Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Aihe: Formula 1 -kausi 2007  (Luettu 22442 kertaa)
Formula 1 -kausi 2007 « : 21.06.2007 19:47 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Täällä puhumme formuloista ja hehkutamme kisojen jälkitunnelmia.

Kuluvaa kautta vähänkään seuranneet osaavat poimia tämän kauden ehdottoman valopilkun, 22-vuotiaan keltanokka Lewis Carl Hamiltonin. Vaikka ajajan merkitystä formuloissa yleensä yliarvioidaan, Hamilton on koko säännön poikkeus. Hallitsevan maailmanmestari Alonson kyykyttäminen ja lähes virheetön ajo kisasta toiseen on ollut hienoa katseltavaa. Kuka olisi tätä uskonut ennen kauden alkua?

Ja missä on se McLaren, joka Häkkisen ja Räikkösen aikaan oli välillä totaalisen epäluotettava ajokki? Ensimmäisten kisojen jälkeen olin skeptinen McLarenin uudesta noususta tyyliin "vielä niitä ongelmia tulee". Nopeus ja luotettavuus ovat kuitenkin huipussaan. Tosin tänä vuonna on nähty mielestäni harvinaisen vähän keskeytyksiä - esimerkiksi Monacossa vain kolme autoa keskeytti kisan.

Räikköstä McLarenin voittokulku ketuttaa aivan varmasti. Jos hän olisi pysynyt McLaren leivissä, tallikaverina hääräisi melko varmasti Fernando Alonso. Yleisö hehkuttaisi vuorotellen Räikköstä ja Alonsoa, mutta harva tietäisi GP2-sarjan mestari Lewis Hamiltonia. Hän luultavasti olisi McLarenin testikuski tai kilpailisi keskikastin tallissa tulokaskauttaan.

Ne urheiluvedonlyöjät, jotka ovat sijoittaneet Hamiltonin maailmanmestaruuteen, saavat myhäillä tyytyväisinä. Veikkauksen totalisaattoripohjainen voittajaveto antoi Hamiltonin mestaruuskertoimeksi 16,77. Maailmalla kertoimet ovat varmasti olleet 20–30 tasossa, vaikken niitä muistanut seuratakaan. Itse en sijoittanut tällä kertaa euroja ollenkaan maailmanmestarin veikkaamiseen, mutta valitettavan moni pelieuro on ainakin Suomessa kiertänyt Räikkösen kautta. Siitä kertoo Veikkauksen mestaruuskerroin 1,80 ;D.

Monacon GP oli kyllä paras köröttelykisa koskaan! Siis aivan uskomattoman tylsä kisa: ei yhtään ohituksia ja minimaalisen vähän keskeytyksiä. Hamilton ahdisteli sentään lopussa Alonsoa, mutta sekin tyrehtyi siihen, kun tiimi kehotti muurilta hiljentämään vauhtia. Kanadan GP:ssä sen sijaan tapahtui jatkuvasti jotakin. Tosin Kubican raju ulosajo pisti hiljentymään oikein toden teolla. Tuli heti Senna mieleen :'(. Uskomatonta, miten turvallisia nykyiset formulat ovat.

Ferrarin tämänhetkinen tila tuo ihan mukavaa vaihtelua formuloihin. Tulee hieman mieleen 90-luvun puoliväli, kun pikkupentuna tollotin formuloita. Jean Alesin ja Gerhard Bergerin ajo oli melkoista via dolorosaa - autosta hajosi melkein aina jotain. Otan kyllä esille aivan turhan radikaalin vertauksen, sillä eihän Ferrari todellakaan ole näin huonossa jamassa. McLarenilta tulee kuitenkin pahasti turpiin, ja BMW kolkuttelee takaluukkua. Milloinhan mafiatalli keksii protestoida jotain McLarenin autosta ::)? Formuloissa asiat muuttuvat kuitenkin nopeasti, joten jäädään odottelemaan Ferrarin nousua. Jotenkin sitä silti kaipaa Kerpenin rehtorin homohyppyä palkintopallilla ja Ross Brawnin uskomattomia taktisia oivalluksia.

Mitäs muuta vielä... Suomussalmen kuha on nousukunnossa, Schumacherin Ralf saa heittää hyvästit formuloille tämän kauden esitysten perusteella ja Super Aguri nöyryyttää emätalli Hondaa. Niin ja Maxin puolella Oskari Saari & team on välillä melkoisen pihalla tuon selostuksen kanssa! Välillä jää huomaamatta melko mainioita pätkiä, joista pitäisi ehdottomasti höpötellä muutama sananen.

Tästä jatketaan.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #1 : 21.06.2007 22:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kausi on sujunut aivan helkkarin yllättävissä merkeissä tähän asti. Tuokaa minun eteeni yksikin F1-fani, joka vakavalla naamalla väitti ennen kauden alkamista, että Hamilton johtaisi sarjaa kymmenellä pisteellä tässä vaiheessa niin tarjoan teille tuopilliset. Mies on ollut todellakin sensaatio, jonka nimi piirretään Fangion, Sennan ja M. Schumacherin kaltaisten lajin supertähtien viereen. Millaiseen vauhtiin Lewis pääsee kun oppii radat kunnolla?

Kauden avauksen jälkeen olin valmis jo lyömään vetoa Kimi Räikkösen täysin ylivoimaisen maailmanmestaruuden puolesta. Jotain kummaa vain tapahtui ja nyt jäämies on jäänyt monesti jo tallikaverinsa taakse. Sitä en kyllä olisi uskonut. Vaikka eihän Massa mikään turha kaveri tietenkään ole, sillä jo viime kaudella kilpaili monesti tasapäisesti itse seitsenkertaista maailmanmestaria vastaan.

Toisaalta tuo Hamiltonin menestys tuntuu ihan kivalta -ennenkaikkea vaihteluna. En hirveästi pidä Alonson ulosannista ja julkisivusta, pidän häntä sellaisena vähän ylimielisenä kaverina. Mies on nyt saanut kunnon opetuksen ja se tuli niin yllättävältä suunnalta että huh huh...

Minulla ei muuten ole MTV3 Maxia, vaan olen seurannut kaikki aika-ajot ja kisat jälkilähestyksinä. Kisaviikonloppuisin pitää vain muutama tunti kisan loppumisen jälkeen vältellä internetiä ja tv:tä ettei kuulisi lopputuloksia. Pidän myös Kyllösestä enemmän kuin Saaresta, vaikka mies onkin kuulemma monien mukaan petrannut selostustaan paljon sitten viime kauden.  Vaikka lempinimi-automaatti taitaa olla vieläkin  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #2 : 01.07.2007 17:17 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Ranskan GP oli melko tasapaksu kilpailu. Suomalaisittain tulos olin kuitenkin hyvä, sillä Räksähän sen kilpailun meni voittamaan. Kovalaisen kilpailu meni heti pipariksi hiusneulamutkan jarrutuksessa, jossa Trulli täräytti suoraan persuksiin. Kisassa nähtiin ihan mukavaa kamppailua, kun Alonso yritti pitkään päästä Heidfeldin ohi ja lopulta pääsikin sitten rohkealla ohituksella. Hamiltonin ohitus Kubicasta oli myös näyttävä.

Olisin toivonut kyllä sadetta kisaan, mutta eihän sitä näkynyt. Hamiltonin kolmas sija oli mukava torjuntavoitto kisaa hallinneista Ferrareista - tulokkaan maailmanmestaruus on nyt enemmän kuin lähellä. Viikon päästä kisattavasta Britannian GP:stä tulee varmasti tiukka kisa, sillä Ferrari on saanut roimasti McLarenia kiinni. Kimi saa voitosta varmasti lisäpontta loppukauteen.

Vedonlyönnin saralla Magny-Coursin GP tarjosi sitten ihan mukavaa taskurahaa. Pelasin jo alkuviikosta Ladbrokesilla Kimiä kisan voittajaksi kertoimella 8.00. Panosta oli 10 oravannahkaa.


« Viimeksi muokattu: 01.07.2007 20:24 kirjoittanut TseiTsei »
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #3 : 01.07.2007 23:31 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Minulla on MTV3 Max, mutta duunin takia ei tälläkään kertaa päässy seurailemaan kilpailua. Radion kautta kuulin, että räkä meni ja voitti. Erinomainen käänne niin helvetin tylsille F1:lle, ei enää Hamiltonin ja McLarenin ylivoimaa, vaan kunnon taistelua. Toivottavasti Räikkönen vie seuraavatkin kisat, niin saadaan loppukaudesta sitten jotain jännitystä ja vastinetta rahoille. Helppoahan se on ollut veikata ja on sillä tienattukin rahaa, kun Hamilton on vienyt pisteitä. Nyt täytyy hieman tarkemmin miettiä, miten heittää veikkauksen kun Ferkkukin on pelissä taas mukana. 
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #4 : 02.07.2007 10:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kimin voitto tuo tähän kauteen todellakin sitä kaivattua jännitystä ja mielenkiintoisuutta. Ketkua on vain se, että nykypäivän formuloissa nuo ohitukset ovat jääneet vähän liian harvinaisiksi herkuiksi. Toivottavasti ne FIA:n uudet sääntömuutokset toisivat näitä lisää. Varikolla ratkaistut kisat... Vähän nihkeetä hommaa.

Mutta mestaruustaistosta: Jos Ferrari pysyy tuon tason nyt pitämään, niin loppukaudesta voi muodostua varsin mielenkiintoinenkin paketti. Uskon, että Hamiltonkin joutuu kohtaamaan vielä epäonnea, vaikka sitten tekniikkamurheiden takia, ja silloin muille tarjoutuu mahdollisuus ottaa brittiä 10 pinnaa kiinni.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #5 : 04.07.2007 15:13 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Tätä se minun ennustukseni tiesi - kunnon vakoiluskandaali ja syy McLarenin menestykseen!

Ensiksi erotettiin Ferrarin insinööri Nigel Stepney sabotoinnista ja tietovuodosta. Nyt on selvinnyt, että McLarenin pääsuunnittelija Mike Coughlan on myyrä. Ja yksi plus yksi, nämä herrathan ovat tietysti yhteydessä. Miehet ovat työskennelleet yhdessä Lotuksella, Benettonilla ja Ferrarilla. La Gazzetta dello Sportin mukaan Coucghlanin hallusta löytyi kotietsinnässä Ferrari F2007-auton piirustukset :o

Saa nähdä mitä tapahtuu... Näinköhän FIA täräyttää jopa McLarenin pellolle loppukaudeksi? Harmittaa aivan vietävästi, kun ei tullut pelattua yhdessä vaiheessa Räikköstä maailmanmestariksi. Meinaan McLarenin dominoidessa jotkut vedonvälittäjät tarjosivat Räikkösen maailmanmestaruudesta jopa kerrointa 34.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #6 : 04.07.2007 15:20 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Ai tuostako Mclarenin ylivoimaisuus johtui? Mclarenin ylivoimaisuus oli jo jossain vaiheessa aika yliluonnollista... Olisi aika pommi jos Mclaren laitettaisiin jäähylle, olisi meidän Kimilläkin sitten jonkinlaiset mahdollisuudet kauan kaivattuun mestaruuteen. Aika paljon tapahtuu formulossa tällä hetkellä näitä vakoiluja ja sabotaasia, on se kyllä aika pirullinen laji kulissien takana.
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #7 : 04.07.2007 15:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW McLaren korosti tiistaisessa tiedotteessaan, että kyse on vain yhden henkilön toiminnasta eikä McLaren ole mukana asiassa.

 :lol:

Juup, pääsuunnittelija operoi autojensa kanssa myyrältä saatujen tietojen perusteella ja kukaan muu tiimissä ei muka asiasta tiedä. Kuulostaa hieman epäuskottavalta.

Mutta on tämä valtava skandaali jos täysin totta on. Ei savua ilman tulta; tuskin edes skandaalinhimoinen F1-lehdistö olisi moista hatusta vetäissyt. Mielenkiintoista seurata miten asia etenee. Parin päivän päästähän kurvaillaan jo Silverstonessa, McLarenin ja Hamiltonin kotiluolassa.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #8 : 05.07.2007 18:21 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Formulasirkuksen big gun Bernie Ecclestone vakuuttelee, että vakoiluskandaalissa säästytään rajuimmilta toimenpiteiltä. Näin ollen kuskien MM-pisteisiin ei kosketa. Mutta hutkitaan lisää sitten, kun FIA tutkii McLarenin auton tarkemmin.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #9 : 07.07.2007 22:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Veikkaan, että Hamiltonilla on vähemmän polttoainetta kuin Kimillä. Sen verran vauhdissa jäämies on kuitenkin koko viikonlopun ollut. Jos Kimi saa hyvän lähdön, niin menee takuuvarmasti Hamista ohi varikkokäynneillä.  Homma onkin ihan toinen jos Alonso pääsee startissa Kimin eteen. 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #10 : 08.07.2007 10:24 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Veikkaan, että Hamiltonilla on vähemmän polttoainetta kuin Kimillä. Sen verran vauhdissa jäämies on kuitenkin koko viikonlopun ollut. Jos Kimi saa hyvän lähdön, niin menee takuuvarmasti Hamista ohi varikkokäynneillä.  Homma onkin ihan toinen jos Alonso pääsee startissa Kimin eteen. 

Jep, mutta hieman epäilyttää tuo Kimin taktiikka. Jotenkin tuntuu, että bensaa ei ole hirveän paljon enemmän verrattuna Hamiltoniin. Alonso taistelee voitosta, sillä auto oli parantunut selvästi sitten perjantain harjoitusten. Kimin auto on istunut todella nätisti rataan jo perjantaista lähtien, mutta kisasta tulee silti äärimmäisen tiukka. Jotenkin on myös semmoinen fiilis, että Hamilton tipahtaa tänään ensimmäistä kertaa pois palkintopallilta.

Eilen muuten napsahti Veikalta kiinni aika-ajojen supertripla Hamilton-Räksä-Alonso kertoimella 32 ja rapiat. Panosta oli euro, mutta rahaa se on tuokin. Suomalaiset olivat pelanneet taas aivan simona Räikköstä paalupaikalle, joten järkipelaajille tarjoutui taas mukavat apajat.

Ja tottahan toki toivon tänään Räikkösen voittavan. Ulkomaiselle vedonvälittäjälle laitoin perjantaina kybän kiinni Räikköseen kertoimella 3.00.


« Viimeksi muokattu: 08.07.2007 10:38 kirjoittanut TseiTsei »
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #11 : 08.07.2007 16:51 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Ihanaa, Räksä, ihanaa! Silverstonen kisa oli ehdottomasti yksi kauden parhaista ja jännittävimmistä kisoista. Ferrari oli yllättävän vahva - Massa joutui lähtemään varikolta sammutettuaan autonsa lähtöruutuun, mutta sijoittui silti viidenneksi.

Tästä tilanteesta Kimin on erittäin mukava jatkaa. Eroa Hamiltoniin on "vain" 18 pistettä. Kahden viikon päästä kisataan sitten haastavalla Nürburgringillä.


« Viimeksi muokattu: 08.07.2007 19:03 kirjoittanut TseiTsei »
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #12 : 09.07.2007 03:32 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse en edelleenkään jaksa uskoa että Hamilton veisi mestaruuden. Enemmän pidän Alonsoa uhkana, ja onneksi piste-ero onkin enää epsanjalaiseen kuusi pistettä. Kyllä se hamiltoninkin huono päivä kai joskus koittaa?
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #13 : 09.07.2007 07:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kimi alkaa päästä sinuiksi Ferrarin kanssa ja se on muille paha paha merkki. Kauden toisesta puoliskosta tulee varmasti huippujännittävä, Hamilton ei ajakaan heilutellen mestaruuteen miltä näytti vielä muutama kisa sitten. Hienoa Kimi!

Merkillisen paljon ovat vaihdelleet voimasuhteet kahden kärkitallin välillä tällä kaudella. Välillä Mclaren on ollut täysin ylivoimainen, välillä Ferrari.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #14 : 09.07.2007 10:10 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Niinhän ne asiantuntijat povailevat, että mestaruustaistelu käydään Kimin ja Alonson välillä.

Täytyy kuitenkin muistaa, että tasaisuus on tie mestaruuteen. Sen osoitti esimerkiksi Keke Rosbergin maailmanmestaruus vuonna 1982 - vain yksi voitto, mutta muuten hyviä sijoituksia. Hamilton teki paineen alla jo pienen virheen varikolla, mutta mies on muuten ajanut virheettömiä kisoja.

Tuleeko Hamiltonille pahaa päivää? Onko Kimi Lewiksen pahana päivänä kisan voittaja? Loppukaudesta tulee äärimmäisen jännittävä.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #15 : 10.07.2007 12:15 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Spyker antoi potkut Albersille

Tämähän oli jo pitkään tiedossa, että Albersille tulee lähtö Spykerilta. Kokemattomampi tallikaveri Sutil on ajanut paremmin.

"Asialla ei ole mitään tekemistä Christijanin ajotaitojen kanssa, koska uskomme hänen olevan erittäin lahjakas. Kaikki on kiinni yhdestä sponsorista, joka on joutunut taloudellisiin vaikeuksiin" :lol:

Sponsori on yksi syy, mutta kyllä se bensaletku-episodi oli viimeinen tikki. Harmi homma Albersin kannalta... Autosporthan valitsi hänet vuonna 1997 vuoden parhaaksi nuoreksi kuljettajaksi.

Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #16 : 19.07.2007 19:39 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään kävin vihdoista viimein hommaamasi itsellenikin Maxin. Näkeepä taas pitkästä aikaa kisoja suorana, jälkikoosteet ilta/yömyöhään eivät tarjoa sitä, mitä formulafani tahtoo nähdä. Nyt pääsee sitten itsekin suoraan aitoon asiaan.

Tänä viikonloppuna taas. Saas nähdä vieläkö Kimin lento kestää, toivoa sopii, että kestää. 18 pistettä kirittävänä on aika paljon, etenkin kun Hamilton tuntuu kisa kisan jälkeen päätyvän palkintopallille. Mutta ei tuo lento voi ikuisesti kestää, ei millään.
030906 | 190308
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #17 : 21.07.2007 13:35 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Aika-ajoista tulee taas aikamoista bensakikkailua. Ferrari ja McLaren melko tasavahvoja sillä poikkeuksella, että Massa on ollut melko hukassa kaikissa harjoituksissa.

Vedonlyöntiin en ole panostanut vielä euroakaan. Tosin Veikkaukselta lähtee muutamia rivejä peleihin karkkirahoilla, sillä kaikki ovat pelanneet Räksää aivan liikaa paalulle.

EDIT: Olipas todella harmillinen aika-ajo Hamiltonille. Saa nähdä, hyppääkö huomenna toisen McLarenin puikkoihin Pedro de la Rosa.


« Viimeksi muokattu: 21.07.2007 16:58 kirjoittanut TseiTsei »
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #18 : 22.07.2007 17:19 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Huhuh, olipas taas kunnon kisa ja kerrankin sadekisa! Sadekuskien kuningas Alonso osoitti taas taitonsa kisan lopussa.

Suomalaisittain kisa oli murheellinen, mutta eipä tuo nyt niin hirveästi haittaa. Kimin mahdollisuudet maailmanmestaruuteen ovat nyt mielestäni melko olemattomat. Hamilton jäi kisassa ilman pisteitä - kaulaa Alonsoon on vain kaksi pistettä.


« Viimeksi muokattu: 22.07.2007 20:46 kirjoittanut TseiTsei »
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #19 : 23.07.2007 10:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Loistava, loistava kisa. Noin kreisiä kisan avausta en muista melkein kymmeneen vuoteen tapahtuneen. Ja kisan loppuhetkien sadekuuro ja Alonson upea ohitus Massasta... Tätä formulat ovat parhaimmillaan!

FIA(t) päättää tämän ja Unkarin kisan välissä nyt joutuuko McLaren kenties luovuttamaan pisteitään pois vakoilujupakan takia. Saa nähdä mitä tapahtuu. Ottakaa parikymmentä pojoa Mäkki-kuskeiltä pois ja neljän katras olisi alle 10 pojon sisässä.. Tee Bernie meille ikimuistoinen loppukausi!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #20 : 23.07.2007 14:59 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, oli kerrankin mielenkiintoinen kisa. Sadekuuroja voisi tulla useammikin, heti on tapahtumia radalla. Harmi vaan, että Räkälle kävi mitä kävi, juuri kun oli mahdollisuus ottaa Hamiltonia hieman kiinni, mutta minkäpäs teet.

Ollut, kyllä varsin "omituinen" kausi. Ainakin ne kisat jotka itse olen nähnyt, ovat olleet ehkäpä hieman tylsiä ja tapahtumat ovat jääneet hieman uupumaan, mutta pisteissä on kuitenkin meneillään tiukin kausi vuosiin. Mutta taas mielenkiinnolla seuraavaa osakilpailua odottamaan, ja pitänekkö toivoa pienoista sadekuuroa... ;)
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #21 : 23.07.2007 16:31 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili
Noin kreisiä kisan avausta en muista melkein kymmeneen vuoteen tapahtuneen.

Spa 1998 oli myös kyllä aika ikimuistoinen. Mutta mutta, loistava kisa sinällään, mutta harmittamaanhan tämä pirusti jäi! Nyt olisi ollut se sauma, mutta kun pelit ja vehkeet ei kestä, niin minkäs sille teet. Ei yhtään mitään! En vain ymmärrä miksi Hamilton sai jatkaa noin vain nosturin avustamana.
030906 | 190308
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #22 : 23.07.2007 16:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Noin kreisiä kisan avausta en muista melkein kymmeneen vuoteen tapahtuneen.
En vain ymmärrä miksi Hamilton sai jatkaa noin vain nosturin avustamana.
Moottori ilmeisesti pysyi käynnissä, silloin autolle saa antaa apua vedoten esim. siihen, että se jäi hankalaan paikkaan. Ja tuohon kohtaanhan niitä autoja napsahteli oikein urakalla... Pisteitä mies ei saanut, joten eipä tuosta tuloksien kannalta ollut väliä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #23 : 23.07.2007 17:40 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
En vain ymmärrä miksi Hamilton sai jatkaa noin vain nosturin avustamana.

Kuten Keke totesi, niin se taisi olla Mersun traktori ;D. Mutta ei, kyllähän Eph on tässä oikeassa - auton saa työntää vaarallisesta paikasta takaisin radalle ja kuljettaja saa jatkaa kisaa, kunhan vain auton moottori on käynnissä. Schumihan työnnettiin samaisessa kisassa muutamia vuosia sitten takaisin radalle.

Ja tuossa tilanteessa oli ihme, ettei yksikään auto osunut toisiinsa (http://youtube.com/watch?v=ujQMBuVwgo4). Tosin se yksi Toro Rosso melkein pamahti traktorin kylkeen.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #24 : 23.07.2007 17:44 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Okei, tuntuu vaan tyhmältä kuitenkin, kun he olivat jääneet jo ainakin sen yhden kierroksen, vaikka eipä tuolla niin väliä kun Hamilton tosiaan jäi pisteittä. Mietin vain, kun Keke ja Oskarikin sitä hieman kyseenalaisti, niin sillä mietin, että oliko se täysin sääntöjenmukaista. Mutta oli se kyllä jokseenkin huvittavan näköistä kun autoa toisen perään siihen samaiseen paikkaan päätyi.
030906 | 190308
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #25 : 26.07.2007 17:04 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili McLarenille ei rangaistusta tietovuotojupakassa

Nyt kävi näin.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #26 : 28.07.2007 17:26 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Näinhän siinä kävi. Jotenkin tuntuu, että McLaren on nykyään sitä mitä Ferrari oli Schumin aikaan. Sääntöjä kierretään ja saadaan tehdä kaikkea. Jotain kuitenkin on tapahtunut, mutta kun ei ole todisteita..
030906 | 190308
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #27 : 28.07.2007 18:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Jotenkin tuntuu, että McLaren on nykyään sitä mitä Ferrari oli Schumin aikaan.

Tottakai, eka kerta yli kymmeneen vuoteen kun Mäkillä ei aja Suomalaiskuskia  :lol:


Monet Ferraria vihanneet Suomalaisäijät ovat kantaneet torilta koteihinsa punavoittoisia lippiksiä ja paitoja...  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #28 : 28.07.2007 18:45 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Näinhän se tuntuu menevän. Suomalaisten ehdolla. Pärjätään kun meikäläisiä ei olla mukana. En voi koskaan sanoa vihanneeni Ferraria, vaan sitä ylivoimaa mikä heillä oli Schumin aikaan. Millään ei ollut mitään väliä, saatiin tehdä mitä haluttiin. Kannatan Räikköstä, joten seuraan hänen värejään. Mutta onhan se myönnettävä, että onhan se Ferrari osannut hoitaa hommansa viime vuosina.

« Viimeksi muokattu: 28.07.2007 22:46 kirjoittanut Minna »
030906 | 190308
tallennettu
Re: Formula 1 -kausi 2007 « Vastaus #29 : 31.07.2007 16:33 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Amerikkalaisilla on yksi syy vähemmän katsoa formuloita, sillä loppukaudeksi Scott Speedin korvaa nuori Sebastian Vettel. Ovi käy Toro Rossolla tulevaisuudessakin... Edellisellä kaudella nähtiin sentään vähän väläytyksiä, kun talli käytti muista poiketen rajoitettuja V10-moottoreita.
Nice beaver!
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines