Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Aihe: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack!  (Luettu 17486 kertaa)
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #60 : 12.09.2010 11:43 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Onneksi kukaan miitissä ei koskaan sekoita omaa käsilaukkuaan mun käsilaukkuun.

Kiitos miitistä, Wariossa oli urheilujuhlan tuntua (tai ainakin volyymia) ja Wiin Smashi-turnaus meni ihan käsille. Ensi kerralla joku saa kyllä pelata sen mun Prinnyn lopparin ja saa palkaksi ikuisen ihailuni.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #61 : 12.09.2010 12:25 »
Suurvisiiri "crevice" is a dirty word, but "security" isn't Jäsen Viestejä: 148 Basaaripisteet: 0 Profiili Hienoa menoa oli taas. Wario Waressa ei ole koskaan olleet suuremmat panokset. Voittajat olivat jo kuitenkin selvillä ennen omaa vuoroani, joten loppujen lopuksi kävi varsin hyvin :)

Loppuillan ja yön eeppiset pelit Monopoly 64:ssä olivat kyllä parhautta. Ensi kerralla otetaan miitin alkuun heti erä tai kaksi Monopolia.

Kiitoksia vielä isännälle ja muillekin.
Vaahterasiirappi on sairasta.
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #62 : 12.09.2010 12:50 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Suuri kiitos finngamerille ja muillekin ekasta miitistä!

Tuo kuusnepan Monopoly oli parhautta kaikkine kartelleineen. Myös Movella pelailu tuntui ihan mukavalta ajanvietteeltä. Ja tarkemmin muisteltuani itseasiassa OLIN pelannut Wormsia joskus vuonna kivi ja keppi, vaikka se ei ehkä otteista näkynytkään...

iPhone 4 videopätkiä odotellessa...
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #63 : 12.09.2010 13:03 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Kiitos isännälle ja muillekin!

Onkohan mua ikinä jännittänyt niin paljon kuin tuon Wariowaren aikana? Kerkesin jo miettimään mistä ikkunasta hyppään ulos ja juoksen karkuun jos satun häviämään. Onneksi selvisin!  :)  Snaken seksinurkkaus tarjosi illan viihdyttävimmät keskustelut...

Ja sitä videomatskua sitten esille!
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #64 : 12.09.2010 13:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jeah! Oli hienoa olla taas mukana geimeissä yhden miitin poissaolon jälkeen. Kiitokset jälleen finngamerille, etenkin mahdollisuudesta testata F1 2010:n ennakkokoodia. Mahtia!

Worms sujui samoissa merkeissä kun aiemmin, eli neuvotkaan eivät estäneet minua hölmöilemästä. En vain tiedä mikä siinä on, mutta tuo peli ei vain kertakaikkiaan sovellu meikäläiselle. Onneksi pelihuumoria riittää, ja sitä pitää toivoa myös muilta tiimiläisiltäni.  :lol:

Yllätyksekseni murtauduin kuin varkain Wiin Smash Bros -turneessa semifinaaliin. Siellä sitten tie nousi pystyyn kun kovis-CPU näytti miten lastenpelissä tapellaan. Lopputuloksena saimmekin töllätä kahden CPU:n välistä finaalia, jonka vei vitostason pinkki-Luigi! Emme huonolle hävinneet, tai jotain.

Cuben Smash sujui odotetusti: TK oli kapellimestarina ja muut tanssivat maestron tahdissa, tavoitteena "saada pois siltä edes yksi elämä". Itse pelasin molemmat turneet Yoshilla ja käytin kuuluisaa "pakoooon!" -taktiikkaani. Se ei tosin oikein toimi, jos matsi on asetettu päättymään elämien mukaan, eikä ajan... 


Kunniamaininta myös Miitti talk showlle, joka vaan jatkui, jatkui ja jatkui. Snake juonsi mainiosti ja TK säesti. Lopputuloksena miittiläiset kiemurtelivat kiusallisten kysymysten ristitulessa kuin kipeät käärmekset. Monenkohan otsalle nousi kylmä hiki? Silti mokomat aina palasivat talk shown studion liepeille kuikuilemaan mitä tapahtuu. Ei olisi kannattanut, sillä Snake huomasi heidät erehtymättömällä varmuudella ja taas alkoi tenttaus.

Huippuhauskaa!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #65 : 12.09.2010 13:08 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Kotiin selvittiin Snaken avustuksella aamuyöstä ja hienoa menoa oli taas. Kiitos finngamerille ylöspidosta ja muille hyvästä seurasta. Erityinen kiitos Snakelle "kyydistä".

Hienoa, että viime miitistäkin poisjääneet olivat päässeet paikalle. Pelattuakin tuli ehkä vähän enemmän kuin viimeksi. Talk Show oli ehkä parasta antia ja pitää varmaan ottaa uudestaan ensi kerralla  :)
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #66 : 12.09.2010 13:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Muistatko vielä nämä: säästyneitä kuvaklassikoita miittiketjuista vuosien takaa!  :lol:































« Viimeksi muokattu: 12.09.2010 13:57 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #67 : 12.09.2010 14:36 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Miittikooste:

Miitti oli onnistunut jälleen kerran, vaikka Snake dissasi tapansa mukaisesti heti miitin alussa "paskin miitti ever". ;D

Move + pelit oli todella jees nähdä ennen suurta massaa, näitä lisää ehdottomasti.

Wario Wareen saatiin hyvin jännitystä lisää ja tuosta voisi tehdä perinteen, tosin peliksi ehkä joku vaikeampi, jotta myös Homolla ja finngamerilla on mahdollisuudet kämmätä. Toivottavasti ei jäänyt kenellekkään traumoja meidän "laulu"esityksestä.

Ainoa peli missä loistin taisi olla Virtua Tennis, jossa niputin suurimman osan haastajista.

Ensikerralla ei sitten hävitä tietokoneille Meleessä.

Kiitos vielä isännälle ja muille miittiläisille!

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #68 : 12.09.2010 15:03 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Huh, olipas taas meininkiä.

Pelaamista ja talk-showta oli varsin hyvässä suhteessa. Tämä pätee sekä miittiin että Monopoly 64 -sessioon. Ei auttanut pyristellä kun Snaken oivat bisnestaidot jyräsivät ylitseni.


Vin ja Kabanossi taisivat kukkua jonnekin viiteen ja minä vielä jäin kuuteen saakka katsomaan kun Mixba ja Riepu pelasivat läpi Bionic Commando Rearmedia. Pääsittekö sen vikankin kentän?

Ja videota kehiin, nyt sitä ei unohdeta! Vaikka sitten ihan raakapätkiä.


Kiitos hyvästä seurasta!
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #69 : 12.09.2010 15:49 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Pääsittekö sen vikankin kentän?
Vika kenttä saatiin kyllä auki, mutta jätimme pelin kuitenkin siihen. Viimeisin hakattu bossi osoitti varsin hyvin, etteivät ajatukset olleet tuossa seitsemän maissa enää kauhean huikeassa terässä.

Hieno miitti kyllä kaikinpuolin. Erityiskiitos paikalle saadusta tuoreesta pelitarjonnasta Move-kamoineen päivineen, jotka kyllä pitivät pelaamisen lippua korkealla jo yksinäänkin. Jutustelussakaan ei tarvinnut tyytyä aina vain naisista ja homoista jauhamiseen.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #70 : 12.09.2010 16:11 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Joka miitin jälkeen jää sellainen fiilis, että nyt tuli mentyä liian pitkälle, heitettyä liian kovaa läppää, oltua liian raju jne. Kyllähän vanhat karvanaamat kuten Opa ja TK ottavat vastaan kovaakin läppää, mutta nämä hiljaisemmat pojat minua vähän aina käyvät jälkeenpäin sääliksi :)

Noh, tulevathan he aina uudelleen ja uudelleen, joten kaippa ne jotenkin juttuja kestävät.

Hyvää meininkiä taas. Monopoly N64:llä oli yllättävän koukuttavaa. Piti pelata pari rundia sitä läpällä mutta väännettiinkin myöhään yöhön. Bisnestaidot olivat kyllä kaikilla pelaajilla vähintäänkin legendaariset. Konkursin partaalla raharuhtinaaksi viidessä minuutissa :D :D

Wario Ware oli tällä kertaa hauskempaa kuin koskaan. Täytyy heittää tästä lähtien aina joku vastaava itsensä nolaamis -angle peleihin niin tulee vähän säpinää mukaan.

Toivottavasti kohta on taas uusi miitti :)
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #71 : 12.09.2010 16:14 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Joka miitin jälkeen jää sellainen fiilis, että nyt tuli mentyä liian pitkälle, heitettyä liian kovaa läppää, oltua liian raju jne. Kyllähän vanhat karvanaamat kuten Opa ja TK ottavat vastaan kovaakin läppää, mutta nämä hiljaisemmat pojat minua vähän aina käyvät jälkeenpäin sääliksi :)

Snaken kanssa pitäisi lähteä joskus pyörähtämään kuppilassa. Jos jutun taso on tuota luokkaa jo selvinpäin, niin mitähän se on kunnon nousuvauhdissa?
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #72 : 12.09.2010 16:52 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Joka miitin jälkeen jää sellainen fiilis, että nyt tuli mentyä liian pitkälle, heitettyä liian kovaa läppää, oltua liian raju jne. Kyllähän vanhat karvanaamat kuten Opa ja TK ottavat vastaan kovaakin läppää, mutta nämä hiljaisemmat pojat minua vähän aina käyvät jälkeenpäin sääliksi :)

Snaken kanssa pitäisi lähteä joskus pyörähtämään kuppilassa. Jos jutun taso on tuota luokkaa jo selvinpäin, niin mitähän se on kunnon nousuvauhdissa?
Mulle käy :D
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #73 : 12.09.2010 18:00 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Kiitokset miitistä ja Mixballe kärsivällisyydestä.

Ja videomateriaali tuhotaan tai muuten nettiin vuotaa Snaken rummutusgiffejä!
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #74 : 12.09.2010 18:13 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Ei varmaan kannata kohdistaa uhkailua minuun, kun videomatsku on Ephin ja tiongin hallussa...
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #75 : 12.09.2010 18:16 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Ei varmaan kannata kohdistaa uhkailua minuun, kun videomatsku on Ephin ja tiongin hallussa...

Sun heiveröisten BJJ-nyrkkeis voimalla voit uhkailla miehet ruotuun.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #76 : 12.09.2010 19:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Koitan saada tämän illan aikana saksittua jonkinnäköisen pikakoosteen miitingistä. Matskuakin mulla on kohtuu vähän, joten klippejä voi viskoa toisensa perään ja toivoa parasta. Pääasia, että saa kuvaa näytille, en jaksa nyt viimeisen päälle hioa.

Stay tuned!  Kuvattu muuten iPhone 4:llä...   8) 8) 8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #77 : 12.09.2010 21:23 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Joka miitin jälkeen jää sellainen fiilis, että nyt tuli mentyä liian pitkälle, heitettyä liian kovaa läppää, oltua liian raju jne. Kyllähän vanhat karvanaamat kuten Opa ja TK ottavat vastaan kovaakin läppää, mutta nämä hiljaisemmat pojat minua vähän aina käyvät jälkeenpäin sääliksi :)

Snaken kanssa pitäisi lähteä joskus pyörähtämään kuppilassa. Jos jutun taso on tuota luokkaa jo selvinpäin, niin mitähän se on kunnon nousuvauhdissa?
Mulle käy :D

Sä et siis kertonut pojille että tuut aina ämpäripäissäs miitteihin?


Tämä miitti kuulostikin sitten tosi tylsältä, onneksi en tullut. :/
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #78 : 12.09.2010 22:07 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Joka miitin jälkeen jää sellainen fiilis, että nyt tuli mentyä liian pitkälle, heitettyä liian kovaa läppää, oltua liian raju jne. Kyllähän vanhat karvanaamat kuten Opa ja TK ottavat vastaan kovaakin läppää, mutta nämä hiljaisemmat pojat minua vähän aina käyvät jälkeenpäin sääliksi :)

Snaken kanssa pitäisi lähteä joskus pyörähtämään kuppilassa. Jos jutun taso on tuota luokkaa jo selvinpäin, niin mitähän se on kunnon nousuvauhdissa?
Mulle käy :D

Sä et siis kertonut pojille että tuut aina ämpäripäissäs miitteihin?


Tämä miitti kuulostikin sitten tosi tylsältä, onneksi en tullut. :/
No kas kun mietinkin (ja melkein postasin) että ihan samanlainen se Snake on baarireissullakin.

Olisi kyllä pitänyt Sharkien olla miitissä. Kyllä Sharkie olisi vaihdellut mun kanssa pokemoneja ja pelannut mun Prinnyn loppuun. :3
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #79 : 12.09.2010 23:25 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili You can count on me. :) Or rather, you could have.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #80 : 13.09.2010 00:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Olin laiska: tässä jokunen raakaklippi upattuna Youtubeen. Mukana ei pitäisi olla mitään kiellettyä matskua.  :)

Nintendo pilasi videopelaamisen
Syömään
Pyörimistä
Smashia
Pitäis tehdä jotain
Pelihuone
Naomi
Heinz ja Move
Laulua saatana!


« Viimeksi muokattu: 13.09.2010 00:33 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #81 : 13.09.2010 03:25 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Vin, mä vihaan sun profiilikuvaa.
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #82 : 13.09.2010 09:17 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt se on videolla! Eemeli avautuu: Nintendo pelas(ti) pelaamisen! :D
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #83 : 13.09.2010 10:12 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!  ;D
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti 21: Blackjack! « Vastaus #84 : 13.09.2010 18:56 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Kiertelin näemmä kameran aika tehokkaasti. No parempi niin tällä naamalla. Saiko joku sen Wormsin peluun talteen?

Vin, mä vihaan sun profiilikuvaa.

My work here is done.  ;)
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines