Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Finngamerin pelimiitti 13: 21.07.2007
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6
Tulostusversio
Aihe: Finngamerin pelimiitti 13  (Luettu 37262 kertaa)
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #120 : 22.07.2007 13:43 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Katsotaan nyt, milloin seuraava tulee. Kyllä sinä ne Pelitalosta voit tulla noutamaan vaikka ensi viikolla, tai viimeistään kun koulusi taas alkaa reilun kuukauden päästä.

Juuh, kattellaan jos vaikka tulisi ihan muutenkin asioitua siellä. Ei kyllä haittaisi vaikka ne jäisivätkin sinulle talteen.

Perhana kun se laser hockey finaali jäi kaivelemaan. Ei ainoastaan palkinnon takia vaan puhtaasti oman suoritukseni. :rollaus: Peli vaatii yllättävän paljon keskittymistä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #121 : 22.07.2007 14:03 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Mitäs ne oli? Ei voi muistaa enää mitä kukakin voitti.

Ne oli niitä Tuulistin Hong Kongin tuliaisia. Luigi-avaimenperä ja se Super Mario-paketti  :)


« Viimeksi muokattu: 22.07.2007 16:01 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #122 : 22.07.2007 15:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hiano miitti, kuten yleensä. Kun porukka on valikoitunut miiteistä toiseen melkolailla vakioksi, on meininki jo alusta asti älyrentoa. Nämä ihmiset ovat kuin vanhoja tuttuja, joita näkee enemmän kuin mielellään aina muutaman kuukauden välein. Nämä pelimiitit ovat kyllä todella mainioita tapahtumia!  Itsekin nautin tästä miitistä enemmän kuin parista viime, johtuen siitä että pelaaminen on alkanut taas kiinnostamaan.  :)


Voitin kolme palkintoa; Tiny Toonin GameBoylle, RF-kaapelin PS1:lle  ;D (jonka annoin finngamerille) ja kaikkein upeimpana käsittämättömän coolin New super mario bros -sienilompakon kun voitimme Tuulistin kanssa tennisturnauksen.  Pelasimme vielä 1 vs 1- matsin ja sen voitti Tuulisti. Respektit tennistaidoista  :)

Koostetta voi odotella siinä ensi viikon puolivälin paikkeilla. Laitan esiin parempilaatuisen ladattavan version ja perinteisen youtube-linkin. Pyrin tekemään koosteesta hietuimman kokonaisuuden toistaiseksi ja ylittämään kaksi aikaisempaa videota.  Täytynee ottaa läppäri töihin mukaan ja luppohetkinä vähän editoida  ;D


Kiitokset kaikille, erityisesti finngamerille ja Opalle sekä Tuulistille hienoista palkinnoista.



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #123 : 22.07.2007 18:10 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Yeah, helmeä!

Oli mukavaa pelailua, läppää ja yleistä oleilua, ja kiitos ensiluokkaisten majoituspalveluiden oli todellinen ilo jäädä tällä kertaa yöksi ja nähdä miitti loppuun asti.

Toivottavasti miittejä on taas luvassa vaikka sitten Halo 3:n myötä, on nimittäin syytä olettaa että pari pientä palkintoa voisi matkalaukuista vielä löytyä jos ottajia riittää. (Olin hoardaaja ja ostin liikaa ihanaa krääsää...) Kisat olivatkin pääasiallisesti jännittäviä, tosin Smashissä voitti jälleen ennakkosuosikki ja Ephi jyräsi moneen otteeseen puheohjaustyylillään, mutta ainakin ilmakiekkofinaali oli  tiukka ja eeppinen.

Kiitos ja niiaus, jään odottelemaan koostevideota!
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #124 : 22.07.2007 21:13 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Kivaa oli, vaikka puolen yön aikaan alkoikin väsyttää varsin kiitettävästi. Tällä hetkellä olo on vieläkin freesimpi, sillä luonnollisesti miitin jälkeen ei kovin pitkiä yöunia nukuttu. Kilpailuja tosiaan oli varsin kiitettävästi, välillä pelaaminen tuntui melkeinpä työltä, kun koko ajan oli jokin kilpailu meneillään.:P Mukavahan tuo oli silti miitti aloittaa voittamalla pari GB-peliä. Pitäisi varmaan laittaa paristot GBA:han, että pääsisi testaamaan, mutta katsotaan nyt onko se vaivan arvoista.;D

Noista videoista, Eph: löytyisi vielä muutama videon pätkä kameran uumenista (puolisen gigaa), jotka saisin upattua nettiin in no time, ja lähetettyä linkit sitten privana. Kiinnostaako? Löytyi muuten kuulemma autosta tuo parempi kamera, jossa olisi toiminut zoomi kuvatessakin, mutta eiköhän noilla nykyisilläkin clipeillä pystytä elämään.:)
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #125 : 22.07.2007 22:33 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Todellakin, mukavata oli. Itselläkin on tuo pelaaminen ollut parisen viikkoa aika huolella katkolla, mitä nyt LocoRocoa iltaisin on tullut kerran pari näppäiltyä, joten tuntui kivalta päästä taas padin syrjään kiinni. Ja vielä tässä porukassa. On yhdyttävä Epiin tuossa rentousjutussa, jokaisen miittityypin kanssa tuntuu tulevan todella hyvin toimeen, vaikka itsekin olen vain pari kertaa ollut mestoilla ja Lantun kanssa tavattiin nyt ensi kertaa livenä. Tuntuuhan se mukavalta.

Skabailu oli hubaa, vaikkakaan mitään palkintoja ei jäänyt handuun. Mainittakoon silti, että Bombermanissa käytiin varsin lähellä, kun kahden miehen tasapeli mahdollisti jo pudonneille julleille toisen mahdollisuuden ja lopulta(muistaakseni) Despon voiton. Vaan ehkä sitten ensikerralla(like always). Tietysti muukin pelaaminen maistui ihan yhtälailla(Wario Wareen taitaa olla mahdotonta kyllästyä), iltamyöhälle asti, ja enemmän tahi vähemmän järkevillä turinoilla täytetyt suvantohetket, joita tosiaan oli viime kertaa enemmän, olivat nekin hulvattomia. Summa summarum, pirun hauska päivä. Kiitokset Tuulistille ja Suur-opalle palkintovyöryistä, finngamerille jälleen tämän mahdollistamisesta, ja kaikille muille paikalla olosta.

Ei muuta kuin miittikoostetta ja seuraavaa kertaa odottamaan. Halo 3:n tullen Jedimestari valmistautuu antamaan kaikkensa. Eli ottamaan vastaan niin maan perkeleesti runtua. ;)



Peeäs. Varjelen luonnollisesti täältä ikuisuuteen muistoa siitä kolmen suorasta Puzzle Bobblessa. :P
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #126 : 22.07.2007 22:55 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mainittakoon silti, että Bombermanissa käytiin varsin lähellä, kun kahden miehen tasapeli mahdollisti jo pudonneille julleille toisen mahdollisuuden
Joo, olihan se vähän kökkö juttu...

Peeäs. Varjelen luonnollisesti täältä ikuisuuteen muistoa siitä kolmen suorasta Puzzle Bobblessa. :P
...mutta tuossa olisi kyllä jo palkintoa kyllikseen. Ei sillä että muistaisin niin ikinä käyneen.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #127 : 22.07.2007 23:07 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Joo, olihan se vähän kökkö juttu...
Vuan sitä sattuu. Pidetään hyvä mieli siitä huolimatta.


Peeäs. Varjelen luonnollisesti täältä ikuisuuteen muistoa siitä kolmen suorasta Puzzle Bobblessa. :P
Ei sillä että muistaisin niin ikinä käyneen.
Niin, kielto on ensimmäinen askel kohti...öh, ei-parantumista...?

Vaan kuten muistamme, videomateriaali voi paljastaa myös asioita, jotka eivät faktisesti siinä näy.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #128 : 23.07.2007 09:59 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Paska miitti ja homoja kaikki... ei vaan...

Oli taas vaihteeksi hubaa ja travis ei taaskaan voittanut missään, eli tehtävä suoritettu. Paskaa saatiin lentämään ilman sneikkiäkin ja kohtalaisen suurehko joukko sai taas luonnollisesti lokaa niskaansa. Finskulle kiitokset miitistä ja Tuulistille kiitokset palkinnoista ja ruokailusta.

Despo oli taas ihan homo ja epi oli epi. Heinz pitää muistaa seivästää joskus puuvaarnalla, kun herätti kaikki aamulla.


Nyt kävi näin.
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #129 : 23.07.2007 14:47 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Niin ja tästä lähin rohmukuoriainen on pelimiittin virallinen maskotti. Jokaisessa pussissa asuu pieni infestaatio. :lol:
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #130 : 23.07.2007 15:43 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Heinz pitää muistaa seivästää joskus puuvaarnalla, kun herätti kaikki aamulla.

Eihän sitä nyt saatn nukuta kun ulkona on kaunis ilma :)

Oli jälleen varsin mukava reissu. Jäi mukaan jopa SNES ja Mario AllStars. Lantulle jälleen kiitos välittäjämiehen roolista. Jäi se kokiskin muuten tarjoamatta. Ensi kerralla sitten. Täytys muuten vielä ottaa se laite kassista ja näyttää tyttökaverille...Illalla ei viitsinyt kun olin vasta 9 jälkeen kotona ja väsytti pirusti. Ehkä ostan suklaalevyn ja annan sen ensin ja otan sen SNESin esiin sitten...

Mutta siis. Miitti oli mainio ja vihdoin saatiin pitkästä aikaa kuvauksetkin aikaiseksi. Ja siis tämähän oli historiallinen miitti. Voitin ensimmäistä kertaa Wario Waressa! Eli, ensimmäinen voitto miitissä yleensäkkään missään ;D
Ja juttu kyllä lenti kiitettävästi vaikka Snake ei ollutkaan mukana, mutta myönnetään nyt se että ei kukaan snakea korvannut. Ja "elihän" mies hiukan kuitenkin pictochat jutuissa ;)

Kiitoksia paikalla olijoille, palkintojen roudaajille, ja tietysti tilaisuuden isännälle finngamerille.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #131 : 23.07.2007 22:11 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili

Oli jälleen varsin mukava reissu. Jäi mukaan jopa SNES ja Mario AllStars. Lantulle jälleen kiitos välittäjämiehen roolista. Jäi se kokiskin muuten tarjoamatta. Ensi kerralla sitten.

Eipä kestä. Ei tuolla kokiksella niin väliä, kun en moista litkua juo. Muutama viikko sitten taas maistoin puoen lasin verran monen vuoden tauon jälkeen, mutta eipä se sen paremmalta maistunut kuin ennenkään.:P

Hitto, olisi varmaan pitänyt ottaa kamera mukaan viime miittiinkin. Mietin kyllä hetken, mutta päätin sitten jättää sen kotiin. Noh, saatiinpahan edes tällä kerralla jotain kuvattua.:)
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #132 : 24.07.2007 20:15 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Muutamia kuvia kekkereistä:

http://img.photobucket.com/albums/v244/Mike-E/miitti_21707/P5220008.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v244/Mike-E/miitti_21707/P5220007.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v244/Mike-E/miitti_21707/P5220006.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v244/Mike-E/miitti_21707/P5220005.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v244/Mike-E/miitti_21707/P5220004.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v244/Mike-E/miitti_21707/P5220003.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v244/Mike-E/miitti_21707/P5220002.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v244/Mike-E/miitti_21707/P5220001.jpg
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #133 : 24.07.2007 20:49 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Pakko rakastaa tätä kuvaa. Lanttu on kauniimpi kuin Hevi-Ari pienenä ja HeinZ on tuima kuin Steven Seagull.  :P
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #134 : 25.07.2007 12:31 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Pakko rakastaa tätä kuvaa. Lanttu on kauniimpi kuin Hevi-Ari pienenä ja HeinZ on tuima kuin Steven Seagull.  :P

tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #135 : 25.07.2007 16:33 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Mitäpä miitistä on sanottavaa, mitä ei jo entuudestaan olla jo heitetty. Solidin homoläpät korvaantui Ephin munaritsajutuilla? Joo. Sen lisäksi Opan ja TK:n WiiSports petturuutta muistetaan vielä pitkään!

Oliko tässä miitissä muuten ketään, joka ei olisi voittanut jotain?

Kiitokset miittiväelle tältäkin suunnalta.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #136 : 26.07.2007 09:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
"Parrakkaiden miesten miitti"  ;D     



Kooste tulee ulkomaailman ihailtavaksi tänä iltana.


Se tulee olemaan rutkasti erilaisempi ja myös lyhyempi kuin kaksi aikaisempaa. Yksi syy siihen on se, että yksikään editointi-ohjelma ei tunnistanut videoclippien ääniraitaa. Katsottaessa kokonaisia clippejä Quicktimella äänet toimivat täysin oikein, mutta importatessani ne Final Cut Prohon tai iMovie HD:iin ei ääniraita näkynyt jostain syystä oikein.

Meillä on sen sijaan n. 4,5 minuutin musiikkimontaasi, joka poikii puheäänien puutteesta johtuen aiempaa vähemmän kunnianloukkaussyytteitä.  Stay tuned, tänä iltana.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #137 : 26.07.2007 10:55 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Jotenkin arvasin tuon. Digikamera nauhoittaa äänen jotenkin erilaisessa PCM-muodossa, kuin oikeat videokamerat ja lähes mikään editointiohjelma ei tunnista sitä. Itse jouduin kauan sitten nakkaamaan ensin kaikki digikameralla kuvatut pätkät movie makeriin ja sillä sitten konvertoimaan ne Premieriin sopivaksi.

Yritähän silti edes jotain saada kasaan niistä videoista.
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #138 : 26.07.2007 11:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Movie Maker -temppu ei tosiaan mahdollinen kun Macia käytän. Ompullekin varmasti ohjelmia löytyy jotka osaavat tuon tempun tehdä. No, ensi kerralla sitten oikealla videokameralla.  :)

Kooste on 95% valmis ja viimeistelen sitä. Ihan hyvää kamaa se on, huonoa en edes nähtäville laittaisi.. Kuten vaikkapa ne miitti 11:n roskiin lentäneet "dark, darker, darkest" -pätkät  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #139 : 26.07.2007 14:32 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili ...Avidemux?
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #140 : 26.07.2007 18:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW No nyt sitä sitten saa:



Youtube-versio

Ladattava versio (32 mb - MPEG4 - 640x480)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #141 : 26.07.2007 19:47 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyvähän tuosta tuli ilman ääntä! Törkeyksiä ei kuulu eikä pictohattiä näy - tämänhän voisi näyttää vaikka mummolleen ja selittää että siellä me tervehenkisesti pelaamme tennistä (ja välttelemme auringonvaloa vain kola ja pizza ravintonamme...)  :P

Hyvää työtä Epi, olet sankari!
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #142 : 26.07.2007 20:01 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Saakelin hyvää työtä! Tuli pariin otteeseen oikein repeiltyä. Aloitus oli hyvä ja muutenkin videossa oli koko ajan jotain ideaa eikä vain pelkkää pyörimistä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #143 : 26.07.2007 21:30 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili HeinZ varmaan onnessaan, kun sen nicki kirjotettiin (jälleen kerran) väärin. Haha.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #144 : 26.07.2007 21:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
HeinZ varmaan onnessaan, kun sen nicki kirjotettiin (jälleen kerran) väärin. Haha.
No voi goddamn sentään.. Z ja H vaihto paikkaa... Tää HeinZ iskostunu päähän niin hyvin, että meni väärin. Hemmetti... Menköön sisäpiirivitsin piikkiin!  ;D

JayeijiehfiehZ, teen seuraavaan koosteeseen läksyni paremmin ja kirjoitan oikein hahmosi nimen!



Kiitoksia kommenteista! Meikänkin mielestä tuo pätkä on varsin onnistunut ja myös vaihtelua kahdella edelliselle. Jos seuraavaan kunnon cami saadaan taas, niin lähtökohdat sitten tätä kertaa paremmat ja niin edelleen.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #145 : 26.07.2007 21:39 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos niissä videopätkissä on jotain hauskaa läppää niin laita vaikka sellaisenaan jakoon. :) Niitä taisi kuitenkin aika paljon olla.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #146 : 26.07.2007 21:51 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Mahti video  ;D

Hyvähän tuosta tuli ilman ääntäkin ja kuvanlaatukin oli ihan hyvä vaikka välillä olikin hieman pimeää. Ikuistit myös meikäläisen WarioWare voiton. Siihen kommenttiin repesin.

Niin ja mun nickki kirjoitetaan ihan pienellä; tulevaisuuden varalle.  :)
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #147 : 26.07.2007 22:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pari leikkaamatonta:


Ephi tasapainottelee Wiimotella (65 mb)
Seuraavan miitin mainos Hesariin? (100 mb)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #148 : 26.07.2007 23:44 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
HeinZ varmaan onnessaan, kun sen nicki kirjotettiin (jälleen kerran) väärin. Haha.
No voi goddamn sentään.. Z ja H vaihto paikkaa... Tää HeinZ iskostunu päähän niin hyvin, että meni väärin. Hemmetti... Menköön sisäpiirivitsin piikkiin!  ;D

JayeijiehfiehZ, teen seuraavaan koosteeseen läksyni paremmin ja kirjoitan oikein hahmosi nimen!
ARG!!!!!! Unbelievable!!!

No joo :) Kooste on kuitenkin sen verran upea että eihän tuollaisesta voi itseensä ottaa ;) Vähän aikaa kyllä harkitsin että ottaisin HeinZ nikin tänne...mutta jäi sitten. Enkä sitä vieläkään kadu kuitenkaan :)

Mutta pätkä on kyllä loistava. Alku varsinkin. Kerkisin jo ajattelemaan hiukan että "wtf..?", mutta sitten se alkoi oikeasti :) Mahtava pätkä. Huolimatta siitä että kamera ei ollut paras mahdollinen.

Sen sanon kyllä että henkilökohtainen suosikkini on se miittipätkä missä on Scatman taustalla. Tätä pätkää siis kuitenkaan yhtään alentamatta ;)

EDIT: Nyt kun katselin noita pätkiä vielä missä äänikin kuuluu, niin huomasin kuinka dilleltä oikeasti kuulostan. Jos tollanen ääni tulisi kadulla vastaan eihän sille voisi kuin nauraa. Ehkä siksi useat nauraakin silloin kun olen äänessä...Alan mykäksi.


« Viimeksi muokattu: 26.07.2007 23:55 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti 13 « Vastaus #149 : 27.07.2007 02:12 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Harmi kun eivät äänet toimineet, mutta parempaankaan ei tällä kertaa ollut mahdollisuutta. Toisaalta video toimi tuollaisenaankin sen verran hyvin, ettei niitä lopulta jäänyt kaipaamaan.:) Lienee kuitenkin paras, että TK ronttaa paikalle sen HD-videokameransa ensi kerralla.

PS. Ei tainnut Sharkie saada videomateriaalista vahvistusta kolmen suoralleen Puzzle Bobblessa.;)
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines