Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 29.08.2007 22:38
Kukas tämä sitten on?

Hmm.. en ainakaan muista, että olisin luonut tunnuksen, joten tuo on joko joku toinen tai sitten se olen minä itse (hajamielinen), joten Joeli voi varmaankin deletoida tuon.. Kiitti Rocky kun löysit tuon, eihän turhia accoja täällä järkeä ole pitää.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 27.08.2007 22:40
Tuli ostettua pitkästä aikaa pari pc-peliä. Stockmannilta tarttui mukaan Day of Defeat: Source sekä Half-Life: Episode One. HL:n maksoi tosin kaverini, mutta saan myös sitä pelata, koska käytämme samaa Steam-accounttia.

DoDS ollut tähän asti hyvää räiskintää, mutta koneeni tehot alkavat olla jo niin väsyneet, ettei peli oikein kovin hyvin jaksa pyöriä. Näyttökin on ruvennut reistailemaan, CRT vieläkin nimittäin käytössä..

HL: Episode One pyöri ihan jees, vähän hitaasti toimii ja joissain kohdissa jotain jumitusta, mutta kokonaisuudessa ihan ok. Mielenkiintoinen peli, jota olen viime päivät jyystänyt.
3  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 27.08.2007 19:42
Jepulis, monet minut varmasti tuntevatkin. Boardeilla liikun nickillä Vinski, ja toimin siellä moderaattorina. Päätin nyt tännekkin rekisteröityä, kun sen verran aktiiviselta ja mukavalta palstalta tämä näytti. Ulkoasu on loistava.

Toivon antoisia keskusteluja. Ei muuta, tsau!  :)
4  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pikaruoka : 27.08.2007 19:40
Minusta on ihan hyvä asia, ettei Burger Kingejä löydy Suomesta. Siellä pihvi maistuu nimittäin aivan kamalalle.. en tiedä onko sitten pelkkä minun mielipiteeni, mutta olen kyllä monilta muiltakin kuullut huonoa palautetta hamppareiden pihvistä.

Mäkkärissä tulee käytyä usein ihan siksi, että safka siellä on hyvää ja se vie nälän pois, eivätkä hinnatkaan ole sieltä pahimmasta päästä. Juustohampurilaisen saa eurolla ja niitä voi ostaa vaikka muutaman kerralla, jos kova nälkä on.

Kesällä tuli käytyä ehkä liikaakin syömässä roskaruokaa, mutta enpähän ole kauheasti lihonut, kun tulee tuota tanssipelaamista aktiivisesti harrastettua..
5  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mielenlujuus testiin! (40 päivää & 40 yötä) : 27.08.2007 19:29
Päätinpä minäkin nyt rekisteröityä Lautaan lopulta luettuani tätä topiccia..

Arvostan suuresti kyllä yritystäsi, ja jos tosiaan olet jo noin kauan pystynyt olemaan ilman minkäänlaista tyydytystä, niin täytyy kyllä sanoa, että congratulations! Itselle moinen ei tulisi kuuloonkaan, joten en edes jaksa kokeilla vastaavaa testiä.

Eihän tuossa periaatteessa mitään järkeä ole, mutta elämä on kuitenkin sen verran lyhyt, että ihan hyvä ja ehkä terveellistäkin välillä tehdä tuommoisia testejä.  :lol:

Katsotaan jaksaako Eph sinnitellä loppuun saakka.. ei muuta kuin tsemppiä!
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines