Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Formula 1 -kausi 2008 alkaa: 14.03.2008
Sivuja: 1 [2] 3 4
Tulostusversio
Aihe: Formula 1 -kausi 2008  (Luettu 23304 kertaa)
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #30 : 20.12.2007 11:43 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili


Repesin.

Lainaus
Schumix ajaa "olympialaisissa"

F1:n seitsenkertainen mestari Michael Schumacher esiintyy Asterix olympialaisissa -elokuvassa.

Schumacher - roolinimeltään Schumix - toimii kuljettajana hevosvaunukilpailussa. Elokuvan tarinassa olympialaisten voittaja saa vaimokseen prinsessa Irinan. Nuori ja urhea Umpilempix on rakastanut kaunista Irinaa pitkään. Umpilempixilla on kuitenkin kovia vastustajia. Vasta kisojen viimeinen laji, kilpa-ajo hevosvaunuilla, tuo ratkaisun.

Schumix edustaa tietysti punaista väriä kantavaa tallia, jonka päällikkönä häärii Jean Todtin esittämä hahmo.

Ranskalaiselokuva saa Suomen ensi-iltansa 1. helmikuuta.

(MTV3)
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #31 : 20.12.2007 12:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Iltalehdessä sama:

http://www.iltalehti.fi/formulat/200712207000203_fo.shtml


"Roolissaan ex-maailmanmestari käyttää hyväkseen kaikkia keinoja, myös kiellettyjä, voittaakseen;D

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #32 : 29.12.2007 23:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2007/12/595297


Kimin lähtökohdat tulevaan kauteen ovat aivan erinomaiset. Jos viime kaudella autoa riivannut pulma on tosiaan saatu ratkaistua, niin se on kyllä muille talleille paha merkki.  Ferrari palaa dominointikantaan muutaman "laihemman" vuoden jälkeen?

Enää 2,5 kuukautta kauden alkuun. Ja se menee nopeasti se.  MAX-kanava on hankittava, keinolla millä tahansa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #33 : 09.01.2008 12:35 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Schumista Ferrarin kolmoskuski

Tämä oli jo odotettavissa hyvien testiaikojen perusteella. Ferrari ei ole tarkentanut, onko Schumi vieläpä ihan varakuljettaja. Koskaan ei toivo kisakuljettajille mitään pahaa, mutta olisihan se aika legendaarista nähdä Kerpenin rehtori vielä tositoimissa!
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #34 : 01.02.2008 08:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 1,5 kuukautta H-hetkeen! Alan tuntea lapsenomaista jännitystä, jota en ole tuntenut sitten 90-luvun lopun talvitaukojen.

Ja nyt kaikki on virallisesti valmista omalla kohdallani uuteen kauteen, sillä tilasin tänä aamuna Welholta MTV3-kanavapaketin. Avausmaksuja ei tullut eikä myöskään ensimmäiseltä vuodelta kortille maksua. Itse paketti kustantaa 9,90 kuukaudessa. Ja on todellakin hintansa väärti tässä tapauksessa.  Se nyt oli vain tunnelmatonta katsoa parhaat palat koosteessa, Kyllösen yrittäessä väsähtäneen tyyliinsä luoda väkinäistä fiilistä.  On ihan eri tavalla tunnelmallista hakea kaupasta purtavaa sekä juotavaa ja asettua sohvalle nauttimaan suorasta lähetyksestä. Ei tarvitse miettiä "kisa on jo käyty, voisin katsoa tulokset teksti-tv:stä".  Tai vihastua silmin nähden, kun kesken kiivaan taistelun hypätäänkin 10 minuuttia ajassa eteenpäin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #35 : 01.02.2008 10:44 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
1,5 kuukautta H-hetkeen! Alan tuntea lapsenomaista jännitystä, jota en ole tuntenut sitten 90-luvun lopun talvitaukojen.

Ja nyt kaikki on virallisesti valmista omalla kohdallani uuteen kauteen, sillä tilasin tänä aamuna Welholta MTV3-kanavapaketin. Avausmaksuja ei tullut eikä myöskään ensimmäiseltä vuodelta kortille maksua. Itse paketti kustantaa 9,90 kuukaudessa.

Että kun saisikin tuohon hintaan. Ihan hanurista kun asuu antennitaloudessa niin PlusTV maksaa 22,50e/kk. *ittu mitä ryöstöä...Mutta kai se on pakko hankkia niin Formulat näkee...taivun MTV3:n monopolin alle ja hankin sen ja kiroan koko laitoksen mielessäni. Sain tarpeekseni viime kaudella siitä SopCastin kautta katsottavasta kanavasta jossa puhutaan Kiinaa.

Mutta, kohta se tosiaan alkaa. Täytyy alkaa miettimään jo superkaksari vetoja ja maailman mestarin veikkausia :) Itse luulen että Honda on kauden yllättäjä jos Button ajaa kuten parhaimmillaan. Ross Brawn vaikutus kun varmasti näkyy tallissa ja tallilla oli hetkensä viime kaudellakin.
Williams tietysti lupailee koko ajan suurta edistystä, ja jos se pitää paikkansa, Rosberg varmasti hoitaa jopa palkintosijoja kotiin, mutta nämä puheet on ennenkin kuultu.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #36 : 01.02.2008 19:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Alonso on muuten näköjään kasvattanut "Renault-reuhkansa" takaisin kurinalaisen Mclaren-kauden jälkeen  ;D

Alonso myöntää, että uudella Rellulla ei tällä hetkellä ole asiaa kärkitaisteluun.

Meikäläinen kyllä toivoo, että Renault saataisiin kulkemaan vuosien 05 & 06 malliin tämän kauden aikana vielä. Alonso on kuitenkin tulisieluinen taistelija ja aito persoona, ja hänet näkisin mieluusti taistelemassa kirkkaimmassa kärjessä Räikkösen, Hamiltonin, Kovalaisen ja Massan kanssa.

Jotenkin sitä on aika kullannut muistoja jo niinkin ärhäkkään, että muistelee kaiholla tiettyjä Räikkösen ja Alonson taisteluita muutaman vuoden takaa.


Ja ah, luistonesto ja ajamista helpottavat härpäkkeet ovat poissa! Mikä tietää lisää ihania, suorastaan herkullisia ohituksia ja mies miestä vastaan vääntöjä. Ja siitä kuuluisasta starttihetkestä, joka parina viime kautena  oli lähestulkoon pelkkä muodollisuus, tulee jälleen sähköisen kutkuttava, tuhansien hevosvoimien kyllästämä jännäri, jossa kuskikin voi tehdä onnistumisen eteen paljon - eikä pelkkä elektroninen apujärjestelmä.  Olinkin kyllästynyt kommentteihin tyyliin "ihan hyvin tää aika-ajo meni, mutta noilla toisilla on niin hyvä lähtöjärjestelmä, ettei kai voida niille mitään".



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #37 : 01.02.2008 21:14 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili



Alonsolle aurinkolasit ja mulletti pois niin olisivat ihan yks yhteen. Ensin Montoya ja nyt Alonso, keneltäköhän Viper7 seuraavaksi näyttää? Vai oiskohan vika ihan vaan katsojassa...  :rollaus:
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #38 : 06.02.2008 10:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2008/02/608104


Räikkönen paukutti Bahrainin testeissä aika maireita aikoja pöytään: parhaimmillaan yli 2 sekuntia viime vuoden paaluaikaa vauhdikkaammin. Kyllä Kimin nyt jo sopeuduttua ajopeliinsä muille koittavat aika vaikeat ajat. Jos jo ensimmäisellä Ferrari-kaudella hirmuisien vaikeuksien jälkeen tuli kuuluisa "vaikeuksien kautta voittoon" mestaruus, niin jännää nähdä mitä Kimi tää tällä kaudella aikaiseksi. Ei varmasti jää enää Massan varjoon, alkukaudellakaan.

Massa on kuuleman mukaan ollut merkittävissä ongelmissa luistoneston poistamisen takia. Brassin ajotyyli kun oli sellainen, että se nojasi enemmän näihin ajoapuihin kuin mitä Kimillä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #39 : 12.03.2008 10:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW On se jo lähellä! Parin päivän päästä moottoreita käynnistellään Australian Melbournessa vapaiden harjoitusten merkeissä.  Vaikka yöllä tulevatkin suorana, niin tottahan toki ne aion katsoa. Eihän MAXin hommaamisessa olisi ollut yhtään mitään tolkkua jos näistä suorista lähetyksistä ei ottaisi täyttä iloa irti.

Vuosiin en ole odottanut F1-kauden alkua näin innokkaana. Mclaren ja Ferrari tuntuvat olevan muita hieman edellä, mutta näiden "kahden suuren" takana tulee hulppea nippu tasaisia nimiä, joiden välille voi kehkeytyä luistonestonkin poistumisesta johtuen maukkaita vääntöjä.

Niinpä perjantaiyönä läppäriin live timing rullaamaan, töllö auki ja nauttimaan uuden kauden alkulaukauksesta.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #40 : 12.03.2008 11:30 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Vuosiin en ole odottanut F1-kauden alkua näin innokkaana.

Tervetuloa vain seuraamaan one man show'ta. Ainut asia jännitettävänä tänä kautena on, rikkooko Kimi Schumin 13 voiton ennätyksen yhdellä kaudella.

Mutta itseä kyrsii MTV3-kanavapaketin kallistuminen, vaikka tämä oli kyllä jo tiedossa. 14,90 € per kk alkaa olla jo aika paljon, kun formuloiden lisäksi lisäkanavilla ei ole mitään muuta järkevää katsottavaa.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #41 : 13.03.2008 10:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Minä taas luulen, että Ferrari (tai Kimi) ei tule olemaan niin ylivoimainen kuin monet luulevat. Etenkin nuo Ferrarin lämpenemisongelmat pelottavat, Australiaan lupaillaan muutenkin niin kuumaa viikonlopuksi.

Kimi ei voita Australiassa. Sellainen kutina, että Massa saattaisi korjata potin kotiin. Rata on toki sinällään sopinut hyvin Ferrarin autoille, kuten viime vuonna nähtiin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #42 : 13.03.2008 12:02 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Australian GP:ssähän voi käydä miten tahansa. Puoliksi kun on katurata, niin aivan varmasti tulee rautaa lentämään.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #43 : 13.03.2008 22:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Enää pari tuntia!  50" töllö lämpimäksi, viereen rahille Macbook ja siihen formula1.comin live timing sekä hyvää purtavaa. Elämä on ihanaa!  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #44 : 13.03.2008 23:06 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Pakko kyllä sanoa, että enpä kyllä ole pitkilleen odotellut formuloiden alkua yhtä innokkaasti. Vaikka apuvälineiden poisto ei ehkä niin huomattavia eroja tuo, tulee varsinkin sade tuomaan entistä enemmän tapahtumia peliin. Myös ensimmäinen iltakilpailu tuo mukavan tuoreen "mausteen" ykkösiin.
On myös mukava nähdä ovatko Ferrari ja McLaren niinkin ylivoimaisia, kuin epäillään vai nouseeko yllättäjiä kärkitaisteluun.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #45 : 13.03.2008 23:16 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Näkeekös tätä jostain striiminä? Mitään ylihintaista maxia en omista, enkä tule omistamaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #46 : 13.03.2008 23:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.tvunetworks.com/

Mm. TVuplayerilla ja sieltä SpeedTV:n kautta näkee, mutta asiassa on yksi iso mutta, joka ilmeisesti myös sinun tapauksessasi astuu kuvaan mukaan.

Näitä ohjelmia ei ole saatavissa Mac OS X:ään. Jos ne saisi, olisi Maxin tilaamisinto varmaan omallakin kohdalla lopahtanut. Toisaalta taas tuohon MAXiin voi luottaa kuin vuoreen, toisin kuin hauraisiin stream-lähetyksiin. Ja kuvakin on ihan kivan näköistä kun MTV nosti hiljattain kanavapaketin ohjelmien bittivirtoja selvästi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #47 : 13.03.2008 23:24 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
http://www.tvunetworks.com/

Mm. TVuplayerilla ja sieltä SpeedTV:n kautta näkee, mutta asiassa on yksi iso mutta, joka ilmeisesti myös sinun tapauksessasi astuu kuvaan mukaan.

Näitä ohjelmia ei ole saatavissa Mac OS X:ään. Jos ne saisi, olisi Maxin tilaamisinto varmaan omallakin kohdalla lopahtanut. Toisaalta taas tuohon MAXiin voi luottaa kuin vuoreen, toisin kuin hauraisiin stream-lähetyksiin. Ja kuvakin on ihan kivan näköistä kun MTV nosti hiljattain kanavapaketin ohjelmien bittivirtoja selvästi.

Kiitoksia. Tuo vanha pöytäkone on plasmassa kiinni, joten katson saanko workkimaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #48 : 14.03.2008 01:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://itv-80.vo.llnwd.net/d1/broadband/f1/simulcastPlayer.html

ITV:n toimiva striimi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #49 : 14.03.2008 14:59 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili http://myp2p.eu/

SpeedTV:n lähetykset on muuten hyviä, mutta kun jenkkikanava on, niin hirveästi tulee mainoksia.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #50 : 15.03.2008 10:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW



Jaa-a. Olihan tuo ensimmäinen aika-ajo kieltämättä aika mielenkiintoinen rypistys. Tuskinpa toi autojen todellisia suorituskykyjä sataprosenttisesti ilmi, sillä Melbournen rataprofiili on hitusen omalaatuinen ja bensamäärätkin voivat pakkaa sotkea. Yleisesti ainakin arvellaan, että BMW:n pojat olisivat liikkeellä Mclarenia ja Ferraria raskaammalla setillä. Toisaalta taas ne "Bemari on piilotellut nopeuttaan" lausunnot saavat myös vähän uskomaan että saksalaistalli on noussut tällä kaudella ihan kunnolla haastamaan punaiset ja hopeiset rassit. Se olisi kyllä erittäin hieno juttu ykkösille.

Kubica veti viimeisellä nopeallaan maukkaan sladin, joka taisi sitten syödä Puolalaiselta paalupaikan. Aika-ajoa oli ilo katsoa jo sen vuoksi, että kuskit joutuivat tekemään paljon enemmän töitä ohjaamassa, huipputallienkin puolella. Viime kaudella homma näytti monesti siltä, että robotit olisivat ajaneet niitä autoja. Vaikka olivathan ne silloinkin toki erittäin vaikeita ajaa näin maallikkonäkökulmasta, ilman mitään epäilystä.


Mihinkä Kimi sitten kykenee tuolta nousemaan? Varmasti pisteille, mutta palkintopalli alkaa olla ehkä haaveilua. Kaikki riippuu siitä miten vahva Ferrari todellisuudessa on pitkissä vedoissa. Todennäköisesti jälleen vahvempi kuin aika-ajoissa. Jokatapauksessa tulossa on mielenkiintoinen skaba, jossa on mukavaa seurata taisteluja myös sen top kolmen takana. Autot ovat mukavasti nipussa ja erot ovar varsin pieniä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #51 : 15.03.2008 11:18 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Vittu, taasko tää saatanan pelleily alkaa, ajetaan autolla rinkiä kovaa. Ei muuta kun kaikki pukemaan McLaren-paidat päälle ja hurraamaan meidän Kimille, Hessulle ja NICOLLE.

Formulasirkus = aikuisten miesten pikkupoikaleikkejä. Onneksi tota ei enää näe pääkanavilla kuin vahingossa, mutta vituttaahan se jo pelkästään lehdestäkin lukea.
N
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #52 : 15.03.2008 11:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nuori mies täynnä angstia taas vauhdissa.  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #53 : 15.03.2008 18:28 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Vittu, taasko tää saatanan pelleily alkaa, ajetaan autolla rinkiä kovaa. Ei muuta kun kaikki pukemaan McLaren-paidat päälle ja hurraamaan meidän Kimille, Hessulle ja NICOLLE.

Formulasirkus = aikuisten miesten pikkupoikaleikkejä. Onneksi tota ei enää näe pääkanavilla kuin vahingossa, mutta vituttaahan se jo pelkästään lehdestäkin lukea.

Älä nyt sano että nahkapallon perässä juokseminen kuulostaa yhtään fiksummalta ;)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #54 : 15.03.2008 18:29 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Vittu, taasko tää saatanan pelleily alkaa, ajetaan autolla rinkiä kovaa. Ei muuta kun kaikki pukemaan McLaren-paidat päälle ja hurraamaan meidän Kimille, Hessulle ja NICOLLE.

Formulasirkus = aikuisten miesten pikkupoikaleikkejä. Onneksi tota ei enää näe pääkanavilla kuin vahingossa, mutta vituttaahan se jo pelkästään lehdestäkin lukea.

Älä nyt sano että nahkapallon perässä juokseminen kuulostaa yhtään fiksummalta ;)
Kuulostaa. Eikä sen perässä tarvitse juoksea, jos sitä pitää itsellään koko ajan. Sinä senkin noob!


« Viimeksi muokattu: 16.03.2008 14:37 kirjoittanut Blassu »
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #55 : 16.03.2008 14:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vai että sellainen kisa!  Tapahtumia piisasi monen GP:n tarpeiksi asti. Tämä tosin nostaa odotuksia koko kautta ajatellen. Jossain vaiheessa niitä tylsiäkin kisoja toki tulee, eihän aina voi tälläistä herkkua nykyformuloissa olla.

Kimi Räikkönen jos jokin on kuski, joka ei tyydy varmistelemaan mitään. Nostan hattua kaverille että yritti tosissaan raivota radalla. Varsinkin lyhyeksi jäänyt Heikki-Kimi matsaus oli mahtavaa katsottavaa. Tästä saadaan tällä kaudella nauttia vielä monen monta kertaa.

Sääliksi käy Kovalaista. Mies olisi ansainnut sen podium-paikan helposti eikä hänen putoamisensa taakse ollut omaa syytä. Kisavauhdissa mies jäi paikka paikoin tallikaverilleen aika paljonkin, mutta avauskisa uudessa tallissa selittänee tuon. Aika-ajossa samanpainoisella autolla Heikki olisi voinut olla jopa paalulla...

Kimi joutui taas takaa-ajajaksi, tilanteen ollessa 10-1.  Ensi viikolla jatketaan jo, Malesiassa, jonne on luvattu koko ensi viikoksi voimakkaita ukkosmyrskyjä. Se uusien sääntöjen kera takaa varmasti mielenkiintoisuuden!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #56 : 16.03.2008 14:13 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Tapahtumia tosiaan riitti ja autoja jäi matkan varrelle varsin mukava määrä. Harmillisesti suomalaisittain katsottuna kisa oli pienoinen pettymys, mutta eipä tuo niin haittaa, kun kisa viihdytti sen verran hyvin.
Nyt tosiaan näyttäisi, että yhtä tapahtumarikkaita kisoja tullaan näkemään useita ( kenties Monaco...?) ja toivottavasti näin olisikin.

Ensi viikon ukkosmyrskyt kuulostaa kyllä mahtavalta ;D
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #57 : 16.03.2008 15:10 »
Tush Hngg.. Jäsen Viestejä: 47 Basaaripisteet: 0 Profiili Mones se kimi sit lopulta oli...

Nimimerkillä "mökiltä tullut"
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #58 : 16.03.2008 15:17 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mones se kimi sit lopulta oli...

Nimimerkillä "mökiltä tullut"

Kahdeksas (Barrichello hylättiin) eli sai yhden pojon. Wuhuu!
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #59 : 22.03.2008 11:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ihan mielenkiintoinen aika-ajo oli tämä Malesian vaikkei odotettua sadetta ilmaantunutkaan. Ehkä parempi tällä kertaa niin.

Massa tyksii Sepangin areenasta. Lähes 0,5 sekunnin ero Räikköseen on yllättävän iso. Osa tästä ehkä selittyy bensamäärällä, mutta tuskin kaikki. Kimihän myönsi, että renkaat eivät toimineet niin hyvin Q3:ssa kuin Q2:ssa, jossa Kimi ajoikin viikonlopun kovimman ajan. Minä uskon kuitenkin, että Kimi on pitkässä juoksussa tällä hetkellä paljon varmempi ja nopeampi kuin Massa, huolimatta Australian toilailuista.

Oli makeeta nähdä Heikki Hamiltonin edellä. Eipä Lewis todellakaan tällä kaudella pelkästään ykköskuskin kruunua valtaistuimellaan makoillen kiillottele, vaan kivenkovan vastuksen Kovalainen hänelle tarjoaa. Ehkä sitä ei Heikiltä edes näin nopeasti odotettu.  No, huomisen kisahan voi kääntää taas pelin niin, että Hamilton onkin pitkällä matkalla reilusti Heikkiä nopeampi.

Tehdäänpä ennustukset kahden skenaarion varalle:

EI SADA:

1. Räikkönen
2. Kovalainen
3. Massa

SATAA:

1. Räikkönen
2. Kovalainen
3. Alonso
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines