Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 9
Tulostusversio
Aihe: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3  (Luettu 59053 kertaa)
DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « : 17.12.2007 12:57 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt se on pakko tehdä etteivät yleistopicit tukkeudu.

Jos tyttö nyt lähtee rentun matkaan, ehkä paras veto minkä voit tehdä on se, että tarjoudut tytölle nyt ystäväksi. Ole se olkapää, johon hän voi tukeutua, kun (jos) renttu vielä pettää. Ole juttukaveri, ja yritä esittää ymmärtäväistä. Älä sano "mitäs minä sanoin". Tällä tavalla tyttösi saattaa vielä huomata, että sinä oletkin se mukava kaveri, johon kannattaa satsata. Älä kiristä hihnaa muutenkaan, vaan löysytä. Anna tytölle aikaa miettiä. Tai kysy, haluaisko hän rauhassa miettiä asioita? Tai järjestä joku hyvä paikka jossa voitte olla kahden, ja anna tytön puhua rentustaan. Anna sen puhua siitä mitä se tuntee häntä ja sinua kohtaan. KUUNTELE, älä ala esittämään viisasta tai tarjoamaan neuvoja, mutta muista kysyä asioista tyyliin "miltä susta tuntui se kun..? mitä sitten tapahtui...? mitä luulet sen tunteneen...? jne jne  Voit ehkä saada vain näin kuuntelemalla tytön ymmärtämään oman tilansa ja sen, mikä ero on sinun ja rentun välillä.
Tää on mun mielestäni vaan aina hyvin rasittava vaihe. Nainen toivoo että me voitais vielä olla ystäviä ja mä olen (ainakin välittömästi eron jälkeen) sitä mieltä että en mä halua olla pelkkä ystävä. Lähinnä vituttaa tarjota olkapäätä ja kuunnella juttuja siitä uudesta kundista joka on luonnollisesti kaikin puolin itseäni huonompi, nainen ei nyt vaan satu näkemään sitä. Oma tekniikkani perustuu selkeään vetäytymiseen ja pesäeroon. Naisen soittoihin voi vielä vastata mutta tapaamisia välttelen kunnes tunteet vähän jäähtyvät, sitten voi myöhemmin voi olla taas kaveria ja jopa katsella jos se vanha suola alkaisi jälleen janottaa. VASTAAVASTI itse en hirveästi diggaile myöskään siitä että nainen jonka kanssa seurustelen hengaa jatkuvasti exänsä kanssa. "Me ollaan vaan ystäviä" joo joo, kyllä mä tiedän mitä sillä kundilla on mielessä.

Ramen Soupilla kyllä mahtavia pointteja; just tohon uskoon renttujen käännytyksestä ja siihen liittyvään kiinnostuksen katoamiseen koko homma klassisesti perustuu.


Ephram, tule purkamaan sydäntäsi.
Dr. Love auttaa.


« Viimeksi muokattu: 12.12.2008 15:53 kirjoittanut Riepu »
N
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #1 : 17.12.2007 13:23 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Ramen oli varmasti monessa mielessä ainakin yleistyksenä oikeassa, mutta tuo yllä quotattu osa kyllä kalahti korvaan pahasti. Ensinnäkin tuollainen on nöyryyttävää, ja lisäksi jos tyttö haluaa olla kaveri, turha siinä on alkaa juonittelemaan ja roikkumaan mukana "muka kaverina" että voi sitten myöhemmin yrittää uudelleen.

Tietenkin hyvistä suhteista kannattaa pitää huolta ja joskus rakkaudestakin pitää taistella eikä päästää irti, mutta en kyllä neuvoisi ketään piilottamaan tunteensa ja jäämään "kaveriksi" katselemaan jos muija vaikka tulisi järkiinsä.

Jos aivan pakko on alkaa kikkailemaan, niin mielummin suosittelisin vaikka uusien naisien deittailua ja siis sen selväksi tekemistä, että on itsekin haluttu ja jos jättää niin menettää. Naisten mielestä suosittu mies on _aina_ vetävämpi kuin yksin kotiin jäävä hiljainen kaveri, vaikka niissä hiljaisissa kavereissa voi toki muuten olla mielenkiintoisia puolia.


« Viimeksi muokattu: 17.12.2007 13:29 kirjoittanut Tuulisti »
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #2 : 17.12.2007 13:52 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili Neuvo olikin tapauskohtainen. Mikäli tuntuu siltä, että toinen ei ole sen arvoinen että itsetunto antaisi periksi nöyristellä, niin tietenkään siihen ei pidä ryhtyä. Tuo oli vain yksi keino, jolla voisi olla mahdollista olla tytölle läheinen vielä silloin, kun se tulee järkiinsä. Ja jos ei tule, niin tyypillä on ainakin yksi kaveri lisää. Ei voi olla huono juttu? Kyllähän parisuhteessa täytyy välillä nöyrtyä, joustaa, ymmärtää. Jos se tuntuu ylivoimaiselta, on ehkä väärän ihmisen kanssa.

JA kysehän ei ollut mistään omien tunteiden piilottamisesta tai kaveruuden "esittämisestä". Ensinnäkin, pointtina on se, että omat tunteet pitää näyttää, mutta ei vyöryttää niitä jatkuvasti päälle niin pitkälti että toinen tuntee kuristuvansa. Jos toinen on kokenut kuumotusta jos ensisekunneista asti, ei se tarkoita sitä että myös toista kuumottaa ihan yhtä kovaa. Voi tosin alkaa kuumottamaan, kun antaa rauhassa tunteiden kyteä. Kyse on tasapainosta, ihmiset. Toisekseen, jos ystävänä oleminen ei tule luonnostaan, niin en oikein ymmärrä minkä takia sitä edes ollaan seurusteltu.

En kyllä myöskään ymmärrä aina tätä suomalaista(?) "kerrasta poikki" ja "ollaan täysillä tai ei ollenkaan" mentaliteettia. Voishan sitä asioista jutellakin, monesti noissa tapauksissa vaan ei tietysti ketään kiinnosta alkaa syväluotaamaan toisen sisintä, kun se mitä sieltä tulee ilmi voi satuttaa ja hermoa puristaa muutenkin kun toinen prkl hamuaa vierasta tai exäänsä. Asioista pitäis pystyä puhumaan, mutta kun ei puhuta. On se niin väärin. Ja sit haistatellaan pitkät ja paiskotaan ovia. Varsin kaunis lopetus nätille suhteelle?

Nuorena sitä kuitenkin pelaa aika vaarattomilla nopilla, ja kärsii tietty alkaa riehumaan kun toinen ottaa ja ihastuu johonkin ulkopuoliseen. Mutta kun pelissä on mukana yhteistä asuntoa, skidejä ja koiraa ja kissaa, alkaa olla vaakalaudalla muidenkin elämä. Sillon on musta väärin alkaa ekana purkamaa suhdetta, vaan niitä kaikkia muita keinoja pitää koetella. Ei tietysti tarvi, jos kokee ettei se ole sen arvoista.

Mutta siis, tuskin tyttö tulee itkemään exää takaisin, jos on saanut tältä kylmät lähtöpassit. Minusta ois hyvä pitää ovet auki, JOS vielä haluaa antaa mahdollisuuksia. Ennemminkin yleistyksenä nykyään taitaa olla tuo, että pistetään kerrasta poikki ja katsotaan josko vielä toimii kun nähdään joskus vuoden-kahden kuluttua. Hyvä tottakai, jos toisen pystyy siinä välissä pistämään kokonaan mielestään syrjään. Mutta onko sitten järkeä enää jatkaakaan suhdetta?

En tiedä, nää on kaikille niin henkilökohtaisia juttuja. Itse olen kuitenkin tämän ehdottamani systeemin kannalla.

Toinen vaihtoehto on etsiä tyttö, joka tykkää sinusta heti aivan yhtä paljon kuin sinä hänestä, mikä voi olla pahimmassa tapauksessa vaikeaakin. Tai alkaa rentuksi? Tai lopettaa asiasta huolehtiminen ja katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan?
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #3 : 17.12.2007 14:24 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Olen hyvin voimakkaasti sitä mieltä, että jos ei oikeasti halua olla toisen ystävä vaan hengailee vain mukana saadakseen uuden mahdollisuuden rakkauteen, niin on todella väärin sanoa haluavansa ystävyyttä. Ystävänä oleminen vaatii luottamusta siinä missä rakkauskin, ja se luottamus on pahasti katkolla jos salaa toivoo että toisen uusi suhde ei toimi. Luulisi että myös lähes kuka tahansa nainen tajuaa, että jos jätetty mies tarjoutuu kuuntelemaan juttuja naisen uudesta suhteesta, niin ensinnäkin on julmaa niitä kertoa, ja toiseksi tuskin mies ihan vaan sydämensä hyvyydestä leikkii "homokaveria". Muuten kyllä uskon että ystävyys voi kehittyä rakkaudeksi.

Suomalaisissa on paljon huonoja piirteitä, mutta on hyviäkin. Ja se suorapuheisuus on yksi parhaista. Sellainen mies on rehti, joka pystyy jätettynä sanomaan että minä en tätä halunnut ja jään kaipaamaan sinua, eroaa avoimen surullisena ja pysyy väleissä. Sellaisen miehen luokse joku täysijärkinen nainen voisi halutakin palata.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #4 : 17.12.2007 14:32 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili
...eroaa avoimen surullisena ja pysyy väleissä. Sellaisen miehen luokse joku täysijärkinen nainen voisi halutakin palata.

Juuri tuota tarkoitin sanomallani "ystävyydellä" ja tunteiden näyttämisellä. En suinkaan hakenut ystävällä jotain ihq-bestis-kamu -tyyliä (homofrendi? eh?), vaan juuri tuota läsnäoloa. Että pystyy olemaan väleissä, ja jos toinen tarvitsee olkapäätä niin on pokkaa tarjota sitä, vaikka sitten joutuisi kuuntelemaan sitä tilitystä uudesta suhteesta. Siinä vaiheessa jos pälli ei kestä, voi sen rehellisesti sanoa "en pysty nyt puhumaan tuosta vielä, anteeksi, toivottavasti ymmärrät". Ystävyyden ei pidä ikinä olla teeskentelyä. Ja juuri siksi sanoin, että jos se ystävyys ei luonnistu pariskunnalla itsestään, niin eipä ole järkeä minusta paljon koko seurustelussakaan. Jos ei ole korvaa kallistaa toiselle seurustellessa, niin ei toki tarvitse olla sen päätytyäkään.
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #5 : 17.12.2007 16:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tälläiset topicit ovat pahemman sortin miinoja, joita en osaa kiertää sitten niin millään. Minä en opi, tulen taas tänne kahakoimaan ja kuuntelemaan viisaampien sekä isompien neuvoja. Eipä sillä, nykyään 12-vuotiaatkin neuvovat minua naisasioissa. Se tuntuu äärimmäisen nöyryyttävältä ja pahalta.


Mutta onhan se omituista monista, että kun on kerännyt ikää jo 22 vuotta, ei ole "tietyistä jutuista" yhden yhtä kokemusta. Vielä omituisemman asiasta tekee sen, että olen tapaillut todella montaa vastakkaisen sukupuolen edustajaa, mutta niistä jutuista ei ole ikinä kasvanut mitään suurempaa. Aina ovat asiat klikanneet jollakin tavalla.  Pari kertaa tyttö on jättänyt minut ihan siitä syystä, että olen ollut  "niissä asioissa" liian kokematon. Minun puolestani, jos syy on tuollainen, moinen ämmä saakin nostaa kytkintä. Epäilen kyllä, että kyseessä on täytynyt olla pätevä tekosyy hankkiutua eroon minusta. Harvalla riittää pokkaa sanoa suoraan, että ei kiinnosta. Kierrellään ja etsitään niitä syitä muualta ja luonnollistahan se on, koska toista ei halua loukata niin pahasti.


Olen pohtinut näitä asioita yön pimeinä tunteina ja ymmärtänyt, että tilanteeni on täysin oma vikani. Täysin.


Täytettyäni 18, ja muutettuani junttien keskuudesta suureen maailmaan, aloin saada myös kontaktia toiseen sukupuoleen ihan eri tavalla kuin aiemmin. Ennen muuttoa PK-seudulle istuin kaikki illat kotona pelejä pelaamassa enkä ollut käynyt treffeillä yhtään kertaa, hyvä kun olin edes tytölle jutellut. Tunsin itseni friikiksi. Itsetuntoni oli aiemmin kärsinyt koulukiusaamisen ja isoveljen haukkumisten myötä. Olin henkisesti pahassa jamassa.

Vaati valtavia henkisiä ponnisteluja kysyä koulussa 18-vuotiaana ensimmäistä kertaa tyttöä ulos. Nolla-itsetunnolla tärvelty ja epäsosiaalinen poikaraukka kysäisi kuin kysäisikin kuitenkin änkyttäen ihastuksen kohdettaan ulos. Eihän siitä mitään tullut.  Taisin itkeä parinakin iltana tuon jälkeen itseni uneen, mutta vähitellen ymmärsin, että tämän kaiken jälkeen olin kavunnut valtavan kokoisen, ensimmäisen rappusen ylös. Matkaa perille oli vielä viljalti, mutta olin sentään ottanut itseäni niskasta kiinni ja aloittanut sen matkan.

Kymmeniä treffipyyntöjä, leffailtoja, kahvihetkiä ja small talk -minuutteja myöhemmin huomaan olevani täysin erilainen ihminen. Olen kasvanut 4 vuoden aikana niin valtavasti, että en pysty sitä eroa entiseen minääni käsittämään. Olen onnistunut kasvattamaan itselleni teräksenkovan kuoren ja itsetunnon - tunnen itseni henkisesti äärimmäisen vahvaksi. En enää mieti kaupan kassalla maksaessani miten ihmiset minua katsovat jos kaivan lompakkoni väärällä tavalla taskusta esiin, sillä ihan oikeasti, mietin tuollaisia asioita silloin pahimpaan aikaan, kun olin henkisesti aivan maissa.


Miksi sitten saldonani on vain katkeria tapailu-suhteita? Yksinkertaisesti siksi, että olen yrittänyt liikaa. Olen yrittänyt todistaa itselleni ja muille, että "kyllä minäkin siihen pystyn". Olen pelännyt, että olen erilainen enkä ikinä pystyisi kokemaan sitä samaa kuin muut. Tapailemani tytöt ovat aistineet minussa suurta epätoivoa ja itsevarmuutta. Se on pahin virhe ja asia, minkä näissä ympyröissä voi tehdä. En ihmettele yhtään miksi asiat ovat menneet niin kuin ne ovat menneet.


"Kun sitä ei etsi, se löytyy".

Pakonomainen seuran etsiminen ei johda yhtään mihinkään. Vain vaikeuksiin.









www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #6 : 17.12.2007 16:43 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
"Kun sitä ei etsi, se löytyy".

Pakonomainen seuran etsiminen ei johda yhtään mihinkään. Vain vaikeuksiin.
Olet varmasti ihan oikeassa. Viime viikolla tuli 19 sinkkuvuosi täyteen, enkä kyllä yhtään harmittele tapahtunutta. Kertaakaan en ole edes lähestynyt tyttöä, josta olen mahdollisesti pitänyt, eikä se itse asiassa minua niin hirveästi haittaakaan. olisihan se ehkä joskus hyvä jutella ihastuksen kohteelle, mutta olen liian ujo siihen.

Olen kuitenkin sitä mieltä, että olisin paljon onnettomampi, jos etsisin seuraa pakonomaisesti baareissa notkuen ja tyttöjä iskien. Tuntisin olevani jollain tavalla epäonnistunut, kun en löytäisi seuraa yrityksistä huolimatta. Kutsukaa vain minua romantikoksi, mutta kyllä minä haluan, että löydän sen oikean sattumalta, enkä kymmentä tyttöä treffeille rukoillen.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #7 : 17.12.2007 16:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW CF, todellakin, olet asian ytimessä.

Tapasin syksyllä -06 sattumalta erään tytön, johon en aluksi ihastunut täysillä.  Myöhemmin minun tunteet kuitenkin lämpenivät ja aloin tuntea tähän henkilöön jotakin sellaista, mitä en ollut aiemmin kehenkään muuhun tuntenut. Se oli jotakin aitoa.  En ollut löytänyt häntä minkään pakonomaisen etsiskelyn tuloksena, vaan tämä oli tupsahtanut vain eteeni vahingossa.

Kohta on kulunut 1,5 vuotta siitä päivästä ja tunteeni häntä kohtaan ovat yhä erittäin lämpimät. Niiden pitäisi normaalisti viiletä varsin nopeasti jos juttu ei ota tuulta alleen, mutta tämä tapaus on ihan eri juttu.


Tokihan ymmärrän, etten voi jäädä haikailemaan paikoilleni ja että kohti uutta taivaanrantaa olisi viisas suunnistaa. Mutta siitä huolimatta palaan ajatuksissani tähän henkilöön säännöllisesti.

Lähempänä rakkautta en ole koskaan ollut.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #8 : 17.12.2007 16:59 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Toisaalta, kukaan ei tule kotoa treffeille raahaamaan. Paitsi kuukausi sitten kun eräs nainen tuli perjantai-iltana kahdeksalta soittamaan ovikelloani. Kysyi minulta mitä tiedän Greenpeacesta, oli ilmeisesti kyseisen lafkan hommissa. Vastasin että eiks ne oo niitä ituhippejä jotka  kahlitsevat itsensä nostureihin tai estävät laivoja lähtemästä satamasta.

Olin niin pöllämystynyt ajankohdasta että tajusin vasta puolen tunnin kuluttua että mun olisi pitänyt pyytää se sisälle siemailemaan punaviiniä. Se ei edes muistaakseni ollut mikään perinteinen hamppukankaaseen pukeutunut Greenpeace-aktivisti.
N
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #9 : 17.12.2007 17:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Toisaalta, kukaan ei tule kotoa treffeille raahaamaan.
Tämä on totta, mutta minun kohdallani se homma oli  totaalista yliyrittämistä. Järjestelmällistä treffiseuran etsimistä niin internetistä, kauppojen kassoilta ja ties mistä. En edes välttämättä ajatellut pidinkö siitä kyseisestä tyypistä oikeasti, kuhan nyt vaan vähän miellyttävän tapauksen onnistuisi löytämään.

Minä kiistin aiemmissa topiceissa toimineeni näin, mutta silloin valehtelin ja ennenkaikkea itselleni.


Tämä oli aiemman minäni tekstiä:

En ole tarpeeksi raamikas, jotta minusta voisi viehättyä ulkonäön puolesta, enkä loista myöskään viisaudellani. Minun täytyy iskeä nainen jollakin muulla tavalla. Mutta ei siitä näytä tulevan mitään.



Hemmetti, minä olen parhaimmillani aika mukavan näköinen kaveri, joka kyllä saa vastakkaiselta sukupuolelta katseita. En enää vähättele omaa ulkonäköäni ja vertaile itseäni toisiin. Alemmuuskompleksin ajat ovat nyt ohi - sortumatta kuitenkaan tyhmään ylimielisyyteen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #10 : 17.12.2007 17:21 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
"Kun sitä ei etsi, se löytyy".

Pakonomainen seuran etsiminen ei johda yhtään mihinkään. Vain vaikeuksiin.
Olet varmasti ihan oikeassa. Viime viikolla tuli 19 sinkkuvuosi täyteen, enkä kyllä yhtään harmittele tapahtunutta. Kertaakaan en ole edes lähestynyt tyttöä, josta olen mahdollisesti pitänyt, eikä se itse asiassa minua niin hirveästi haittaakaan. olisihan se ehkä joskus hyvä jutella ihastuksen kohteelle, mutta olen liian ujo siihen.

Come ON! "En ole edes puhunut tytölle josta olen pitänyt. Mutta ei se haittaa. Olenkin liian ujo siihen". Olet luoteeltasi selvä romantikko jota jopa osaan arvostaa, mutta hiukan munaa nyt! Jos pidät tytöstä juttele hänelle. Jossain vaiheessa tulee se hetki kun huomaat että ajattelet "miksi *itossa en tehnyt sitä!!" (oikeastaan kyllä, kokemus puhuu). Totta kai siinä voi tulla "turpaan", mutta "elämä on".

Ja totta kai on mahdollista että "se oikea" vain tupsahtaa eteen. Näihän siinä usein käykin. Mutta voisin veikata että ikinä siinä ei käy niin että homma onnistuu ilman että suutaan aukaisee. Se EI ole metsästämistä jos juttelee toiselle jne. Eikä se ole edes "ei-romanttista", jos sitä pelkäät.

Niin ja jos aletaan miettimään mitä naiset haluaa, niin minä luulen että se on siisteys ja positiivisuus. Jos äijä on siisti eikä tuoksu paskalle, ollaan jo aika pitkällä. Ja siis en tarkoita että pitää näyttää Brad Pittiltä (tai Willhem & Jayn siltä toiselta tyypiltä vaikka tuulisti niin väittäisikin ;) ), vaan kunhan on siisti ja osaa hymyillä. Sillä päästään jo todella pitkälle.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #11 : 17.12.2007 17:41 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
Toisaalta, kukaan ei tule kotoa treffeille raahaamaan.
En sanonutkaan, että niin tapahtuisi. Tarkoitinkin jotain spesiaalia tilannetta, jossa tajuaisi, että tämähän toimii älyttömän hyvin. Eräs kaverini itse asiassa onnistui löytämään itselleen tyttöystävän kaverinsa juhlista tuosta noin vain ja aika romanttisella tavalla vieläpä. Nyt he jo ovat suunnitelleet muuttamista yhteen (joka tosin on tällä hetkellä ehkä hieman liian aikaista).

Come ON! "En ole edes puhunut tytölle josta olen pitänyt. Mutta ei se haittaa. Olenkin liian ujo siihen". Olet luoteeltasi selvä romantikko jota jopa osaan arvostaa, mutta hiukan munaa nyt! Jos pidät tytöstä juttele hänelle. Jossain vaiheessa tulee se hetki kun huomaat että ajattelet "miksi *itossa en tehnyt sitä!!" (oikeastaan kyllä, kokemus puhuu). Totta kai siinä voi tulla "turpaan", mutta "elämä on".
Itse asiassa, tähän mennessä elämääni en ole vielä kertaakaan pettynyt, etten ole toiminut. Olen aina tajunnut jossain vaiheessa, miten erilaisesta maailmasta ihastuksen kohde on ja siihen se on sitten loppunut. Toisekseen, haluaisin sen tilanteen olevan sopiva ja erikoinen, eikä mikään tavallinen "Heimäoon Frankki, lähetkö kahville?" -tyylinen tilanne.

Kyllä, olen oikeasti ihan älyttömän ujo ihminen, etenkin vieraiden seurassa. Sen varmaan olet miiteissäkin huomannut. Jostain syystä on vain liian vaikea tuottaa sanoja tuntemattomampien ihmisten seurassa. Yritän kuitenkin päästä siitä ongelmasta eroon, joten toivottavasti tilanne helpottuu tulevaisuudessa.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #12 : 17.12.2007 18:51 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
Olin niin pöllämystynyt ajankohdasta että tajusin vasta puolen tunnin kuluttua että mun olisi pitänyt pyytää se sisälle siemailemaan punaviiniä.
Mulle tapahtuu tätä samantyyppistä aika paljon. Illalla jään ilman sitä kainalossa olevaa neitokaista ja aamulla keksin sitten vaikka miten hyviä juttuja, joita olisi voinut kertoja ja miten olisin voinut toimia siinä tilanteessa. Harmittaa aina niin vietävästi myöhemmin, mutta harjoituksen puutteestahan mokoma taitaa minun tapauksessani vain kieliä.

"Kun sitä ei etsi, se löytyy".
Tää on aika pitkälti ollut mun filosofia aina, kohtalaisen ujo kun olen yleensä naisasioissa ollut. 19 vuoden taipaleen jälkeen  vaan on alkanut jo hieman kismittämään, kun mitään kunnollista ei koskaan vain satu tapahtumaan. Ehkä mä oon vain niin sosiopaatti, etten koskaan huomaa tilanteita, joissa tyttö olisi ollut kiinnostunut. Itseluottamusta on kuitenkin sen verran, että en soita ranneviulua sen takia, etten "kelpaa kenellekään".

Tässä viime aikoina on iskenyt niin hemmetinmoinen läheisyydenkaipuu, että olen vähän ajatusmalleja muuttanut. Mikään metsästäjä en vieläkään ole, mutta kuitenkin joskus teen aloitteita. Noh, mitään kunnollista ei ole kuitenkaan vielä uudellakaan mentaliteetilla kehkeytynyt. Ehkä sitten ensi syksynä, kun yliopistomaailmaan siirryn uuteen kaupunkiin...

Kaverilta oon oppinu sellaisen hauskan tavan, että ihan spontaanisti kehaisen jonkun tytön hiuksia, hymyä, silmiä tai vastaavaa ilman sen suurempia taka-ajatuksia (tai no ei sitä koskaan tiedä kenen mieleen sattuu jäämään :)). Ihan yhtä rohkea en tässä vielä ole kuin kaverini, mutta kyllä tää pokkaa kasvattaa selvästi. Suomalaiset naiset ovat muuten yllättävän jäisiä tuollaisissa tilanteissa, suorastaan häkeltyneitä. Johtuneeko siitä, että Suomessa ei pahemmin ole tapana moisia kohteliaisuuksia harrastaa muuten kuin baarissa iskemistarkoituksessa?
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #13 : 17.12.2007 19:00 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kultaista keskitietä painottaen. Tyrkky ottaa pataan vähän turhankin paljon, mutta sieltä konsolin äärestäkään ei tule kukaan hakemaan. Baari-iskemiset taas ovat ihan oma taiteenlajinsa, ja ainakaan mulle se ei edes sovi, noin niinkuin hauskanpitoa vakavammaksi vaihtoehdoksi. Pidemmät jutut syntyvät aina pidemmällä aikavälillä, siinä elämän ohella. Sillä kyllä, ihminen tapaa normaalissa kanssakäynnissä uusia ihmisiä etsimättäkin. Mä oon ainakin sellainen hidas tykästyjä, joka tajuaa fiilaavansa sitä jotakuta kun kaikki muut ovat tajunneet sen puolestani jo aikaa sitten. Sitten tulee se paha vaihe, jossa pitäisi tehdä liikku. "Uuuh, mitkä ovat niitä parhaita iskurepliikkejä!?" Fuck dat, pyydä kahville. Mieluiten kasvotusten, tai soittamalla. Se on maailman universaalein tapa sanoa, että haluaisi porista kaksin ja tutustua paremmin. Ei se sen monimutkaisempaa tarvitse olla(heh, vaikka suattaahan siitä tulla sitäkin, jossain vaiheessa...). Ja jännitys kuuluu asiaan.

Nämä ystäviä-vaiko-enemmän-kysymykset taas ovat aina vaikeita. Valehtelematta suurin osa ystäväpiiristäni on naisia, ja siksipä on helppoa hämmentyä aika-ajoin sen jonkun erikoisemman kohdalla. Ja ihan varmasti monia hämmentä allekirjoittaneen aina-läheinen käyttäytymismalli. Kuten HeinZ siteerasi, elämä on. Helpointa olisi vetää tiukat rajat, ja etäisyyttä niin tarvittaessa, mutta se vaatii monasti pirun isot pallit. Status quossa on yksinkertaisesti helpompi lillua, mutta pidemmän päälle se ei vain toimi. Tälläkin hetkellä pitäisi tehdä yksi niistä vaikeista ratkaisuista, että pääsisi jonain näistä päivistä jatkamaan eteenpäinkin(eikä btw intti ja loputtomasti ajatteluaikaa ole auttanut yhtään). Uusi vuosi ja uudet tuulet, toivomma.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #14 : 17.12.2007 20:04 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ensinnäkin, olet tasan oikeassa tuon uskallusjutun kanssa. Kyllä joskus pitää uskaltaa. Ja naiset tykkäävät siitä oikeasti. Jos nainen ei kuitenkaan ole jostain syystä ensivaikutelman perusteella tai jostakin muusta syystä kiinnostunut, niin sille ei sitten mitään voi. Mutta eipähän tarvitse hävetä ainakaan saamattomuutta.

Toiseksi, olet täysin oikeassa tuon siisteyden ja ennen kaikkea tuoksun suhteen. Siisti ja hyvältä tuoksuva mies on aina ulkoisesti vetävä.

Ja lopuksi: molemmat Vilhelm&Jay -tyypit ovat ihania. Vaikka toisella onkin ihanat silmät, niin ehkä se on se kahden miehen yhdistelmä joka vetoaa.  ;D
(Oikeasti minulla on fetissi lahjakkuuksiin, oli kyseessä sitten vaikka pacmanin maailmanmestari.)

Edit: Armeijameininki ei sitten sytytä yhtään, olkoon vaikka millainen univormu ja natsat, mutta siilitukkainen pyssystä turvaa hakeva militantti ei vetoa. En sano että kaikki armeijan käyneet olisivat poissa laskuista, ainostaan että armeijan harmaat eivät sinänsä riitä venettä keikuttamaan.


« Viimeksi muokattu: 18.12.2007 10:11 kirjoittanut Tuulisti »
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #15 : 18.12.2007 09:31 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili
Johtuneeko siitä, että Suomessa ei pahemmin ole tapana moisia kohteliaisuuksia harrastaa muuten kuin baarissa iskemistarkoituksessa?


No todellakin. Mua ei ainakaan muistaakseni kovin monesti ole tultu kehaisemaan. Ei ainakaan omanikäisen miesväestön keskuudesta. Vanhemmat miehet on sitten jo uskaliaampia (valitettavasti), vaikka 98 % niistä lienee naimisissa. Mutta siis tuo kehaiseminen on ihan mahtava juttu, kun vielä onnistuu kehaisemaan sitä ruumiinaluetta josta nainen on vähän epävarma.  8)

Noin yleisesti, kannattaa vähän miettiä sitä ujoutta oman itsenkin ulkopuolelta. Mä en ainakaan koe kauhean mukavaksi sitäkään tilannetta, jos muuten vain alan juttelemaan jollekulle tuntemattomalle, jonka reaktio onkin sit seinien katselu ja ylimalkainen hymähtely. Alkaa tuntua että tyyppi viestittää "ala painua!". Ei paljon rohkaise lähestymään edes kaveri/jäänrikkomis/jutustelumerkeissäkään.

Tykkään univormuista, kuten kai moni muukin nainen. Ujot miehet menkää laskuvarjojääkäreihin tai lentäjiksi! *sulaa*
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #16 : 18.12.2007 09:36 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Kyllä, olen oikeasti ihan älyttömän ujo ihminen, etenkin vieraiden seurassa. Sen varmaan olet miiteissäkin huomannut. Jostain syystä on vain liian vaikea tuottaa sanoja tuntemattomampien ihmisten seurassa. Yritän kuitenkin päästä siitä ongelmasta eroon, joten toivottavasti tilanne helpottuu tulevaisuudessa.

Höpöhöpö, ihan normaali suomalainen olet. Muut miitissä ovat vaan niin umpihulluja.

Ja vaikka ujoutta olisikin hieman, niin sellainen saattaa hävitä ihan yhtäkkiä. Oikeastaan itsekin olin vielä ala-asteella ja yläasteellakin ujohko. Yhtäkkiä vaan kaikki se "hävisi". Nykyään ei tunnista edes samaksi ihmiseksi varmaan, kun on tullut itsevarmuutta varmaan vähän liikaakin. Kaikki mihin ryhtyy, onnistuu -aseenteella eteenpäin. >_>

Olen myös täysin samaa mieltä Epin kanssa tuosta "Kun sitä ei etsi, se löytyy"- asiasta.  Aina niitä tulee itsestään vastaan ties millaisissa tilanteissa.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #17 : 18.12.2007 10:12 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Täytyy varmaan ahdistella Frankkiä jos seuraavassa miitissä tavataan. Ujous lähtee lapsesta ärsyttämällä.  ;D

Näin joulun alla miehille vinkkejä naisten hurmaamiseen:

http://kauppa.tiimari.fi/PublishedService?pageID=18&freePage=534

HUOM! Varsinkaan aikuisten ihmisten ei sitten oikeasti kannata ostaa tyttöystävän joululahjaa Tiimarista. Siihen on panostettava enemmän, varsinkin persoonallisuuden suhteen. Lisäksi, illallispöydän koristelu liiallisella määrällä silkkikukkia ja mansetteja saa kyllä varmasti aikaan ihmetystä, mutta ei välttämättä hyvää sellaista.

Mitenkäs TK:n joululahjaprojekti menee? Se oli muistaakseni varsin esimerkillinen.


« Viimeksi muokattu: 18.12.2007 10:28 kirjoittanut Tuulisti »
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #18 : 18.12.2007 10:55 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tykkään univormuista, kuten kai moni muukin nainen. Ujot miehet menkää laskuvarjojääkäreihin tai lentäjiksi! *sulaa*
Armeijameininki ei sitten sytytä yhtään, olkoon vaikka millainen univormu ja natsat, mutta siilitukkainen pyssystä turvaa hakeva militantti ei vetoa. En sano että kaikki armeijan käyneet olisivat poissa laskuista, ainostaan että armeijan harmaat eivät sinänsä riitä venettä keikuttamaan.
Funniest thing. Olen parin eri naisen kanssa katsellut vanhoja valokuvia albumistani, ja aina sen saman alokaskuvan kohdalla ne ilmoittavat että mä näytän siinä todella hyvältä. Siis kyllähän kaikki äijät ainakin tietävät miten kauhea kuva se on; ei hiuksia, ei hymyä ja silmissä lannistunut katse kun on vielä 300 aamua jäljellä. Mä yritän aina tuputtaa niille sitten sitä kotiutumiskuvaa jossa on upseerin univormu, natsat kaulassa, lyhyet hiukset ja leveä hymy, mutta ei se kuulemma ole niin sytyttävä kuin se mosakuva jossa mä näytän lähinnä venäläiseltä vankikarkurilta.
N
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #19 : 18.12.2007 11:19 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tykkään univormuista, kuten kai moni muukin nainen. Ujot miehet menkää laskuvarjojääkäreihin tai lentäjiksi! *sulaa*
Armeijameininki ei sitten sytytä yhtään, olkoon vaikka millainen univormu ja natsat, mutta siilitukkainen pyssystä turvaa hakeva militantti ei vetoa. En sano että kaikki armeijan käyneet olisivat poissa laskuista, ainostaan että armeijan harmaat eivät sinänsä riitä venettä keikuttamaan.
Funniest thing. Olen parin eri naisen kanssa katsellut vanhoja valokuvia albumistani, ja aina sen saman alokaskuvan kohdalla ne ilmoittavat että mä näytän siinä todella hyvältä. Siis kyllähän kaikki äijät ainakin tietävät miten kauhea kuva se on; ei hiuksia, ei hymyä ja silmissä lannistunut katse kun on vielä 300 aamua jäljellä. Mä yritän aina tuputtaa niille sitten sitä kotiutumiskuvaa jossa on upseerin univormu, natsat kaulassa, lyhyet hiukset ja leveä hymy, mutta ei se kuulemma ole niin sytyttävä kuin se mosakuva jossa mä näytän lähinnä venäläiseltä vankikarkurilta.

Kun olin lukiossa, eräs laskuvarjojääkäriksi kouluttautunut paikallinen poika kävi kertoilemassa koulutuksesta. Sillä oli päällä univormu vöineen kaikkineen ja siihen kuuluva päähine, ja voin vannoa että joka kerta kun se käveli käytävää pitkin niin noin 99 % tytöistä suorastaan kuolasi sen suuntaan. Lisäksi en ois koskaan uskonut, että noin 100 kpl naisia on kiinnostunut itse esitelmän kuuntelemisesta. Ei sinne enää miehiä mahtunutkaan.  :)

Jos sama tyyppi olisi tullut ilman univormuaan, tuskin kovinkaan moni tyttö olisi sen kummemmin noteerannut.

Onko kukaan täällä olevista miehistä ollut katsomassa Hunkseja tai vastaavia? No, se kirkuminenhan ja naismassojen paine on aivan valtavaa. Show perustuu naisten univormufantasioille. Siellä on palomiestä ja lentäjää ja poliisia. Joku voisi selittää mulle, mikä noissa viehättää, koska en itse osaa.

Tuosta miesten siisteydestä vielä. Se on vähän kaksipiippuinen juttu. Tottakai puhtaat vaatteet ja jotain Bossin suihketta kainaloon, mutta tietty huolettomuuden illuusio viehättää ainakin monia minun tuntemiani naisia. Siis ei sen solmion aina tarvitse olla kaulassa ja kiiltonahkakengät jalassa. Hiukset voi olla pörrössä, paita sopivasti rypyssä ja kengät kuluneet jotta vaikutelma on nimenomaan huoleton. Esmes Elijah Wood osaa pukeutua just eikä melkein näin. Sen tyyli sopisi muutenkin suomalaismiehelle, sopivasti down-to-earth, mutta ajattomasti muodikas.

Eipä silti, ei mulla hirveästi perussuomijampan pukeutumsesta ja yleisilmeestä pahaa sanottavaa ole. Miehen on helpompi olla "muodikas" kuin naisen.
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #20 : 18.12.2007 11:25 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
HUOM! Varsinkaan aikuisten ihmisten ei sitten oikeasti kannata ostaa tyttöystävän joululahjaa Tiimarista.

Tiimari on ehkä maailman viimeisin paikka, josta lahjaa kannattaa hankkia kellekkään.

Mitenkäs TK:n joululahjaprojekti menee? Se oli muistaakseni varsin esimerkillinen.

No, se on jo melkein valmiina. Enää pitäisi keksiä mistä vaatekaupasta hankin sellaisen lahjakortin lahjapaketin päälle, joten kerroppa joku hyvä vinkki, kun varmasti tiedät niitä.  ;D Ajattelin ensin jotain lahjakorttia Espritiltä, mutta en sitten tiedä oisko joku vielä parempi, sillä onko tuo vähän liian perus? En vielä oikein tunne noita Tampereen kauppoja, niin paha mennä sanomaan. Ainakin se on aina puhellut, että haluaisi sieltä vaikka mitä vaatteita ostella. :P
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #21 : 18.12.2007 12:25 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ujot miehet menkää laskuvarjojääkäreihin tai lentäjiksi! *sulaa*

Äh...tykistöön, kaikki.

Lainaus
Ja vaikka ujoutta olisikin hieman, niin sellainen saattaa hävitä ihan yhtäkkiä. Oikeastaan itsekin olin vielä ala-asteella ja yläasteellakin ujohko. Yhtäkkiä vaan kaikki se "hävisi". Nykyään ei tunnista edes samaksi ihmiseksi varmaan, kun on tullut itsevarmuutta varmaan vähän liikaakin.

Tavallaan toivoisin, että tämä tapahtuisi. Itsekin kun suhteellisen ujo olen, johtuen osittain, että asun täällä metsän keskellä. Mutta omasta mielestäni ala-asteella olin paljon ujompi, tiedä sitten miltä se ulkopuolisista näyttää :P

Mutta vähäiset on kokemukset itselläkin näistä asioista. Johtuen juuri ujoudesta ja siitä että täällä tuppukylissä enää ketään ole. Saa nähdä mitä sitten tapahtuu, kun täältä joskus ihan isompaan kaupunkiin pääsee.

Lainaus
Tiimari on ehkä maailman viimeisin paikka, josta lahjaa kannattaa hankkia kellekkään.

Pöh, siskollekin tullut sieltä vaikka kuinka monta lahjaa hankittua vuosien varrella.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #22 : 18.12.2007 12:29 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Lainaus
Tiimari on ehkä maailman viimeisin paikka, josta lahjaa kannattaa hankkia kellekkään.

Pöh, siskollekin tullut sieltä vaikka kuinka monta lahjaa hankittua vuosien varrella.

Tiimari on kieltämättä vähän sellainen "ajatus on tärkein" -paikka(suomeksi siis: pakko ostaa jotain!!). Vaikka miksei sieltäkin jotain kivaa voisi löytää, hjuumorimielessä vähintäänkin. On sitä maailmassa kummallisempiakin asioita tapahtunut.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #23 : 18.12.2007 12:36 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Naiset ovat laumaeläimiä ja innostuvat helposti siitä mistä muutkin lauman eläimet. Mielestäni on täysin normaalia, että kun kouluun tulee ulkopuolinen mies asiantuntijatehtävissä (ja jos se on vielä vanhempi...), niin naisten "kuuluu" sitä kuolata. Hunkseja sun muuta taas on "hauskaa" kuolata, koska se on koko shown pointti. Tuskin siitä kukaan nainen nyt ihan hirveästi oikeasti kostuu, no pun intended. Naisille on myös kerrottu että uniformut ovat seksikkäitä, ja palomiehet sun muut siten myös. Naiset tietävät, että jos jokin mies kelpaa yhdelle naiselle, on se todennäköisesti käypä myös toiselle, joten stereotypinen kuolaaminen on sosiaalista yhteenkuuluvuutta ja kollektiivisen naiseuden tunteen vahvistamista. Oman miehensä näkeminen uniformussa on vähän kuin näkisi sen juhla-asussa, laitettuna ja jotenkin erilaisena. En pysty uskomaan että uniformu, siis yhtenäinen ja pääasiallisesti käytännöllisyys mielessä suunniteltu työasu olisi hyvä asia, sen sijaan se mitä se symboloi ja edustaa voi ollakin. Ja totta kai vahvat, auktoriteettia omaavat ammattimiehet ovat tietyllä tavalla käsitteenä hot.

No, se on jo melkein valmiina. Enää pitäisi keksiä mistä vaatekaupasta hankin sellaisen lahjakortin lahjapaketin päälle, joten kerroppa joku hyvä vinkki, kun varmasti tiedät niitä.  ;D
Otan tämän kohteliaisuutena jonka mukaan pukeudun kauniisti.  :P
Espritti on ihan hyvä, jos yllyt seikkailulliseksi voit yrittää jotakin pienempää putiikkia (jos niistä nyt lahjakortteja saa) kuten Mawana Tuomiokirkonkadulla, mutta tietenkin iso kauppa jossa on jotain kaikkien makuun on paljon varmempi. Stockmann ei ole huono, mutta sieltä ei saa erityisiä vaatelahjakortteja. Aleksi 13 on oikeasti ihan kiva ja monipuolinen ketju, mutta ei kuulosta niin kivalta kuin jokin putiikki. Älä harkitse Seppälää tai Henkkaa.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #24 : 18.12.2007 13:05 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili
Naiset ovat laumaeläimiä ja innostuvat helposti siitä mistä muutkin lauman eläimet.

Tää särähtää tosi pahasti mun korvaan. Ensinnäkin tuo naisten ja miesten erottelu. Mikseivät miehetkin ole laumasieluja? Mä en juurikaan voi sanoani olevani innostunut järin paljon jostain Orlando Bloomista vaikkapa. Tai BB:stä. Tai kovin monesta muustakaan naisten tämän hetken in-jutuista. Eikä mulla ole myöskään vauvakuumetta tai erityistä lapsirakkautta. Tai ehkä tuo pätee johonkin murrosikäisiin tyttösiin jotka eivät yksinkertaisesti uskalla olla erilaisia?

Muutenkin tuosta hiukan sovinismisävytteisestä tekstistäsi sain sen kuvan, että tyttölapset ovat kuin robotteja jotka kasvatetaan barbien avulla omaksumaan tietty identiteetti, josta vain muutama erilainen "valaistunut" (=sinä?) poikkeaa. Ja että 98 % naisista on tiettyä stereotyyppiä ja sosiaalinen yhteenkuuluvuus määrittää suuren osan naisten käyttäytymisestä. Minusta tuo on täyttä soopaa. Naisten maailma ei ole niin pinnallinen, eivätkä naiset aivan niin tyhjäpäisiä.

Itse olen sitä mieltä, että perimmmäinen vaikutin siihen, mitä Nainen Haluaa Miehestä löytyy ihan biologian puolelta. Univormumies on parempi isäehdokas kuin pultsari. Hyväkroppainen ja komea omaa paremmat geenit kuin kaljakessiä kasvattava. Samat syyt vaikuttavat siihen, millaista naista mies pitää kauniina ja seksikkäänä. On ikäänkuin luonnollista kuolata hyvännäköisiä ihmisiä, ja myöskin joissain tapauksissa fantasioida heistä joten en olisi varma tuosta kostumisjutustakaan. Seksuaaliset halut ovat kuolaamisen korkeampi muoto ja voivat aivan hyvin kohdistua hyvännäköiseen ihmiseen, vaikka tämän kanssa ei voisikaan varsinaisesti lisääntyä. Mukana on tietysti paljon muitakin tekijöitä vaikuttamassa, ei tässä sentää lisääntymiskoneita aivan täysin olla.

Myöskään se väite, että naiseutta tarvitsisi erityisesti, varsinkaan kollektiivisesti, korostaa tai vahvistaa ei saa minua oikein puolelleen. Jos tyttöporukka katsoo leffaa jossa on vaikkapa Colin Farrell, niin sen yhdessä kuolaaminen vahvistaa ennemminkin ystävyyttä, ei naiseutta. Ehkä naiseudestaan epävarmojen ihmisten tarvitsee korostaa sukupuoltaan (josksu hyvin yllättävilläkin keinoilla), mutta terveen sukupuolisen itsetunnon omaavan naisen sitä mielestäni ei tarvitse tehdä.

Osittain olen kanssasi samaa mieltä siitä, että univormut edustavat jotain suurempaa jota voi ihannoida. Mutta ei sekään ole automaattinen vastaus, sillä palomiehen tai poliisin tai myymälävartijan edustama auktoriteetti ei ole kovin kummoinen. Ei pahalla VPKlaiset.

Nyt en keksi muuta, viekäämme aihetta syvemmälle.
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #25 : 18.12.2007 13:11 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Mikseivät miehetkin ole laumasieluja?
Ovat, vähintäänkin tässä Tuulistin tarkoittamassa merkityksessä. Ja paljolti muutenkin. Mä olen aina ollut sitä mieltä, että niin tässä kuin monessa muussakin asiassa, naiset ja miehet eivät ole kovinkaan erilaisia. Sitä on vain ajoittain vaikea nähdä/myöntää.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #26 : 18.12.2007 13:29 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tää särähtää tosi pahasti mun korvaan. Ensinnäkin tuo naisten ja miesten erottelu. Mikseivät miehetkin ole laumasieluja?
Niin. Minä olen sellainen sovinisti. Voisit sinäkin vähän löysätä, ehkä ei korvat särisisi niin paljon.

Minä en ota ainakaan tällaisia sukupuoliasioita ihan noin vakavasti, ja minusta on luontevaa vitsailla naisten kuin miestenkin kustannuksella. Naisena olen ihan sinut omien naisellisten hölmöjenkin piirteideni kanssa, ja siksi niitä voi myös pilkata. Jos huumorini oli liian hienoavaraista makuusi, niin selvennän vielä  että oikeasti me kaikki olemme tietenkin ensimmäiseksi yksilötä ja vasta sitten sukupuolen ja vastaavien muiden jaosten edustajia. Miehillä ja naisilla on kuitenkin joukkokäyttäytymistä ja tyypillisiä piirteitä, ja kyllä naiseus ja mieheys ovat ihan oikeita asioita vaikka eivät mitään kiveen hakattuja rajoja ja määritelmiä aina olekaan.

Ja jos sinä et usko että miesten kuolaaminen tyttöporukassa ei ole naisidentiteetin vahvistamista (muiden asioiden ohella), niin ei se minua haittaa. Samaa voisi muuten sanoa esim. yhdessä peilin edessä reisien paksuuden kauhistelusta. Tai menkkakipujen vertailusta. En väitä ettei se olisi myös hulvattoman hauskaa lauantai-illan vietettä hyvien ystävien kanssa, mutta on se silti usein korostuneen naisellista kaakatusta.

*Taidankin tästä mennä vetämään flanellipaidan, raksahousut ja Birkenstockit päälle*
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #27 : 18.12.2007 13:31 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
Jos tyttöporukka katsoo leffaa jossa on vaikkapa Colin Farrell, niin sen yhdessä kuolaaminen vahvistaa ennemminkin ystävyyttä, ei naiseutta.
Mikseivät miehetkin ole laumasieluja?
Ovat, vähintäänkin tässä Tuulistin tarkoittamassa merkityksessä. Ja paljolti muutenkin. Mä olen aina ollut sitä mieltä, että niin tässä kuin monessa muussakin asiassa, naiset ja miehet eivät ole kovinkaan erilaisia. Sitä on vain ajoittain vaikea nähdä/myöntää.
Johoo, kyllä miehetkin ovat laumasieluja ja tätä kuolaamista harrastavat ja mun mielestä lähinnä hauskanpidon vuoksi. Ehkä myös omien "miespisteiden" nostamiseksi. Asun kahden muun jätkän kanssa tällä hetkellä ja aika tyypillinen keskustelu tv:n ääressä menee näin:

*ruudussa vilahtaa hyvännäköinen nainen*

- "Laittaisitko?"
- "Ehdottomasti."
- "Entä emännäksi asti?"
- "Jos se ei ole tyhmä."

Nuo keskustelut ovat, kuten ylläolevasta näkyy, niin henkeviä ja filosofisia, että siinä ihan aivot tuppaavat rasittumaan.
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #28 : 18.12.2007 13:34 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tää särähtää tosi pahasti mun korvaan. Ensinnäkin tuo naisten ja miesten erottelu. Mikseivät miehetkin ole laumasieluja?
Niin. Minä olen sellainen sovinisti. Voisit sinäkin vähän löysätä, ehkä ei korvat särisisi niin paljon.

Heiheihei, minähän yritin vain keskustella asiasta, ei ollut tarkoitus loukata! Minusta on mukavaa lukea ihmisten mielipiteistä ja tuoda esille omiani, varsinkin jos ne eriävät. Hedelmällisen keskustelun pointti on mielipiteiden vaihto ja tajunnan laajentuminen.  :P

Mutta siis, älä tosiaan loukkaannu, emme varmaan kumpikaan ole sellaisia stereotyyppisiä naisia että pitäisi kissatappeluun ryhtyä.
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 « Vastaus #29 : 18.12.2007 13:44 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Univormumies on parempi isäehdokas kuin pultsari.

Jos tämä on ne luokat mihin miehet jaetaan, niin pitäisi alkaa ehkä huolestua. Minusta kun on aika vaikea uniformumiestä muokata, mutta pultariksi vaaditaan kai vaan likaa naamalle, voimakas tuoksu ja räsyiset vaatteet, kai.

Vai ovatko sairaalan henkilökunnan vaatteet uniformuja? Jos ovat, niin sitten on ehkä toivoa. Tosin kun sellasia käytin, jouduin käyttämään hyvin usein naisten housuja, koska a) miesten housut olivat aina lopussa ja b) miesten housut olivat aivan törkeän isoja. Äh.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 9
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines