Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 28
91  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 13.04.2012 05:43
Darksiders tuli läpäistyä ja pelikello näytti muistaakseni jotain hieman alle 20h luokkaa (vaikka raptr väittääkin että tuli pelattua 26h). Aivan loistava peli kyseessä ja mielestäni yksi genin unohdetuista helmista. Koko pelissä oli vain yksi hieman huono/tylsä dungeon, mutta muu oli aivan timanttia. Saanee nykyään halvalla gamestopeista ja verkkokaupoista, joten kannattaa ehdottomasti hommata.
92  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 05.04.2012 12:15
Olen ollut Galaxy S2:een niin tyytyväinen kuin olla ja voi. Ylivoimaisesti paras luuri mitä marketeista saa ja olen kohta testaillut varmaan lähes kaikkia mahdollisia. Jo eka Galaxy oli erinomainen, mutta alkoi hidastelemaan ajan kanssa.  S2 sen sijaan jyrää päivästä toiseen aivan täydellisesti, enkä vieläkään ole keksinyt mitään puutteita laitteesta. Akun kestokin on ominaisuuksiin nähden hyvä.
Sama. HTC Desire meni vaihtoon sisäisen muistin pienuuden takia ja SGS2:een ei ole tarvinnut pettyä missään vaiheessa. Vääntöä riittää ja tosiaan akku kestää hemmetin hyvin, varsinkin kun on päivittänyt tuohon 2000mAh tehoakkuun. Ainoat ärsyttävyydet ovatkin olleet vain Touchwizin kanssa, HTC:n Sense oli mielestäni paljon parempi.
93  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 03.04.2012 14:29
24 – South Park

Frasier – The Simpsons

Freaks & Geeks – The Wire

OZ – Game of Thrones

Buffy the vampire slayer – Beavis & Butt-head

Anthony Bourdain: no reservations – Muumilaakson tarinoita

70´s Show – Seinfeld

Friends – Alfred J. Kwak
94  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 02.04.2012 15:07
Knight Rider (1982)  - House

Breaking Bad – Fresh Prince of Bel Air

Futurama – Band of Brothers

Top Gear – Matlock

MacGyver – Deadwood

Alias – Mad Men

Salatut elämät – Prison Break

Sopranos – Twin Peaks
95  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 29.03.2012 12:00
The Pacific – OZ

Futurama – Stargate SG-1

Game of Thrones – Miami Vice

Freaks and geeks – Battlestar Galactica (2004)

C.S.I Miami – 24

Mentalist – Alfred J. Kwak

Muumilaakson tarinoita – Gilmore Girls

Alias – Star Trek: Next Generation
96  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 27.03.2012 06:52
Salatut elämät – C.S.I

Beavis & Butt-head – Arrested Development
Varsinainen Sophien valinta osui tälle kierrokselle.

Prison Break – Look around you

Friends – Emmerdale

Mad Men – Walking Dead

Matlock – 30 Rock

Seinfeld – My name is Earl

Spartacus – The Wire
97  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 24.03.2012 23:21
Studio julmahuvi – Sopranos

Deadwood – Dragon Ball Z

The Simpsons – Two and a half men

Top Gear -  Lost

Dallas – 70´s Show

Flashforward – Buffy the vampire slayer

Californication – House

Jericho – Knight Rider (1982)
98  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: iPad - Maaginen thread : 22.03.2012 16:08
Ysiksi paikalle ja sitten himaan räpläämään..
Muista sitten pestä kädet ennen kuin lähdet uutta iPadia kokeilemaan.
99  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 22.03.2012 13:32
Kaikki  se viha mikä porukalla on Maikkaria vastaan pitäisi IMHO oikeasti kääntää myös YLE:ä kohti, koska heille ei kisojen näyttäminen kelvannut.
Samalla tosin voi inhota sitten myös Nelosta, Subia ja vaikka Voicea ja SuomiTV:täkin samoista syistä..
Paitsi noilla sun mainitsemilla kanavilla ei ollut oikeuksia kisoihin alunperinkään...

Ja tämä maksukorttitrendi urheilun kanssa on vain suoraa seurausta televisio-oikeuksien hintojen ja taviskatsojien kysynnän eritasoisesta kasvusta. Televisiointien hankintahinnat kasvavat

Hauskana ajatusleikkinä voisi miettiä, että minkä kokoinen kaikki tämä haloo lippuhinnoista ja televisioinneista olisi jos poika ei olisi saunonut vuosi sitten?
100  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 22.03.2012 10:04
Eli maksullisuus on sinänsä ihan jees, mutta jos käytännössä vain siirretään sama palvelu/ohjelma maksulliseksi mikä oli ennen ilmaista (joka on mielestäni tässä lätkän tapauksessa aika lähellä totuutta tällä hetkellä), touhu alkaa vituttamaan ja se tuntuu rahastukselta. Varsinkin jos hinta on useamman kympin.
Paitsi että tässä tapauksessa Mtv3:n/Canalin tuotantoarvot ovat huimasti kovempia kuin YLE:llä, joka näkyy suoraan ottelulähetysten niin kuvallisessa laadussa(kaikki ottelut HD:na), kuin myös grafiikoissa, studioiden puitteissa ja sisällössä jne. Eli kyllä tässä paremmasta tuotteesta mielestäni maksetaan. Ja tietysti niille, keille tämä ei kelpaa, on ilmaiskanavilla nähtävät kaikki Suomen matsit ja ratkaisupelit.

Kaiken ytimenä on kuitenkin mielestäni se fakta, että YLE olisi voinut jatkaa kisojen näyttämistä, mutta se halusi panostaa HBO:n kalliisiin sarjoihin, Mestareiden Liigaan ja muihin urheilulajeihin. MTV3:n mukaan he virittelivät alussa jopa yhteisprojektia YLE:n kanssa, mutta heille ei sekään kelvannut. Ilman MTV3:a/Canalia voitaisiin, pahimmassa tapauksessa toki, oikeasti olla tilanteessa, että MM-kisoja ei tule mistään Suomen tv:ssä. Kaikki se viha mikä porukalla on Maikkaria vastaan pitäisi IMHO oikeasti kääntää myös YLE:ä kohti, koska heille ei kisojen näyttäminen kelvannut.
101  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 22.03.2012 07:27
Ephram, voiko vielä vaihtaa mukaan ilmoitettua sarjaa? Kun Studio Julmahuvi puuttuu listoilta, ja kuuluisi mukaan ehdottomasti, vaihtaisin sen mielellään vaikka itse ehdottamaan HBO:n 24/7-dokkarisarjaan.
102  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 21.03.2012 20:26
Sherlock – Breaking Bad

South Park – NCIS

Big Bang Theory – Fresh Prince of Bel air

Everwood – Twin Peaks

Anthony Bourdain: no reservations – Metalocalypse

MacGyver – Happy days

Black Books – Frasier

X-Files – Band of Brothers
103  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 21.03.2012 14:20
-30 Rock
-Futurama
-HBO:n 24/7: Road to the NHL Winter Classic -dokumenttisarjat
104  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 21.03.2012 07:38
Crackdown on yksi tämän sukupolven hienoimpia pelejä, joka ikävä kyllä jäi monilta tajuamatta. Jos hahmoa ei kehitä heti täysille vaan koettaa piestä pomoja vähän heikommalla agentilla, peli pääsee oikeuksiinsa.
Tämä. Aivan loistava peli.

SotD on myös oikein hieno peli ja varsinkin äänisuunnittelu iski meikäläiseen.
105  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Taas on se aika: uusia moderaattoreja Pelaajalaudalle : 19.03.2012 12:05
Fyysinen Preesens moderaattoriX.
106  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 14.03.2012 19:44
Eikös ääniprofiilin valinta alasvetovalikosta ole Android 2.3:n ominaisuus? Ainakin omassa Android 2.3.7:ssa on, ja tietääkseni ei ole mikään Cyanogenmodin ominaisuus. Sitten jos ei tuota lödy niin ainahan ääniprofiilin voi vaihtaa pitämällä virtanäppäintä hetken pohjassa. Ja jos ei tuokaan ole mielekäs vaihtoehto niin voi kotiruudulle pistää virranhallinta-widgetin, jossa on ääniprofiilin valinta. Kaikki ihan Androidin omia ominaisuuksia.
Touchwizin ääniprofiilihallinta ei tällaiseen taipunut. Eli kun itse haluan juuri nuo aiemmin mainitut kolme vaihtoehtoa, tarjosi Samsung ennen tätä vaihtoehdot vain käytännössä kahteen profiiliin: Äänellinen värinällä tai ilman, tai äänetön värinällä tai ilman.
107  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 14.03.2012 19:13
Myös plussaa siitä, että VIHDOINKIN alasvetovalikosta saa suoraan valittua kolme ääniprofiilia: äänellisen(värinä vapaanehtoinen), pelkän värinän ja täysin äänettömän. Vielä viime firmiksellä tähän tarkoitukseen joutui asentamaan Play Storesta appin.

Onkos suositella jotain appia? Itellä just sama ongelma ja hidasta mennä asetuksien kautta säätämään. Puhelimena vieläpä SGS, joten ei ICS ole tulossa koskaan.
Käytin tätä: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zalio.android.spm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC56YWxpby5hbmRyb2lkLnNwbSJd. Asentaa 1x1-widgetin, jota painamalla avautuu valikko mistä voi valita ennakkoon määritellyistä ääniprofiileista. Ja tietysti voi itse tehdä uusia profiileja ja muokata vanhoja.
108  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 14.03.2012 11:35
Virallinen parhaus parhautui hieman lisää eilen, kun Smasung puski Galaxy S2:lle ICS-päivityksen. Vetäisin OTA:na välittömästi ja otin varmuuden vuoksi vielä factory resetin ja hyvin on toiminut. Mitään massiivisia uudistuksia ei ole osunut silmään, lukuunottamatta puhelimen naamalukitusta tai muuta toisarvoista, mutta toimivammalta ja nopeammalta tuntuu. Myös plussaa siitä, että VIHDOINKIN alasvetovalikosta saa suoraan valittua kolme ääniprofiilia: äänellisen(värinä vapaanehtoinen), pelkän värinän ja täysin äänettömän. Vielä viime firmiksellä tähän tarkoitukseen joutui asentamaan Play Storesta appin. Miinusta kyllä siitä, että vieläkään ei saa automaattisesti sortattua applistaa aakkosjärjestykseen, vaan sen joutuu tekemään käsin.
109  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 08.03.2012 12:31
How I Met Your Motheria jaksoi kolme kautta
HIMYM kävi lupaavan alun jälkeen sellaisessa syväkyykyssä että oksat pois, mutta on parantanut roimasti ja on nykyään jälleen katsottavaa/hyvää.

Neloseltakin tullut Carnivale oli kyllä loistava osoitus siitä, että sarja hyötyy kun se osataan niputtaa ajoissa. Tosin sekin lopetettiin kesken toiseen kauteen, kun tarkoitus oli tehdä kuusi kautta, joten toinen kausi on aika tiheätahtista tykitystä.

Kaikkien ylipitkien sontakikkareiden kuningas on kyllä Simpsonit. Sarja on loistaviin alkukausiin verrattuna nykyään aivan järkyttävää huttua.
110  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ensimmäiset verkkopelikokemuksesi : 07.03.2012 14:42
Quake 1:n Team Fortress oli se ensikosketus kun sitä pelattiin kaverin kanssa vuorotellen. Tämän jälkeen ei taitanut tulla pelattua oikein mitään ennen kuin asensin CS:n koneelle. Sitä tulikin sitten väännettyä niin järkyttävät määrät, että jälkeenpäin hirvittää. En sitten tiedä onko tämä ollut osasyynä siihen, että en nykyään pelaa juuri yhtään nettimoninpelejä. Kahdessa ekassa MW:ssäkin pelasin oikeastaan ainoastaan yksinpelit läpi, ja korkeintaan varvasta kastoin moninpelin puolella. Kai siinä ärsyttää se, että pelikokemus on niin paljon kiinni kanssapelaajista ja ei ole aikaa uppoutua niin paljon yksittäiseen peliin. Helpompi on heittää peli boxiin ja jatkaa yksinpeliä viime tallennuspisteestä.

Jaetun ruudun moninpelit ja silloin tällöin lanittaminen pienessä mittakaavassa ovat kyllä sitä kuuluisaa "parhautta".
111  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Nyrkkeily - Tosimiesten (ja naisten) laji : 01.03.2012 09:38
Itse toivoisin Helenius vs Chisora ottelua niin saataisiin kerralla selville kumpi se parempi nyrkkeilijä on.
Johan se oli ja Chisora Heleniushan se parempi nyrkkeilijä on.
112  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju : 01.03.2012 09:35
2k:n lätkäthän viettivät puhtaan sapattivuoden ainakin viime kauden osalta. Toivottavasti palaisivat levänneinä markkinoille tänä vuonna, koska ei tuota EA:n paikallaan juossutta huttua kestä yksinpelattuna millään. NHL 2k8 on kyllä edelleenkin paras simulätkä mitä on tehty.
113  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 01.03.2012 09:27
Gears of War 3 tuli väännettyä läpi. Vaikka pelimekaniikat oli koettu jo ekan pulituntisen jälkeen muutama vuosi sitten Gears 1:ssä, tarjosi kolmas osa oikein viihdyttävän vuoristorata-ajelun. Juoni oli jälleen aivan yhdentekevää huttua, vaikka
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kun onneksi Giant Bombcastissa varoittivat vaikeustasojen helppoudesta, valitsin suoraan Hardcoren. Tämäkin tosin osoittautui viimeistä taistelua lukuunottamatta aikamoiseksi läpijuoksuksi.

Seuraavaksi työn alle pari vuotta vanha Darksiders, joka on ekan parin tunnin jälkeen järkyttävän kovaa kamaa. Häpeilemätön Zeldojen ja God of Warien ristisiitos on hemmetin viimeistellyn oloinen paketti.
114  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Valitse suosikkivuotesi peliharrastajana ja kerro syyt sen taustalla : 24.02.2012 15:32
Hemmetin hyvä topic!

Pakko valita vuosi 1998

Tällöin julkaistiin kolme merkkiteosta, jotka muovasivat olennaisesti pelimakuani ja joltain osin muutti peleissä arvostamiani asioita:



Metal Gear Solid
Solid Snaken tarina PS1:llä opetti vaatimaan enemmän peliltä tarinankerronnallisesti kuin "etsi prinsessa, mene linnaan, prinsessa ei ole ensimmäisessä linnassa, mene toiseen linnaan, jne." Yhdisti elokuvallisen tarinankerronnan peleihin ja oli ensimmäisiä pelejä(ellei jopa ensimmäinen?) jotka tekivät välianimaatiot suoraan pelimoottorissa. Graafisesti järkyttävän komea peli aikoinaan, joka käytännössä loi uuden alagenren 3rd-person shootereiden/seikkailupelien alle.


International Superstar Soccer 98 Pro
Kaikki sen tiesivät aikoinaan, Fifat olivat ainoita futispelejä joita kannatti pelata. Saksipotkut puolesta kentästä ja vaparit kolmestakympistä yläpeltiin olivat arkipäivää, kunnes tutustuin Japanin ihmemiehien vaihtoehtoiseen futissarjaan. Fifassa oli lisenssit ja kaikki pelattavuuden ulkopuolinen osa enemmän kuin kunnossa, mutta ISS:ssa oli kunnossa se tärkein: sen pelattavuudesta löytyi aivan uudenlaista syvyyttä ja toimivuutta. Myöhemmin Pro Evolution Socceriksi muuttunut sarja opetti vaatimaan peleiltä korkeiden tuotantoarvojen ja paskojen lisensoitujen menu-musiikkien sijaan ennen kaikkea pelattavuutta.


Half-Life
FPS-pelien merkkiteos opetti että sen genren peleihin pystyi ymppäämään mukaan vahvan tarinan kaiken räiskinnän kylkeen. Kaikki tasohyppely tässä pelissähän on vieläkin sitä vetisintä persepaskaa mitä tältä puolelta Turkua löytyy, mutta kaikki muu tässä paketissa olikin kohdillaan. Tunnelmallinen teos, joka venytti genrerajoja.
115  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.02.2012 07:37
Jos on crazy taxin tyyliin kuohittu alkuperäisistä musiikeista, ei kiitos.
116  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 20.02.2012 18:39
Varmaan kysytty ennenkin, mutta ei jaksa selailla. Eli mites se nyt menikään: jos PayPal-tilillä on fyrkkaa, mutta ostaa arvoa arvokkaamman ostoksen niin osaako PayPal käyttää automaattisesti ensiksi sen tilin tyhjäksi ja ottaa puuttuvat fydyt kortilta?
Mielestäni pitää ensin yhdistää PayPalin kanssa normaali pankkitili, jonka jälkeen PayPal osaa ottaa puuttuvat rahat sieltä.
117  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras tasohyppely : 20.02.2012 14:53
Super Mario World
Donkey Kong Country
SMW on kutakuinkin täydellinen 2D Nintendo-tasohyppely. Pelimaailma on laaja ja täynnä vaihtoehtoisia polkuja, ohjaus on todella napakkaa, ulkoasu tyylikäs ja musiikit äärimmäisen tarttuvia. DKC ei mielestäni yllä persoonallisuudeltaan tai pelattavuudeltaan lähellekään SMW:tä.

Super Mario 64
Super Mario Bros. 3
Vaikka henkilökohtaisesti tykkään näistä kahdesta enemmän SMB3:sta, on minun pakko valita Super Mario 64, koska SM64 oli ensimmäinen onnistunut 3D-tasohyppely ja käytännössä määritti genren. Se kertoo minusta kaiken että 3rd person -tasohyppelyissä on edelleenkin havaittavissa juuri SM64:stä peräisin olevia ratkaisuja.
118  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.02.2012 15:03
Puhtaasti huhuilua, mutta Rocksteady (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City) saattaa olla tekemässä Teenage Mutant Ninja Turtles -peliä.
Lainaus käyttäjältä: Kotaku
A rumor swirling around a few weeks ago pegged Rocksteady Games as the developers on a new Teenage Mutant Ninja Turtles game. Rocksteady chief Sefton Hill told Kotaku that, while the rumor was amusing, they're doing no such thing.

The dream is over.  :(
119  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 03.02.2012 13:22
Toi sama granaatin heittoradan "vika" oli myös kolmosessa usein tulikin summassa heitettyä menemään. Välillä tuli hieman ikävä RE5 cop-oppia.

 :???:
120  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras tasohyppely : 03.02.2012 13:18
Esikarsinta, osa 1

Castlevania 3
Prince of Persia (2008)

Donkey Kong Country 2: Diddy Kong's Quest
Ratchet & Clank All 4 One

'Splosion Man
Crash Bandicoot

Megaman 9
Jak 3

Rayman Origins
Sonic Generations

Little Big Planet
Megaman X

Prince of Persia: Sands of Time (2003)
Cave Story

Mega Man 2
PixelJunk Eden
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 28
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines