Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Äänestys
Kysymys: Minkä puolueen ehdokasta aiot äänestää tulevissa eduskuntavaaleissa?
SDP
Keskusta
Kokoomus
Perussuomalaiset
RKP
KD
Vihreät
Vasemmistoliitto
Piraattipuolue
Muutos 2011
Joku muu
En aio äänestää

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 27
Tulostusversio
Aihe: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin  (Luettu 245724 kertaa)
Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #180 : 09.04.2011 12:29 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ja eikai Persut nyt ole sen enempää luontovihamielisiä, kuin mikään muukaan puolue, poislukien Vihreät?
No kyllä ne on. Mm. Perussuomalaisten maaseutuohjelmassa tuumataan, että "eläimiä on suojeltava eläintensuojelijoilta ja luontoa luonnonsuojelijoilta". Lisäksi ajavat merkittäviä lupaehtojen lieventämisiä kaivosteollisuudelle ja turpeennostolle. "Metsätaloutta perusteettomasti mollaavien järjestöjen tuki poistetaan", "riistan ja petojen kaatoluvat eivät kaipaa sen enempää Helsingin kuin Brysselinkään ohjeita". Perussuomalaiset haluavat myös yhdistää maa- ja metsätalousministeriön sekä ympäristöministeriön luonnonvaraministeriöksi.

Vasemmistoliitto on sen sijaan jopa vihreämpi kuin Vihreät. Keskusta on toinen melko luontovihamielinen puolue. Muut puoleet ovat sitten aikalailla keskikastia. Vasemmistoliiton maahanmuuttolinjaukset puolestaan eivät niin miellytä minua, mutta maahanmuuttokysymys ei ole mulle kovinkaan tärkeä. Mielestäni monikulttuurisuushankkeen suitsimiseksi ei tarvita muuta perustetta kuin se, että kokemukset ovat olleet lähinnä negatiivisia niissä maissa, joissa monikulttuurista yhteiskuntaa on lähdetty toteuttamaan. Lisäksi massamaahanmuutto matalan kulutustason maista korkean kulutuksen maihin on ekologisesti kestämätöntä.

Molemmat ovat myös tuota Euroopan rahoitusvakausvälinettä kritisoineet, mutta tuntuu siltä kuin Perussuomalaisten kautta asiaan voisi ehkä syvemmin vaikuttaa. Molempien puolueiden verolinjaukset ovat myös sitä mitä kaipaan. Silti riipii se ajatus, että saa sitten seuraavat neljä vuotta seurata, kun Kepu, persut ja ehkä vielä se Kokoomuskin turmelevat suomalaisen luonnon monimuotoisuutta ja lakkauttavat ympäristöhallintoa, ja itse olisin siihen vielä myötävaikuttanut sillä yhdellä pienellä äänelläni.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #181 : 09.04.2011 23:53 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Mitä mieltä muuten olette naisten kiintiöpaikoista yritysten johdossa? Mun mielestä ihan naurettavaa, työ pitää antaa sille kuka sen ansaitsee ja sillä ei pidä olla mitään tekemistä sukupuolen kanssa. Nauratti, kun jossain vaalipaneelissa kaikki naiset kannattivat(puoluetaustasta huolimatta) naisten kiintiöpaikkoja ja kaikki miehet vastustivat.

Naisten kiintiöpaikoista ja palkoista hyvä kirjoitus: Naiset, tarvitsetteko apurattaita?

Pääministeri Mari Kiviniemen kanta: Kiviniemi: Yrityksiin ehkä naiskiintiöt

Ja sitten pieni huumorikuva: Palkkaero ;D


« Viimeksi muokattu: 10.04.2011 01:47 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #182 : 10.04.2011 19:02 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Itse hoidin velvollisuuteni pois tänään. Ensimmäistä kertaa kävi niin päin, että ensiksi päätin puolueen ja sen sisältä seuloin ehdokkaan. Ääni lennähti siis Kokoomukselle lopulta, aika puhtaasti vaalikoneen vuoksi. Osui yleisellä tasolla kevyesti parhaiten, ja kun erikseen vielä selvittelin muutamia itselle tärkeitä kysymyksiä, päädyin aika nopeasti siihen.

Ainoastaan NATO-myötämielisyys arveluttaa, mutta hain kyllä ehdokkaan joka oli asiassa enemmän omilla linjoillani. Eikä täydellisen puolueen/ehdokkaan löytäminen ole toki mahdollistakaan, kaikissa niissä on urpoja aatteita.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #183 : 12.04.2011 19:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Despirelle vähän rauhoittavaa luettavaa.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Perheenyhdist%C3%A4misi%C3%A4+vuosittain+runsaat+300/1135265341000
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #184 : 12.04.2011 20:29 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Kävin äänestämässä. Halla-ahon listalta valitsin ehdokkaan. Todella paljon oli porukkaa äänestämässä, hyvä juttu. Nuoria tosin ei näkynyt kovinkaan paljoa.

Despo, tuonlaista käytöstä olen nähnyt todella paljon, naispuolisilta ystäviltä kuullut monta kertaa saman tarinan, kun on kieltäytynyt numeron antamisesta, niin on ruvettu ahdistelemaan ja huutamaan "rasisti". En sitten tiedä miten yleistä samantyyppinen käytös on suomalaisten keskuudessa.

Tänään ajankohtaisessa kakkosessa vähän vaalijuttujakin:

"Ajankohtainen kakkonen
YLE TV2 tiistaina 12.4. klo 21.00

Minne työnnetään miinalaivan merirosvot?

Blogibisnes: suklaata, seksiä ja hopeakolikoita

RKP ja Kristilliset ahdingossa"
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #185 : 12.04.2011 20:40 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Kävin myös äänestämässä. Timo Soinia siis. "Let the hatin' begin!"
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #186 : 12.04.2011 20:55 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Ainoa syy, miksei heitä palauteta on se, että Suomesta ei tällä hetkellä haluta palauttaa ketään kyseisiin maihin, koska siellä on ilmeisesti niin kurjaa. Saavat siis oleskeluluvan, ilman sen kummempaa syytä.

Hieman ristiriitainen kommentti.

Ja mihin lähteeseen tässä pitäisi luottaa jos ei itse maahanmuuttovirastoon? Eivätkö kaikki yleiset virastot ole tulosvastuullisia siinä missä tämäkin?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #187 : 12.04.2011 21:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin uutinen koski pakolaisia. Jos siitä ottaa vaarin, että jotain asiaa peitellään, niin aika laiska pitää olla.

Lainaus
Viranomaiset ovat vain päättäneet, että esim. Somaliaan, Afganistaniin ja Irakiin ei haluta palauttaa ketään, koska siellä ei ole kivaa.

Lainaus
Viranomaiset ovat vain päättäneet, että esim. Somaliaan, Afganistaniin ja Irakiin ei haluta palauttaa ketään, koska siellä ei ole kivaa.

Jos puhut nyt B-luvasta, niin sehän ei todellakaan meinaa sitä, että nämä ihmiset joita ei palauteta, olisivat pääsemässä suomeen elelemään.

Lainaus
B-lupa on taustaltaan kriisilupa, koska b-lupia on myönnetty ihmisille, jotka tulevat maista, joihin on hankalaa karkottaa ihmisiä: etupäässä Somalia, Afganistan ja Irak.[7] Luvan idea on, että koska kyseisiä henkilöitä ei voida karkottaa välittömästi Suomesta, heitä pidetään oikeudettomassa tilassa, kunnes karkotus onnistuu Suomen poliisin pystyessä rakentamaan vastaanottajamaan poliisin kanssa sopimuksen palautuksista.[8] Siirtolaiset ovat jumissa Suomessa, koska matkustusasiakirjaa on vaikea saada. Samaan aikaan heidän ei ole tarkoituskaan saada jäädä Suomeen. B-status on siis ”myönteinen” oleskelulupapäätös, joka paradoksaalisesti huonontaa hakijan asemaa verrattuna hakuprosessissa olemiseen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #188 : 13.04.2011 03:03 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011041213535296_ul.shtml

"Saeed sanoi julkilausumassaan tänään tiistaina, että täysin peittävät kasvohunnut kieltävä laki on vaarallisen sodan alku kulttuurien välillä. Muslimiveljeskunnan poliittinen siipi on Jordanian suurin oppositiopuolue."

Saas nähdä milloin räjähtää ensimmäinen itsemurhapommittaja.

http://arabnews.com/saudiarabia/article354613.ece

Onneksi suurin osa muslimeista varmasti ymmärtää, että joka maalla saa olla oma kulttuuri ja lakinsa(maassa maan tavalla).

"Thirty-year-old Sarah Kazim, a housewife, believes everyone should respect the law of the land. “If women are made to dress a different way and wear their hijab in Saudi Arabia and we respect it, then we should respect the laws of the French constitution. Why treat them differently when we have laws that are most distinct to any other country?”

edit: tuo taisikin olla vähemmistössä, varsinkin uutisen kommenttiosastolta löytyy ihan älyttömiä juttuja
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #189 : 13.04.2011 11:19 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Sitten taas muihin aiheisiin.

Näyttäisi siltä että pitkäaikaistyöttömyyden hoito ei ole seuraavallakaan vaalikaudella kovin hyvissä käsissä, oli asioista päättämässä mikä puolue tahansa.

http://yle.fi/uutiset/teemat/vaalit_2011/2011/04/talousviisaiden_sokkotesti_vasemmistolla_paras_laake_pitkaaikaistyottomyyteen_2510949.html

Mielenkiinnolla lukisi vastaavia raportteja muistakin kysymyksistä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #190 : 13.04.2011 12:00 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Sitten taas muihin aiheisiin.

Näyttäisi siltä että pitkäaikaistyöttömyyden hoito ei ole seuraavallakaan vaalikaudella kovin hyvissä käsissä, oli asioista päättämässä mikä puolue tahansa.

http://yle.fi/uutiset/teemat/vaalit_2011/2011/04/talousviisaiden_sokkotesti_vasemmistolla_paras_laake_pitkaaikaistyottomyyteen_2510949.html

Mielenkiinnolla lukisi vastaavia raportteja muistakin kysymyksistä.
Tälläisiä testejä pitäisi tehdä suuremmalla äänellä ja suuremmalla määrällä. Siis jos ei muuten niin siksi että puolueetkin voisivat ehkä oppia jotain. Kristillisdemokraattien käsitys pitkäaikaistyöttömyydestä on aivan käsittämättömän surkealla pohjalla. En jaksa uskoa että heidän oikea mielipide olisi että pitkäaikaistyöttömyyden pääsyy on ihmisten huono terveydentila. Tämä on varmasti erotettu kontekstista tms. Tuohan on aivan järjetön väite. Tuntuu melkein siltä että kun itse olin vuoden työttömänä, kristillisdemokraatit olisivat laittaneet minut pillerikierteeseen terveyskeskukseen ja/tai psykiatrille. Kyllä juu, ihme juttu kun en tätä itse tajunnu...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #191 : 13.04.2011 12:26 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Tämän päivän Hesaria kun tuossa lueskelin oli siinä vähän itselle ainakin silmään osunut Soinin haastattelu. Siinä Timppa sanoi ettei näe mitään vikaa tällä hetkellä olevassa hallituksen maahanmuuttolaissa ja sanoi toivottavansa mielellään tervetulleeksi Suomeen "kaikki maahanmuuttajat jotka kunnioittavat EU:n ja YK:n lakeja. "

Eniten ihmettelin tuota ettei hänen mielestä ollut vikaa maahanmuuttolaissa. Ainakin sellaisen kuvan olen aiemmista hänen sanomisista saanut että haluaisi sitä muuttaa, kuten iso osa (lue: kaikki) PS:n jäsenistä haluaisi. Alkaako Soini näin vaalien loppusuoralla vaihtamaan mielipidettä vai hä?


Mutta niin, ennakkoon en vielä ehtinyt äänestää. Sunnuntaina siis uurnille. Aika selvä homma että Vihreitä äänestän, mutta ehdokas vielä vähän epäselvä.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #192 : 13.04.2011 14:59 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Propagandaa tosiaan riittää, molempiin suuntiin. Itseltä suhisee juuri nyt Halla-Aho ja Soini -maininnat aika lailla ohi korvien, mennyt maku molempien hehkutuksesta. Ja tarpeettomasta herjauksesta samoin, vaikka jälkimmäistä en näe jokaisessa Persu-poikkipuolisessa sanassa. Eiköhän nämäkin pojat ole ajoittain myös väärässä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #193 : 13.04.2011 15:16 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Vääristely toki on väärin, mikäli tässä siis on kyse siitä eikä vain jonkunlaisesta virheketjusta. Minun silmissäni kun noiden lausuntojen perimmäinen sisältö ei loppujen lopuksi paljoa edes eroa toisistaan. Myöskään virheellinen Perussuomalaisten vaalimainos ei välttämättä ole toimittajan pila, tiukka vaalitenttaaja ei välttämättä ole PS-vihaaja, ja näin edespäin. Asioita tapahtuu muustakin syystä, kuin Persujen takia. Ihmisiä siellä medioissakin on töissä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #194 : 13.04.2011 15:45 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Myöskään virheellinen Perussuomalaisten vaalimainos ei välttämättä ole toimittajan pila, tiukka vaalitenttaaja ei välttämättä ole PS-vihaaja, ja näin edespäin. Asioita tapahtuu muustakin syystä, kuin Persujen takia. Ihmisiä siellä medioissakin on töissä.

Ei tässä kukaan ole väittänytkään, että esim. typot vaalimainoksissa olisi jonkun källi. Toimittajista taas kyllä yleensä näkee ja kuulee, että ovatko "tiukkoja" vai asenteellisia. Nyt on ollut niin tiukkoja, negatiivisia  ja positiivisiakin (ainakin yksi).

Ihmisiä sielllä mediassa on toki töissä, mutta hyvä on muistaa myös se että monella on jotain puoluetaustaa tai suuntausta. Ainakin Hesarin ja Aamulehden tapauksessa tuo tausta on pääsääntöisesti punavihreää..

Ihan samalla lailla tentin katsoja voi olla - ja todennäköisesti on - asenteellinen, ja ymmärrettävästi oman suosikin möhläykset taikka häneen kohdistuva kritisointi on helppo kääntää poliittisen agendan tai tarkoituksellisen kettuilun puolelle. Tätä puolustelua taas näkee juuri nyt Perussuomalaisten kanssa roppakaupalla enemmän kuin muiden, ja mitä pienimmistä asioista. Asioista, joihin en muuten olisi edes kiinnittänyt mitään huomiota.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #195 : 13.04.2011 15:52 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ainakin Hesarin ja Aamulehden tapauksessa tuo tausta on pääsääntöisesti punavihreää..
Vanha kunnon oikeistosanomat, siinä ei ole mitään punavihreää.
N
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #196 : 13.04.2011 16:31 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Vielä enemmän kuin vihreiden räikeä yliedustus järkytti tieto, että 44,6% uskoo satuolentoihin  "Aamulehden toimittajat uskovat sekä Jumalaan (44,6 %)".  :)

Noita sokkotestejä saisi järjestää enemmän, vaikka eihän taloustieteilijöiden sana mikään totuus ole. Taloustieteilijät vain ehdottavat vaihtoehtoja ja poliitikot päättävät omien arvojensa pohjalta miten valtaa käyttävät.

Arhinmäki tentissä tänään klo 19.10

Pääministeritentti klo 20.00 MTV3

Nyt nousi luonnonvoimatkin PS:ssää vastaan. Viekö sää perussuomalaisten vaalivoiton? Ihan oikeasti, tehtäisiinkö mistään muusta puolueesta tällaisia otsikoita?  ;D



Oikaisu: Perheenyhdistämisiä olikin yli 5 000

"Hups"


« Viimeksi muokattu: 13.04.2011 17:16 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #197 : 13.04.2011 18:06 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili LOL

(ei siis poliittisesti tai arvolatautuneesti, mutta on tuo nyt aika hauskaa.)


« Viimeksi muokattu: 13.04.2011 18:17 kirjoittanut Tuulisti »
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #198 : 13.04.2011 18:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Oikaisu: Perheenyhdistämisiä olikin yli 5 000

"Hups"

Siirryn lukemaan vain koti-kajaania.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #199 : 14.04.2011 11:35 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vielä enemmän kuin vihreiden räikeä yliedustus järkytti tieto, että 44,6% uskoo satuolentoihin  "Aamulehden toimittajat uskovat sekä Jumalaan (44,6 %)".  :)
Tässähän on nyt jonkinasteinen ristiriita kyseessä. Vasemmistovihreät kun tunnetusti eivät usko satuolentoihin.
Aihetta sivuava uutisentynkä: http://www.iltalehti.fi/vaalit/2011032513432864_vl.shtml

Lainaus
Nyt nousi luonnonvoimatkin PS:ssää vastaan. Viekö sää perussuomalaisten vaalivoiton? Ihan oikeasti, tehtäisiinkö mistään muusta puolueesta tällaisia otsikoita?  ;D
Toihan on siis ihan joka vaaleihin kuuluvaa läppää että säällä olisi suurikin tekijä äänestyskäyttäytymiseen, ja varmasti jonkinasteinen vaikutus onkin. Persut on otettu siksi tuohon otsikkoon, koska persut on tämän hetken mediaseksikkäin puolue. Maikkari siis kalastelee klikkejä. Tuskin sinäkään olisit klikannut jos otsikossa olisi mainittu vaikkapa SDP.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #200 : 14.04.2011 12:03 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tässähän on nyt jonkinasteinen ristiriita kyseessä. Vasemmistovihreät kun tunnetusti eivät usko satuolentoihin.
Aihetta sivuava uutisentynkä: http://www.iltalehti.fi/vaalit/2011032513432864_vl.shtml
Aika älyttömät tulokset. KD:n ja PS:n tyypit tietenkin on hihhuleita mutta Keskustan nuin suuri kannatus ihmetytti, tietenkin vain 21 ehdokasta heiltä tuon teki. Jyrki Kasvin kommenttiin ei voi kuin yhtyä.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #201 : 14.04.2011 12:41 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Aika älyttömät tulokset. KD:n ja PS:n tyypit tietenkin on hihhuleita mutta Keskustan nuin suuri kannatus ihmetytti, tietenkin vain 21 ehdokasta heiltä tuon teki. Jyrki Kasvin kommenttiin ei voi kuin yhtyä.

Erittäin yllättävää. Johan nuo asiat uskonnon tunneilla käydään, luulisi sen riittävän.

Sinänsä hengellisyys poliitikossa, tai ihmisessä ylipäätänsä, ei ole koskaan pahasta, kunhan uskon varjolla ei estetä yhteiskuntaa kehittymästä tai puututa yksilön oikeuksiin. Sen sijaan tarve satuolento-dumauksiin on vähän surullista.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #202 : 14.04.2011 18:03 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse en ainakaan halua sekoittaa uskontoa ja politiikkaa. Surullista, jos näin halutaan tehdä. Uskonto on henkilökohtainen asia, sitä ei pidä eikä saa tuputtaa muille. Eikös luomisoppia sinänsä jo opeteta uskonnontunneilla(näin ainakin muistelisin, kun olen itsekin niillä käynyt koko elämäni)? En näe siinä sinänsä mitään pahaa, uskovaiset saavat sen tarinan siellä oppia, no problem. Jos ja kun tuolla tarkoitetaan sitä, että biologian tunneilla aletaan opettamaan satuja, niin sitä ei voi kukaan sivistynyt ihminen ymmärtää.

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Perussuomalaisilla+hurja+kannatus+ammattikouluissa/1135265361155

Jännä miten amiskin on jakautunut persuihin ja vihreisiin. Luultavasti PS:n kannatus nostaa myös Vihreisen kannatusta, sillä Vihreät nähdään PS:n vastavoimana ja päinvastoin. Yli puolet jätti äänestämättä tai ei tiennyt puoluekantaansa.


http://www.mtv3.fi/uutiset/vaalit/index.shtml/arkistot/kotimaa/2011/04/1312729/ala-aanesta-kahdesti---hakki-voi-heilahtaa-jopa-vuodeksi

Älä äänestä kahdesti – häkki voi heilahtaa jopa vuodeksi. On tosiaan hyvässä balanssissa rangaistukset Suomessa. Äänestät useasti, vuosi linnaa mahdollinen, väkivaltarikoksesta voit saada jopa ehdollista.


« Viimeksi muokattu: 14.04.2011 18:29 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #203 : 14.04.2011 20:51 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
http://www.mtv3.fi/uutiset/vaalit/index.shtml/arkistot/kotimaa/2011/04/1312729/ala-aanesta-kahdesti---hakki-voi-heilahtaa-jopa-vuodeksi

Älä äänestä kahdesti – häkki voi heilahtaa jopa vuodeksi. On tosiaan hyvässä balanssissa rangaistukset Suomessa. Äänestät useasti, vuosi linnaa mahdollinen, väkivaltarikoksesta voit saada jopa ehdollista.

Kuinkahan isolla todennäköisyydellä se häkki heilahtaisi? Vaikka se vankeuden mahdollisuus siellä on, ei se tarkoita, että se aina (tai edes koskaan) toteutuisi. Eiköhän siitä pahoinpitelystä kuitenkin seuraa enemmän sakkoja/vankeutta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #204 : 14.04.2011 21:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Toi Soinin "kansa päättää", "kansa tietää" papukaijailu on kyllä nopeasti menny vanhaksi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #205 : 16.04.2011 18:05 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Mua vähän jännää huomiset vaalit tai oikeastaan niiden tulokset. :)

Tapahtuuko vielä vaalipäivänä mitään jännää? Tappeluita? Ehdokkaat ja kannattajat  häiritsevät vaalirauhaa? Media repii vielä jonkin viimeisen ylläriskoopin? Ketkä julistautuvat, tietenkin tuloksesta riippumatta, vaalivoittajiksi?
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #206 : 16.04.2011 18:25 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Marja Tiurakin roikkunut kätevästi koko ajan skuupeissa, kun joku "äärianarkisti" häiriköi kauheasti. Hyvin yritetty luoda kuvaa jonkinlaisesta marttyyrista ja demokratian viimeisestä puollustajasta, joka henkensä uhalla kampanjoi eikä suostu antautumaan :rollaus: No saa nähdä, onko tuolla positiivista vaikutusta äänisaaliiseen, muuten luulisi olevan vaikeaa kaikkien törttöilyjen jälkeen..
Mulle taas tuli ainakin tämänpäiväisestä uutisotsikosta ensin sellainen kuva, että poliisi on tyyliin kieltänyt Tiuraa kampanjoimasta (koska Tiura on tehnyt jotain väärin tms) ja siksi tuli lähinnä mieleen että otsikointi oli Tiura-vastaista. Minulla ei ole iurasta oikein mitään mielipidettä ja olen seurannut juttua vain neljäsosasilmällä.

Onneksi olen jo äänestänyt, voin nyt vaan päivitellä koko huomisen.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #207 : 16.04.2011 18:41 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Politiikassa on vain kahdenlaisia ihmisiä; ryvettyneitä ja uusia.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #208 : 16.04.2011 22:04 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Kävin Nummelan torilla darrassa pyörimässä ja koitin vaalikahveja kalastella mutta ei löytynyt. SDP:n kojulla tarjottiin muurinpohjalettua ja lettuja vääntävä vanha kake kertoi, että ''SDP on ainoa isänmaallinen puolue''.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #209 : 17.04.2011 10:15 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään nähdään miten käy. Selvää on se, että Perussuomalaisten vaalitulos paranee viimekertaisesta. Itse kuitenkin uskon että muutos jää huomattavasti gallupeja pienemmäksi. Vihreiden taas uskon nousevan gallupeja suurempaan suosioon Perussuomalaisiin kohdistuvan protestiliikkeen vuoksi. Vihreilee se omakin ääni tänään lähtee.

Muistakaa kaikki äänioikeutetut äänestää. Vässykkä jättää äänestämättä ja käpertyy koloonsa ulisemaan.
N
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 27
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines