Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Formula 1 -kausi 2008 alkaa: 14.03.2008
Sivuja: 1 2 3 [4]
Tulostusversio
Aihe: Formula 1 -kausi 2008  (Luettu 23741 kertaa)
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #90 : 21.07.2008 10:38 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Skandaalinhakuiset paskalehdet taas Kimin kimpussa. Ei hemmetti mitä mustamaalausta taas. Katsokaa video.


My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #91 : 21.07.2008 10:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Suorastaan raivostuin kun näin tuon iltalehden nettisivuilla äsken. Kimi ei edes osu lapseen ja senkin jälkeen katsoo kaksi kertaa huolestuneena taakseen!  Oikeasti vituttaa miten huonosti media täällä Kimiä kohtelee.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #92 : 21.07.2008 11:39 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili En tiedä, oliko mies sitten miten kiireissään, mutta kyllä tuollaisessa tilanteessa pitäisi jäädä auttamaan tyttö ylös. Otsikko on silti aivan liioiteltu.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #93 : 21.07.2008 11:45 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
En tiedä, oliko mies sitten miten kiireissään, mutta kyllä tuollaisessa tilanteessa pitäisi jäädä auttamaan tyttö ylös. Otsikko on silti aivan liioiteltu.
Miksei lapsen äiti jäänyt? Miksi Räikkösen olisi kuulunut jäädä?


Nyt on otsikko vaihtunut ja toimittajan nimi hävinnyt.  :lol:

Mitä nyt luin tuota IL:n karmeaa foorumia, niin kyllä siellä varmaan 95% oli ihan Räkän puolella.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #94 : 19.08.2008 14:59 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli DNA Kyyhky -palvelulta viestiä, että DNA:n asiakkaat pääsevät katsomaan Valencian F1-kisaa elokuvateattereihin kaksi yhden hinnalla. Alennuksen saa tuota viestiä vastaan. Voisi mahdollisesti harkita kun pääsee puoleen hintaan, jos tosiaan saa jonku kaverin mukaan. Hintaahan tuolla kuitenkin vielä on aika pajon..
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #95 : 08.09.2008 12:43 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Jaahas, mikä Span kisa. Räjähtävä alku Kimiltä, vaikkakin vähän sai apua myös Hamiltonin pyörähdettyä. Näytti niin lupaavalta Kimin voiton suhteen. Mutta kuinkas sitten kävikään. Lopussa ei voinut enää oikein muuta kuin nauraa, oli se sen verran katastrofaalinen loppu. Kovalainenkin vielä jäi radan varteen.

Noh, Massahan sen voiton lopulta sai. Pistetilanne kärjessä kahden ensimmäinen osalta sen kuin vain tiukkeni. Jännäksi menee loppukausi.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #96 : 02.11.2008 20:52 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Glock antoi sitten Hamiltonille mestaruuden häviämällä viidennen sijan viimeisessä kurvissa.

Vahingonilo oli jo niin lähellä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #97 : 04.11.2008 22:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pisti harmittamaan kun Hamilton tuikkasi viime hetkillä Timpasta ohi. Ei sillä, on mies aika älyttömän kova ratin vääntäjä, mutta myös julkisuuskuvaltaan vähän epämiellyttävä. Enkä nyt sano todellakaan tätä Hamiltonin ihonvärin takia, pois se minusta.

Ihan jees kausi kuitenkin, vaikkei näin sinivalkoisten lasien läpi katsottuna mennytkään ihan putkeen. Kimin piti ajella talvitestien perusteella suurinpiirtein yhdellä kädellä mestaruuteen ja Heikinkin hyvän alkukauden siivittämänä pistää Hamille kampoihin. Räikkönen ei vaan tuntunut, miehen omien sanojen mukaan, pääsevän alkukauden jälkeen autonsa kanssa sinuiksi, ja renkaathan tähän kuvioon usein liitettiin.

Saatiin kuitenkin hyviä skaboja ja yllättäviä lopputuloksia, joista kirkkaimpana paistavat esiin Kubican ja Vettelin voitot. Olihan Alonson loppukauden tuplakin mukava juttu. Hyvä nähdä Espanjalainen taas täysillä "pelissä mukana".



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #98 : 04.11.2008 22:53 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Rehellisesti sanottuna tapa, jolla kausi loppui, oli kyllä paras ja jännittävin mahdollinen. Viimeinen kisa, viimeinen mutka. Valitettavasti väärää miestä lykästi tällä kertaa. Ilo oli ylimmillään Vettelin ohitettua Hamiltonin, mutta Hamiltonin Glockin ohituksen jälkeen vitutti kuin pientä sikaa. Hyvä kuskihan Hamilton eittämättä on, mutta osaa käyttäytyä todella typerästi ja ylimielisesti niin radalla kuin sen ulkopuolellakin, että jonkun muun soisi mestaruuden saavan.

Toivottavasti ensi kausi menee taas paremin suomalaisilla (Räikkösellä ja Kovalaisella siis, Rosberg ei ole suomalaista nähnytkään). Olisi myös mukava nähdä muiden tallien pääsevän vielä lähemmäs Ferraria ja McLarenia, saataisiin vähän jännitystä. Jos Vettelillä, Kubicalla ja Alonsolla olisi kilpailukykyisemmät autot, niin mestaruuskamppailusta voisi tulla hyvinkin tiukka ja tasainen. Jotain sääntöuudistuksia pitäisi tosin vielä tehdä, että itse kisoihinkin saataisiin lisää jännitystä muulloinkin kuin sateella. Nykyään kun tuo ohittaminen on niin toivottoman vaikeaa.:(
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #99 : 04.11.2008 23:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ehkä se on hyvä ettei Vettelillä ole Mäkin tai Ferrarin tasoista kulkupeliä. Voisi tulla tylsä sarja.  8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #100 : 05.11.2008 00:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Joo olihan se hienonlainen päätös kaudelle vaikkakin väärällä lopputuloksella. Lähinnä olen *ittuuntunut McLarenin Hamiltonismiin. Varsinkin kun mies ei siltikään pärjännyt selvästi paremmin kuin Ferrarin Massa, joka sentään lähti kakkoskuski statuksella kauteen. Olisiko Hamilton voittanut tälläisillä lähtöasemilla mestaruuden? Uskallan epäillä että ei. McLaren olisi saanut jo viime vuonna helposti kuljettajien mestaruuden jos olisivat panostaneet Alonsoon, mutta kun ei. Mestaruus piti saada väkisin Hamiltonille. Ja menettivät vielä ehkä lajin tämän hetken parhaimman kuskin Renaultille. Mutta ei se mitään, liput pystyyn ja Hamiltonismin palvonta vauhtiin.

Olisi ollut niin oikein että mestaruutta ei olisi nytkään tullut. Mikään muu talli kun ei näin toimi. Ainakaan näin näkyvästi. Tallin sisäinen järjestys ratkaistaan radalla, ei neuvottelu pöydässä. Vaikka Hamilton on kyvykäs ajaja, niin McLarenin Hamiltonismin vuoksi mies ei minusta ole lähelläkään lajin legendoja.

Toivottavasti säännöt muuttuvat pian aika-ajon osalta jotta saataisiin näitä Hamiltonismin oireita kitkettyä McLarenin pilttuusta ja Kovalainenkin saisi mahdollisuuden. Mies kun ei saanut kuin kerran Hamiltonia köykäisemmän auton aika-ajoihin ja heti tuli ensimmäinen paalupaikka.

Sekin sanoo jo paljon että Hamiltonismin ylipappi (pappa Hamilton) pyörii varikolla aina. Pyöriikö pappa Rosberg Williamsin varikolla? Ei kun Nico sanoi että sinne et tule. No, onhan hyvä että isi on lähellä. Jos se rauhoittaa.

Myönnän että Ferrarilla oli myös selvää Schumacherismia, mutta ei Schumacherin ensimmäisellä Ferrari kaudella. Schumacher oikeasti taisteli tiensä sinne huipulle ja lopulta ansaitsikin kunnioituksen.

No, oli miten oli, Hamilton on mestari ja nyt odotellaan ensi kautta. Toivottavasti säännöt muuttuvat vähintään kisan aloitus polttoaineen osalta. Aika-ajoista pitää saada tasapuolisempi myös saman tallin kuskien osalta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #101 : 05.11.2008 02:12 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Eniten Hamiltonissa vituttaa se, että hän kuvittelee olevansa itse Jeesus, jota Jumala johdattaa voittoihin ja mestaruuksiin. Urpo!
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines