Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 171
151  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.06.2020 15:49
Ei voi muuta kuin ihmetellä, miten pahasti tuon konsolin suunnittelun pystyi kusemaan  :lol:
152  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 08.05.2020 09:44
Perkele toivottavasti keltään lautalaiselta ei lähde duunit alta  >:(
153  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 15.04.2020 10:36
Hieno homma! Kyllä se itelläkin on lähtö seuraavaksi omaan taloon. Kerrostalo olis muuten ihan jees, mutta joko itsestä lähtee liikaa melua tai sit naapureista.
154  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.04.2020 15:17
Veikkaan, että Capcomilla on kuunnteltu RE3remake-ulinaa herkällä korvalla.
155  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 09.04.2020 16:13
Ei tämä mikään täydellinen peli ole ja niille, jotka eivät tiedä pelinkehityksestä mitään ja odottivat koko FFVII kokemusta, mutta saivat vain Midgarin, niin onhan tämä varmasti kova pala nieltäväksi.

Itselle peli on ollut pelkkää nautintoa. Varsinkin kun laittoi odotukset heti aluksi maltillisiksi. Peli kertoo VII-tarinasta Midgar-osan ja en myöskään odota, että seuraavat remake-pelit kattaisivat 100% alkuperäisen pelin maailmasta, olisin yllättynyt jos päästäisiin edes 50%:iin. Tässä kontekstissa tarina on ollut hemmetin viihdyttävä. Mitättömistä sivuhahmoista, kuten Jessie on saatu kiinnostavia persoonia ja tiedän jo valmiiksi, että tietyt juonikuviot tulevat iskemään kuin tonnin leka :) Peli näyttää paljon enemmän Midgarin asukkaiden elämää ja myös Shinran työntekijöiden näkökulmaa päähenkilöiden terroristitouhuihin. Simppeliä tarinankerrontaa, mutta se tuo yllättävän paljon lisäarvoa pelin vanhoille faneille. Midgar tuntuu helvetin isolta paikalta tässä pelissä. Käytävissä juoksua ja ryömimistä on vähän liikaa, mutta koska dialogia tulee samalla, niin se ei päässyt haittaamaan. Hahmojen kielenkäyttö aiheuttaa välillä hyvää repeilyä ja pelissä on sitä samaa mustaa huumoria, mitä alkuperäisessäkin.

Pelattavuus on todella sujuvaa. Taistelut etenevät nopeasti ja skillejä on tyydyttävää käyttää. Eihän nää dungeonit nyt mitään mestariteoksia ole, mutta on niissä kuitenkin salareita ja mukavasti taisteluja. Bossit ovat olleet hemmetin siisteja ja hauskoja. Mitään PS1 Final Fantasy -luokan syvyyttä ja grindia tältä peliltä ei uskalla odottaa. Tämä on kuitenkin enemmän putkijuoksua. Haastetta on ihan sopivasti normalilla ja koska kyseessä on reaaliaikainen peli, niin liian vaikeaa tästä ei haluaisikaan. Vuoropohjaisessa pelissä vaikeusastetta saa olla paljon enemmän, kun on aikaa miettiä optimaaliset linjat.

Audiovisuaalisesti peli on aivan tajunnanräjäyttävä, tästä kaikki ovat varmasti samaa mieltä. Välillä peli näyttää ihan animaatioleffalta ja dynaaminen musa samalla uudistaa ja kunnioittaa legendaarisia vanhoja biisejä. Peli on myös helvetin sulava niin ruudunpäivitykseltään, kuin käyttökokemuksena. Menut, dialogikohtaukset, välidemot kaikki sulautuvat nopeaksi kokonaisuudeksi. Tätä on vaikea käsittää kankean ja hitaan XV:n jälkeen. Ilmeisesti Squarella on opittu ihan helvetisti tuosta painajaisprojektista.

Alkuperäistä peliä ei voi ohittaa, mutta en olisi ikinä uskonut Squarelta lähtevän vielä näin hyvää rutistusta.
156  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 08.04.2020 21:26
Joo se MMO on jäänyt testaamatta.
157  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 08.04.2020 09:50
Järkyttävän näköinen pökäle, mutta eipä sillä pelaillessa niin väliä. Näyttää 2000-luvun alun iMacilta.

No niin mustana toi oli tosi hieno.
158  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 07.04.2020 21:47
Olen pelannut seiskaa vasta viitisen tuntia ja kyllä tämä on parasta mitä Square-Enix on ulos pullauttanut yli kymmeneen vuoteen. Oikeastaan mikään ei ole vielä ärsyttänyt ollenkaan, mikä tuntuu aivan ällistyttävältä ottaen huomioon mitä paskaa firmalta on tottunut nykyään ottamaan.
159  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 06.04.2020 19:25
 :lol:

Kävelin tänään giganttiin ja ostin omani.
160  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Witcher : 03.04.2020 11:53
TV-sarja oli loistava, kun tajuaa, että se on moderni Xena, eikä mikään GoT.
161  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 30.03.2020 18:41
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/bdd1311d-733b-4c8a-80fa-bcb42220b05d

Laudan Unkari-fanit varmasti seuraavat tyytyväisinä maan kehitystä.
162  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 28.03.2020 13:26
Joo ei tämä toisella pelikerralla enää maistunut läheskään niin hyvin kuin ekalla kertaa. Pistän nostalgiapärinän piikkiin. Taistelussa pitäis olla reippaasti enemmän syvyyttä ja pelaajalle pitää antaa isoja alueita, missä saa rauhassa tutkia ja grindata, että tästä kalu saataisiin.
163  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 25.03.2020 11:03
Tyylitelty graffatyyli on aina paras ja sitähän löytyy kaikilta alustoilta. Switchin ongelma on, että oli peli realistinen tai tyylitelty, niin sen suorituskyky ja kuvanlaatu ovat poikkeuksetta paskaa.

Ei se estä nauttimasta huippupeleistä, mutta esim 3rd-party pelit ja nopeita refleksejä vaativat Platinumin pelit aiheuttavat vain vitutusta Switchillä.
164  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: DOOM Eternal : 24.03.2020 15:19
TK tiivisti myös oman kokemukseni hyvin yllä. Liikaa kaikkea härpäkettä ja taistelu on enemmän cooldownien ja menu-ikonien seuraamista, kuin tähtäämistä ja liikkumista. Tutoriaalit rikkovat pelin flown noin minuutin välein. Voi olla, että 2016 DOOM ikääntyy paremmin kuin jatko-osa, vaikka hyvä peli tämäkin on.
165  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.03.2020 21:17
Ite hakannu Plunderia BR:n sijaan, jotenkin paljon enemmän tekemistä ja mayhemia tässä pelimoodissa.
166  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 19.03.2020 20:29
Ei laman jälkeen tule mitään kulutuspiikkiä vaan hidas kasvu. Ja tämä ei ole vain lama vaan totaalinen disruptio myös menestyville ja terveille yrityksille, ei ainoastaan niille, jotka olivat muutenkin heikolla pohjalla.

Vai moniko täällä säästelee uutta telkkaria varten kunhan kauppaan taas pääsee :P
167  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 19.03.2020 15:29
Pää kestää jos on noudattanut sijoittamisen kultaista sääntöä: sijoita korkeintaan vain sen verran, mitä olet huomenna valmis menettämään.

Meikäläisen rahastoissa ei ollut mitään turvamekanismeja. Tk:n kanssa samaa mieltä, että todennäköisesti pahin on vielä edessä. Tässä esim iltalehden artikkelista lainattua:



” Globaalia talouskriisiä ei voi estää

Globaalin talouskriisin alkua on lähes mahdotonta estää, arvioi GnS Economicsin raportti koronaviruksen vaikutuksista.

Raportti tarjoaa useita skenaarioita, mutta niistä todennököisimmäksi arvioidun mukaan epidemian huippu sijoittuu Kiinassa maaliskuuhun ja globaalisti touko–kesäkuuhun.

Yritysten konkurssit sekä asuntomarkkinan romahdus iskee Kiinaan, mikä sysää maan pankit kriisiin kesään mennessä. Myös Eurooppa vajoaa syvään taantumaan. Tämä laukaisee uuden pankkikriisin, joka leviää nopeasti maailmalle.

Maailmantalous putoaa kahdeksi seuraavaksi vuodeksi kuoppaan, mutta alkaa toipua hitaasti vuonna 2023, arvioi riippumaton ennustetoimisto GnS Economics.”
168  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 18.03.2020 17:53
Möin rahastot vittuun, veikkaan, että nää tulee vielä lisää alas vaikka hieman nousivatkin Trumpin vapputonnin ansiosta. Yritysten ahdinko on vasta alkamassa uskokaa pois.
169  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Koronavirus-seuranta : 17.03.2020 20:23
Joo niin näyttäisivät tehneen ranskassa, melko kreisiä! No en mene vannomaan, etteivät muut maat voisi tehdä jotain samanlaista perässä. Ranska on tunnetusti solidaarinen maa, jossa vuokralaisella on suuremmat oikeudet kämppäänsä kuin vuokranantajalla, joten saa nähdä miten muut maat toimivat.
170  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Koronavirus-seuranta : 17.03.2020 20:13
Joo ei :lol: Me pumpataan rahaa yrityksille, etteivät ne menisi konkursseihin, koska asiakkaita ja kysyntää ei ole. Jos ne yhtäkkiä pakotettaisiin toimimaan ilmaiseksi tää koko maa romahtaisi parissa viikossa. Ja miten valtio voisi pakottaa vuokranantajia lopettamaan vuokrien perinnän?
171  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Koronavirus-seuranta : 17.03.2020 13:59
Yritä ymmärtää, että sillä ei ole mitään merkitystä onko tuo nainen oikeassa vai väärässä. Hän ei ole tutkija, lääkäri tai minkään relevantin alan asiantuntija. Minäkin arvelin, että korona epidemia tulee suomeen ennen kuin THL sitä uskalsi epäillä, mutta ei se tarkoita, että kenenkään pitäisi ikinä ottaa minun (maallikon) mielipidettä huomioon valtiollisten asioiden hoitamiseen.
172  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Koronavirus-seuranta : 17.03.2020 13:43
Nimenomaan se on hysteriaa antaa mitään arvoa tuon linkedin-kirjoituksen tyylisille ulosanneille. Sama, kuin lähtis perkaamaan facebook seinäänsä ja haukkomaan henkeään jokaisen kauhistuneen postauksen kohdalla. Tietenkin maskikauppiaiden mielestä niitä ei ostettu ajoissa eikä tarpeeksi. Ja vaikka joku sairaanhoitaja tai yksittäinen viranomainen ei tietäisi maskityyppien eroja, ei se tarkoita, että koko suomi olisi tuhon partaalla. Nyt vähä sometaukoo cyrukselle jos tommoset ”vuodot” (lol) alkaa pelottaa.
173  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 17.03.2020 13:03
Omat rahastot tällä hetkellä -35%  ;D
174  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Koronavirus-seuranta : 17.03.2020 00:20
Tasan kuukausi sitten luin The Atlanticin artikkelin, missä arvioitiin noin 30-70% maailman väestöstä saavan tartunnan. Siitä asti olin hyvin rauhallinen ja mielenkiinnolla seuraillut miten tauti on edennyt ja jokainen maa reagoinut hieman jälkijunassa pandemiaan. THL ei ole fake news, mutta kyllä siellä johto oli tiedotuksessa aika ulalla. Yrittivät vaan rauhoitella kansaa viimeiseen asti ja on se voinut maksaa muutaman prosentin lisää tartuntoja, kuin mitä olisi tarvinnut.

Ruoat hamstrasin jo viikko sitten ja olen vetänyt kaljaa ja etäillyt torstaista asti. Minulla kävi valtava mäihä kun laitoin tammikuussa osakkeisiin pienen määrän rahaa, josta on nyt sulanut yli 30%. Olin vähällä laittaa kaikki käteiset tuon testin sijaan ja siinä tais pelastua tämän jantterin eläke. Nyt sitten innolla haistelemaan markkinoiden pohjakosketusta.

Porukka ei myöskään ole tajunnut, että korona tarttuu hengitysilman välityksellä. Se käsien peseminen ei paljoa auta jos pakkautuu jonnekin ostoskeskukseen ensin hengittelemään koronahuuruja. Koitan välttää kauppoihin menemistä nyt täysin ja jos ruokavarastot loppuu, niin kotiinkuljetukset vaan tulille.
175  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 11.03.2020 12:31
Itsekin sijoitin rahat aiemmin peleihin, mut niissä on aika karu noin 90% arvonlasku :b

Ei kaikilla alustoilla... Varsinkin pienen printin fyysiset NS-pelit tulevat todennäköisesti nousemaan arvossa seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Wii U pelien kohdalla näkyy mielestäni tämä remakejen/digiversioiden loputon marssi. Käsittääkseni esim Bayo 2 on suht harvinainen Wii U peli ja ei siitä 30 euroa enempää tarvitse maksaa.
176  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 11.03.2020 11:01
Itsekin sijoitin rahat aiemmin peleihin, mut niissä on aika karu noin 90% arvonlasku :b
177  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 11.03.2020 08:33
Oli melkoinen mäihä, etten lyöny kaikkia säästöjä sijoituksiin tammikuussa, niin kuin suunnittelin vaan hajautin ajallisesti. 20% sulaminen ois voinu jo harmittaa hetkellisesti. Nyt sitten onkin herkullinen tilanne, kun pääsee ostamaan näin jyrkkään alamäkeen.
178  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Final Fantasy : 02.03.2020 23:25
Joo tää tais olla hienoin konsolipeli ikinä. Saa nähdä onko kokoversiossa kunnolla grindattavaa ja tutkittavaa, mutta kaikki ne osa-alueet, jotka demossa olivat esillä ovat aika täydellisiä.
179  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Final Fantasy : 02.03.2020 14:01
Pistä epi se pleikkari vaan tilaukseen.
180  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 23.01.2020 15:12
Mitä laudan sijoittajat ovat mieltä noista Nordnetin superrahastoista? Niissähän on siis vain pohjoismaisia osakkeita tarjolla maittain rajattuna. Jos sinne dumppais merkittävän osan salkusta tarkoittaisi se ilmeisesti melko suppeaa hajautusta. Noissa ei myöskään ole velkakirjoja. Miten iso riskikerroin on pyöriä vain pohjoismaissa? Näissähän houkuttaa tietenkin kuluttomuus, mutta arveluttaa juuri aiemmin mainittu sopuliefekti, kun kaikki ostavat tasaisesti samoja osakkeita.  

Jos tätä vertaa vaikka oman pankkini "indeksirahastoon", niin niissä voi säätää osakkeiden ja velan suhdetta sekä tietenkin valita rahaston, jossa on vaikka jenkkien osakkeita. Ja toki joku Jörgeni tanskasta "hoitaa" tiliä ja imee sen 0,5% kuluja.
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 171
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines