Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Formula 1 -kausi 2008 alkaa: 14.03.2008
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Aihe: Formula 1 -kausi 2008  (Luettu 23303 kertaa)
Formula 1 -kausi 2008 « : 10.12.2007 16:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


...........................

Kauden 2008 F1-kilpailukalenteri:

16.3. Australia
23.3. Malesia
6.4. Bahrain
27.4. Espanja
11.5. Turkki
25.5. Monaco
8.6.   Kanada
22.6. Ranska
6.7. Iso-Britannia
20.7. Saksa
3.8. Unkari
24.8. Euroopan GP (Valencia)
7.9. Belgia
14.9. Italia
28.9. Singapore (iltakilpailu)
12.10. Kiina
19.10. Japani
2.11. Brasilia

..........................

F1-tallien sopimukset kaudeksi 2008:

Ferrari:

Kimi Räikkönen
Felipe Massa


McLaren:

Lewis Hamilton
Heikki Kovalainen


Renault:

Fernando Alonso
Nelson Piquet jr.


BMW:

Nick Heidfeld
Robert Kubica


Toro Rosso:

Sebastian Vettel
Sebastien Bourdais


Force India: (aikaisemmin Spyker)

Adrian Sutil
???

Toyota:

Jarno Trulli
Timo Glock


Red Bull:

David Coulthard
Mark Webber


Williams:

Nico Rosberg
Kazuki Nakajima


Honda:

Rubens Barrichello
Jenson Button


Super Aguri:

Takuma Sato
???


................


Vaikkei vuosi 2008 ole vielä edes alkanut, aloitetaan silti täällä tulevan kauden ennakkospekuloinnit, talvitestien seuraamiset ja tietty siirtoruletin kommentointi. Oikeastaan kaikkein suurin siirtoruletin palanen loksahti kohdallaan tänään kun Renault ilmoitti, että ensi kaudella tallissa ajavat Fernando Alonso ja Nelson Piquet Jr. Näin ollen sekä Kovalainen että Fisichella joutuvat etsimään uuden työnantajan. Varsinkin Fisichellalle sen luulisi tuottavan todellisia vaikeuksia, sillä vaikka kyseessä onkin kokenut kehäkettu, ei hän kuitenkaan ole erityisen nopea kuljettaja. Ikäkin alkaa F1-ympyröissä häntä jo painaa.

Kovalaisen tilanne on kertaluokkaa mielenkiintoisempi. Hän on jo kommentoinut, että hänellä on olemassa kaksikin "Renaultia parempaa vaihtoehtoa". Toinen näistä lienee McLaren. Mietitäänpä nyt: Lewis Hamiltonille pitäisi löytää ensi kaudeksi pätevä tallikaveri eikä vaihtoehtoja ole enää olemassa viljalti. Kovalainen teki ensimmäisellä kaudellaan hyvää työtä ja loppukaudesta oli säännöllisesti nopeampi kuin kokenut Fisichella. Kaiken järjen mukaan Ron Dennis palkkaa talliin Heikki Kovalaisen.  Täytyy kuitenkin muistaa, että Formuloiden siirtomarkkinoilla puhdas järki ei aina näyttele pääosaa, vaan siellä taustalla jyllää monesti paljon suurempia voimia kuin yksittäisten ihmisten mielipiteet. Muun muassa miljoonia auliisti maksavat sponsorit.

Kimi Räikkönen lähtee kauteen -08 komeasti numero 1 kiinnitettynä Ferrarin keulaan. Kun kimi oli kolme kisaa ennen päätöstä peräti 17 pisteen verran Hamiltonia jäljessä, tähän ei uskonut edes Suomessa kovin moni. Ihmeiden aika ei kuitenkaan ole ohi, aina kannattaa tehdä loppuun asti parhaansa. Sen Kimi meille hienoimmalla mahdollisella tavalla näytti.  Lähtökohdat jäämiehellä tulevaan kauteen eivät voisi olla oikein paremmat. Hän on tottunut Ferrariin viime kauden kokemuksen ansiosta jo hyvin ja osaa nyt muun muassa säätää sen itselleen paremmin sopivaksi. Enkä usko Ferrarin pääjehujen tekevän missään tapauksessa huonoa autoa.


Kaudesta näyttää olevan tulossa aika mielenkiintoinen.  Sutimisenesto on heitetty roskakoriin, joka korostaa kuljettajien taitoja ja lisää mahdollisuutta virheisiin. Ja tämä on juurikin sellainen aspekti, joka tuonee lisää ohituksia ja tiukkoja tilanteita kilpailuissa. Näemme varmasti paljon enemmän myös makean näköisiä sivuluisuja nyt kun elektroniikka ei enää silitä kuskien päitä samalla tavalla kuin aiemmin.

Muuten, viime kauden sinnittelin Matti Kyllösen selostuksella ja ilmaisella MTV3:n F1-tarjonnalla, mutta sen kokemuksen jälkeen voin sanoa, että maaliskuun alusta lähtien olen MTV3 Maxin omistaja. On siellä asiat vaan niin paljon paremmin.




« Viimeksi muokattu: 14.12.2007 19:15 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #1 : 10.12.2007 16:56 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Kovalaisen tilanne on kyllä mielenkiintoinen. Minä itseasiassa toivon että Kovalainen ei menisi Mclarenille. Talli on hyvä ja nopea, mutta sielä ollaan niin kovia Hamilton faneja (oli Alonson puheet totta tai ei), että Kovalainen on varmasti "nurkassa" sielä.
Honda olisi mielenkiintoinen paikka kun Ross Brown meni sinne, mutta sieläkin taitaa olla aika varmat kuljettajat jo...

Luistoneston poistaminen tekee kisasta kyllä mielenkiintoisemma. Erityisesti odotan kuinka Hamilton osaa ajaa näin. Jotenkin vain jäi viime kaudesta sellainen kuva että Hamiltonilla oli renkaat lukossa joka käänteessä. Tämä tosin voi olla "oma kuva" taas. Mutta jos tässä on edes pientä perää Hamiltonilla tulee vielä vaikeuksia.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #2 : 10.12.2007 19:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hamilton on varmasti erittäin taidokas F1-kuski. Ei mestaruudesta tulokaskaudella kamppailla jos ajotaitoja ei ole. Mutta siitä huolimatta itsekin luulen, että luistoneston on täytynyt auttaa Lewisia merkittävästi sopeutumaan F1-autoon viime kaudella. En nyt tarkoita, että mies muuttuisi tulevalla kaudella täysin etanaksi, mutta saatamme nähdä "lajin Tiger Woodsilta" aiempaa enemmän virheitä ja ailahtelevaisuutta.

Ferrari-tallilla on yksi valtti tässä siirtymässä käytettävänään: Michael Schumacher!  Kyllä, luit oikein.  Viisi maailmanmestaruutta tallille voittanut mies häärii takapiruna kun Ferrari sopeutuu luistoneston jälkeiseen maailmaan. Schumilla on nimittäin niin paljon kokemusta sellaisista autoista, joissa ei luistonestoa ole, että tämän ajattaminen testeissä on oltava Italialaistallille merkittävä apu.

Schumacher oli parhaimmillaan uransa aikana juuri aikaa ennen traction controllia. Miehen ehkäpä huimin kausi oli 96, jolloin hän ajoi täysin surkealla Ferrarilla kasan paaluja ja kourallisen voittoja. Ohessa loistava taidonnäyte Monacon aika-ajoista kyseiseltä vuodelta: http://www.youtube.com/watch?v=mR3xEFCul34


Tuo Singaporen iltakilpailu loppukaudesta tulee varmaan olemaan aika kiva kokemus, ainakin kuskeille.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #3 : 10.12.2007 19:06 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Kovalaisen tilanne on kyllä mielenkiintoinen. Tallina MacLaren olisi kyllä paras vaihtoehto, mutta selvää on, että kakkoskuskiksi joutuu. Ja vaikka Kovalainen taisi joskus tuossa kauden loputtua sanoa, että mäkki kiinnostaisi ei hän kuitenkaan halunnut joutua kakkoskuskiksi. Saappa siis nähdä...

Toinen erittäin mielenkiintoinen asia, ja mielestäni varsin onnistunut päätös (ainakin vielä tällä hetkellä) on jälleen uudet sääntömuutokset. Elektroniset apuvehkeet veks, ja kuskien taito paremmin esiin. Lupailisi siis enemmän ajovirheitä, ohituksia ja kolareita, eli kaikkea mistä ihmiset tykkää ;)
Kaudesta tulee varmasti jälleen mielenkiintoista katsottavaa...
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #4 : 10.12.2007 19:55 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ferrari-tallilla on yksi valtti tässä siirtymässä käytettävänään: Michael Schumacher!

Tämä on kyllä totta. Aluksi ajattelin että mitä ihmettä Schumi sielä saa aikaiseksi kun joka kuljettajalla on kuitenkin omat juttunsa miten auto säädetään, mutta Schumin kokemus on kiistaton. Hän vain tuntee lajin ja autot täysin. Insinöörejähän on joka tallissa useita mutta kuinka moni heistä edes uneksii ajavansa autoa? Schumi on varmasti arvokas linkki insinöörien/teknikkojen ja kuljettajien välillä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #5 : 12.12.2007 07:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Heikin isä: poika ajaa varmasti ykkösissä myös ensi kaudella


Nyt vaan sitä tallia veikkaamaan. Itse veikkaan sitä Mclarenia. Jos oikeasti valitsevat Pedro Dela Rosan Kovalaisen sijasta, niin huh huh sentään.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #6 : 12.12.2007 11:12 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Heikin isä: poika ajaa varmasti ykkösissä myös ensi kaudella


Nyt vaan sitä tallia veikkaamaan. Itse veikkaan sitä Mclarenia. Jos oikeasti valitsevat Pedro Dela Rosan Kovalaisen sijasta, niin huh huh sentään.

Minä en ihmettelisi sitä yhtään. Pääsponsori kun tulee Espanjasta ja tämä Alonson yhtäkkinen poistuminen tallista varmasti pistää varmasti sponsorit miettimään sijoitustaan. Pedro Dela Rosa kun on varmasti espanjalaisena huomattavasti parempi vaihtoehto kyseiselle sponsorille kuin Kovalainen. Raha puhuu, ja minä veikkaan että Kovalainen menee (tai joutuu) Toyotalle.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #7 : 12.12.2007 17:58 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Raha puhuu, ja minä veikkaan että Kovalainen menee (tai joutuu) Toyotalle.

Samaa mieltä, koska Toyotalla riittää tunnetusti tuota massia. Alonso ei ollut ainakaan rahan perässä, koska Toyotan tekemä 40 miljoonan dollarin sopimus yhdestä kaudesta (!) ei kiinnostanut. Heikillä ei ole mitään asiaa noihin rahasummiin, mutta joku 3–4 millin sopimus on ihan realistinen.

Ja nähtäisiinpähän Toyotalla "suomalaiskaksikko" – Heikki ja Jarno! ;D
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #8 : 12.12.2007 18:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Harmi, että Toyota tunnetaan kohta "urantappajana".  :(

Tallilla on varaa syytää rahaa lähes miten paljon haluaa, mutta silti tulokset ovat olleet suhteessa budjettiin tosi vaatimattomia. Kaudella -06 talli tosin nousi lupaavan näköisesti ja viime kaudesta odoteltiin Toyotan lopullista läpimurtoa huipulle. Mutta jätti taantui. Putosi korkealta ja imi kuskinsa syvälle epätoivon syövereihin.

Jos Toyotalle saataisiin loistava organisoija, joka osaisi sijoittaa pätäkät oikeisiin asioihin ja ihmisiin, alkaisi tapahtua. Näitä tälläisiä ei vain kasva jokaisen puun oksalla, ja minunkaltaisen fanin on tietysti niin helppoa arvostella tallia sen tekemistä virheistä ja kehittymättömyydestä. Siitä huolimatta on selvää, että jos Toyotan kaltaisella huippubudjetilla tapellaan vain jäännöspisteistä, niin jokin tallin sisäisessä järjestyksessä mättää.

Haukkuihan jo Mika Salo aikoinaan koko tallin täysin pystyyn, siksi sai potkutkin. Salo haukkui kotimaiselle lehdistölle täysin surutta tallia ja sen ratkaisuja. Loppukaudesta pomot eivät käyttäneet Mikaan optiotaan, koska "tämä oli suhtautunut talliin negatiivisesti". Eihän se koko totuus ole, mutta osa sitä ainakin.



Tokihan sillä De La Rosalla on hyvät sponssaajat takana, enkä tosiaankaan ihmettele jos Espanjalainen ajaa ensi kaudella Mäcciä kisakuskina. En ihmettele, mutta kyseenalaistan. Dennis tarvitsee suosikkipoikansa Hamiltonin rinnalle toisen nälkäisen ja nopean kuskin jos se mielii taistella tallimestaruudesta ensi kaudella. Elämme jännittäviä aikoja eikä Heikin McLaren-pesti ole mahdottomuus.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #9 : 13.12.2007 01:27 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Harmi, että Toyota tunnetaan kohta "urantappajana".  :(

Tallilla on varaa syytää rahaa lähes miten paljon haluaa, mutta silti tulokset ovat olleet suhteessa budjettiin tosi vaatimattomia. Kaudella -06 talli tosin nousi lupaavan näköisesti ja viime kaudesta odoteltiin Toyotan lopullista läpimurtoa huipulle. Mutta jätti taantui. Putosi korkealta ja imi kuskinsa syvälle epätoivon syövereihin.

Jos Toyotalle saataisiin loistava organisoija, joka osaisi sijoittaa pätäkät oikeisiin asioihin ja ihmisiin, alkaisi tapahtua. Näitä tälläisiä ei vain kasva jokaisen puun oksalla, ja minunkaltaisen fanin on tietysti niin helppoa arvostella tallia sen tekemistä virheistä ja kehittymättömyydestä. Siitä huolimatta on selvää, että jos Toyotan kaltaisella huippubudjetilla tapellaan vain jäännöspisteistä, niin jokin tallin sisäisessä järjestyksessä mättää.

Haukkuihan jo Mika Salo aikoinaan koko tallin täysin pystyyn, siksi sai potkutkin. Salo haukkui kotimaiselle lehdistölle täysin surutta tallia ja sen ratkaisuja. Loppukaudesta pomot eivät käyttäneet Mikaan optiotaan, koska "tämä oli suhtautunut talliin negatiivisesti". Eihän se koko totuus ole, mutta osa sitä ainakin.



Tokihan sillä De La Rosalla on hyvät sponssaajat takana, enkä tosiaankaan ihmettele jos Espanjalainen ajaa ensi kaudella Mäcciä kisakuskina. En ihmettele, mutta kyseenalaistan. Dennis tarvitsee suosikkipoikansa Hamiltonin rinnalle toisen nälkäisen ja nopean kuskin jos se mielii taistella tallimestaruudesta ensi kaudella. Elämme jännittäviä aikoja eikä Heikin McLaren-pesti ole mahdottomuus.
Toisaalta Dennisillä näyttää olevan vaikeuksia käsitellä kahta nopeaa kuskia ja Kovalainen jäisi McLarenilla selkeästi Englannin kultapoju Hamiltonin kynnysmatoksi. Vaikka paremmin saattaisi ajaakin, niin alkukaudesta kaikki päätökset suosisivat Hamiltonia. Myöskään britit ja Ecclestone eivät oikeen tykkää ideasta, että suomalainen jälleen saattaisi voittaa heidän kultapojunsa ja Hamilton jäisi kakkoskuskiksi. Kovalainen ei myöskään ole ollut mitenkään innoissaan mahdollisesta kakkoskuskin asemasta vaan on painottanut vaativansa tasavertaista kohtelua. De La Rosa on selkeä kakkoskuski kaikin puolin ja tuo Espanjasta sponsorirahoja, joten hänet McLaren valitsee. Toisaalta mainitsemasi tallimestaruus jäänee tällöin saavuttamatta. Kovalainen menee Toyotalle ja saa tasavertaisemman kohtelun, mutta valitettavasti tulokset ovat hieman arvoitus. Pieni pelko on takaraivossa, että Heikki jäisikin ykkösten ulkopuolelle ja ura olisi sitten siinä.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #10 : 14.12.2007 12:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Poijaat, kohta sampanja ja ketsuppipullot esiin (UPEA!)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #11 : 14.12.2007 12:50 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Pah. Iltapäivälehtien juttuihin on ihan turha perustaa mitään. Eihän tuo edes kertonut mitään: "Mielestäni Heikki vaikuttaa erittäin kiinnostavalta kuskilta." No shit sherlock O_o. Ja tämä on sitten "vihjaus" sopimuksesta. Right...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #12 : 14.12.2007 13:03 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Aiemmassa uutisessa oli juttua, että se espanjalainen sponsori on purkanut sopimuksen. Ei ole Pedronkaan kisakuljettajan soppari niin varma.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #13 : 14.12.2007 13:38 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
espanjalainen sponsori on purkanut sopimuksen.
Jos tuo on totta veikkaan Kovalaisen saavan paikan. De la Rosahan on saanut jo paikkansa näyttää ja ei ole erikoisia tuloksia tullut.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #14 : 14.12.2007 16:21 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ilta-Sanomat on yhtä luotettava lähde kuin HTT – sen verran päin persettä ovat formulahuhut tänä vuonna menneet.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #15 : 14.12.2007 16:34 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili MTV3 uutisoi että Kovalaisen sopimus McLarenille olisi loppusuoralla.

Tosin McLarenin asiat tuntuu olevan niin sekaisi tällä hetkellä (autosta löytyi jotain Ferrarin tekniikkaa, Dennisin ero huhut,...) että melkein toivon että Kovalainen menisi Toyotalle.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #16 : 14.12.2007 16:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW No hei, kyllä se McLaren huonoimmillaankin on paljon Toyotaa parempi diili.

Vielä kun Heikki pistää ensi kaudella anti-luistonestosta kärsivää Hamia pataan, niin siitähän riemu repeää..  ;)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #17 : 14.12.2007 17:25 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Asia on nyt varma – Heikki ajaa McLarenilla
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #18 : 14.12.2007 17:33 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tosin McLarenin asiat tuntuu olevan niin sekaisi tällä hetkellä (autosta löytyi jotain Ferrarin tekniikkaa, Dennisin ero huhut,...) että melkein toivon että Kovalainen menisi Toyotalle.

Sama...laittaa myös mietityttämään miten "tasapuolisesti" Kovalaista kohdellaan. Kuitenkin kun aika varmaa on, että Hamilttoni on se ykköskuski.
Pitänee myös toivoa, että Kovalaisen mäkki pysyisi kasassa ;)
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #19 : 14.12.2007 17:35 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Toisaalta Hamiltonin suurin tukija Ron Dennis ei välttämättä jatkossa ole enää McLarenin tallipäällikkönä. Totta kai Hamilton on ykköskuski, mutta toivottavasti Kovalainen onnistuu hyvillä otteilla saamaan myöhemmin paikan jostain ykköskuskina.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #20 : 14.12.2007 18:45 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Erittäin hieno homma. Kovalaisesta olen pitähnyt vuodesta 2004 lähtien kun hän voitti Shumin mestareiden kilpailussa ja otti siitä kunnolla ilon irti, noussen kalliin ferrarin katolle tuulettamaan.

Muutenkin kaveri tuntuu olevan poikkeus suomalaisten formulakuskien joukossa. On aina iloinen ja positiivinen, mutta ei kuitenkaan ylimielinen.

Me likes. Toivon Kovalaiselle nyt suurta menestystä McLarenilla. Mahdollisuuksiakin siihen on, koska vaikka Hamilton ykköskuski olisikin, voi nykyään formuloissa pärjätä kakkoskuskina. Olihan Alonsokin mestariehdokas viime kaudella viimeiseen kilpailuun asti.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #21 : 14.12.2007 19:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Oli kyllä hienoa käydä päivittämässä avausviestiin "koviksen" nimi Mäkille.  :)

McLaren tunnetaan Suomalaisia palkkaavana tallina, nyt Häkän ja Räkän lisäksi sinne kuskilistaan piirtyy myös Kovalainen.


Muuten, jos tätä kautta mainostettiin "kaikkien aikojen suomalaiskautena", niin ensi vuoden mainostajat saavat nyt revitellä kaudella -08 vielä hurjemmin: Kimi hallitseva mestari, Kovalainen toisessa sarjan parhaimmassa autossa ja Nicokin tulee taistelemaan pisteistä säännöllisesti, kenties jopa palkintopalleista.

Vaikka se rohkeaa ajattelua onkin, ei ole enää vain kylähullujen puheita se, että ensi kaudella mestaruustaiston kovimmat nimet olisivat Kovalainen ja Räikkönen.  Kuvitelkaa sitä miten Oskari Saarelta loppuisi ilma kesken selostusten...  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #22 : 14.12.2007 19:24 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Kolmoisvoiton kunniaksi lupaan juosta alasti kolme kertaa kadunpätkämme ympäri.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #23 : 14.12.2007 19:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Kolmoisvoiton kunniaksi lupaan juosta alasti kolme kertaa kadunpätkämme ympäri.

Minä ostan muumilimpparin sijasta smurffia ja juhlin oikein tunteella aina iltayhdeksään asti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #24 : 14.12.2007 20:05 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kolmoisvoiton kunniaksi lupaan juosta alasti kolme kertaa kadunpätkämme ympäri.

Minä juhlin vain kaksoisvoittoa, sillä Nico edustaa Saksaa. Minua ärsyttää aika perkeleesti, kun Saari/Mustakari/"Osku, mulla on Sakon Yamamoto tässä!" -Pulkkinen sanoo Nicoa suomalaiseksi. Kyllähän Nicolla on kaksoiskansalaisuus, mutta sillä ei ole paskankaan väliä, kun hän edustaa Saksaa.

Ja miten helkkarissa Keke on voinut olla vielä niin typerä, että ei ole opettanut pojalleen edes muutamaa sanaa suomea. Nythän kai Nico opiskelee "vanhoilla päivillään" suomea. Kyllä minun mielestä juuret pitää muistaa, ollaanpahan vaikka kuinka monella kielellä puhuvia maailmanmiehiä ja kääntämässä rattia vaikka missä Kivennavan GP-kilpailussa.

Siteeraan vielä Jopet-Show:n mahtavaa uutistenlukijaa: "Keke Rosberg on syntynyt Ruotsissa Suomen itsenäisyyspäivänä. Tä?"
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #25 : 14.12.2007 23:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Aika hienolta uutiselta kuulostaa. Kaksi täyssuomalaista (plus yksi...puolikas?) ajaa sarjan parhaimmissa talleissa. Jotenkin vain pelottaa miten sen McLarenin auton käy. Sehän menee osaltaan suunnittelu pöydälle uudestaan kun siitä löyty Ferrarin ratkaisuja, eikö? Ei mikään talli voi saada voittaja autoa niin lyhyessä ajassa. Ainakaan luotettavaa.

Mutta toivo elää. Ensi vuonna tuleekin sitten ongelma, kumpaa huudetaan voittoon, Kovalaista vai Räikköstä. Onko hyviä kompromisseja kellään mielessä?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #26 : 15.12.2007 00:07 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Oli kyllä hienoa käydä päivittämässä avausviestiin "koviksen" nimi Mäkille.  :)

McLaren tunnetaan Suomalaisia palkkaavana tallina, nyt Häkän ja Räkän lisäksi sinne kuskilistaan piirtyy myös Kovalainen.
Niin. Kovis on neljäs suomalainen McLarenin riveissä. Keijo "Keke" Rosberg oli ensimmäinen.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #27 : 18.12.2007 21:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2007/12/592323


Koko F1-maailma (enkä tarkoita tällä vain Mustakaria ja Saarta  ;D) tuntuu olevan Kovalaisen mahdollisuuksien suhteen hyvin optimistinen. Lähes kaikkialta kuulee ihmisten uskovan, että Heikki laittaa Hamiltonin ensi kaudella todella ahtaalle. Ja miksei voisi laittaa? Molemmilla on F1-autoista suurinpiirtein saman verran kokemusta (No, Heikillä vähän enemmän ehkä runsaan Renault-testaamisen vuoksi) ja kummatkin ovat tulevaisuuden nimiä.

Itse uskon, että Kovalainen voittaa jo ensi kaudella ainakin yhden osakilpailun.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #28 : 18.12.2007 22:01 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
Itse uskon, että Kovalainen voittaa jo ensi kaudella ainakin yhden osakilpailun.

Kuin myös, elleivät sitten onnistu ryssimään koko ensikauden autoa.

Saappa nähdä...ensi kaudella kyllä varmasti nähdään kiivasta kisailua kisojen voitosta. Vieläkun saataisiin Maclarenin ja Ferrarin kanssa pari muutakin tallia kamppailemaan kärkipaikoista, niin johan olisi nannaa.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2008 « Vastaus #29 : 19.12.2007 23:25 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Oli kyllä melkoisen tyrmistyttävää, että Kimiä ei eilen palkittu Vuoden urheilija 2007 -kiekolla. En halua vähätellä Pitkämäen ja Kuitusen saavutuksia, mutta come on! Pitkämäki olisi ollut kilpailukykyinen vasta keihäänheiton olympiakullalla...

Tavallisen suomalaisen mielipide asiaan on varmasti se, että he pitävät autourheilua jotenkin perhanan helppona & fyysisesti lunkina lajina tyyliin "eihän ne tee mitään – kääntävät vain rattia ja ajavat paskarinkiä. Kimi olisi ollut kilpailukykyinen muihin urheilijoihin verrattuna vasta polkuautolla." Vertailukohtana voidaan käyttää Heikki Kovalaisen sykettä, joka kisassa nousee keskimäärin 170:een. Lähdössä syke on 185–190. Tähän kun lasketaan vielä päälle kroppaa musertavat G-voimat, niin formula-auton ajaminen on varmasti ihan iisibiisiä?

Mutta eipä Kimi välitä moisista paskapalkinnoista. Ihan sama. :)


« Viimeksi muokattu: 19.12.2007 23:33 kirjoittanut TseiTsei »
Nice beaver!
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines