Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 30
181  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Oslon ammuskelu pelien vika : 25.07.2011 23:07
Käsiaseet ja automaattiaseet ylipäätään ovat täysin turhia siviilien käsissä.
Automaattiaseet ehkä, mutta esimerkiksi metsästämisessä tarvitaan aseita, joten ei niitä kieltää voi. Eikä käsiaseet ole ainoa tapa tappaa, jos sille päälle ryhtyy. Tappoihan tuokin tyyppi muutaman ihmisen "lannotteella." Hätä keinot keksii, ja niin edelleen.
182  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.07.2011 21:52


El Shaddain uusin traileri. Aika tyylikkään näköistä menoa ja meininkiä.
183  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 21.07.2011 17:53
Uudet ominaisuudethan tietenkin löytyy virallisilta sivuilta. Lisäksi Ars Technica julkaisi melko syväluotaavan arvostelun Lionista.


Mutta, jos kosketuslevyä ei ole käytössä, niin aika suuri osa uudistuksista kieltämättä jää kokematta. Mutta esimerkiksi Mission Control, tyhmästä nimestään huolimatta, vaikuttaa varsin pätevälle. Ennen kaikkea se miten se yhdistää Spacesin ja Exposen, eli molemmat löytyy nyt samasta paikkaa saman napin (tai eleen) takaa. Lisäksi Spaceja voi hallita samasta paikkaa, eli niitä voi lennosta tehdä lisää jos tarve vaatii. Launchpadin hyödyllisyydestä en ole ihan varma, mutta on siinä ainakin helpompi järjestellä ohjelmat kansioihin kuin siirrellä niitä Ohjelmat -kansion sisällä eri kansioihin. Jotkut ohjelmat kun on tyhmästi ohjelmoitu, eikä ne toimi kuin Ohjelmat -kansiossa (alikansiot ei kelpaa) ja muutenkin on parempi pitää ohjelmat siellä minne ne vakiona asentuu.

Teknisellä puolella tapahtui suurempia ja pienempiä juttuja. Automaattista tallennusta, ja varsinkaan sen kaveria Versioita, ei välttämättä kannata ohittaa olan kohauksella. Myöskin Resume on varsin näppärä ominaisuus. En tiedä onko se juuri Resumen vai jonkun muun uudistuksen ansiota, mutta iTunes käynnistyy Leijonassa paljon nopeammin kuin Lumileopardissa. Melkein yhtä nopeasti kuin Safari. Vaikka minulla on jotain 2500 kappaletta ja kasa ohjelmia, niin iTunes käynnistyy melkein saman tien kun sen ikonia painaa. Ja tämä siis koneen uudelleen käynnistyksen jälkeen.

Konepellin alla on myös tapahtunut muitakin juttuja. Kunhan ohjelmankehittäjät vaan kerkeää säätää ohjelmansa kuntoon, niin käyttäjän ei enää tarvitse välittää mitkä ohjelmat on käynnissä ja mitkä ei. Lion ampuu käyttämättömät ohjelmat muistista, jos muisti uhkaa loppua. Sen sijaan jos käyttäjä sulkee ohjelman, mutta muistia on runsain mitoin vapaana, saattaa Lion päättää pitää ohjelman muistissa siltä varalta, että käyttäjä käynnistää sen uudelleen. Myös tietoturvaa on parannettu.


Mutta toki, jos nuo uudistukset ei innosta, niin voihan nekin rahat säästää. Bugisuutta on jonkin verran, mutta ei mitään showstoppereita. Esim. Launchpadissä on nekin ohjelmat, mitkä on Dockissa, eli ovat siis kahteen kertaan. Ei tuo käyttöä haittaa, mutta eiköhän se joskus korjata.
184  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 20.07.2011 16:13
Jellona päästettiin häkistään. Aika pitkälti kaistan (8Mbit/s) täydeltä tulee, ainakin vielä toistaiseksi.

Samalla julkaistiin uudet MacBook Airit ja Mac Minit ja Thunderbolt Display (Cinema Displayn uusi nimi).
185  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: True Blood (TV2 ma 22.35-23.25) : 14.07.2011 13:23
Jos on True Bloodit missannut, niin nyt olisi hyvä sauma korjata tilanne. TV2 alkaa ensi viikolla näyttämään ensimmäisen kauden jaksot uusintana. Lähetysaika vaan hiukan typerä, ti-ke -yönä klo 00:40.
186  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? : 07.07.2011 15:42
Vertailin pikaisesti noita laitteita ulkosalla. DS Litellä ja GBMicrolla kyllä pelaa varjossa ihan hyvin, mutta kirkkaus ei riitä auringonvalossa pelaamiseen. Molemmat on suunnilleen yhtä kirkkaat. Ero iPhone 3GS:ään on melko suuri.


Eikös Pelaaja HD:hen voisi tehdä pikaisen vertailun miten kannettavilla koneilla onnistuu ulkona pelaaminen? Ehkä tuollainen vertailu jotain kiinnostaisi? Kaivatte esiin kaikki kannettavat koneet mitä kaappien perukoilta löytyy ja ulos kameran kanssa heilumaan. Hyvä syy paeta toimistolta kesken päivää aurinkoa ottamaan. ;)
187  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 05.07.2011 15:03
Portal 2:n virallisen Soundtrackin toinen osa julkaistu (ilmainen).
188  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 01.07.2011 14:02
Steamissä kesäale. Joka päivä uudet alet kymmenteen päivään saakka. Mac-käyttäjiäkään ei olla unohdettu. Lisäksi kilpailu, jossa 100 onnekasta voittaa 10 itse valitsemaansa peliä.
189  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 01.07.2011 13:47
Minulla Saunalahden ZTE Blade -tarjouspaketti. Eli noin 7€/kk sisältäen Bladen kk-maksun ja rajattoman netin. Puhelimena siis iPhone 3GS.
190  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 01.07.2011 13:41
Vasteaikaa jos haluaa itse testailla tai vertailla niin katsoo jotain pallourheilua. Jos pallo pysyy pyöreänä on vasteaika kohillaan. Valmistajan antamiin numeroihin ei välttämättä kannata uskoa, koska vasteajan mittaamiseen on useita tapoja. Paitsi tietty jos sen mittaamiseen on kehitetty joku standardi tapa.

Input lagin vertaaminen omin päin onkin sitten vähän haastellisempaa puuhaa. Parempi vaan uskoa arvostelijoiden tekemiin mittauksiin.
191  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.06.2011 11:26
Team Fortress 2 on tästä lähtien ilmainen. Pelissä ei mikään muutu, eli dropit, craftaukset sun muut toimii kuten tähänkin asti. Ilmaiset tilit tosin toimii vähän eri tavoin, mutta premium tilin omistaville (pelin ostaneet tai Mann Co. Storesta jotain ostaneet) peli on sama kuin tähänkin asti.

Kannattaapi siis tutustua, jos tiimipohjainen moninpeli eri classien ja pelimuotojen kera ja huumorilla viimeisteltynä kiinnostaa.




Ja laitetaas vielä uusin Meet the -video:
192  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 22.06.2011 22:42
Eipä ne hatut minun mielestä mikään huono juttu ole. Eihän ne peliin vaikuta mitenkään. Ovat vaan humoristinen lisä muutenkin humoristiseen peliin. Mutta toisaalta minä pelasin sitä ensimmäisen kerran vasta viime vuonna. Mann Co Store onkin sitten vähän eri juttu, mutta eipä sitäkään tartte käyttää. Huono puoli siinä on, että muut käyttää sitä.
193  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 22.06.2011 22:23
Tuo saattaisi olla melko isokin juttu, ja melko varmasti Apple joku päivä TV:n julkaisee. On siinä kuitenkin ero onko "Apple TV" laite, joka liitetään töllöön, vai laite, johon kaikki muut laitteet liitetään. Parhaimmassa tapauksessa Apple voi tehdä TV:lle saman kuin ne teki kännykälle ja taulutietokoneelle. Aika antiikkinen ratkaisu tuo nyky-TV on.
194  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 22.06.2011 22:17
Ehdin jo ihmettelemään mihin tuollainen mittaus perustuu, kunnes huomasin lähteen: [/url]Based on millions of recent test results from Speedtest.net[/url]. Eli ei nyt ihan paras lähde :)
Joo, ei välttämättä paras lähde, mutta enpä minä oikein tiedä miten muutenkaan koko maan yhteyksien nopeudet selvittää. Tuossa ei sentään käytetä nimellisnopeuksia vaan todellisia nopeuksia. Mutta eipä sitä loppujen lopuksi voi oikein mitenkään tarkasti mitata. Eli tuo lukema on suuntaa antava, eikä tarkkuudesta ole tietoa.
195  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 22.06.2011 22:13
Team Fortress 2 on saamassa suuren päivityksen ja sen kunniaksi sen voi ladata ja pelata tämän viikon ajan ilmaiseksi. Kannattaa kokeilla, jos tiimipohjainen moninpeli kiinnostaa.
196  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 22.06.2011 18:41
Mutta, tästä huolimatta BD tarvitsee 48Mb/s lukunopeuden äänelle ja kuvalle
Tuo on maksimibittinopeus. Esimerkiksi Avatarin keskiarvobittinopeus kuvalle on 31Mbit/s ja 5.1-äänelle 7,5Mbit/s. Joten Avatarin streamaaminen vaatisi 38,5 megasen yhteyden. Ja jos stereoääni riittää niin tuosta voinee vähentää noin 5Mbit/s. Ja Avatarin kuvanlaatu on kait normaalia parempi. BD-elokuvien keskiarvo on kait reilut 20Mbit/s kuvan osalta.

Mutta myönnän, että nuo nopeudet on suurempia kuin oletin. Xboxin Zunessa riittää kait 8 meganen yhteys 1080p elokuvalle kuvanlaadun ollen lähes BD-tasoa, joten se sekoitti ajatuksia. Mutta ei tuollaiset nettiyhteyksien nopeudet kuitenkaan täysin utopistisia ole. Tämän sivuston mukaan suomalaisten yhteyksien keskinopeus olisi reilut 14Mbit/s. Joten kyllä noita BD-elokuviakin pystyisi jo nyt jotkut streamaamaan. Ja tietty kuituyhteydet yleistyy, joten ei-niin-kovin-kaukaisessa-tulevaisuudessa vielä useampi pystyisi streamaamaan elokuvia BD-laadulla tai paremmalla.

Niin, ja saahan noita kuituyhteyksiä kotitalouksiin jo nyt. Soneralta asennus huokeaan 1090€ hintaan + mahdolliset lisäkulut jos kaapelin vetäminen sattuu vaatimaan ylimääräisiä ponnisteluja.
197  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 22.06.2011 16:35
1080 x 1920 x 24bit = 49766400bit = 49,8Mbit.
Ja jos tuota laskutoimitusta jatketaan. Eli 24 framea sekunnissa ja 5400 sekunttia (1h 30min):
1080 x 1920 x 24bit x 24fps x 5400s = 6006,77 Gb / 8 = 750,8Gt
(BD-levyjen maksimikoko on 50Gt)

Eli, kyllä se kuva on ihan BD-levyilläkin pakattuna, eikä raakana bittikarttana.


Ja lonkalta heitän, että elokuvien streamauspalvelujen (esim. Xboxin Zune) ongelmana on, että ne saa elokuvasta BD-version, joka on sitten pakko uudelleen pakata streamausta varten. Eli kuvanlaatu auttamatta heikkenee. Mutta ymmärtääkseni ainakin Zunessa kuvanlaadun pitäisi olla lähes BD-tasoa, jos vaan kaista riittää.

Mistä tietty päästään siihen, että teoriassa digitaalisena jaeltu elokuva voisi olla kuvanlaadultaan parempi kuin BD-levyllä jaeltu. Kunhan muutaman sadan (tai tuhannen tai kymmenen tuhannen) gigatavun tiedostokoko ei ole ongelma. 4k resoluutio ja häviötön pakkaus = ?

Ja jos elokuvastudiot sun muut saisi joku päivä järjen käteen, niin tuo elokuvien streamaus oli varsin järkevä systeemi. Zunen kaltainen kaistan mukaan muuntuva kuvanlaatu. Eli riittävän nopealla yhteydellä saisit häviöttömästi pakatun kuvan ja hitaammilla niin hyvä kuvanlaatu kuin vain mahdollista. Ja ladattaessa saisi itse valita laadun. Ehkä sitten joskus kaukaisessa tulevaisuudessa kun tuollaisista asioista päättävät henkilöt huomaa vuosituhannen vaihtuneen.
198  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 22.06.2011 13:12
Minä olen kanssa digitaalisenjakelun kannalla. Tuotteen saa heti kunhan se kerkiää lankaa myöten valumaan, eikä tarvitse fyysisten levyjen kanssa säätää. Ne fyysiset levyt kun saattaa olla joko hukassa tai jossain muualla kuin sinä. Digitaalisen version kun voi ladata koneelleen missä vaan nettiyhteys löytyy, silloin kun sitä tarttee.

Ainut vaan, että vaikuttaa vähän siltä kuin fyysisten versioiden olemassa olo pitäisi digitaalisten versioiden hinnat tarpeettoman korkealla. Fyysisessä jakelussa on kuitenkin niin monia välikäsiä ottamassa rahaa itselleen (levyjen sun muiden valmistajat, kuljetusfirmat, maahantuojat, jälleenmyyjät), että luulisi digitaalisen jakelun olevan halvempaa. Mutta esim. Steamissä pelit pakkaa maksamaan enemmän kuin fyysisenä. Ja sama Kindle Storessa kirjojen kohdalla.


Ja fyysisten levyjen/kirjojen kohdalla kannattaa huomioida se, että et sinä osta elokuvaa/peliä/jotain vaan ainoastaan katselu-/käyttöoikeuden siihen. Eli esim. elokuvan "ostettuasi" et saa alkaa myymään tai muuten jakelemaan sitä etkä saa käyttää sitä elokuvaa mihinkään muuhunkaan (esim. sen osien käyttöä omassa elokuvissa, paitsi tiettyjen lakien puitteissa). Saat ainoastaan katsoa sen kotisohvalta. Sen näyttäminen esimerkiksi koulussa tai työpaikalla suurelle yleisölle on yleensä ostamasi käyttöoikeuden vastaista.

Tässä mielessä on sama ostatko elokuvan digitaalisena vai fyysisenä. Se kotelo kyllä saattaa olla hieno, mutta (suunnilleen) saman käyttöoikeuden sinä siihen elokuvaan/peliin/kirjaan saat kuin digitaalisesta kaupasta.
199  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 21.06.2011 21:18
Kyllähän tuo N9 yllätävän hyvälle vaikuttaa. Swipe-eleen käyttö vaikutti noin ensinäkemältä ihan toimivalta ratkaisulta. Suurimmat ongelmat tuossa kapulassa onkin, että tällä hetkellä Meego-puhelinten käyttäjien lukumäärä on 0 ja Nokia aikoo tulevaisuudessa panostaa WP7:aan. Eli ohjelmien määrällä ei välttämättä juhlita. Mutta tuossa ei kait ole ihan uusinta huutoa olevaa prossua ja näytönohjainta ja kamerakin on 8Mpix, joten ehkä sen hinta on järkevällä tasolla. Eli jos ohjelmien paljous ei ole tärkeää, niin tuo saattaisi ollakin ihan varteenotettava vaihtoehto.
200  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? : 21.06.2011 09:07
IPhonen ruudulta ei näe yhtään mitään auringossa, sama ongelma se on kaikissa kannettavissa laitteissa.
Näytön valovoimaisuus vaikuttaa asiaan, ja iPhonessa on paras valovoima verrattuna DS Liteen ja GB Microon. iPhonessa minulla on anti-glare -kalvo mikä poistaa heijastukset melko tehokkaasti, joten ei tartte kikkailla asennon kanssa niin paljon.

IPhonella näkymää vaan pilaa vielä puolet ruudusta täyttävät peukalot, napittomasta pelituntumasta puhumattakaan. Ei mitenkään varteenotettava alusta peleille, joita ei erikseen sille ole alunperin suunniteltu.
Puolet ruudusta on liioittelua, ja pelistä riippuen peukalot voi siirtää sivummalle, jos niden alle jotain tärkeää sattuu jäämään. Mutta yleensä ruudun nurkissa ei ole mitään tärkeää, joten ei ne peukalot yleensä peliä haittaa.

Jälkimmäinen pointti kyllä pitää paikkansa monen pelin kohdalla. Varsinkin kun monien pelien porttaukset on niin laiskasti tehtyjä. Esim. FFI:n ja II:n virtuaali-d-pad on yksi surkeimmista mihin olen törmännyt, mutta sitten Secret of Manassa on yksi parhaista virtuaali-d-padeistä mihin olen törmännyt. FFIII:n kontrollit taasen toimii hyvin (pienen harjoittelun jälkeen), mutta taistelu-UI olisi ehkä voitu suunnitella vähän toisin.

Mutta ei ne napit ole kaikissa kaikessa. Riippuu tietty paljon pelistä. FPS-peli joudutaan kontrollien osalta yksinkertaistamaan melko paljon kosketusnäytölle, mutta JRPG taasen on ihan sama peli nappien kanssa ja ilman.
201  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? : 21.06.2011 00:12
Onko jollain kokemusta GB Micron näytöstä ulkokäytössä? Sillehän saa FF't vissiin nelosesta kutoseen.

EDIT: Onko toi FFIII se DS versio?
GBMicroa vertailin myös, ja sen valovoimaisuus on suunnilleen sama kuin NDS Liten. Sen näyttö vaan on lisäksi niin pieni, että Lite on parempi. GBA:lle olisi kyllä osat I-VI 2D-remakeina (paremmat graffat, musiikit ja äänet).


Ja iPhonen FFIII on se DS:n 3D-remake, mutta paremmilla graffoilla (paremmat tekstuurit, korkeampi resoluutio).
Noissa GBA-versioissa on kylläkin huonompi äänenlaatu.
Kieltämättä meni alustat ja porttaukset umpisolmuun ja sekaisin. GBAhan on suunnilleen SNES, joten eipä noita pelejä kovin hirveästi olla voitu sille parannella. PSP ja iPhone -versiot on vähän enemmän paranneltuja.


Latasin kans tuon FF3:n Ipadille, mutta ei noita jaksa kosketusnäytöllä pelata hullukaan.
Minä sitten kait olen hullu tai jotain.


PSP olis myös yksi vaihtoehto noiden Fantasyjen pelaamiseen. PSN:stä löytyy ainakin osat V-IX. Mutta mitenhän PSP-mallien näytöt toimii ulkosalla?

Mutta täytyy kokeilla DS Liteä ja GB Microa ulkosalla, jos tuo aurinko vielä tänä kesänä näyttäytyis.
202  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? : 20.06.2011 17:02
Onko jollain kokemusta GB Micron näytöstä ulkokäytössä? Sillehän saa FF't vissiin nelosesta kutoseen.

EDIT: Onko toi FFIII se DS versio?
GBMicroa vertailin myös, ja sen valovoimaisuus on suunnilleen sama kuin NDS Liten. Sen näyttö vaan on lisäksi niin pieni, että Lite on parempi. GBA:lle olisi kyllä osat I-VI 2D-remakeina (paremmat graffat, musiikit ja äänet).


Ja iPhonen FFIII on se DS:n 3D-remake, mutta paremmilla graffoilla (paremmat tekstuurit, korkeampi resoluutio).
203  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? : 20.06.2011 16:19
Eipä ole kesä päässyt vähentämään pelaamista. iPhone kouraan ja ulos pelaamaan. Secret of Manan viimeistelin ja nyt pelaillut ensimmäisiä Final Fantasyjä (I-III löytyy App Storesta). Ajattelin, että voisi pelata koko sarjan läpi kun kerran aloitti. En vaan tiedä mitä IV:n ja myöhempien osien kanssa tekee. Noista "virallisista" kannettavista pelikoneista kun ei taida olla paljoa iloa ulkona, ainakaan auringon valossa, joten joutunee jättämään noiden pelien pelaamiset pimeämmälle vuoden ajalle. Ainakin pikaisesti iPhone 3GS:ään verrattuna NDS Liten näytöt on maksimikirkkaudella sen näköiset, ettei taida valovoima riittää ainakaan auringon paisteessa. iPhonekin on vähän siinä rajoilla, mutta kyllä sillä kuitenkin pelailee ja polttaa ittensä samaan aikaan.
204  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 08.06.2011 18:09
Frozenbyte Collection, eli Shadowgrounds, Shadowgrounds Survivor ja Trine lompakon rikkovaan 4,50€:n yhteishintaan. Kaikki pelit on SteamPlay nimikkeitä. Tarjousta jäljellä noin 32 tuntia.
205  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 07.06.2011 16:23
Lionin kolmen kympin hintalappu oli aika positiivinen yllätys. Aika no-brainer päivitys tuohon hintaan. Kasa käteviä ominaisuuksia ja iCloud-tuki. Ja vielä kun sen saa samalla rahalla asentaa kaikkiin omiin Macceihin.

iOS 5:n asensin jo tuossa iPhone 3GS:ään ja hyvinhän se näyttäisi toimivan. Ja mitä olen lueskellut, niin se on kait yllättävän bugiton eikä edes riko ohjelmia.

Mobile Safarin taustalle avautuvat linkit on aika vahvasti kategoriassa "vihdoin", uudet ilmoitukset vaikuttaa ainakin ensisilmäykseltä varsin päteviltä ja onhan siinä aika paljon muutakin uutta. Widgettien puute tosin jäi vähän kaivamaan, vaikka onhan siinä kaksi widgettiä vakiona: pörssi ja sää. Mutta edes niitä ei saa lukkoruutuun. Ja samalla täytyykin ihmetellä miksi Apple vihaa ideaa "glancable information". Miksei tulevia kalenteritapahtumia saa lukkoruutuun - vieläkään? Hienon ilmoitusjärjestelmän kasasivat, mutta sitten se ei osaa ilmoittaa tulevista tapahtumista, ainoastaan jo tapahtuneista tapahtumista. Mutta josko ne nuokin korjaantuisi jossain 5.x päivityksessä.

iPhone 3GS:kin sai jopa hiukan yllättäen lähes kaikki uudet ominaisuudet. Ainoa puuttuva ominaisuus minkä olen huomannut on kuvien muokkaus. Ja iTunes in the Cloud ei toimi Suomessa, mutta siitä kai saadaan kiittää levy-yhtiöitä.

iCloud on myös aika pätevä palvelu. Varsinkin Documents in the Cloud. Softakehittäjät voi hyödyntää sitä omissa sovelluksissaan, joten esimerkiksi pelien tallennukset voi synkronoida eri laitteiden välillä, esim. iPad ja iPhone. Dokumenteille on 5Gt tilaa, ja ilmeisesti sitä saa rahalla lisää. 5Gt on tosin aika paljon, koska siihen ei sisälly esim. kuvat eikä musiikit.
206  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 06.06.2011 16:18
CNN ilmeisesti lähettää keynoten, mutta jostain syystä 30min myöhästettynä.
207  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 06.06.2011 15:25
Minä latasin Ratchetin ja Infamouksen... ja Dead Nationin. Infamouksen ostamisen yhteydessä ilmeisesti meni bitit solmuun ja sain ostettua vielä kolmannenkin. LBP onkin jo Plussaan liittymistarjouksena ja Wipeout HD (ilman Furyä) muuten vaan ostettuna.
208  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 03.06.2011 16:04
E3:n traileri julkaistiin ja samalla paljastui julkaisupäivä, eli 4. lokakuuta päästään kuolemaan. Pelille avattiin myös hyvin osuvasti nimetty kotisivu: preparetodie.com.

Ja tässä vielä tähän mennessä julkaistut trailerit järjestyksessä:





209  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2011 - Kuppi kahvia? : 02.06.2011 11:34
Microsoftin pressi on 19:30 Suomen aikaa. Majuri Nelsonin postaus, jossa myös tiedot miten ja missä tuon pressin voi kattella livenä.
210  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 31.05.2011 16:36
Apple julkisti, että keynote on ensi maanantaina kello 20:00, kuten odottaa saattoi. Steve Jobs vetää shown, ja aiheina on Lion, iOS 5 ja iCloud. Vielä kun lähettäisivät sen livenä, mutta eipä taida tälläkään kertaa niin käydä kun eivät maininneet siitä tuossa lehdistötiedotteessa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 30
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines