Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 161 162 163 164 165 [166] 167 168 169 170 171
4951  Yleinen / Vapaa sana / Re: Osto/myynti/vaihto-ketju : 24.10.2007 16:49
Nyt myynnissä myös Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 2 sekä Mashed Fully Loaded molemmat PS2:lle. Eivätkä ole platinumeja luonnollisesti (liekkö noista sellaisia tullutkaan?)

Vaikka 15 eunukkia kipale.
4952  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 24.10.2007 16:47
Paprikassa vihasin myös Japsi-näyttelijöitä. Itse maustetyttö kuulosti kolmivuotiaalta, mikä Japsien pervokorville kuulostaa varmaan tosi hyvältä, mutta ei saatana se otti päähän. Onneksi tytöllä ei liikaa vuorosanoja leffan aikana ollut.

Itse leffa oli todella peruskauraa mahtavalla animaatiolla ja hienolla popituksella. En osta silti. Oli se loppu niin törkeä.
4953  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 24.10.2007 16:44
Sama pätee kyllä Rockyynkin. Tuot aina se elementin pöytään kun Doaa haukutaan ja VF:ää kehutaan, että DoA on jotenkin munakkaampi kuin muut mätöt ? Minä kun sitä intissä sillointällöin pelasin niin piti oikein tarkistaa, että eikai tämä ole joku vitun demo, sillä animaatiot ja osumat näyttivät aivan karmeilta. Tai no oikeastaan tasan DoA3:selta. Mallinuket hakkaavat toisiaan muoviset ääniefektit laulaen. Tosiaankin se on tottumiskysymys.

Salamaa siitä nyrkistä pitää lentää... ja VF:n eduksi on pakko sanoa hienot ja sulavat animaatiot, vaikkakin osa liikkeistä pelissä on surkuhupaisan tehottoman näköisiä. Realistisuus ei aina peleissä toimi.
4954  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 22.10.2007 21:39
Juuri päinvastoin. Niitä osaa huorata kolme-vuotiaatkin tuon bufferoinnin ansiosta. (vaikkei niistä nyt mitään iloa olekaan, ellei saa ukkoa seinään)
Ai siis sitä nappien naputtelua ei tarvikaan ajoittaa mitenkään? Voit naputella kaikki painallukset sekunnissa ja sen jälkeen katsoa kun 10 hit combo lähtee etenemään ruudulla?

On siinä tietenkin joku raja, mutta kyllä niitä inputteja voi bufferoida vähintään aina sen yhden iskun verran. Enemmänkin jos ne lyö oikeaan aikaan etukäteen.

En ole itseasiassa edes perehtynyt tuohon asiaan kovin tarkkaan, mutta itse kyllä pelaan melkoista bufferia. Esmes kun vastus lyö meikää ja tiedän, että se menee torjuntaan niin siinä voi jo alkaa bufferoimaan seuraavaa tekoa. Tiedä sitten onko tuo "bufferia" mitä Shinta tarkoitti. Tuskin.
4955  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 22.10.2007 20:18
Heh aika asiapitoista. Pitäytykäämme siis tikku-ukkojen sumopainissa.

Niin ja mitä bufferointia meinaat Tekkenistä puuttuvan ?

Tekkenissä ei kai pysty esim. niitä 10 iskun comboja hakkaamaan valmiiksi sisään vaan ne pitää painaa ajallaan.

Juuri päinvastoin. Niitä osaa huorata kolme-vuotiaatkin tuon bufferoinnin ansiosta. (vaikkei niistä nyt mitään iloa olekaan, ellei saa ukkoa seinään)
4956  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 22.10.2007 19:34
Heh aika asiapitoista. Pitäytykäämme siis tikku-ukkojen sumopainissa.

Niin ja mitä bufferointia meinaat Tekkenistä puuttuvan ?
4957  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 22.10.2007 19:17
Tekken kutosen Yoshi on kyllä kuumaa kamaa. Innostus peliä kohtaan myös nousee videoiden myötä, sillä jugglejen tehon vähennys pidentää hieman eriäkin. Myös älytön customaatio hahmojen ulkonäköön on iso plussa. Perus-ukkoihin kyllästyy joka mätössä aika nopeasti...

Niin ja Rocky laita siihen "räppi":n tilalle "Virtua Fighter" :)
4958  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 22.10.2007 18:15
Tormentista tulleet viisikymmentä eunukkia pistin sitten palamaan MTG-kortteihin :P Seuraavaksi pitäisikin joku videopeli löytää jota jaksaisi pelata.

Kerroppas Scarf kunhan saapuu se Castlevania psp:lle, että onko Japani-mössötys miten peli-ilon tiellä ?

Crisis Coreen pitää kai toiveet laittaa.
4959  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 22.10.2007 15:50
Alan olla menettämässä uskoni Japanilaisiin roolipeleihin... (OH REALLY!!!)

Valkyrie Profile 2 oli juonellisesti ehkä pahinta mitä olen koskaan nähnyt. Hieno ulkoasu ja hyvä taistelusysteemi hukkaan.

Digital Devil Saga 2 oli taasen juonellisesti mielenkiintoinen, mutta pelin LUOLASTO-suunnittelu oli suoraan 70-luvulta. Toki peli on selvästi tehty marginaali-yleisön fanipalveluksi, sillä taistelut ovat nopeita ja hauskoja, mutta rajansa silti kaikella. Parhauden huippu  oli luolasto joka koostui loputtomista huoneista joita reunustivat aina identtiset hyllyt joissa oli jotain ruoka-tarvikkeita. Ei näin.

Rogue Galaxyynkaan en kyllä taida tarttua.

Parasta vain unohtaa koko genre Final Fantasyja lukuunottamatta ja pelata niitä maailman tappiin. Tacticsihan tulikin juuri paremmalla käännöksellä psp:lle...

:rollaus:

4960  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 22.10.2007 15:44
No siis juuri tuo melodramaattinen paska on parhautta Capcomin tekemänä. Siinä on joku pilke mikä muilta lafkoilta puuttuu. Katsokaa vaikka demo DMC1:sesta jossa Trish kuolee niin kuolette nauruun :lol:

Lainaus
Hyvin tehty traileri, mutta keskinkertaiset grafiikat...


4961  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.10.2007 15:38
Azu lopetti todennäköisesti juuri Lairin takia aikoinaan ?! Ei edes monen vuoden dataamisen jälkeen ilmoittanut mitään, että häviää boardeilta kun ekat videot pelistä tuli julki ;)

Ja HS näytti hyvältä ensimmäisessä videossa missä näkyi pelikuvaa. Ja se olikin viimeinen kerta kun se näytti hyvältä. Demo tuntui lähinnä Nightmare Creaturesilta.

[josdissaatsitäniinkuolet]
4962  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 20.10.2007 21:57
Joo yritän hypettyä muistakin peleistä, mutta ei onnistu. Capcom on löytänyt puhtaan parhauden lähteen.

DMC4 viteoo!

4963  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: MP3 soittimet : 20.10.2007 18:49
Perkele tuo Sansa kyllä vähän himottaisi lenkkipoluille mukaan. Minkäs kokoinen/painoinen tuo on luonnossa ?
4964  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Anime ja manga : 20.10.2007 18:44
Niin ja Berserkin neltästoista pokkari tuli ostettua ja pienehkö pettymyshän se oli. Ensimmäinen osa joka ei oikein hämmästyttänyt millään tavalla. 13 osaa pohjustettiin Gutsin valmistautumista "mustaksi ritariksi" ja se hoidettiin sitten alta pois yhdessä ruudussa jossa koko varustus ja taianomainen rautakäsi ovat paikallaan. MITÄ VITTUA!

Mies ei myöskään nähtävästi liikaa järkyttynyt siitä, että tyttöystävä raiskattiin helvetissä demonin voimin ja sitten neiti synnytti heebon nenän edessä demonilapsen. Niin ja menihän siinä reissussa se käsikin.

No toivottavasti sarja ei tähän jää lepäämään vaan yllätyksiä, shokeerauksia ja suurta epiikkaa löytyisi vielä jatkossakin. Piirrostyylikään ei tässä osassa oikein yllättänyt. Sikademoni ja halloween-puu olivat todella standardi-liukuhihnakamaa.

Vielä tosin sarja pysyy parhaana mangana toki.
4965  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 20.10.2007 18:32
TK tee mullekin SH ava Dikun naamalla! Ei löydy oikein nyt photaria käytettäväksi niin saat kunnian.

(ihan oikeasti[ja jullen naama käy myös])
4966  Yleinen / Vapaa sana / Re: Osto/myynti/vaihto-ketju : 20.10.2007 18:19
Ostan Slim & Liten tilalle :lol:

Ja ei se ole tyhmä joka pyytää...

...eikä sekään joka tuon Alliancen multa ostaa  :P
4967  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Anime ja manga : 20.10.2007 18:17
Onko olemassa jotain hyvää "ei tappo" mangaa ?

Great Teacher Onizuka.

Luin, pidin, vihasin.

Eli siis viisi-kymmenen osaa tuota jaksoi lukea kunnes Onizuka hahmona ei enää kiinnostanut ja koko teinidraama paska otti sarjan valtaansa. Toki pari ekaa pokkaria tuotti nauruun kuolemisia. Sääli silti.
4968  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 20.10.2007 17:11
Tollanen pikkupeli kuin Street Fighter 4 on julkistettu, eikä täällä ole edes minkäänlaista mainintaa. Shame on you.

Noh, kunhan peli vain on 2d:tä, omaa 3rd Striken peruspelattavuuden ja kasan lisähahmoja HD-graffoilla, niin kyseessä on paras peli ikinä. Prepare yourself.

Hieno teaser. Mutta ottaako Capcom riskin tekemällä siitä sprite-grafiikkaa käyttävän pelin ? HC-miehet ostavat siitä ilosta vaikka kymmenen kopiota, mutta uponneeko muihin. Ja miksi 3D-grafiikka haittaisi jos pelattavuus olisi kunnossa ? Tuollainen trailerin mukainen tyylitelty ulkoasu voisi mennä jopa Sprite-parhauden ohi. Toki ilman noita muste-efektejä.
4969  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 20.10.2007 16:52
Ei JUMALAUTA! Kävin eilen hankkimassa kehutun ja ylistetyn Phantom Hourglassin, Gamestopista. Otin tässä sitten ohjekirjan käteen että fiilistelen hiukan ja luen kuinka peliä pelataan, kun ei ollut aikaa itse peliä ottaa käteen. Mutta se vitun ohjekirja on täynnä RUOTSIA ja NORJAA!! Ei helevetti!! Mitä vitun ideaa tässä nyt on? Käytönnössä paskapaperilla on enemmän käyttöä kuin sillä vihkosella! Ja jälleen myyntiarvo tippui lähes nolliin. VITTU!

Itse möin muutamia vuosia sitten pois huuto.netissä Pikminin, jossa oli ruotsinkielinen ohjekirja. En maininnut asiasta sen kummemmin kohteessa, kun ajattelin että ei sillä mitään väliä ole. Enkä kyllä tajuakaan, miksi sillä olisi jotain väliä. Noh, joku viiden tähden homohan siitä sitten alkoi itkemään ihan urakalla ja halusi saada kaksi euroa hyvitystä, kun ei tiennyt, että mukana tulee ruotsinkielinen ohjekirja, plah plah plah... Hirveä sepustus kaikenlaista. Sanoin ensin että en varmasti hyvitä penniäkään, mutta sen jälkeen se ukko lähetteli mailissa varmaan viiden metrin listan erilaisia säännöksiä ja sepustuksia miksi minun pitäisi hyvittää sille ne KAKSI euroa. Käskin sen ukon vetämään narun kaulaan ja hukuttautumaan suohon, niin eipä sen jälkeen kuulunut mitään. Tosin ei kyllä minun huuto.net tunnuksestakaan...poistettiin. *_*

Eli tarinan opetus oli:

- Voit myydä eteenpäin sen pelin joskus normaalilla summalla, kun et mainitse ruotsinkielisestä läpyskästä.



Mad Crockit näppäimistölle.
4970  Yleinen / Vapaa sana / Re: Osto/myynti/vaihto-ketju : 20.10.2007 16:52
Myynnissä/vaihdossa:

Valkyrie Profile 2: Silmeria PS2:lle. 35€
Jagged Alliance 2 Alkuperäinen pahvilootaversio. Eikä irtoa penneillä, sillä möin juuri Tormentin pahviversion 50 eurolla  :lol:

PSP + kaikki koneen parhaat pelit. Kysele/tarjoa/ehdota


Ja näitä kelpuutan:

Rogue Galaxy PS2
Final Fantasy Tactics PSP
Final Fantasy IX PS1 NTSC-versio
Heart of Darkness PS1

Die Hard Trilogy PS1
4971  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metroid Prime 3: Corruption : 20.10.2007 16:46
Selvä muistin väärin. My bad.

Ja pelitissä tarkoitettiin, että MP3:sen alku on kuin Halo1:sen. Tästä käytiinkin jo antoisa vääntö konsolifinin puolella.

Ei nyt kellään ole pokkaa väittää Samusia peltipurkin kopioksi :lol:
4972  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Anime ja manga : 20.10.2007 16:06
Lukeeko kukaan AzuManga Daiohia. Haluaisiko joku kertoa miksi tätä sarjaa jossain arvostetaan ? Kahdessa näkemässäni arvostelussa se on jo vetänyt viisi/viisi...

Lassi & Leevi perseessä syntyneellä on huomattavia vaikeuksia käsittää mitä vittua sarjassa oikein tapahtuu. Pitäisikö tässä nauraa kliseisesti ja huonosti piirretyille hahmoille vai niin huonolle "huumorille", että se on muka hyvää. No ei se kyllä siltikään naurata. Ekan pokkarin ostin ja ehkä huonoin 6 euron sijoitus ikinä. En edes hymyilly kertaakaan, mutta kaipa sarjasta saa jotain irti vain jos yleinen ihqustelu, anime-ilmeet ja surkea artti viehättävät.

Onko olemassa jotain hyvää "ei tappo" mangaa ?


 :rollaus: :rollaus: :rollaus:
4973  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 20.10.2007 15:59
En tiedä miksi edes vaivaudun enää... Heroesin eka jakso oli juuri sitä mitä odotin. Kauniit ja rohkeat kököillä supervoimilla. Ja tätähän paskaa tulee kestämään sen 10 kautta taas.

Niin ja TK et sinä ihan yksin kuitenkaan ole pop-tietämättömyytesi kanssa. Minusta Lost ja Pako ovat sellaista hevonpaskaa, että oksat pois. Vain Everwoodin kaltaiset "tyhmät ihmiset tekee tylsiä asioita" sarjat ovat pahempia.


Kato mullan alla sarja kokonaisuudessaan niin keskustellaan sitten vaikka siitä jos on suuri tarve postailla juuri tähän triidiin ;)
4974  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metroid Prime 3: Corruption : 20.10.2007 15:48
Keskustelua ? Ja muistaakseni Epi ei koskaan edes Echoesia läpäissyt vai muistanko täysin väärin ?

Pelitin arvostelussa mainittiin, että kontrollien lisäksi mitään järin uutta ei Corruption tarjoa. Se voi olla oikeastaan se ainut "miinus" pelissä, mutta tuskinpa se minua esimerkiksi suuresti haittaisi. Paikkojen selailu ja skannailu piti molemmissa edellisissä osissa jo niin tiukkaan meikät koneen ääressä, että pari virhettä antaa helposti anteeksi.
4975  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Mario Galaxy : 20.10.2007 15:43
Mielipiteestä viis. Tarviiko sitä kuitenkaan tulla negatiivisia tunteitaan tulla purkamaan joka ikiseen Nintendoa koskevaan aiheeseen?
Aijaa, eli pelaajalauta.fissä saa peeloilla Nintendon puolesta, mutta ei sitä vastaan. Asia selvä, yritän pitää mielessä. ;)

Henk koht ainakin valitan aina kun on aihetta. Ei minua kiinnosta jos ketään ei kiinnosta. Tulee kohta konsolifin mieleen jossa käytännössä osa aiheista/alueista on pelkälle hypetukselle varattuja :rollaus:

Mutta, ettei ihan puuta heinää puhuta niin kyllä se Nipa aika universaalin laadun tae on.
4976  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 15.10.2007 16:51
Ehkä alan seuraamaan animea.....
Ei kannata. Se on vielä paskempi mitä itse peli on.

Ette kumpikaan vaan osaa. Syleilkää toisianne tästä hyvästä.

(niin oli se anime toki paskaa)
4977  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 13.10.2007 19:25
Ei mitään. Tai siis vietin tässä pari päivää sitten krapula-päivän melkein kokonaan töllön ääressä ja tunsin selvästi kuinka aivoni surkastuivat ja vajosin syvään apatiaan. Oikeasti harkitsen vakavasti ostavani seuraavaksi näytöksi jonkun monitorin, jossa ei Maikkari ja BB:t näy. Ihan vain kaiken varalta...

Hullua miten kolme kuukautta ilman töllöä auttoi näkemään asian näinkin nopeasti/tehokkaasti/kirkkaasti. TV on sairautta.

Niin ja ostin kaikki neljä tuotantokautta Futuramasta 20€ per kausi!!! Siinä on sitä katsomisen arvoista "teeveetä"...
4978  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelitarjoukset : 13.10.2007 00:40
Kajjaanin Anttilassa suurin osa PS3 peleistä 35 euroa ja Okami 25€ sekä FFXII 30€ jne...

Niin ja mä myyn tuon Valkyrie Profile 2:sen 39 eukulla ;)
4979  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Metroid Virtual Consolessa - valmistautukaamme Corruptioniin! : 13.10.2007 00:04
Tää on kuin pelien Alien.

Mutta turhin aihe silti ikinä :lol:
4980  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 10.10.2007 16:09
Jos tarvitset laiskaa, mutta ah niin lahjakasta graafikkoa yritykseen niin heitä pullopostilla  :lol:
Sivuja: 1 ... 161 162 163 164 165 [166] 167 168 169 170 171
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines