Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Espoon suvelan tragedia; mikä ajaa ihmisen siihen pisteeseen?  (Luettu 2112 kertaa)
Espoon suvelan tragedia; mikä ajaa ihmisen siihen pisteeseen? « : 08.08.2007 19:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kylmät väreet kulkivat selkäpiissä kun luin maanantaiaamuna lehdestä; äiti oli murhannut kolme lastaan Espoon Suvelassa. Poliisi ei ole vielä julkistanut kovin tarkkoja detaljeja siitä mitä on tapahtunut, mutta silti laittaa ihmettelemään millainen epätoivo ajaa ihmisen tuollaiseen tilanteeseen?

Onko Suomen sosiaaliturva kuralla? Ajautuiko äiti niin suuriin taloudellisiin vaikeuksiin, että näki ainoaksi ratkaisuksi k.o epätoivoisen teon. Millainen asia laittaa äidin murhaamaan omat lapsensa?

Työpaikan kahvipöydässä tuosta melko järkyttyneesti keskusteltiin. Tuollaista ei kertakaikkiaan saisi tapahtua. Ajaako stressaava nykyelämä yhä useamman epätoivoisten ratkaisujen partaalle?

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Espoon suvelan tragedia; mikä ajaa ihmisen siihen pisteeseen? « Vastaus #1 : 08.08.2007 20:35 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Äiti oli jotenkin "seko", kuulemma lapset pelkäsivät häntä. Lapset olivat äidillään kuulemma kylässä, eli he asuivat isän kanssa. Tuosta tuli mieleen kun lapset asuivat isällä; äidillä on tainnut olla ennenkin ongelmia...
Tämä on todella kauheaa ja en toivo että tälläisiä edes tapahtuisi.
This is a sad world sometimes.
tallennettu
Re: Espoon suvelan tragedia; mikä ajaa ihmisen siihen pisteeseen? « Vastaus #2 : 08.08.2007 21:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Äiti oli tosiaan kai käyttäytynyt väkivaltaisesti lapsiaan kohtaan, kenties siksi nämä 8-vuotiaat kaksoistytöt asuivatkin isänsä luona.

Kuolinsyyksi arvellaan myrkytystä, mutta poliisit eivät ole vielä tietoa vahvistaneet.  Kamalan surulliseksi vetää kun tätä koko juttua edes ajattelee... Se nuorin lapsista ei ollut edes vielä kahta vuotta täyttänyt  :(
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Espoon suvelan tragedia; mikä ajaa ihmisen siihen pisteeseen? « Vastaus #3 : 08.08.2007 22:13 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Jep, sitä vois seuraavan kerran miettiä, kun Yhdysvalloissa tapahtuu kouluammuskeluja, että mitä täällä ihan koto-Suomessa saa lukea lehdistä jatkuvalla syötöllä ennen kuin alkaa halveksumaan amerikkalaisia. Erittäin ikävä tapaus taas kerran.

Ei ilmeisesti riitä resursseja tällä hetkellä valtiolla siihen, että noita lasten tapaamisia järjestettäisiin lastensuojeluviranomaisen valvonnassa tällaisissa räjähdysherkissä tilanteissa, missä äiti on selvästi väkivaltaan taipuva. Tai riittäisihän ne varat tässä noususuhdanteessa, mutta kai mammonalle on tärkeämpää käyttöä liituraitapukumiesten taskuissa.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines