Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9
Tulostusversio
Aihe: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3  (Luettu 59708 kertaa)
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #60 : 19.12.2007 12:47 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili HeinZ, älä dissaa Frankkiä. Itsekin leikit aikoinaan My Little Poneilla.
Minä ostelen kukkia, puhun jopa herkkiä ja kerron jos joku asia painaa tai jos olen jostain iloinen tai haluan vain kertoa että pidän tytöstäni erityisen paljon, ja kaikki on mennyt kuin luonnostaan. Senkin jälkeen kun on yhteen muutettu. Vaikka Tuulisti sitä epäileekin ;)
En ikinä epäilisi, nauran vain sinulle sinä päivänä kun tyttösi on heittänyt SNES:sin parvekkeelta! Sitten tiedät että olisi pitänyt tuoda enemmän niitä kukkia.

Minusta muuten kukkien tai ainakin ruusujen tuominen on tosi tylsää ja banaalia rahan haaskausta. Ruusuja viedään mummoille. Persoonalliset kukat ovat kivoja. Tamperelaisten kannattaa myös kokeilla Aleksanterinkadun Pieni Suklaapuoti -kauppaa. Niillä tuliaisilla yleensä lepyttää pyllyyn ammutun lohikäärmeen - kunnes siitäkin tulee liian tavallista. Hyvä idea myös pieneksi lisä-joululahjaksi. En haluaisi yleistää, mutta enpä ole koskaan tavannut naista joka ei pitäisi suklaasta. Toiset sitä eivät kyllä syö, mutta aivan muista syistä...
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #61 : 19.12.2007 13:43 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
HeinZ, älä dissaa Frankkiä. Itsekin leikit aikoinaan My Little Poneilla.
Minä ostelen kukkia, puhun jopa herkkiä ja kerron jos joku asia painaa tai jos olen jostain iloinen tai haluan vain kertoa että pidän tytöstäni erityisen paljon, ja kaikki on mennyt kuin luonnostaan. Senkin jälkeen kun on yhteen muutettu. Vaikka Tuulisti sitä epäileekin ;)
En ikinä epäilisi, nauran vain sinulle sinä päivänä kun tyttösi on heittänyt SNES:sin parvekkeelta!
Tätä kyllä pelkään aina tiettyinä hetkinä ;D
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #62 : 19.12.2007 13:51 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Minusta joo. Itä-Suomessa ihmiset ovat ilmeisesti keskimäärin ystävällisempiä ja lämpimämpiä kuin etelämmässä. Ainakin tätä asiakkaat jaksoivat aina toistella kun vielä töissä olin "te olette täällä päin Suomea niin iloisia ja ystävälisiä!".

On ehkä osittain totta, että täälläpäin ihmiset ovat jotenkin avoimempia ja ystävällisempiä. Itse muutin tänne synkästä ja pimeästä Kainuusta, jossa ihmiset huusivat "pidä homo se turpa kii", jos edes yritti aukaista suunsa, mutta täällä tulee ihan ventovieraatkin usein juttelemaan kaupoissa jne. Sangen mukavaa minusta.


TK: mää haluan olla osa sun EA-kokoelmaa!  :P

Siitä vaan muiden jatkoksi.  :P

tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #63 : 19.12.2007 14:01 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Itse muutin tänne synkästä ja pimeästä Kainuusta, jossa ihmiset huusivat "pidä homo se turpa kii", jos edes yritti aukaista suunsa,
Vau. Siis joka päivä Kainuussa on yhtä miittiä.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #64 : 19.12.2007 14:20 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
Itse muutin tänne synkästä ja pimeästä Kainuusta, jossa ihmiset huusivat "pidä homo se turpa kii", jos edes yritti aukaista suunsa,
Vau. Siis joka päivä Kainuussa on yhtä miittiä.

Tämä selittää paljon....
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #65 : 19.12.2007 16:31 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Mitä ihmettä? Tämähän ketju kasvaa sivulla silloin kuin nukun! ;D
Ihanaa kun joku mies sanoo noin! Sukupuoliroolit ovat toisinaan todella rajoittavia (vaikka toisinaan myös ihan hyödyllisiä ja miellyttäviäkin), mutta uskoisin että erityisen vaikeaa on olla ns. hitusenkin naisellinen mies. Kaikki naiset eivät välttämättä arvosta miestä joka osaa olla muutakin kuin 100% miesstereotyyppi, mutta ne jotka arvostavat ovat varmaan sitten aivan haltioissaan kun sellainen tyypin löytävät.
En nyt tiedä, onko sukupuoliroolit välillä hyödyllisiä tai miellyttäviä. Riippuu tietenkin siitä, miten asiaa katsoo, mutta en todellakaan haluaisi leimaantua tosimieheksi tai muihin sukupuoliroolien asettamiin normeihin. Sellaiset tytöt, jotka arvostavat vain 100% miesstereotyyppiä, eivät minua juuri hetkauta. Ei ole mitään syytä alkaa miellyttää niitä saadakseen tyttöystävän. Kyllä mun tulevan puoliskon pitää rakastaa minua ihan sellaisena, mitä mä itse olen. En välttämättä sellaista tyttöä koskaan löydä, mutta ei sille sitten mitään voi. Mielummin elän sitten yksin kuin jonkun kanssa, joka ei oikeasti välitä siitä, mitä mä olen.

Mutta, ovatkohan ihmiset Etelässä ja PK-seudulla jotenkin sulkeutuneempia ja jäykempiä? Aika vaivautunut on yleensä juttu jos menee vieraille (ja selväpäisille) juttelemaan keskellä päivää. Ei siinä toinen osapuoli vitsejä juuri väännä.
Riippuu ihan ihmisestä. Paras kaverini on ihan käsittämättömän rohkea. Eihän sekään kai ihan heti uskalla puhua tytöille tunteistaan, mutta ei sillä kauaa mene ennenkuin sen tekee. Se itseasiassa osaa jopa ystävystyä tyttöjen kanssa etukäteen. Toinen kaverini taas puhuu ratikoissakin ventovieraille ja kuulemma jokainen Jakomäen juoppo tuntee sen nimeltä. Toisaalta hän on syntynyt Vietnamissa, joten kulttuurillakin voi olla osansa pelissä.

Olen itse asiassa aina ollut hieman tyttömäisempi ja pitänyt tyttömäisemmistä asioista samalla kun olen pitänyt myös poikien jutuista. Olen leikkinyt Barbeilla leikkiautojen kanssa, enkä näe siinä mitään pahaa tai noloa. Saatan siis olla sellainen, mitä TK kutsuisi homoksi... ai joo, sehän taitaakin muo jo siksi kutsua. :lol:

Haha :lol: Pyydän anteeksi jo samantien. Jokainen saa olla mitä huvittaa, mutta tuohon kyllä repesin. Jokainen saa leikkiä barbeilla jos haluaa, mutta se tuo pieniä ajatuksia henkilön tulevasta luonteesta. Enkä tarkoita seksuaalisesta suuntautumisesta, vaan luonteesta.
Ei siinä mitään, kyllä minulle saa nauraa. En ole koskaan sitä kieltänyt. Mutta mitäs tuo minun luonteestani kertoo?
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #66 : 19.12.2007 16:51 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Sulle nauretaan paljon?
N
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #67 : 19.12.2007 17:58 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Itse asiassa ei pahemmin. Hymyillään kyllä, mutta ei naureta.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #68 : 19.12.2007 18:16 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili L'esprit.

Ranskalaisilla ei tunnetusti ole huumoria. Vain ivaa.

Nyt muistankin mihin asiaan tää Ranska liittyi. Täälläkin leikittiin Barbeilla. Ranskan vallankumousta. Päät pois, päät pois! Sitten jatkettiin Diablon jauhamista.


« Viimeksi muokattu: 19.12.2007 18:43 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #69 : 26.12.2007 23:47 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Sarkonin tilannetta sivusta seuranneena voisin sanoa että tee ratkaisuja. Kysyt haluaako hän seurustella kanssasi ja jos vastaus on ei heivaat akan helvettiin elämästäsi. Tollasta perässä roikkumista tarvitse kenenkään kestää. Jos vastaus taas on kyllä niin kai tiedät mitä tehdä?
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #70 : 07.01.2008 21:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nyt näyttää siltä, että olen jäämässä yhteen ainoaan ihmiseen kiinni. Kamalaa. Mitä jos sielunkumppaninsa löytää parikymppisenä ja jutusta ei tule yhtään mitään? Loppuelämän rakkauskuviot täysin pielessä? Pelottava, pelottava ajatus.

Syksyllä -06 hänet tapasin. Sen jälkeen ketään häntä parempaa ei ole vastaan kävellyt. Rikkaampia, kauniimpia, muodokkaampia, mutta ei parempia. Muut jäävät hänestä valovuoden. Vaikka en koskaan ole ollut oikeassa suhteessa, pystyn silti silmääkään räpäyttämättä sanomaan mitä rakkaus on. Se on sitä mitä tunnen tätä henkilöä kohtaan.  Tämä asia alkaa esiintymään ongelmana kun vien jonkun muun tytön leffaan tai kahville. Mukavia tyyppejä, mutta se "jokin" puuttuu täysin.

Minun on äärimmäisen vaikea ryhtyä suhteeseen tai ylipäätään mihinkään sellaisen kanssa, jonka luokittelen vasta sijalle 2. Ihmissuhde on sellainen asia, jota arvostan tässä elämässä melkein yli kaiken. Sillä ei leikitä. Jos teoreettisesti jokin tyttö ihastuisi minuun samalla tavalla kuin minä tähän erääseen tyttöön, ja särkisin hänen sydämensä jossain vaiheessa vakavaksi edennyttä suhdetta, se tuntuisi aivan kammottavalta ja syyttäisin siitä monella tapaa itseäni.


Tässä on kyse näkemyseroista. Jotkut näkevät naiset kuin suurena karamelliastiana: jos omasta mielestä herkullisin karkki syödään jonkun muun toimesta pois, kelpaa toiseksikin paras. Ja jos sekin on jo syöty, oikeastaan mikä vaan kelpaa kunhan ei jää suu ilman makeaa.

Toiset taas odottavat uuden, täydemmän pussin ilmaantumista ja haluavat napata vain ja ainoastaan lempikarkkinsa pois.



Kun äitini oli nukkunut pois, kukaan ystävistäni ei osannut löytää oikeita sanoja.

Hän löysi.

Liikutun aina kyynelien partaalle kun muistelen sitä.


Sitten oivallan, mistä kaikesta hänessä niin paljon pidän ja miksi tunnen häneen niin paljon enemmän kuin niihin lukuisiin muihin, joiden kanssa olen ulkona käynyt.

Jaettu talous, säännöllinen seksi, pienempi vuokra. Nämä ovat syitä, joiden takia jotkut pysyttelevät heikossakin parisuhteessa kiinni. En pystyisi. 







www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #71 : 07.01.2008 22:34 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Awww. Omalla kohdallani ''onnisti'' ja se oikea löytyi sattumalta. Hän tuntuu juuri siltä oikealta. Kohta vuosi seurusteltu, ei kovin pitkä aika, mutta ihanaa aikaa on ollut. Ja tulee varmasti vielä pitkään olemaan..
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #72 : 14.01.2008 22:38 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ihmissuhde on sellainen asia, jota arvostan tässä elämässä melkein yli kaiken. Sillä ei leikitä.
Aika vakavaa. En mä halua ainakaan näin nuorena kelata heti suhteen alussa että johtaako se johonkin vakavaan. Huh. Ajatuskin alkaa ahdistaa.

Joka tapauksessa rakkausjutuille ehdoton thumbs up!

N
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #73 : 14.01.2008 23:54 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Liikutun aina kyynelien partaalle kun muistelen sitä.



Miesrakkaudelle
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #74 : 15.01.2008 08:35 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Liikutun aina kyynelien partaalle kun muistelen sitä.



Miesrakkaudelle

Olisiko taas aika sille triidille ?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #75 : 20.01.2008 12:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Olen nyt käynyt muutaman kerran ulkona yhden vuotta minua nuoremman tytön kanssa, mutta uhkaavasti näyttää taas jäävän aika puolitiehen tämäkin juttu. Kyseinen tyttö on kyllä aika mukava, mutta hän suhtautuu tiettyihin asioihin niin eri tavalla kuin minä. Olemme monessa asiassa ihan vastakohtia.  Ja vaikka nyt kuuleekin sanottavan tämän "vastakohdat täydentävät toisiaan" niin en minä sen varaan tämän jutun kohdalla taida laskea.

Lisäksi tämä kuuluisa sähkö uupuu kokonaan väliltämme. Kyse ei ole siitä, etteikö juttua riittäisi ja ettemmekö tulisi hyvin juttuun, mutta tässä on kyse muustakin kuin ystävyydestä kuitenkin.


Ensitreffit muuten sovimme paikalliseen ravintolaan ja siellä sitten nautimme yhdet. Toimi muuten aivan hemmetin hyvin! Vaikka emme ujoja ihmisiä missään nimessä olekaan, niin hämyisessä ja avarassa ravintelissa oli juuri oikea ilmapiiri tälläiselle. Jos miettii vaikkapa sitä, että istuisi pari tuntia leffateatterissa tuppisuina, niin tuo ravintola on toiseen tutustumisen kannalta aika paljonkin parempi. Siitä oli sitten luontevaa ehdottaa toiselle leffaa ja hetken päästä olimmekin jo meillä katselemassa Shrek 3:a.  :)

Noh, treffeillä on nastaa käydä vaikkei lopputulos olisikaan aina se kaikkein paras.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #76 : 20.01.2008 13:17 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Vaikka nyt ei täysin samanlaisia olekkaan niin eikös tärkeintä juuri ole että viihtyy toisen seurassa? Onhan tietysti jotain mitkä piirteet, mielipiteet tai kiinnostuksen kohteet pitäisi olla samoja (jokainen päättäköön ne itse), mutta päinvastaista ajatusmaailmaa varmasti löytyy jokaisen kanssa ennen pitkää. Ja ei, en tarkoita sitä että pitäisi tyytyä vähempään, mutta en usko että pitäisi etsiä ihmistä joka on useimmista asioista samaa mieltä vaan ihmistä joka ymmärtää sinua. Jolloin myös viihtyy kyseisen ihmisen seurassa.

Tietysti eihän hommasta oikein mitään tule jos ihmiset eivät ole yhtään samanlaisia.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #77 : 20.01.2008 13:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Noh, tyttö on aikalailla sellaista bilettäjä-sorttia, eli käy ulkona kolmisen kertaa viikossa.  Minä taas pidän enemmän koti-illoista, että kokkaa vaikka jotain hyvää ruokaa ja katsoo hyvän elokuvan viinilasillisen kera. Tuntuisi pakotetulta vähän ryhtyä käymään samoissa määrin clubeilla kun mitä hän käy.

Kun esim. oma työaikataulu ei salli sitä, että lähtisin keskiviikkoiltana ulos.  Luulen, että näiltä osin luonteidemme erilaisuus aiheuttaisi ongelmia.
 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #78 : 20.01.2008 14:11 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Mä treffailin kerran naista joka ei tiennyt kuka Jack Nicholson on. Enhän mä nyt voi väittää että Jack Nicholsonin tietäminen olisi mikään parisuhteen kynnyskysymys, mutta kyllä mä siinä vaiheessa kelailin että ei me ihan samanlaisten lasien läpi tätä maailmaa katsella.

Oli siinä erilaisuudessa oma viehätyksensä, mutta ei siitä sitten lopulta mitään tullut myös muista syistä johtuen.
N
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #79 : 21.01.2008 18:31 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Vastakohdat täydentävät, mutta joissain asioissa on tärkeää olla samanlainen. Minulle toisen hurja biletys ja ainainen riekkuminen olisi kynnyskysymys, kun itse olen pääasiallisesti kotihiiri ja sitten vain erikoistilanteissa innokas bilettäjä. Toisaalta en todennäköisesti suostuisi katselemaan miestä, joka ei olisi ollenkaan kiinnostunut peleistä tms.

Sellainen kumppani on hyväksi, joka rauhoittaa sinua. Toisaalta toiset ihmiset kaipaavat juuri päinvastaista, pientä villitsemistä, ja he voivatkin sitten vastaavasti rauhoittaa niitä villitseviä osapuolia...
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #80 : 28.01.2008 21:32 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 164 Basaaripisteet: 0 Profiili on tämäkin taas saatanasta kun taas kitistään kun ei muka ole yhtä romanttista kuin alkuaikoina.
no eipä ole minun vika.
just tänään oli puhe vuosipäivästä kun semmoinenkin olisi 16.2 notta mitä sillon tehdään.

minä ehdotin että voitas vaikka jotain kokata yhdessa ja syödä kynttilänvalossa tai jtn mutta ei kelpaa.
tai sitten että ostetaan jtn pientä vaan jota voi sitten toiselle syöttää.

kuulemma liian normaalia vaikka noin ollaan tehty kerran aiemmin.
nyt sitten kuitenkin pari tuntia myöhemmin valitusta kun en muka näe vaivaa enää vaan pidän itsestään selvyytenä ja olisi kiva jos yllättäisi juurikin sillä että olisi joskus vaikka kynttilöitä kämpässä kun se tulee.

siis missasinko mä jtn kriittistä jossain vaiheessa kun vielä äsken tuo oli niin normaalia ettei kelpaa edes vuosipäivään mutta nyt se onkin tärkeä asia??

muutenkin olen kohtuu usein ehdottanut romanttisia asioita mutta kummasti ei vaan ikinä silloin kiinnosta.

muutenkin muka liian arkista.
on se kumma kun minä nautin vieläkin pelkästä käsikädessä kävelystä ja muista pikkuasioista yhtä paljon kuin alussakin.
sillä on varmaan nyt se alkuhuuma häviämässä eikä kunnon tunteita meikäläistä kohtaan, siltä ainakin tuntuu.

olisi kuulemma kiva jos joskus kämppääkin siistisi ja kaikkea.
vittu kun ei voi tajuta sitä että minulla oikeasti on se helvetin masennus niin minulla ei voimat riitä kuin harvoin.
onkai se vaikea tajuta kun itse jaksaa tehdä vaikka mitä että jollakin oikeasti on asiat niin että ei vain jaksa vaikka haluaisi.

jumalauta viimeksi otin taas masislääkkeetkin testiin vain sen takia että tilanne vaikka paranisi, en itseni takia vaan muijan takia.
ja minä en muka näe vaivaa, prkle.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #81 : 29.01.2008 17:45 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Yksi naiseuden paradokseista on, että nainen haluaa spontaania romantiikkaa ja hemmottelua ja yllätyksiä, mutta jouduttuaan vihjailemaan/sanomaan/nalkuttamaan asiasta tiedostaa että ne teot eivät enää ole spontaaneja ja siksi nainen turhautuu. Useimmille (ei kaikille) miehille asiat kuten romanttiset yllätykset eivät tunnu niin tärkeiltä että niitä tekisi spontaanisti. Ja koska spontaaniutta ei voi vakavalla naamalla vaatia, naiset ovat umpikujassa. Tavallaan moni nainen toivoo että mies lukisi hänen ajatuksiaan tai ymmärtäisi häntä niin hyvin että osaisi arvata aina mitä nainen kulluinkin haluaa, mutta harvoin näin tapahtuu.

Partis, toivottavasti ymmärrät että masentuneen henkilön kanssa seurustu on todella, todella raskasta. Se on ikävä juttu, mutta suurin osa ihmisistä ei jaksaisi sellaista ollenkaan, ja rakastuneellekin masentuneen henkilön kanssa seurustelu on yleensä täynnä pettymyksiä (erityisesti jos masennus on jaksottaista tai maanis-depressiivistä) vaikka lempi niitä siloittaisikin. Jos oma pitkäaikainen kumppani masentuu on tilanne ehkä hieman parempi, mutta uuteen suhteeseen masentuneen henkilön kanssa on hyvin vaikea ryhtyä. Koskaan ei voi tietää koska se toinen on niin huonossa jamassa että sovittuihin menoihin ei voi luottaa tai että toisesta ei ehkä olekaan lainkaan tukea silloin kuin sitä itse tarvitsisi. Uskon että sinä Partis olet varmasti hyvin välittävä ja huomaavainen henkilö, mutta kumppanistasi saattaa silti tuntua että suhteessanne ottaminen ja antaminen eivät ole tasapainossa.


« Viimeksi muokattu: 29.01.2008 21:26 kirjoittanut Tuulisti »
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #82 : 29.01.2008 21:06 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Akka vaihtoon ja heti.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #83 : 01.02.2008 14:03 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Muistatteko vielä sen orastavan ihastumisen tunteen? Sen, kun koko maailma tuntuu olevan toivoa täynnä. Bussissa, tai missä vaan, saattaa yhtäkkiä alkaa naurattamaan ilman sen kummempaa syytä. Pääkoppa tuntuu olevan täynnä puuroon verrattavaa materiaalia, sen verran vaikea on koettaa keskittyä mihinkään. Nihkeässä lumituiskussakin tuntuu olevan jotain tosi kaunista. Sisukset breikkaavat 24/7.



np: The Isley Brothers - That Lady
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #84 : 01.02.2008 14:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sharkie kuvaili juuri kulunutta vuottani!   8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #85 : 01.02.2008 14:20 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili     Gob: My God, what is this feeling?
    Michael: Well, you know the-the feeling that you’re... that you’re feeling is-is what many of us call “a feeling.”
    Gob: But it’s not like envy, or even hungry.
    Michael: Could it be love?
    Gob: I know what an erection feels like, Michael. No, it’s the opposite. It’s... it’s like my heart is getting hard.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #86 : 02.02.2008 00:09 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Gob: I know what an erection feels like, Michael. No, it’s the opposite. It’s... it’s like my heart is getting hard.
:lol: Yksi täydellisimmistä kuvauksista mistään ikinä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #87 : 26.02.2008 11:27 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Luulin, että tässä topicissa keskustellaan Call Me Dr. Love-biisistä.

Niin, sain kenttälipun! THEY CALL ME DR. LOVEEEEEEEEEE
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #88 : 26.02.2008 11:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ja minä kun luulin että tämä nostettiin hyvästä syystä...


Mutta, vihjaistaan nyt sitten samalla että oma tilanteeni ei enää ole SAMA kuin muutama kuukausi sitten oli. Ehkäpä tästä seuraa isompikin tarina/paljastus piakkoin...  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #89 : 26.02.2008 12:12 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mutta, vihjaistaan nyt sitten samalla että oma tilanteeni ei enää ole SAMA kuin muutama kuukausi sitten oli. Ehkäpä tästä seuraa isompikin tarina/paljastus piakkoin...  :)
Tämän on parempi olla sitten lukemisen arvoinen ketjunnosto kun se aikanaan tulee. Jotain *vähintään* tyylillä *Ephram lehdistöltä salaa naimisiin Mauritiuksella*tai *Ephram muuttaa luostariin*.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines