Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 163 164 165 166 167 [168] 169 170 171
5011  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 15.08.2007 18:34
Parasta pyörämarssissa oli se että meillä piti olla takki ja nahkahanskat päällä 30 asteen helteellä.

Eikö tetsareita, sirpaleliivejä ja kypärää ?  :lol:


Millä mä pääsen sinne viestiin :(
5012  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 11.08.2007 16:58
Ghost in the Shell 2. (viimeinkin)
Pakkhankinta tietenkin kaikille animaation ystäville.
Jep, visuaalisesti oikein hieno. Hyvien leffojen ystäville en kuitenkaan suosittele.

No mitä animea nyt voisikaan suositella...

Repesin muuten avatarillesi. Mistä se naama on otettu ?
5013  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 11.08.2007 16:48
Lainaus
Yksi armeijan hienoimmista asioista on tornarit. Joko seuraavat tornarit on kuultu?
- Suksisulkeiset komppanian katolla (klassikko)
- Vääpeli vaatii MuKessa hiljaisuutta ampumalla pistoolilla kattoon
- Ylenemiskiellossa oleva mulkku skappari
- Coopper-testissä varuskunnan ennätyksen NASSE PÄÄSSÄ tekevä luutnantti (klassikko)
- Leirillä vahingossa juotu hyvätuli
- Puukolla telttakankaan läpi asemiin lähteminen
- Suohon piiloutunut skappari, joka hengittää kaasumännän suojaputken kautta(!!!)

Nevah hööd. Mutta älkää nyt väärin käsittäkö, vaikka täällä hiki tuleekin niin mun henk koht hajoamiset ovat 99% henkisiä tapauksia. Eihän mikään tetsaaminen ole mitään rankametsään tai metsän istutukseen verrattuna. No univelka ehkä pahimpana tapauksena näin fyysisesti.
5014  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 11.08.2007 15:59
Ghost in the Shell 2. (viimeinkin)

Ensimmäisen mestariteoksen jatko-osa yrittää olla jotain dekkarin ja Matrixin välimuotoa (no Matrix on ekalle Gitsille paljon velkaa) ja onnistuukin osittain. Perinteinen animaatio on silkinpehmeää ja makoisaa kamaa eikä CGI:kään niin pahasti osu silmään kuin luulin. Sitä tosin on välillä aivan liikaa ja väärissä kohdissa. Juoni on kudelma Batoun elämästä ykkösen tapahtumien jälkeen ja Majurin katoamisen sulattelua. Batou on mielenkiintoinen hahmo, mutta dialogiin ja pohdintaan käytetään liikaa abstraktia lässytystä ja ihan naurettavat määrät kuuluisia lainauksia. Toimii soppa näinkin, mutta virtaviivainen ja simppeli ykkös-osa pieksee leffan tällä alueella aika nopiaan. Muuten elokuva on todella nautinnollinen transsi hitaan kerronnan, upean visuaalisen tyylin ja mahtavan musiikin ansiosta. Animeksi yllättävän fiksu ja kärsivällinen teos. Pakkhankinta tietenkin kaikille animaation ystäville.

"Välidemojen" jaksotus oli yllätyksettömästi lainattu ensimmäisestä Ghost in the Shellistä, mutta kyllähän ne taas saivat katsojan hekuman reunoille. Sama kailotus kuin ykkösessä toimii jälleen.



5015  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mielenlujuus testiin! (40 päivää & 40 yötä) : 11.08.2007 15:43
Viisi viikkoa takana. Elämäni paussi enkä ole sitä edes oikeasti ajatellut. PItäsköhän mainita sosiaali-kuraattorille jossain välissä kasarmilla jos vaikkka antaisi hullun paperit :)

Niin siis intti tappaa kaikki inhimilliset tunteet jos joku ihmettelee miten tämä on mahdollista.
5016  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 11.08.2007 15:40
Lainaus
Vaikka luultavasti vähän kotiinpäin vedetään, niin kyllä tuo kyseinen komppania on monien mielestä yksi raskaimmista mitä Kainuun Prikaatista löytyy. Paljon toki fyysinen rasittavuus riippuu siitä joutuuko kovakuntoisten 1. joukkueeseen tai sitte huonokuntoisten 4. joukkueseen. Itse olin kolmosjoukkueessa silloin aikoinaan ja se oli suht helppo homma fyysisyyden kannalta.

Kuntojaottelua ei ainakaan meidän saapumiserässä taida edes olla. Itse olen neljännen joukkueen kolmannessa ryhmässä ja siellä on kaksi komppanian kovakuntoisinta tyyppiä. Oikeita ramboja.

Itse olen nyt virallisesti zombie, sillä sivariin en aikataulujen ja jatko-opintojen takia voi mennä. Jumissa siis saatana koko prikaatin vittumaisimmassa joukkueessa. Joku saatanan kosminen ironia iski kun pasifisti-zoukka joutui terminaattori-ryhmään. Kuvaa kyllä elämääni muutenkin aika hyvin kuten joku boardi-parta voi ehkä muistaa. Viimeinen valo tunnelin päässä on siirto viestiin, mutta se on joku 2% mahdollisuus. Lomat ei maistu miltään kun tietää, että ylihuomenna taas ryömitään eikä nukuta.

Perjantaina muilla oli vala niin 1 JK oli ampumassa 13 tuntia putkeen. Ei vapaa-aikaa. Eikä naurattanut sekään paska 30 asteen helteessä.

Eräs elämäni suurimmista koetuksistahan tämä tulee olemaan ei siitä ole epäilystäkään. Seuraava pysäkki on joko totaalinen hajoaminen ja hullun-paperit tai tammikuussa elämäni paras päivä kun TJ on nolla. Tai sitten se ärkoon piippu.

5017  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 05.08.2007 18:31
Hyvä että joku viihtyy. Mulla fiilikset on aina kuin vankilassa joskin onhan tämä helpottanut ensimmäisiltä viikoilta. Morttien yö oli vitutusta aamusta iltaan ja nukuin sinä yönä tunnin. Vittumaisinta jääkärissä on tetsaaminen metsässä täysvarustuksessa. Maanpäällistä helvettiä nääs. Tupakaverit ovat kaikkia jotain kehonrakentajia ja metsästäjiä joten henkinen yksinolo on taattu. En ole digitaalisesta viihteestä saanut vielä yhtään keskustelua aikaan enkä omista corollaa. No sivaripaikkoja olen jo alkanut etsimään ja Limingan taidekoulu kiinnostaa helvetisti.

Sulkeiset ovat minustakin kivoja varsinkin kun aseotteet ja marssiminen ovat niin toddler kamaa, että on hauska nauraa ukoille joilta se ei luonnistu. Suunnistaminen ja ampumaradat ovat myös mukavan rentoa menoa. Vapaa-ajan vähyys (noin viisi tuntia viikossa) vituttaa ja unenpuute sekä iltapalan puute vituttavat myös. Fyysisesti jopa jääkärihommat eivät tunnu kovin pahoilta, mutta henkinen rappeuma on jo alkanut.

Täältä on päästävä pois.


EDIT: Missä nä Sharkie palvelet ??
5018  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? : 05.08.2007 16:54
Miksi ostaa jotain 30 euron players-ripoff tuotteita kun alkuperäisen saa viiden minuutin webbailulla puoleen hintaan siitä.

No onhan siinä se vaiva tietenkin...
5019  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 05.08.2007 16:53
Lainaus
...Jet Set Radiolle, Shenmuelle, Space Channelille, Skies of Arcadialle ja Samba de Amigolle...

Löytyi muuten meikäläisen peli-sivistyksestä Segan mentävä aukko, sillä en ole Shenmuen arcade-pelejä lukuunottamatta pelannut yhtäkään noista peleistä :lol:

5020  Yleinen / Popkeskustelu / Re: The Simpsons: Movie ensi-iltaan 27.7 : 04.08.2007 16:55
Tuulisti osaa. Odotin maailman parasta leffaa mutta sain pidennetyn Simpson kollaasi-jakson. Hyvää läppää riitti ja osa niistä oli aivan loistavia, mutta elokuvana ei yltänyt oikein minnekään.

Se Homerin ja Margen muhinointi-kohtaus oli paras kohtaus koko leffassa.
5021  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Loppuvuoden pelitarjonta : 04.08.2007 16:32
Maanpäällisen helvetin takia kaikki vähänkään non-jeesus pelit jäävät pelaamatta. Eli tällä hetkellä lähinnä minua kiinnostavat tänä vuonna Metroid Wiille ja Castlevania paketti psp:lle.

Ja kyllä. Treffit RK:n piipun kanssa alkavat kuulostaa houkuttelevalta.
5022  Yleinen / Vapaa sana / Re: Al-Qaida iskee USA:an tänä kesänä 9/11 -mittakaavassa? : 30.07.2007 18:49
No sillähän oli goateeta pitempi parta. Allahh!

5023  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Maailman parhaat TV-sarjat : 30.07.2007 17:52
Lentävän Sirkuksen minäkin varmaankin valitsisin jos henkilökohtaiset vammaisuudet heitetään romukoppaan. Jokainen Monty-jäsen on uudestisyntynyt Da Vinci ja kyllähän herrojen nerous elää varmasti vaikka vuoteen 3000.

Omia lempparisarjojani ovat OZ, Alfred J, Kwak, X-Files, The Simpsons, Smith & Jones jne... eli melko mainstreamia. OZ:in missaaminen intin takia vituttaa asepalveluksessa melkeinpä kaikista eniten. Ja viikko pari sitten siinä oli kuulemma joku musikaali-jakso... :(

OZ:in tunnari myös soi aina sillointällöin mulla päässä kun seison ruokala-jonossa armeijan vihreissä.




Tapan ne alikessut ja kokelaat vielä joku ilta.
5024  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 27.07.2007 21:54
En ole nähnyt vielä transformersia, mutta varmaan 80% tulleesta palautteesta leffaa koskien on ollut positiivista (esim. IMDB tällä hetkellä peräti 8.2!). Zoukka on siis selkeästi mielipiteensä kanssa vähemmistössä.

Jokainen mielipide on toki arvokas, mutta sanonpahan vaan ettei kenenkään tosiaan kannata elokuvaa väliin jättää Zoukan spoilausten jälkeen. (Kyllä, ärsytti kun yksityiskohtainen tarinasi mm. lopusta ei ollut spoiler-tageissa).

Aivot narikkaan meiningillä minäkin leffan katsoin. Mutta paska kässäri on aina paska kässäri ja se tosiasia, että transut vastasivat noin ihmisten tankkia ei häviä mihinkään. Käsittämätöntä potentiaalin hukkausta.

Enkä spoilannut muuten mitään, ellet luullut, ettei elokuvassa yksikään robotti mene palasiksi.
5025  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 27.07.2007 20:40
Cinemaattinen traileri oli pettymys, mutta juuri katson gameplayta ja jokainen inttihajotus purkautuu. Mahdoton on saavutettu ja kyllä MGS4 näyttäisi vastaavan hyvin pitkälti kaikkiin odotuksiini. Teknisesti grafiikka näyttää yllättävän kököltä, mutta paskanko sillä on väliä kun meno on noin hullun hauskan näköistä. Aseisiin on panostettu huimasti ainakin näin määrällisesti ja kaiken voi ilmeisesti korjata mukaan. Myös 3rd-person ammuskelu auttaa peukalo keskellä kämmentä syntyneitä. Nettipelihän tuossa pitäisi olla myös vakiona.

"itsenäiset" viholliset ja MKII vain lisäävät kyllä fiilareita ja odotusta. Uudelleenpeluuarvo oli jo Snake Eaterissa naurettava ja se näyttää taas vain nousevan. Vuosikymmenen paras sijoituskohde varmistettu.
5026  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 27.07.2007 20:10
Melekosen mahtava tuo RE5 näyttää olevan. Chris näyttää palikalta, mutta samapa tuo on kun pelialue näyttää noin mielenkiintoiselta ja zombeja ja intensiteettiä on lisätty reilusti. RE4-mekaniikka on selvästi mukana, mutta sepä toimiikin aika vitun hyvin. Selkeästi yksi komeimmista HD-masiina peleistä tällä hetkellä. Valon ja varjon sekä värien käyttö on taidokasta.

Onneksi lähitaistelua on näköjään myös paranneltu. Pienet Dead Rising vibat eivät ole pahitteeksi.
5027  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Voi veljet että New Super Mario Bros. on LOISTAVA : 20.07.2007 20:24
"Hyvä" kuvaa tätä ehkä parhaiten. Niin kauan kuin pelaamista kesti se oli kivaa ja toimivaa, mutta kun peli oli noin ensimmäiseltä istumalta läpi niin eipä sitä enää muistellut jälkeenpäin. Kehitystä edeltäjistä oli todella vähän ellei laisinkaan ja kenttädesign olisi voinut olla vieläkin hullumpaa. Juurikin Lost Levels oli sitä parasta Mario-toimintaa. SNES:illä tottakai ;)

Niin ja olihan tämä helpoin Mario.
5028  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 20.07.2007 20:16
Hajoiluttaa vähän. 1 JK:n kuri on jotain ihan muuta. Kengännauhat auki aamulaskennassa ja vänskä heittää koko joukkueen takaisin tupaan. Marssit väärin ruodussa niin marssit sen jälkeen 10 metriä muiden edellä. Käännyt väärään suuntaan milloin tahansa ja tanssit balettia 5 minuuttia. 4 joukkueen kolmannessa ryhmässä olen ja menemme viimeisenä syömään ja meidän pitää silti olla aina samaan aikaan muiden kanssa sykkimässä. Pakkilounaalla saamme mäihällä muiden jäänteet.

Mutta henkilökohtainen vuorihan tämä on. Tupakaverien ilta-jutut ovat joka kerta olleet Audi vs BMW ja niin edelleen. Aivan kuten ounastelinkin.

Ensimmäistä kertaa kasarmin ulkopuolelle pääsen 27.7 ja samana päivänä täytän 21. Se viikonloppu menee nukkuessa ja elokuvia katsellessa. Nimenomaan digitaalista viihdettä täällä kaipaa eniten.


On myös outoa olla näin kauan täysin pimennossa peli/elokuva-maailmasta. Niin ja jos sota joskus syttyy niin karkaan meksikoon. Kuolkoot muut aivan rapirauhassa.
5029  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 16.07.2007 18:53
27 päivä ensimmäistä kertaa lomille. Vituttaa mukavasti muutenkin kun jääkäriksi nakittivat. Ei nimittäin ole mikään paskin maine tällä Kajaanin ensimmäisellä jäkiksellä ja siitähän on saatana tietenkin pidettävä kiinni. Nyt sain 15 minuuttia nettiaikaa enkä usko enää viikkoon palaavani. Lähetäppä TK tekstari, että milloin tämä miitti oli. Näkyy saatana.
5030  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 08.07.2007 19:06
Hahhah. Löytyy muuten sama sukupuujuliste seinältä.

...siis ilman TK:n kuvaa.

Epävirallinen.
5031  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 06.07.2007 20:30
Takuun pidennyshän järjen mukaan juuri tarkoittaa sitä, että mitään muutoksia konsolin kestävyyteen ei ole tulossa. Ja niin kauan on minunkin kohdallani se masiina pannassa.
5032  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 06.07.2007 20:17
Lainaus
Katsoin muuten leffan trailerin jälkeenpäin ja täytyy ihmetellä sitä. Kyseinen pätkä nimittäin näyttää melkeinpä kaiken oleellisen tästä elokuvasta. Onneksi en ollut nähnyt sitä etukäteen.

Tämä on nykyään niin täyttä paskaa leffabisneksessä. Oikeasti kaikki hollywood trailerit spoilaavat leffan kauttaaltaan. Pyrin aina olemaan katsomatta mitään trailereita nykyään. Sama joidenkin paska-DVD:iden valikoista. Niissä pyörii aina jotain elokuvan key-momentseja loopilla. Helvatan kivaa.
5033  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 06.07.2007 20:14
Niin ja videoita katsoessani huomasin kutosen parhaan uudistuksen. Juggle-damagea on vähennetty huomattavasti. Ellei tuossa pelattu jollain 150% heloilla.

Saatta johtua damagen pienennys siitä rage-modesta. Mutta hankala on vielä sanoa tuosta uudesta pelattavuudesta, kun samoja liikkeitä spämmäilivät. Jack näytti varastaneen Heihachin b+3,3 ja f,f,f+2(?):sta pystyi tekemään vielä jatkolyönnin. 

Joo se oli b,2 se Jackin nopea humautus. Tuo mainitsemasi juoksusta lyötävä Cemaho Chop on paljon hitaampi ja tehokkaampi. Kätevä jatko kyllä pakko myöntää. Itse tykkään Jackilla jopa pelatakin ja vitosesta asti sillä on ollut mahdollista pärjätäkin. Näin niin kuin muille tietona  ;)

Onhan se Jack hahmo muiden joukossa. Ja videon perusteella varmasti vielä tasaisempi tekken 6:ssa verrattuna muihin hahmoihin. Saisivat vain lisätä lyönticomboja ja samalla juggleja. 5:ssa kun niitä oli aika vähän..


Ne reverset mä sille Jackille tahdon :rollaus: Tai kunnon tappo multipartit.
5034  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 06.07.2007 20:08
Niin ja videoita katsoessani huomasin kutosen parhaan uudistuksen. Juggle-damagea on vähennetty huomattavasti. Ellei tuossa pelattu jollain 150% heloilla.

Saatta johtua damagen pienennys siitä rage-modesta. Mutta hankala on vielä sanoa tuosta uudesta pelattavuudesta, kun samoja liikkeitä spämmäilivät. Jack näytti varastaneen Heihachin b+3,3 ja f,f,f+2(?):sta pystyi tekemään vielä jatkolyönnin. 

Joo se oli b,2 se Jackin nopea humautus. Tuo mainitsemasi juoksusta lyötävä Cemaho Chop on paljon hitaampi ja tehokkaampi. Kätevä jatko kyllä pakko myöntää. Itse tykkään Jackilla jopa pelatakin ja vitosesta asti sillä on ollut mahdollista pärjätäkin. Näin niin kuin muille tietona  ;)
5035  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 06.07.2007 16:56
Blahdvd:ssä Metal Slug Anthology PS2:lle (se paras versio) 19 euroa sis pk:t !!!!

Tilaukseen lähti luonnollisesti.
5036  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 06.07.2007 16:25
Niin ja videoita katsoessani huomasin kutosen parhaan uudistuksen. Juggle-damagea on vähennetty huomattavasti. Ellei tuossa pelattu jollain 150% heloilla.
5037  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 06.07.2007 16:01
Transnössöt.

Alku oli loistavaa jenkkielokuvaa. Kikkailua musiikilla, sympaattisen huono päähenkilö ja juoksevaa kerrontaa. Puoliväli oli elokuvan parasta antia. Transujen saapuminen sai vanhat kunnon "Robokyttä" fiilarit juoksemaan selkää pitkin ja CGI oli loistavaa. Tämähän saattaa muodostua loistavaksi toimintaleffaksi!

Mutta. Transut olivat tällä kertaa noin polkupyörän veroisia "sotakoneita". Ampuivat kissanpierun tehoisia ohjuksia, rähisivät keskenään, taltutettiin naruilla ja lopuksi pari armeijan gillette-homoa pisti ne palasiksi kranunheittimillä. Ei saatana jenkit ja teidän paskalta maistuvat kässärit. Melkein pystyin näkemään robojen öljyiset kyyneleet kaiken sen raiskauksen läpi mitä viimeinen tunti elokuvassa piti sisällään.

Välttäkää kuin ruttoa ellette halua tosissanne tuhota kaikkia hyviä muistoja näistä metallikasoista.



This blasphemy will not be forgotten...

5038  Yleinen / Vapaa sana / Re: Nuorison tupakointi ja alkoholin käyttö vähenee; ajatellaan omilla aivoilla! : 06.07.2007 15:52
Eiköhän se dokaaminen ole aika vahvasti osa Suomalaista junttikulttuuria joten tuskin se mihinkään sen kummemmin vähenee. Aaltoilee korkeintaan.

Tunnen muuten btw ihan hyvin noin 10 ala-ikäistä jotka aloittivat juomisen jo varmaan ala-asteella. Ja vetävät pään täyteen joka viikko. Alkon saanti ja nautiskelu ei ole mikään ongelma halukkaille. Aina löytyy hakija ja paikka. Mutta tämä on kyllä niin vahvasti kiinni kotioloista, ettei mitään rajaa. Kaveriporukat sitten hyvänä kakkosena.

Piristeet ja päihteet ovat kiva juttu kunhan niitä käyttää järjissään oleva yksilö. Itse vedän nyt Intin kunniaksi puolen vuoden kylmät kalkkunat. Siitä sitten katsellaan miten homma jatkuu.
5039  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: EDGE-lehden TOP10-lista : 06.07.2007 15:44
Kiitos suomennoksesta, mutta kyllä Snaken pointti on sinällään selvää kauraa. Madness löytyykin siitä, että miten ne massat yhtäkkiä käännetään Attidude-faneiksi.

Ja paradoxihan on vielä siinä, että vaikka Manhunt komeilisi joskus ykkösenä listalla niin sekin saisi saman statuksen kuin OoT ja sitten löytyisi uusia Snake Jr:iä jotka haluaisivat sen palliltaan alas. Eli niin kauan kun äänestäjät eivät valitse ykköseksi peliä joka ei sitä selvästi ansaitse ovat asiat hyvin.
5040  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 06.07.2007 15:40
Tällä hetkellä ei Wii kyllä mun silmissä loista. Potentiaalia löytyy ja hurjat myynnit takaavat tulevaisuudessa laatupelejä, mutta enpä elä tulevaisuudessa. Jos Wiin olisin ostanut julkaisussa niin kyllä se olisi saanut jo aikaa sitten äkkilähdöt. Ja romeista ei hotsita paria poikkeusta lukuunottamatta maksella mansikoita.

Mutta eipä kyllä nämä HD masiinatkaan vielä pahemmin polttele. T6 taitaa olla se ensimmäinen peli jonka takia pitkää itkeä verta köyhyyden takia. Wiissä parasta on tietenkin se, ettei tarvitse ostaa uutta telkkaa peleistä nauttiakseen. HD-grilleissä on se vika, että se "HD-hienous" kiusaa varmasti peleissäkin jotka eivät siitä saa edes paljoa hyötyä. Niin kiero on ihmismieli.
Sivuja: 1 ... 163 164 165 166 167 [168] 169 170 171
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines