Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2014 : 16.03.2014 20:10
Kevin Magnussen oli aika kova yllätys. En olisi ikinä uskonut että mies vetää noin varmasti. En voi olla miettimättä että autot olisivat helpompia käsitellä kuin edellisvuosina. Tai vähintäänkin lähempänä GP2:n autoja. Hieno suoritus silti.

Vaikeampiahan ne nimenomaan on. Vähemmän downforcea ja enemmän vääntöä turbon ja sähköhärveleiden myötä. Onhan tuo näkynyt tv-kuvissakin, miten on monilla kuskeilla enemmän ohjelmaa ratin takana ja meinaa perä karkailla kiihdytyksissä sivulle.

Hieno ja kypsä ajo Magnussenilta, mutta täytyy pitää mielessä sekin, että taisi tallikaveri Buttonin kisavauhti olla kuitenkin vielä himpun verran kovempaa. Mutta joka tapauksessa vakuuttava alku F1-uralle.
2  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 16.02.2014 17:51
Pahimpia oli ennakoiva tekstin syöttö. En tajua edes tämän tarkoitusta. Qwerty näppäimistöllä kirjotetaan niin ennakoiva syöttö on aivan perseestä. Pahinta oli että se korvasi omat sanat täysin. Esim. englannin kirjoittaminen ei onnistunut käytännössä ollenkaan. Otin kaikki sellaiset paskat pois ja nyt onnistuu (tämänkin) kirjoittaminen hyvin.

Tuokin on vähän toteutus/tottumiskysymys.. Esim. Swiftkey keyboard on loistava ja perustuu nimenomaan ennakointiin ja sanojen korjaamiseen.

Toki nuo valmistajien omat viritelmät on yleensä melkoisen surkeita.
3  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 16.02.2014 17:45
Kylmästä ringistä kattomatta pari tuotantokautta niin pikku hiljaa pitää miettiä toista sarjaa.
Mitä suosittelisitte?

Oon miettiny jotain näistä: Sopranos, The Wire, Mullan alla tai True Blood.
Tulee varmasti katottua jokainen noista jossain vaiheessa, mutta mistäs olisi hyvä aloittaa?

Ei noista voi mennä pieleen muuta kuin True Bloodilla. The Wire vaatii katsojalta aika paljon kärsivällisyyttä, The Sopranos ja Mullan alla ovat helpompaa katseltavaa.

Laatusarjahan tuo True Bloodkin on kaikin puolin. Pitäisikin ottaa taas itsekin työn alle pitkästä aikaa.
4  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No, oletko autoihmisiä? : 23.01.2014 08:03
Meidän pihalla taas päinvastoin. Kaikille riittäisi tolppapaikka, mutta moni jättää silti autonsa kauemmaksi tien reunaan, koska tolppa 7e/kk.. säästölinja.jpg. Sitten lumiauran kuljettajaa jurppii, kun idioottien autot tukkivat tien talvisin.
Säästöä väärässä paikassa...sillä auton lämmittämisellä säästää kuitenkin pitkässä juoksussa jonkin verran enemmän.

Mikäli suunnitelmat etenevät oikeaan suuntaan, niin varmaan tulee itsekin taas hommattua jonkinlainen kaara. Todennäköisesti joku 3-5k tojo tai vastaava, luotettava peruspeli sadepäivien työmatkoille ja viikonloppureissuiluun. Vanhempi Celica kiinnostaisi tällä hetkellä, tai sitten jokin avoauto/rättikatto, esim Mazdan mx5. Alkaa pikkuhiljaa polttelemaan pääsy vuoristoteille ajelemaan. Vuokrasin jouluksi itselleni auton, ja olihan nannaa ajella vailla huolia murheita pitkin poikin mutkateitä ja rannikkoa keski-maan maisemissa.

MX-5:lle suositukset täältä. Oikein mukava laite ajella. Toki, jos tarvitsee usein isompia määriä tavaraa/ihmisiä kuljettaa, niin vähän toki epäkäytännöllinen. Mutta luotettava ja halpa ylläpitää ainakin.

90-luvun alun Celicalla tuli viime kesä ajettua ja on kyllä loppupeleissä suhteellisen mitäänsanomaton laite.. Perusperheauto vähän erikoisemmalla ulkonäöllä. Mazda voittaa ainakin ajettavuuden suhteen 100-0.
5  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 30.12.2013 07:01
Kellään lautalaisella vielä kokemuksia Nexus femmasta?

Onhan tuo ollut käytössä sen puolisentoista kuukautta.

Erittäin positiiviset kokemukset. Kaikki toimii todella sulavasti ja muutenkin näppärä laite. Voin kyllä suositella.

Jos nyt jotain negatiivista, niin akkukesto ei kovin kummoinen ole, mutta omassa käytössä sentään aamusta iltaan yleensä jaksaa, joten riittää itselle.
6  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 04.11.2013 17:16
GAFin puolella törmäsin kuvaan, joka nosti nostalgian tunteet piripintaan:

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Damn, Goldeneyen ja Perfect Darkin nelinpeli...

Voi kun olisikin ollut noin iso töllö noihin aikoihin käytössä jonkun hikisen matkatelkkarin sijaan..  :P
7  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Re: Yleinen iPhone-keskustelu : 01.11.2013 10:22

Kyllä siihen touch-näppäilyyn tottuu ja paranee huomattavasti kun asentaa custom-näpiksen esim. Swiftkeyn.

Voi vaan olla Applen laitteilla helpommin sanottu kuin tehty..
8  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 01.11.2013 10:11
Google Playn hinnat: 16GB-malli 349e ja 32GB-malli 399e. Tuohon kun lisätään vielä yllä olevassa linkissä mainitun Mailboxde-palvelun korvaus (vajaa 20e), niin loppuhinnaksi tulee n. 370e ja 420e.

Noiden lisäksi vielä Google ottaa kympin verran toimituskuluja. Tilaukseen lähti, en oikeastaan edes tiedä miksi, kun neloseenkin olen periaatteessa vielä ihan tyytyväinen.
9  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 28.09.2013 12:17
Kiinnostaisi tietää että mitä kriittisiä sovelluksia porukka käyttää, joita ei löydy muka esim. Lumioille? Varmaan suurin osa niistä muutamista käyttökelpoisista löytyy jo kaikille mahdollisille luureille.

Kyllähän ne pakolliset Facebookit ja vastaavat löytyy joka alustalle, mutta juurikin sitten kaikki vähänkin erikoisemmat sovellukset, joille saattaa ilmaantua yllättäen tarvetta loistaa poissaolollaan. Androidissa viehättää juurikin se, että tietää että mitä tahansa joutuukin puhelimella tekemään, niin jollain tavalla se yleensä onnistuu. Esimerkiksi ihan vaan, jos pitää vaikka joku vähänkään erikoisempi tiedosto saada auki, niin Androidilla hyvin todennäköisesti jollain keinolla onnistuu, kun taas WP ei suostu edes lataamaan kyseistä tiedostoa, koska luuri ei moista tue.
10  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 27.09.2013 21:32


Tästä viisastuneena, hakusessa on suht kärjessä oleva malli. Tämä onkin Lumia 925:n suurin kysymys. Kannattaako sitä oikeasti ostaa, kun rauta on jo nyt muita vähän jäljessä? M$ kuitenkin päivittää sovelluksiaan ja järjestelmiään jatkuvalla syötöllä ja joka kerta ne vaatii lisää voimaa. Nytkään tuskin vakavissani miettisin uuden kännyn ostamista, jos nykyinen toimisi hyvin. Mutta kun pelkkää tekstiviestien tai kontaktin aukaisemista pitää odottaa about 3s, niin ei se vaan tunnu toimivalta. Tämä on myös syy miksi S4 minin unohdin samantien.


Kyllähän ne vanhat Lumiat ja ns. halvemman luokan Windows Phone -laitteetkin toimii edelleen ihan sulavasti. Jos sulavuutta siis hakee, niin eiköhän tuo 925 ole ihan pätevä valinta myös tulevaisuutta ajatellen. Jos vaan pystyy elämään olemattoman softatarjonnan ja monelta osin lapsen kengissä olevan ja Applemaisen rajoitetun käyttiksen kanssa.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 14.03.2013 20:36
Lainaus käyttäjältä: Gba

Mainitsit tuossa esimerkiksi NHL:n, uusin peli on sarjan paras ja paras jääkiekkopeli koskaan. Sama juttu Fifan kanssa, pessit sun muut jää auttamattomasti jalkoihin. Vaikka EA onkin tappanut aika montaa sarjaa omilla muutoksillaan, niin nuo ovat kyllä ylivoimaisesti oman alansa parhaita teoksia.
 

Uusin NHL on ehkä sarjan paras tähän asti, mutta onhan tuon sarjan kehittymistahti ja vuosittaiset uudistukset ihan naurettavan pieniä. Tuo, että kilpailevat sarjat jäisi jalkoihin on myös aika perätöntä. Esimerkiksi nykyisin edesmennyt NHL 2K-sarja oli aikanaan pelattavuudeltaan ihan EA:n tekeleen veroinen. Ja monet muuten pitävät NHL 2K8:aa kaikkien aikojen parhaana/realistisimpana lätkäpelinä edelleen. Esimerkiksi maalivahdithan tuossa oli mallinnettu sata kertaa paremmin kuin EA:n sarjassa vielä tänäkään päivänä.

PESkään ei todellakaan pelillisesti jää tänä päivänä FIFA:n jalkoihin. Pari vuotta toki Konamin sarja oli hukassa, mutta uusin versio on pelillisesti täyttä timanttia ja monilla osa-alueilla pieksää FIFAn 100-0. Ja vastaavasti joissain asioissa FIFA loistaa. Lähinnä omista mieltymyksistä sitten kiinni kummanko firman tuotos osuu paremmin omaan makuun.
12  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 04.03.2013 14:35
Kannattaa nyt ainakin päivitellä se Galaxy S mahdollisimman ajan tasalle, jos siellä joku kivikautinen versio pyörii sisässä. Pikaisesti Googlattuna näyttäisi 2.3 olevan viimeinen virallinen päivitys ja tietty jos yhtään nörtteilyhenkeä löytyy, niin varmaan paljon uudempiakin saa laitettua.  Esim. Angry Birds Star wars taitaa vaatia Android 2.2 tai uudemman toimiakseen,  joten tuo voisi periaatteessa selittää appien toimimattomuutta/puuttumista.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden pelit 2012 : 22.12.2012 22:06

- Vuoden paras peli (GOTY)

Kevyesti PES 2013. Konami palasi futispelien kärkipaikalle ja itselläni ollut ylivoimaisesti vuoden pelatuin peli. Moninpelinä varsinkin ihan huikea.

- Vuoden pettymys

Codemastersin formulakikkare. Samat bugit ja älyttömyydet vuodesta toiseen ja tänä vuonna vielä muutama uusi käsittämätön ratkaisu. Harmi vaan, kun arvosteluissa tuntuu menestystä riittävän ja myynnitkin varmaan kunnossa, joten sama suunta varmaan jatkuu tulevaisuudessakin..

Toinen pieni pettymys ehkä WiiU, vähän tehokkaampaa rautaa olisi ainakin odottanut.

- Vuoden yllättäjä

Sleeping Dogs tuli aika puskista ja oli ihan näpsäkkä peli.

- Ensi vuoden odotetuin peli

Kyllähän se uusi GTA taitaa itseoikeutetusti olla.
14  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 30.10.2012 09:56


http://www.f1-forum.fi/vb/showpost.php?p=2023325&postcount=860


Tosta löytyy niitä Alonson viimeaikaisia läppiä.

Oon kyllä tyytyväinen, jos tämänkin kauden jälkeen Kimi on Ferrarin viimeisin maailmanmestari.

Noista Alonson läpistä saa ehkä paremman kuvan, kun lukee muutakin kuin vain raflaavat otsikot.. 

"- Se on meille nyt haastavampaa, mutta olen edelleen sataprosenttisen luottavainen siitä, että taistelemme tästä mestaruudesta ja voitamme sen, Alonso linjasi Autosport.comille."

"- Ei ole tällä hetkellä helppoa taistella Red Bullin kanssa, mutta emme koskaan anna periksi. Meidän täytyy onnistella heitä: hyvää työtä Red Bull ja hyvää työtä Sebastian, mutta me haluamme juhlia Brasiliassa, ei pelkästään täällä. Varmasti teemme sen, Alonso linjasi."

Eipä nuo nyt mielestäni mitään kovin erikoisia lausuntoja ole..
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 19.09.2012 18:45
Veikkaan, että renkaat olivat vaan codemasterssin pojille liian monimutkaisia...

Tuohan siitä väkisinkin tulee mieleen.. Muutenkin vaikuttaa, että peli on kyhätty kyllä kasaan niin minimibudjetilla ja -porukalla kuin vain mahdollista. Ominaisuuksia on vissiin vähemmän kuin 2010-versiossa aikanaan.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 19.09.2012 18:12
Tuntuu että Codemasters on kosiskellut uusia pelaajia pelin ääreen.

Tässähän ei sinänsä mitään väärää ole. Ongelma vaan on siinä, että CM on ilmeisesti keskittynyt aika lailla pelkästään näihin uusiin casual-pelaajiin ja unohtamassa pikkuhiljaa vakavahenkisempää pelailua halajavat kokonaan. Rengaskulutuksen skaalautuvuuskin olisi hyvin voinut olla pelaajan itse valittavissa, kuten aiempinakin vuosina. Samoin kuin harjoitussessioiden ajaminen.

17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 19.09.2012 08:31
Ja tuo video on jo täysversiosta, niin kyllä näyttää siltä että rengaskuluma on skaalattu myös eri kisapituuksille. Miksi Hood silti muka sanoo muuta? Oisko feikki?

Codemastersin foorumeilla on tuosta aika paljon juttua. Kokoversiota pelanneet sanoo, että pehmeällä seoksella voi tuolla Melbournessa ajella helposti 16-17 kierrosta, vaikka rengasgrafiikassa menee jo noin aikaisessa vaiheessa oranssiksi. Kierrosajat ei kuitenkaan ennen stoppia tuossakaan videossa laske ollenkaan.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 18.09.2012 22:44
Siis kyllä ne renkaat kuluu, ei tässä siitä ole kyse. Se mikä on poistettu on kulumisen skaalautuminen. Eli rautalangasta väännettynä: jos täyspitkässä kisassa pystyt ajamaan pehmeällä seoksella vaikkapa 25 kierrosta, pystyt ajamaan yhtä monta kierrosta myös 20%:n kisassa. Eli käytännössä koko kisan.
Ei voi pitää paikkaansa ,koska tuossa videossa 25% kisassa pehmeä seos loppuu noin 6 kierroksen paikkeilla. Eli 100% kisassa pehmeä kestäisi myös 6 kierrosta, johon en itse kyllä usko

Stephen Hood taitaa tuon skaalautumisen poistamisen olla varmistanut eli ei tuo varsinaisesti enää uskon asia ole..
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 18.09.2012 22:10
Siis kyllä ne renkaat kuluu, ei tässä siitä ole kyse. Se mikä on poistettu on kulumisen skaalautuminen. Eli rautalangasta väännettynä: jos täyspitkässä kisassa pystyt ajamaan pehmeällä seoksella vaikkapa 25 kierrosta, pystyt ajamaan yhtä monta kierrosta myös 20%:n kisassa. Eli käytännössä koko kisan.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 18.09.2012 20:16
Eiköhän Codemasters älyä hetken kuluttua, että mitä ne ovat menneet tekemään ja korjaavat asian päivityksellä. Luulis ainakin, sillä tuo rengas skaalaukssen poisto on epärealistisuuden huippu.

99% todennäköisyydellä eivät tule päivityksellä mitään oleellista korjaamaan. Nuo renkaidenkulutuksen skaalautumisen poistot yms. on täysin harkittuja tekoja ja ovat sen etukäteen tienneet tasan tarkkaan millaisen metakan se osan faneista keskuudessa herättää. Juuri siksihän tuotakin tietoa pimitettiin niin pitkälle kuin mahdollista.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 18.09.2012 08:44
Jollain tasolla vielä ymmärtäisin ehkä vaikka noiden harjoitussessioiden poistamisen, vaikka perseestä toki sekin. Harvemmin niitä kaikkia kuitenkaan tuli itsekään ajettua. Mutta vaikka tuo renkaiden kulumisen skaalaamattomuus.. Mitä hemmetitä ne on miettinyt. Nuo renkaat on nykyisin F1:ssä niin suuressa roolisssa, että luulisi tuommoisen ominaisuuden jo miellyttävän niitä casuaalijonnejakin. Onko ylipäänsä Codemasters tehnyt tämän vuoden peliin mitään muuta kuin muuttanut vähän ohjausta (joidenkin mielestä huonompaan suuntaan), lisännyt pari rataa ja poistannut tukun hyviä ominaisuuksia? 

Parasta toki se, että dev diaryissä yms. hehkutetaan taas realismia ja autenttisuutta ja ties mitä ja sitten juuri ennen julkaisua paljastuu tämmöisiä pikkujuttuja.. Hieno homma toki myös se, että peli on tainnut jo kriitikoilta saada varsin hyvän vastaanoton eli sama linja jatkunee tulevaisuudessakin...
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 18.09.2012 08:33
Heh. Hienot on meiningit taas Codemastersilla.  :) Jokohan ensi vuoden pelistä tippuu 100%-kisapituudet, ohjaamokuvakulma ja vaikkapa manuaalivaihteet pois vähäisen käytön vuoksi..
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) : 17.09.2012 07:47
Ei nyt ihan aiheeseen liity mutta koskakohan autopelien automallit ovat niin hyvällä tasolla, ettei jatko-osaan tarvitse tehdä aivan älyttömästi töitä? Voisiko esim. GT5:n autot siirtää suoraan PS4:n GT6:een? Ei ehkä pelitilanteissa käytetyt mallit mutta käsittääkseni valokuvausmoodeissa ja vastaavissa on käytössä tarkemmat mallit.

No Polyphony Digitalhan repäisi aika hemmetin ison osan vitosen autoista ilmeisesti aikalailla suoraan edellisestä PS2-versiosta.. Siitä voi tosin olla montaa mieltä, että olivatko ne automallit riittävän hyvällä tasolla..

Mutta vakavasti ottaen, kyllähän nuo sekä GT:n, että Forzan tarkimmat automallit alkaa olla jo niin lähellä aitoa, että tuskinpa niitä ihan hirveästi tarvitsee tulevaisuudessa parannella.
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 11.09.2012 20:52
Montakos vuotta tämä F1-lisenssi nyt vielä on Codemastersin hallussa? Alkaa pikkuhiljaa tuntumaan, että nämä tekeleet alkaa olla jo nähty. Samaa kakkaa vuodesta toiseen, tekijöiden jokavuotisista lupauksista ja hehkutuksista huolimatta. Vihoviimeinen niitti nyt oli tuo kausimuodon poistaminen, jonka myötä saavat viimeistäänkin pitää tunkkinsa. Veikkaisin tosin, että tätä vaivaavat sama surkea tekoäly tai sen puute kuin edellisiäkin osia ja miljoonat pikkubugit, joiden ansiosta olisi myös saanut jäädä hyllyyn, mutta eipähän tarvitse niiden kanssa lotota edes tällä kertaa.

Kohtuullisen hyvä ajotuntuma taitaa olla tämän pelisarjan ainoita hyviä puolia, aika lailla kaikki muu onkin sitten enemmän tai vähemmän syvältä.
25  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Läppärit : 27.08.2012 20:58
Tietääkö laudalta kukaan löytyykö netistä minkäänlaista läppärien hakukonetta? Saisi pistettyä mm. vähimmäis kovalevy-kokovaatimuksia, tiedon tarvitseeko optista asemaa, voisi näytön resoluution määrittää yms. ja saisi sitten näillä haettua listan ehtoihin sopivista koneista.

Noita malleja on niin paljon  erilaiaia ja vaihtuvat koko ajan, että saattaa kyllä aika heikkoa olla tommoisten sivustojen löytymisen kanssa.

Tietty esim. jossain hintaseurannassa taitaa pystyä jotain haluehtoja laittamaan, mutta aika pieni osa maailman läppäreistä taitaa sitäkin kautta löytyä.. Taitaa myös ihan suoraan monien  verkkokauppojen sivuilla onnistua valikoiman rajaaminen esim. juuri kovon koon perusteella.
26  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 07.08.2012 14:24
Täysin tottumiskysymys tuo näytönkokojuttu. Pitkään oli iPhone 3GS ja 4 käytössä, eikä tuo 3,5" mitenkään liian pieneltä tuntunut. Noita ennenkin oli jo neljän tuuman Androideja ollut kuitenkin käytössä, joten suurempaankin oli jo ehtinyt tottua. Sittemmin ollut käytössä mm. Lumia 800 ja tällä hetkellä  HTC Sensation, eikä sinänsä missään nimessä ainakaan liian suurelta tunnu tämäkään. Tosin en nyt hirveän paljon isompaa kuitenkaan huolisi, joku Note alkaa olla jo yksinkertaisesti liian iso. IPhone taas tuntuu nykyisin hypistellessä naurettavan pieneltä, enkä todennäköisesti enää puhelinta noin pienellä näytöllä hankkisi, vaikka tiedän, että kyllähän siihenkin taas tottuisi.

Eli sinänsä tuommoinen 4" näyttö kuulostaisi periaatteessa ihan passelilta uuteen iPhoneen. Tosin tuo nyt tulee taas olemaan niin överikallis, että saa nähdä miten isoihin näyttöihin sitä on jo ehtinyt tottua siinä vaiheessa, kun joskus tuon alkaisi järkevään hintaan saamaan..
27  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 01.08.2012 08:25
Tulipahan tuo uusi Batman katsottua ja kyllähän se suurimmaksi osaksi hyvä oli. Loppupuolella vaan tuli niin monta ihmetystä herättänyttä kohtaa lähekkäin, että onnistui jo osittain pilaamaan hyvää fiilistä. Yleensä en edes leffoissa epäloogisuuksiin ja typeryyksiin kiinnitä liiemmin huomiota, mutta tässä kyllä pomppasi silmille ja pahasti.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Mutta joo, ihan ok-höttöä. Bane oli kyllä hieno pahis.
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2012 : 09.06.2012 22:52
Jotenkin tuntuu, että Nintendon olisi kannattanut tuohon konsoliin hieman enemmän paukkua laittaa. PS3 ja Xbox alkavat olla jo vanhoja, ja varsinkin hc-pelaajat, joita Nintendo nyt puheidensa mukaan yrittää kosiskella takaisin janoavat tehokkaampaa rautaa. Tuntuu, että nyt olisi ehkä ollut aika hyvä sauma saada konsolia menemään kaupaksi satsaamalla nimenomaan silkkaan tehoon ohjainkikkailujen sijasta.

Tuommoisenaan Wii U ei tarjoa ps3:n ja x360:n omistajille liiemmin syitä konsolia hankkia, kun multiplattarit tulevat olemaan joko samanlaisia tai korkeintaan marginaalisesti kilpailijoita nätimpiä. Tuntuukin melkeinpä, että hc-pelaajia varten tehdyn konsolin sijaan Wii U on vain päivitys Wiin omistajille, joka tuo sen hetkeksi grafiikoissa samalle viivalle kilpailijoiden kanssa. Kuitenkin vuoden tai parin päästä, kun kilpailijat saapuvat markkinoille tippuu Nintendo taas tyystin kelkasta ja on jälleen omien peliensä varassa.

Tietysti, jos tuo ohjain muodistuu todelliseksi myyntivaltiksi ja hienoksi ominaisuudeksi, niin tilanne on aivan toinen, mutta tähän mennessä nähdyn perusteella tuo nyt ei liiemmin vielä ole vakuuttanut..
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WRC 3 : 30.05.2012 21:43
Voisko joku suomentaa seuraavat lauseet koska omalla englanninkielen taidollani en pysty suomentamaan niitä niin että joku ymmärtäisi sen.

- Black Bean described the new entry as a “radical departure” for the franchise
- The gameplay is streamlined “to allow new players instant gameplay satisfaction, while still allowing experienced rally gamers to explore the game’s full range of features.”

Ei nyt ihan sanasta sanaan, mutta sinne päin:

-Black Bean kuvailee uutta peliä suureksi mullistukseksi sarjassa.
-Pelattavuutta on yksinkertaistettu, jotta uudet pelaajat nauttivat pelistä heti. Tarjoaa kuitenkin nyös kokeneille rallikuskeille syvyyttä.
30  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 25.03.2012 00:06
Laatukuskihan Kovalainenkin on. Lotuksella/Caterhamilla ajaessaan on autosta ottanut irti sen, mitä siitä on irti otettavissa ja päihittänyt tallikaverinsa. Varmasti Kovalaiselle tällä hetkellä muitakin ottajia löytyisi tallejen joukosta. Imago on parantunut reilusti McLaren-aikojen jälkeen.

Itsekin kyllä Kimiä ehkä näistä kahdesta veijarista parempana pidän, mutta eipä se Kimikään mikään messias ole. Ferrari-aikana tuli kuitenkin takkiin eräältä Felipe Massalta...
Sivuja: [1] 2 3 4 5
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines