Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9
Tulostusversio
Aihe: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3  (Luettu 59676 kertaa)
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #180 : 09.09.2009 13:45 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili
Haluaako sitä miettiä tulevaisuudessa niitä asioita joita teki vai niitä joita ei tehnyt?

Tätä kannattaa miettiä jos ei meinaa rohkeus riittää sanoihin tai tekoihin.

Tästä voisin antaa neuvon, että ei kannata miettiä yhtään. Just go for it. Toki jos on siirtänyt niitä sanoja ja tekoja vuosikaupalla, niin joka hetkihän se vaikeammaksi tulee.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #181 : 09.09.2009 18:15 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Ujous on niin käypä tekosyy näissä seurustelu jutuissa aina. Ja jokaisella näitä ujouksia on aina jossain vaiheessa ollut tai jossain tapauksissa. Ihan luonnollistahan se on. Vastakkaisen sukupuolen kanssa minulla ei muuten ole kyllä ollut ikinä ongelmia. Tämä johtuu varmaan siitä koska sisareni ja kaikki ikäiseni serkut ovat naispuolisia jolloin heidän kaveritkin tulivat tutuiksi. Olen siis viettänyt aikaa toisen sukupuolen kanssa aina joten puhuminen tai jutun keksiminen ei ole ikinä ollut ongelma. Tosin en ole voinut olla miettimättä onko tämä vaikuttanut käyttäytymiseeni tai luonnollisuuteeni äijien seurassa...no, parempi näin päin ;)
Ei mulla ole niinkään mitään ongelmia lähestyä vastakkaista sukupuolta... siis kaverimielessä. Mulla on aina ollut tyttöjä kavereina, enkä ole koskaan vierastanut tytöille puhumista. Ongelmia tulee lähinnä, jos tykästyn johonkuhun, ketä en tunne. Siinä tapauksessa otan etäisyyttä, enkä uskalla aloittaa keskustelua.

Tyttö, josta aikaisemmin kirjoitin otti itse minuun kontaktia. Meistä tuli hyvät ystävät, joilla tuntui olevan ehkä jotain muutakin. Flirttailimme, hän kutsui kävelylle ja luokseen jne. Ja se oli todella mukavaa. En pelännyt yhtään, sillä kiinnostus heräsi vasta kun olimme tutustuneet paremmin. Eihän siitä tietenkään mitään tullut, kun naitin hänet vahingossa toiselle (hauskaa nyt, mutta sattui silloin). Pointti kuitenkin oli, että en etsinyt ketään, mutta jotain löysin silti, vaikkei siitä mitään loppujen lopuksi tullutkaan. Ihan hyvä kyllä.
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #182 : 20.09.2009 16:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Etäsuhde on kiva kun toisen aina näkee. Samat fiilikset kuin ensitälleillä.
Mut sit kun on lähdön paikka niin ei naurata  :(
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #183 : 03.11.2009 20:41 »
Rirpe Jäsen Viestejä: 40 Basaaripisteet: 0 Profiili Olin juuri ulkomailla ja menin sitten ihastumaan Islantilaiseen tyttöön, tai siis naiseen. Tuli puhuttua parina päivänä ja tuli vietettyä aikaa ihan läheisissä merkeissä. Tunne ei siis jäänyt yksipuolesksi ja jotain spesiaalia hänessä oikeasti oli. Surettaa vaan niin vietävästi, että etäisyyttä olisi sellaiset 2000 kilometriä.  :(  En siis usein ole ollut mikään hirveän nopea ihastuja ja silloinkin on yleensä ollut ensiksi ujostelua ja se tunne on mennyt varsin nopeasti ohi. Tämän tytön kohdalla, kuitenkin tuntuu oikeasti erilaiselta ja ei saa millään mielestä. Surullisena piti hyvästit kuitenkin heittää, kun Suomeen palasin. Saa nähdä mitä jatkossa tapahtuu.
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #184 : 03.11.2009 21:06 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Olin juuri ulkomailla ja menin sitten ihastumaan Islantilaiseen tyttöön, tai siis naiseen. Tuli puhuttua parina päivänä ja tuli vietettyä aikaa ihan läheisissä merkeissä. Tunne ei siis jäänyt yksipuolesksi ja jotain spesiaalia hänessä oikeasti oli. Surettaa vaan niin vietävästi, että etäisyyttä olisi sellaiset 2000 kilometriä.  :(  En siis usein ole ollut mikään hirveän nopea ihastuja ja silloinkin on yleensä ollut ensiksi ujostelua ja se tunne on mennyt varsin nopeasti ohi. Tämän tytön kohdalla, kuitenkin tuntuu oikeasti erilaiselta ja ei saa millään mielestä. Surullisena piti hyvästit kuitenkin heittää, kun Suomeen palasin. Saa nähdä mitä jatkossa tapahtuu.
Anna palaa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #185 : 04.11.2009 17:41 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Islantilainen tyttö vaikuttaa todennäköisemmin erilaiselta kuin suomalainen tyttö... koska on erilainen. Erilaisilla lomilla ja reissuilla monen lempi leimahtaa, arjen paineet ovat hetkeksi sivussa ja muutenkin on "jännää" ja ehkä kivaakin. Ja aika paljon niitä suhteita, pysyviäkin, vastaavissa tilanteissa syntyy ainakin oman kokemukseni perusteella.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #186 : 04.11.2009 18:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Maisemanvaihto on ehkä helpoin ja nopein tapa herättää oma sekä muiden kiinnostus parisuhteesee,n koskien lähtijää.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #187 : 10.12.2009 19:38 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Hemmetti, olen pitkästä aikaa ihastunut. On tää aika kauheeta.

Harmi että tyttö on 5 vuotta vanhempi, mut en mä sit tiedä onko sillä mitään merkitystä. Tiedä sitten. Samalla luokalla ollaan. Perinteisesti jo jonkinlaiseen friend zoneen juututtu tottakai. ääk.
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #188 : 14.01.2010 23:28 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Tähänkin ketjuun voisi vastailla pitkästä aikaa..

Tytön tuntenut jo jonkin aikaa ja pari kk sitten eksyttiin sattumalta samaan baarin (asuu n.8km päässä, joten oli ensimmäinen kerta kun livenä nähtiin) Oli mukavaa ja sovittiin että otetaan joskus uudestaan. Seuraava kerta tuli, mutta baarit olivat täynnä joten kävelimme kaupungilla 3 tuntia jutellen ja hyvin tultiin toimeen. Jälleen sovimme uuden kerran ja eihän me baariin asti edes päästy  :lol: Sitten uutenavuotena päätimme "virallistaa" suhteen ja nyt sitä sitten seurustellaan tosi ihanan ihmisen kanssa, tosi hyvin tullaan juttuun, on samat kiinnostuksen aiheet ja kumpikin vielä soitetaan rumpuja bändissä  :P
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #189 : 09.06.2010 00:46 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Jaa, että tuollaista sitä on tullut kirjoitettua^

Tosiaan ollaan vieläkin yhdessä. Miten on mahdollista, että kiintyy toiseen vaan enemmän ja enemmän?
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #190 : 11.06.2010 15:28 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili
Miten on mahdollista, että kiintyy toiseen vaan enemmän ja enemmän?

Sanoppas muuta. Ja vielä vuosienkin jälkeen kiintyy toiseen aina enemmän ja enemmän. Vaikka tokihan sitä aina välillä jokainen omaa aikaa tarvitsee, mutta kyllä se toisen kanssa vietettävä aika aina sitä parhainta aikaa elämässä on. Vaikkei mitään edes puhuttaisikaan, mutta tietää että toinen on läsnä.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #191 : 24.06.2010 09:48 »
Iva Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirlllllll! Ai, että on kiva jutella tytön kanssa, jota on jo (mielessään) pari vuotta tituleerannut maailman kauneimmaksi. Erosipa vastikään poikaystävästään ja nyt juttu luistaa =) Välimatkaa vaan se parisataa kilometriä. Ehkäpä.. ehkäpä..
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #192 : 24.06.2010 16:37 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään pari pikkutyttöä kysyi meiltä että ollaanko naimisissa. Ehkä joskus sitten, kolme vuotta on mennyt hyvin ilman mitään sormuksiakin :)
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #193 : 09.07.2010 12:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jälleen, tulet katumaan niitä asioita mitä et koskaan tehnyt. Et niinkään niitä mönkään menneitä yrityksiä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #194 : 09.07.2010 13:14 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Jälleen, tulet katumaan niitä asioita mitä et koskaan tehnyt. Et niinkään niitä mönkään menneitä yrityksiä.

'tis true.


Mutta ei kaukosuhde mikään mahdottomuus ole. Hommaatte vaan sopivat kännykkäliittymät joilla soitatte toistenne numeroihin halvalla, ja sillä selviää jo aika pitkälle. En nyt tiedä miten kauas tyttö muuttaa (meneekö peräti toiseen maahan?), mutta tuskin näkeminenkään on kovin mahdotonta. Kaukosuhteen hyviin puoliin lukeutuu myös se ettette saa toisistanne tarpeeksi millään, tapaamiset ovat sitäkin spessumpia tapauksia. Ja loppuvathan ne opiskelutkin joskus, joten vaikka hommastanne ei tulisikaan mitään, niin et menetä siinä mitään että jäät hänen mieleensä kunnes aika olisi parempi.
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #195 : 24.04.2011 22:50 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kosin avovaimoani viikko sitten. Nyt ollaan kihloissa ja häät on kesällä 2012. Epäilyttävää aikuistumista havaittavissa?
N
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #196 : 24.04.2011 22:51 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Kosin avovaimoani viikko sitten. Nyt ollaan kihloissa ja häät on kesällä 2012. Epäilyttävää aikuistumista havaittavissa?

Varo vaan, eka sulla on yksi kissa, sitten toinen ja kohta pukkaa lasta kuten finngamerilla..
tallennettu
Vs: Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #197 : 24.04.2011 23:11 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Kosin avovaimoani viikko sitten. Nyt ollaan kihloissa ja häät on kesällä 2012. Epäilyttävää aikuistumista havaittavissa?

Varo vaan, eka sulla on yksi kissa, sitten toinen ja kohta pukkaa lasta kuten finngamerilla..

Saa sitä perhettä hankkia aikuistumattakin!
tallennettu
Vs: Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #198 : 24.04.2011 23:36 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kosin avovaimoani viikko sitten. Nyt ollaan kihloissa ja häät on kesällä 2012. Epäilyttävää aikuistumista havaittavissa?

Varo vaan, eka sulla on yksi kissa, sitten toinen ja kohta pukkaa lasta kuten finngamerilla..

Saa sitä perhettä hankkia aikuistumattakin!
No ei saa!

Sen sijaan tylsistyminen ei ole pakollista. Tai ainakin toivon niin, muuten jää oma suku jatkamatta.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #199 : 25.04.2011 00:17 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Käytiin tossa tyttöystävän veljen poijan ristiäisissä. Nyt niillä on kaksi poikaa toinen 2v ja toinen vauva. Ei näyttäny hirveen tylsää tulevan noiden kanssa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #200 : 29.05.2011 21:43 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili No niin. Vinni hoiti taas homman kotiin. Perhana.

Tässä on tähän ikään asti saanut olla ikään kuin rauhassa omissa oloissaan, aikaa omille ajatuksilleen ja sitä rataa. Kunnon forever alone-meinkiä siis. Nyt kuitenkin, alle kuukauden sisään on sitten tapahtunutkin kaikkien näiden vuosien edestä. No ehkä hieman liioiteltuna mutta kuitenkin. Eniveis, olen kuitenkin nyt siinä tilanteessa että eräs naikkonen on myöntänyt suoraan että on minuun ihastunut. Tämä jees, mutta kun minulla vaan on jonkinlaisia tunteita erääseen toiseen. Ja nämä kaksi ovat tottakai siskoksia. Aivan helvetin hienoa. Nyt finski miitti pystyyn niin pääsee Snaken ja TK:n terapiaan.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #201 : 29.05.2011 21:48 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
No niin. Vinni hoiti taas homman kotiin. Perhana.

Tässä on tähän ikään asti saanut olla ikään kuin rauhassa omissa oloissaan, aikaa omille ajatuksilleen ja sitä rataa. Kunnon forever alone-meinkiä siis. Nyt kuitenkin, alle kuukauden sisään on sitten tapahtunutkin kaikkien näiden vuosien edestä. No ehkä hieman liioiteltuna mutta kuitenkin. Eniveis, olen kuitenkin nyt siinä tilanteessa että eräs naikkonen on myöntänyt suoraan että on minuun ihastunut. Tämä jees, mutta kun minulla vaan on jonkinlaisia tunteita erääseen toiseen. Ja nämä kaksi ovat tottakai siskoksia. Aivan helvetin hienoa. Nyt finski miitti pystyyn niin pääsee Snaken ja TK:n terapiaan.
Onneksi olkoon! (vissiin) Tämähän on suoraan kuin elokuvista. :)
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #202 : 29.05.2011 22:18 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Onneksi olkoon! (vissiin) Tämähän on suoraan kuin elokuvista. :)
Tässä elokuvassa vaan on pääosassa oman elämänsä Leslie Nielsen...
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #203 : 29.05.2011 22:20 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Ota molemmat. :rollaus:
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #204 : 30.05.2011 16:38 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Kätevää. Mutta on siinä hommaa pitää kaikki tyytyväisenä. Tämä huvitti: "hänen päähänsä ei mahtunut, että ihminen voi romanttisesti rakastaa kahta tai useampaakin ihmistä". No voiko poikarukkaa syyttää. On siinä yhdelle ihmiselle hommaa kerrakseen, kun pitää kaikista pitää huolta. Täytyy sanoa, että eipä käy kateeksi. Kyllä minulle ihan yhdessäkin on välin tekemistä. Tosin positiivisessa mielessä :)

//Eipä muutenkaan oisi tuohon. Yhtä ihmistä rakastaa niin paljon, niin kuinka siinä toista enää voisi. Eipä tosiaan.


« Viimeksi muokattu: 30.05.2011 16:54 kirjoittanut Minna »
030906 | 190308
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #205 : 30.05.2011 17:54 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Pointtihan siinä useammassa kumppanissa on muutenkin vähän isompi näkökulman muutos tähän disney meininkiin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #206 : 30.05.2011 18:56 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Hitsi kun ois hienoo jos sais ihan luvan kanssa pitää useampaa rakastajaa! :D
Mutta kun en itsekään osaa jakaa, en odota että muutkaan osaa.

Mutta joo joo, yhdessäkin on yleensä tarpeeksi tekemistä.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #207 : 30.05.2011 19:54 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pointtihan siinä useammassa kumppanissa on muutenkin vähän isompi näkökulman muutos tähän disney meininkiin.

herp derp


"jännä" että tossa hommassa toimii niin että naisella on monta miestä mutta ei toisinpäin. Luuseri pojat ottavat mitä saavat ja nainen päättää ketä ottaa.

Toisinpäin toi homma ei toimi, kuin muslimimaissa missä juttu on pakotettua.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #208 : 30.05.2011 20:53 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pointtihan siinä useammassa kumppanissa on muutenkin vähän isompi näkökulman muutos tähän disney meininkiin.
herp derp


"jännä" että tossa hommassa toimii niin että naisella on monta miestä mutta ei toisinpäin. Luuseri pojat ottavat mitä saavat ja nainen päättää ketä ottaa.

Toisinpäin toi homma ei toimi, kuin muslimimaissa missä juttu on pakotettua.
No herp vaan. Kyllä maailmassa on ihan tarpeeksi esimerkkejä mitä erilaisimmista suhdekokoonpanoista. Toimivat sitten hyvin tai huonosti. Ihan pöllöä esittää että miehet ovat niin raukkiksia että pakon edessä ottavat naisenpuolikkaan (kolmanneksen tai niin edelleen) koska eivät muka muuta saa. Joku voi niinkin olla, mutta kukaan joka ikinä on ollut missään suhteessa tietää ettei sellainen kestä jos toinen on mukana jossain mitä ei oikeasti halua. Ehkä kaikki vaan eivät ole niin "Disney".
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #209 : 30.05.2011 22:35 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Vaikea nähdä polysuhteet mitenkään vaarallisina tai paheksuttavina.

Vapaa maa jne
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines