Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 28
31  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 12.12.2016 08:06
Pelailin vähän PS4:llä uutta F2P peliä, Let It Die. Grasshopperin tekemä.

Tämä ei taida vieläkään olla suomi-Storessa?
32  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 29.11.2016 15:26
Joo tuli pelattua Rez Inifinite PSVR:llä tuossa. Pelihän on käytännössä se sama vanha Rez joka on tahkottu monia kertoja aikojen saatossa, VR lisää peliin jotain oikeasti merkittävää ja area vitosen lopussa oltiin taas parhauden kyynelissä.

Mutta sitten pankin räjäytti Area X, en ollut nähnyt tästä kentästä mitään matskua ja on todettava, että kenttä tarjosi tähän asti parhaan VR kokemukseni. Pähkinänkuoressa Area X on "mini Rez" mutta nykyaikaisella pelimoottorilla. Partikkeleja puskee joka reiästä ja nauroin yksin ääneen kämpässäni kentän aikana kun aistit räjäytettiin kerta toisensa jälkeen. Käsittämätön kokemus jollaista en edes muista pelien ääressä kokeneeni vuosiin.

Harmi, että Area X on lyhyt, mutta joka pennin arvoinen kuitenkin.

Joko finngamer on päässyt testaamaan?

Mitä mieltä zoukka oli Area X:stä ilman VR:ää, jos olet sitä niin pelannut?
Itse tosiaan en omista vielä PSVR:ää (melkein omistin, mutta vaimolta tuli sellainen katse, että ehkä sitten vasta joskus tulevaisuudessa) ja Area X tuntui harmittavan. . . vaisulta. REZ on minulle täydellinen peli, jota voisi pelata koska vaan enkä siitä haluaisi vaihtaa mitään ja aiemmin REZ HD ja nyt Infinite tuntuvat vain parantavan sitä kivoimmilla grafiikoilla. Mutta Area X tuntui enemmänkin Child of Edeniltä kuin REZ:ltä, kummassakin ohjaus tuntuu vähän hataralta ja epätarkalta ja en pitänyt Area X:ssä tippaakaan siitä että pelaaja joutuu itse liikuttamaan hahmoaan!
No, ehkä (toivottavasti) kokemukseni on toinen kun pääsen joskus vihdoinkin kokeilemaan kenttää VR-laseilla.

Itse pääpeli tosiaan onneksi on Infinitessä yhtä ihana kokemus kuin REZ on aina ollutkin!

On ollut ihana innostus videpelejä kohtaan koko syksyn ajan. On tullut vaikka mitä kivoja pelejä, Dragon Quest VII on 3DS:llä pienenä ikuisuusprojektina työnalla, muutama tunti siellä täällä tulee pelattua. Aivan mahtavaa ja hämmentävää päästä vihdoinkin pelaamaan tuota peliä! Kiva fiilis kun on päässyt pelaamaan jokaista Dragon Quest-pääpeliä, jos kymppiä ei lasketa.
Kaverin kanssa pelattiin Destinyä yhdessä, joka osoittautui hauskaksi peliksi, joka antoi innon pelata jotain kunnon moninpeliräiskintää pitkästä aikaa (viimeksi sellaista olen edes jotenkin tosissani pelannut on ehkä Modern Warfare 2?) ja Tifanfall 2 ilmeistyi juuri sopivasti oikeaan kohtaan!
Kampanja ei ehkä ollut niin hyvä kuin NeoGaf antoi uskoa, mutta moninpelin kanssa on ollut älyttömän hauskaa. Titanit ja useissa moodeissa pyörivät gruntit ja muut ei-pelaaja-tyypit tuovat peliin sitä, että tälläinen jo vähän vuosien saatossa räiskintä-taitojaan menettänyt vanhuskin saa pelissä jotain aikaan.

Final Fantasy XV:kin tuossa nyt latailee päivitystään. Onpa kivaa!

33  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Peliostokset : 17.09.2016 00:40
Kunhan ei vain jäisi tähän. Se vähä, mitä XI:stä on tullut nähtyä on saanut jo sukat pyörimään hullun lailla jaloissa :(

Heroesin ja Buildersin länsijulkaisut antavat kyllä toivoa siitä, että luultavasti tulemme saamaan ainakin PS4-version IX:stä.
34  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 16.09.2016 23:55


Jotenkin käsittämätöntä, että viimeinkin pääsen DQVII:n pariin!

Toki aavistuksen harmittaa säädöt tämän länsimaa-version musiikit (jostain syystä, ehkä tekijänoikeuksien tai teknisten syiden vuoksi, saimme musiikit syntetisaattori-versiona kun taas japanissa saivat kuunnella ihan orkesterin soittoa), mutta kelpaa tämä minulle näinkin vallan mainiosti. Yhtä hyvältä musiikki kuulostaa kuin 4, 5, & 6 kuulostivat DS:llä.

Jotekin hämmentävää, että vielä tämänkin jälkeen pääsee pelaamaan Builderssia ja hieman sen jälkeen vielä VIII:n 3DS-versiota! Kovin nyt Dragon Quest-faneja hemmotellaan, ihanaa!
35  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 07.09.2016 22:55
Olipa kyllä oudoin pressi-homma minkä olen ikinä nähnyt. Jotenkin käsittämättömän mitäänsanomaton ja tuntui että kaikki asiat yritettiin sanoa pois alta mahdollisimman nopeasti ja tökerösti. Toki ihanat tekniset kommellukset eivät tähän yhtään auttaneet  :lol:

Alussa listattiin neljä asiaa, 4k, HDR, joku aivojuttu (PS4-tilien yhteensopivuus kai?) ja VR ja näistä vain kahdesta ensimmäisestä puhuttiin. Ihan kuin puolet koko esityksestä olisi jätetty väliin?
36  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 08.06.2016 08:32
PSN taitaa tsekata myös mikä osoite Paypal-accountista löytyy.
Voithan esim. ostella niitä PSN-kortteja tai käsittääkseni voit ihan vaan tehdä uuden Paypal-osoitteen amerikkalaisella osoitteella, johon pitäisi voida liittää ihan mikä maksukortti vaan.
37  Basaari / Kaupankäynti / Vaihdetaan New Nintendo 3DS XL pienempään New Nintendo 3DS:ään : 27.05.2016 13:10
Jos jollain sattuu olemaan nurkissa lojumassa uudenveroinen, mielellään valkoisen värinen New Nintendo 3DS ja haluaisi vaihtaa sen isompaan New Nintendo 3DS XL:ään, niin tässäpä olisi hetki siihen!

Vaihdossa siis olisi tarjolla täysin käyttämätön Metallic Blue-värinen New Nintendo 3DS XL, mukana paketti sekä kaikki lippuset ja lappuset sekä takuukuitti. Koska XL on aavistuksen perus-N3DS:ää arvokkaampi, niin mieluusti otan vaihdossa myös esimerkiksi kivat vaihtokuoret N3DS:ään tai esimerkiksi jonkun pelin tms.

Vaihto onnistuu postitse tai noutona pääkapunkiseudulla.
38  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 16.03.2016 13:46
Saapa nähdä onko konsolieksklusiivinen VR pötikkä minkään väärti.

Toivottavasti on!
Koska tämä tulee olemaan minulle se ainoa keino päästä VR:llä pelailemaan, pelikelpoinen PC kuitenkin taloudesta puuttuu ja en usko että sellaista on tulossakaan ihan hetkeen.
No mutta, sen verran iso REZ-fani olen, että ihan kaikki muu REZ Infiniten lisäksi on pelkkää plussaa.

Move-ohjainten puuttumisen tuosta setistä ymmärrän täysin, koska ilmeisesti perus-Dualshockilla pärjää varsin hyvin, mutta kameran puuttuminen on kyllä aika kummallista.

Jostain syystä fiilikset Playstation VR:stä ovat aika positiiviset, PS4 on ollut kaikinpuolin mieluisa värkki ja uskoisin että sama jatkuu VR:ssäkin, vaikka varmaa on että tehojen puutteet tulevat jossain vaiheessa vastaan.
Olen pelannut Mad Maxia PS4:llä ja aavikolla ajaessa fps:ssät putoavat järkyttävän usein yhden käden sormilla laskettavaksi, sama kokemus VR-lasit päässä tuntuisi aika kurjalta.

39  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti : 09.12.2015 13:19
Huh, onneksi tuli tehtyä PS4:ään kovalevyn päivitys koska muuten olisi Yakuza 5:den pelaaminen jäänyt minulta ohi. Peli kun vaatii yli 40 gigaa tilaa asennusta varten ja se ei minun 40 gigaiselta PS3:lta olisi millään onnistunut, mutta onneksi tuo PS4:n vanha kovalevy käy myös PS3:een!
Ja jee, kovalevyn vaihdon, konsolin päivittämisen, yli viiden tunnin lataamisen ja tunnin asentamisen jälkeen peli olisi vihdoinkin pelattavissa!

PS. Yakuza Zerosta on luvattu fyysinen julkkari!

Onneksi, koska Zeron Euroopan julkaisusta ei ole tainnut tulla vielä muuta infoa kuin tämä:



40  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part III : 09.12.2015 10:20
Rezin paras biisi on valitettavan lisensoitu. Pelkän viidennen kentän Mind-killerin takia tuli joskus käynnistettyä peliä. Ykköskenttä on toki hyvä kakkonen.

Ääh voi kökkäre, no niinpähän onkin! Eipähän tullut Rez Infinite-hurmioissa mieleen ollenkaan. Siinäpä syy miksi biisiä ei aiemmin oltu ehdotettu  :lol:
41  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part III : 09.12.2015 00:07
En ollut näköjään osallistunut aikaisempiin äänestyksiin, koska (jos ihan oikein katsoin?) REZ ei ole vielä päässyt mukaan! Joten:

Rez - Buggie Running Beeps
Eipäs sittenkään!


Let's Tap - Tap de Papapaya

Super Hang-On - Outride a Crisis

Monster World IV - Volcanic Cave
42  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 26.11.2015 22:32
Black Friday on ihan nurkan takana, mutta mitään potentiaalista tarjousta pelirintamalta ei ole tullut vielä vastaan ennakkoon. Muistuttakaas muitakin, mikäli jotain oikeasti varteen otettavaa tulee vastaan.

Tämä ei kai ole Black Friday-tarjous varsinaisesti ja ehkä saattaa olla vanhakin juttu, mutta Xenoblade Chronicles X on 39,95 Gigantissa.

Menisi muuten tilaukseen, mutta Fallout on niin pahasti kesken vielä, ja tuleekin olemaan varmasti jonkin aikaa. . .
43  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.11.2015 00:48
Olipahan aikamoinen Nintendo Direct. Kai siellä jotain muutakin uutta tuli, mutta aika sumeaksi jäi muistikuvat kaikesta muusta sen jälkeen kun Dragon Quest 7 & 8 julkistettiin ensi vuodeksi Amerikkaan ja Eurooppaan.

Viimeinkin!
44  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ilmoituksia, bugeja ja parannusehdotuksia : 31.10.2015 14:05
Liian pitkä ketju mahdollisesti?
45  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain : 29.08.2015 16:47
Höh, Giganttiin oli ilmestynyt tämän pelin kohdalle jo nyt collect@store-vaihtoehto, mutta himpsutin myyjät eivät silti suostuneet peliä myymään  :(
46  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 14.04.2015 19:03
Kiitoksia aiemmista vinkeistä Romiin!  :)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
47  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 28.03.2015 18:09
Huh, pelin kakkospomo kukistui viimeinkin!
Eipä ole ihan hetkeen mikään videopeli vastaanlaisia täpinöitä antanut jonkun haasteen saavuttamisesta. Oli jo alkanut tuntumaan siltä, että pomo saattaisi olla liikaa minulle, ettei tarpeeksi taitoja ehkä olisikaan.
Kukistumiskerralla alku oli jäätävän huono, parryistä ei meinannut tulla mitään: suurin osa onnistuneista parryistä sattui osumaan samaan aikaan kun pomo osui minuunkin, joten kummatkin meistä kököttivät stunnautuneina maassa.
Lopuksi kävi monta onnensattumaa ja viimeiset molotovit onnistuivat osumaan perille. Kädet tärisivät ja pulssi oli korkealla kun "Prey slaughtered"-teksi hyppäsi ruutuun! Ihana peli!

Ei edes pitkät latausajat ole tähän mennessä mitenkään päässeet ärsyttämään, melkein juuri päinvastoin. Tulee sellainen kiva meditaatiotauko aina kun henki sattuu menemään. Toki Hunter's Dremista takaisin Yharnamiin hyppiessä asia on hieman toisin. Mutta eiköhän se patchi sieltä jossain vaiheessa ilmesty.
48  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Peliostokset : 19.12.2014 22:41
Farcry 4 piti ostaa PS4:lle kun sai 25 eurolla. Digitaalisena tosin, mutta tuolla hinnalla kelpasi.

Mistäs moinen ostos?
49  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 11.12.2014 20:35
Twin Peaks Blu-ray laatikko 40 egee cdonissa  :o

Oooh, suosittelen tätä lämpimästi! Huolella tehty setti ja kaunis pakkauskin vielä. :)
50  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 03.12.2014 18:46
Ja Final Fantasy Tacticskin taitaa juuri tällä hetkelläkin olla myös alennuksessa tyyliin vitosella. :)
51  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 06.11.2014 20:08
Nyt hopi hopi kaikki ostamaan Shin Megami Tensei IV eShopista kun sen sinne vihdoin ja viimein saimme. Olen tänäänkin pelannut koko päivän tätä ja koukku on aika tiukasti kiinni, jo pelkästään demonien kanssa jutustelu ja niiden fuusioiminen saavat minut pitämään 3DS:n aktiivisena.

Meinasi palaa käämit moneen kertaan tokan kunnon pomon,
Spoileri (osoita katsoaksesi)
kanssa.  Muutenkin tuntuu henki lähtevän pelissä varsin helposti, usein jopa ihan vaan huonon tuurin myötä. Persona 4:n pelaamisen jälkeen SMT4 tuntuu aikamoiselta hardcore-meiningiltä.
Demonien värmääminenkin on aikamoista tuuripeliä, jossa ei aina tunnu oleman mitään kunnollista logiikkaa.

Hurjan vaikea peli Shin Megami Tensei IV on, mutta silti pelikello näyttää jo kohta yhdeksättä pelattua tuntia. Kuolemien kanssa mukaan tulisi varmaankin yksi tai kaksi lisätuntiakin.

Eilisen Nintendo Directin myötä julkaistiin Shovel Knight'kin vihdoinkin täällä puolen maailmaa! Kiva saada näitä pelejä pelattavaksi pitkän odotuksen jälkeen!

Ostaisin heti mutta digital only. En ole edes Phoenix Wrightia ostanut sen takia. Haistakoot paskan.

Höpsön syyn takia jätät hienon pelin väliin :)
52  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien kerääminen : 30.07.2014 16:59
Tätä nykyä alkaa valitettavasti piraattikopioiden määrä kai olla aika valtavissa määrissä GBA-pelien osalta ja niitä on hyvin vaikea tunnistaa Ebaystä tai vastaavista ostaessa. Aika kovasti minua on ainakin topuutellut kerämään laitteen pelejä, joka on harmi koska GBA:lla tosiaan hyviä pelejä on runsain määrin!
53  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 11.06.2014 16:37
Kukaan ei ole vielä valottanut että miksi se uusi smässi sitten kusee?

Se ei ole täsmälleen identtinen Meleen kanssa? :)
54  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 10.06.2014 20:34
Tuleepa se Shin Megami Tensei IV:kin viiiiiiihdoinkin Eurooppaan vielä tämän kesän aikana, eShop-only. Näin ainakin kertoilee Nintendo Channel
55  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 11.05.2014 12:52
Grand Budapest Hotel.

Uskomaton audiovisuaalinen tykitys ryyditettynä käsittämättömällä määrällä hyviä veteraaninäyttelijöitä. Jos nykyelokuvan kliinisyys, hektinen kuvaus, inception torvet ja katsojan pitäminen idioottina väsyttävät niin kannattaa käydä virkistymässä. Viiksipartoja kaikkialla!



Aawww, olipa ihanaa lukea kivoja juttuja tosi hyvästä elokuvasta! :3

Onko zoukalle tai yleensä muille Lautalaisille Wes Andersonin pätkät tuttuja?
56  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii-peli WiiU konsolissa : 19.03.2014 23:36
Sensor bar löytyy. Samoin sillä tulee se sormen kuva ruutuun ja liikkuu kyllä kun remotea heiluttaa. Mutta painan mitä remoten nappulaa tahansa tuon kuvakkeen päällä, ei peliin pääse käsiksi.

Ihan vaan haluan varmistaa, että kokeilithan varmasti painaa remoten A-nappia kun sormi on telkkarissa tuossa Start-nappulan kohdalla?
57  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 14.02.2014 22:13
Tavallaan tämä kai kuuluu tänne: De La Soul jakaa ystävänpäivän kunniaksi kaikki levynsä ilmaiseksi: wearedelasoul.com.

Tarjolla ihan vain 25 tunnin ajan, en tosin ole varma milloinka tuo on alkanut.

Hyvää ystävänpäivää, hassut Lautalaiset :)
58  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 24.01.2014 18:50
Taitaa Ubisoft muutenkin olla ehkä viimeinen iso julkaisija, joka tällä hetkellä tukee koko konetta. Jos tuo Watch Dogs perutaan, niin alkaa näyttää huonolta Ubinkin kohdalla. Wii U:sta on kyllä hyvää vauhtia tulossa kone, jolta löytyy tasan vain ne Nintendon pelit eikä mitään muuta, mikä on tietysti sääli. Ensi vuoden julkaisulistakin näyttää suht säälittävältä.

No voi kökkö jos näin on. Olisin ehkä mieluusti pelannut Watch_Dogsin Wii U:lla kuin 360:lla tai PS3:lle, olettaen että se versio olisi kelvollinen ollut.

Yllättävän paljon tukea Wii U tuntuu kyllä saavan indie-puolelta, kourallinen Kickstarter-pelissä on ollut vähintäänkin strech goalina Wii U-porttaus.
59  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 15.12.2013 18:32
Mulla on oma vahva kutina että Wii U:sta on tulossa peliensä puolesta paras konsoli aikoihin.

Earthboundin VC-julkaisin puolesta sehän on jo!

Enpä sen kummemmin nyt haeskellut onko tästä jo jossain aiemmin joku kirjoitellut, mutta mitä mieltä Lautalaiset ovat Game & Wariosta?
60  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 01.12.2013 15:34
Pelailin tuota Bravely Defaultin demoa hieman ja vaikuttaa kyllä aivan järkyttävän upealta peliltä. Ekaksi taisteluiden kanssa oli snadisti hukassa, mutta nyt menee jo sutjakkaasti. Olihan toi pakko laittaa samantien varaukseen Verkkiksestä. Tällaista Final Fantasyiden olisi pitänyt olla IX:n jälkeen ja tällaista peliä olen toivonut siitä lähtien, eli noin 12 vuotta.

Jos Bravely Defaultista tykkästit noin kovasti niin suosittelen kokeilemaan DS:än Final Fantasy: 4 Heroes of Light'ia. Tuon pelin jatko-osa muokkautui Bravely Defaultiksi, joten peleillä on kovasti yhtäläisyyksiä, niin ulkonäössä kuin pelattavuudessakin.
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 28
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines