Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 21 22 23 24 25 [26] 27 28
751  Yleinen / Vapaa sana / Re: Virallinen Vuoden Lautalaiset 2007 : 10.12.2007 19:04
Vuoden lautalainen 2007: Fraeon
Postien määrä/laatu-suhde kovaa luokkaa.

Vuoden hauskin: Melfice_
Jäsenkuvaus kertoo kaiken: Rento ja seksikäs. Mukavan provosoiva ja heittää juttunsa oikeaan aikaan ja muita säästämättä.

Vuoden paras topic: Täällä haukutaan pelihahmoja
Rehtiä haukkumista ja toisille(lue: CurryFrankille) vittuilua. Ihana topic. Todella hyvänä kakkosena Ohrapirtelöt-topic, joka tutustutti meikäläisen tämän hetken suosikkiolueni, tumman Velkon, pariin. Kiitos!

Vuoden yllättäjä: Pelaajalauta
Joel-sanilta vuoden kulttuuriteko. Vanha pelaajaboard is back.

Vuoden sitaatti: Melfice_
Lainaus käyttäjältä: Melfice_
Lainaus käyttäjältä: CurryFrank
Tänään tulin puolentoistaviikon jälkeen takaisin kotiin siskoni luota Ruotsin Uumajasta. MSN Messenger oli hakkeroitu, eikä GameStopilta ole vieläkään tullut puhelinsoittoa GHII:sesta. Ketuttaa älyttömästi. Onneksi sentään uusi näppis oli tullut postiluukusta(!) sisään. Se pelasti päivän ainakin jollain tasolla.
Voi voi. Kyllä ton tason takaiskut saa helposti ihmisen aloittamaan ranneviulun soittamisen tai vaihtoehtoisesti ostamaan pari metriä lujaa köyttä. Voimia sinne!
752  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 08.12.2007 22:28
Tietääkö kukaan että saako Euroopasta mistään Street Fighter: 3rd Strikea? Jos saa niin mistäskös? Kiinnostaisi perkeleesti...

Saa. Internetistä.
Vuoden postaus ja avunanto. Nostan hattua teille!
753  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? : 08.12.2007 22:25
Toinen on hiukan erikoisempi ja se on Leslie Nielsen. Se näyttelee umpipaskoissa leffoissa, mutta itse näyttelijä on pyhä.  :lol:
Nielsen on kyllä aivan loistava, mutta Puh-LEEZE! Airplane, Mies ja alaston ase-trilogia ja Spy hard (esim.) umpipaskoja? Varsinkin Naked Gunit "kreisikomedioiden" merkkiteoksia, joissa O.J. Simpsonkin aivan loistava.


Bruce Willis on oma ykkössuosikkini. Ei siinä mitään erityistä perustelua, tykkään vain tyylistä miten hän näyttelee.
754  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Vuoden pelit 2007 -äänestys : 02.12.2007 20:05
Tulee "hiukkasen" tylsä lista, mistä puuttuu kaikki nuo masseffectit ja bioshockit, koska en niitä ole pelannut:

1. Portal - PC
Tajuton kokemus. Vaikka peli on lyhyt kuin mikä, korvasi se kliseisesti sanottuna sen laadulla. Vuoden kovin naurupommi listakakkosen lisäksi.

2. Sam and Max: Season 1 - PC
Voimakaksikon paluu. Käsittämättömän hyvällä laatusilmällä tehty peli, etenkin Reality 2.0-jakso, jonka parissa viihtyi älyttömän hyvin.

3. Skate - Xbox 360
EA lähti haastamaan Tony Hawkin, extremepelien kuninkaan, ja tätä pidettiin mahdottomana tehtävänä. EA ei paitsi onnistunut tässä, vaan samalla mullisti tavan pelata lajityypin pelejä. Intuitiivinen käyttöliittymä on älyttömän hyvin onnistunut ja pelin oppimiskäyrä on varmaankin realistisin koskaan. Tony Hawkeissa pelaajan ohella virtuaaliminä kehittyy RPGmäisesti ja tällöin pelin pelaaminen helpottuu kun pystyy ollaamaan rekkojen yli. Skatessa taas ainoa mikä kehittyy on pelaajan oma taitotaso.

4. NHL 08 - Xbox 360
Jälleen EA:ta. Liian helppo Pro:lla, turhauttava ja huijaava All-Starilla, mutta Superstarilla säädetyillä slidereilla täydellinen. Tällöin kone vain yksinkertaisesti pelaa paremmin ja häviöistä voi syyttää vain itseään.

5. FIFA 08 - Xbox 360
Tämän vuoden Fifa voitti Pro Evon. Peli on todella realistinen ja enemmän simulaatio kuin Pro Evo, joka on ärsyttänyt monia, koska maalien tekeminen on _vaikeaa_. Äärimmäisen palkitseva peli kuitenki ja ehdottomasti kuuluu listalle.
755  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 29.11.2007 17:40
http://www.youtube.com/watch?v=feLqz1udhtY jatketaan teemaa. Notorius H.I.T. esittelee Brooklyn flowtaan. Jos on repost, niin pahoitteluni.
756  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 29.11.2007 17:25

Arcade Firea on tullut jonkin verran nyt pyöriteltyä ja innostuin bändistä uudestaan. Enpä muista kakkoslevyä, joka olisi niin loistava kuin kyseisen Montrealilaisen indie-porukan Neon Bible. Bruce Springstreet-vaikutteet kuuluvat kauas, ja solisti Vin Butlerin paikoin maaniseen valitukseen kiihtyvä lauluääni sopii soitantaan täydellisesti varsinkin aivan järkyttävän hyvällä ykköslevyllä, Funeralilla.

Kokeilkaa, hyvät ihmiset! Helppoja lauluja aluksi voisivat olla Funeralilla soinut Rebellion (Lies), sekä kakkoslevyn (Antichrist Television Blues) taikka The Well and The Lighthouse. Kannattaa myös tarkastaa Neon Bible-singlen interaktiivinen musiikkivideo: Linkity-link!
757  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Score Attack! Super Score-003 : 21.11.2007 18:46
Äh!
758  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Score Attack! Super Score-003 : 20.11.2007 15:44

Ensimmäinen kenttä täydellisesti, eli kaikki hostaget plus slug lopussa hengissä, mutta tokassa kentässä mokasin bossin totaalisesti.
759  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Score Attack! Super Score-003 : 20.11.2007 13:06
Helvetin tyhmiä kuolemia tuli:

Runsaasti parannettavaa vielä.
760  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat : 19.11.2007 08:39
Noniin, ongelma on ratkaistu. Oikeastaan sain jo jonkin aikaa sitten toimimaan, mutta vasta nyt muistan kirjoitella. Kyseessä oli siis oman tyhmyyden aiheuttama vitutus, eli TV:stä olisi alunperin pitänyt valita HD-kanavan sijasta PC-kanava. Tämän kun älysi tehdä lähti homma pelaamaan todella mallikkaasti: kuva on todella tarkkaa, ja ero normaaleista liittimistä ajettuun materiaaliin on häkellyttävä. FIFA ja NHL 08:n valikkoteksteistä saa nyt jopa jotain selvää!
761  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 13.11.2007 19:31
Okei, tunnustan. Tuli otettua Saul Williamsin ilmainen tarjous, kun kuulin että Trent Reznor on levyn tuottajana. Tulee varmaan maksettua se $5, jotta saan ne häviöttömät flacit kuunteluun. Hyvää settiä, sanomma.
Pakko olla samaa mieltä. Varsinkin alkukolmannes levystä jytisee todella rankasti. Black History Monthin jyristessä ja hyvän putken päättyessä loistavaan U2:n Sunday Bloody Sunday-coverointiin ei voi muuta kuin diggailla. Saul Williams kyllä tekee omanlaista musiikkia ja Reznorin tuotanto istuu täydellisesti miehen äänimaailmaan.
762  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? : 13.11.2007 19:26
Orkkis prätkähiiret pyörii kolmosella! Ääninäyttely jotain käsittämätöntä.  :lol: Turtlesien jälkeen kovinta matskua silloin joskus pienenä.
Itsehän olen päättänyt olla paskomatta hyvien lapsuuden muistojen päälle ja jättänyt kummatkin katsomatta näin vanhemmalla iällä. Täällä päin ärsytti suuresti tuon Dexterin ensimmäisen kauden päätösjakson siirtäminen tälle viikolle, mutta onneksi sentään ylihuomenna tulee kaksi (!) jaksoa miltei peräjälkeen.
763  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat : 07.11.2007 14:04
Ostin XO:n ja mukaan otin 3rd party VGA-kaapelin missä rca-liittimet sekä dvi-adapteri. Koitin tuolla kaapelilla ja dvi-adapterilla hirttää laatikon telkkariin(Philips 20" 20PF5320) ja tapahtuu seuraavaa kun laitan laatikon päälle: avausanimaatio tulee näkyviin liilana ja muilla vääristyneillä väreillä. Tämän jälkeen ruutu menee mustaksi eikä näy mitään. Olisiko kellään ehdotuksia mistä ongelma johtuu?
764  Yleinen / Peliseura / Re: Xbox Live Gamertags : 06.11.2007 16:49
mamphy livessä. Gold ilmaisella kokeiluajalla, josta tulee todennäköisesti jatkumaan.
765  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pro Evolution Soccer 2008 : 30.10.2007 22:27
Hienoa arviointia itse kultakin, kiitos. Nämä ovatkin vain entisestään vahvistaneet sitä tunnetta, että valinta meni oikeaan kun ostin FIFA:n tämän vuoden palloilun XO:lle. Vielä jos pystyisi vaivaamaan siitä, että onko Master Leagueen vieläkään olennaisesti koskettu, vai onko se perinteisesti Seabassin mukaan "ensi vuonna" vuorossa? Toivelistassa tähän moodiin olisikin mahdollisuus tehdä vihdoinkin kunnolla sen oman liigan. PES 6:ssakin oli nimittäin se ongelma, että aloitti missä sarjassa tahansa, muihin sarjoihin joukkueet riittivät, mutta omaan ei kun siihen pitää se divarikin olla. Tämän johdosta kiusallisesti esimerkiksi muuten hollantilaisessa pääsarjassa tulevat vastaan Pananthinaikos ja kaverit.
766  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pro Evolution Soccer 2008 : 27.10.2007 20:17
Omistaako joku jo peliä? Kriittistä kommenttia, kiitos!
PC Action on laittanut sivuillensa kuvia PES:n pelaajista, ja onpa Suomen maajoukkue aivan järkyttävää tavaraa: http://www.pcaction.de/?menu=browser&mode=article&article_id=617716&entity_id=-1&image_id=718039&page=11
Jääskeläisessä ja Hyypiässä nyt on hieman yritystä, mutta kaikki muut... Miltei kaikissa muissa on käytetty tismalleen samaa naamapohjaa ja vaihdettu päähän vuoden-pari vanha hiustyyli. Hämmästyttävästi kuitenkin Mika Nurmela on jopa lähellä esikuvaansa.
767  Yleinen / Vapaa sana / Re: Osto/myynti/vaihto-ketju : 27.10.2007 19:24
Nyt myynnissä myös Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 2 sekä Mashed Fully Loaded molemmat PS2:lle. Eivätkä ole platinumeja luonnollisesti (liekkö noista sellaisia tullutkaan?)

Vaikka 15 eunukkia kipale.
Fully loaded on ehdottomasti kovaa hupia multitapin ja kolme kaveria omistavalle, eli suositukset täältä päin tuolle pelille. 15e pyytäminen todennäköisesti 30e uutena maksaneesta pelistä tässä vaiheessa on ehkä hiukkasen liikaa. Noh, eihän se ole tyhmä joka pyytää, vaan tyhmä joka maksaa.  ;)
768  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 23.10.2007 15:42
Voi voi. Kyllä ton tason takaiskut saa helposti ihmisen aloittamaan ranneviulun soittamisen tai vaihtoehtoisesti ostamaan pari metriä lujaa köyttä. Voimia sinne!
Pelasti päiväni armottoman seitsemän tunnin luentorupeaman jälkeen, kiitos!
769  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Täällä kehutaan pelihahmoja : 23.10.2007 15:38
Litti on Pro Evolution Soccerin ruohokenttien sfinski.
Vaikka Litti onkin PES:ssä arvostettu sankari, on yksi kuitenkin ylitse muiden: Cellini. Tämä PES:n myöhemmissä osissa Celniliksi muutettu Master Leaguen alemman keskikentän afropää ja joukkueen itseoikeutettu kapteeni oli aina paikalla tarvittaessa ja suru tuli puseroon kun mies "lopetti" PES 4:n lopuksi uransa. Tämän jälkeen hänet korvattiin nykyään paikalla olevalla Dodolla, joka ei vain pystynyt täyttämään niitä suunnattoman kokoisia saappaita. Here's to you, Cellini!
770  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Keikkatriidi : 21.10.2007 17:04
Muse Jäähallissa eilen 17.10.

Ei helvata mikä keikka! Kaveri soittivat todella taitavasti ja energiataso pysyi koko keikan ajan pilvissä. Settilista oli oikeastaan täydellinen ja viimeisenä pamahtanut Knights of Cydonia oli jotain uskomatonta. Yleisökin oli hyvin mukana ja fiilis oli katossa koko keikan ajan. Kyllä Muse on täysin ansainnut vuoden parhaan livebändin palkintonsa! Varmasti menen uudestaan katsomaan jos vielä Suomeen eksyvät.  :) :) :)
Komppaan suurimmilta osin. Settilistan keskiosa Supermassive Blackholesta alkaen oli kuitenkin heikkoa kamaa. Onneksi Starlightin jälkeen homma parani huomattavasti. Yllättävää oli Plug In Baby varsinaisen settilistan viimeisenä biisinä, joka toimi aivan perhanan hyvin. Ja Cydonia viimeiseksi oli nyt tietysti win².
771  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Orange Box -keskustelu : 21.10.2007 17:00
Portal? Kyllä, kiitos. Se on Erinomainen isolla e:llä. Kyllä, pääkampanja on vain parin tai kolmen tunnin keikka, mutta se on juurikin sopiva pituus pelille. Pelattavaa löytyy kyllä senkin jälkeen. Pelin voi juosta uudestaan kehittäjien kommenttiraidan kanssa, joistakin pelin pääkampanjan puzzleista löytyy haasteellisempi versio ja pelistä löytyy haastemoodi, jossa voi hioa suorituksiaan. Ihan tarpeeksi puuhailtavaa, varsinkin osana isompaa kokonaisuutta.
Voi kyllä. Portal on hauskin ja paras yksinpelikokemus vähään aikaan. Jättää HL2:n muka-niin-massiivisen yksinpelikampanjan taakseen järkyttävällä erolla. Tulee kyllä kyylättyä Gordonin tämänkertaisen seikkailupalan silti läpi.

TF2 on ihan hauska viritys, vaikka ei todellakaan ennakkohypensä arvoinen.
772  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox 360 : 20.10.2007 17:39
KodinYkkönen myy poistomyynneisään halvalla Pro:ta. 299€. Menee hankintaan minulla ainakin.
Ei ole muuten HDMI-malli tuo. Tai no ainakaan Oulun Anttilassa ei ollut. Sillä sinänsä väliä ole, kun se kumminkin hajoaa ja luultavasti vaihdossa tulee HDMI-versio. ;)

Ai niin. Jos kalaa tekee mieli, kannattaa hyödyntää tätä kampanjaa.
10 ilmaista XBLA-peliä
Jep, sama tuli todettua omakätisestikin. Voi pettymysten pettymys! Pitänee varmaan odotella joulun alennuksia.
773  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Xbox 360 : 18.10.2007 21:44
KodinYkkönen myy poistomyynneisään halvalla Pro:ta. 299€. Menee hankintaan minulla ainakin.
774  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Täällä haukutaan pelihahmoja : 14.10.2007 14:33
Mitä helvettiä on Bombermanille käynyt?
Pelkkä kuvakin riittää ilman tekstiä. Aivan käsittämätön veto Hudsonilta raiskata yksi pelihistorian legendaarisimmista ja tunnetuimmista hahmoista.
775  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 13.10.2007 15:02
http://www.dailyarcade.net/play-6942-Portal_Flash_Game-Flash_Game.html
Faniporukan tekemä flash-versio Half Life episode 2:n kanssa bundlatusta Portal-pelistä. Hyvää esimakua siis varsinaista peliä odotellessa.
776  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 12.10.2007 16:53
Toisiin asioihin. Käytin jälleen GameStopin mahtavaa tarjousta hyväksi ja vein sinne tänään taas 3 surkeaa PS2-peliäni joiden arvo on yhteensä noin 20€.
Aivan mahtava tuo tarjous kyllä. Olen vaihtamassa piakkoin PS2:n XO:hon ja eipä olisi voinut parempaan aikaan tulla tarjous. Saa niin kätevästi lykättyä tuonne ne pelit mitkä koneen ostaja ei halunnut pakettiin mukaan. Tällä hetkellä olen heittänyt sinne jos kuusi peliä ja hommannut XO:lle GOW:n sekä skaten ennakkoo. Vielä olisi tarkoitus käydä kaksi kolmen pelin settiä sinne raahata ja varata NHL 08/NHL 2k8 ja FIFA 08/PES2008. Ei vain tiedä vielä kummat pitäisi valita.  ;D
777  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Score Attack! Part II : 08.10.2007 20:04
Meikäläinen ehdottaisi seuraavaksi peliksi jotakin Metal Slug-sarjasta. Voisi sopia hyvin score attackiin.
778  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Täällä haukutaan pelihahmoja : 08.10.2007 16:09
Tuo "jätettä" oli vähän liian voimakas sana kuvaamaan tuota,oikeastaan tuo "apina" ideana on kierrätystä,apinoita on näkynyt kaikissa medioissa iät ja ajat.Olihan King Kong vuonna 1933 ensimmäinen tunnettu apinahahmo ja Donkey Kong on varmasti ideoitu tästä apinahahmosta,mutta kuka nyt ei apinaa keksisi hahmoksi?,osoittaa hieman mielikuvituksen puutetta hahmokonseptoinnin puolella.Jos mietitään niin apina ehkä oli peleille tuore idea 80-luvulla,mutta se nyt oli odotettavissa kuka ehtii ensin tehdä apinasta pelihahmon,sen verran kierrätysidea se oli jo ennen videopelien tulemista.
Tuolla teoriallahan on kaikkein epäoriginaalimmat hahmot ovat ihmisiä, joista on tehty elokuvia ja kirjoitettu kirjoja iät ja ajat. Kuka nyt enää ihmistä keksisi hahmoksi?
779  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pro Evolution Soccer 2008 : 08.10.2007 15:12
Tulee aivan mieleen 'poolin nousu mestareiden liigan finaaleissa Milania vastaan: http://www.winningelevenblog.com/2007/10/wenb-on-location.html

Tärppejä tekstistä:
WENB:n tyyppi on siis kutsuttu testaamaan todella uutta koodia Konamin PR-miesten toimesta.
"The first thing to hit me was the slow pace. It's been a while since playing an advanced version in Leipzig, so it was much clearer for me compare the two versions." "...it's very close to the speed of Fifa 08." "...the 'keepers are certainly miles better than the demo."

Kylläpä repäisi Konami, jonka en muista korjanneeni yhtään ISS- tai PES-peliä koskaan aikaisemmin näin lähellä julkaisua. Thumbs up menoa, ja tämän kauden futispelin valinta ei ole niin selvää sittenkään.
780  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Täällä haukutaan pelihahmoja : 07.10.2007 18:36
Ei ei, mutta Amaterasu on silti paljon parempi hahmo kuin Crash. Minusta pelin ei tarvitse olla realistinen, mutta Crashissä oikeasti ollaan menty hieman liian yli. Sitä paitsi ruohon ja kukkien kasvaminen valkoisen suden perässä on kiva yksityiskohta, joka luo Amaterasusta enemmän jumalkuvaa. Se on siis täysin perusteltua.
No, jospa ne tennarit ja housutkin ovat kivoja yksityiskohtia, jotka auttavat luomaan Crashista vaikkapa EXTREME:mpää kuvaa, ovatko nekin sitten täysin perusteltuja?

Miksei muuten kukaan ole ottanut tätä mukaan:

HEY LISTEN!
Sivuja: 1 ... 21 22 23 24 25 [26] 27 28
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines