Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 13
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part V : 15.01.2021 11:14
Oma ehdokkaani:

Bully - Walking Theme
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden peli 2019 -äänestys ja keskustelu (äänestystä jatkettu tammikuulle) : 02.01.2020 17:26
Tärkein ensin, paras vanha peli (Vai meneeköhän honorable mentioniin):

Mega Drive Mini
Jäi Mega Drive aikanaan kokonaan välistä, 2 x enempi pelejä mitä SNES classicissä (Sega does what Nintendon't!), emulointi kondiksessa ja iso kasa peleistä ollut mielenkiintoisia, mitä tullut testattua / pelattua (5 / 42 läpi). Jäänyt pelien ostelu vähemmälle tämän laitoksen vuoksi, vuoden 2019 paras peleihin liittyvä juttu itselle.


Parhaat pelit 2019:
1. Sekiro: Shadows Die Twice
Fromin ehkä paras taistelusysteemi, ruudunpäivitys PS4:llä vähän nakertelee mutta on tämä keposesti paras peli viime vuodelta silti.

2. Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition
Todellinen DQ kasin seuraaja, melkein 100 tuntia eikä kyllästymisen merkkejä ollut lopussa havaitavissa. Endgame questit tosin jätin välistä, ehkä palaan vielä.

3. Luigi's Mansions 3
Mahtava tunnelma ja se animaatioiden määrä.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Castlevania Anniversary Collection : 10.05.2019 18:49
Tämän kokoelman kanssa kävi hyvä tuuri, emuloinnin hoitaa M2 (Toisin kun esim. aikasemman Gradius setin) eli erinomaisen emuloinnin lisäksi save statet tulee hyvin todennäköisesti myös olemaan mukana! Jää itsellä tosin ehkä hommaamatta, odottelen sitä Sega Megadrive Miniä (M2:n käsialaa sekin) syksylle, joka myös sisältää Bloodlinesin (Eniten kiinnostava peli tästä kokoelmasta). Tosin Castlevania III kannettavana houkuttelee, saa nähdä miten käy ostopäätöksen suhteen.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: SEGA AGES : 25.04.2019 10:35
Ehdottomasti tulee Virtua Racing laitettua heti, kun vaan saadaan Euroopan e-shoppiin! Muutenkin nämä AGES julkaisut innostanut viime viikkoina, tuli laitettua Alex Kidd ja Gain Ground aiempien Outrunin ja Thunder Force nelosen kaveriksi. Alex Kidd ei harmikseen napostellut (Liukkaat kontrollit ei oikeen uponnu, meni tuo kumminkin läpi), mutta Gain Ground nosti taas innostuksesn 1 CC runeihin, mikä ei ole lähellekään vielä saavutettavissa, mutta harjoitukset jatkuu. Outrunin sain ensimmäistä kertaa loppuun asti, oli aivan mahtavat fiilikset päästä vihdoin näkemään mitä siellä lopussa tapahtuu (Sillä kertaa auto levisi osiksi :D). Thunder Force IV alkaa olemaan jo hyvällä tuntumalla, 1 CC runi lähenee päivä päivältä. Ei malttais odottaa Thunder Force kolmosta kunhan se tulee AGES linjastoon, kyseessä tulee olemaan se arcadeihin tullut versio.  8)
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pokemon : 20.11.2018 12:22
Meikä oon pyöritellyt isompaa ryhmää pokemoneja ja pitänyt kaikkia samalla tasolla. Tällä hetkellä rotaatiossa on 12 pokemonia, oon noin 5-10 leveliä jäljessä perus trainereita vastaan, sopivasti haastetta ja pitää tarkalleen miettiä joka vuoro mitä tekee. Ei tuo isomman ryhmän pitäminen ois pätevää sillä vanhalla PC systeemillä, tuo repussa oleva box on kyllä parasta.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pokemon : 16.11.2018 15:32
Single joyconilla pelaamisen olisin jollain asteella hyväksynyt, mutta se että joyconia on pakko pitää pystysuunnassa, on kyllä melko uskomaton suunnitteluratkaisu. Pokepallon tähtäily joyconilla pelatessa on melkoista arpapeliä silloin jos poksu lähtee liikkumaan sivuttais-suunnassa, en tiiä totunko tuohon koskaan. Kannettavana pelatessa kontrollit on sentään ihan jees, tähtäily hoidetaan gyrolla ja napista painamalla lähtee pokepallo liikenteeseen.

Pokemon box repussa on tosi hyvä QoL parannus, kätevää vaihtaa pokemonia lennosta toiseen, mikä on pakollisen exp sharen takia tarpeellistakin jos jonkinlaista haastetta koittaa etsiä. Random taisteluiden poistaminen on myös hyvä juttu.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pokemon : 13.11.2018 15:25
Onhan tuo jo tullut ostettua ennakkoon totuttuun tyyliin Etelä-Afrikan e-shopista, hintaa ~45 EUR. Tuplakolikotkin sai talteen, mitä tulee enempi jos satut asioimaan Etelä-Afrikan kaupan kautta. Ostoksen jälkeen hyppäys takaisin Euroopan alueelle My Nintendon kautta, profit.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Splatoon 2 : 04.10.2018 12:46
En pistä pahitteeks, enemmän Splatoonia on aina hyvästä! Henk koht tämä peli kilpailee Zeldan kanssa Switchin parhaan pelin tittelistä, oli se mieletön kyllä tuo Switchin julkkarivuosi, ei mitään mahiksia tämän vuoden pelitarjonnalla pistää paremmaksi.

Meillähän on Ephramin kanssa ollut muutamia oikein mainioita pelisessioita Splatoonin osalta, kommunikointi toki kätevästi Whatsappin kautta.  :rollaus: Täytynee joku päivä kokeilla vielä sitä Nintendon appiakin, kuhan sopiva tilaisuus tulee.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: SEGA AGES : 30.09.2018 11:08
Meikä on päässyt 1 cc:llä vitos kenttään! Alkuun tämä oli aavistuksen hektisen tuntuinen Gradiuksen eri variaatioihin tottuneelle, mutta kyllä tämä ihan hallussa alkaa pysyä nyt kun on tottunut. Tässä ei näyttäisi näkyvän kaverien scoreja näkyvillä, harmi kyllä, olis ihan siisti niin tulis vähän lisää motivaatiota viilailla scorea parempaan kuosiin. Todella tyytyväinen oon tähän ostokseen ollut, tulee hommattua kyllä muitakin AGES pelejä (Poislukien Sonicit, en tykkää niistä yhtään).
10  Yleinen / Peliseura / Vs: Splatoon 2 League Battle : 29.06.2018 13:49
Ei oo vielä tullut testattua league matseja, mutta kiinnostusta on ehottomasti, count me in!
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mario + Rabbids Kingdom Battle : 29.08.2017 12:27
Ekan infoleakin jälkeen heitin naamapalmuja mitä kerkesin, E3:n jälkeen kun näki ihan liikkeessä, herätti kyllä mielenkiinnon. Xcomin positiivisen uudelleentulemisen jälkeen (En oo ees koskaan tutustunu alkuperäisiin) gameplay-osastolla tämä on juuri sellasta mikä osuu oikeaan hermoon henk koht. Tällä hetkellä rahatilanne ei hirveesti salli ylimääräisiä ostoksia, mutta seurataan tilannetta, Ubisoftin peli niin tämähän on parin kuukauden päästä puolet halvemmalla saatavilla joka tapauksessa. :)
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Splatoon 2 : 23.07.2017 14:47
Yksinpeli tuli vedettyä jo läpi, ei hirveenä ollut eroa ensimmäisen Splatoonin kamppikseen. Kyllä sen läpi pelasi mutta en usko että tulee kovin usein palattua siihen eri aseiden ja itemeiden keruun merkeissä.

Ei niin hirveesti oo aiemmin horde-tyyppiset jutut kummemmin napostellut, mutta Salmon Run on kyllä saanut meikäläisen huomion. Eilen ja tänään tuli vedettyä 1200 pojoa, jolla saa tärkeimmät jutut aukastua. Iskostunut niin nuo liikkeellä toimivat kontrollit selkärankaan ensimmäisen osan ajalta, ettei Salmon Runin pelaamisesta tullut mitään kun kokeilin kerran normi ohjauksella, vaatii vaan niin nopeata liikehdintää ajoittain että tässä pärjää paremmin gyrolla. Pääsin korkeimmillaan Profreshional rankille, mutta tipahin sieltä suht nopsaan pois. :D Kannattaa muuten tsekata myös tuon Switch appin ainut järkevä juttu, Splatoon 2:n shop, jossa aika hintavia mutta hyviä varusteita myynnissä ainoastaan tuolta kautta.

Ysi leveliin asti Turf Waria testailtu, fokus siirtyy enemmän tähän pelimuotoon nyt kun muut pelimuodot on koettu.
13  Yleinen / Peliseura / Vs: Nintendo Switch -kaverikoodit : 20.06.2017 12:43
tetsuo | Niki | SW-2508-8643-6208
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: ARMS : 20.06.2017 12:41
Nintendon 1st party kyseessä niin tulihan tämä ostettua ja digitaalisena tottakai, pääsee nopsaan peliin tilanteessa kun tilanteessa. Tuli lauantaina pelailtua puoli viiteen asti aamuyöllä yhdistelmä party-modea ja rankedia, se "vielä yksi matsi" koukku on vahvoilla tässä pelissä. Alkuun rank 4:n GP oli yllättävän hankala, parin lämmittelykierroksen jälkeen rank 2+3:lla alkoi päästä jyvälle ja 4 sujuu nyt aika mutkitta. Sisällöltään turhan laiha vielä ainakin yksinpelin puolelta, saa nähdä pysyykö mielenkiinto miten pitkään ennen sisältöpäivityksiä. Hyvä pohja tässä on nettipelin puolella, lagia on tullut ehkä kerran onlinessa vastaan ja matseihin siirtyminen on nopeaa, mitä nyt vertaa vaikka uusimpaan Tekkeniin joka miettii ehkä vähän liian pitkään pleikkarilla.

Mutta todellinen tulikoe pelin pätevyydestä on seuraavassa kaveriporukan lokaalissa pelisessiossa syksymmällä, nyt kesällä nakataan frisbeegolfia. :P
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 30.03.2017 06:02
Joo ostin heti kun kuulin että tässä on David Wisen säveltämät musat. Pari ekaa leveliä mitä kokeilin niin uppoaa kyllä hyvin, ei valittamista Switch-versiosta. Hassun ulkokuoren alla löytyy haastava peli, mikä on ristiriidassa visuaalien kanssa mutta on samalla myös old-school Raren tyyliin sopiva. Kuulin että nelos levelin kohdalla se todellinen haaste vasta alkaa, sitä ootellessa!
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 12.03.2017 19:57
Vaikka kunnon d-pad uupuu joyconeista, onnistuu kyllä esimerkiksi Shovel Knightin pelaaminen noilla nuolinäppäimillä täysin sujuvasti. Ehkä joku tappelupelin pelaaminen vois tuottaa ongelmia, mutta ei niin kauheena tuon genren pelejä tule pelattua. D-padin uupuminen iskee vasta sitten kun lähdetään pelaamaan yhdellä joyconilla ja pitää koittaa pärjätä sillä tatilla, eli oon kyllä siinä leirissä joka tulee ostamaan d-pad joyconin jos semmonen päätetään julkaista.

//Jos muuten sattuu olemaan vasemman joyconin yhteysongelmia, tää tuntu korjaavan ongelman ainakin meikäläisellä: https://www.youtube.com/watch?v=3B6IU-1okEo
Ainakaan pikatestillä ei enää pätkinyt yhteys kun laittoi kapulan selän taakse, pitää vielä testailla illemmasta enemmän.
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mario Kart 8: Deluxe : 11.03.2017 10:02
Wii-versiossa kaaos oli minusta samalla tasolla mitä tässä. Harmi jos ei tule olemaan 4 pelaajalla 60 fps, ei tainnut olla edes 30 fps Wii U:lla, tai ainakin siltä se tuntui. Tulee tämä silti hommattua, mutta nelinpelinä taidetaan enempi pelailla Fast Racing RMX:ää, jossa on älytty laskea resoluutiota ruudunpäivitys edellä.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 07.09.2016 05:50
Nykysin ihan pelikelponen PC käytössä, ei hirveenä oo innostusta Neoa kohtaan. Fromin exclusivet isommalla ruudunpäivityksellä isoin juttu minkä takia sen ehkä ostaisin, en muuten näe oikein ideaa tuon ostamisessa. Jos menee siihen että pelit näyttää nätimmältä mutta silti jäädään 30 fps:n tietämille niin jää kyllä ehottomasti ostamatta.
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 17.05.2016 07:21
Eka hahmolle pistin perus quality-buildin ja käytin sillä pääasiassa broadswordia. Toka hahmosta tein alkuun luck+dexin mutta respecin jälkeen pistin luck+faithin. Luckin iskin respecin jälkeen 35:een kun laitoin hollow parrying daggerin joka boostaa luckia +5:lla täyteen upittuna. Pääaseena Anri's straight sword joka skaalaa luckiin ja vähän faithiinkin. Equip loadin oon pitäny tolla toisella hahmolla alle 30%:n, tuo long roll on kyllä kätevä. Pitää vielä faithia keräillä enempi että pääsis kunnolla siitä hyötymään.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 17.05.2016 07:10
Tuo Doom pistää jo aika tiukille että pysyis 60 fps tällä meikäläisen koneella. Hyvä peli kyllä mutta nämä dipit alle 60 fps:n ei oikeen uppoo meikäläiseen ja taidan jättää pitoon toistaiseksi. GTX 1070 lähtee ostoon heti julkkarissa.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 16.05.2016 18:12
Ennen tota uusinta päivitystä, sen eka performancepäivityksen jälkeen oli kyllä hyvä pelailla tolla 2 gigan GTX 770:lläkin PC:llä. Tuo uusin päivitys kusi taas kaiken, ihan vitunmoisia stutterpätkiä että jäätyy kuva reiluksi sekunniksi ja sitten jatkuu sulavana. Eiköhän ne tuon jouluks saa kuntoon. Mutta on kyllä ihan vitun hyvä peli, kolmas runi menossa, toka hahmolla meen just NG plussalla. Paras Souls, aika tasoissa Bloodbornen kanssa. Miyazaki 2 mestariteosta puskenu ulos vuoden sisällä, on se melkonen kaveri.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 26.04.2016 10:20
Onneks siitä PC-versiosta oli puhetta ketjussa. Tajusin että eihän tässä oo mitään järkeä ostaa PS4:lle vaikka kaveritkin hommaa, en oo koskaan oikeen näistä co-op hommista niin välittäny näissä. Bloodbornessa kokeiltiin kaverin kanssa mutta ei se soutaminen ja huopaaminen kiinnostanu, ku piti aina kahteen kertaan tappaa bossit että päästiin jatkamaan.

Onhan tuo hienoa ollu vääntää 1080p+60 fps:nä, huh. Vahvana on kyllä pysyny peli tänne loppuvaiheille asti. Ei oo ainakaan vielä ollu alueissa semmosta notkahdusta mikä tapahtu eka osassa Anor London jälkeen. Nautin kyllä tästä.
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 25.03.2016 08:36
Ostin ton DKC kakkosen 3DS eshopista. Olin valmis maksamaan täyden hinnan NTSC-versiosta, vaikka olisin voinut pelata aiemmin ostettua PAL-versiota joko Wiillä tai puolellatoista eurolla Wii U:lla. Ei oo koskaan ihan läpi tullu tätä vedettyä, pitää kyllä nyt pelailla loppuun niin voi pääsee vertailemaan että mahtaako tämä mitään DKCR:lle tai sen jatko-osalle ilman 90-luvun nostalgiahuuru-bonuksia.
24  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 18.01.2016 17:42
Omasta mielestä Tarantinon toisiks heikoin leffa Death Proofin jälkeen. Death Proofistakin kyllä tykkään silti. Ei oo vielä yhtään paskaa leffaa Tarantinolta tullut omaan makuun.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 13.12.2015 16:18
No nyt vasta kunnolla napsahti tuo Xenoblade X:n innostus itellä käyntiin. Ensimmäiset 3-4 tuntia meni vähän kipristellessä jostain syystä. Tässä käy hyvin luultavasti samat mitä ykkösosan kanssa kävi, addiktio on todellinen. Saattaa ehkä mennä Bloodbornen ohi gotyna jos ote pysyy näin tiukassa loppuun asti. Xenobladen nimen arvonen peli, fo' sure.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 10.12.2015 22:53
Kokeilin pari gp:tä ja ihan pirun hyvältä tuo tuntui. Jo noviisicupissakin vauhtia riittää hyvin. Nyt on liikaa hyvää matskua tulilla, ei kerkee oikeen kunnolla keskittyä mihinkään. Pelaan mitä kerkiän.
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 04.12.2015 14:51
Mä! Kämpillä köllöttelis oma kopio. Vielä pari tuntia töissä jäkittelis ja sit testaileen. No eka pakollinen ravintolakäynti vielä ennen sitä.
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 02.12.2015 22:18
Lähti Gigantista tänään tulemaan Xenoblade X. Jotenkin ei vaan hypekone ole käynnistynyt, vaikka tässähän on jatko-osa ehkä meikäläisen lemppari JRPG:lle. Mielenkiinnolla silti levyn konsolilleni syötän.
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 25.11.2015 22:27
Kerkesin vaan 2 ensimmäistä vihua tappaa, ei vielä oikeen päässyt uusien aseiden pariin. Meni niissäkin mukavasti aikaa opetellessa movesettiä. Vähän ympäristö vaikeuttaa noita alkupään vihuja kun korkeuseroja löytyy ja pieniä kielekkeitä. Tuntuu kyllä tuoreelta ainakin eka encountterien perusteella.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 25.11.2015 21:58
DLC:n kimppuun ei näköjään kannata mennä heti kun saa sen bossin tapettua mikä siihen vaaditaan. Kaverilla vitality 30 ja eka bossilla löytyy pari iskua mitkä tappaa sen yhestä iskusta. Itellä vitality 15 ja just alkupäivästä pikaseen kokeilin, kahesta iskusta normi vihut tappaa meikäläisen. Ehkä jatkais vielä perus peliä suosiolla eteenpäin...
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 13
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines