Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2009 : 05.04.2009 13:49
On kyllä loistava kisa ollut vaikka tällä hetkellä näyttää, että vaadittavat 3/4 kierroksista jää ajamatta eli kaikille jaetaan vain puolet pisteistä. Näin hyvää kisaa ei ole kyllä ollut pitkään aikaan, sillä tapahtumia on riittänyt joka kierrokselle, vaikkakin iso osa kierroksista jäi ajamatta. Ferrari taas suuri pettymys, kuin myös Kovalainen.

Pakko kehua tätä BBC:n televisiointia. Voittaa Maxin mennen tullen. Ei mainoskatkoja, loistavat selostajat, asiantuntijoina Eddie Jordan ja David Coulthard, joilla on oikeasti jotain asiallista sanottavaa. Toisin on JJ:n ja Keken kohdalla.

Edit: Torsoksihan se jäi, mutta hyvä maku silti kisasta jäi ja Buttonille propsit taas loistavasta kisasta. Kimiä taas kiinnosti ajaminen niin paljon, että heti kun tuli mahdolliseksi, niin auto talliin, kuivat kamppeet päälle ja pakastimestä jäätelöä.  ;)
2  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 31.03.2009 16:01
Milloin noita edes ehtii katsoa? En vaan käsitä ihmisiä jotka ostaa 20 kautta jotain tv-sarjaa. Jonkun minisarjan tai sketsiohjelman ostaminen dvd:llä/br:llä (Band of Brothers, Kummelit jne.) kuulostaa vielä mielekkäältä.

Mitä se tv-sarjan katselun mielekkyyteen vaikuttaa, että kuinka monta tuotantokautta sarjaa on tehty tai kuinka monta niitä hyllyssä odottaa? Juurikin itsellä on pointtina näiden sarjojen ostossa se, että saa katsoa milloin haluaa ja niin monta jaksoa kerralla kuin jaksaa.
3  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 30.03.2009 18:01
Palkka tuli, palkka meni. Amazonista Sopranos Complete- boksi 90 £ sekä Frasier- Complete Collection 86 £. Kauan tullut kyttäiltyä tuota Frasieria ja nyt lähti niin halvalla, että pakko oli tilata. Yhdelle kaudelle jäi hintaa vähän vajaa 8 €.  8)
4  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Lurkkijat esiin : 30.03.2009 17:55
Olen syntinen lurkkija, mutta jos koittaisi asialle jotain tehdä ja kirjoitella viestin silloin tällöin. Työt ja koulu vie niin raakasti aikaa, ettei paljoa ole peleihin viimeisen vuoden aikana tullut koskettua. :/
5  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 26.10.2007 16:50
Kuvaa ei jaksa laittaa, mutta jälleen tuli poistettua Anttilan leffalaareista muutama pätkä. Elikkäs ostettua tuli 40 V. ja neitsyt (5€), Neuvottelija(5€) sekä Signs(2€). Tänään saapui myös CDONista Die Hard Quadrilogy- boxi, joten eiköhän noilla tämä viikonloppu edetä.  8)
6  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 15.10.2007 14:04
Mitä toi The Godfather collection sisältää?

Sisältää kaikki kolme leffaa sekä yhden levyn missä on näitä pakollisia Making of- pätkiä ja dokumentteja.
7  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 15.10.2007 11:17
Anttilan alennuslaareista tuli poistettua jotain enemmän tai vähemmän helmiä.Parhaat löydöt olivat erityisesti Kummisetä boxi (20 €) sekä Tappava Ase loota (22 €).  :)
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 15.10.2007 11:05
Perjantaina tuli ostettua psp:lle ehkäpä pelimaailman parhaan tarinan omaava peli. Kyseessä on tietenkin uudelleenlämmittely Final Fantasy Tacticsista, joka kulkee lisänimikkeellä The War of the Lions. MGS ykkösen ohella tämä on ehdottomasti ps onen parasta antia ja kyllä peli jaksaa edelleen. Alkuperäisen huono käännöstyö on pistetty uuteen uskoon ja peliin on tullut myös uskomattoman näköisiä välipätkiä. Kyllä tämä on vain edelleen aivan mahtavaa meininkiä. Jo ennestään huikea tarina on saanut tuosta paremmasta käännöksestä paljon lisäpotkua kuin myös noista välivideoista.

Eipäs olekkaan enään mikään kiire hommata DS:lle tulevaa Zeldaa. Tämä pitää tyytyväisenä pitkän aikaa.  :P
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pro Evolution Soccer 2008 : 01.10.2007 13:35
Pelin tempo on myös AIVAN liian kova, keskialueen yli juostaan järkyttävän nopeasti ja tuntuukin, että FIFA:ssa pystyy hitaamman temmon takia paljon harkitsevampaan rakenteluun. Toivottavasti tahtia hidastetaan valmiiseen versioon, tai edes annetaan pelaajille mahdollisuus itse valita pelinopeuden.

Thomas Puhaa karkeasti lainatakseni:

Lainaus
No nyt on tullut pelattua PES 2008:n valmista PS3-versiota melko paljon.

Peli on hieman paremman näköinen kuin 360-versio, pelaajat ovat terävämmät, mutta stadikat ja etenkin nurtsi näyttävät hirveiltä. Ruudunpäivitys takkuilee ihan pikkaisen. Teknisesti ja graafisesti on kyllä hirveätä katsoa PES2008:ia FIFA 08:n teräväpiirtoloiston jälkeen.

Pelin' PES 2008 taitaa olla hieman hauskempi kuin FIFA 08, mutta ei se ole parempi jalkapallon simulaatio. FIFA 08 tarttee tosi paljon treenamista, että siinä alkaa homma luistaa. PES2008 tuntuu täysin samalta kuin ennen, joten sarjan veteraanit paukuttavat helposti maaleja korkeammallakin vaikeustasolla. Pelin tempon on myös hillitön. Keskikentän yli vain juostaan siinä missä FIFAssa pitää olla vähän pelirakenteluakin.

Eli ei kannata liikaa odotella tuon PESsin  temmon hidastumista lopulliseen versioon.

Ensimmäisestä PESsistä asti olen luottanut Konamin kädentaitoihin, mutta tänä vuonna viimein se väistämätön tapahtuu eli itsellä jää pes hyllyyn ja FIFA lähtee mukaan. Väistämätön siinä mielessä, että Pro Evo on yksinkertaisesti pyörinyt liian kauan paikallaan ja jälleen tänä vuonna sama toistuu. Muutama uusi joukkue saatu lisensoitua ja pikkusen tekoälyä hiottu ja sille keksitty joku hieno nimi, sekä tietenkin pari uutta liikettä pelaajille, mutta siinäpä ne uudistukset alkavat sitten olemaan. Graafisella puolella kyseisiä pelejä ei saisi edes samassa lauseessa mainita. Sen verran paljon FIFA on edellä.

Mutta eniten itseä harmittaa juurikin tuo paljon puhuttu pelin tempo. Ei voi yksinkertaisesti ymmärtää että mitä Konamin pojat ajattelevat, kun joka vuosi pelin tempoa vain nostetaan. Fifassa on pelin tempo mitä parhain. Myös asia joka toi pisteitä FIFAn laariin oli se, että peli vaatii todella paljon harjoittelua ja pelaamista, että se alkaa sujumaan. Toki myös sama pätee Pessiin, mutta kun siinä on pikkusen liian helppoa ollut menneinä vuosina ottaa se kentän nopein pelaaja ja porhaltaa omalta kenttäpuoliskolta maalintekoon.

Toki FIFAssakin on huonot puolensa. Vaikka pelattavuus ei edelleenkään ole pessin tasolla, mutta tänä vuonna se kumminkin on niin lähellä, että sen perusteella enään en voi pessiä ostaa. Edellisvuosina kun se lähes yksi ja ainoa syy pessin ostoon on ollut se parempi pelattavuus. Lähes kaikilla muilla osa- alueilla FIFA tuntuu tänä vuonna olevan aika vahvoilla.

Kunhan vain nyt Pro Evolution Soccer 2009 olisi sitte se peli, missä tempo on matala, vaikeusastetta on nostettu ja uuden sukupolven koneista olisi otettu moninkertaisesti enemmän tehoja irti, niin kyllä se sitten taas tulee siirryttyä pessin puolelle. :P
10  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kirjallisuus, food for thought. : 19.09.2007 13:23
Surullisilla uutisilla lähti valitettavasti tämäkin päivä käyntiin.  :(
Nimittäin fantasiakirjailijoiden suuriin kuulunut Robert Jordan on hävinnyt pitkän ja kauan kestäneen taistelunsa syöpää vastaan. Jordan menehtyi sunnuntaina 16. syyskuuta. Jordan tunnetaan parhaiten Ajan Pyörä- kirjasarjan luojana. Jordan kirjoitti parhaillaan kyseisen sarjan viimeistä osaa, mutta vielä ei ole varmuutta, että jääkö sarja kesken vai tullaanko sarjan viimeinen osa kirjoittamaan loppuun Jordanin muistiinpanojen pohjalta.

Vaikka itse en kyseisen kirjasarjan suurin fani olekkaan, niin kumminkin kaikki osat on tullut tähän mennessä luettua. Sarja herättää paljon keskustelua niin puolesta kuin vastaankin. Suomessa sarja on käytännössä menty pilaamaan Kustantaja Kariston toimesta, joka julkaisee yhdestä englannin kielisestä osasta parhaimmillaan neljä eri osaa suomeksi. Suomennosten laatu on välillä todella heikkoa ja Suomessa mennään tällä hetkellä siinä 25:n osan paikkeilla, kun taas Jordan oli kaavaillut sarjan kaksitoista- osaiseksi.

Alla on Jordanin perheenjäsenen julkaisema tiedote asiasta.

Lainaus käyttäjältä: Dragonmount.com
Sunday, September 16th, 2007

It is with great sadness that I tell you that the Dragon is gone. RJ left us today at 2:45 PM. He fought a valiant fight against this most horrid disease. In the end, he left peacefully and in no pain. In the years he had fought this, he taught me much about living and about facing death. He never waivered in his faith, nor questioned our God's timing. I could not possibly be more proud of anyone. I am eternally grateful for the time that I had with him on this earth and look forward to our reunion, though as I told him this afternoon, not yet. I love you bubba.

Our beloved Harriet was at his side through the entire fight and to the end. The last words from his mouth were to tell her that he loved her.

Thank each and everyone of you for your prayers and support through this ordeal. He knew you were there. Harriet reminded him today that she was very proud of the many lives he had touched through his work. We've all felt the love that you've been sending my brother/cousin. Please keep it coming as our Harriet could use the support.

Jason will be posting funeral arrangements.

My sincerest thanks.

Peace and Light be with each of you,

Wilson
Brother/Cousin
4th of 3

To Catalyst: Never, never loose faith. RJ did not. Harriet hasn't. I haven't. Going through what we have, our faith is only strengthened. Besides, if God didn't exist, we would have never had Jim. We did. God does. Remember my Brother/Cousin, my friend, think of him fondly and glorify God's name.

Editor's Note:
The entire staff of Dragonmount.com would like to extend its most deepest sympathies to Robert Jordan's family. He touched all of our lives in some way and we wish him the rest and peace he deserves. We will be posting information in the near future about where you can send condolences. Please check the News Section for these updates
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 09.09.2007 12:23
Pohdinpa pohdin. Olen kipeästi japsiropen tarpeessa, ja olen silmäillyt tuota Rogue Galaxya. Sitten Peliostokset-ketjussa Apuri mainitsi Valkyrie Profile kakkosen.

Siispä, pidin muinoin kovasti Dark Chroniclesta ja muutenkin pidän edelleen hyvistä mättöropeista. Valkyrie Profile taas on luullakseni aika lailla pohjoismaiseen mytologiaan sijoittuva (siis jotain sinne päin), ja en ole sarjaan koskaan tutustunut, joten tarvitseeko aikaisemmat pelit tuntea nauttiakseen Silmeriasta? Aihepiiri meinaan kiinnostaisi. Tosin niin kiinnostaa myös Rogue Galaxyssa.

Niin että kumpaa suosittelisitte?

Itseltä siis löytyy jo Rogue Galaxy ja Valkyrie Profile: Silmeria tullee ensi viikolla, mutta jos noista toinen täytyisi valita, niin kallistuisin kyllä Rogue Galaxyn puolelle. Arvosteluiden puolella taitaa VP olla niskan päällä, mutta itsellä tuo Level 5:n edelliset pelit riitti jo RG:n ostamisen perusteiksi. Dark Cloud/Chronicle iskivät omaan ropehermoon sen verran isosti. Vielä ei ole paljoa peliä ehtinyt pelata, mutta alun perusteella saman kaltaista menoa on luvassa, joka sopii itselle paremmin kuin hyvin. Ja onhan peli kuuleman mukaan järkyttävän laaja, joten tuossa riittää tekemistä pitkäksi aikaa. Ja on se cel shading vain niin kaunista.  :P

VP:sta sen verran, että siltäkin on lupa odottaa isoja. Tuo PSP:n Lenneth oli mielestäni keskivertoa parempi ropetus. Ja arvosteluiden perusteella Silmeria on vielä roimasti Lennethiä parempi. Vaikka tuo Norjan mytologia rajoittuukin lähinnä henkilöiden ja paikkojen nimiin pelissä, niin silti se luo mukavan mausteensa pelin tarinalle. Lukemani perusteella tuo Lennethin pelaaminen ennen Silmeriaa ei ole mitenkään pakollista. Pelissä on käsittääkseni pieniä viittauksia siellä täällä tuohon Lennethin tarinaan ja henkilöihin, mutta ei mitään suurempaa.

Vaikea päätös on noiden välillä, mutta jos Dark Chronicle oli mieleinen, niin kyllä Rogue Galaxyn sinuna mukaan ottaisin. Toisaalta jos haluaa jotain vaihtelua ja erilaisuutta, niin sitten olisi varmaankin tuo Silmeria paikallaan. Se kumminkin eroaa enemmän tai vähemmän näistä main stream JRPG:stä.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 07.09.2007 19:53
Onpas! Ensi vuoden alkupuolella pitäisi ilmeistyä Euro-versio Persona 3:sta. Ja satunnaisluolastomätkintä-RPG-deittisimulaattori-hässäkkä on vähintäänkin kiinnostava. Tuskin ollaan täällä päin saamassa mitään taidekirjoja tai muuta sälää, mutta kai niitä ilmankin pärjää.

Muaaaaaa!!!!!

Tuo uutinen on jäänyt täysin huomaamatta. Hieno homma, että vihdoin saadaan tännekkin Persona- sarjan edustaja. Ehdottomasti ostettava tuo. Kiitokset tuosta tiedotuksesta.  ;D
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 07.09.2007 11:44
Dear God!!!

Lähes kaksi vuotta on kulunut Rogue Galaxyn Japanin julkaisusta ja tällä viikolla peli vihdoin saatiin Eurooppaan. On se vain järkyttävää kuinka kauan tuo lokalisointi voi kestää. Toki vanhan mantereen ja USAn versiossa on törkeän paljon lisätty kaikkea uutta verrattuna Japaniin, mutta kumminkin.

Omani ostin verkkokaupasta ja tämä onkin sitten sen verran laaja peli, että ihan heti ei tarvitse muita pelejä pelailla. Tosin Valkyrie Profile: Silmeria ilmestyi tänään, joten sen joutuu ensi viikolla käydä ostamassa hyllyyn odottelemaan. Molemmat pelit siis pleikkari kakkoselle, joten vielä se vanha jaksaa ja hyvä niin. Tosin nuo kaksi olivatkin sitten suurella todennäköisyydellä viimiset vanhan sukupolven pelit mitä tulee itse hankittua. Muita kiinnostavia nimikkeitä ei enään ole valitettavasti tiedossa. :(
14  Yleinen / Vapaa sana / Re: Vaateostoksilla : 04.09.2007 12:09
Aika vähän tulee ostettua vaatteita. Talvivaatteiden kohdalla asia on yleensä niin, että kun vanhat pettävät alta, niin silloin lähden vasta metsästämään uutta. Kenkien kohdalla yleensä valitsen sellaiset millä sopii kulkea niin kesällä kuin talvellakin. Harrastus- kengät on sitten täysin eri asia. Uudet juoksukengät, nappikset ja futsal- kengät tulee ostettua yleensä kerran vuodessa. Sekin tosin monesti sen takia, että vanhat on sen verran kulununeet.

Niin ja vaatteiden puolella ollaan aika avoimia. Yleensä päällä on jotain mikä saattuu miellyttämään. Kesäisin vapaa- ajalla pidän monesti jotain futis- pelipaitaa. Niitä tulee yleensä ostettua paljon etelän reissuilla. Koulussa/töissä mennään myös monesti aika fiilis- pohjalta.

Jos jotain tiettyä vaatemerkkiä havittelee, niin kaapista löytyy paljon Karl Kanin paitoja. Normaaleja kalliimpia vaatteita, mutta vuosien varrella on tullut huomattua monesti, että kyllä harvoin hyviä vaatteita halvalla saa. Tarkoitan lähinnä sitä että kun vaatteita ostan, niin sillä silmällä niitä katsellaan, että ne ovat vielä vuosien päästä pidettävässä kunnossa. Halvemmissa vaatteissa monesti ei mene kauankaan, kun värit alkavat haalistumaan. Toki en sitä kiellä, etteikö halvallakin hyvää saisi, mutta omista kokemuksista on kyse.

Ja tämän hetken muoti ja trendit ei voisi enempää kiinnostaa. En oiken ikinä ole ymmärtänyt ihmisiä, jotka ostavat vaatteensa vain sen perusteella, että mikä on nyt in ja mikä on muotia. Siitä lähdetään, että vain niitä vaatteita pidetään missä itse viihtyy. Oli se sitten viisitoista vuotta vanha Kummelit- paita tai Atrian paskahaalarit.  ;)
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Legend of Zelda: Phantom Hourglass : 01.09.2007 13:20
Viimeksi kun kuulin, GTAIV:n julkaisupäivä siirtyi ensi vuoden keväälle...

Hieno homma!!!! Eihän tuosta minun viestistä ollutkaan kulunut kuin se kuusi viikkoa, jolloin myöhästymisestä ei vielä ollut tietoa. Mutta hyvä, että mainitsin tarkkaavaisena asian. Kiitos.

 :(
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Leipzig Games Convention (23. - 26.08) : 22.08.2007 14:41
Dodii. Tulihan se sieltä. Eli homma on nyt varma, että Rock Bandin euroopan julkaisu myöhästyy ja peliä sopii odotella Q1 2008. Tämä tosin kelpaa itselle mainiosti. Jälleen tuo loppuvuoden peliostos- suma väheni yhdellä pelillä.  :)

Lähde:
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=81813
17  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 : 20.08.2007 14:05
Viiminen lomaviikko vierähtää mukavasti näitä katsellessa. Suurin suomalaisodotuksen en kisoja katso, kun ei odota liikoja niin ei ainakaan tarvitse suuremmin pettymään. Pitkämäeltä mitalia odotellaan ja tuo Krugerin päästäminen kisoihin oli iso asia myös.

Nyt uskaltaa odottaa jo kahta mitalia. Taisi olla eilisessa urheiluruudussa, kun sanottiin että "silminnäkijöiden" mukaan Kruger on heittänyt 70 metrin kaaria useampiakin viimeistelyharjoitusten aikana, joten kovaa sarjaa on lupa odotella. Johanna Manninen näyttäisi olevan myös elämänsä kunnossa, mutta kun naisten taso on maailmalla niin pirun kova, että luultavasti huonosti käy.

Urheiluliitto paskoi kyllä enemmän kuin lusikallisen housuhinsa valitsemalla joukkueeseen Taina Kolkkalan ja jättämällä Ingbergin pois joukkueesta. Aivan käsittämätön ratkaisu, Kolkkala on täysin yliarvostettu heittäjä. Jotain suurempaa mätää tuossa valinnassa tuntuu olevan.

Kolkkala ei ole heittänyt kertaakaan kahden viime kauden aikana yli 60 metriä, kun taas Ingberg vastikään heitti Kuortaneella huikean sarjan, johon kuului kolme yli 60 metrin ylitystä. Varmuutta ei ole, mutta epäilen että aika kaukaa joutuu etsiä, että löytää edes Tarvaiselta samantasoista kisaa. Jaakko Ojaniemellä löytyisi myös potentiaalia enemmän kuin monelta muulta kisakoneeseen päässeeltä, mutta minkäs teet.

Mitaliveikkauksia. Värejä ei viitsi veikkailla, mutta Tero ja Frantz tuovat mitalin mieheen ja mukaan lasketaan vielä yksi yllätysmitalin mahdollisuus. O-P anyone?   ;)
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Voi veljet että New Super Mario Bros. on LOISTAVA : 12.08.2007 11:16
Edellinen Mario mihin olen millään tavalla koskenut oli NESsin Super Mario Bros. 3, mutta kun tätä uutta on paljon kehuskeltu, niin päätin tuhlata Pelaaja- lehden arvokkaita HubiHubi ilmaisvuokra- kuponkeja.   ;)

Mutta itse asiaan. Pettymyshän tämä oli. Taitaa olla lähes 15 vuotta aikaa tuosta kolmosen pelaamisesta ja mikään ei ole muuttunut. Tietämätön jos olisin, niin tämähän kävisi täysin kolmosen uudelleenjulkaisusta, jossa graafinen ulkoasu on tuotu nykyaikaan. Paitsi että kolmonen oli paljon parempi lentävine Marioineen. Ymmärrän kyllä ihmisiä jotka Mario tasoloikista pitää, mutta itselle tämä loputon kierrättäminen ei oikein iske.

Itse arvostan pelissä kuin pelissä syvällistä tarinaa, mutta kun on yhtä Mario- peliä pelannut, on pelannut kaikkia tarinan osalta. On se vain käsittämätön asia, että miten Nintendon annetaan aina mennä tuossa siitä missä aita on matalin. Antaisivat apinalle kirjoituskoneen, niin sieltäkin irtoaisi takuulla syvällisempi tarina.

Pelattavuus on edelleen tosin kultaa, sillä se teki pelistä nautinnollisen pelattavan. Galaxyä pitää tosin koittaa kunhan se ilmestyy. Se näyttää pitkästä aikaa videoiden perusteella mielenkiintoiselta Mariolta.
19  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 05.08.2007 19:36
Hyvä että joku viihtyy. Mulla fiilikset on aina kuin vankilassa joskin onhan tämä helpottanut ensimmäisiltä viikoilta. Morttien yö oli vitutusta aamusta iltaan ja nukuin sinä yönä tunnin. Vittumaisinta jääkärissä on tetsaaminen metsässä täysvarustuksessa. Maanpäällistä helvettiä nääs. Tupakaverit ovat kaikkia jotain kehonrakentajia ja metsästäjiä joten henkinen yksinolo on taattu. En ole digitaalisesta viihteestä saanut vielä yhtään keskustelua aikaan enkä omista corollaa. No sivaripaikkoja olen jo alkanut etsimään ja Limingan taidekoulu kiinnostaa helvetisti.

Sulkeiset ovat minustakin kivoja varsinkin kun aseotteet ja marssiminen ovat niin toddler kamaa, että on hauska nauraa ukoille joilta se ei luonnistu. Suunnistaminen ja ampumaradat ovat myös mukavan rentoa menoa. Vapaa-ajan vähyys (noin viisi tuntia viikossa) vituttaa ja unenpuute sekä iltapalan puute vituttavat myös. Fyysisesti jopa jääkärihommat eivät tunnu kovin pahoilta, mutta henkinen rappeuma on jo alkanut.

Täältä on päästävä pois.


EDIT: Missä nä Sharkie palvelet ??

Olikos se Kainuun Prikaatin 1. JK missä palvelet? Mihin joukkueeseen passitettiin? Kuka on kouluttajana? Lapinkoski, Sahinoja?  ;D

Samainen komppania oli nimittäin itselläkin kun maata "puolustin".  ;D

Vaikka luultavasti vähän kotiinpäin vedetään, niin kyllä tuo kyseinen komppania on monien mielestä yksi raskaimmista mitä Kainuun Prikaatista löytyy. Paljon toki fyysinen rasittavuus riippuu siitä joutuuko kovakuntoisten 1. joukkueeseen tai sitte huonokuntoisten 4. joukkueseen. Itse olin kolmosjoukkueessa silloin aikoinaan ja se oli suht helppo homma fyysisyyden kannalta.

Kyllä jos tuossa kuukauden tai kahden jälkeen alkaa hajottaa, niin ei se loppuaika helppoa tule olemaan. Tuo P-kausi on niin pientä verrattuna tulevaan.  ;)  J-kaudella vasta se vitutuksen kliimaksi pamahtaa, kun ainakin itsellä siinä kahden kuukauden aikana leireilyä muistaakseni oli noin 5 tai 6 viikkoa.  ;)

Vittumaisin ja yksinoikeudella jääkäräiden ja pioneereiden oleva JäPi- leiri oli se kaikkein pahin mitä tuona aikana armeijalla oli tarjota. Se oli aikalailla yhtä helvettiä. Tosin oli leiri mikä tahansa, niin se leirin "pahuus" riippuu lähes täysin siitä minkälaista säätä leireillä pitää. Nämä kesän puolella olevat leirit on helppo homma verrattuna loppuvuoden leireihin, kun ne vesi- ja räntäkelit alkavat. Siinä vaiheessa ne 6-8 tunnin tetsaamis sessiot metsässä on jotakuinkin lähinnä helvettiä mitä vastaan on elämässä tullut.

On tuossa 1.JK: ssa hyvätkin puolensa. Sieltä löytyy koko prikaatin paras kouluttaja Ylil Prättälä, joka teki palvelusajasta paljon siedettävämmän. Ja kun kaikki tuo on ohi, niin ei ainakaan tarvi häpeillä kun kysytään missä komppaniassa itse on palvellut. Toisin kuin viesti- ja tykkimiehet.  ;)
20  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mielenlujuus testiin! (40 päivää & 40 yötä) : 03.08.2007 19:16
Pelaajalaudan säännöistä napattua

Lainaus käyttäjältä: Joel-san
2. Mieti riittääkö ideoimastasi keskustelunaiheesta keskustelua, sattuisiko se kiinnostamaan ketään ja voiko keskustelu ikinä kyseisessä aiheessa kehittyä mielenkiintoiseksi. Älä kuitenkaan ota tästä kohdasta liiemmälti stressiä, sillä seuraavaan kohtaan panostaminen auttaa. Tämä on vain varoituksena niille, jotka suunnittelevat perustavansa ”mitä söit aamupalaksi”–aiheen.

En tiedä muista ihmisistä, mutta kun nyt riippumattomassa peliyhteisössä keskustellaan, niin kiinnostaako ketään oikeasti kuinka monesti Ephram "tuottaa itselleen nautintoa" viikossa. Ja pystyykö Ephram olemaan 40 päivää ilman runkkaamista?!?

Ei nyt millään pahalla, mutta ehkä se tyttökaveri ei olisi pahaksi jos tämmöisiä topikkeja ollaan pelifoorumille perustamassa.  :???:
Tai sitten minulla on jäänyt jotain pahasti välistä ja itsellä on todella huono huumorintaju. :rollaus:
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Loppuvuoden pelitarjonta : 02.08.2007 16:52
Mahtava loppuvuosi kyllä tuloillaan vaikka rahaa palaakin roimasti. Varmoja ostoksia itsellä on ainakin:

--Syksy--
Rogue Galaxy PS2
Valkyrie Profile: Silmeria PS2
Guitar Hero III PS3
Heavenly Sword PS3


--Talvi--
Final Fantasy Tactics: The War of the Lions PSP
Uncharted: Drake's Fortune PS3
Grand Theft Auto IV PS3
The Legend Of Zelda: Phantom Hourglass DS
Assassin's Creed PS3
PES 2008 PS3


Noista erityisesti Final Fantasy Tactics on suurella odotuksella kuten myös luonnollisesti uusi GTA, mutta eiköhän tuolla pelimäärällä saa muutamat palkat tuhlattua.  ;)
22  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Maailman parhaat TV-sarjat : 30.07.2007 11:50
Itse en jaksa vakavalla naamalla katsoa näitä kaksnelosia ja suurinta osaa näistä amerikkalaisista draamasarjoista. Vielä ei ole tullut kovin monta vastaan missä sarjan tarina kiinnostaisi itseä tarpeeksi. Sen takia keskityn lähinnä komedian katsomiseen. Toki Matlock on asia erikseen. Siinä oli semmoinen sarja mitä jaksoi katsoa. Yle tosin teki oikeusmurhan, kun ei pistäny uusintoja tulemaan tänä kesänä. TV- maailman sympaattisin näyttelijä Andy Griffith on edelleen täyttä rautaa.Mutta itse asiaan eli kaksi maailmanparasta tv- sarjaa on Family Guy ja Simpsonit. Siinä vaiheessa kun Simpsoneista alkoi heikkenemään tuo huumorin paras terä, hyökkäsi Family Guy tilalle. MTV3 esitti muistaakseni kaksi ensimmäistä kautta, jonka jälkeen sitä ei ole enään suomessa näytetty. Kuudes kausi taitaa pyöriä Amerikassa ja meno on edelleen hauskinta mitä televisiosta löytyy.Sarjahan lopetettiin kahteen otteeseen Yhdysvalloissa, mutta huikeiden DVD- myyntien takia sarja tuotiin  kerta toisensa jälkeen uudestaan ruutuun. Youtubesta löytyy satoja hauskoja videopätkiä sarjasta, jos jotain kiinnostaa.

Simpsoneista ei varmaan sen enempää tarvi selostaa. Kaikki epäilemättä tietävät kaiken tarvittavan sarjasta. Riittää kun sanon, että maailmassa ei taida olla yhtään sarjaa joka kestäisi uusintakatseluja niin paljon kuin Simpsonit. Ja joka kerta sarja jaksaa naurattaa. Erityisesti vanhemmat tuotantokaudet.  :)
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 24.07.2007 16:54
Snake Eateristä tuttu Eva nähdään myös nelosessa!!! ;DOn kyllä mielenkiintoista nähdä, että millä tavalla Eva on kirjoitettu tarinaan mukaan.

Huomisen päivän aikanahan pelistä tulee 15 minuutin pituinen gameplay- video.

http://www.konami.jp/kojima_pro/event2007/index-en.html

Nyt tuolta löytyy jo muutamia uusia kuvia.
24  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 15.07.2007 11:25
Laitetaan nyt tämäkin tänne, jos joku on onnistunut vielä säästymään tältä. Taitaa olla YouTuben katsotuin videopätkä.

http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg

On kyllä helvetin hauska ja kyllä sitä muutamaan noista on itsekin tullut syyllistyttyä joskus.  ;)
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Legend of Zelda: Phantom Hourglass : 14.07.2007 19:38
Pistivät Nintendolla kyllä kovan kovaa vastaan. Eikös GTA IV julkaista samaisena päivänä? Itse ostan kyllä molemmat mutta saa nähdä vähentääkö IV Zeldan myyntejä. Ainakin Euroopassa GTA:t tuntuvat olevan niin suuressa suosiossa, että muiden pelien myynti voi kyseisellä viikolla olla suht vähäistä. Ja eikös viime vuosina uusi Pro Evolution Soccer ole ollut tapana julkaista juuri noihin aikoihin? Hyvä viikko kyllä tulossa.  ;D
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 12.07.2007 15:26
Kyllä omalta osalta tämän vuoden messujen paras tarjonta oli Sonylta. Nintendo teki juuri sen mikä pitää Wiin pois omasta hyllystäni eli jatkoi tätä casual gaming- runkkaamista ja jätti omasta mielestäni ns. "tosipelaajat" täysin syrjään. Itseä ei Mario jaksa kiinnostaa ja tuntuu/näyttää siltä että joka toinen peli mitä Wiillä tällä hetkellä on (tai on tulossa) sisältää sen Marion tai on sitten juuri näitä pelejä jotka on suunnattu kaikille niille ei-pelaajille, jotka saavat kiksejä näistä yksinkertaisista pikkupeleistä joissa heilutaan päättömästi tv- ruudun edessä. Phantom Hourglass ja sen julkaisupäivä euroopassa pisti tosin hyvälle mielelle.

Microsoftilla oli ihan mukiinmenevä pressi vaikka mitään itseä kiinnostavia julkistuksia mikä ei ollut jo tiedossa ei tullutkaan, mutta muutamia ihan mielenkiintoisia pelejä esiteltiin.

Sonylla oli eniten näitä itseä kiinnostavia pelejä. Home sun muut lisähärdellit ei jaksa kiinnostaa, mutta seuraavan vuoden sisällä psp:n ja ps3:n pelit sisältää niin suuren määrän kiinnostavia tekeleitä, että enään ei harmita ihan niin paljon tuo pleikka kolmosesta maksettu suolainen hinta. MGS 4 oli itselle se kohokohta Sonyn tilaisuudessa. Myös Uncharted näyttää edelleen mahtavalta.

Kokonaisuudessaan tähän mennessä nähdyn perusteella nämä uudistetut ee kolmoset ovat olleet ihan kelvolliset eikä mitään suurta mahalaskua edellisvuosien spektaakkeleihin ole tullut.  :)
27  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Keikkatriidi : 08.07.2007 21:27
Lukuisia keikkoja on tullut vuosien saatossa nähtyä, mutta kerrotaanpa nyt siitä uusimmasta ja mitä luultavimmin parhaimmasta eli eilisestä Aerosmithin keikasta Hartwall areenalla. Oli nimittäin niin uskomaton keikka, että huh huh. Ennen tuo fanitus on ollut enemmän mm. Gunnareitten ja Metallican kannalla, paitsi Joe Perryn osalta. Mutta tuo eilinen keikka oli niin uskomaton, että Metallican -04 ja viime vuotinen Guns n' Roses keikka olisivat ehkä sopineet olemaan lämppäreinä tuon rinnalla.

Joe Perryn ja Steven Tylerin show se oli, mutta koko kaksi tuntia mitä lavalla olivat, niin oli se niin kovaa tykitystä että  ilomielin odottelen vaikka jälleen sen kymmenen vuotta, jotta saisi nähdä samanmoisen keikan. Muutamia hajapaikkoja areenalla oli vapaana, joten tunnelma oli mitä parhain, kun väkeä oli paljon. Joe Perryn suurena fanina oli mahtava nähdä miehen soittavan. Kyllähän se kitara vaihtui joka kappaleen jälkeen, joten kitara- arsenaali oli varmaan siinä kahdenkymmenen kappaleen paikkeilla. Ja ammattimies kun kyseessä oli, niin hoituihan se kitaran soittaminen välillä niin paidalla kuin rumpukapuloilla.  ;D Mahtavia sooloja koko ohjelma oli täynnä ja vaikka tosi tiivis keikka- rupeama oli takana, niin silti mahtavassa kunnossa oli Tylerin ääni. Kaiken kaikkiaan oli kyllä mahtava kokemus ja tuon jälkeen ei kaduta enään yhtään vaikka ensi viikon Metallican keikka jääkin näkemättä.
28  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 01.07.2007 19:49
Kuninkaan paluun special extended DVD edition lähti Jyväskylän Anttilasta reilu kympillä ihan heräteostoksena. Kaksi aiempaa leffaa speciaalipakkauksina pitää joskus vielä hommata. Tosin Fellowship of the ringiä ei taida mistään enää löytyäkkään(?).

Kahdeksalla eurolla irtosi Kokkolan Anttilasta. Siihen mukaan ostin vielä Once Upon A Time In America, 16 Blocks ja Band Of Brothersin. Kyllä tuo Taistelutoverit on vain paras tv- sarja mitä maa päällään kantaa.  :)
29  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Matkapuhelimesi : 29.06.2007 11:20
Itsellä oli ties kuinka kauan Nokian 3510i. Hyvä puhelin se oli mutta uuteen joutui vaihtamaan puhtaasti sen takia että tuo vanha kului loppuun.

Nyt on muutaman kuukauden ollut Sony Ericssonin K800i, joka on miellyttänyt enemmän kuin tarpeeksi omia vaatimuksia. Kännykkä tasolla tuossa on ihan hyvä kamera, joten sillä pärjää jos sitä parempaa ei ole mukana. Ihan kelpo laatuisia kuvia tulee. Juuri ostin 1 gigan muistikortin, joten tilaa on suht muikeasti kuville ja musiikille.

30  Yleinen / Vapaa sana / Re: No, oletko autoihmisiä? : 28.06.2007 11:22
Kyllä itseltä se mersu löytyy.  ;D

Tosin ei faijan, vaan täysin omista rahoista kustannettu. Kolme vuotta sitten Saksasta haettu diesel C 220, vuosimallia -98. Pikaisella googletuksella löytyi suurinpiirtein saman näköinen auto.

Itsellä on noin puolen tunnin matka sinne lähimpää suurempaan kaupunkiin ja julkiset kulkuneuvot ei oiken omaan aikatauluun sopivalla tavalla kyyditse. Työvuorot heittelee niin paljon, että ainoa tapa kulkea on omalla autolla. Kyllähän se kallista on pitää kaikkine maksuineen, mutta ei sille voi mitään. Kalliissa maassa kun asutaan.edit. no nyt näkyy kuvakin
Sivuja: [1] 2
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines