Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 23
61  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox One : 17.02.2021 22:03
Nyt kun oli jo vähän frameratesta puhetta niin pakko hehkuttaa tätä että Series laitteille alkaa tulemaan taaksepäinyhteensopiviin peleihin myös frameratepäivityksiä malliin 30 -> 60 (tai jopa 120). Aika mukava uutinen ja huomattavasti hyödyllisempää kuin One X:llä nähdyt 4K resoluutioupgradet.

Digital Foundryn reportaasi: https://youtu.be/7dxJFCgkNws
62  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox One : 17.02.2021 13:27
Ei ole Horizonissa 120fps vaihtoehtoa.  :???:
63  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 04.02.2021 19:13
En ole From Softwaren pelejä ikinä kokeillut mutta näitä kommentteja lukiessa alkaa kiinnostus heräillä. Ehkä sitä jossain vaiheessa pitää niihinkin tutustua.

Pistetääs pitkästä aikaa pientä koostetta kun on tullut Series X:n tultua pelattua ihan tajuttomasti eri pelejä. Kun sain laitteen niin laitoin suorilta joku parikymmentä peliä GamePassista latinkiin. Eli tässä mitä on tullut tähän mennessä pelattua:

Touryst
Tämä tuli ekana pelattua ihan siitä syystä että oli pienin tiedostokoko ja latautui todella vikkelästi. Pääsi myös heti next genin makuun kun pelissä on 120fps mode. Lyhyt ja ytimekäs tasoloikkasekkailu joka muistutti ehkä vähän Earthboundia tunnelmaltaan. Juurikin tunnelma ja chilli meno sopi täydellisesti omaan makuun ja pelasinkin 100% läpi.

Streets of Rage 4
Melkein yhtä hyvät musiikit kuin alkuperäisissä! Pelasin kertaalleen kahden pelaajaan co-oppina läpi ja pistin förbi. Ei imaissut niin että jaksaisi paneutua. Ihan hyvä kuitenkin.

Gears Tactics
En ihan tajunnut mitä "Ironman" asetus pelin alkuvalikossa tarkoitti ja pistin sen kylmästi päälle. Useamman tunnin pelaamisen jälkeen kuolin ekaan bossiin jolloinka selvisi että se tarkoittaa permadeath moodia. Noh, muutaman viikon tauon jälkeen palasin pelin pariin ilman Ironman asetusta ja kyllähän se ihan hauska peli oli. Pelin edetessä ukoille voi valita uusia skillejä ja niiden kanssa kikkaillessa ja hyviä komboja miettiessä saa kyllä ajan kulumaan. Eli on siis riittävästi monipuolisuutta siinä. Jaksoin pelata loppuun ja pelasin vielä lopun jälkeen aukeavia lisätehtäviä muutaman kun halusin testailla kuinka rikkinäisiä komboja saan aikaan.

Star Wars Jedi: Fallen Order
Tämä oli hyvää jatkumoa Disney+:n aiheuttamaan Star Wars huumaan. Olin justiin katsonut kaikki 11 leffaa ja Mandalorian oli kesken. Eli ainakin tähdet oli oikeassa asennossa tästä nauttimiseen. Tässä oli jotenkin tosi "pelimäinen" tunnelma verrattuna vaikka Uncharted peleihin, eli selvästi oltiin menty enemmänkin mekaniikat eikä "immersio" tms. edellä. Ihan hyvä peli joskin vähän hiomaton. Hommasin kaikki achievementit.

Forza Horizon 4 lisäosat
Tämä oli jo One ajoilta tuttu peli mutta nyt hommasin rahalla myös nuo lisäosat. En oikeen koskaan lämmennyt tähän Forza Horizon meininkiin - yleensä haluan ajopeliltä vain hyvät ajomekaniikat, suoraviivaiset radan ja jonkun time trial moden jossa voi jyystää parempia aikoja. Ei paljoa motivoi jyystämiseen kun pelissä on loputtomasti eri ratoja ja vielä loputtomampi määrä erilaisia autoja ja niiden asetuksia. Puhumattakaan siitä että ihan ensimmäisenä pitäisi päättää millä assisteilla pelaa - ilman niitä peli on (minulle) ihan liian vaikea. Eli vaikka peli on "arcade" niin käytännössä ollaan kyllä kaukana siitä.

Mutta ne lisäosat. Peliin aukeaa kaksi uutta aluetta jotka oli molemmat parempia kuin alkuperäinen peli. Fortune Islandissa on yllättävän hauska aarteenetsintätehtävä jossa pitää vihjeen perusteella löytää oikea ratkaisu. Saarella on kanssa hyvät maisemat joissa jaksoi kisojen lisäksi rellestää muuten vaan. Legohommelin palikkahaasteet oli kanssa ihan ok. Parasta koko paketissa on kuitenkin Legoalueen ympäri menevä tie jota on yksinkertaisesti hauska ajaa. Täydellisiä kaarteita monta kilometriä joissa nopeutta ei tarvi edes nopeimmilla autoilla tiputtaa juuri lainkaan. Rehellistä paahtoa eikä mitään nysväämistä.

---

Ehkä kirjoitan lisää mietteitä myöhemmin. Siinä oli vasta pintaraapaisu siitä mitä on tähän mennessä tullut tahkottua.
64  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.01.2021 16:35
Pelasin kanssa viime vuonna tuon PS4 version RE4:stä. Motivaatio oli itelläkin ihan nollissa juuri tuon deadzone sekoilun takia mutta ajattelin että pelaanpa kuitenkin ”väkisin” vähän aikaa jos vaikka tottuisi siihen. Noh, peli kyllä imaisi mukaansa samaan tapaan kuin vuosia sitten. Tuli pelattua normalilla ja hardilla läpi muutamassa päivässä. Samaten ne lisätehtävät joita en ollut koskaan ennen pelannut.  :???:

Se kyläosuus on kyllä yksiä parhaita alkuja missään pelissä. Kuten sanoin, imaisee mukaansa.
65  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part V : 08.01.2021 00:39
Heittelin viime kerralla kaikkea epämääräistä niin lyyään tällä kertaa vähän perinteisempää kamaa.

FAST Racing NEO - Chuoko City
Mega Man 8 - Grenade Man
Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest - Hot Head Bop
Super Smah Bros. Melee - Mother 2
66  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 25.12.2020 23:55
Pikmin 3:n challenge mode on parasta mitä koko pelisarjalla on annettavana. Eli kannattaa ainakin kokeilla se.
67  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: The Mandalorian : 18.12.2020 23:03
Juu siis 5/5 tämä toka kausi kokonaisuudessaan. Taso pysyi eikä tullut samanlaisia notkahduksia kun ekalla kaudella. Oli myös aika kylmänviilee tää vika jakso. Jatkoa odotellessa.
68  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Switch Online | Now You’re Playing with Super Power! : 15.12.2020 12:23
DKC2 vakuuutti eli eiköhän kolmonenkin mene testiin. Olin siis ennestään pelannut vain ykkösen joka on aina tuntunut aika keskinkertaiselta (kun ottaa nostalgialasit pois).
69  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 10.12.2020 18:49
Hetkinen..? Cyberpunkissa on 60fps tila Series X:llä? Ehkä jumala onkin olemassa!

Itsellä menee hankintaan jossain vaiheessa joka tapauksessa. Odottelen nyt kuitenkin hetkisen koska on hemmetisti pelattavaa muutenkin ja tuo varmasti paranee patchien myötä huomattavasti.
70  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 11.11.2020 09:20
Noniin, nyt näyttää hyvältä. Series X tuli juuri noudettavaksi tuohon parin sadan metrin päähän ja soitin käytännössä samalla hetkellä aspalta tuon maagisen 50e lahjakortin.

Loppupeleissä siis ihan hyvä tilanne. Eipä se ollut kuin päivän viivästys ja hyvittivätkin vielä avokätisesti.
71  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 10.11.2020 15:28
Irtosi tosiaan tuo 50e lahjakortti, kun meni asiakaspalveluun ruikuttamaan.

Minulle sanottiin että saan korvausta mikäli en saa saapumisilmoitusta tänään. Eli käytännössä joudun huomenna uudestaan soittelemaan sinne. Olikohan se vaan pihalla vai onko joku oikea säne olemassa että tuleekin vielä tänään... Nettijuttujen mukaan ei mutta en lähtenyt vänkäämään vastaan.
72  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 10.11.2020 12:37
Thäh? Soitin eilen Gigantin aspaan varmistaakseni että homma on aikataulussa ja siellä vakuuteltiin että toimitus olisi tänään.

Mistä nämä uusimmat tiedot on peräisin?
73  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: The Mandalorian : 07.11.2020 13:40
2. Kauden eka jakso oli kyllä viilee kun kikkailtiin kuvasuhteilla. Oli tosi mielenkiintoinen ja toimiva tehokeino. Tätähän on näkynyt muutamassa leffassa aiemminkin mutta tässä toimi kuitenkin erityishyvin.

Sarja on ihan siisti vaikka pari jaksoa ekalla kaudella ei ollut ihan täysin minun makuun. Toka kausi so far 5/5.
74  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 24.09.2020 09:52
Netissä on ohjeita miten saa halvalla gamepassia max kolmeksi vuodeksi (gold hinta + 1e). Ostin sitten uutta boksia odotellessani juurikin kolme vuotta goldia ja muutin sen gamepassiksi. Ainoo ongelma että sainkin vahingossa kahesta ekasta gold koodista yhteensä 26kk enkä voikkaan enää lunastaa tuota viimeistä vuotta kun menisi yli kolmen vuoden.

Jos joku haluaa ni voin myydä tuon vikan gold koodin (1 vuosi) 44e, jolla sen ostinkin cdkeystä. Sen saa siis upgradettua eurolla gamepass ultimateksi. Ja toimii kai ainoastaan jos ei ole edellinen gamepass tilaus kesken.

75  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 22.09.2020 10:15
Itse pistin juuri tilauksen sisään Giganttiin. Ilmeisesti Gigantti, Power ja CDON myyvät tuota ensimmäistä erää Suomessa.

Sama. PS5 tulee hommattua sitten joskus.
76  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 21.09.2020 16:31
Melkonen veto Microsoftilta.
77  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 29: The Third Place : 17.09.2020 18:22
Ai sori mä en huomannu et me alotettiin jo.
78  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 17.09.2020 16:26
Jos joku haluaa budjettihintaan hyvän töllön ni mulla on yks ylimääräinen 55” LG OLED B7. Tampereen Hervannasta saa noutaa. Sanotaan vaikka 500e. >_>

Aattelin itse vaihtaa vähän isompaan ja ehdottomasti aion pysyä LG:n OLED linjalla. 5/5 tuote.

E: ja mitä tuohon kuvan kiinnipalamiseen tulee niin ei ole ainakaan kahden vuoden aikana ollut mitään ongelmia.
79  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 08.09.2020 19:59
Pitää varmaan perua 4k-netflix

Parempi bitrate ja hdr on muutenki pääasia siinä. 4K on siinä vaan ekstraboonus jonka just ja just huomaa.
80  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 22.08.2020 22:24
Arkham-sarjan ystävänä pakko kommentoida että olipa harvinaisen tunkkaisen näköinen tuo uusi Gotham Knights. Halvat hahmodesignit pisti silmään heti ensimmäisenä. Arkham Knightin todella yksityiskohtaisista ja siisteistä lookeista  ei ole tietoakaan. Ukot näyttää lähinnä siltä kuin ne olisi kaivettu esiin Joel Schumacherin kuolinpesästä.

Isompi naula kiinnostuksen arkkuun on kuitenkin se että gameplaytrailerin perusteella peli on aika kaukana Arkham-menosta. Itsellä ainakin laski kiinnostus kun ruutuun tuli vihollisten elämämittarit, levelit ja damagenumerot. Selvästi keskitytty (minun mielestä) vääriin asioihin. Taistelukin *näytti* vaan tylsältä napin hakkaamiselta jossa kärjistettynä verrataan että onko grindannut tarpeeksi.

Court of Owls on varmasti hyvää vaihtelua tarinarintamalla mutta muilta osin ei oikein sytytä. Eipä toisaalta ihme sillä puikoissa on WB Montreal joka viime kerralla onnistui suoltamaan Arkham Origins -pökäleen vaikka sen pohjana oli yksi aikansa kovimpia pelejä.

Mielenkiinnolla odotan mitä Rocksteadyn Suicide Squadista näytetään ensi yönä. Genren puolesta on huhujen mukaan (loottipeli, GaaS) vedetty metsään mutta katsotaan nyt ensin. Minulla on 100% luotto kyseiseen firmaan.
81  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 29: The Third Place : 02.08.2020 16:28
Tuun jos ei sada
82  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 28.07.2020 13:02
Until Dawn oli hyvää viihdettä. Kiinnostaisi pelata uudelleenkin ja muuttaa hahmojen kohtaloita, mutta etenkin kävelyosuudet ovat liian pakkopullaa. Noihin pitäisi saada joku ratkaisu, jolla ne saataisi nopeammaksi. Vaikka hahmoille kunnon juoksuvauhti uudelleenpelatessa tai jotain. Nyt se, että viiden metrin matkan kulkemiseen menee minuutilta tuntuva aika, tappaa kyllä pelihalut.

Tuli monta kertaa ajateltua sitä, kuinka paljon tehokkaampi kokemus vielä olisi VR:ssä pelattuna. Tällainen "kävely-tarina"-genre ylipäänsä varmasti toimii VR:ssä todella hyvin, kun pääsee tarinan keskelle paremmin ja lisäksi pelin erilaiset kauhuelementit vahvistuisivat huomattavasti VR:n kautta.

En muista kirjoitinko tänne aikanaan mutta pakko mainita kun peli tuli puheeksi:

Eli itse en pysty kauhupelejä/leffoja ollenkaan pelaamaan/katsomaan. Olen esimerkiksi yrittänyt katsoa Hohdon 3 kertaa ja joka kerta olen päässyt lyhyemmälle ennenkuin alkaa selkäpiitä karmia liikaa. Until Dawn tuli silti aikanaan aloitettua koska oli ilmaisena PS+:ssa ja vaikutti kertomusten perusteella laadukkalta.

No kerta tuli aloitettua niin pitihän se väkisin loppuunkin pelata. Muistan vieläkin elävästi kuinka piinaava tunnelma alkoi heti session alettua. Pelasin aina kerralla vain niin paljon kuin uskalsin eli en paljon mitään. Hommaan kesti muistaakseni viikko, jonka aikana (ja vähän jälkeen) En nukkunut yhtenäkään yönä yli 5h, koska aina niillä paikkeilla heräsin hikisenä jostain aivan järkyttävästä painajaisesta.

Semmosta. >_>
83  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 21.07.2020 15:27
 :???:
84  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 12.07.2020 23:26
Olen viime kuukausina jatkanut kesken jääneitä rojekteja. Viimeisimpänä:

Fallout 4

Pelasin ensinnäkin pääjuonen loppuun (joka olikin taas totaalisen yhdentekevä) ja sitten vielä nuo dlc tehtävät. Pelihän on keskimäärin ihan hauska ja lisämausteena pelasin vielä survival vaikeustasolla joka lisää vielä kaikenlaista mielenkiintoista: pitää esim. nukkua, syödä ja juoda säännöllisesti, ei fast travelia eikä quick savea. Dlc paketeista paras (parempi kuin päätarina) oli far harbor jossa oli kyllä hyvää tunnelmaa. Muut paketit oli yhdentekeviä ja/tai rasittavia.

Pelissä pahinta on kyllä bugisuus ja muu ”jankki”. Peli randomisti kaatuilee (ps4) ja joskus questit/hahmot menee bugitilaan eikä niitä voi enää suorittaa. Jatkuvasti sai googlailla että teenkö jotain väärin vai onko taas vaan joku bugi.

Wipeout omega collection

Tässähän on kolme peliä samassa joista kaksi ekaa (2048 ja hd) tuli pelattua jo pari vuotta sitten. Nyt rullasin tuon furynkin pakettiin ja nakutin myös pari lisähaastetta että tuli platinum trophy. Tämä oli oma ensikosketus sarjaan (jos ps1 aikaista demolevyä ei lasketa  :lol:) ja pakko sanoa että on kyllä harvinaisen erinomainen ”f-zero klooni” jonka ei tarvitse hävetä ”esikuvansa” edessä yhtään. Todella kovaa, koukuttavaa ja ennen kaikkea tyylikästä arcademenoa.

Se pitää vielä mainita että pelimuodoissa on kyllä melkoista vaihtelua, sekä mekaniikoissa että laadussa. Pakettiin mahtuu semmoisia rasittavia pökäleitä kuin eliminator, detonator ja zone battle. Kaiken kuitenkin korvaa se että perushyvien time attack ja race muotojen lisäksi paketissa on aivan maaginen zone muoto. Pelkkää hurmosta ja nautintoa on päästä zonessa pitkälle niin että silmissä ja aivoissa sumenee mutta kilpuri vetää rataa tajutonta vauhtia kuin autopilotilla ja transsissa. Tai jotain. Nautintoa kuitenkin.

Fez

Tämä oli ekoja ps4 pelejä mitä tuli silloin aikanaan hommattua ja jäi ärsyttävästi todella lähelle 100% läpäisyä. Avasin saven monen vuoden tauon jälkeen ja kaivoin muistiinpanot naftaliinista. Aika nopeasti löysinkin yhden puuttuvan anti cuben jonka löytämiseen minulla oli jo ennestään aavistus (jonka vieläkin muistin!). Pelissähän on yhteensä 64 tuollaista kerättävää kuutiota ja nyt puuttuu enää kaksi. Hemmetin lähellä ollaan mutta kaksi seuraavaa onkin sitten niin kipeitä pähkinöitä ettei mitään rajaa. Mulla on enemmän kuin 2 huonetta ”incomplete” tilassa ja niissä on toinen toistaan mystisempiä juttuja. Esimerkiksi nyt mulla on työn alla joku ihan pimeä sana-arvoitus jota olen pähkinyt jo monta tuntia. >_>

Tämä on kyllä witnessin ohella parhaita (ja mystisimpiä) mysteeripelejä mitä on. Kunnon salapoliisityötä.
85  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 12.07.2020 20:00
Dragon Slayer: The Legend of Heroes II - Ending 2
Deltarune - Field of Hopes and Dreams

Ez
86  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 08.07.2020 23:58
Kierros V

Enter the Gungeon - The Breach in Victory
Dragon Slayer: The Legend of Heroes II - Ending 2
Gungeon on kova mutta sen viehätys on jo alkanut vähän väsähtää. Dragon Slayer taas on tasaisen varmana pysynyt läpi kisan.

Axiom Verge - The Axiom (Title Screen)
Deltarune - Field of Hopes and Dreams
Axiom on minun suosikki näistä mitä on jäljellä. Tunnelma ei ole hiipunut yhtään. Melkein tekisi mieli hommata+pelata kyseinen peli pelkästään tämän yhden kipaleen takia. Metroid 1 ja Prime 2 menumusiikit title screen musiikit tulee vahvasti mieleen ja varsinkin Prime vivahteet vie ajatukset Aetherin uskomattomiin nautintotunnelmiin. Deltarunen pätkä on tuntunut joka kierroksella vähän paremmalta ja se myös soi minulla päässä tässä muutama päivä takaperin. Ei se nyt niin tylsä ole kuin mitä alkukierroksilla kommentoin.
87  Yleinen / Vapaa sana / Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa : 06.07.2020 22:31
Kyllähän sitä pitää päivittäin käydä syynäämässä heinzin viestit yhdys sana virheiden varalta läpi. Mulla on luurissa neljä kirjanmerkkiä (selailen nettiä nykyään vain puhelimella/tabletilla) ja yksi niistä on juurikin pelaajalauta. Eli kyllä tuota etusivua tulee vilkuiltua useita kertoja päivässä.

88  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 29.06.2020 00:28
Kierros IV

Tekken 7 - Heat Haze Shadow
Axiom Verge - The Axiom (Title Screen)
Tää Metroid-kopio on kyllä yksi mun suosikkejani. Yhdistää just kivasti alkupään metroidien tunnelmaan Primejen menumusiikin menoa. Uskomaton hitti.

Dragon Slayer: The Legend of Heroes II - Ending 2
Super Mario Odyssey - Steam Gardens
Sanotaanko että tämä pari ei ollut sieltä helpoimmasta päästä…

Hollow Knight - Resting Grounds
Enter the Gungeon - The Breach in Victory
Vaikka Resting Grounds on kyllä parantunut omaan korvaan tässä niin ei voi mitään. Gungeon on vaan kova.

Deltarune - Field of Hopes and Dreams
Persona 5 - Beneath The Mask
Luulin että Deltarune olisi clickannut mutta olikin vaan hetken harhaa.
89  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 23.06.2020 15:20
Tarinakin alkoi kunnolla kiinnostamaan vasta sitten kun mentiin mechoniksen puolelle ja tunnun olevan aika yksin tämänkin mielipiteen kanssa sillä kaikki sanoo, että juuri se bionis puolisko on pelin parasta antia tarinallisesti.

Et ole yksin. Juurikin vasta ihan loppua kohden pelissä alkoi olla mieltä. Se alkupuolisko oli ihan huuhaata minusta ja oikeasti mielenkiintoiseksi se meni vasta niissä ihan loppupuolen sekoiluissa.
90  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 17.06.2020 22:07
Sainpa taas oman listani valmiiksi. Jännästi omalla kohdalla oli tähän mennessä helpoin kierros. Ainoastaan Mega Man v Tekken -pari aiheutti syvempää mietintää.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 23
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines