Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Beijing 2008  (Luettu 11758 kertaa)
Beijing 2008 « : 21.03.2008 22:57 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Pakollista lätinää olympialaisista, aloitetaan jo hyvissä ajoin. Suomi tunnetusti alisuorittaa ja saa nolla mitalia, no big deal. Sen sijaan haluan siteerata itseäni "Tervetuloa 2008!"-topicista:
2008 on myös olympiavuosi, ja Pekingin olympialaisissa nähdään miten räikeät ihmisoikeusrikkomukset painetaan villaisella rahan ratkaistessa. Clap clap vaan kansainväliselle olympiakomitealle.

Kiinan hallitus on myöntänyt että viime sunnuntaina alkaneissa mielenosoituksissa on kuollut 13 ihmistä poliisin luoteihin. Kyse oli itsepuolustuksesta, tottakai. Intiassa sijaitsevan Dalai Laman sijaishallituksen mukaan todelliset luvut lähentelvät sataa. Dalai Lama sanoi itse ottavansa eron "duuneistaan", mikäli tiibetin kansa ei lähde rauhanomaiselle tielle. Muutamissa maissa on mietitty mahdollisuutta olympialaisten boikotointiin. Kansainvälinen olympiakomitea vastaa ilmoittamalla ettei urheilua pitäisi yhdistää politiikkaan (yeah, right) ja väittämällä että Kiinan ihmisoikeustilanne paranisi sillä että jokainen maa osallistuisi olympialaisiin. Raha ratkai$ee, terveisiä Taiwaniin.

Onhan se kieltämättä ollut taas helvetin hienoa nähdä kuinka Kiinan hallitus tuo rauhaa ja edistystä Tiibetin kansalle.

Pekingin olympialaiset pidetään 8.-24. elokuuta 2008.

EDIT: Tero pitkämäki jäätyy, hurri Janne Holmén mokaa ja Tommi Evilä ei vaan osaa. 0 mitalia.


Prinssi Charles ja Melfice sanovat: Fuck Beijing!
N
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #1 : 21.03.2008 23:28 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pakollista lätinää olympialaisista, aloitetaan jo hyvissä ajoin. Suomi tunnetusti alisuorittaa ja saa nolla mitalia, no big deal.
No no, on se vaan niin iso deal että jälkikäteen Suomessa pidetään kriisikokous ja mietitään miksi ei tullut metallia. Todetaan että verorahoista saatavat tuet ammattiurheilulle ovat riittämmättömät ja niitä tulee nostaa. Ja sitten tosiaan jossain marginaalisessa keskusteluohjelmassa vielä puhutaan siitä miten urheilu ja politiikka ovat oikeasti salaa käsikynkässä, mutta siitä ei tavallinen penkkiurheilija perusta.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #2 : 22.03.2008 13:42 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tero pitkämäki jäätyy, hurri Janne Holmén mokaa ja Tommi Evilä ei vaan osaa. 0 mitalia.
Itse uskon Pitkämäkeen sen verran, että ottaa pronssia, vaikka Greer, Thorkildsen, se venäläinen hopeahiuksinen karhunpainija ja se latvialainen ovatkin ennalta kovia. Evilän eväät eivät riitä näihin kemuihin ja Keskisalon sensaatiomaista EM-kultaa ei näissä karkeloissa noteerata yhtään. Kevätkausi kuitenkin kertoo paljon, joten tässä vaiheessa kaikki veikkaukset mitä heitetään voidaan pitää nopanheittona korkeintaan.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #3 : 26.03.2008 12:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kai tätä nyt munkkien esimerkkiä noudattaen boigotoidaan? Kun ei kerran mitaleitakaan ole tulossa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #4 : 26.03.2008 14:58 »
KOSHIRRO Jäsen Viestejä: 93 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kai tätä nyt munkkien esimerkkiä noudattaen boigotoidaan? Kun ei kerran mitaleitakaan ole tulossa.

Se on vähintä mitä voimme tehdä :I
"Tasa-arvoasioista vastaava ministeri Stefan Wallin (Rkp) korosti, että tasa-arvon lähtökohdat ovat kolme K:ta"
tallennettu
Pekingin olympialaiset « Vastaus #5 : 08.08.2008 17:28 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili


Hoksasin tuossa kisojen avajaisia katsellessani, että laudalla ei ole vielä minkäänlaista keskustelua olumppialaisista. Varmaan kuitenkin aika moni ainakin joitain lajeja seuraa. Avajaisissa ei tosiaan rahaa näköjään ollut säästelty ja ilotulitteet paukkuivat komeasti. Oma Masa Vanhasemmekin siellä katsomossa Suomen seksikkäimpänä miehenä komeili ja oli ottanut ihan poikansakin ilmaismatkalle mukaan.

Ovathan nämä kaikin puolin ristiriitojen olympialaiset ja ihmisoikeus-, ympäristö- ja sananvapaustilanne ovat Kiinassa sitä ja tätä. Minä pystyn kyllä silti katsomaan näitäkin hienoja kisoja ilman minkäänlaisia omantunnonoikkuja ihan puhtaana urheiluna.

Suomen mitalitoiveet taitavat nojata Pekingissä keihäänheittäjä-Teroihin, Hanna-Maria Seppälään ja ampujiin. Toivottavasti tänä vuonna tulee hieman parempi saalis kuin viime kisoissa, joissa Suomelle ei muistaakseeni suotu mitalin mitalia. Vai tuliko sieltä lopulta yksi? En muista enää. (Tarkistin, kaksi hopeaa tuli)

Yle näyttää kisoja pääkaupunkiseudulla maanpäällisissä lähetyksissä myös HD:na, joten ottakaapa kerrankin kaikki irti laitteistanne Kehäkolmoslaiset. Muualla maassa HD:sta voi nauttia satelliitin tai joidenkin kaapeliyhtiöiden avaustuksella.

Minun kisaveikkaukseni on, että Suomen saldoksi jää kisoista kaksi mitalia, yksi hopeinen ja yksi pronssinen. Kultaa ei tällä kertaa heru. Toinen mitaleista tulee keihäänheitosta. Muok. Ehkä turhan pessimistinen veikkaus, joten korjaan vielä: Tällä kertaa tulee kuitenkin myös yksi kultainen mitali. Silti vain kaksi mitalia, yksi kulta ja yksi... vaikka pronssi. ;D Ja toinen tietenkin keihäänheitosta.

Ylen Peking-sivut


« Viimeksi muokattu: 08.08.2008 17:34 kirjoittanut Turilas »
tallennettu
Re: Pekingin olympialaiset « Vastaus #6 : 08.08.2008 17:46 »
tuhis Vieras Ainut syy hommata digiboksi, mutta en sitten tehnyt sitäkään. Ehkä seuraavalla kerralla, jos olisi kunnon mööpelit seuraamaan kisoja höödeenä. Nyt täytyy tyytyä luuhkaamaan kaverin kisateatterilla ja ryystämään urheilullisesti kaljaa.

Wowiin oli ilmestynyt kisojen kunniaksi pvp-aktiviteettipalkinnoiksi yleisurheilurinkuloilla koristeltu tabardi, sekä sijainnin vuoksi kiinalainen lohikäärmeotus lemmikiksi.

tallennettu
Re: Pekingin olympialaiset « Vastaus #7 : 08.08.2008 17:50 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili


Hoksasin tuossa kisojen avajaisia katsellessani, että laudalla ei ole vielä minkäänlaista keskustelua olumppialaisista. Varmaan kuitenkin aika moni ainakin joitain lajeja seuraa.

https://www.pelaajalauta.fi/forum/vapaa-sana/beijing-2008/
N
tallennettu
Re: Pekingin olympialaiset « Vastaus #8 : 08.08.2008 17:52 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili No yhdistetäänpä sinne. Olipas vajonnut Peking kauas.
tallennettu
Re: Pekingin olympialaiset « Vastaus #9 : 08.08.2008 17:58 »
tuhis Vieras EDIT: Aah, foorumisofta mahdollistaa näin nätin liitoksen.

« Viimeksi muokattu: 08.08.2008 18:18 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #10 : 08.08.2008 19:58 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Toivottavasti suomalaisilla on yhtä hyvät selitykset kuin Ateenassa.
http://www.youtube.com/watch?v=uldFXVc6YXs
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #11 : 08.08.2008 21:22 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Suomalaisten suorituksia ei jaksa katsoa. Nykyään meidän urheilijat ovat särmittömiä persoonia. Tero Pitkämäet ja muut sellasia lällynlällyjä. Kaivattaisiin Seppo Rätyjä lisää.

Harri Olli se yritti vähän, mutta saikin potkut kun vähän kävi ravintolassa maistelemassa. ;D
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #12 : 08.08.2008 21:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Nykyään meidän urheilijat ovat särmittömiä persoonia.

http://www.youtube.com/watch?v=4HHUkHbgAtM


Spoileri (osoita katsoaksesi)



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #13 : 08.08.2008 21:37 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Harri Olli on ehkä mulkuista mulkuin. Noh, kyllä sekin siitä vielä kasvaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #14 : 08.08.2008 21:39 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Sen verran pitää ottaa poliittistakin kantaa, että vaikka Kiina ei ehkä olisi ansainnut kisoja ihmisoikeusrikkomusten sun muiden takia, ovat olympialaiset Pekingissä tietyssä mielessä hyvä asia. Koskaan aiemmin ei ole nimittäin ollut koko maailman ihmisillä yhtä jämptisti tiedossa, mitä siellä suuressa maassa oikein tapahtuu. Nyt melkein jokainen tavallinen kaduntallaaja tietää ainakin jotain Tiibetin tilanteesta ja Kiinan toisinajattelijoiden kohtaloista. Tuskin on Kiinan ihmisoikeustilanne myöskään saanut aikaisempina vuosina yhtä paljon palstatilaa maailman lehdistöissä kuin tänä vuonna. Paine ihmisoikeuksien parantamiselle pitäisi siis olla Kiinassa kovempi kuin koskaan. Tietenkään paine ei välttämättä saa mitään aikaan, mutta ainakin se on nyt olemassa.
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #15 : 08.08.2008 21:40 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Haha, okei Räikkönen örveltää sentään välillä, mutta aika tuppisuu se on yleensä. Jos pokeri laskettaisiin suomessa urheiluksi, kuten venäjällä. Niin sillon meillä olisi loistavia huumorimiehiä, kuten Patrik Antonius ja Ilari Sahamies.

Näistä perinteisistä ns. oikeista urheilutyypeistä harva on kunnon persoona jos kukaan, tosin ei heidän tarvitsekaan olla. Oli se silti viihdyttävämpää kuulla Rädyn kommentteja kun kisa meni pieleen ja sija oli vasta 4:s. Nykyään urheilijat ovat iloisia jos pääsevät 80:n parhaan sakkiin ja tulos on 15m huonompi kuin oma ennätys. Rädyn aikaan vain kulta merkitsi ja se uskallettiin sanoa.

Edit:

migge, joo Harri Olli on kyllä aika kiittämätön nulikka. Varsinkin kun meni vielä möhlimään sen ylinopeuden ja rattijuopumuksen jälkeen. Siltikin ainoa jolta tulee jotain sieltä suusta, kun haastatellaan.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #16 : 09.08.2008 00:12 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Veikkaan kahta mitalia, yksi puolittainen yllättäjä tulee ja toinen on isompi mitaliehdokas tyyliin Pitkämäki.
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #17 : 10.08.2008 14:42 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Onneksi en ole selostaja
Elokuu 10, 2008 10:50 Kirjoittaja: Mikko Knuuttila

Painonnoston naisten 53 kilon sarjassa kilpailee tänään urheilija, jonka nimen ääntämisessä jopa Paavo Noposen kaltaisella mestarilla olisi ollut vaikeuksia: Parapawadee Charoenrattanatharakul.

Thaimaalaisen nostajan entinen nimi oli Junpim Kantatian, mutta hän vaihtoi pidempään, kun nunna ennusti nimenvaihdoksen tuovan menestystä.

PÄIVITYS: Nunna oli ilmeisesti oikeassa. Parapawadee voitti juuri kultaa.
Toisella foorumilla olisin ottanut Parapawadee Charoenrattanatharakul-nickin, mutta mahtui vain Parapawadee Charoenrattanathar. Täälläkään ei noin pitkää taida saada?  :(
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #18 : 10.08.2008 14:54 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Ensimmäinen asia, joka tuosta nimestä tuli mieleen, oli tämä:

tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #19 : 11.08.2008 10:37 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Suomelle ensimmäinen KULTA! Satu Mäkelä-Nummela voitti juuri kultaa naisten trap-ammunnassa! Kaukosäädintä purren tuli jännitettyä tuota koitosta.  ;D Ei lajilla ole väliä kun jännitetään suomalaisen voiton puolesta!  :)

Onko tässä se Cyruksen veikkaama yllätäjä?  :P Tosin pronssia tuli aikaisemmin jo ilmakivääriammunnasta.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #20 : 11.08.2008 12:45 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Voi jumalauta, mä olen ollu vuodesta toiseen yltiöoptimistinen ja vetäny Suomen mitaliveikkaukset aina ihan liian korkeiksi. Nyt kun veikkaan kahta mitalia, niin ne tulee jo parin päivän päästä kisojen alusta. :lol:

Noh, hieno homma joka tapauksessa!
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #21 : 11.08.2008 12:52 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Munkin mitaliveikkaus olisi nyt jo täynnä, mutta toivotaan silti, että keihäänheittäjät pistävät parastaan ja Seppäläkin jonkin mitalin paraatimatkaltaan toisi. Hemmetin lomarytmi, kun ei noita aamun kilpailuja koskaan koisimisen takia näe.
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #22 : 11.08.2008 17:30 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Kolmea mitalia veikkasin, mutta eiköhän tuokin mene nyt rikki. Tämän päivän mitalit kun olivat kummatkin suuria yllätyksiä ja erittäin positiivisia sellaisia. Seppälälle toivotaan mitalia täälläkin suunnassa ja eiköhän keihäästä ainakin joku himmeämpi mitali lohkea. Purjehduksessakin vielä jotain saumoja kolmanteen sijaan. :)
Kokoelma
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #23 : 11.08.2008 21:03 »
tuhis Vieras http://www.iltalehti.fi/kisaextra/200808118084338_ox.shtml

 :lol:
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #24 : 11.08.2008 21:23 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Ylen lähetyksessä selostajat selvästi mainitsivat että ainakin isoin osa niistä "jättiläisen askelista" oli CGI:llä toteutettuja, muutamat lähinnä stadionia olivat sitten aitoja.
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #25 : 12.08.2008 17:34 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ylen lähetyksessä selostajat selvästi mainitsivat että ainakin isoin osa niistä "jättiläisen askelista" oli CGI:llä toteutettuja, muutamat lähinnä stadionia olivat sitten aitoja.

Niinpä! Alkaa oikeasti vituttamaan nämä iltalehden sensaatio uutiset, siis sokea mummokin näkee noiden olevan animaatioita. Toinen samanlainen oli uutinen siitä pikkutytöstä joka ei oikeasti laulanutkaan. No haloo siellä toimituksessa, ei varmaan laula oikeasti jos kyseessä maailman suurimmat kisat ja senhän näki taas kerran se sokea mummokin, että kyseessä oli lip sync.

Taas on joku kesätoimittaja päässyt vauhtiin.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #26 : 17.08.2008 13:15 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Tulihan se hopeinenkin mitali suomelle. Soutu on kyllä ehdottomasti yksi jännittävimmistä lajeista olympialaisissa ja hienon suorituksen tekivät Sanna Stén ja Minna Nieminen. Mahtaa tuossa lajissa olla tahdonlujuus koetuksella viimeisillä 500 metrillä, kun maitohapot jylläävät kauttaaltaan kehossa.

Kohtuullisen hienosti ovat kisat suomalaisilta sujuneet. Vielä kun siitä keihäänheitosta tulisi mitali niin olisin enemmän kuin tyytyväinen.
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #27 : 17.08.2008 14:14 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Michael Phelps piti puheensa ja sai kahdeksannen kultamitalinsa.
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #28 : 17.08.2008 14:35 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Michael Phelps piti puheensa ja sai kahdeksannen kultamitalinsa.

Nostan hattua.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Beijing 2008 « Vastaus #29 : 17.08.2008 14:46 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Michael Phelps piti puheensa ja sai kahdeksannen kultamitalinsa.



« Viimeksi muokattu: 17.08.2008 17:53 kirjoittanut rinturi »
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines