Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15
Tulostusversio
Aihe: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS  (Luettu 123326 kertaa)
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #390 : 09.01.2011 16:12 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili Heehee huomenna olis itselläkin vihdoin lähtö tuonne arrrrmeijjaaan Kajaaniin. Jänskättää  :)
Pika Pikaa
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #391 : 09.01.2011 16:44 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Meikäläinen lähtee huomenna Vekaranjärvelle eli Karjalan Prikaatiin. Jipii.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #392 : 09.01.2011 16:56 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili ^^ Sama homma.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #393 : 09.01.2011 20:03 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Muistakaa juoda Vekaralla muonituskeskuksen kahvia. Nami nami & pusi pusi.
Voice of The World.
tallennettu
Re: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #394 : 10.01.2011 11:29 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Kohtahan se olisi tosiaan lähtö varuskuntaan, ja aika hermonahan täällä ollaan. Periaatteessa päässä pyörii jo paljolti tietoa siitä, mitä tuleman pitää, mutta samalla en oikein osaa odottaa mitään.

Pääasia nyt kuitenkin lienee, että kotiutuminen olisi edessä edes joskus. Mielellään toki jo kuuden kuukauden jälkeen. Varmasti tulossa on mukavan erikoinen kokemus, mutta ei siellä "ylimääräistä" aikaa oikein kiinnostaisi olla.


« Viimeksi muokattu: 10.01.2011 11:40 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #395 : 10.01.2011 11:50 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Aijai, siitä se lähtee. Ekat päivät saattavat olla aika jänskiä, mutta kyllä se siitä sitten helpottuu kun ympäristöön ja ihmisiin tottuu. Onhan se intti suurimmaksi osaksi melkoista paskahommien puurtamista, mutta kyllä siitä jäi paljon hyviäkin muistoja. Välillä siitä kassulla hengailemisesta jopa nauttikin, kun oli hyvää porukkaa samassa joukkueessa. Kyllähän se vitutus tulee olemaan välillä maksimaalinen, mutta suht nopeasti se palvelus sitten kuitenkin menee. Jälkikäteen kokemusta muistelee hymyssä suin ja eipä ainakaan itseä harmita, että tuli kyseinen laitos koettua.
tallennettu
Re: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #396 : 10.01.2011 12:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Aijai, siitä se lähtee. Ekat päivät saattavat olla aika jänskiä, mutta kyllä se siitä sitten helpottuu kun ympäristöön ja ihmisiin tottuu. Onhan se intti suurimmaksi osaksi melkoista paskahommien puurtamista, mutta kyllä siitä jäi paljon hyviäkin muistoja. Välillä siitä kassulla hengailemisesta jopa nauttikin, kun oli hyvää porukkaa samassa joukkueessa. Kyllähän se vitutus tulee olemaan välillä maksimaalinen, mutta suht nopeasti se palvelus sitten kuitenkin menee. Jälkikäteen kokemusta muistelee hymyssä suin ja eipä ainakaan itseä harmita, että tuli kyseinen laitos koettua.

Komppaan täysin  :)
tallennettu
Re: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #397 : 10.01.2011 12:54 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Aijai, siitä se lähtee. Ekat päivät saattavat olla aika jänskiä, mutta kyllä se siitä sitten helpottuu kun ympäristöön ja ihmisiin tottuu. Onhan se intti suurimmaksi osaksi melkoista paskahommien puurtamista, mutta kyllä siitä jäi paljon hyviäkin muistoja. Välillä siitä kassulla hengailemisesta jopa nauttikin, kun oli hyvää porukkaa samassa joukkueessa. Kyllähän se vitutus tulee olemaan välillä maksimaalinen, mutta suht nopeasti se palvelus sitten kuitenkin menee. Jälkikäteen kokemusta muistelee hymyssä suin ja eipä ainakaan itseä harmita, että tuli kyseinen laitos koettua.

Komppaan täysin  :)

Nimenomaan, muistot ovat kyllä jälkeenpäin hyvät. Kaverit tulee intissä elintärkeiksi, eli kannattaa hakeutua hyvään porukkaan ja muistaa, että huumorin avulla jaksaa aika paljonkin paskaa. Ja ennen kaikkea, menkää avoimin mielin älkääkä muistelko vanhojen partojen kauhutarinoita liikaa. Jokaiselle kokemus on kuitenkin vähän eri.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #398 : 10.01.2011 14:25 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei meikäläinenkään kyllä inttiaikaa pois vaihtaisi, vaikka aika moni tuomari sille antaisikin tuomion "paskaa." Onhan se tietenkin ajoittain paskaa, mutta ei se enää haittaa, koska muistoissahan se paska vaan on. Ja ei siitä nyt oikein muuta jää käteen kuin muistot ja uudet tuttavat, ja kyllä minä ainakin mielummin kahmin intistä überpaskoja kokemuksia, kuin hengailen sen puoli vuotta varastolla ja lähden kotiin todeten että olipas paskaa. Intti on ihan ainutlaatuinen kokemus jos niin haluaa, ja kyllä siitä kannattaa myös tehdä sellainen itselleen, koska harva meistä makaa kahdeksaa tuntia kolmenkymmenenviiden asteen pakkasessa vapaaehtoisesti. Mutta intissä sekin on mahdollista!
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #399 : 10.01.2011 14:36 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Mut kuvitelkaa, että sen 6-12 kuukauden metsässä makailun sijaan voisi tehdä myös jotain oikeasti järkevää kuten käydä töissä, opiskella ja rakastella.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #400 : 10.01.2011 16:12 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mut kuvitelkaa, että sen 6-12 kuukauden metsässä makailun sijaan voisi tehdä myös jotain oikeasti järkevää kuten käydä töissä, opiskella ja rakastella.
Sen takia sivariin menenkin. Ihan sama vaikka sen 12kk kestää, saan asua kämpillä ja elää ihan normaalisti. Töissä vaan käy päivällä. Itselle ainakin kelpaa tämä mitä parhaiten. Kuun viimeisenä päivänä alkaa tuo urakka itsellä, hiemanhan se jännittää muttei vituta. Lisäksi saan näyttää ihanalta itseltäni, eli spurgun komealta. Ah.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #401 : 10.01.2011 17:38 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Henk. koht. ei ainakaan ole kiire mihinkään. Elämässä saa varmasti joka tapauksessa tehdä niin paljon töitä, että siihen ehtii aika monesti kyrpiintyä, notta siihen maailmaan ei ole kiire. Opiskelu vois olla ihan kivaa, mutta samapa sekin on milloin sen aloittaa, jos vaan keksii jotain puuhaa sen sijaan. Itselläni on niinkin hulluja suunnitelmia, että lähtisin vuodeksi tai puoleksi tekemään jotain vapaaehtoisduunia jonnekin, vaikka Afrikkaan.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #402 : 10.01.2011 18:04 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse olisin jo alunperin poissa sieltä, mutta ei. Into on kadonnut opiskelusta kokonaan ja on jo venynyt vuoden pitempään kuin mitä piti, sen takia siis lykkäystä.

Plööh
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #403 : 10.01.2011 20:30 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Kohta on eka päivä pulkassa. Ei mitkään kaksiset fiilikset, mutta toivottavasti tämä tästä paranee.

E: kiva raahata noita säkkejä ylimpään kerrokseen.


« Viimeksi muokattu: 10.01.2011 20:40 kirjoittanut Taist0 »
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #404 : 10.01.2011 20:38 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Paranee vitusti kun tulee peräti kaksi kertaa aamuherätys huutamalla, "voiko ihanammin päivä enää alkaa" raikaa keskusradiosta ja sitten rynnätään jonossa aamupesulle ja hampaiden harjaukseen on aikaa kahdeksan sekuntia.

I/11 ei kotiudu koskaan, kuulitte sen täältä ensimmäisenä.
N
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #405 : 10.01.2011 20:58 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Paranee vitusti kun tulee peräti kaksi kertaa aamuherätys huutamalla, "voiko ihanammin päivä enää alkaa" raikaa keskusradiosta ja sitten rynnätään jonossa aamupesulle ja hampaiden harjaukseen on aikaa kahdeksan sekuntia.
Tämän jotenkin muistaa niin elävästi. Ja vitutus. Se vitutus on jotain mitä harvemmin kokee sen jälkeen. Ja kannattaa jo valmiiksi miettiä että meneekö kuselle vai peseekö hampaat. Suihkussakin voi joku nopea kaveri käydä tietty. Taitavat jätkät käy kusella ja pesee hampaat samaan aikaan. Oli se aikamoista. Mutta pikku asioita intissä oppi arvostamaan. Se jos mikä on hieno juttu.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #406 : 10.01.2011 21:12 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Aamuscheissen kanssa oikea ajoitus on myös kaikki kaikessa.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #407 : 11.01.2011 13:43 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Eikä tuota aamuschaibaa edes kovin kauan kestä, kunnes saa jo itse hoitaa kaiken. En muista, että meillä olisi ollut edes koko p-kautta ohjattuja aamutoimia. Sitten loppuajasta jo piiloudutaan sängyn alle ja skipataan koko aamupalvelvelus.  :lol:

Nykyään muistelee inttiä jo pelkästään positiivisesti, melkein kaipaa sinne takaisin. Hemmetin hyvä tyyppejä tapasi ja loppuaika oli ihan mukavaa.

Onneksi kävin, töitä ja "normaalia" elämää ehtii elää koko loppuelämän, tuota kokemusta taas ei saa kokea kuin kerran elämässään.

Laudan uusille varusmiehille tsemppiä, vaikka se välillä vituttaakin, niin käykää kunnialla loppuun, ette kadu.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #408 : 11.01.2011 18:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Sivariin vaan jos pyssyt ei kiihota.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #409 : 15.02.2011 15:23 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Laitetaan vaikka tänne:

Suomalainen rauhanturvaaja kuollut Afganistanissa.

Ennustan: kiihkeätä mediakeskustelua siitä, pitäisikö pojat henkilöt ottaa rauhanturvatehtävistä pois ennen kuin ne palaavat sinkkiarkuissa. Lukuisten Afganistan-asiantuntijoiden (näitä on melkein yhtä paljon kuin Egypti- ja Nokia-asiantuntijoita) analyyseja siitä kuinka Afganistanissa tilanne on muuttunut avoimeksi sodaksi. Käsien heiluttelua, päiden pudistelua ja helvetin typeriä ihmisiä yleisönosastopalstoilla.
N
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #410 : 15.11.2011 19:49 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kävin viime viikonloppuna kertausharjoituksissa. Reilun kuuden vuoden jälkeen tunsin itseni valmiiksi palaamaan PV:n hellään huomaan. Oli kyllä oikein hauskaa nähdä vanhoja kavereita, meininki oli tosin vähän turhankin rauhallista omaan makuuni. Upseerikerholla ei saanut saunoessa lainkaan viinaa. Jokohan itsenäisyyspäivänä napsahtaisi luutnantin nappulat?
N
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #411 : 18.11.2011 01:07 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.hs.fi/politiikka/Suomi+liittyy+miinakieltosopimukseen/a1305549406769
http://www.hs.fi/politiikka/Miinakielto+poiki+kiistelyn+Suomen+edusta/a1305549564611

"Ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd) kiisti, että kysymys olisi vain Suomen maineesta. Miinakiellolla pyritään vähentämään siviilien kärsimyksiä. Maahan peitetyt miinat aiheuttavat tuhoa kriisialueilla vielä senkin jälkeen, kun kriisi on ohi."

Ovatko jalkaväkimiinat aiheuttaneet tuhoa siviileille Suomessa viime vuosikymmeninä? Kriisienkin suhteen on ollut hiljaista.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #412 : 08.02.2012 13:07 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili http://www.hs.fi/kotimaa/Puolustusvoimien+lakkautuslistalla+kuusi+yksikk%C3%B6%C3%A4+1+200aa+uhkaa+irtisanominen/a1305555237880

Mutta Dragsvik on ja pysyy.  :rollaus:
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #413 : 08.02.2012 13:18 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
No mut hei vähemmistöjen tasa-arvo! Finland är tvåspråkigt!(piti katsoa google translatella)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #414 : 08.02.2012 13:30 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Finland är tvåspråkigt!(piti katsoa google translatella)

:lol: Mistähän luin vasta hyvää settiä siitä, kuinka ihmiset on nykyään ylpeitä ollessaan huonoja jossain.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #415 : 08.02.2012 13:55 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Koitahan etsiä se artikkeli! :)

Vastapainoksi voidaan sanoa toki, että sain suullisesta ruotsista kolmosen.

PS esittää välikysymyksen tuosta uudistuksesta, turhahan tuo kysymys on, eiköhän se runnota läpi.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #416 : 08.02.2012 16:02 »
LeFwee Jäsen Viestejä: 160 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä tuo leikkauspäätös painetaan läpi. Ihmettelen kyllä miksi Dragsvikia pidetään pinnalla, vaikka käsittääkseni kyseessä on suhteellisen pieni ja puolustuksen kannalta olematon yksikkö. Mutta kai se joka instituutiossa on pakko RKP:n mieliksi joku ruotsinkielinen vastine oltava, olkoonkin kuinka turha tahansa.

Ja jos se ruotsinkielinen koulutus on oltava, eikös se voitaisi hoitaa jossain muualla, kenties isomassa varuskunnassa. Tulee paljon halvemmaksi, kuin oman varuskunnan ylläpitäminen
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #417 : 26.12.2012 05:55 »
Laama Eikö Laamasi tottele sinua? Jäsen Viestejä: 48 Basaaripisteet: 0 Profiili Kukaan lähdössä nyt tammikuussa?
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #418 : 18.02.2013 16:03 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili


Vaikuttaa järkevältä. Kyllähän tuon taistelutavan uudistamisen ymmärtää, kun reserviä pienennetään ja samalla kalustoa vanhenee käsiin. Eli ostetaan tilalle vähemmän, mutta laadukkaampaa välinettä. Vaikuttaakohan tuo meikäläisen sodanajanjoukon (KarPr panssarijääkäri) toimintaan sitten yhtälailla. Meille kun opetettiin reilu vuosi sitten vanhan doktriinin mukaan kaikki temput ja periaatteet, eli kertauksia vaatisi että pääsisi ajan tasalle. Mutta kun rahaa ei ole, niin kertauksia ei tule.  :rollaus:

edit: lisätty toinen video aiheesta
edit2: Haha, Taistelu-videossa 2:25 eteenpäin oman varusmiesajan kouluttaja äänessä. Hieno mies.


« Viimeksi muokattu: 18.02.2013 18:07 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Re: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #419 : 18.02.2013 17:08 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Saisivat vielä kehittää sitä sissisodankäyntiä, kuten vähän aikaa sitten ehdotettiin. Parin kämäsen ohjuksen hinnalla kouluttaisi reservistä pari tuhatta tarkka-ampujaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines