Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 28
61  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 04.11.2013 16:10
Pistetäänpä linkki itse artistin sivuille: Zac Gormanin Magical Game Time on täynnä vastaavanlaisia, sööttejä ihania piirroksia. :>
62  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 11.09.2013 17:44
Tässä näitä uusimpia ostoksia:

Mikä tuo Sunsoftin PS1-peli on?


Minulle tuli muutama söötti Gameboy-peli postissa :3


Olisiko kenelläkään vinkkejä miten noita tarranjälkiä saisi poistettua kätevästi noista peleistä? Alle 20e tuli noista maksettua posteineen joten eivät mitenkään mint-kuntoisia ole. Toimivat sentään!
Kirby's Pinball Land ja varsinkin Mr. Driller 2 ovat varsin kivoja.
63  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 26.08.2013 21:54
Voi hitsi, mietin miten katselin ja haaveilin tuota vuosikausia Tampereen PlayerOnen lasitiskillä!

Olen kateellinen :(

Brothersin ostin XBLA:sta kun tuota on kovasti kehuttu ja hehkuteltu ja vertailtu ties mihin Journeyihin ja kaikkiin. Eka tunti oli kyllä tosi lupaava alku pelille.
64  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot : 20.08.2013 12:08
Ilmoittakaahan jos pistätte portteja auki niin saat tulla jakamaan omppujani.

Kuulostaapa epäilyttävältä.
65  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot : 20.08.2013 01:32
Jostain pitäisi saada kirsikoita ja omppuja.

Minulla olisi omppuja!
66  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 19.08.2013 21:39
Sydäntä lämmittää niin kovin kun täällä ollaan kovasti puhuttu hyvää Earthboundista :3
Kyllä siinä taistelussakin kivoja ideoita on, joita ei kovasti muualla näe. Varsinkin laskeva HP-mittari on minusta tosi, tosi, tosi kiva mekaniikka!

Latailin 3DS:lle pelin nimeltä SteamWorld Dig, joka on osoittautunut olevansa tosi kiva! Vähän kuin yhdistelmä Metroidia ja Mr. Drilleriä western-steampunk-tyylillä.

Ostin myös jokunen viikko sitten pelin jota olen halunnut päästä pelaamaan jo kauan:


Umihara Kawase Shun ~second edition~ Kanzenban DS:lle!
Pelisarja josta olen lukenut kovin pitkään positiivisia juttuja ja katsellut kuvia ja videoita silmät kiilluen. Tosi outo pelisarja, jossa mennään pienellä tytöllä, Umihara Kawasella, hämmentävissä kentissä täynnä vihollsiina hääriviä erilasia kalalajeja sekä koristeina olevia jättimäisiä munakoisoja ja porkkanoita ja muita vihanneksia (??).
Umiharalla on käytössään onki, jolla pystyy hieman Bionic Commando-tyyliin tarrata kattoihin ja seiniin ja heilua kielekkeiden välissä ja ties mitä. Tosin Bionic Commandon aika jäykän ja mekaanisen robottikäsi-köyden sijasta Umiharan ongen fysiikat ovat hyvin ilmavat ja vaativat aika paljon oppimista, jotta sitä osaisi käyttää kunnolla. Hyvin erilaisen pelattavuuden ja yllättävän haastavien kenttien (jotka ovat monta eri reittiä sisältäviä avoimia alueita ehkä enemmänkin kuin ns. perus-videopelikenttiä kuten vaikka Bionic Commandossa) takia sarja on varsin vaikea, ainakin minun mielestäni.
Tämä DS-versio sisältää siis alkuperäisen Umihara Kawasen, joka ilmestyi SNES:lle sekä hieman myöhemmin Playstationille julkaistun Umihara Kawase Shun'in sekä jotain extra-krääsää. Jostain syystä sarjaa ei ole ikinä tuotu Japanin ulkopuolelle, joten tämä DS-peli on ehkä se helpoin keino päästä pelaamaan näitä. Harmi vain että tätä versiota ei ole tainnut ihan älyttömän monta kappaletta valmistaa, jouduin jo hieman metsästämään netistä kappalettani ja hinnaksi tuli helposti korkein summa mitä DS-pelistä olen joutunut maksamaan >_<
Sarja sai ihan hetkittäin kyllä uuden osan 3DS:lle ja Code of Princessin julkaisseen Agatsuma Entertainment on tainnut hieman kuiskia mahdollisesta länkkäri-julkaisusta!


67  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) : 14.08.2013 20:52
Lainaus
If you do live in one of the left-out countries, you'll be able to get a free game with your Xbox One purchase. More details to come in the future, Microsoft says.

Jee? Onpa aika. . . hitsi, en olisi tälläistä uskonut enää tapahtuvan.
68  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 18.07.2013 21:45
Näyttääkö kenenkään muun eShop tällä hetkellä hämmentävän oudolta? Olin menossa ostamaan Attack of the Friday Monstersia, mutta jostain syystä eShop näyttää jotain outoa. . . no, kai tuo WiiU:n eShopilta enemmän näyttää? Ja hemmetin Earthbound heti ensimmäisenä listalla mutta en voi ostaa sitä aaaarrgghlhjdhjdjhdfjh
69  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kuolleet julkimot : 08.07.2013 22:02
Tuntuu aivan järjettömän pahalta. Yli viiden vuoden ajan ei ole mennyt viikkoakaan kun en olisi kuullut tai nähnyt miestä joko podcastin tai jonkun videon yhteydessä ja ajatus sen menettämisestä sattuttaa valtavasti.

Toivon ja toivon ja toivon että tämä olisi vain joku höhlä vitsi tai vedätys. Ei taida olla viikkoakaan kun Ryan meni naimisiin, joka tekee tästä yhä kauheampaa. . .
70  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 03.07.2013 15:08
O_O

Chibi-Robo! saa jatkoa 3DS:n eShopiin julkaistavassa Chibi-Robo! Photographyssa!!

Toivon ja rukoilen, että tämä tulisi Euroopan eShopiin :( Chibi-Robo! on yksi suosikkisarjoistani ja harmittaa aivan valtavasti ettei sarjan viimeisintä DS-peliä julkaistu ikinä Japanin ulkopuolella. Voi kunpa tällä kertaa olisi toisin, tuntuu ainakin että Nintendo on julkaissut aika hyvin ladattavat pelit ympäri maailmaa. . .
71  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot : 02.07.2013 12:12
Tekisi mieli jo päästä pelaamaan, mutta ei mitään tietoa milloin Verkkokauppa saa uuden erän kyseistä peliä itselleen. :( Toivotavasti pian.

Seuraa Sharkien esimerkkiä! Tämä on digitaaliseksi tarkoitettu peli, mielestäni :)


Lainaus
Tuli muuten mieleen, että kuinka helppoa tässä osassa on kaverin kylän tuhoaminen ja tapahtuuko sellaista usein? Wild Worldissa ainakin taisi olla harmillisen helppoa ja luinkin aikoinaan kauhutarinoita siitä, miten joidenkin kylät olivat täyttyneet montuista ja kukat tuhottu epämiellyttävien vierailijoiden takia. Itse en tuolloin saanut omaa DS:ää toimimaan netissä, joten tuli aina pelattua yksin sitä.

Helppohan ne kukat on talloa ja puut hakata ja niin edespäin, mutta. . . kuka höhlä kutsuu noin tylsiä vierailijoita kyläänsä? :(
72  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot : 02.07.2013 11:00
Nyt tulee pienoinen imagedumppi, joten pistän spoilereiden taakse:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Harmittaa kovasti etten päässyt vierailemaan Sharkien kanssa Edgeworthin kylään :< Olin juuri ehtinyt lopetella pelaamisen siltä päivältä. . . Vinkatkaahan heti jos olette aikaisemassa porttejanne!
73  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 30.06.2013 23:38
New Leafissahan saa tarpeeksi maksettuaan asetuksen kyläänsä, jossa kukat eivät kuihdu sekä rikkaruohot ja torakat pysyvät poissa. Vähentänee stressiä jonkun verran niiltä jotka eivät ihan joka päivä ehdi pelaamaan.
74  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 30.06.2013 19:27
Oooooohh, minä tahdon banaaneja omaan kylääni!

Ja juu, ilman muuta koodeja kehiin. Minä tahdon vierailla muiden kylissä :3 Kai tuohon nuo. . . ihan perus-ystäväkoodit siis toimii? Luulisin että Sharkien olisin joskus jo lisännyt kai?

Minulla on sinut lisättynä, ja konsolin mukaan suhde on vielä yksipuoleinen. Tsekkaapa asia, ja jos on lisäämättä, niin koodi löytyy kaverikoodi-ketjusta.

Tosin nopsalla kurkkauksella nuo vierailut eivät edes tarvitse kaverisuhdetta. Taloja pääsee katsomaan ihan StreetPassin avullakin, ja kylänsä voi ladata serverille aika lailla kaikkien nähdäväksi. Vierailut ovat ikään kuin unia, eli toisten kylissä voi interaktioida normaalisti, mutta mahdolliset muutokset eivät kuitenkaan tallennu omistajan varsinaiseen kylään.

Äh, no niinpäs olikin. Nyt on korjattuna yksipuolisuus!

Pari tyyppiä on tullut jo löydettyä Streetpassilla. Tuo serverille lataaminen vaatii Dream Suiten jonka voi rakentaa public works-projektina.

Pistin muuten kyläni portin auki juuri, jos joku haluaa vierailla!
75  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 30.06.2013 18:50
Oooooohh, minä tahdon banaaneja omaan kylääni!

Ja juu, ilman muuta koodeja kehiin. Minä tahdon vierailla muiden kylissä :3 Kai tuohon nuo. . . ihan perus-ystäväkoodit siis toimii? Luulisin että Sharkien olisin joskus jo lisännyt kai?
76  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 16.06.2013 17:47
No, eipähän kauheasti harmita että tuli Last of Usin sijaan ostettua Animal Crossing New Leaf.
Joka on muuten varsin ihanaa pelattavaa! Varsinkin kun on jo sarjan peluussa jonkin verran taukoa ollut, kun Wiin versio tuli jätettyä välistä. Kyllä tämä sarja on tarkoitettu käsikonsoleille, varsinkin kun tuli ostettua peli ihan eShopista käsin. Nyt peli on aina tarjolla pelattavaksi! Kovin tutulta Animal Crossinginltahan tämä tuntuu, muttei ilman uudistuksia. Ihan jo se, että tällä kertaa pelaaja on pormerstarin roolissa, eikä pelkästään Tom Nookin alaisena, tuo uuden tuntua mukavasti.
Onkohan joku muu Lautalainen tuota hankkinut tai hankkimassa? Olisi kiva päästä muiden kyliin pyörimään, niinkuin silloin Wild Worldin aikaan!
77  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 05.06.2013 22:07



Beck on kiehtova muusikko. Väittäisin, että yksi tämän hetken kiehtovin ja mielenkiintoisin muusikko. Tuntuu, että hänellä on jatkuvasti jotain hassua tekeillä: albumi nuottikirjan muodossa, ihana Record Club jossa mies kavereineen soittelee muiden artistien tai bändien levyjä. Sekä välillä yhtäkkiä julkaistuja sinkkuja, kuten tuo "Defriended". Tykkään kovasti, kuulostaa samantyyliseltä kuin Beckin EP Sound Shapessa, josta myös tykkäsin kovasti!
78  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 28.05.2013 15:27
Kumpikos noista Oracleista kannattaisi ensin ottaa peluuseen?
79  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 28.04.2013 20:41
Suurin uutuus lienee Saturn Bomberman, jossa kahden multitapin avulla saadaan pystyyn kymmenen pelaajan pommitukset samalla ruudulla.


Ooooh!
80  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 23.04.2013 21:14


Olipa kiva palata parin kuukauden työreissulta, kun perillä oli odottamassa kiva kasa kivoja juttuja!

Kuva on vähän huonohko, joten tuosta löytyy: JPN-Saturn (kiitos finngamer!), Bioshock Infiniten kroisos-versio (toivottavasti tuo peli on hyvähkö?), PC Enginelle Mr. Heli, Fantasy Zone, Alien Crush, Bomberman '93 ja Legend of Valkyrie, MegaDrivelle Afterburner II, Final Fantasy VI GBA:lle ja toinen Phoenix Wright DS:lle (kiitos despo!), vinyyleinä 'm b v' (kuulostaa ihanalta!), Jamie xx edits the xx-LP ja Bonobon The North Borders kivassa boksissa seitsemänä 10"-levynä sekä Rashomon ja Royal Tenenbaums Criterionin bluraynä.

Sitten pitäisi saada muutto pois alta, jotta pääsisi kuluttamaankin noita. . .
81  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 18.04.2013 10:59
Käsittääkseni tuo valkoinen 3DS + Super Mario 3D Land-bundle taitaa olla viimeinen bundle jossa peli tulee ihan fyysisenä kopiona mukana.
82  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.04.2013 20:14
Harmi vain ettei Dragon Quest VII saanut mitään mainintaa, toivottavasti tuo peli on kuitenkin joskus saa julkaisun Euroopassa. No, jos Bravely Default tulee tänne, niin miksei myös DQVII?
83  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.04.2013 19:51
Onhan se hyvä, että 3DS:lle tulee pelejä, mutta mites se Wii U?  :rollaus:

EARTHBOUND EARTHBOUND EARTHBOUND

Minulle melkein se kovin juttu tässä Directissä! Sai kyllä harkitsemaan Wii U:n ostoa :3
84  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.04.2013 00:17
Enempi kiinnostanee tuo 3DS & Vita-peli, jonka kehittäjinä hääräilee ex-Retro-tyyppien Armature Studios. Ehkä tuo saattaisi olla oikeasti hyvä käsikonsoli-spin off-peli toisin kuin Castlevanian vastaava?
85  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Keikkatriidi : 06.04.2013 13:06
Jahas, My Bloody Valentine tulee näköjään soittelemaan Flow'hon! Liput tuli napattua.
86  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 05.04.2013 14:55
Journey - Apotheosis
Xenoblade Chronicles - Main Theme

Journeyn voittoon auttanee kovasti se, että näistä kahdesta olen juuri Journeya pelannut. Ihana kohta tuo hiekkasurffailu!

Skies of Arcadia - Title
Silent Hill 2 - Theme of Laura

Vaikka Arcadian biisi on kiva, on se silti varsin perus-RPG-musaa, kun taas Theme of Laura on jotain. . . suurempaa.

Nintendo World Cup - Match 6
Phoenix Wright: Ace Attorney - Pressing Pursuit ~ Cornered / Variation

Kaksi kivaa chiptune-kipaletta, NWC on kuitenkin se hieman pirteämpi.

Journey to Silius - Stage 2
Batman - Streets of Desolation

Hmm. Silius nouse ehkä hieman Batmanin yläpuolelle tunnelmallaan.
87  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju : 02.04.2013 21:28
Lidlissä 500 gramman purnukka maksaa 3,29 €.

Ikävä on maapähkinävoi-mansikkahillo-leipiä, joita tuli Hollannin reissulla syötyä aikamoisen ahkeraan, harmi että täällä hintataso on hieman korkeampi ja muutenkin maapähkinävoita tuntuu löytyvän aika harvakseltaan :( Hollannissa purkin sai enintään parilla eurolla ja valikoimaakin oli aina melkein se hyllyllinen.
88  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 29.03.2013 10:51
Sekin vielä tosiaan! Olen minäkin aikalailla ostovalmis tuon demon jälkeen, siitä ensimmäisestä GBA-Fire Emblemistä alkaen olen aina ollut melkein valmis tutustumaan sarjaan, mutta en kuitenkaan. Nyt olisi varmaan aika täydellinen aika korjata asia, Awakening kun taitaa olla varsin hyvä tutustumisaskel sarjaan.

Luigi's Mansion tuntuu olevan myös oikein kivaa pelattavaa! Mukavasti eroavaisuuksia ja uusia juttuja edelliseen peliin verrattuna, josta tykkäsin kovasti. Enhän ole ainoa Lautalainen joka tätä pelaa?

Code of Princess löysi myös tiensä 3DS:ääni!
89  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 29.03.2013 10:31
Jaa en edes huomannut, että peli oli jo tänään julkaistu! Heti valumaan.

Tulipahan muuten eilen aikamoinen rykäisy eShopiin! Luigi's Mansion 2, HarmoKnight, Code of Princess (viimeinkin!), 3DS:n Ressa-pelit sekä Gameboy Colorin Harvest Moon, joka on varsin hyvä peli.

90  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 28.03.2013 14:24
Ilmoittakaahan oikein kunnolla milloin seuraava kierros on käynnissä. Missasin ihan kokonaan edellisen kierroksen, kun en huomannut sen alkaneen ollenkaan  :lol:

Luulisi nyt, että yksi ilmoitus alkamisesta tässä ketjussa riittää? Lisäksi Lanttu laittoi varmaan kaksi viestiä siitä, että äänestysaika lähenee loppuaan.

Olen siis vain sokea :)
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 28
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines