Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 171
211  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 31.05.2019 16:59
Ois ajankohtaista päivittää kone! En ole vuosiin seurannut komponenttien kehitystä sen tarkemmin, eli nyt laudan rautavelhot suosituksia kehiin. MasterTK vois varmaan tietää asiasta jotain. Konehan tulee lähinnä työkäyttöön kotiin eli 4k Cintiqqi näytöksi ja photari/zbrush laulamaan.

Budjetti on rajaton, mutta toki joku järki siihen hintalaatusuhteeseen.
212  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 31.05.2019 14:46
Olen GBA'n kanssa samaa mieltä siinä, että demokratiassa on hyvä olla se varaventtiili, kun valtapuolueet alkavat mennä liian syvälle johonkin laitaan. Hakkarainen on pelle, täydellinen esimerkki mitä populismi tuo tullessaan, mutta kuitenkin pitkällä tähtäimellä aika harmiton tekijä. Ei miehellä ole kunnianhimoa saati taitoja saada mitään isoa vahinkoa aikaan. Hakkarainen on lakeija, se oikeasti pitkällä tähtäimellä pelottava tekijä on tietenkin Halla-Aho. Suomi ei tunnu olevan lähelläkään niin sekasortoista tilaa, että Hallis voisi tehdä suurta vahinkoa, mutta se potentiaali on siellä.

Hakkaraisen typeryydestä ja lukutaidottomuudesta johtuva rasismi ja seksismi on melko tavallista ja ymmärrettävää. Halla-Ahon lakoninen ja systemaattinen ajattelu taasen kumpuaa varmasti jostain nuoruuden traumoista ja siinä on taustalla pelottava määrätietoisuus.
213  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 28.05.2019 17:02
Loputtomalla itsevarmuudella vaan eteenpäin! (no ei oikeesti pliis)
214  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 28.05.2019 16:34
En jaksa sen kummemmin avautua miten hävettää, kun Hakkarainen meni läpi, sen sijaan keskityn sen faktan huumoriarvoon, että Hakkarainen on kohta seksuaalirikostaustainen, kielitaidoton mamu.
215  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 20.05.2019 23:33
Tylsä ja turvallinen lopetus. Myös totuttuun tapaan aivan epälooginen ja aikaisempien kausien vastainen, mutta tämä oli varmasti jo kaikilla tiedossa aiempien jaksojen perusteella.

Onneksi tämä paska on nyt taputeltu.
216  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 07.05.2019 23:12
Neljäs jakso:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ei tätä paskaa voi edes paatunein fani enää puolustaa.
217  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 06.05.2019 18:51
Ite vasta kakkosjakson katsoin ja meni omalla listallani paskimpien GoT jaksojen kärkeen. Ei terve mitä paskaa.

Yllättävää. Kakkosjakso kuitenkin oli parasta pitkään aikaan, niin hyvää fiilistelyä.

Ei kaiken viihteen tarvitse olla pelkkiä räjähdyksiä! ;)

Teoriassa jakso olisi voinut olla hyvä. Dialogi vaan oli todella köykäistä fanipalvelua ja näin monen hahmon yhtäaikainen interaktio paljasti uudempien kausien kässärien heikkoudet. Hahmot ja niiden väliset keskustelut tuntuivat  todella epäuskottavilta, juurikin siltä, että ne eivät olleet luonnollisesti toistensa seurassa vaan toistivat jotain läpinäkyviä fanipalvelurivejä.

Innolla odotan kolmatta jaksoa, jota kaikki ovat haukkuneet. Monesti se tarkoittaa, että itse tykkään :b

EDIT:

Jassoo, nyt on kohuttu kolmas jakso nähty ja alamäki senkun jatkuu.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
218  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 05.05.2019 17:48
Ite vasta kakkosjakson katsoin ja meni omalla listallani paskimpien GoT jaksojen kärkeen. Ei terve mitä paskaa.
219  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 05.05.2019 13:06
Joo ei Horizonia kyllä jaksanut ekaa missionia pitempää. Masentavan isolla rahalla tuotettua tylsyyttä.
220  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Final Fantasy : 30.04.2019 10:38
X on monella tapaa lähellä ysiä. Suoraviivainen FF missä mikään ääninäyttelyä lukuunottamatta ei ollut pahasti pielessä. Sphere Grid alkaa tosiaan lopussa tuntumaan vain pakkopullalta. Iso plussa end-gamesta, sillä pelissä taisi olla kaikista FF:istä haastavimmat valinnaiset bossit.
221  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 25.04.2019 12:12
Korjatkaa tyhmää jos olen väärässä, mutta voiko noilla jättifirmojen osakkeilla mitenkään luotettavasti tehdä "pikavoittoja"? Eikö niiden päällä pitäisi vaan istua vuosikausia tai oikeastaan kymmeniä? Juuri tuo esimerkki, että ammattilaisten arvio meni metsään tukisi tätä ajatusta, lyhyen aikavälin heilahteluja voi olla melkein mahdoton ennustaa.
222  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 24.04.2019 22:42
Säästäminen vaatii suunnittelua ja hieman itsehillintää. Työssäkäyvä voi "ostaa" molemmat ikävyydet pois olemalla vain ajattelematta asiaa. Salaisuus onkin siinä, että kun sen alkupanostuksen laittaa suunnitteluun, pian sitä säästettyä osuutta ei enää huomaa kaipaavansakaan. Sama ilmiö koskee kuntoilua ja muitakin elämäntapoihin liittyviä asioita, alku on aina tuskaa, mutta jos vaan pakottaa itsensä suunnitelmallisesti tekemään jotain tarpeellista, siitä tulee ajan myötä arkirutiinia.

Nykymaailman viihdetulva yrittää tietenkin kaikin keinoin tehdä jokaisesta passiivisen, keskittymiskyvyttömän ja ennen kaikkea tuhlaavaisen. Kyllä se seuraava taulutelkkari, äly-imuri tai salijäsenyys tuottaa tulosta! Olet koukussa ostamiseen, tuhlaamiseen ja siihen, että aina kun alat tylsistyä kaivat luurin esiin ja alat pelaamaan/shoppailemaan tai somettamaan. Tylsyys on luovuuden lähtökohta ja se, että ihminen ei päästä itseään tylsistymään on yksi suurimmista karhunpalveluksista minkä itselleen voi tehdä. Se tappaa kykysi keskittyä, kuvitella ja ihan vaan olla ilman, että sinua jatkuvasti viihdytetään.

En halua tässä jeesustella, että säästäminen tai mikään elämäntaparemontti olisi helppoa. Varsinkaan ihmisille, jotka elävät ruuhkavuosia. Meitähän on vastassa koko helvetin yhteiskunta joka kannustaa joka tuutissa olemaan keskivertokuluttaja! Ajattelijat ja pitkään harkitsevat eivät tuota yrityksille tulovirtoja. Uusia hankintoja esitellään somessa, vaikka tiedetään, että kaikki postauksen näkijät todennäköisesti ajattelevat, että mitähän vittua tuokin tuolla tekee. Hekin ovat kuitenkin osa samaa kusetusta, joten tykätään nyt sit kuvasta, ettei postaaja varmastikaan luule, että oltaisi kateellisia. Jos tätä sirkusta vastaan asettuu, edes suhteellisen pienesti, voi reaktio muissa oli todella voimakas, mikäs vitun ylimielinen hippi se siinä :D

Noh kyllähän se tuhlaava massa tarvitaan, että kapitalismi voi tuottaa kaikenmaailman ihmekeksintöjä. Heitä kuitenkin riittää tarpeeksi, vaikka meistä muutama alkaisi vähän miettimään kulutustottumuksiaan. Oikeastaan tuo GBA:n ehdottama Excelöinti on loistava melkeinpä ainoa keino perheelle oikeasti säästää. Jos vain elää normaalisti elämäänsä ja kuluttaa sen "mikä menee", niin kaikki menee. Kulutusyhteiskunta on suunniteltu sitä varten.


223  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 22.04.2019 20:44
Paskapuhetta. Olen nähnyt tämän omin silmin tuhansia kertoja. Suurinosa asiakkaista omaa myös lapsen tai useamman. Tämä porukka nimenomaan tajuaa yleensä sen säästämisen tärkeyden, koska lapset ovat laittaneet arvomaailman uudelleen järjestykseen ja enää ei voi elää kuin viimeistä päivää.

Hyvä kuulla! Kaipaan kyllä itsekin opiskeluaikoja siinä mielessä, että silloin oikeasti mietti menojaan. Ei sillä, että ne olisivat kohtuuttomat nytkään, mutta varmasti menee satoja euroja joka kuukausi aivan omaa laiskuuttaan.
224  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 22.04.2019 20:20
Sinkkujuppien hommaa tämä tosissaan sijoittaminen. Lapsia tekevien on hyvä ymmärtää, että heidän tärkein sijoituksensa juoksentelee jaloissa.
225  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 15.04.2019 21:58
Edellinen kausi oli niin ripulia, että ei mitään odotuksia uusimman suhteen. Jospa sieltä saadaan muutama siisti toimintakohtaus ja parit hyvät tissit ruutuun.
226  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 04.04.2019 22:04
Putkonen ja 200 000 turvetyöläistä  :lol:
227  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 31.03.2019 22:50
Ylen vaalimanipulaatiota (siis luuleeko joku oikeasti, että ylellä joku myyrä luulisi, että poistamalla videon se jotenkin vahingoittaisi persuja?) todennäköisempää on varmaan venäläiset hakkerit!

228  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 31.03.2019 22:29
Ovelaa kyllä Yleltä poistaa samalla kymmeniä muitakin ohjelmia.
229  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 29.03.2019 12:01
Pitää kahtoa, näin vaan antin roastauksen.
230  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 29.03.2019 09:28
Saikohan Jussi sanoa yhtäkään vastausta loppuun ilman keskeytyksiä. En ole katsonut muiden puolueiden tenttejä, mutta epäilen että siellä ei oltu ihan yhtä aggressiivisia kuin tässä.

Kyllä ne Rinnettä roastasi vielä enemmänkin. Ja on kyllä surullista ajatella, että poliitikkojen pitäisi antaa rauhassa tykittää mainospuheitaan ilman keskeytyksiä, tunnissa saataisiin ehkä yhteen aiheeseen suora vastaus.

Hienot MAGA-lippikset oli yleisössä!

Jepjep, joko keskeytetään koko ajan tai sitten annetaan pitää tunnin mainospuheita. Olisipa kiva, jos olisi olemassa joku kultainen keskitie...

Vaalitentti. Ei se ole mikään huomenta suomen haastattelu. Jos se tentattava jäätyy tai ei saa asioitaan ilmi noiden keskeytysten välissä, on se hänen häpeänsä, formaatti on kaikille sama.

Ja tämäkin vuosittainen ulina tulee aina persujen kannattajilta. En muista kyllä ikinä, että vastaavaa valitusta olisi suoritettu jonkun Sipilän tai Orpon puolesta. Tai edes vassareitten, vaikka niitä on lauta pullollaan.
231  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 29.03.2019 09:16
Saikohan Jussi sanoa yhtäkään vastausta loppuun ilman keskeytyksiä. En ole katsonut muiden puolueiden tenttejä, mutta epäilen että siellä ei oltu ihan yhtä aggressiivisia kuin tässä.

Kyllä ne Rinnettä roastasi vielä enemmänkin. Ja on kyllä surullista ajatella, että poliitikkojen pitäisi antaa rauhassa tykittää mainospuheitaan ilman keskeytyksiä, tunnissa saataisiin ehkä yhteen aiheeseen suora vastaus.

Hienot MAGA-lippikset oli yleisössä!
232  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 26.03.2019 19:12
Juustoa se juoppo kaipasikin, se oli eka bossi mihin jäin (siihen aikaan kahdella gourdilla ja 0 upgradea) jumiin. Voi sitä riemua, kun siltä lopulta lähti henki, en ollut edes tajunnut, että yhden deathblown saa sniikkaamalla. Ja tosiaan se Shinobi Hunter kaatuu helposti kun vain unlockaa sen mikiri-counter liikkeen, joka on tarkoitettu thrusteja vastaan.

Kaikki nämä Scarfin vitutukset ovat minulle aina olleet soulsien ikimuistoisimmat puolet, eksymisen tunne, pomoihin jumittaminen ja lopulta niiden päihittäminen... vituttaa, kun tietää että vastaavaa saa nauttia taas Sekiron jälkeen vasta vuosien päästä, kunhan Miyazaki saa seuraavan pelin tuuttiin.
233  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 26.03.2019 14:34
Kyllä historia on kerta toisensa jälkeen osoittanut, että propaganda on tehokasta ja vaarallista. Joskus tuli naurettua jollekin George W:n mainosvideolle, missä räjähteli ja kotka itki jenkkilippu taustallaan. No kerkesinpä ei olla enää suomessakaan immuuneja tommoselle paskalle.
234  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 26.03.2019 08:49
Itsellä puhelimen jaettu verkko toimii luotettavammin kuin wifi  :rollaus:
235  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 26.03.2019 08:48
Kyllä se arvailu on itselläni koko ajan parantunut. Vaatii kuolemia, että animaatiot ja liikesarjat oppii näkemään/muistamaan, mutta siinä nyt ei ole mitään uutta.

Menin eilen sinne linnaan ja törmäsin bossiin, joka meni ekalla yrityksellä läpi. Ilmeisesti tämä oli se suositeltu ensimmäinen mesta jota tutkia sen muiston sijaan.

Ja hyvä vaan, ettei bosseja voi nitkuttaa hengiltä stealthilla.
236  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 25.03.2019 23:48
Se kanji kertoo vain, että tulossa on unblockable isku, se pitää vain tunnistaa ja opetella, että mikä niistä kolmesta :)

Purple Ninja opetti parryttamalla posturen rikkomisen. Aluksi taas ihan mahdottoman vaikea mid-boss, joka sitten lopulta kaatui yllättäen, kun sen posture meni nollaan. Samalla opin käyttämään hyppyä ja potkua ilmasta (jota en ollut ennen tätä taistelua edes tajunnut).
237  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 25.03.2019 16:41
Itsellä homma etenee päinvastoin. Sekiro ajoi meikät viimein sisään. Madame Butterfly tuntuu aivan mahdottomalta bossilta kunnes lopulta rauhoitut ja alat ajatella. Taistelun alussa jopa sanotaan suoraan miten pomo täytyy tappaa: rikkomalla sen posture ja käyttämällä dodge-counteria (shurikeneja ei edes tarvitse jos on tarpeeksi aggressiivinen posturen tuhoamisessa). Pään seinään hakkaaminen on muutenkin huono strategia Sekirossa, peli on todella avoin. Luulin, että minulla on vain yksi reitti (Butterfly), vaikka backtrackaamalla olisin löytänyt paljon aiemmin uuden pääreitin ja monta missattua mid-bossia, joista saa lisää kokemusta, healthia ja vaikka mitä. Aiemmissa Soulseissa ei muistu mieleen montaakaan kohtaa, jossa olisi niin nopeasti päässyt "liian vaikeisiin" mestoihin testaamaan kykyjään.

Juttelin tänään työkavereille pelistä ja huomattiin, että melkein kaikki olimme pelanneet bossit eri järjestyksissä ja suurin osa oli missannut isoja pelialueita ja bosseja. Kenttädesign on kyllä jotain ihan käsittämättömän hyvää varsinkin kun siinä pääsee leikkimään Tenchua. Salamestat on myös hienosti vihjailtu esineissä ja NPC:itten/vihollisten dialogeissa, joten niiden löytäminen on oikeasti palkitsevaa.

Hillittömän hieno peli.
238  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 24.03.2019 23:53
Itse olen vielä ainakin vahvasti ”en vain osaa” -linjalla. Peli on selvästi räätälöity Souls veteraaneille, sillä jokainen osa-alue on tuttu, mutta vaan vaikeampi kuin aiemmin. Perus trash mobejakaan ei saa hengiltä ilman, että välillä käy haukkaamassa happea ja stealthia. Sillä helvetin Drunkardilla oli varmaan kymmenen eri nopeuksista iskua, joista suurin osa tiputti helat heti nolliin. Kymmenien kuolemien jälkeen alkoi oppia mikä isku piti parryttaa, hypätä, väistää taakse, sivulle jne. Silti missään vaiheessa ei tuntunut, että homma olisi muuttunut helpoksi koska pelissä ei käytännössä ole blockia ja helaa on naurettavan vähän.

Saa nähdä onko meno pitkällä tähtäimellä hauskaa jos jokainen minibossi vastaa Soulsien DLC pomoja :o

Veikkaisin, että suurin osa kuolemista aiheutuu siitä, että sivulle rollaaminen on niin syvällä selkärangassa. Sen poisoppiminen voi kestää koko pelin ajan.
239  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 24.03.2019 23:25
Vaikea sanoa johtuuko se vaikeus pelkästään, noh vaikeusasteesta vai lagista. Ainakin viholliset ja bossit käyttävät huomattavasti enemmän erilaisia hyökkäyksiä eri nopeuksilla. Tähän lisätään se fakta, että kuperkeikoilla ja blockilla ei tässä pelissä pärjää toisin kuin kaikissa Soulseissa, vaan niiden lisäksi on pakko opetella parry, hypyllä väistäminen ja ehkä vielä se spessuparry ympyrällä. Pointtina siis, että jos lagia ei mietitä, niin peli olisi silti huomattavasti vaikeampi kuin mikään Souls tai BB. Jonkun pitäisi mitata se lagi, niin nähtäisiin onko se pahempi kuin muissa Fromin konsoliversioissa.
240  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 24.03.2019 23:20
Toki poliittinen valta ja suosio voi legitimoida noita järjestöjä ja liikkeitä. Ei ne puolueet ole niistä kuitenkaan suoraan vastuussa, ellei toisin todisteta. Yksittäiset kansanedustajat voivat hyvinkin olla lähemmin yhteydessä noihin.
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 171
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines