Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 15
Tulostusversio
Aihe: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS  (Luettu 101747 kertaa)
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #90 : 24.08.2007 20:13 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Eilen kävin Kapteenin haastattelussa ja TJ 133 on nyt varmistettu. Pelkäsin jo aukkiin joutumista kun olin sinne jo esivalittunakin.

Vuosangan leiri oli ihan kiva vaikka aamulla hajotti ihan yli paljon. Ja alkoi kyllä olemaan ikävä omaa punkkaa ja suihkua. Taisteluammunta oli yllättävän kivaa varsinkin poteroammunta, jossa meille annettiin kovia piippuun ja sitten vaan räikytimme menemään kohti esille tulevia maalitauluja.

Ei se 80km:n pyörämarssikaan niin paha ollut. Matka oli suurimmaksi osaksi melko tasaista ja helposti poljettavaa. Jalat vaan meinas pettää ja jatkuva flunssa haittasi. Ja vauhti on matelua ja matka kestikin noin 10 tuntia.

Ja ennen leiriä ollut taistelijan perustutkintokin oli niin lepiä ettei jätkeä. Suoritat viiden minuutin rastin jonka jälkeen jonotat sen puoli tuntia.

Mutta on se helmee päästä kahden viikon jälkeen taas kotiin ottamaan lepiä.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #91 : 24.08.2007 21:29 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 506 Basaaripisteet: 4 Profiili Joo-o, jouduin sitten lääkintämieheksi päivä ennen valaa. Vittu että vituttaa niin vitusti.

Valaoppitunnin alussa alettiin sattumanvaraisesti repimään porukkaa spolleiksi ja lämäreiksi, lämäreiden kohdalla luokka jaettiin ylioppilaihin ja loppuihin, itse menen luonnollisesti ylioppilaiden puolelle. Sitten joukosta valitaan sattumanvaraisesti viisi alokasta, jotka pakotetaan haastatteluun. Ilmaisen selvästi ja moneen kertaan, että en todellakaan ole menossa. Joudun lämäriksi.

Hetki sitten olin vielä varma 6kk:n viestimies. Eli silmänräpäyksessä 3kk lisäpalvelusta paikassa, jonka vanhoillisia ja uppiniskaisia tapoja inhoan päivä päivältä enemmän.


Sivari vaikuttaa kutkuttavan hyvältä vaihtoehdolta tällä hetkellä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #92 : 24.08.2007 22:47 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 931 Basaaripisteet: 3 Profiili Jes! Tämä oli hyvä viikko. Alkuviikko olimme leiriytyneenä ampuratojen läheisyydessä toimien ampumakisojen toimitsijoina. Saimme toiminnastamme hyvää palautetta. Keskiviikkona palasimme kasarmille ja saimme kuulla, että ilmoitustauluille on ilmestynyt nippu, jossa lukee, mihin AUKiin kukin on päässyt. Kipin kapin listaa katsomaan ja ilokseni huomasin päässeeni viestijoukkueeseen. Echo– ja Foxtrot–joukkueet ovat olleet kyllä P–kauden parhaimpia joukkueita ja sen näkee siitä, kuinka paljon kummastakin joukkueista on päässyt porukkaa linjoille, jonne otetaan vain vähän porukkaa. Minunkin tuvasta neljä pääsi viestiin ja kaksi kivenkoviksi tiedustelijoiksi. Sen sijaan A–, B–, C– ja D–joukkueen äijistä suurin osa päätyi jääkärilinjalle. Viikon kruunasi tänään sotilasvala. Kaikki sujui ihan OK. Laulut ja valan vannominen onnistuivat erityisen hyvin. Nyt valalomaa maanantaihin saakka.

« Viimeksi muokattu: 24.08.2007 23:35 kirjoittanut Joel-san »
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #93 : 25.08.2007 00:31 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili VALA-ASENTO


Ei sitten Scarf muuta kuin metsään mittaamaan rektaalilämpöä movettajilta!
N
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #94 : 25.08.2007 18:01 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 5 Profiili Elä tsemppaa, ota vemppaa.

Täälläkin on perjantaista asti ollut 6kk palvelus confirmed. Tiukille kyllä veti, kun kaikkien varsinaisten haastattelujen jälkeen yksikkömme varapäällikkö veteli vielä hihasta tuolla Vuosangassa, ja pyysi perustelemaan että miksi en halua AUKiin. Sillä oli kuulemma pari "pätevää mutta halutonta" harkinnan alla. Sen ilmiselvän(en halua, tahdo, pysty enkä kestä) lisäksi perustelin miehistö-kaipuutani keväisellä teatterityöskentelyllä ja muilla tanssijutuilla. Koko viikon jännitti ihan pirusti, että uskoiko se, ja melkoinen kivi vierähti sydämeltä kun en nimeäni valittujen listasta perjantaina löytänyt. Mukavaa, että tämä järjestyi näin, ilman että tarvitsi perseillä itsensä sieltä ulos.

Vuosangassa oli mullakin ihan mukavaa. Ilmat hellivät kerrankin, ja ammunnat olivat pääosin veikeää touhua, syöksyillä kovat piipussa pusikkoihin räimimään. Iltanuotsikalla oli fiilistä, ja unikin maistui teltassa todella hyvin. Totta puhuen liiankin, sillä unta näillä leireillä jää selkeästi eniten kaipaamaan. Minua väsyttää päivästä toiseen kassulla, saati sitten kun leirillä on mahdollisuus maksimissaan reilun neljän tunnin uniin. Ensimmäisenä yönä olin kipinässä 4-5, toisena taas 3-4, ja kumpanakaan kertana ei enää ollut järkeä alkaa uudestaan nukkumaan, kun herätys on kuitenkin puolen tunnin sisään kipsun loppumisesta.

Myöskin pyörämarssi sujui nopsaan, kunhan alkuhatutuksesta selvisi, ja kasarmillepääsy iltahämärissä oli varsin hienoa. Suihkuun ja nukkumaan. <3

Ensiviikolla olisi sitten p-kauden lopuksi yksikönvaihto, joko 1.VK:hon tai EK:hon. Vähän se harmittaa, sillä sekä kouluttajissa että johtajissa on meillä pirun asiallista porukkaa, eikä uusien tuttavuuksien tapoihin juuri nyt hirveästi kiinnostaisi tutustua. Vaan eiköhän se siitä, ja todennäköisesti osa alikessuistakin siirtyy mukana.

Kohti tammikuuta.


Peeäs. Näinkös mie sua zoukka tuossa alkuviikosta kirjastossa? Alkaa naamamuisti tehdä tepposia tuossa lyhyiden hiusten maassa. Ja vielä kun olit mennyt torstaista koneaikaasi aikaistamaan, niin en silloinkaan päässyt itse teosta yhyttämään. ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #95 : 25.08.2007 19:00 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili
Ensiviikolla olisi sitten p-kauden lopuksi yksikönvaihto, joko 1.VK:hon tai EK:hon. Vähän se harmittaa, sillä sekä kouluttajissa että johtajissa on meillä pirun asiallista porukkaa, eikä uusien tuttavuuksien tapoihin juuri nyt hirveästi kiinnostaisi tutustua. Vaan eiköhän se siitä, ja todennäköisesti osa alikessuistakin siirtyy mukana.

1 vk:ssa on rennot kouluttajat. Parilla alikessulla on kusta päässä, mutta varsinkin kokelaat on tosi mukavia. Vittumaisin alikessu on saanut lempinimekseen Predator.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #96 : 30.08.2007 18:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 041 Basaaripisteet: 14 Profiili Jees aukin vältin ja pääsin TULENJOHTOMIEHEKSI/viestimieheksi tulenjohtopartioon. Ilokseni sain kuulla, että tämä poppoo ei enää neljään kuukauteen pahemmin mudissa ryönää. Yliluti tosin sanoi, että minä saan kuulemma tämän jälkeen "rankaista itseäni" ja kokeilla rajojani oikein kunnolla :(

No mikään ei voi olla nurmiporaa pahempaa joten ehkä se neljä kuukautta vielä kestetään. Saatan silti hypätä marraskuussa maitojunalla sivariin jos vain päästävät ja hyvä paikka löytyy. Yksi päivä inttiä = kaksi päivää sivaria :P


Maanpäällinen helvettihän tämä edelleen on ja kuten Scarf jo mainitsikin niin saatanan epälooginen ja vanhoillinen myös. Mätäpaise Suomen sivistysvaltiossa.

EDIT: Niin ja kuntsarin ammuin tietenkin ATT:ssä. Eihän sitä merkkiä kehtaa pitää erkkikään puvussa, mutta se loma oli JEES. Ja vihaan vielä sitä vitun RK:ta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #97 : 30.08.2007 19:15 »
Kratos Jäsen Viestejä: 5 Basaaripisteet: 0 Profiili
Maanpäällinen helvettihän tämä edelleen on ja kuten Scarf jo mainitsikin niin saatanan epälooginen ja vanhoillinen myös. Mätäpaise Suomen sivistysvaltiossa.

Käymättä sama. Totaalisen uudistuksen tarpeessa. Itse toki todennäköisesti tulevaisuudessa sen käyn, koska niin pääsee helpoimmalla, tämän jälkeen tosin luovun sotilaspassistani heti. Tai sitten käyn suoraan sivarin, joka tosin on rangaistuksenomainen pituutensa takia.

Mitä ekaa sivua lueskelin hieman, niin patrioottista porukkaa täällä.  :???:
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #98 : 30.08.2007 19:48 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 931 Basaaripisteet: 3 Profiili Maanantaina alkaa AUK ja jo huomenna muutto viestikomppanian tiloihin. Lomaa piti olla tämä viikonloppu, mutta eipäs olekaan, koska meillä on suuri ”tarve” opetella jälleen rynnäkkökiväärin, käsikranaatin ja kevyen kertasingon käyttöä koko viikonlopun ajan. Minä, kun luulin, että ne piti jo osata, kun taistelijantutkintokin on jo ollut. 1. JK:hon jääkärilinjalle jäävät sen sijaan menevätkin viettämään lomaa. Jassoo.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #99 : 31.08.2007 04:13 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mitä ekaa sivua lueskelin hieman, niin patrioottista porukkaa täällä.  :???:
Huomenna olen selvin päin ja kerron kuinka patrioottinen olen. Sitä ennen laitan panssarivaunun kuvan:
N
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #100 : 31.08.2007 08:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 766 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.iltalehti.fi/uutiset/200708316528669_uu.shtml


Varsin mielenkiintoista. Ruotsissahan on tällä hetkellä käytössä "valikoiva asevelvollisuus", jossa oikeasti motivoituneet otetaan armeijan harmaisiin.  Olisi mielenkiintoista nähdä Suomen reaktiot jos Ruotsi pudottaa asevelvollisuuden kokonaan pois.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #101 : 31.08.2007 08:37 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 614 Basaaripisteet: 2 Profiili
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200708316528669_uu.shtml


Varsin mielenkiintoista. Ruotsissahan on tällä hetkellä käytössä "valikoiva asevelvollisuus", jossa oikeasti motivoituneet otetaan armeijan harmaisiin.  Olisi mielenkiintoista nähdä Suomen reaktiot jos Ruotsi pudottaa asevelvollisuuden kokonaan pois.

Eikös se ole täysin arpapeliä? Eli ne jotka inttiin Ruotsissa joutuvat, se on vain "paska säkä".
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #102 : 31.08.2007 18:15 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Kyllä siellä kai katotaan sellaisia seikkoja kuin opinnot, perhetilanne, työura yms. eikä ihan arvalla porukkaa armeijaan heitetä. Eli jos on sellainen elämäntilanne, ettei armeija oikein sovi kuvioihin, otetaan sinne joku muu.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #103 : 31.08.2007 19:53 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 931 Basaaripisteet: 3 Profiili Voi vittu... Elämäni aikana ei varmaan koskaan ole vituttanut näin paljon kuin nyt. Siirryttiin tänään viesti-AUKiin. Meille oltiin kerrottu, että meistä valmiusjoukkohepuista piti muodostaa oma viestijoukkue, jolla on oma 1. JK:sta tuttu kouluttaja ja johtaja.

No ei helvetissä, meidät sekoitettiin muiden kansallisen puolen viestivässyköiden kanssa sekaisin. Nämä jätkät eivät osaa edes marssia, saatana. Helvetti, kun minulle ei napsahda oppilasjohtajan nakkia kertaakaan koko AUKin aikana. Kyllä puntit tutisisi silloin ja ruodutkin särmäisi.

Meno muutenkin aivan naurettavaa löysäilyä. Järjestäytyessä kävellään, muotoja ei osata täyttää oikein ja movettajia oikein paijataan päähän. ”Jos ette jaksa juosta pihakolmion ympäri, niin menkää vemppamuotoon vaan.” Voi jumalauta, pihakolmion ympäri juokseminen piti olla rangaistus paskasta toiminnasta.

Jos meistä kunnon jätkistä olisi tehty se oma joukkue, me olisimme pyyhkineet lattiaa muilla joukkueilla. Nyt on vaikea päästä loistamaan tai ylipäänsä suoriutua mistään mallikkaasti, kun joukkue täynnä näitä riippakiviä. Pahiten tässä kuitenkin vituttaa se, että meitä kusetettiin täysin ja lupaukset jäi lunastamatta. Kyllä nyt on ikävä takaisin 1. JK:hon.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #104 : 31.08.2007 21:15 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Ynseä TJ 126.

P-kausi takana ja viestihommat edessä. Eilen otimme koko oman kaapin sisuksen kantoon ja vaihdettiin tuvat. Itse olen meidän tuvan ainoa 1.vk:n heebo(jes). Aluksi oli vähän orpo olo, mutta ihan rentojahan nuo tupakaveritkin oli. Muutenkin tuntui, että armeija olisi alkanut alusta, koska heput ja uudet alikessut on ihan tuntemattomia. Ja kuri oli muutenkin entistä rankempaa(väliaikaista toivottavasti). Ja 2 vk:ssa on varmaan ollut vähän rankempi kuri, koska tuntuu siltä koko ajan että muut sykkii ja itse yritän vain pysyä siinä sykkeessä mukana.

Sekin vähän jänskättää kun viestihommista on annettu aika vähän infoa, että mitä sitä sitten oikein tehdään.

http://tj.ryttyla.com/
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #105 : 01.09.2007 12:17 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 5 Profiili
Voi vittu... Elämäni aikana ei varmaan koskaan ole vituttanut näin paljon kuin nyt. Siirryttiin tänään viesti-AUKiin. Meille oltiin kerrottu, että meistä valmiusjoukkohepuista piti muodostaa oma viestijoukkue, jolla on oma 1. JK:sta tuttu kouluttaja ja johtaja.

No ei helvetissä, meidät sekoitettiin muiden kansallisen puolen viestivässyköiden kanssa sekaisin. Nämä jätkät eivät osaa edes marssia, saatana. Helvetti, kun minulle ei napsahda oppilasjohtajan nakkia kertaakaan koko AUKin aikana. Kyllä puntit tutisisi silloin ja ruodutkin särmäisi.
Niin että 2.VK:hon siirryit. Sano kavereille terveisiä. ;D

Tuota, taatusti meno on leppoisampaa kuin jossain jäkkipesäkkeessä. Ja muutenkin tavat vaihtelevat yksiköittäin varsin paljon. Meillä kävellään järjestäytyessä, juostaan ojennettaessa, ja näin edespäin. Itse koin vähän samoja fiiliksiä 1.VK:hon siirtymisestä. Pinkka-punkkia niillä ei ole suunnilleen koskaan(en valita), jäpittäessä äijät nojaa sänkyihin ja ottaa suunnilleen nokosia ja muuta sellaista. Lisäksi stressaa se, että yksikössä on noin miljoona alikessua, joita pitäisi nyt sitten alkaa opettelemaan. Ja koksut päälle. Koko homma suunnilleen alusta. Onneksi omiakin johtajia tuli vino pino mukana, niin on jotain pohjaa.

Siitähän tässä kuitenkin on kyse, että oma maa mansikka. Tough luck. Nyt on korpisotureidenkin opeteltava sopeutumista. ;)


Muutto oli kyllä kokemus sinänsä. Koko Puolustusvoimien tarjoama maallinen omaisuus kerralla selkään ja pihalle. Täkyvarustus sanan varsinaisessa merkityksessä. Hyvä kun jaksoi portaat kolmanteen kerrokseen kivuta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #106 : 01.09.2007 14:19 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Missä tuvassa Sharkie on?
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #107 : 01.09.2007 18:53 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 931 Basaaripisteet: 3 Profiili
Siitähän tässä kuitenkin on kyse, että oma maa mansikka. Tough luck. Nyt on korpisotureidenkin opeteltava sopeutumista. ;)
Ei tässä mistään sopeutumisesta ole kyse. Ei tarvitse sopeutua, kun voi olla ihan nollat taulussa tällä kurilla. Vituttaa vain, että me emme tule siis mitä ilmeisimmin saamaan minkäänlaista kansainvälistä koulutusta koko AUKin aikana, josta meille oltiin puhuttu. Muut pienemmät, mutta silti merkittävät vitutuksen aiheet olenkin jo luetellut.

Niin ja minä en siis palvele missään Kajaanissa. Säkylässä on vain yksi VK.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #108 : 02.09.2007 15:23 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 5 Profiili
Niin ja minä en siis palvele missään Kajaanissa. Säkylässä on vain yksi VK.

Tämänhän minä itse asiassa tiesinkin, mutta ei jostain syystä käynyt mielen vieressäkään. Armeija siis tosiaan tappaa aivot ja ajattelukyvyn...

Vaan Säkylä selittäneekin paremmin sen vituttavan löysäilyn.

Missä tuvassa Sharkie on?

Heh, aioinpa viestisi luettuani kysäistä ihan samaa. Tupa 11.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #109 : 02.09.2007 22:15 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Joel-san, mä ehdotan että sä pyrit pääsemään Haminaan reserviupseerikoulutukseen. Siellä saa ryynätä, särmätä ja kokeilla rajojaan oikein olan takaa ja muutkin oppilaat ovat hyvin motivoituneita. Bonuksena mainittakoon kyydit helikopterilla ja rynnäkköpanssarivaunulla.

Vaikutuksista KV-koulutukseen en osaa juuri mitään sanoa kun en itse palvellut Säkylässä, mutta ainakin eräs hyvä ystäväni lähti Säkylästä Haminan tulenjohtolinjalle, palasi kurssilta yksikön primuksena ja pääsi korkean tason hommiin RDF-joukkoihin. Loppusota Liettuassa ja muuta mukavaa.
N
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #110 : 02.09.2007 22:25 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili
Heh, aioinpa viestisi luettuani kysäistä ihan samaa. Tupa 11.

Juu. Eli meikäläinen on se yksinäinen 1. vk:n heppu. Saatan jo erään henkilön sukunimen perusteella arvata kuka se Sharkie on. Ihan kiva nähdä livenä muitakin pelaajalaudan heppuja.

Maanantai iltana tulee taas hajoaminen, kun pitää mennä takaisin ja seuraava viikonloppu kiinni. Mutta ensiviikon ohjelma oli onneksi aika helppo ja e-kauden myötä koulutuskin muuttuu.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #111 : 03.09.2007 14:20 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tänään oli sitten kutsunnat. Alkuun sama kutsunta-info kuin jo viime viikolla ja sen perään sitten reilu 4h jonossa seisomista.

Nooh, pääsin kuitenkin sinne minne halusin eli
KarLsto II/08

Olipas hyvä etten joutunut minnekään Kajaaniin. Nyt ehtii käymään iltalomillakin kotona kun matkaa palveluspaikalle on alle 30km.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #112 : 20.09.2007 22:58 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Oho. Sain tänään postia puolustusvoimilta: "Teidät on kutsuttu vapaaehtoiseen kertauharjoitukseen 19.-21. 10." Hieman yllättävää. Kun näin kirjeen lähettäjän oletin välittömästi että siellä olisi nyt se kirje jossa mut siirretään sotilaspoliiseista lääkintäjoukkoihin. Periaatteessa olisi kyllä mukava mennä tapaamaan vanhoja ystäviä joita en ole nähnyt kuin satunnaisesti palveluksesta vapautumisen jälkeen, ampuminen ja sotaleikit ei vaan oikein tässä vaiheessa enään nappaa. What to do?

Outoa. Pääsin intistä heinäkuussa 2005 ja tätä pv:n järjestämää vapaaehtoista kertausviikonloppua ennen mut on kutsuttu jo kertaalleen tavallisiin kertausharjoituksiin ja kertaalleen maanpuolustusjärjestön vapaaehtoisiin kertausharjoituksiin. Jos mä tällä tahdilla kävisin näissä niin Tarja ylentäisi mut kolmen vuoden kuluttua luutnantiksi.
N
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #113 : 20.09.2007 23:05 »
despo Jäsen Viestejä: 5 293 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tänään oli sitten kutsunnat. Alkuun sama kutsunta-info kuin jo viime viikolla ja sen perään sitten reilu 4h jonossa seisomista.

Nooh, pääsin kuitenkin sinne minne halusin eli
KarLsto II/08

Olipas hyvä etten joutunut minnekään Kajaaniin. Nyt ehtii käymään iltalomillakin kotona kun matkaa palveluspaikalle on alle 30km.

Viittitkös joku ystävällinen sielu nopeasti heittää, mitäs kaikkea muuta kutsunnoissa oikein tehdään niiden haastattelujen lisäksi? Kuntotestiä luvassa?
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #114 : 20.09.2007 23:11 »
voEtto siinähän kärvistelet! Jäsen Viestejä: 38 Basaaripisteet: 0 Profiili
Viittitkös joku ystävällinen sielu nopeasti heittää, mitäs kaikkea muuta kutsunnoissa oikein tehdään niiden haastattelujen lisäksi? Kuntotestiä luvassa?

Vuosi sitten ainakin myö vain istuttiin koko päivä, juotiin kahvia, kuunneltiin puheita, katottiin Pelastakaa sotamies Hytönen -sarjaa ja jonotettiin lääkärille ja haastatteluihi. Lääkärintarkastus kesti 2min, haastattelut toisen samanlaisen.

Tikkakoski kutsuu ensi kesänä \o/
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #115 : 20.09.2007 23:16 »
despo Jäsen Viestejä: 5 293 Basaaripisteet: 9 Profiili Meikäläiselläkin koittaa tosiaan kutsunnat tuossa marraskuussa. Ihan vielä ei ole selkeää kuvaa, minne sitä pyytäisi pääsevänsä, joten tuli mieleen että voisihan sitä kysyä täälläkin. Helsingissä siis asun, ihan Ivaloon saakka en viitsisis raahautua...

Suositelkaas jotakin varuskuntaa tai vaihtoehtoisesti kertokaa paikat, mitä kannattaa välttää viimeiseen asti. Kertokaa hyviä ja huonoja puolia jos jaksatte.
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #116 : 21.09.2007 00:52 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Minulla oli kutsunnat viime marraskuussa ja hieman ikävin mielin sinne lähdin. Tuomio oli b-mieheys Santahaminassa kesällä -08.

Tuolla paikalla ei minulle niin hirveästi ollut väliä, kun ei armeija todellakaan ole minulle elämää suurempi asia. Mutta toisaalta tuo passaa oikein hyvin, sillä asustan tällä hetkellä Helsingissä. Välimatka ei siis tule olemaan kovinkaan suuri. Jos siis armeijaan päätän mennä.

Mikäänhän ei ole vielä varmaa, sillä vastustan sotaa ja armeijaa. Minulla on myös polvilumpion chondromalacia, jonka takia sain b-paperit. Kutsuntalääkäri käski minun käydä ortopedillä tuon vuoksi ja sanoi, että jos ortopedi on sitä mieltä, että minulle kannattaisi antaa c-paperit, minä saan ne. Vapautus rauhan aikana on vielä mahdollista saavuttaa.

Pitääkin piakkoin varata aika ortopedille... :rollaus:
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #117 : 21.09.2007 08:18 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mikäänhän ei ole vielä varmaa, sillä vastustan sotaa
Aika harvassa taitavat olla ne ihmiset jotka kannattavat sotaa, rattijuoppoutta tai pedofiliaa.

Polven rustovammat on kyllä sellasia ettei niiden takia tosiaan välttämättä kannata armeijaan mennä.
N
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #118 : 23.09.2007 16:44 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 5 Profiili Jep, eritoten polvi- ja selkävaivat ne ottaa vakavasti näissä ympyröissä. Ja asia on ehdottomasti parempi hoitaa kuntoon edeltäkäsin. Inttiin mentyään onkin jo vähän vaikeampi saada buranapusseja sylkevää hoitsua ottamaan asiaa vakavasti. Inttikaverini oli ainakin kuukauden ellei pari vempalla ja 600-burana-kuurilla polven rasitusvamman takia, kun veksissä halusivat "tarkkailla tilannetta vielä hetkisen ennen toimenpiteitä". Onneksi julli pääsi kirjuriksi, eikä liikunnan paljous enää tuota ongelmia...
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS « Vastaus #119 : 23.09.2007 17:35 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Kannattaa vaan ottaa ne c-paperit vaikka väkisellä. Voit sitten käyttää ajan johonkin hyödylliseen esim. opiskeluun tai työhön. Ei sinne paskaan kannata mennä.

Itsellä on nyt ollut koko viikonlopun kuume ja meen varmaan heti huomenna veksiin.

Ja vähän on alkanut tuo sivarikin mielessä pyöriä... :rollaus:
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 15
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines