Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 14.01.2013 21:39
Katselin viime yönä Rogue-nimisen pätkän ja ihan käypää monsterikauhuahan tuo oli. Alku lupaili parempaakin, loppupuoli taas meni huonolla tavalla överiksi. Näyttely ei häirinnyt, erikoistehosteet puolestaan olivat melko tökeröt. Ei kuitenkaan mitään b-luokan menoa, joten kyllä tämä siinä mielessä genressään kesitasoa parempi tuotos oli.
2  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Esitelmöi itsestäsi. : 14.01.2013 21:27
Mietin pitkään, että uskaltaako tänne tulla kun en kuitenkaan mikään himopelaaja ole. Lopulta uteliaisuus voitti, saa nähdä kuinka täällä viihtyy. Sopivan aktiivisista meininkiä näyttäisi ainakin olevan mitä olen tätä palstaa silloin tällöin lueskellut.

Olen siis 1990 syntynyt mies ja asustelen tällä hetkellä Kajaanissa. Ensimmäiset pelihetket koin joskus 90-luvun puolivälissä kun pääsin pelailemaan Doomeja. Melko nopeasti sain kinuttua itselleni joululahjaksi PlayStationin, jolla tuli pelailtua ahkerasti etenkin Crash Bandicootteja, Spyroja ja tietenkin Final Fantasy seiskaa. Myös PlayStation 2 tuli tutuksi ja sillä pelailin eniten GTA: San Andreasta sekä Sly-pelejä. Sitten oli useamman vuoden tauko, ettei tullut hirveästi pelailtua, kunnes tässä muutama kuukausi sitten tuli ostettua Xbox 360 ja uusin änäri siihen kylkiäiseksi. Nyt on tullut hankittua jo muutama peli kyseiselle konsolille ja tuntuu, että innostus peleihin on taas palaamassa.

Tykkään myös elokuvista ja animesta sekä tietenkin musiikista. Näin.
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines