Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Aihe: 10 vuotta Pelaajalautaa  (Luettu 27519 kertaa)
Re: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #30 : 06.07.2020 11:03 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 931 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Paljon tulee seurattua nykyään, mutta vähemmän kirjoiteltua. Perhe-elämä ja pelaamisen niukkuus vaikuttaa kyllä paljon. Mukava kuitenkin huomata, että vaikka maailman meno on muuttunut älyttömäksi niin pelaajalaudalla on silti suhteellisen monipuolinen ja järkevä meininki.
Play-Asia
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #31 : 06.07.2020 11:49 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Täällä tulee edelleen kaikkien vuosien jälkeen joka päivä käytyä tarkistamassa, onko uusia viestejä.

Maailmanmeno tosiaan täysin järjetöntä nykyisin. Pelaajalauta tasaisen varma vuodesta toiseen. Enpä ole pelaajaboardia käynyt katsomassa aikoihin, onko se tosiaan hiljennyt? Itse Ephramin tapaan pidän kyllä foorumeista. Onneksi eivät ole kokonaan kuolleet pois.
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #32 : 06.07.2020 11:58 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 153 Basaaripisteet: 0 Profiili
Enpä ole pelaajaboardia käynyt katsomassa aikoihin, onko se tosiaan hiljennyt? Itse Ephramin tapaan pidän kyllä foorumeista. Onneksi eivät ole kokonaan kuolleet pois.

Ehkä yksi viesti viikossa jos sitäkään. Uutiset kyllä kerää kommentteja aiheesta riippuen aika paljonkin, mutta foorumi on kuollut.
Välillä jossain uutisessa voi olla pitkiäkin viestejä ja keskustelua, mutta ei ne tajua sitä mennä jatkamaan sinne foorumin puolelle ja kun uutinen tipahtaa etusivulta pois niin tietenkin se keskustelu loppuu myös siihen.
tallennettu
Re: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #33 : 06.07.2020 12:23 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Eli Lauta > Board virallisesti kaikilla mittareilla. Sankarijoukkomme haistoi uppoavan laivan jo Herran vuonna 2007. :D

Kyllähän tästä lautaporukasta on jonkinlainen elämäntapa tullut. Kolmisen vuotta sitten jo näemmä mietiskeltiin, että kaikilla on kiire ja viesteissä laatu korvaa jo isosti määrää (toivottavasti), mutta ei oikein osaa pysyä poissakaan. Sama meininki jatkuu edelleen, lankku refreshautuu about päivittäin, ja nythän täällä on ollut taas aika aktiivistakin! Kiitos pakkokotihiireilyn, uusien konsolien, musa äänestyksen, kadonneen nolladeadzonen metsästyksen, TLOU2:n ja tietysti, kuten aina, Epin.

Jatketaan samaan malliin!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #34 : 06.07.2020 13:16 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ohhoh, onpa jännä. Lauta siis todella "outlived" boardin.
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #35 : 06.07.2020 15:41 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Varmaan ainoa foorumi, jolle enää ylipäätään kirjoittelen. Parhainta tässä paikassa on ehdottomasti muiden pelifiilistelyjen lukeminen. Etenkin Ephramin Switch-pelien hehkutukset ovat olleet ehkä parasta sisältöä viimeisen kolmen vuoden aikana.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #36 : 06.07.2020 17:36 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Eipäs tästä tullutkaan Hautalautaa.

Edelleen tulee useasti päivässä tarkastettua viestit vaikka oma pelaaminen hiipuukin koko ajan. (Harkinnassa on kylläkin ps5 sitten aikanaan).

Maailman meno ja some siinä sivussa muuttuu hullummaksi hetki hetkeltä mutta lauta on ja pysyy järkinetin kannalla. Siitä kiitos kaikille.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #37 : 06.07.2020 17:57 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 907 Basaaripisteet: 0 Profiili Pelaajalauta elää itseasiassa uutta renesanssiaan. Tilastojen valossa ollaan kolmeen vuoteen kovimmat lukemat isketty viestejä eetteriin. Viimeksi vuonna 2017 oli samanlaista tulitusta. Nyt on tälle vuodelle jo kaksi yli 200 viestin kuukautta alla.

Pitkään vaellettiin pimeydessä, useita vuosia. Tässä välissä vain sitkeimmät taistelijat Ephram ja Partajeesus kuljettivat soihtua elossa seuraavalle vuosikymmenelle. Usein mietin oliko tämä jo tässä, sammuuko liekki ja murtuu viimeinenkin linnoitus. Ja kun kaikki toivo oli jo menetetty Ephramin postatessa ties kuinka monennetta triplapostausta, saapui Gandalf Helmin syvänteeseen COVID -19 muodossa ja keräsi viimeiset taistelijat yhteen. Aate elää, vastarintaliike on harventunut, mutta elossa.

Ja mitä korvani kuulivatkaan? Pelaajalehden foorumi (Mordor) on kuollut? Eipä olisi aikoinaan arvannut, että ei kaupallinen (riippumaton) aatteen palosta perustettu Pelaajalauta veisi lopulta pidemmän korren.

No vitsit sikseen, olen itsekin tukenut lehteä ostamalla irtonumeroita kaupoista ja viimeksi tilasin tuon 6kk digijakson ihan support mielessä ideana tukea rohkeaa askelta kohti digitalisaatiota. Ja itse lehteä tai sen tekijöitä vastaan ei ole koskaan ollut mitään antipatioita. Puha varsinkin on suomalaisen pelijournalismin Jeesus. Onhan meistäkin moni ollut lehteä tekemässä tai edelleen on.

Silti ajatusleikkinä, mukava miettiä olisiko pelaajalaudan ja lehden yhteiselo lopulta ollut parempi vaihtoehto pidemmällä aikavälillä myös kaupallisesti? En osaa sanoa montako tilaajaa tuli foorumien siirryttyä vain tilaajille, joten varmasti vain itse lehden tekijät tietävät oliko tämä hyvä liike. Lisäksi en tiedä minkälainen foorumin taso on tai oli, en itse ole käynyt lehden foorumeilla vuosikymmeneen. Toisaalta olisiko Pelaajalauta ollut niin helvetin hieno, suomen hienoin pelifoorumi ellei se olisi eronnut aikoinaan lehdestä?

Lautalaisten kesken on pelattu kaikkea mitä voi pelata, gamblattu vaimolta saadut viikkorahat, dokattu kunnes JayeizHilla tulee kotiintuloaika vastaan, treenattu Arnoldin Golden Sixit , "keskusteltu" politiikasta ja heitetty herjaa rankasti yli vuosikymmenen. Siinä välissä keskusteltu joskus myös peleistä. Meistä on tullut siis ystäviä. Siinä on se syy miksi tämä paikka löytyy jokaisen meistä kirjainmerkeistä ja miksi sivu aukeaa aina kerta toisensa jälkeen, jokainen päivä, vaikkei mitään sanottavaa olisikaan.

Nalle Puh kuvaa nykyistä lautakulttuuria hyvin.

Nasu tuli Puhin vierelle.
”Puh?” kuiskasi hän.
”No mitä?”
”Ei mitään”, sanoi Nasu ja
otti Puhin käpälästä kiinni.
”Tarkistin vain, että olet siinä, Ystäväni.”


You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #38 : 06.07.2020 19:16 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 573 Basaaripisteet: 4 Profiili Olisi kyllä jännä päästä lukemaan sitä OG Pelaajaboardia. :lol: Joskus löysin ikivanhoja kirjoituksiani Peliplaneetan foorumilla (Gba ja migge olivat muistaakseni myös tuolla?) ja ne olivat kyllä cringeworthy-kamaa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #39 : 06.07.2020 19:21 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Epäaktiivisuus on tosiaan omalla kohdallanikin johtunut pelaamisen vähentymisestä/suppeutumisesta, mutta paljon on ollut hinkua laittaa fiilistelyjä niistä harvoista peleistä, mitä vielä tulee pelattua, jos vaan saisi aikaiseksi. Täytyy kyllä antaa propsit epille, Partajeesukselle ja Scarfille inspiroivista ja intohimoisista postauksista, jotka ovat pitäneet epäilemättä lautaa elossa.

Seuraavaa miittiä odotellessa!
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #40 : 06.07.2020 21:06 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Olipa loistava postaus GBA  :)

Joo, originaali pelaajaboardia olisi hauska päästä lukemaan.  :lol: Enpä muistanut, että tuo oli se syy laudan perustamiselle. Itsekin tuli otettua digitilaus vuodeksi nyt koronan alussa ihan tukeakseni lehteä ja onhan sitä kiva lukea. Onpa pelaajacastia tullut myös kuunneltua kaikki nämä vuodet.
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #41 : 06.07.2020 21:51 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Pelaajalautahan on Resetera ennen Reseteraa, sillä erotuksella, että täällä on muitakin kuin äärivasemmistolaisia hysteerikkoja  ;D

Otetaanpa nyt oikein muisteloiden kunniaksi ihka alkuperäinen avatar ja vanha sigu käyttöön. Kaikki eivät ehkä muistakaan, että laudalle voi hostata filuja josta avatarini löysinkin! Paintilla aikanaan taiteiltu. Maailma tosiaan muuttuu, mutta lauta pysyy. Laudan vahvuus on muutaman sitkeän postaajan (hyvä Epi!) lisäksi tietenkin järkevä ilmapiiri ja erilaisten mielipiteiden kirjo. Täällä ei tarvitse jäkittää.

Itse olen välillä sortunut lähinnä vain paskapostaamiseen ja aionkin vähentää sitä vähintään 1% tästä eteenpäin.


« Viimeksi muokattu: 06.07.2020 22:00 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #42 : 06.07.2020 21:59 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Olisi kyllä jännä päästä lukemaan sitä OG Pelaajaboardia. :lol: Joskus löysin ikivanhoja kirjoituksiani Peliplaneetan foorumilla (Gba ja migge olivat muistaakseni myös tuolla?) ja ne olivat kyllä cringeworthy-kamaa.

Muistaakseni joku vuosi sitten oli vielä luettavissa joitain valikoituja ketjuja vanhan boardin ajalta jossain arkistossa/waybackmasiinassa/jotain. Itse olin ainakin junnuna netissä ihan super-pikkuvanha ja vähän pätemistarpeinen, mikäli oikein muistan, joten cringeirvistykset olisivat varmasti taattuja, jos postauksiin pääsisi vielä käsiksi. Toisaalta, niillä tyyleillä irtosi Neonomidelta vuoden boardilainen -ääni joku vuosi, ja sen jälkeen ei sitten olekaan mikään saavutus enää tuntunut miltään. :D

(EDIT. Nopealla tsekkauksella ihan hyvin löytyy 2003 eteenpäin snapshotteja Boardien pääsivuista Wayback Machinella, ja jo niistä näkymistä meinaa tulla nostalgiaöverit. Varsinaisten triidien pariin ei kuitenkaan taida päästä.)

Ja Gba yrittää täällä oikeasti saada jengiä itkemään. <3 Tarjoaisin kolpakon, jos oltais samassa tilassa.

Finngamer, joko aletaan katsoa slottia syksyn pelimiitille?


« Viimeksi muokattu: 06.07.2020 22:12 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #43 : 06.07.2020 22:21 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 696 Basaaripisteet: 2 Profiili Onhan tässä aikaa vierähtänyt. Kun katsoo rekisteröitymispäivää tänne ja sitten vielä pelaaja boardille, sitä ei tiedä kumpi on päälimmäisenä mielessä, se että kuinka vanha on nyt, vai se kuinka kauan on samoissa piireissä pyöritty. Ja tottahan se on, tuleehan täällä käytyä joka kerta kun kone on päällä. Eli käytännössä lähes joka päivä. Jos ei muuta kuin vain katsomassa tilanne. Siitä on vain tullut tapa, sen tekee vähän huomaamatta.

Pelaajaboard on tosiaan aika latistunut. Olen pyörinyt sielläkin jonkin verran ja joskus jotain heittämässä. Mutta onhan se porukka... erilaista siellä. Joskus olisi kiva saada pientä vihjettä minkä ikäinen kaveri on näppäimistön takana, koska rakastan lähes sairaalla tavalla väittelyä ja kiistelyä. Mutta jos netin toisessa päässä on, sanotaanko kaveri joka ei ole nähnyt edes Xboxin julkaisua tai edes PS4:n julkaisua, eihän siitä oikein saa sitä irti mitä toivoisi. Joten, itseltäkin on jäännyt aika vähiin sielä pyöriminen, vaikka uutisia tuleekin seurattua sieltä enemmän tai vähemmän vakituiseen ja joskus heitettyä jotain kommenttiakin. Tosin myönnän että on siellä muutama ihan ok keskustelija joista saa irti kunnon tekstiä. Heitin siellä pienen keskustelun aloituksen joskus tämän vuoden puolella next-genistä ja odottelin josko saisi jotain kaikua tai lähtisikö siitä keskustelua, mutta eipä siihen kukaan tarttunut.
Lehteä tulee itseasiassa tilattua vieläkin. En muista olenko katkaissut tilausta ikinä :rollaus: Taitaa siis löytyä jokainen pelaajalehti mit' on ikinä tullut jostain laatikosta. Tosin viime aikoina olen miettinyt entissä enemmän lehden lopettamista. Jotenkin Huttusen pois lähtö tuntui hassusti tietyllä tapaa symboliselta ja että itsekkin on ohittanut lehden kohderyhmän aikaa sitten. Mutta, onhan siellä kuitenkin juttua peleistä. Ja joka lehteä tulee kuitenkin luettua, joten toistaiseksi saa tulla kotiin. Talouselämälle ja työhön liittyvään lukemiseen on kuitenkin hyvä olla jokin rennompikin vaihtoehto.

Eniten vanhasta foorumimeiningistä kaipaan sitä aikaisemminkin mainitsemaani väittelyä. En tarkoita ettenkö olisi tyytyväinen laudan keskusteluihin, täällä harvemmin tulee niin vastakkaista ajattelua vastaan että suurempaa väittelyä saisi aikaiseksi. Vaikka Koronasta saatiin piristävää vääntöä. Mutta fiksu keskustelu ilman väittelyä on luonnollisesti valistavaa myös. Mutta olihan siinä konsolisodassa oma viehätyksensä, vaikka se turhaa olikin ;D

Pelaajalauta on kuin PC -pelaaminen, sitä aina välillä luulee että se on kuolemassa pois, mutta aina se löytää itsensä takaisin pinnalle.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #44 : 06.07.2020 22:31 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Kyllähän sitä pitää päivittäin käydä syynäämässä heinzin viestit yhdys sana virheiden varalta läpi. Mulla on luurissa neljä kirjanmerkkiä (selailen nettiä nykyään vain puhelimella/tabletilla) ja yksi niistä on juurikin pelaajalauta. Eli kyllä tuota etusivua tulee vilkuiltua useita kertoja päivässä.

tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #45 : 06.07.2020 22:36 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 696 Basaaripisteet: 2 Profiili Olen siis yksi niistä neljästä asiasta mitä saska katsoo tarpeelliseksi koko interwebistä :lol: Pakko myöntää, olen erit täin otettu tästä kunni asta :lol:

« Viimeksi muokattu: 06.07.2020 22:46 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #46 : 06.07.2020 23:20 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 907 Basaaripisteet: 0 Profiili Nuo Planeetan ja Boardien vanhat postaukset aiheuttavat kyllä kuumotuksia jos niitä meinaa mennä lukemaan. Muistan kyllä Scarfin planeetasta ja Ikaruga fanituksen. Noista kumminkin näkee oman kasvun ihmisenä. Sitähän oli aivan lapsi näitä kirjoittaessa. Muistan kun faija kommentoi ekan finngamerin miitin jälkeen, että aika vanhoja osa noista tyypeistä. Kelasi varmaan, että mentiin johonkin vanhempien internetkaverien pedarimiittiin.

Sharkie, meinaisin tuon postauksen loppuun vielä trollata kunnolla että kuvittele tähän vielä auringonlasku merenrannan äärellä, samalla soittaen akustinen kappale jäykkää tattia ja dualshockin touchpadia käyttäen. Muuten tuo Nasun läppä on pöllitty Tee itsestäsi mestariajattelija - Lauri Järvilehto. Hyvä kirja ajattelusta, mutta ehkä tästä vois kirjoittaa oman postin kirja topiciin.

JayeizH, mulla oli samat fiilikset tuosta Huttusen lähdöstä. Tietyn aikakauden loppu itsellekin. Uusi sukupolvi on ottanut homman haltuun ja huomaan ettei itse enää samalla tavalla ole kiinnostunut peliteollisuudesta. Puhtaasti supporttina tilasin sen digitilauksenkin ja jossain vaiheessa huomasin, että oli kolme edellistä lehteä lukematta. Laadukasta juttua, kun sai avattua ja luettua, mutta toki omat mielenkiinnonkohteet on nykyään muuttuneet hieman, joten lehdestä ei saa niitä samoja kiksejä kuin back in the days. Ja sama hinku väittelyihin on, siksi politiikka varmaan kiehtookin nykyään niin paljon.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #47 : 07.07.2020 07:18 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 931 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Eniten vanhasta foorumimeiningistä kaipaan sitä aikaisemminkin mainitsemaani väittelyä.

Nyt pitää hommata tilt.tv:n forumeilla pyörinyt Rane61 takas!
Play-Asia
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #48 : 07.07.2020 07:59 »
CronoX KettuPRKL Jäsen Viestejä: 61 Basaaripisteet: 0 Profiili Yks tykkää.

Siinä oli faktat vaan tiellä, kun rane61 kertoi totuuksia konsoleista.
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #49 : 07.07.2020 08:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Lurkkasin Peliplaneettaa ja fanitin miggeä, joka myöhemmin taisi vaihtaa nickinsä siellä Mike-E:ksi? Tuntui maagiselta lukea netistä muiden mielipiteitä sillä tavalla, kun oli aiemmin tottunut näkemään vain Super Powerin "SuckStationille ei saa hyviä tasoloikkia, höhöhhöö" kirjeitä kerran kuussa.  :P Minulla ei ollut silloin edes internetiin pääsyä kotoa käsin, vaan pyöräilin läheisen kylpylän asiakaskoneelle (liityin myös johonkin hemmetin shakkikerhoon vaan päästäkseni selaamaan nettiä, mutta potkivat minut sieltä pois huomatessaan, että selaan pelkkiä pelisivustoja  :lol:) monta kertaa viikossa selaamaan keskustelupalstoja ja uutissivuja. Tuuli tanssi nenällä ja puut vilisivät silmissä, kun pyöräillessäni mietin miten uusi Zelda voisi näyttää yhtä hyvältä kuin oikea elämä. Ei hemmetti mikä ilo uusista ruutukuvista ja suttuisista 360p-videoistakin aina tuli!

Ja netti oli toki täpötäynnä vääriä mielipiteitä. Esimerkiksi fucking CD muka parempi formaatti kuin kasetti, joka toimitti meille Ocarina of Timen keskus-Hyrulen.  8) Muistan sen väännön kääntyneen huvittavan aggressiiviseksi.

Snake: "Vitun finngamer, cd on oikeasti parempi."
Finn: "Haista paska Snake, ei ikipäivänä ole.
Finn: "Vitun vittu."
Snake: Saatanan saatana."
Cyrus: "Legendaarista vittuilua!"

Ei se ihan noin mennyt varmaan, mutta huvittavaa silti.  :lol:


« Viimeksi muokattu: 07.07.2020 08:25 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #50 : 07.07.2020 09:22 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse pelaan nykyään enemmän kuin viimeisen 8 vuoden aikana, koska joulupukki toi skideille Switchin  8) (ei se toki vieläkään paljoa ole)
Kyllähän tätä tulee säännöllisesti tsekattua jotta pysyy luupissa.
N
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #51 : 07.07.2020 09:31 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 696 Basaaripisteet: 2 Profiili Rane61 oli joo aikamoinen vastus väittelyissä :lol: Käverin väitteitä ei ihan niin vaan perusteltukaan paskapuheeksi :lol: Olisi mielenkiintoista tietää minkälainen kaveri siellä oli takana, tai seikkaileeko netin syövereissä vielä. En jaksa uskoa että luvulla 61 oli mitään tekemistä todellisuuden kanssa kuitenkaan, jos ei egoa lasketa mukaan :lol: Tai mistäs näitä tietää.

Tilt.tv:n foorumit on muuten se paikka mistä meikäläisen "foorumiura" lähti käyntiin. Sinne taisin ensimmäisenä rekisteröityäkin. Se oli ainakin ensimmäinen johon aktiivisesti kirjoittelin. Peliplaneetan puolelle tuli kirjoiteltua myös suht aktiivisesti kun oli jonkin aikaa kirjoitellut Tiltin puolelle. Siellä oli myös kaveri jonka kanssa tuli kirjoiteltua kilometri väittelyitä. Olikohan Anxa vai Axa tjsp. Peliplaneeta puolella oli myös hienoa herättää hämmennystä kun kehui ja rkitisoi vuorotellen jokaista konsolia :lol: Joidenkin keskuudessa brandi uskollisuus oli jotain uskomatonta. Liittyy ikään luonnollisesti ja sitä tapaa pelaajaboardillakin edelleen.
Pelaajaboard tuli loppujen lopuksi aika myöhään bookmarkseihin, kun se oli jo 2000-luvun alkua kun lehtiperustettiin. Nettiyhteys ratisevalla modeemilla taisi tulla meikäläisen kotiin -96. Foorumeille tosiaan eksyin tiltin kautta ensin, eli joskus -97 jälkeen kun ohjelma alkoi. Ei saatana siitäkin on kauan. Ihmisiä jotka eivät olleen edes syntyneet vielä silloin ovat käyneet intin aikaa sitten jo.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #52 : 07.07.2020 09:37 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 931 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Rane61 oli joo aikamoinen vastus väittelyissä :lol: Käverin väitteitä ei ihan niin vaan perusteltukaan paskapuheeksi :lol: Olisi mielenkiintoista tietää minkälainen kaveri siellä oli takana, tai seikkaileeko netin syövereissä vielä. En jaksa uskoa että luvulla 61 oli mitään tekemistä todellisuuden kanssa kuitenkaan, jos ei egoa lasketa mukaan :lol: Tai mistäs näitä tietää.

Kyllähän Rane kuitenkin oli vanhempi, vaikka ei se suostunut koskaan ikäänsä paljastamaan. Silloihin jo tiltin aikoihin puhui muksuistaan, joten varmaankin yli kolmikymppinen oli. Intohimoinen pleikkarimies todellakin.

En kyllä muista miten oma "foorumiura" alkoi, mutta ehkäpä tilt.tv oli ensimmäinen mihin tuli enemmän kirjoiteltua. Sellainen muistikuva on kuitenkin, että enemmän trollailumielessä kuin tosissaan. Sitten kun Ranesta sai hyvän vastuksen, niin eipä sitä muualla siellä tullut edes käytyä kuin konsolisota-ketjussa :D. Pelaajaboard tuli sitten jossakin vaiheessa ja konsolinettiäkin tuli katseltua. IRC-oli kuitenkin se isoin kanava vielä siihen aikaan.
Play-Asia
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #53 : 07.07.2020 11:52 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Snake: "Vitun finngamer, cd on oikeasti parempi."
Finn: "Haista paska Snake, ei ikipäivänä ole.
Finn: "Vitun vittu."
Snake: Saatanan saatana."
Cyrus: "Legendaarista vittuilua!"

Ei se ihan noin mennyt varmaan, mutta huvittavaa silti.  :lol:

Aika lähelle kyllä varmasti ja huvittavaa joka tapauksessa :lol:

Itsellä alkoi myös foorumiura tiltistä. Sieltä on jäänyt lähinnä muutamat nimimerkit ja konsolisota mieleen. akkuoz, ahweb, Hakkiz, Jayeizh lähinnä. Ranea en olisi muistanut, mutta nyt kyllä muistan kirkkaasti, kun hänet mainittiin :D

Zoukan avatar  8)


« Viimeksi muokattu: 07.07.2020 13:30 kirjoittanut Cyrus »
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #54 : 07.07.2020 13:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kukahan tuo akkuoz lienee ollut  :o
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #55 : 07.07.2020 13:28 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lurkkasin Peliplaneettaa ja fanitin miggeä, joka myöhemmin taisi vaihtaa nickinsä siellä Mike-E:ksi?

Haha! Niin tais olla joo. Aika hapokasta kamaa noi vanhat foorumitekstit - eikä tarvii varmaan ku vähän tältä laudalta kaivella vuosikymmenen takaa ni tulee jo hyvin myötähäpeämatskua esille.

Harmillisesti oma foorumikirjoittelu vähentynyt, kun enää himassa käytä tietokonetta lainkaan. Työpäivän 8h minimi on ihan riittävästi näpyttelyä. Toivottavasti Joel jaksaisi tämän SMF:n joskus päivitellä reponsiviisempaan teemaan niin pääsisi kännykällä osallistumaan helpommin keskusteluun, ja jo ihan senkin takia että nykyinen versio taitaa olla vuodelta 2015 ja täynnä vulneja.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #56 : 07.07.2020 13:29 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Kukahan tuo akkuoz lienee ollut  :o

Jaa-a   :lol: Ainakin sillä oli jotenkin sellanen tyyli kirjoittaa, että ihan kuin olisin törmännyt siihen myöhemminkin ;)
tallennettu
Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #57 : 07.07.2020 21:33 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 696 Basaaripisteet: 2 Profiili Niin muuten taisi puhuakkin kakaroistaan... palailee pätkittäin. Mieleen painuvimpia heittoja oli kun muistaakseni PS3:ssa oli käytännössä reippaasti enemmän muistia kuin X360:ssä kun siinä oli nopeampaa muistia. Teki laskelmat ja kaikki ja sai aika kovia lukuja :lol:

Hitto kun muisti on mennyt ihan kokonaan. Muistan jotain pöllyisiä miehen heittoja vielä oli mutta en muista mitä. Ja muita legendoja oli jossain palstoilla vielä, vai oliko tiltissä, mutta en nyt muista millään niitäkä, että keitä ne oli. Turhat trollit tunnistaa kun ne puhuu ihan paskaa ja katoaakin nopeasti, mutta osa vain jatkoi sitkeästi missiotaan :lol: Fanipoikuus on aina niin sydämen asia ;D
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #58 : 08.07.2020 07:32 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 931 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Niin muuten taisi puhuakkin kakaroistaan... palailee pätkittäin. Mieleen painuvimpia heittoja oli kun muistaakseni PS3:ssa oli käytännössä reippaasti enemmän muistia kuin X360:ssä kun siinä oli nopeampaa muistia. Teki laskelmat ja kaikki ja sai aika kovia lukuja :lol:

Hitto kun muisti on mennyt ihan kokonaan. Muistan jotain pöllyisiä miehen heittoja vielä oli mutta en muista mitä. Ja muita legendoja oli jossain palstoilla vielä, vai oliko tiltissä, mutta en nyt muista millään niitäkä, että keitä ne oli. Turhat trollit tunnistaa kun ne puhuu ihan paskaa ja katoaakin nopeasti, mutta osa vain jatkoi sitkeästi missiotaan :lol: Fanipoikuus on aina niin sydämen asia ;D

Joo ei irtoa wayback machinestakaan mitään. Huikeita juttuja sillä kyllä oli. Muistan kans sen teknisesti liberaalit laskentatavat. :)
Play-Asia
tallennettu
Re: 10 vuotta Pelaajalautaa « Vastaus #59 : 10.07.2020 15:38 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Piti vielä itsekin kompata tuota, että vaikka tässä on eeppistä Board vs. Lauta -huulenheittoa harrastettu, niin varsinaiselle Pelaajan toimitukselle ja itse lehdelle löytyy melko lailla vaan rakkautta. Muistan kyllä aina sen, kun ekan Pelaajan sain kaupasta käsiini, ja lehden kautta jossain vaiheessa uskaltauduin boardille haistelemaan meininkiä. Siihen mennessä olin kai jonkin bändien kotisivujen kommenttiosioihin jotain diipadaapaa kirjoittanut, mutta itselle Pelaajaboard oli se eka kunnon foruumi, mihin rekisteröidyin. Alkuun tuntui ihan mahdottomalta, että siinä vilinässä saisi omaa ääntään mitenkään kuuluviin, mutta niin sitä pääsi sit vauhtiin kuitenkin. Pelaaja on kyllä tässä mielessä muuttanut meikäläisen elämää todella konkreettisesti.


Sitähän oli aivan lapsi näitä kirjoittaessa. Muistan kun faija kommentoi ekan finngamerin miitin jälkeen, että aika vanhoja osa noista tyypeistä. Kelasi varmaan, että mentiin johonkin vanhempien internetkaverien pedarimiittiin.

Haha, tähän voi vahvasti samaistua. En ole koskaan jälkeenpäin kysynyt porukoilta, että muistaako ne sitä kun poika ensimmäisen kerran ilmoitti lähtevänsä tuntemattomien luo Espooseen pelaamaan videopelejä, mutta onhan se voinut vähän erikoiselta vaikuttaa. Mutta päästivät kuitenkin!

Otin vielä jonkun pidemmän ja kalliimman junareitin etelään, jotta pääsin zoukan ja TK:n kanssa samaan junaan pelaamaan DS:llä Marion minipelejä. <3 Plus, tää oli sitä legendaarista aikaa kun pitkänmatkalaiset tuli jo perjantaina illaksi ja lähti sunnuntaina, eli mikropitsan ja kokiksen huuruissa meni melkein pari vuorokautta putkeen mestarin sohvalla. (Nyt ei enää kisakunto kestäisi.) Legendaarisimpana tietty HeinZ, joka nukkui varsinaisen miittipäivän jälkeen silmät auki nojatuolissa pari tuntia ja oli kadonnut jälkiä jättämättä aamuun mennessä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines