Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13]
361  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Guitar Hero : 27.11.2007 18:06
Jau.

Me pelattiin lähemmäs 20 tuntia viime viikonloppuna kolmosta PS2:lla kaverin luona. Kramer oli ensitestien perusteella paska. Soittaminen ei oikein ottanut luonnistuakseen. Näppäimet, muotoilu, langattomuus, kaikki on parempaa mitä vanhassa sg:ssä. Soittaminen ei silti jostain kumman syystä sujunut mitenkään. Netissä pläräiltiin ja löydettiin tämmöinen. Korjauksen jälkeen kappaleet soivat niin kuin pitikin, jopa paljon paremmin kuin langallisella.

Biisilista on kova, en ehkä sanoisi kovimmaksi vielä tässä vaiheessa, pitää tutustua ja totutella. Hammer onit ja pull offit rekisteröityy vieläkin helpommin mitä osaa arvostaa esim. Onen ja Raining Bloodin sooloissa. Paskaa on huono virheiden rekisteröinti ja HUD. Nopeissa kappaleissa on melkein mahdoton tietää kesken kappaleen miten hyvin soitto sujuu. Kaikki nuotit jämähtää siihen samalle viivalle, mikä näyttää siltä että sitä osuisi muka kaikkiin nuotteihin. Ihan käsittämätön virhe pelintekijöiltä. Mittarit kustiin sitten ihan kympillä. Jos niistä yrittää vakoilla pelin sujumista on kappale melko nopeaan sen jälkeen fail. Joo ihan hyvä peli silti, ensimmäinen tutustuminen sarjaan uudelta kehittäjältä, muutamat pikku virheet on ymmärrettäviä, neljänteen osaan odotukset on korkealla.
362  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 21.11.2007 17:42
Hei. Mä haluun 2d-mättöä. Onko tuosta VC:n Ultra SreetFighter2 World Hyperturbo mikälie-tekeleestä mihikään?
Kliks
Ilmeisesti ihan kelpo peli. Erittäin kätevä sivusto tuo.  Sieltä löytyy myös uusimmat pelilisäykset muutamaa tuntia ennen Virtual Consolea. Ja valmiiksi arvosteltuina, tottakai.
363  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? : 13.11.2007 15:05
Orkkis prätkähiiret pyörii kolmosella! Ääninäyttely jotain käsittämätöntä.  :lol: Turtlesien jälkeen kovinta matskua silloin joskus pienenä.
364  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 30.10.2007 17:12
Tänään aamulla kello 11 se tapahtui. PS2:n parhaan nettipelin servut suljettiin Euroopassa. Metal Gear Online oli pystyssä reilun vuoden. Pelitunteja kertyi ~330 tuntia. Pahvilaatikossa vietin tuosta ajasta varmaan puolet.

Majuri Raikovin "crotch strikea" sain kokea monet karvaat kerrat, useimmat disconnectaukset tapahtui tämän jälkeen. Ocelotin Single Action Army osoitti ylivoimaisuutensa ahtaissa käytävissä. Ja se v***n baretti, joka pelasti varmalta kuolemalta päähän kohdistuneen laukauksen jälkeen. Sokolov... no, jos helppoa uhria olit etsimässä.

City Under Siege oli mapeista suosituin. Se sisälsi vähän kaikkea: korkeuseroja, ahtaita käytäviä ja laajoja avoimia alueita. Se myös sopi kaikkiin pelimuotoihin erinomaisesti.  C.U.S nähdään vielä MGO 2:ssa. Killhouseista nopeaa toimintaa etsivät sai kiksinsä. Pillbox purgatorystä retkeilijät tykkäsi, pahimmat stat boosterit löytyivät täältä. Mountain oli vähän epätasapainossa joukkuepohjaisissa pelimuodoissa. High Icen huono näkyvyys teki siitä epäsuositun, itse pidin strategisemmasta lähestymisestä. Brown Townin aavikkoteemasta ja monipuolisuudesta diggasin, MGO:n paras mappi mielestäni.

Snakena pelaaminen Sneaking-pelimuodossa hyvin Sonaria käyttäviä pelaajia vastaan oli melko haastavaa. Chaff kranaatin oikea-oppinen käyttö kannatti opetella. Rescue onnistui hyvin pelimuotona, se ei vaan ollut läheskään niin suosittu kuin olisin halunnut. Team Deathmatch ja Capture toimi, Deathmatchin levottomuus ei sytyttänyt.

Viimeisenä yönä pelaajamäärä lähenteli kahtasataa, normaalisti tuohon aikaan pelaajia on korkeintaan 100. Tunnelma oli melko haikea, kukaan ei jaksanut valittaa mistään. Porukka halusi ottaa kaikki irti viimeisistä hetkistä. Mese osoitteita vaihtui tiheään tahtiin. Kaikki hoki, että toivottavasti nähdään MGO 2:ssa. Joku pelin vasta ostanut valitti hukkaan menneitä rahoja. Muutama serveri keskittyi pelkästään yleiseen sekasortoon ja viimeisiin viesteihin.

Konami onnistui lagisten alkuongelmien jälkeen tekemään MGO:sta erittäin onnistuneen paketin.  Monimutkaiset kontrollit MGS-sarjaan perehtymättömille ei kieltämättä olleet kovin aloittelijaystävälliset, mutta ne tekivät pelistä syvällisen. Persoonallisuus on se juttu, joka erotti tämän muista nettiräiskyttelyistä.

MGO 2 jatkaa tästä puolen vuoden päästä. Rest In Peace MGO.
365  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 24.10.2007 21:06
Annoin Jyväskylässä asuvalle isosiskolle kasan pelejä vietäväksi vaihtoon. Suurin osa niistä oli muutaman vuoden takaisia urheilupelejä ja jotain ea:n roskapelejä, oli siinä sentään Snake Eater, jolla ei nyt enää Subsistencen jälkeen tee mitään. Nyt plese pelihylly on täynnä pelkästään joltakin osalta merkittäviä julkaisuja. Vaihdossa saan nämä:

Super Mario Galaxy
Metroid Prime 3: Corruption
The Legend of Zelda Phantom Hourglass
Guitar Hero III+kitara (PS2)
Half Life 2 Orange Box (PC)
Lego Star Wars: Complete Saga (Wii)
Super Smash Bros. Brawl

Melkoinen munkki kävi. Nuo kaksi julkaistua peliä sai onneksi suoraan hyllystä. Voi elämä mikä tarjous.
366  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 12.10.2007 04:17
Super Metroid ja Contra II Virtual Consoleen voi elämän kevät!
Unettomuudesta sentään joskus hyötyä.
367  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 22.09.2007 02:22
Konami kyllä veti MGO:n servut alas, mutta vain USA:ssa ja Japanissa. Euroopan servereiden sulkemisesta ei ole vielä ilmoitettu mitään. Eiköhän ne ennen MGS 4:sta sulje nuokin servut. PS3 yhteensopivuudesta en osaa sanoa mitään.
368  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 15.09.2007 14:55
Lost Levels saapui Virtual Consoleen!
Limited time only!
Käyttäkää niitä pisteitä, jos vaan löytyy.

// Ninja Gaiden 21.9. Sin And Punishment, Gradius III 28.9. Ja pisteitä kuluu. Pitäisi varmaan käydä Top Tenissä mutka...

// Eipä ladatakaan. Vaatii 60 hz telkkarin jota ei tästä taloudesta löydy.
369  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kirjallisuus, food for thought. : 22.07.2007 17:27
Eilen hankin viimeisen Potterin. Pääsin juuri loppuun seitsemän tunnin tauottoman lukemisen jälkeen. Vähän sekava olo, voisi tästä ruokaa lähteä ostamaan. Erittäin onnistunut loppu, viimeinen kappale oli vaan vähän turha.
370  Yleinen / Pelikeskustelu / Virtual Console : 20.07.2007 16:57
"Pikkaisen" vaikea tuo Metroid, ainakin tuon ensimmäisen 15 minuutin aikana on tullut kuoltua ihan mukavasti jo. ;) Me likes. Paper Mario tuli kyllä puun takaa. Ehdottomia VC:n helmiä.
371  Yleinen / Vapaa sana / Re: Nukkuminen : 05.07.2007 16:52

 Ei nimittäin yöllä tule nukuttua paljon paskaakaan, pahimmillaan ehkäpä parisen tuntia.

No, meillä oli pahimmillaan 6 tunnin yöunet 5 päivän leirillä. Lyhyimmät unet siellä oli 45 minuuttia. Nollat oli siinä vaiheessa niin sanotusti taulussa. Näin jälkeenpäin ajateltuna intin leirit oli aika korvaamatonta kamaa.

Kesätyöt raksalla alkoi tällä viikolla. Unirytmi oli ennen tätä ihan miten sattuun. Joskus saattoi mennä jopa aamu seitsemään ennen unen saamista. Heräilin yleensä siinä 12-15 välillä. Eilen meni yö kahteen ja vartin yli kuuden herätys. Vaikka herääminen oli aika "hehkeää", jaksoin silti melko keposesti sinne neljään asti. Tuommoset kolmen ja puolen tunnin unet on kyllä intti asteikolla jo melko makeat, mutta pakko sitä on tänään vähän aikasemmin sinne punkkaan kömpiä. Tavoitteena siinä 11-12 aikoihin.

// Niin ja loppusota oli leireistä kaikista leppoisin ;) Sai nukkua enemmän kuin tarpeeksi
372  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foorumit aukeavat tänään klo 18 : 21.06.2007 19:58
Tosin Intti alkaa parin viikon päästä joten jään pian paljosta paitsi :(
Kajaanibeibe?

Kajaanin Prikaati. Siellä törmäillään :P

Pitäs vaan ottaa selvää mihin komppaniaan mä jouduin... ei ole mitään hajua.

Ei se eräs henkilö nimimerkillä Pöly tiennyt myöskään. Siellä on moniakin semmoisia jotka ei kohtalostaan tiedä mitään, ennen kuin kasarmille astuu. Menet vaan sinne, niin eiköhän ne sisälle päästä :D
373  Yleinen / Vapaa sana / Re: Juhannus -07 : 21.06.2007 17:19
Paljakkaan 27 muun tyypin kanssa. Päälle 500 neliön mökki, 3 saunaa, kota ja 2 salkkua sandelssia.

Ei tuolta elävänä selviä.
374  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 21.06.2007 17:05
Hyvää yötä ja huomenta. 21- vuotias pelaajan rutjake Kajaanista. Vanhoilla boardeilla olin muutaman päivän, jonka jälkeen ne suljettiin. Viime syksynä rupesin tilaajaksi ja liityin uudemmille boardeille. En kumminkaan paljoa sinne jaksanut kirjoitella.

Harrastuksiin kuuluu pelit, elokuvat sekä hiljattain aloittama kuntosali. Pelikonsoleista Wii, DS Lite, PS2 ja NES ovat omistuksissani. Pelejä löytyy melkoinen kasa, eniten PS2:lle. Suurimpina suosikkeina MGS ja Final Fantasy.  Kirjoihin en kummemmin koske, vaikka se 21. päivä heinäkuuta tulee olemaan se tämän kesän kohokohta. Harry Potterit siis ainoastaan TSH:n lisäksi tuolta saralta. Musiikkimakuni on melkoisen laaja-alainen. Melkein kaikki menee, paitsi puhemusiikki, josta edellinen hankinta oli Beastie Boysin viimeisin joskus muutama vuosi sitten. Uusimpana levyhankintana Queens of the Stone Agen Era Vulgaris, joka on loistava uudelleenherätys vähän vaisumman Lullabies to Paralyzen jälkeen.

Toivotaan että pelaajaboard...lauta lähtee tästä uuteen nousuun!
375  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foorumit aukeavat tänään klo 18 : 21.06.2007 12:27
Ad-free pelaajaboard wohoo! Vaikuttaa paremmalta kuin luulin.
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines