Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9
Tulostusversio
Aihe: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3  (Luettu 59955 kertaa)
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #90 : 26.02.2008 15:36 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ja minä kun luulin että tämä nostettiin hyvästä syystä...


Mutta, vihjaistaan nyt sitten samalla että oma tilanteeni ei enää ole SAMA kuin muutama kuukausi sitten oli. Ehkäpä tästä seuraa isompikin tarina/paljastus piakkoin...  :)

Onks Epi saannu pesää?!  :o
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #91 : 26.02.2008 17:06 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Suosittelen tuplaehkäisyä:
1. Kysy ensin "Onks sulla jotain?"
2. Keskeytetty yhdyntä.


EDIT: Itse olen alkanut kyllä tuntea oloani hieman tukalaksi, en tiedä sopiiko tää parisuhdejuttu mulle vieläkään. Olen taas saanut pari ns. houkuttelevaa ehdotusta, mutta pettämisestä saisi niin paljon huonoa karmaa etten halua lähteä sille tielle. Miksi naiset ovat niin kiinnostuneita varatuista miehistä, haistaako ne sen jotenkin?


« Viimeksi muokattu: 26.02.2008 17:17 kirjoittanut Melfice_ »
N
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #92 : 26.02.2008 18:00 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili
Miksi naiset ovat niin kiinnostuneita varatuista miehistä, haistaako ne sen jotenkin?
Ehkä se johtuu tuosta sun avan alla olevasta tekstistä. :P
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #93 : 26.02.2008 18:34 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Miksi naiset ovat niin kiinnostuneita varatuista miehistä, haistaako ne sen jotenkin?
Minä olen sitä mieltä että tämä johtuu siitä äijästä. Minäkin nimittäin epäilin aluksi että muijilla on pakko olla tähän joku tutka. Sinkkuna ollessa kun tuntuu (tai tuntui) että muijia ei ole missään, mutta siitä asti kun on ollut varattu muijia pyörii ympärillä ja usein niistä voisi saada irtikin jotain.
Mutta siis olen tullut siihen tulokseen että mies on jotenkin rennompi tai itsevarmempi kun on varattu. Ei ole sitä pauketta takaraivossa että yritä nyt olla fiksu, tai millä yritän iskeä. Tai sitten nainen huomaa että mies ei kiinnitä häneen erityistä huomiota niin alkaakin sen jälkeen heittämään flirttiä enemmän mitä olisi tarpeen.

Tiedä sitten...en todellakaan ole naisten asiantuntija. Tosin tuskin kukaan on.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #94 : 26.02.2008 19:13 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo on se kiinni miehestäkin. Tietenkin naiset mielellään ottaisivat varatun miehen, koska ei se ihan huono voi olla jos silla jo on nainen.  :rollaus:
Toisaalta minulla on pitkällinen teoria siitä, miten monella tavalla henkisesti tyydyttävän naissuhteen löytänyt nuori mies muuttuu - hän rauhoittuu ja on selvästi seesteisempi ja rennompi erityisesti naisseurasta. (Kun olin ensimmäisen kerran pelimiitissä en voinut olla tekemättä aiheeseen liittyviä observaatioita.)


« Viimeksi muokattu: 26.02.2008 19:45 kirjoittanut Tuulisti »
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #95 : 26.02.2008 19:50 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 168 Basaaripisteet: 0 Profiili
Olen taas saanut pari ns. houkuttelevaa ehdotusta, mutta pettämisestä saisi niin paljon huonoa karmaa etten halua lähteä sille tielle. Miksi naiset ovat niin kiinnostuneita varatuista miehistä, haistaako ne sen jotenkin?

jos tuollaista tarvitsee edes miettiä niin on väärän ihmisen kanssa.
niin helppoa se on.

niin ja huomattu muuten on että varattuna olisi enemmän vientiä ja minusta se ei edes mitenkään näy päällepäin olenko varattu vai en.
en minä ainakaan sen itsevarmempi ole vaikka olisin varattu joten se on pois laskuista.
kyllä niillä ämmillä joku tutka on.

varsinkin jos on sormus sormessa niin sitten sitä vasta vientiä onkin, varatut miehet on muka jotenkin turvallisia valintoja tai jtn.
ei noista ämmistä selvää ota.

enkö puhukkin aina niin kauniisti noista kauniimman sukupuolen edustajista ;D
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #96 : 27.02.2008 22:22 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Hihhih, luontoäiti on tyhmä. Tää on taas ihan sama juttu kuin se, että töitä saadakseen pitäisi olla työkokemusta, jota saadakseen taas pitäisi saada töitä. Pitäisi olla myös varattu saadakseen kumppani, ja juuri kun ei muihin naisiin enää ole kajoaminen, niin vientiä ja rentoutta riittää.

D'oh! :lol:
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #97 : 27.02.2008 23:53 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuo varatuista kiinnostuminen näköjään toimii kyllä toisinkinpäin. Viikonloppuna joutu taas ihmettelemään joidenkin ukkomiesten (ja parin sinkun) löyhää moraalia. Koetan siinä illan mittaan jutella ystävällisesti mahdollisimman monelle paikallaolijalle, varsinkin niille joita en vielä tunne. Sehän kuuluu hyviin tapoihin eikö, pitää seuraa ja tutustua varsinkin kun kyse on miehen kanssa yhteisistä tutuista. No, ilmeisesti hymyily ja se että esittää olevansa kiinnostunut toisen jutuista (ai sä keräät napanöyhtää! Kerro toki lisää!) ja että katsoo silmiin kun puhutaan on liian helppo käsittää väärin. Koetan siinä sit hienovaraisesti kysäistä johonkin väliin että "niin siis kuinkas vanha se sun ja vaimosi tytär olikaan?" jotta tyyppi pysyy ruodussa. Ei tosin ollut mitään vaikutusta, ei edes sillä että seurustelen itse ja olen VARSIN varattu, jonka tyypit mieheni työkavereina varsin hyvin tietää. Ihollehan ne alkoi illan mittaan tulla.

On varmaan mukava aamulla muistella mitä kivoja juttuja tulikaan vaimosta sanottua. Mä en käsitä miten kukaan voi halventaa omaa elämänkumppaniaan noin, alkamalla dissaamaan sitä toisen varatun ihmisen kuullen.  >:(

Sinkkumiehille ei oikein oo mitään hienovaraisia vihjaisuja kun niillä ei ole vaimoja. Voi vain kiitellä "kauniisti" kaksimielistä kehuista ja toivoa että tajuais kylmästä äänensävystä jotain. Nää tyypit ei vain taida koskaan olla kovin hyviä lukemaan toisen tuntemuksia ilmeistä tai äänensävystä..

Pitäs varmaan vaan latoa päin naamaa tästä lähtien ja unohtaa hyvä käytös ja ystävällisyys. Tai olla oikeesti puhumatta yhtään kellekkään.

Onneksi oli niitäkin miehiä, joille uskalsi jutella ilman että tarvitsi pelätä jotain noloja iskuyrityksiä. Jos nainen tulee juttelemaan niin ei kai se nyt automaattisesti tarkoita että on kiinnostunut muuna kuin juttuseurana.
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #98 : 28.02.2008 22:57 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Tuo varatuista kiinnostuminen näköjään toimii kyllä toisinkinpäin.

Paras setti, mitä olen nähnyt on se, että nainen on tullut viereen selittämään kuinka lutuinen oma kotona odottava poikaystävä on ja hetken parin kuluttua sitä yritetään jo kähmiä. En onneksi itse ole moiseen tilanteeseen vielä joutunut, mutta kummia tapahtuu puolin ja toisin.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #99 : 29.02.2008 10:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Seurustelemaan alkaminen on hieman pelottavaa juuri sen takia, että näitä pettämisjuttuja on sattunut niin monelle ja kynnys siihen tuntuu olevan monille alhainen, eli kuuluisa termi "tilaisuus tekee varkaan" pätee. Valtakunnan totuuden äänitorvi, eli iltalehti, julkaisi tässä tutkimuksen, jonka perusteella naiset pettäisivät huomattavasti enemmän kuin miehet. Jos moinen totta on, niin ainakin itselleni kyseinen tulisi yllätyksenä.

Kyllä pettämisen tapahduttua pitäisi se reilusti tunnustaa kumppanilleen ja jos tämä päättää laittaa pillit pussiin, niin sitten myös kunnioittaa sitä päätöstä. Jos pettää, niin sitten ei ole kypsä parisuhteeseen. Vaihtoehtoisesti voi etsiä yhden yön juttuja ja pitää hauskaa estoitta, sillä tälläistä seuraa löytyy kyllä helposti olipa sitten mies tai nainen, kunhan tietää paikat mistä etsiä sitä.


« Viimeksi muokattu: 29.02.2008 10:36 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #100 : 29.02.2008 10:51 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Eilen juuri vastaanottoaikaani odottaessa luin jotain naistenlehteä, jossa kerrottiin kirjasta/tutkimuksesta jonka mukaan miehet, kuten yleensä väitetään, pettävät useammin mutta että erot sukupuolten välillä ovat kutistuneet. Toisaalta tässä jutussa yhden illan harharetkiä ei edes laskettu pettämiseksi.  :rollaus:

Omalla kohdallani voin sanoa että vienti on häiden jälkeen laskenut kuin lehmän häntä, mutta se lienee osaksi koska minä en enää missään käy, saati käyttäydy edes etäisesti kuin olisin "saatavilla".  Mitä varattuna olemiseen tulee, silloin kun olin kihloissa ja mies armeijassa kävin kyllä vielä paljon opiskelijabileissä kun ei sitä yksin kotonakaan halunnut istua. Silloin kerran joku vaihtari (vaihtarit <3 ) kysyi jotain tilanteestani ja sanoin että jos mies olisi kotona olisin siellä sen kainalossa tyytyväisenä, en täällä riekkumassa. Tyyppi vaan hymyili sillai casanovasti ja kuiskasi "you know, I don't believe that at all". Ja ei se muuten uskonutkaan. Se oli minulle outo kokemus, koska yleisesti ottaen minulla on kuitenkin sellainen käsitys ihmisistä, että parisuhdetta kunnioitetaan laajalti vaikka päinvastaista niin paljon kuulee. Luulisi että saa olla aikamoinen itsetuntokin, jos sellaiselle tyypille joka juuri on omaa suhdettaan ylistanyt alkaa yrittämään.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #101 : 29.02.2008 10:51 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Seurustelemaan alkaminen on hieman pelottavaa juuri sen takia, että näitä pettämisjuttuja on sattunut niin monelle ja kynnys siihen tuntuu olevan monille alhainen, eli kuuluisa termi "tilaisuus tekee varkaan" pätee. Valtakunnan totuuden äänitorvi, eli iltalehti, julkaisi tässä tutkimuksen, jonka perusteella naiset pettäisivät huomattavasti enemmän kuin miehet. Jos moinen totta on, niin ainakin itselleni kyseinen tulisi yllätyksenä.

Kyllä pettämisen tapahduttua pitäisi se reilusti tunnustaa kumppanilleen ja jos tämä päättää laittaa pillit pussiin, niin sitten myös kunnioittaa sitä päätöstä. Jos pettää, niin sitten ei ole kypsä parisuhteeseen. Vaihtoehtoisesti voi etsiä yhden yön juttuja ja pitää hauskaa estoitta, sillä tälläistä seuraa löytyy kyllä helposti olipa sitten mies tai nainen, kunhan tietää paikat mistä etsiä sitä.

Minä oikeastaan uskon että naiset voisivat pettää enemmän. Tosin en usko että nuoret ja juuri suhteensa aloittaneet naiset sen enempää pettävät kuin miehet. Mutta vakituisessa parisuhteessa eläneet ja vanhemmat naiset pettävät varmaan enemmän. Lähinnä siksi koska tuntuu että yhteiskunnan asenne on vieläkin hiukan vinksahtanut tässä. Tasa-arvoa pitää olla. Eli jos mies pettää se on sika joka ajattelee vain seksiä. Nainen jos pettää hän on usein väärin ymmärretty ja mies on vain saamaton. Karkeasti siis.

Toinen mielenkiintoinen seikka on biologiset tekijät. Miehien lisääntymisen huippu on 20-30 vuoden iässä. Ymmärtääkseni. Naisilla tulee se "kuume" noin 40 vuoden ikäisenä kun alkaa olemaan viimeiset "mahikset". Tämän huomaa myös pettämisessä. Minun kokemuksen mukaan ne miespuoliset pettävät useammin niistä 20-30v pareista. Kun taas katsotaan sitä vanhempaa sukupolvea, eroja alkaa tulemaan kun mies on tyytyväinen oloonsa ja harrastuksiinsa ja nainen haluaa kuksia, joten lähteenkin "kylillle".

Ja siis eihän tämä totuus ole tai mikään yksiselitteinen asia, mutta minun "suuren kokemuksen" mukaan näin se usein menee. Vaikka tottahan sekin on että kyllä kaikki (tai ainakin suurin osa) hommasta pitää joten jos on tyytymätön suhteeseen tai ns. "itsekäs paskiainen" se pettäminen käy sukupuoleen katsomatta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #102 : 29.02.2008 17:12 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tasa-arvoa pitää olla. Eli jos mies pettää se on sika joka ajattelee vain seksiä. Nainen jos pettää hän on usein väärin ymmärretty ja mies on vain saamaton. Karkeasti siis.

Sama homma kun mies puhuu rivoja naiselle on se ahdistelua ja naisen puhuessa miehelle rivoja se on 0.95€ min+pvm. Olemme syrjitty sukupuoli.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #103 : 05.03.2008 16:55 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 168 Basaaripisteet: 0 Profiili ja jos naapurin maija sattuu ikkunasta näkemään kun minä hillun täällä munasillaan niin olen itsensä paljastelija mutta jos minä näen että maija hilluu alasti kämpässään niin olen tirkistelijä.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #104 : 05.03.2008 22:39 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Varsin yksityiskohtaista. Näin ei ole sattunut, eihän...? ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #105 : 31.05.2008 21:47 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili
Huoh puuh lääh.

Ysienristeilyllä join kaljaa ja olin aivan kännissä. Rupesin sätkimään ja minut pantiin sängylle makuulle. Eräs tyttö paijaili minua ja nukutteli kuin äiti vauvaa ja huolehti ainakin reilut puolitoista tuntia kunnes nukahdin. Seuraavana päivänä bussipysäkillä hän kysyi vointiani ja kun hän laittoi kätensä olalleni, tuli hienot fiilikset. Nyt olen aivan pihkassa häneen, mutta ooh, koulu loppuikin. Tänään ajattelin todistusten jaon jälkeen kertoa hänelle rakastuneeni häneen, mutta hänen vanhempansakin olivat siellä, joiden takia en saanut tilaisuutta.

Huoh. Mitä teen? Auttakaa minua, veljeni.

No, et ainakaan todellakaan sano rakastavasi häntä. Se olisi viimeinen virhe.  :lol:
Kannattaa varmaan ilmaista mielenkiintosi jollain muulla tavalla. Pyydä vaikka ulos.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #106 : 31.05.2008 22:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Satutko tietämään tytön nimeä tai puh.numeroa? Jos vastaus on kyllä, niin sitten voit ottaa helposti kiltsiin yhteyttä vaikka tekstarilla. Se on aika hankalaa jos ei tiedä noita..

Onnea kuitenkin, kuulostaa että tyttö voisi olla kiinnostunut.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #107 : 01.06.2008 18:28 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Huoh puuh lääh.

Ysienristeilyllä join kaljaa ja olin aivan kännissä. Rupesin sätkimään ja minut pantiin sängylle makuulle. Eräs tyttö paijaili minua ja nukutteli kuin äiti vauvaa ja huolehti ainakin reilut puolitoista tuntia kunnes nukahdin. Seuraavana päivänä bussipysäkillä hän kysyi vointiani ja kun hän laittoi kätensä olalleni, tuli hienot fiilikset. Nyt olen aivan pihkassa häneen, mutta ooh, koulu loppuikin. Tänään ajattelin todistusten jaon jälkeen kertoa hänelle rakastuneeni häneen, mutta hänen vanhempansakin olivat siellä, joiden takia en saanut tilaisuutta.

Huoh. Mitä teen? Auttakaa minua, veljeni.

No, et ainakaan todellakaan sano rakastavasi häntä. Se olisi viimeinen virhe.  :lol:
Kannattaa varmaan ilmaista mielenkiintosi jollain muulla tavalla. Pyydä vaikka ulos.
Todellakin virhe sanoa rakastavasi häntä, etenkin kun et rakasta. Ei kukaan voi noin nopeasti rakastua toiseen. Sitä kutsutaan ihastumiseksi.

Yritä saada jotenkin yhteys häneen ja jutella. Älä tuo esiin ihastumistasi heti, sillä siinä vaiheessa tyttö voi ottaa roimasti pakkia. Lähde siihen ensin kaveripohjalta ja selvitä ensin, onko teillä edes mitään yhteistä ja mikä ihme tytössä sinua viehättää. Mihinkään suhteeseen ei kyllä kannata ryhtyä, jos mielipiteet ei käy yksiin tai muuten vaan ollaan liian erilaisia. Tyttöjen koskettaminen nyt yleensä muutenkin lähettää väreitä, etenkin jos sellaista ei ole ennen tapahtunut. Ne voi tulkita väärin ja luulla, että ollaan ihastuneita, vaikkei niin välttämättä olisikaan.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #108 : 01.06.2008 19:22 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Sokeiden valtakunnassa yksisilmäinenkin on jumala?

Vaihtoehto 1: alat järjestellä asiaa kesällä. Otat selvää missä voisit kyseisen naisen tavata. Oletko aikaisemmin nähnyt häntä koulun ulkopuolella? Vaihtoehtoisesti voit kaveripiriisi / hänen kaveripiirinsä kautta urkkia puhelinnumeron selville. Itse ehdotan lähestymistavaksi lausetta "Hei kiitti tosi paljon että pidit musta huolta risteilyllä, lähti vähän homma käsistä. Haluan kiittää sua tarjoamalla jäätelöt Valion jätskikojusta, olisko sulla aikaa jonain päivänä?"

Vaihtoehto 2: annat kesän mennä kesäillessä ja palaat asiaan syksyllä koulujen alkaessa. Ehkäpä olette samassa toisen asteen koulussa tai ainakin tiedät mitä koulua kyseinen nainen aikoo syksyllä käydä. Huom! Tämä vaihtoehto on niin sanotusti "high risk, high reward", sillä hän saattaa kesän aikana löytää toisen ihastuksen tai nyt selvästikin kuumana vellova ihastus saattaa laimentua syksyyn mennessä. Toisaalta siinä voi tulla esiin myös "hard to get"-elementti, eli nainen on todella iloinen syksyllä nähdessään sut kun olet esittänyt koko kesän vaikeasti tavoiteltavaa pysymällä poissa näköpiiristä. Silloin on myös hyvä aloittaa jutustelu kommentilla "Hei, sua ei olekaan näkynyt koko kesänä, mitä sä olet oikein puuhaillut?"


Vai onko kyseessä sittenkin suomalaisen nuoren rakkauden klassikkotarina; tieto siitä että ihastus katoaa toiselle paikkakunnalle eri kouluun ja yhden intohimoisen kesän jälkeen välimatka erottaa rakastavaiset? Aah. Kaukorakkautta. Romantikko sisälläni herää.


« Viimeksi muokattu: 01.06.2008 22:51 kirjoittanut Melfice_ »
N
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #109 : 01.06.2008 22:19 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Todellakin virhe sanoa rakastavasi häntä, etenkin kun et rakasta. Ei kukaan voi noin nopeasti rakastua toiseen. Sitä kutsutaan ihastumiseksi.

Yritä saada jotenkin yhteys häneen ja jutella. Älä tuo esiin ihastumistasi heti, sillä siinä vaiheessa tyttö voi ottaa roimasti pakkia. Lähde siihen ensin kaveripohjalta ja selvitä ensin, onko teillä edes mitään yhteistä ja mikä ihme tytössä sinua viehättää. Mihinkään suhteeseen ei kyllä kannata ryhtyä, jos mielipiteet ei käy yksiin tai muuten vaan ollaan liian erilaisia. Tyttöjen koskettaminen nyt yleensä muutenkin lähettää väreitä, etenkin jos sellaista ei ole ennen tapahtunut. Ne voi tulkita väärin ja luulla, että ollaan ihastuneita, vaikkei niin välttämättä olisikaan.
Yleisön pyynnöstä:



EDIT:
Puhuin kyllä ihan kokemuksesta.

Mulla on 25cm molo ja muutaman vuosikymmenen krav maga tausta.  :)


« Viimeksi muokattu: 01.06.2008 22:33 kirjoittanut rinturi »
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #110 : 01.06.2008 22:26 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Puhuin kyllä ihan kokemuksesta.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #111 : 02.06.2008 23:31 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Yritä saada jotenkin yhteys häneen ja jutella. Älä tuo esiin ihastumistasi heti, sillä siinä vaiheessa tyttö voi ottaa roimasti pakkia. Lähde siihen ensin kaveripohjalta ja selvitä ensin, onko teillä edes mitään yhteistä ja mikä ihme tytössä sinua viehättää. Mihinkään suhteeseen ei kyllä kannata ryhtyä, jos mielipiteet ei käy yksiin tai muuten vaan ollaan liian erilaisia. Tyttöjen koskettaminen nyt yleensä muutenkin lähettää väreitä, etenkin jos sellaista ei ole ennen tapahtunut. Ne voi tulkita väärin ja luulla, että ollaan ihastuneita, vaikkei niin välttämättä olisikaan.
Nyt tarvitaan aika roimasti rentoutta elämään. Elämää ei oikeasti pidä ottaa ihan näin vakavasti. Varsinkaan ihmissuhteiden alussa. Seurusteluhan on juurikin tutustumista. Ei silloin tehdä valaa loppuelämäksi, tai sitouduta mihinkään. Seurustelun tarkoitus on selvittää viihdytäänkö toisen seurassa. Eihän siitä mitään tule jos tarvitsee olla jokaisen kaverin ensin joka saattaisi olla kiinnostava henkilö/persoona. Ja samalla hiukan jopa nauttia elämästä toisen ihmisen kanssa.

Siis en nyt tarkoita että kannattaa mennä tunnustamaan rakkauttaa. Mutta "suuresta kuukausi suunnitelmasta vesiputousmallin kera" ei ole mitään hyötyä. Pahimmillaan voi käydä niin että tyttö kyllästyy odottamaan ja siirtyy seuraavaan. Rohkeasti vaan kysymään vaikka kahville tai leffaan tai vaikka että:"Mihin olet menossa? Ai kaupungille? No kelpaako seura? En ole ehtinyt kiittämäänkään vielä kuinka hoivasit mua silloin eräs ilta *valloittava hymy perään*" Näin ;) Tai siis noin minä etenisin. Kukaan ei tiedä onnistuuko tuollainen, mutta et ainakaan menetä uniasi ja elämääsi kun suunnittelet (tai haaveilet) suunnitelman seuraavaa siirtoa. Itsevarmuutta, itseironiaa, hymyä, kohteliaisuutta (noita kaikkia sopivissa määrin) ja totta kai hygieniaa ;) Siitä se lähtee.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #112 : 03.06.2008 07:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Juu, totta.

Kun mietin asioita liikaa, ei mistään tullut mitään.  Kun olen ollut oma itseni enkä ole kelannut liikaa "pitääkö se musta jos näin sanon" juttuja, niin kaikki on sujunut ihan eri tavalla.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #113 : 03.06.2008 08:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Ei tosiaan kannata pahemmin miettiä mitä sanelee. Kunhan jauhaa jotain paskaa, jossa ei ole mitään järkeä ja sitä ei itsekään tajua, niin kyllä se siitä. Testattu toimivaksi.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #114 : 07.06.2008 14:00 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Aah. Kaukorakkautta. Romantikko sisälläni herää.
Suosittelen sammuttamaan moisen pirun. Kaukosuhteet riipii miestä. Vaan minkäs teet kun oman kunnan rajojen sisällä ei kukaan ala millekään.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #115 : 07.06.2008 16:14 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili No siis loppujen lopuksi kaukosuhteethan eivät ikinä toimi, mutta onhan siinä kunnon HARLEKIINIROMANTIIKKAA kun nuoret rakastavaiset sielut ovat satojen kilometrien -tai parhaassa tapauksessa jopa syvänsinisten valtamerien- erottamia.
N
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #116 : 21.06.2008 11:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200806197825977_ul.shtml

"Kilttien miesten ei kuitenkaan tarvitse menettää toivoaan. Evoluutiopsykologi Gayle Brewer Lancashiren yliopistosta kertoi, että vaikka naiset suosivatkin renttuja lyhyissä suhteissa, he asettuvat aloilleen kunnollisten ja huolehtivaisten miesten kanssa."

Nih! Loppujen lopuksi käy noin! Ettäs tiiätte!



Oletteko tehneet salapoliisityötä? Oletteko vakoilleet facebook-profiiliani ja odottaneet päivitystä single-kohtaan?

Oma tilanteeni on oikein hyvä tällä hetkellä  ;)    Viimeisen puolen vuoden aikana olen ottanut jättimäisiä askelia tiettyjen asioiden suhteen ja olen monellakin tapaa muuttunut mies. Se ei tarkoita, etteikö pohjaluonteeni olisi yhä lämmin ja empaattinen.



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #117 : 21.06.2008 12:48 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuli kilteistä ja rentuista miehistä mieleen, että jonkin aikaa sitten juttelin baarissa yhden tytön kanssa näistä asioista ja kyllä joidenkin naisihmisten mieli voi olla ihmeellinen. Tällaisiin päätelmiin pääsin hänen ajatuskulustaan:

1. Tyttö kaipaa haastetta ja kiltti mies on liian helppo. Täytyy siis olla vähän renttu.
2. Renttu alkaa jossain vaiheessa tietenkin renttuilemaan, mikä puolestaan alkaa tyttöä harmittamaan.
3. Miehet ovat siis ärsyttäviä kusipääpaskiaisia.
4. Entäs sitten vakaa mies, joka ei ole renttu? Ei, kun siinä miehessä pitää olla haastetta, eli sen pitää olla renttu.

Sitten kohdat 1, 2, 3 ja 4 uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan...

Sitäkin on joittenkin vaikea ymmärtää, että rentun ja kiltin välilläkin on jotain. Se, että joku mies ei ole kusipääpaskiainen, ei tarkoita sitä, että hän olisi nössö. Tätäkin oli hyvin vaikea ymmärtää. Mies siis on joko renttu, jossa on haastetta tai liian kiltti nössö.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #118 : 21.06.2008 13:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Huvitti muuten kun uudessa Cosmopolitanissa (kyllä, nykyään meikän lempilehti!) oli juttua "miten mies isketään?"

Juttu ei ollutkaan näin:

1. Kävele miehen luo.
2. Sano, että meidän välillä taitaa olla sitä jotakin.
3. Menkää ensitreffeille.
4. Tehkää lapsia.



Noh, kunhan yleistän. Ei suinkaan kaikille miehille kelpaa kaikki naiset, mutta pelottavan paljon niitäkin tullut vastaan, jotka "syövät vaikkei olisi nälkä". Oma asiahan sekin on ja ei vaikuta omaan elämääni mitenkään toisten moraalisäännöstöt.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #119 : 22.06.2008 15:57 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili No jos itsekkin purkais tunteitaan tänne.. Olipa kerran yksi tyttö joka on ollut kaverini jo lapsena, näimme viime syksynä uudestaan ja siitä se alkoi. Oli aivan mahtavaa aikaa se, hän oli niin täydellinen, mutta yksi asia häiritsi: hän oli varattu. Siinä meni kolme kuukautta ja hän oli taas sinkku, suutelimme, halailimme ja kaikkea tälläistä. Mutta sitten hänen mielestään se ei ollu oikein kun oli vasta eronnut, niin annoin hänelle aikaa, mutta 3 viikon päästä hän jo seurusteli  >:(

Joten pääsemme tähän päivään, hän on taas sinkku ja olemme tekstailleet ja näemme pian. Olen miettinyt että sanonko hänelle heti tunteeni vai odotanko, mutta pelkään että menetän hänet taas. Hän kyllä tietää tunteeni, mutta olisiko se liian pian paljastaa kun hän on vähän aikaa sitten eronnu? Tykkään hänestä todella  ;D Rakkaustohtorit neuvoja  8)
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines