Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Joulun odotus -09 : 14.12.2009 15:34
Helvetin perseestä sanon minä..
2  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Laitteistojen takuut - ongelmat, mielipiteet, etc. : 04.12.2009 16:57
Väittäisin että ideologia elinikäisessä takuuajassa on tehdä tuote tarpeeksi halvalla ja myydä kalliilla jotta katteet olisivat moni tuhat kertaiset, jolloin tuotetta ei ole mitään ongelmaa vaihtaa uuteen vaikka kahdettakymmenennettä kertaa. Esimerkkinä vaikka Zipot ja Porta Prot, vähiten rahaa niiden tekemiseen menee.. >_>
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras PS1-peli : 02.12.2009 19:33
Voisko tän ketjun ideaa soveltaa esim. pelkkiin tänä vuonna ilmestyneisiin peleihin? Näillä säännöillä samat pelit kuitenkin tuppaa päätymään aina kärkeen.. Tai ehkä mukana olisi vain tietyn genren pelejä tms.

Mutta oma panokseni tähän skabaan:


Castlevania: Symphony of the Night
Crash Team Racing

Silent Hill
Metal Gear Solid

Ihan vaan on enemmän hupia irronnut näistä. :b
4  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 01.12.2009 21:07
Työtä ehtii tehdä koko elämän. Chillaatkaa kun on vielä mahdollisuus. Asenne on tärkein. Mulla ei ole aikomustakaan tehdä 65v asti duunia, mahdollisimman nopeasti hillot kasaan ja eläkkeelle tekemään maailmanympärimatkoja ja muita unelmia.

Parastahan sitä maailmaa olisi nähdä kun on vielä terve nuori ja täynnä puhtia, eikä vasta eläkkeellä kun ties mitä sairautta voi pukkaa päälle koska vaan.. Rahaa ei vaan nuorena pahemmin satu olemaan, joten sopivan balanssin löytäminen on vaikeaa. Mut tosissaan chillatkaa ja hakeutukaa niihin hommiin mitä tykkää tehdä ja älkää unohtako hankkia sitä vapaa-aikaa, ei hauskanpito kiellettyä oo ;)



Edit: emmä huomannu et jatkoitte jo muualle
5  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 01.12.2009 15:00
Huvittavaa miten joillain vaan natsaa ja muilla ei, onnittelut! :)
Vittumaista se on. Katkeruuteni on saanut aivan uusia ulottuvuuksia viimeisen vuoden aikana.

No enemmänhän sitä vaan riemastuu siinä vaiheessa ku työpaikan lopulta löytää/löydät.  ;)
Itseäni nyt ilahduttaa pelkästään jo se että muilla menee hyvin asiat, vaikka viimeaikoina olen alkanut tajuamaan että en ole saanu mitään aikaan lähes koko elämäni aikana :D Ja nyt se asia vaan naurattaa. Tää optimismisuuspuuska mikä tuli asioiden kelailujen myötä on kyllä helvetin jees ja toivottavasti saisin jotain aikaseksi tän voimalla! Tai ehkä jo huomenna oon palannu maan pinnalle ja tajunnu et ei mistään taas tuu yhtään mitään :P
6  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 01.12.2009 14:17
Huvittavaa miten joillain vaan natsaa ja muilla ei, onnittelut! :)

Itekki töitä pikkuhiljaa etiskelen, mut en suostu alkaa stressaa sen takii ku en missää pulassakaan ole ja lukiotakin vielä käytävänä.. :P
7  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Google Wave : 14.11.2009 22:06
Itse sain eilen oman waveni kun olin kuukausi tai kaks takaperin pistäny googlelle pyyntöanomuksen ja mukana tuli 8 kutsua, mutta ne on jo menneet parempiin suihin ):

Mutta erittäin kiintoisa ja toimii jo jokseenki hyvin vaikka reiluun määrään bugeja on tullut törmättyä. Toivottavasti päästäisiin nopeasti jo kivikautisesta sähköpostista siirryttyä tähän. Sen verta lupaava laitos nimittäin on.
8  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) : 07.11.2009 22:31
Ketjun nimi on mitä on ja täällä puhutaan väkevistä.. Mikäs siinä jos tykkäätte :D
9  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 27.10.2009 01:20
Eikös intistä saa vaan vapautuksen, eli C:n paperit.

Siis C:n paperit nimenomaan. Tuskin vaikuttaa kuin tosi harvassa paikassa työnhakuun, jos silloinkaa, varmasta riippuu alasta mille hakee jne..

Ja vapautus irtosi kyllä yllättävän helposti, mainitsee vain ahdistuvansa intissä niin varareservin paikka on lähes varma.  :)
Vähän ottaa kyllä omatunnolle tämmöinen lusmuilu  ;)
10  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 26.10.2009 00:00
Joo'o, itse puhuin hullun paperit itsellein, jos ei intti kiinnosta niin suosittelen. Sivarin ois kelvannu, mutta en valita.
11  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 01.09.2009 13:02
No jos ei ole kuullut paremmasta niin nuo Logitechit varmasti ajavat asiansa. Joten jos päädyt ne tai muut halpikset ostamaan niin suosittelen välttelemään kuulemasta mitään parempaa setuppia sillä sen jälkeen ottaa päähän että tuli ostettua halvat pöntöt. :)
12  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 28.08.2009 08:23
Multi touch nousee arvoon juurikin webbiselailussa.

Osa käyttömukavuudesta tulee toki myös siitä, että Safari sovittaa sivut iPhonen näytölle minulle mieluisalla tavalla. Mutta kun tulee aika zoomail

800x480 resoluution näyttö varmasti poistaa zoomailujen tarvetta myös tehokkaasti ;)
13  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 28.08.2009 00:52
Sotaahöps, keskustelua vain halusin pitää yllä  ;)

Mutta kertokaa hei, mikä siinä multitouchissa on niin must have? En ole itse iPhonea saati muita multitouch puhelimia omistanut, niin en osaa sano mikä siitä tekee sellaisen ettei sitä ilman voisi elää. Maemossa esim zoomi on tehty nerokkaalla menetelmällä jossa sormella tehdään ympyräliikettä joko myötä- tai vastapäivään sisään- tai ulos zoomattaessa joka vaikutti toimivan lähes yhtä hyvin kuin pinch iPhonessa. Ja tekstin syötössä multitouch varmasti toisi kirjoitusnopeutta lisää, mutta hardware näppis kumoaa senkin puutteen. En keksi pelien lisäksi mitään oikeasti hyvää syytä ettei samaa asiaa voisi tehä muulla tapaa lähes yhtä hyvin ja saada vielä resistiivisen näytön hyvät puolet siinä samalla.

Tällä erää: moniajo, markkinoiden kovinta hardwarea ja opensource OS > monisormikikkailut
14  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 28.08.2009 00:06
Hajotkaa iPhoneihinne



This is the new shit.
15  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ohrapirtelöt : 15.08.2009 02:16
Vaatii kai vielä oluet tottuttelua, kun tänään ostin pullon old engine oilia ja ei mielestäni mitään kovin hyvää ollut..
16  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 12.08.2009 17:23
Miten voin siirtää pelkästään artistin tuotannon Spotifyn playlistiin, enkä koko hakutulosta?

edit: koko tuotantoa ei vissiin pysty siirtämään, vaan pitää albumeittain siirtää, noh käyhän tuokin

Jos mä nyt ymmärsin oikein niin.. lista käsille ja shift pohjassa valitaan listan ylin ja alin (tai mihin asti ikinä) eli "maalataan" kaikki halutut kappaleet ja sit drag n drop soittolistalle.
17  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 17.07.2009 22:20
No onnea vaan tältäkin suunnalta \o Varmasti upee tunne päästä naimisiin  :)
18  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 13.06.2009 00:43
Oli asetukset kuinka viturallaan tahansa niin ei videoiden kyllä pitäisi nykiä.. Nykiikö ne suoraan kamerasta katsottuina vai vaan koneelta? Koneessahan videot voivat lagaa syystä jos toisestakin, mutta itse kameran pitäisi kyllä toistaa omat videonsa ihan sujuvasti.

Ja ei se salama nyt täysin turha ole, jos voimakkaaseen vastavaloon täytyy kuvata se toimii usein varsin hyvin. Jos esim. etualalla kohde ja taustalla kirkas taivas, niin ilman salamaa taivas palaa puhki ja kohde jää todella tummaksi. Salamalla taas vältetään ettei taivas pala puhki ja kohteestakin saa jotain värejä esille. Photoshoppaamalla saa tässä vaiheessa vielä paljon aikaa, mutta jos puolet kuvasta on palanut puhki niin ei oo paljoo enään tehtävissä..

Mutta jos kameralla ei saa sulavasti toistuvia videoita niin uskoisin että siinä on jotain vialla.
19  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 10.06.2009 14:15
Ite pelaan joskus tetristä.
20  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 09.06.2009 23:00
Oon ite poistanu noita kovalla pyyhekumilla, lähtee aika vaivatta pois. Ei ehkä sovi joka tilanteeseen eikä ainakaan jos kumi on pehmeä ja helposti mureneva, mutta ainakin CD kansista on hyvin lähteny tähän mennessä.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 05.06.2009 02:40
Jostain jäi päähän, että tuo taikasauva olisi tulossa ens vuoden syksyllä, mutta mitään lähdettä en nyt osaa antaa niin tiedä häntä.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 03.06.2009 00:51
Priimaesimerkki miten sama asia onkin yhtäkkiä parempi. :rollaus:

Toki, voit sojotella vaikka minne mutta miksi haluaisit osoitella muualle kuin ruudun suuntaan? Eiköhän se ole se luontevin? Jonnekin on kuitenkin nollapiste kalibroitava, kattoonko sitten?

No esimerkissä jonka mainitsin nii joutuu osoittaa kattoon  :rollaus:

Emmehän me puhuneet siitä jousiammunnasta vaan sinä kommentoit Zuorin valikkoseikkailuviestiä. Kerro siis minne haluaisit osoittaa, jos et siihen kohtaan mihin haluat kursorin menevän valikoissa?

Eihän? Ei kyse ollut siitä minne halutaan osoitella, vaan kysyttiin että minne sitten voisi osoittaa jos ei ruutuun. Wandilla voit osoittaa minne vaan, mutta wiimotella et. Väitin että tekniikoissa on eroa ja siinä mitä niillä voi tehdä on eroa, en väittänyt että jompikumpi olisi toista parempi. Spekulaatiota ja mutua kaikki kun kumpikaan laite ei ole vielä markkinoilla.
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 03.06.2009 00:20
Koska siinä on ne pallot päässä, niin ei tarvitse osoittaa ruutuun vaan kamera näkee ne pallot vaikka kapulat olisi missä asennossa.

Priimaesimerkki miten sama asia onkin yhtäkkiä parempi. :rollaus:

Toki, voit sojotella vaikka minne mutta miksi haluaisit osoitella muualle kuin ruudun suuntaan? Eiköhän se ole se luontevin? Jonnekin on kuitenkin nollapiste kalibroitava, kattoonko sitten?

No esimerkissä jonka mainitsin nii joutuu osoittaa kattoon  :rollaus:

Mutta näköjään m+ riittää tarkuutta että ton tähtäämisen voi tehdä pelkkien gyrojen avulla, näin ainakin sportsin trailerissa tähtäys tosiaan näytti ihan yhtä tarkalta kuin ir-tähtäyksellä..
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 23:52
Eipä sitä Wiimotee tarvitse osotella ruutuun, että sillä voi pelata. Ihan yhtä hyvin sitä voi pitää pystyssä ja heilutella kuin miekkaa.
Aika hanakasti Wiin valikoissa seikkailessa saa osoitella. Semmoinen hiirimäinen epäsuora ohjailu olisi helpompaa.

EDIT: Okei, valikkoseikkailu ei ole pelaamista, mutta...

No mitenköhän PS3:lla onnistuisi valikkoseikkailu sillä wandilla, jos ei ruutuun osottamalla..?

Koska siinä on ne pallot päässä, niin ei tarvitse osoittaa ruutuun vaan kamera näkee ne pallot vaikka kapulat olisi missä asennossa.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 23:40
Tuo PS3:n liikkeentunnistus on ikään kuin MS:n kameratekniikoiden ja Motion+:n yhdistelmä, se kait siinä kiinnostaa.

Juu, se PS3 Eye-kamera siinä vaaditaan, pakollinen lisähankinta koska PS3:ssa ei ole sensor baria.

Mutta toiminnot ovat ihan samat kuin Motion Plussassa, paitsi että tosiaan jonkun Nunchuckin (tai tms. toiminnon vaikka itse kapulassa) se vaatisi että voisi tuota käyttää seikkailupeleissä.


Luulin kyllä aluksi että porukat heittivät pelkkää sarkasmia, mutta oli hauska huomata että jotkut oikeasti pitivät tuota Sonyn kapulaa jotenkin parempana kuin Nintendon. :lol:

No siinä missä wiimotella pitää jatkuvasti sojottaa siihen sensorbariin jotta kursori saadaan ruudulle niin noissa sonyn kapuloissa sama seuranta jatkuu vaikka kapulat ovat pystyssä tai muussa asennossa, noiden päissä olevien pallojen ansiosta. Joten ehkä hitusen etulyöntiasemaa tekniikan puolesta sonylla. Ja m+ ei vaikuta tohon ir-seurantaan millään tapaa.

edit: Ja siksi esim, tuossa jousiammunta demossa pystyi tähtäämään vielä tarkasti vaikka se kapula oli pystyasennossa, wiillä tähän ei pysty koska wiimoten kamera ei enään nää sensorbaria.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo DS : 01.06.2009 11:11
Uus gta on ainakin näppärä peli.
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 30.05.2009 20:07
Jooh rauta on pääasiassa samaa, ja muistikortit taitaa olla nyt niitä pienempiä memory stickejä.. Lisäksi laittoivat tuohon bluetoothin ja heivasivat umd-aseman, jonka tilalle tuli ilmeisesti 16gb:n flashmuisti.
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 30.05.2009 19:34
Uus mgs psp:lle ja kaikkien aikojen rumin pelikonsoli vahvistettu, klic.

29  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 08.04.2009 01:09
Onkos joku päässyt testaamaan miltä tuntuu lukea tekstiä noilta uusilta e-paper -laitteilta? Tuskin ne ihan humpuukia on, mutta vaikea veikata miltä se tuntuu käytännössä oikeaan paperiin verrattuna.
30  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 01.04.2009 13:04
itkuparku

Alkaa toimia ihan normaalisti kun pistää muutaman kommentin tosta listasta : P
Sivuja: [1] 2 3 4
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines