Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5
Tulostusversio
Aihe: Elintarvikkeiden arvosteluketju  (Luettu 54380 kertaa)
Elintarvikkeiden arvosteluketju « : 20.02.2011 11:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Löysitkö mielestäni hyvän elintarvikkeen jonka haluat arvostella? Onko Lidlin sipsit hinta/laatu-suhteeltaan parasta koskaan? Onko Fazerin uusi suklaalevy täyttä sutta ja sekundaa? Kerro siitä täällä!  Liitä mielellään mukaan muutama perustieto, kuten saako tuotetta vain tietyistä kaupoista ja minkä hintaista se suurinpiirtein on.  Pisteytys on vaihtoehtoista.

PS: kuva ois kiva.


Rodeo Juicy

Tyyppi: Energiajuoma
Saatavuus: Prisma, S-Market, Alepa
Hinta: 1,35-1,49


Jo Rodeon alkuperäinen juoma muistutti paikka paikoin enemmän marjamehua kuin perinteistä energiajuomaa. Uutuus Rodeo Juicy on nimensäkin mukaisesti mehuenergiajuoma ja sellaisena erittäin onnistunut. Sitä voisin verrata lähinnä Batteryn Juicediin. Ero on tosin siinä, että yhden Batteryn hinnalla saa kaksi pulloa Rodeota.

Ensikulaus tuo esiin lievää appelsiinin aromia, jonka jälkeen sukelletaan tropiikin tunnelmiin: pinnalle pulpahtaa passion-hedelmäistä vivahdetta. Koko paketin kruunaa raikkaus.

Yksi parhaista energiajuomista, joita olen maistanut. Kun tulee näitä joskus ostettua, niin Rodeo Juicy on vahva ehdokas. Halpa hintakaan ei haittaa (ainakin Espoon S-Marketissa juoma kustansi 1,35 €)


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #1 : 20.02.2011 11:58 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Löysitkö mielestäni hyvän elintarvikkeen jonka haluat arvostella? Onko Lidlin sipsit hinta/laatu-suhteeltaan parasta koskaan?

No nyt kun kerran tuli puheeksi, niin onhan ne Lidlin maissilastut aika törkeän hyviä hinta/laatu-suhteeltaan ja muutenkin. Mutta ei niistä sen enempää, koska todellista herkkua on myös Lidlistä löytyvä:


El Tequito Salsa Dip Medium

Tyyppi: Salsa dip
Saatavuus: Lidl
Hinta: n. 1,30€

Kuvaa nyt ei ole, koska kyseistä jumalten herkkua ei jääkaapistani nyt löydy eikä netistäkään ollut apua. Löytyy kuitenkin sieltä maissilastujen ja muiden salsojen joukosta ihan helposti. Tässä nyt kannattaa huomioida, että nimenomaan tuo Medium-tulinen on sitä parasta, koska se ei oikeastaan maistu yhtään samalta kuin nämä Old el Pasot ym. Hot-versio taas maistuu aika samalta kuin kilpailijatkin, eli siitä en niin innostu. Dippiä voisi luonnehtia vähemmän tuliseksi, kilpailijoihin verrattuna, mutta makua tästä löytyy sitäkin enemmän. Ei minusta viininmaistajan vikaa juuri löydy, joten tuo maun kuvailu jääköön kahteen sanaan: helvetin hyvää. Ei ole juuri tehnyt ostaa muita dippejä sen jälkeen, kun tätä ekan kerran maistoin joskus viisi vuotta sitten. Suosittelen kokeilemaan!
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #2 : 20.02.2011 12:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Joo, Lidlin maissilastut on tosiaan loistavia. Eilenkin tuli tuhottua pussi kun kaverin kanssa vietettiin peli-iltaa.

Täytyykin tutustua tuohon dippiin kun seuraavan kerran ostaa maissilastuja.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #3 : 20.02.2011 12:22 »
sulo12 Jäsen Viestejä: 343 Basaaripisteet: 0 Profiili
Rainbow vohvelisuklaa

Tyyppi: Makeinen
Saatavuus: S-Market, Prisma
Hinta: n.0.38€
Pisteet: 2/5

No jos verrataan tätä tuotetta Kismettiin niin maun puolesta Kismet vie voiton. Suklaa oli kokonainen eikä siinä ollut kohti josta sen olisi voinut katkaista niin kuin Kismetissä. Eli jos pitää valita tämä ja kalliimman Kismetin väliltä niin valitsisin Kismetin.


http://olusf1.wordpress.com/
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #4 : 20.02.2011 14:18 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Elintarvike-topic, johon olemme saaneet arvostelun energiajuomasta, sipseistä ja suklaasta. Jatkakaa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #5 : 20.02.2011 14:23 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mitä vikaa?

Kyllä minua kiinnostaa kuulla uusista herkuista mitä kauppojen hyllyille rantautuu. Ei elintarvike-nimi topicin nimessä rajaa sisältöä siihen, että arvosteltavan tuotteen pitäisi olla ihmiselle elintärkeä ja terveellinen ruokahyödyke. Ei kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti. Elämä on helpompaa pilke silmäkulmassa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #6 : 20.02.2011 14:26 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Elintarvike-topic, johon olemme saaneet arvostelun energiajuomasta, sipseistä ja suklaasta. Jatkakaa.

Niin no ruokaohjeiden arvosteluunhan on jo oma topic, joten tämä nyt varmaan lähinnä keskittyykin erilaisten valmiiden tuotteiden ja roskapöperöiden arviointiin. Kulinaristisia hienouksia voi sitten jakaa siellä toisessa ketjussa.
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #7 : 20.02.2011 14:41 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Ainakin Citymarketissa myytävät Amissa-lihapiirakat ovat parhautta. Isokokoisia ja mukavasti lihaa täytteenä. 5 kpl / 650g = ~2,5e.

Lihis veitsellä auki ja mikroon n. 2 minuutiksi.

Täytteeksi ketsuppia, sinappikurkkusalaattia, pakastesipuliseosta (sulavat lämpimän lihiksen sisuksissa) ja majoneesia. Huuhdotaan alas maidolla.

The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #8 : 24.02.2011 12:18 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili No 60-kiloiset kalpeat tietokonehiiret tulevat varmasti toimeen vaikka pyhällä hengellä ja kolajuomalla, ravinnosta viis.



Valion Bulgarian jogurtti, sitruunamaku. Oikein raikasta ja hyvää. Hinta tosin joku 75 senttiä laaki.
N
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #9 : 24.02.2011 13:04 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili


Halpa. Neutraalinmakuinen. Tämän kaveriksi pakkasesta läjä marjoja, niin sinulla on varsin tyydyttävä välipala edessäsi.



Niin ja eineksiä en ole enää vuosiin syönyt.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #10 : 24.02.2011 14:10 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Sillloin kuin laiskotuttaa:
Play-Asia
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #11 : 24.02.2011 17:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Oma kokemus on, että pussipotut menee kyllä. Se "liha" noissa pullissa on kamalaa ja sama koskee kaupan jauhelihapihvejä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #12 : 25.02.2011 03:02 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Mun on pakko kehua noita lidlin mcennedyn hamppari pihvejä (98% naudanlihaa) jotka löytyy sieltä pakaste altaasta. Ihan helvetin hyvää kamaa. Jos vaan laittas hesen majoa purilaisen väliin niin maistuisi 90% samalle mitä hesen burgerit kunhan heittää ne perus rehut myös sinne väliin.
Ei olisi uskonut että se on noin pienestä kiinni jotta kotitekoinen burgeri olisi ihan helvetin hyvää. Vielä kun heitti pari sipuli rengasta ja pekonia väliin niin oijoi. Nuokin tietenkin lidlistä kuten myös cheddar siivut.

tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #13 : 26.02.2011 17:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pizzapatonki

Tyyppi: Isosuolainen
Saatavuus: Lidl
Hinta: norm. 2,99 € / paketti, tällä hetkellä tarjouksessa 1,99 €.




Alfredo on tarjonnut jo vuosia valtakunnan rasvaisimmat ja hinta/laatu-suhteeltaan parhaat salamipizzat. Nyt heräteostoksena Lidlistä tarttui paketti pizzapatonkeja. Täytevalinnaksi otin salamin, tomaattikastikkeen ja sipulin.

Tarjouksessa 1,99 € maksanut setti sisältää kuusi pizzapatonkia, yhteensä 750 gramman edestä syötävää.

Mutta onko se hyvää? Sanotaan, että kolmea euroa en tästä setistä maksa, mutta tarjouksella hankittuna ihan OK. Täytettä oli patongin päällä hyvin, vaikka salamissa toki vähän kitsasteltu onkin. Itse maku oli kuitenkin tuotteessa ihan hyvä ja sopii tälläiseksi laiskan lauantain hiukopalaksi hyvin.

Ei sikahyvää eikä takuulla pidä nälkää kauaa. En siis suosittele erityisesti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #14 : 27.02.2011 17:36 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Lihavalmisteista kun on ollut melko paljon puhetta, niin täytyy tähän väliin suositella Chef Wotkinsin valmisteita. Ei ehkä ole marketeissa niin yleisesti saatavilla, mutta ainakin pääkaupunkiseutulaiset löytävät Wotkinsin tuotteita hyvän valikoiman keskustan Sokoksen S-Marketista. Toinen paikka löytyy ainakin Itiksen Prismasta.

Leikkeleitä on pääasiassa tullut osteltua, mutta Sörkan nakeista syntyi kerran pirun hyvä nakkikastike.

http://www.chef-wotkins.com/
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #15 : 28.02.2011 00:05 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Ravinnosta noin yleisesti kiteytyi niinkin hyvää keskustelua, että erotin sen täysin omaan ketjuunsa. Jatketaan hiilareista, rasvoista ja mediakohusta siellä.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #16 : 30.04.2011 11:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Rainbow, kivennäisvesi Karpalo 1,5L

Tyyppi: Maku-kivennäisvesi
Saatavuus: Prisma, S-Market, Alepa
Hinta: 0,99 - 1,03




Paljon olen ns. makupohjaisia halpoja kivennäisvesiä testaillut ja tämä Rainbown karpalo toimii omaan makuhermooni ehkä parhaiten. Toinen esiin noussut on Lidlin Pataya-merkkinen omena-kivennäisvesi, joka maksaa 0,99 senttiä 1,5 litran pullo.

Mutta tälläinen karpalo yleensä köllii varsinkin kesäisin jääkaapin pohjalla. Kasa jääpaloja messiin, niin kyllä maistuu. Varsinkin lenkkeilyn jälkeen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #17 : 30.04.2011 11:42 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Olen itsekin todennut nuo Rainbow'n vedet hyviksi. Vadelma toimii itselläni paremmin. Järjetöntä, että paikallisessa S-Marketissa 0,5 litraa maksaa 99 senttiä, 1,5 litraa maksaa 1,05€.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #18 : 30.04.2011 11:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Totta, nuo pikkupullojen hinnoittelut on päin prinkkalaa. Vertailun vuoksi ne 0,5 litran Rainbow-limut maksavat 0,69-0,79 pullolta. Puolen litran halpis-kivennäisvedelle 0,59 olisi täten sopiva hinta, Lidlin tyyliin.

Muistetaan vielä, että 0,5 litran pullossa pantti on 20 senttiä ja isossa pullossa 40 senttiä...  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #19 : 02.05.2011 15:20 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Paljon olen ns. makupohjaisia halpoja kivennäisvesiä testaillut ja tämä Rainbown karpalo toimii omaan makuhermooni ehkä parhaiten. Toinen esiin noussut on Lidlin Pataya-merkkinen omena-kivennäisvesi, joka maksaa 0,99 senttiä 1,5 litran pullo.
Tämä. Parasta vissyä ehottomasti. Muutenkin mielellään haen juomani Lidlistä. Toinen kova Pataya-tuote on persikanmakuinen jäätee. Mutta suositellaanpa itsekin jotain:


Pirkka Gouda

Kovasti kehuja kuullut Pirkan gouda-juustosta ja viime kuukausina on tullut itsekin ostettua. Hinta-laatusuhteeltaan parasta (gouda)juustoa mitä kaupoista saa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #20 : 02.08.2011 21:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Hiilihapollinen Pomelon-makuinen vesi

Saatavuus: K-kaupat ja Citymarketit
Hinta: n. 1,59 €
Kaloreita: 8 per 1 dl


Tavallista kivennäisvettä astetta makeampi vaihtoehto. Makeutettu hedelmäsokerilla, joten kalorimäärät jäävät maltillisiksi.

Maku on aika raikas ja parin jäänpalan kanssa maistuu oikein hyvältä. Kun perus-kivennäisvesiin silloin tällöin kyllästyy, on tämä hyvä vaihtoehto ja varmasti yhä parempi kuin kaikki limut, vaikka hedelmäsokeria hieman sisältääkin.

Tästä tulee kyllä uusi vakiohankinta.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #21 : 02.08.2011 21:15 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Jos kivennäisvedet alkavat kyllästyttää niin suosittelen Olvi KevytOlo MehuKivennäisvesiä.



Periaatteessa mehun ja kivennäisveden sekoitus. Ei niin makeaa kuin perus mehut tai limpparit, mutta huomattavasti maistuvampia kuin tavalliset makeutetut kivennäisvedet. Vie janon hyvin. Kannattaa kokeilla.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #22 : 02.08.2011 21:28 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Toi veriappelsiini maistui ainakin omaan makuun melko pesuainemaiselta. Melko teennäinen maku, mutta todellakin vie janon, ei liian makea. Lidlin vadelma kivennäisvesi on myös ihan hyvää.

Ylivoimaisesti parasta kivennäisvettä on siltikin Novelle Plus Sinkki + E(ehkä, yritin googlettaa, ja pullo näyttää juuri tuolta, pari viikkoa sitten tuli juotua ensimmäistä kertaa).
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #23 : 02.08.2011 22:03 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Onko noi kevytolot sokerittomia? Jos on niin aspartaamihan se siellä tiskiaineelta maistuu.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #24 : 03.08.2011 17:23 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Paljon olen ns. makupohjaisia halpoja kivennäisvesiä testaillut ja tämä Rainbown karpalo toimii omaan makuhermooni ehkä parhaiten. Toinen esiin noussut on Lidlin Pataya-merkkinen omena-kivennäisvesi, joka maksaa 0,99 senttiä 1,5 litran pullo.
Tämä. Parasta vissyä ehottomasti. Muutenkin mielellään haen juomani Lidlistä. Toinen kova Pataya-tuote on persikanmakuinen jäätee. Mutta suositellaanpa itsekin jotain:


Pirkka Gouda

Kovasti kehuja kuullut Pirkan gouda-juustosta ja viime kuukausina äitikin on ostanut sitä. Hinta-laatusuhteeltaan parasta (gouda)juustoa mitä kaupoista saa.
fix'd
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #25 : 03.08.2011 18:21 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Justece, sä oot kyllä melko nihkee tyyppi
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #26 : 05.08.2011 22:24 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Äitini ei käy Keskon kaupoissa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #27 : 06.08.2011 10:44 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Sateenkaari Cola (RAINBOW) 1,5L

Hinta: 1,15-1,29e
Tyyppi: Virvoitusjuoma
Saatavuus: Prisma, S-Market, Alepa
Arvosana: 4/5

Hyvää hinta/laatusuhteelta. Minun mielestä ehkä jopa parempaa ,kuin Coca~Cola, ehkä syynä voi olla sekin, että sitä on tullut juotua aika paljon. Muutkin RAINBOW virvoitusjuomat/kivennäisvedet ovat olleet todella hyviä, 4/5.


Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #28 : 06.08.2011 22:21 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Starbucks Coffee  Qansi Latte Caramel Flavour



Hinta: 2,15 (ostin S-Marketista, Espoo)
Tyyppi:
Kylmätkahvit (oisko?)
Saatavuus: Valintalo, S-Market ja Prisma (olen nähnyt)
Arvosana: 3,5/5

Todella hyvää maitokahvia ja parasta Starbucks mitä suomessa myydään. En osaa luonnehtia makua niin ,kuin Epi  ;) Hinta on karmaiseva: 2,15e ja vain 220ml purnukasta, mutta todella hyvää. Maku olisi 4,5/5, mutta hinta pudottaa arvosanaa. Suosittelen, hyvän makuinen  ;)
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju « Vastaus #29 : 07.08.2011 15:02 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili En ole koskaan elämässäni saanut kylmää kahvia alas kurkusta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines