikin siitä että karautti seinään. Williamsin auto on kyllä aivan toiselta planeetalta tänä vuonna. Mielenkiinnolla odotan kuinka Massa sillä pärjää ja kuinka Bottas pistää tällöin kampoihin.

Kevin Magnussen oli aika kova yllätys. En olisi ikinä uskonut että mies vetää noin varmasti. En voi olla miettimättä että autot olisivat helpompia käsitellä kuin edellisvuosina. Tai vähintäänkin lähempänä GP2:n autoja. Hieno suoritus silti.

Mersu oli oletetusti vahva ja Caterham aiheuttu oletetusti hälinää heti alussa. Onhan se kiva kun on paljon talleja mukana, mutta Caterhamin meno alkaa olemaan jo naurettavaa. Veikkaan että tätä menoa tämä kausi jää viimeiseksi. Toinen alisuorituja oli Lotus. Kuten Williamsinkin auto, aivan eri planeetalta kuin viime vuonna, voimasuhteet on vain toisin päin. Saa nähdä kuinka talli pystyy kehittämään autoa vuoden aikana. Itse veikkaan Gerard Lopez kusee koko homman. Vaikutti jo viime vuonna siltä että ei osata kovin pitkälle arvostaa ratkaisevia työntekijöitä (Räikkönen) jos työntekijä vaatii jotain, vaikkakin vaatimus olisi oikeutettua.

Ferrari oli jotenkin näkymätön. Räikkönen tuli kaksi kertaa kisan aikana samoille sijoille, mutta edemmäs ei päässyt yhtään. Alonso taas keikkui samassa paikassa koko kisan. Tuntui kuin mies olisi alistunut kohtaloonsa eikä edes yrittänyt. Vaikka myönnänkin että todennäköisesti autossa oli suurempi syy kuin Alonsossa. Räikkönenkin ohitti aina kun pystyi, mutta tietyn pisteen jälkeen ei vaan onnistunut enää.

Kahden viikon päässä Malesiassa nähdään varmaan joidenkin osalta jotain positiivista. Ferrarin ja Red Bullin odottaisin ainakin saavan jotain aikaiseksi. Red Bull mokasi kakkossijansa ja Vettelin moottori ei kestänyt. Molemmilla eri ongelmat joka on hiukan huono juttu. Paljon pitäisi siis tehdä.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: Runner - 16.03.2014 16:39
Hyvä kisa oli kyllä. Voittaja ei ollut mikään yllätys, Rosberg tai Hamilton se olisi ollut joka tapauksessa, mutta toisesta sijasta eteenpäin ei olisi kyllä voinut mitenkään tarkkaan arvata. Aika vähän oli tosin loppujen lopuksi taistelua noista kärkisijoista, etenkin sijoilla 1-3 olleet ajelivat yli viiden sekunnin eroilla eteen ja taakse lähes koko ajan. Muista sijoituksista olikin sitten ihan kiitettävästi taistelua, ja suureksi iloksi todella paljon nähtiin ohituksia muillakin kuin DRS alueilla.

Kimin vauhdista vähän paha mennä sanomaan mitään, tosiasia toki on että Alonson vauhtiin ei missään vaiheessa ylletty. Täytyy kuitenkin muistaa, että Kimi on nyt koko testisession ollut se kärsivämpi osapuoli ja ajanut lähes 1000km vähemmän testeissä kuin Alonso, ja tänä kisaviikonloppunakin suurimmat ongelmat osuivat juuri Kimille. Ferrarilla muutenkin taisi olla koko kisan ajan jotain pikku sähköongelmaa joka sitten verotti nopeudesta. Eiköhän Malesiassa asiat näytä asteen valoisimmilta, näin se tosin on varmaan joka tallilla.

Bottaksen vauhti oli taas erittäin lupaavaa, mutta pieni kokemattomuuden piikkiin laskettava virhe rankaisi lopputuloksesta. Luulen että mahdollisuudet olisivat olleet jopa 2. sijaan ilman kolarointia, mutta se on turhaa jossittelua. Vauhti taisi kuitenkin olla koko kisan ajan toiseksi parasta heti Rosbergin jälkeen, ja ohitukset tapahtuivat suhteellisen nopeasti heti kun iholle päästiin. Harmillisesti vain tallikaverin perse laitettiin helläksi heti ekassa mutkassa, eikä päästy vertailemaan Valen vauhtia kokeneeseen tallikaveriin.

Tästä on hyvä jatkaa, eiköhän Malesiassa nähdä lisää mielenkiintoista kilpailua :)


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: ohjeah - 16.03.2014 20:10
Kevin Magnussen oli aika kova yllätys. En olisi ikinä uskonut että mies vetää noin varmasti. En voi olla miettimättä että autot olisivat helpompia käsitellä kuin edellisvuosina. Tai vähintäänkin lähempänä GP2:n autoja. Hieno suoritus silti.

Vaikeampiahan ne nimenomaan on. Vähemmän downforcea ja enemmän vääntöä turbon ja sähköhärveleiden myötä. Onhan tuo näkynyt tv-kuvissakin, miten on monilla kuskeilla enemmän ohjelmaa ratin takana ja meinaa perä karkailla kiihdytyksissä sivulle.

Hieno ja kypsä ajo Magnussenilta, mutta täytyy pitää mielessä sekin, että taisi tallikaveri Buttonin kisavauhti olla kuitenkin vielä himpun verran kovempaa. Mutta joka tapauksessa vakuuttava alku F1-uralle.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: JayeizH - 06.05.2014 10:46
Vetää sanattomaksi tämä "ongelma".

Mercedes testaa "megafonia" auton perässä (http://www.mtv.fi/sport/f1/uutiset.shtml/2014/05/1890163/mercedes-testaa-megafonia-auton-perassa).
"Täksi kaudeksi käyttöön otettujen V6-turbomoottorien tuottama ääni ei ole miellyttänyt läheskään kaikkia moottoriurheilufaneja, ja soraääniä on kuulunut myös lajin sisältä."
"talli tuo Barcelonaan testattavaksi muutamia vaihtoehtoja ongelman ratkaisemiseksi."

Mikä vitun ongelma? Jos tallilla on ihan oikeasti aikaa ja rahaa miettiä tälläistä, kulukatto voidaan laittaa surutta. Lajissa jota sanotaan moottoriurheiluksi ja lajissa liikkuu kymmeniä ellei satoja miljoonia, ongelmana on autojen ääni. Ei vittu... nyt alkaa itseltäkin pikku hiljaa katomaan ymmärrys tähän lajiin. Kauan se kestikin.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: Vin - 06.05.2014 11:37
F1-autot ovat jo vuosikausia soineet kovaa ja korkealta kuin speedillä ruokittu miittilauma konsanaan, ja siihen on totuttu. Nyt kun autot muuttuivat kertalaakista matalalta möriseviksi ja pöriseviksi, niin herättäähän se närää. Eivät ne minunkaan mielestä kovin hyvältä kuulosta, mutta ei se ääni mielestäni ole lajin tärkein asia, saati suurin ongelma tällä hetkellä.

Ai että, kun saisi formulat takaisin 90-luvun loppupuolelle. Ei ollut sääntöjä ja rajoituksia ihan nykyajan malliin. Moottoreita käytettiin yhtenä viikonloppuna useampi kappale, ja testata sai sen minkä kassa antoi myöten.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: Ephram - 06.05.2014 11:59
Ai että, kun saisi formulat takaisin 90-luvun loppupuolelle. Ei ollut sääntöjä ja rajoituksia ihan nykyajan malliin. Moottoreita käytettiin yhtenä viikonloppuna useampi kappale, ja testata sai sen minkä kassa antoi myöten.

Muistan kun takavuosina Schumi lensi kesken kisaviikonlopun Fioranoon Ferrarin omalle radalle testaamaan joitakin uusia osia. Vuosi taisi olla -98 ja Häkkinen karkumatkalla MM-sarjassa.

On siinä ehkä vähän ajan kultaustakin messissä, mutta minustakin tuntuu, että ennen oli paremmin. Oli upeaa nähdä, kun tallit virittivät autonsa äärimmilleen ja kuskitkin joutuivat välillä tahkoamaan kisoissa useita ns. aika-ajokierroksia. Tätä kaikkea toki esiintyy vieläkin, mutta se ei tunnu aivan samalta katsojassa.

F1 on menettänyt taikaansa jonkin verran.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: JayeizH - 06.05.2014 12:35
Oli upeaa nähdä, kun tallit virittivät autonsa äärimmilleen ja kuskitkin joutuivat välillä tahkoamaan kisoissa useita ns. aika-ajokierroksia.

Onhan se näinkin, mutta käytännössä tämä tarkoittaa että rahalla voitetaan. Totta kai lahjakkuuksiakin löytyy aina, mutta rahalla nämä lahjakkuudetkin päätyy aina sinne tiettyihin talleihin. Kulukatto on siis hyvä asia sinänsä, mutta tässä pitäisi noudattaa alempien suosituksia. Varsinkin testauksen osalta. Jos köyhimmätkin tallit testaisivat enemmän mitä saavat testata, niin säännöt on liian tiukalla. Tietty rajaa on hankala vetää, koska hulluhan talli olisi jos ei testaamaan menisi jos pääsee, raha on tällöin vain järjestelykysymys.

Enemmän itseä korpeaa nämä kisan aikaiset säännöt. Silloin saa käyttää sitä ja silloin tätä. Tätä saat tehdä tällöin ja tota tuolloin, mutta vain näin. Rajoitetaan kilpailua. Bensa ja renkaat on ehkä pahimpia. Kuinka helvetin kovaa kärkiviisikkokin menisi jos renkaat ja tankki sen kestäisi.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: Ephram - 06.09.2014 09:42
https://twitter.com/tgruener/status/507494238515634176

Parabolica on asvaltoitu! Ja Suzukaan ollaan myös kajoamassa.

Uudet radat ovat lähes poikkeuksetta sieluttomia ja nyt vanhatkin klassikot tuhotaan.

Ennen Parabolicassa pienikin virhe saattoi johtaa hiekalle ajamiseen ja jopa sinne kiinni jäämiseen mutta nyt voi huoletta käydä koukkaamassa asvaltin kautta. Legendaarisen ja supernopean kaarteen vaikeusasto laski selvästi.

Formula Ykkösten hohtoa syödään pois pala palalta.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: Wyrkk - 06.09.2014 15:48
Eipä oltu Parabolicaa asfaltoitu niin rankasti mitä luultiin.
Ihan hyvä tietysti turvallisuuden kannalta tämä nykyinen ratkaisu.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: Ephram - 27.11.2014 10:45
En tiedä miten muilla, mutta about tämän kauden puolivälissä kiinnostukseni lässähti tänä vuonna lajia kohtaan kokonaan. Katsoin yleensä vain lyhyet koosteet kisoista niiden jälkeen eikä Mersu-kaksikon taistelu mestaruudesta herättänyt tunteita suuntaan tai toiseen.  

Pölynimureilta kuulostavat autot, bensan säästelyyn tähtäävä ajo, keinotekoisilta tuntuvat sääntömuutokset, kuihtuva tallien määrä.

Ei tämä tunnu enää autourheilun kuninkuusluokalta! Nopeimmat GP2-autot olivat paikka paikoin melkeinpä yhtä nopeita kuin hitaimmat Caterhamit ja Marussiat. Lajista on melkein kokonaan onnistuttu kitkemään "aikamme gladiaattorit ottavat mittaa toisistaan" fililis". Silloin kun kuljettajat ajoivat täysin äärirajoilla ja moottoreista otettiin riskillä kaikki mehut irti.

Olin joskus todella kovan luokan F1-fani, mutta tällä hetkellä tämä sarja on vain hyvän päivän tuttu ja sellaisena se varmasti tulee pysymäänkin jos jotain radikaalia ei tehdä.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: Wyrkk - 27.11.2014 18:54
Saman tyyppisiä ajatuksia. Omakin kiinnostus lajia kohtaan laski aika roimasti tällä kaudella.
En syytä siitä mersujen ylivoimaa tai ääniä vaan sitä, miten tämä laji on mennyt liian varmaksi.
Autot vaikuttavat olevan helppoja ajaa, teknisiä vikoja ei enään tule samaan malliin jne.

Ikävä on niitä Häkkisen aikoja jolloin oikeasti veivattiin rattia ja otettiin miehestä mittaa.
Jotain pitäisi keksiä ehdottomasti.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: JayeizH - 01.12.2014 09:31
F1 autojen äänistä valitus tuntuu typerältä. Ymmärtäisin sinänsä jos kävisi katsomassa kisoja paikan päällä, silloin fiilis voikin muuttua, mutta ruudusta katsoessa sillä ei ole mitään merkitystä.

F1:ssä on oikeitakin ongelmia. Omasta mielestä suurin on tallien eri arvoisuus. Pienemmät tallit eivät turhaan valita kulujen noususta. On hiukan huvittavaa että rahaa käytetään ilman mitään rajaa ja radalla menestymiseen vaaditaan tietynlaista hidastelua kuskeilta. Tyhmempikin tajuaa mistä on kyse kun radalla yritetään tasapäistää porukkaa keinotekoisesti säännöillä, mutta budjetti kattoa ei laiteta. Eli kyse on siitä, että jos tehtäisiin budjettikatto, joku (Ecclestone) saisi vähemmän rahaa.

On oikeasti huvittavaa että määrätään testikieltoja, moottorinkehitys kieltoja, moottori määrä kieltoja, kieltoja kieltoja kieltoja, kun tähän riittäisi yksi: Budjettirajoitus. Jos 12kk budjetti katto on 60milj. kukaan ei testaa jos siihen ei ole rahaa. Jos ei ole rahaa, mietitään kuinka monta moottoria pitää kaudeksi hankkia. Ainoa mikä voisi olla budjetti katon ulkopuolla on renkaat, varmuuden vuoksi. Mutta ei. Pappa Ecclestone ei saisi voita leivän päälle...

Onhan Ecclestone aikamoinen teräsvaari, peukut siitä, mutta kyllä käppänä pitäisi saada jo eläkkeelle. Pappa tuhoaa koko lajin ahneuksissaan.

Totta on sekin että pelkkä budjettikatto ei välttämättä pelastaisi kisoja tarkoituksen mukaiselta hidastelulta. Mutta se edes auttaisi sitä että esim. renkaista voitaisiin tehdä sellaisia jotka kestää helposti koko kisan, kun tallien voimasuhteet todennäköisesti tasoittuisivat ilman että annetaan kaikille paskat renkaat.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: Ephram - 01.12.2014 10:13
F1 autojen äänistä valitus tuntuu typerältä. Ymmärtäisin sinänsä jos kävisi katsomassa kisoja paikan päällä, silloin fiilis voikin muuttua, mutta ruudusta katsoessa sillä ei ole mitään merkitystä.

On sillä minulle. Autot kuulostavat yksinkertaisesti munattomilta verrattuna takavuosiin.

http://www.youtube.com/watch?v=r0VxqNIhRxs

http://www.youtube.com/watch?v=lIfxO4-oh50

http://www.youtube.com/watch?v=aekNOkM0WsY


Kuuntele ensin kahta ensimmäistä ja sitten jälkimmistä. Ero on aivan tähtitieteellinen.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: JayeizH - 01.12.2014 10:35
On aivan varma jos sijoitat pari tonnia äänen toistoon, kisat kuulostaa komeemmalta kuin V12 ikinä.


Otsikko: Re: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: despo - 01.12.2014 10:49
Siis Formulathan on aina olleet aivan hirveetä kimeetä pörinää. En tajua, miten tuollaista kukaan jaksaa kuunnella. Tuon uusimman klipin perusteella sentään kuulostaa siltä, että moottorissa ei raiskata jotain kissaa..


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: Ephram - 07.01.2015 17:21
http://www.uusisuomi.fi/urheilu/76284-formula-ykkosten-kriisipalaveri-pidetty-viimein-jarkevia-paatoksia


Vihdoinkin ovat päättäjät tulossa järkiinsä! Pari kautta pitäisi vielä jaksaa tätä nykytilaa, mutta sitten onkin tulossa jotain ihan muuta jos noiden ohjenuorien mukaan mennään.

Kieltämättä hykertelen mahdollisuudelle, että autot olisivat 90-luvun lopun ja 2000-luvun alun kaltaisia tykkejä eikä ajo olisi mitään säästelyä. Hyvä tietää, että on otettu härkää sarvista.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: JayeizH - 15.03.2015 08:19
Huimaa työtä Ferrari tehnyt talven aikana. Ero viime vuoteen on mieletön. Mutta tuntuu jotenkin käsittämättömältä että Räikkösen kisa pilataan loppuja myöten varikkokäynneillä... Räikkönen veti kuitenkin aika helvetin hyvin. Alun kolhutaan on vaikea vain Räikkösen piikkiin pistää.

EDIT: Vettel on muuten aika äijä. Uusi talli, uusi auto, ensimmäinen kisa ja ajetaan palkintonpalli sijoituksista. En olisi uskonut.


Otsikko: Vs: Formula 1 -kausi 2014
Kirjoitti: Vin - 15.03.2015 11:31
Räikkösen epäonnea enemmän harmitti Max Verstappenin keskeytys. Olisi toivonut hyvää kisaa ajavalle 17-vuotiaalle hieman onnellisemman lopun ensimmäiselle kisaviikonlopulleen.