Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 28
31  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 29.11.2012 22:20
No nyt!

Uusin Humble Bundle on THQ-teemainen, eli paketissa ensimmäinen Darksiders, Metro 2033, Red Faction: Armageddon ja Company of Heroes sekä sen kaksi laajennusta: Opposing Fronts ja Tales of Valor. Jos vielä ei ole täysin surkea ihminen (koska, hei, humble bundlet tukevat hyväntekeväisyyttä ja pelintekijöitä sekä tässä tapauksessa pahassa talousjamassa olevaa julkaisijaa) ja maksaa enemmän kuin keskiarvon (tällä hetkellä 5,31$), saa viime vuoden parhaimman pelin, Saints Row The Thirdin.

http://www.humblebundle.com/
32  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 29.11.2012 09:29
Tullut vietettyä nyt suunnilleen kymmenen tuntia Sleeping Dogsin parissa.

Vaikka peli sisältää kaikille avoimen maailman peleille tyypillisiä pikkuvikoja, on aivan käsittämättömän viimeistelty peli genressään. Näyttää myös aivan upealta, varsinkin kun pelimaailmassa sataa, ja ääninäyttely on mahtavaa. Taistelusysteemi on "Batman-lite", eli ns. freeform nappien hakkausta counter- ja heitto-mekaniikoilla höystettynä. Sisältää alkeellisen kombosysteemin, missä pystyy sekoittamaan kevyitä ja raskaita lyöntejä, ja heitoilla pystyy esimerkiksi murtamaan vastustajien raajoja, joka säikäyttää muut tappeluun osallistuvat. Harmi, että nämä raajojen murtamiset eivät vaikuta "uhrin" toimintaan millään lailla. Tappeluissa on mukana myös ympäristö-sidonnaisia heittoja, jotka tuovat mieleen muutaman vuoden takaisen Punisher-pelin vastaavat. Sleeping Dogsissa nämä vaihtelevat aina roskasäiliöön tai auton takakonttiin tunkemisesta lihakoukkuihin ripustamiseen ja piraia-altaaseen heittämiseen.

Itse löysin tämän käytettynä ~20€ hintaan, joten siihen nähden kyseessä on aivan mahtava löytö.
33  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Työnteko, loma ja kaikki siihen liittyvä : 28.11.2012 13:45
Vaan entä jos mikään muu ei kiinnosta? Pakolla paskaduunin vääntäminen ei mielestäni ole osa hyvinvointia, vaikka välttämätöntä joskus onkin.
Boldattuna se tärkein. Jos ei ole valmis tekemään töitä saavuttaakseen jotain, on liikkeellä aivan väärällä asenteella. Omalla kohdalla paskaduunien vääntäminen vain lisäsi motivaatiota päästä oman alan töihin.

En minä ainakaan vain sen takia töitä halua tehdä, että joku kravaattikaulainen herra huomaa miten ahkera olen ollut ja ehkä ottaa minut tuottamaan hänelle maksimaalista voittoa mahdollsimman pienellä palkalla. Tietenkin on niitä, jotka ajattelevat, että mitä enemmän teen töitä ja menestyn, sen hyvinvoivampi olen, mutta kaikkien kohdalla tämä ei pidä paikkaansa.
Älä tee niitä töitä sen "kravattikaulaisen herran" takia, vaan itsesi takia. Kerää kokemusta työelämästä ja kartuta ammattitaitoasi sen takia, että se "kravattikaulainen herra" valitsee mielummin sut, kuin jonkun toisen, töihin siihen sinun unelma-ammattiisi.

Gba heitti myös tiskiin hyvää tavaraa.
34  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Työnteko, loma ja kaikki siihen liittyvä : 28.11.2012 11:59
Tällähetkellä työmarkkinoilla on valloillaan viidakon laki. Ymmärtäähän sen, että työnantaja ei halua palkata heidän mielestään epäkelpoa työntekijää listoillensa, mutta niin kauan, kun vastuu on vain yksilöllä, voidaan minusta puheet hyvinvointivaltiosta unohtaa.

Pelkkä työpaikan saaminenkaan ei takaa sitä, että työstä nauttisi (huonot työolosuhteet, ajat, palkka yms. yleisesti epämielenkiintoinen työ), joku voi tähän sanoa, että omapahan on ongelmansa, jos ei tarjottu työ kelpaa, mutta siinä tapauksessa voidaan taas unohtaa puheet hyvinvoinnista.
Eihän tämä nyt OIKEASTI voi kuulua hyvinvoinnin piiriin? Kuulostaa vain samanlaiselta "rusinat pullasta"-mentaliteetilta, mistä MasterTK ja Gba kertoivat  aiemmin esimerkkejä.

Jos on hankittu hyvä koulutus kiinnostavalta alalta ja valmistumisen jälkeen ei vain löydy koulutusta vastaavaa työtä(työmarkkina- ja/tai taloustilanteen takia esimerkiksi), pitäisi jonkin ajan päästä alkaa pään sisällä hälytyskellot soida ja ajatella, että ehkä kannattaisi tehdä jotain muuta työtä niin kauan kuin koulutusta vastaavia töitä löytyy.

Mitä tässä oikeasti häviäisi? Saisi tasaisesti palkkaa, pääsisi potentiaalisesti mukavaan työyhteisöön mukaan ja kaiken päälle saisi CV:hen yhden rivin lisää, joka - ennen kaikkea - osoittaa työnhaussa, että et ole jäänyt vain laakereille lepäämään ja nostamaan tukia, vaan tekemään aktiivisesti töitä, kartuttanut käytännön työkokemuksia sekä kehittänyt omaa ammattitaitoa. Ja omasta kokemuksestani työnhaussa arvostetaan AINA enemmän käytännön työkokemusta ja työmoraalia, kuin sitä, missä oppilaitoksessa on onnistunut lusimaan muutaman vuoden.

"Hyvinvoinnin" ja tuollaisen realiteettien tajuamattomuuden ja tekosyiden taakse piileskelemisen (en voi tehdä töitä, koska se ei vastaa koulutustani)välillä on selkeä ero.
35  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.11.2012 12:53

Tuon giffin takia menee varmasti ostoon.
36  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ilmoituksia, bugeja ja parannusehdotuksia : 19.11.2012 12:26
Kuvien postaaminen viesteihin.

Onko tähän muuten tehty mitään perussääntöä, ainakaan Virallisesta Sääntöketjusta ei löytynyt. Joku formaatti olisi kuitenkin ehkä hyvä kehittää, koska kuvia näkee laudalla milloin missäkin muodossa. Joissain tapauksissa kovaresoinen screenshot-kasa on pistetty spoileritagien sisään, mutta joskus viestejä on ammuttu täyteen kaiken kokoisilla kuvilla. Onko kuvien hotlinkkaaminen sallittua, vai pitääkö käyttää tuota esim tuota laudan omaa filehostausta? Thumbnailit lataavat klikkauksesta täysikokoisen version avaavat [timg]-tagit eivät taida olla käytössä täällä?

Jos nuo [timg]-tagit saa käyttöön, voisi olla aika jepa sopia jokin maksimiresoluutio, mihin asti kuvia saa laittaa sellaisenaan (esim. pelien kansikuvat) [img]-tagilla, ja tätä isommat sitten [timg]:ien sisään (screenshot-kimarat). Parantaisi varmaan hieman selailukokemusta ja helpottaisi lukemista.

E: Linkataan vielä se postaus, mikä sai miettimään tätä: https://www.pelaajalauta.fi/forum/pelikeskustelu/ps1-nostalgiaketju!/msg68484/#msg68484. Ainakin mulla tuo eka kuva vie koko näytön verran tilaa pystysuunnassa, ja kumpikin kuva on hotlinkattu muualta.
37  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 15.11.2012 12:27
En koskaan ymmärtänyt Timesplittersin suosiota. Paska se oli. Onko tästä olemassa mitään vasta-addressia?
Kulttisuosikki tiimin aiemman tekeleen, Golden Eyen tyyliin. Itse tykkäsin aivan älyttömästi aikoinaan, mutta tuo pelisarja jos mikä eli ja kuoli tuosta tietystä ajasta, kun multiplayer shooter oli yhtä kuin neljä kaveria samalla sohvalla yhden pelikonsolin ääressä. Jos portattaisiin nykyaikaan, jäisi vielä pienemmän piirin herkuksi, koska moninpelattavat FPS:t ovat menneet valtavasti eteenpäin.
38  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 14.11.2012 14:04


Ultimate TK-tyylistä top-down meininkiä, missä riittää tyylitajua. Maksaa hieman alle 10 rahaa GOG.comissa tai Steamissa.

Soundtrack kilpailee esim. Darksiders 2:n kanssa vuoden parhaan tittelistä:



39  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 14.11.2012 13:44
Onko kukaan muuten kuullut/nähnyt tarkempaa julkaisupäivää SGS2:n Jelly Bean -päivitykselle? Muistan jossain vaiheessa nähneeni ympäripyöreän "marraskuu"-julkaisuikkunan, mutta en sen tarkempaa.
40  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Pelitarjoukset : 14.11.2012 09:18
Lisäksi 50 Cent: Blood on the Sand näytti olevan 14,95€. Mietin, jos ostaisi  ;D
Oikeasti loistava räiskintäpeli  ;D

Pelin taustatarina on ihan helvetin älytön ja itse peli on täyttä kämppiä. Toiminta on messevää ja railakasta. Erityisesti halpishintaan ei ole mikään huono valinta.
Vahva sama. Jos löytyy pelikaveri, niin osta pois.
41  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 13.11.2012 17:14
Asura's Wrath 12,95e. Ostakaa.
42  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 13.11.2012 09:51
Lähinnä kiinnostavaa nähdä yleistä reaktiota, missä moista päätöstä kammoksutaan. Ovatko saavutukset oikeasti muka noin tärkeitä?
Hyvin tehtyinä, kyllä. Jos ne tehdään oikein, kannustavat ne pelaajaa ajattelemaan peliä ja pelaamaan sitä eri tavalla, kokeillen uusia tyylejä ja lähestymistapoja. Jos ne tehdään päin, helvettiä(lue: japanilaisesti), on pelissä 1000 pisteen verran SECRET ACHIEVEMENTejä.
43  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 13.11.2012 09:39
Indie Game the Movie tuli katsottua eilen jenkkipuolelta.

Todella hieno dokkari kolmesta indie-peliprojektista, jossa Braidin Jonathan Blow tarjoaa kokemuksia menestyneen indie-kehittäjän äänellä ja Team Meat sekä Phil Fish puolestaan kehittäjinä, joiden pelit vielä odottavat julkaisua. Hienointa dokkarissa oli sen ajoitus (Braid on jo valmis ja Blow sen ansiosta tähti, Meatboy julkaistaan dokkarin aikana ja Fez in julkaisu siintää vasta edessä)ja kuinka saatiin jokaisen eri kehittäjän eri persoonat hienosti esiin. Paniikki, ahdistus ja epätoivo olivat käsinkosketeltavia kun näytettiin esimerkiksi PAX-demonsa kanssa taistelevaa Phil Fishiä tai Team Meatin toista osapuolta, Tommya, hänen käynnistäessä julkaisupäivänä Xboxia etsien heidän peliään Live Arcadesta. Näille hyvän tasapainon antaa Team Meatin toinen osapuoli, Edmund McMillen, jolla on - ainakin ulkopuolisesti katsottuna - paljon rauhoittuneempi ja rennompi ote asioihin. Plussapojoja myös siitä, miten päästiin McMillenin pään sisään hänen avatessaan hänen lapsuuttaan ja aiempia peliprojekteja.

Tuotantoarvoiltaankin dokkari ylitti reilusti odotukset, kun hyviä kuvakulmia, kamera-ajoja ja kuvituskuvaa tarjotaan jatkuvalla syötöllä. Käykää ihmeessä katsomassa, todella mielenkiintoista tavaraa.
44  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 05.11.2012 12:10
K:
Tuli muuten mieleen tuosta MasterTK:n viestistä, että miksi edelleen jotkut väittävät 3DS:ää "flopiksi" tai että sille ei olisi muka pelejä?

V:
Tietenkin kun miettii 3DS:n myyntejä ja varsinkin alussa, saatetaan se mieltää jollain tapaa flopiksi.

 :)
45  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Pelisyksy 2012 : 01.11.2012 07:47
Itse tsekkaan tulevia julkkareita täältä. En sitten tiedä, että onko joku paremikin, mutta tuo on ainakin pitänyt ihan hyvin paikkansa.
Giant Bomb pitää myös omaa listaa, mikä on järjestetty viikottain: http://www.giantbomb.com/new-games/
46  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 23.10.2012 15:07
Arrested Development | Sukuvika 9.3

Parhaita komediasarjoja, joka paranee jokaisella katselukerralla nerokkaiden pikkujuttujen ansiosta. Nimim. kolme kertaa alusta loppuun katstottu. Kaksi ekaa kautta täyttä timanttia.
Tämä kertaa miljoona. Aivan mahtava sarja.

Archer on toinen suositeltava sarja. Sisältää jopa yllättävän paljon Arrested Developmentista tuttuja näyttelijöitä joko vakio- tai kertahahmoina; Judy Greer ja Jessica Walter ovat mukana vakioina ja ainakin David Cross ja Jeffrey Tambor ovat olleet mukana parissa jaksossa. Voi olla että huumorin tyyli jakaa kyllä katsojat, mutta itseeni ja IMDb:n käyttäjiin tuntuu uppoavan.
47  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat : 18.10.2012 18:05
Toimi ainakin mun Chromella ihan normaalisti. En tiedä onko sitten Windowsin ja MAC OS:n versioissa eroja.
Sama.

Aika perus, kortti menee vanhaks ens kuussa enkä sen takia voi rekisteröityä, koska voimassaoloajan pitäis ulottua yli kuukauden päähän rekisteröintipäivästä. Nice.

Katotaan vaan, niin toi Spotify-tarjous ehtii häviämään marraskuuhun mennessä.

Netflixissä voit katsoa TV-ohjelmia ja elokuvia netin kautta milloin ja missä tahansa vain 7,99 eurolla kuussa. Ystävämme Netflixissä tarjoavat Spotify-käyttäjille nyt hienon edun - rekisteröidy tänään ja käytä Netflixiä ILMAISEKSI vuoden 2012 loppuun.

Hyödynnä tarjous rekisteröitymällä 24. lokakuuta mennessä.

Liity osoitteessa netflix.fi/spotify
48  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 18.10.2012 13:23
Darksiders 2 läpi. Tarinan lopetus viimeisen bossin jälkeen oli todella antiklimaattinen ja laiskasti tehty, mutta muuten varsinainen tarinan kuljetus ja pelaaminen oli äärimmäisen nautittavaa. Pakko vielä hehkuttaa soundtrackia, joka oli kovin aikoihin. Kyllä Jesper Kyd osaa:

49  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat : 18.10.2012 12:28
Breaking Badissa sensuroitu ainakin ekassa jaksossa rinnat, toivottavasti ei tällainen jenkki hyssyttely päde kaikissa ohjelmissa.
:rollaus:

Kotimaisilla kanavilla tuntuu olevan kovin hatara käsitys siitä, mikä Netflix oikeastaan edes on.
Tuo Maikkarin quote on ihan patentoitua Kujalla Olemista, mutta Ylen on ihan relevantti. Aivan varmasti Netflix on ollut Yleen yhteydessä mahdollisuudesta saada heidän ohjelmia striimattavaksi Netflixiin, ja ymmärrettävästi eivät halua antaa, koska ovat satsanneet todella paljon Areenan kehittämiseen.

Jos ja kun Netflix lyö läpi Suomessa, ensimmäisiä kaatujia tulevat olemaan Makuunit ja FilmTownit, koska pitävät vielä yllä paikoitellen mammuttimaisia kivijalkakauppoja, mitkä ovat nykyään oikeastaan vain irtokarkkimyymälöitä. Kyllä suomalaisten kanavien ohjelmatkin tuonne vielä jossain vaiheessa tiensä löytävät, todennäköisimmin niin, että jaksot tulevat Netflixiin esim. viikon viiveellä.
50  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 16.10.2012 09:22

Jos on tuo uudempi boxi missä on flash-muistia niin tallennuksia ei saa pelastettua. Varmin keino on pitää ne pilvessä turvassa.
?

Eikö uudessakin xboxissa tallennukset ja muu data mene irroitettavalle kovolle(kts. kuva)? Luulisi, että jos tuon nappaa talteen ennen huoltoon lähettämistä, kaikki talennukset pysyvät tallessa.

51  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 16.10.2012 07:49
Karu totuus on, että ihan sama mitä sieltä tulee niin pienen piirin touhuksi jää. Mielenkiinnolla kuitenkin odottelen. On porukalla ainakin itseluottamusta.
Tämä.

Koko mobiiliala tarvitsee tällaisia propellipäitä, joiden ideat vievät alaa uusiin suuntiin (ja mitkä Apple voi sitten varastaa seuraavaan laitteeseensa).
52  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kahvia tupakkaa... : 12.10.2012 07:05
Eikös Lofbergs Lilaa ole ainakin neljää eri paahtoastetta. Testasin tuossa yhden paketin 2 paahtoasteen Löfbergs Lilaa. Oli ihan hyvää sumppia. Seuraavaksi vähän tummempaa vois testailla.

Jep, niin on. Crescendo niistä siis tumminta, paahtoasteen 5 kaffia ja sitä tarkoitin kun puhuin Löfbergs Lilasta. Unohdin taas mainita ton alanimen kokonaan.
Jos tumma kahvi miellyttää, niin Löfbergs Lilan Crescendo tai Kharisma (paahtoaste 4) on ihan ehdottomia. Kharisma-paketti on tällä hetkellä avattuna ja on aivan hemmetiin hyvää. Tuntuu että maut tulevat hieman paremmin esiin kuin Crescendossa, joka on ehkä liian tummaa.
53  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 08.10.2012 14:10
Voisi olla mahdollisesti puhelimen vaihto edessä ja vaihtoehtoina olisi Galaxy S3 tai Googlen Galaxy Nexus.

Nexus kiinnostaa lähtökohtaisesti enemmän, koska on se ns. puhdas Google-kokemus, eikä tarvitse mitään paskaa Touchwizia odottaa päälle, mutta Galaxy S3:ssa riittää potkua enemmän ja varsinkin akku pitäisi kestää PALJON paremmin. Onko muilla parhauden käyttäjillä mitään mietteitä tästä parista?
54  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 02.10.2012 15:34
Miten Pelaajalauta syntyi?
Katsos, Isi-lauta ja Äiti-lauta tykkäävät toisistaan niin kovasti, että välillä halutaan olla lähellä sylikkäin. Kerran Isi-lauta ja Äiti-lauta olivat tosi sylikkäin, ja yhdeksän kuukauden jälkeen Lauta-haikara toi Pelaajalaudan.
55  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 01.10.2012 16:01
Taisin hukata oman puhelimen jonnekin. Taitaa olla oikea aika ostaa siis GS3 ellei ala löytyä. >_>

Onko muuten olemassa jotain hyviä sovelluksia, jonka voisi asentaa puhelimeen, jotta sitten voisi vaikka tietokoneella paikantaa missä puhelin seilaa? Aina välillä saattaa luuri unohtua vaikka autoon tai kaverin luokse, niin sitten saa kissojen ja koirien kanssa sitä etsiä.
Lookout on itselläni käytössä ja hyvin toimii. Kadonneen laitteen saa perusversiollakin paikannettua ja laitettua tarvittaessa huutamaan, joten esim. pyykkivuoren alle hautautunut luurikin löytyy helposti. Maksullisessa versiossa avautuvat lukitus- ja pyyhkimistoiminnot.
56  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 01.10.2012 11:37
Ensimmäinen kerta meni aika helpolla, kun sain niin hullun augmentint. Weapon Pre-igniter antoi aseet heti valmiiksi taistelun alkuun. Lisäksi minulla oli 3 erilaista laseria ja 1 missile, joten pääsin heti taistelun alkuun pamauttamaan 7 laser shottia ja yhden ohjuksen. Näillä sai yleensä suojat aika heikoksi. Sen jälkeen heitin cloakin päälle 15 skeunniksi ja odottelin, että aseet latatutuivat. Suhteellisen kivuttomasti meni.

Toisella kerralla menin Federationin Cruiserilla. Suojat täysillä, Defend Droid II blokkasi suurimmat ohjukset. Aseita oli jonkun verran ja Cruiserin oma lasertykki tuhosi aika tehokkaasti.
Toi pre-igniter voisi tosiaan olla aika jees. Vaikeuteen voi myös vaikuttaa se, että kun alla on Kestrel, niin ei voi ihan ihmeitä odottaa. Pitänee vaan jatkaa kokeiluja ja laittaa mukaan ensi kerralla esim joku ion-tykki, jolla voisi saada paukutettua suojia alas. Voisi kokeilla päästä bossiin loadoutilla missä olisi ion cannon, joku burstilaser, toinen burstilaser/leikkurilaser ja tehokas missile.

Miten noita eri aluksia kannattaisi lähteä unlockaamaan? Normipelaamisella ei ole auennut Toruksen lisäksi mitään muita vielä.
57  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 01.10.2012 09:39
FTL meni tänään kaksi kertaa läpi easyllä. Seuraavaksi pitää alkaa pelailemaan normaalilla. Kahdella eri aluksella pääsin läpi. Loppupomo vaatii kyllä jonkun verran taktikointia ja tuuria.
Kerran easylla ja toisen kerran normalilla olen päässyt vääntämään flagshipiä vastaan, mutta kummallakin kerralla on tullut turpaan sillä toisella kierroksella. En saa edes suojia alas tai droneja pois päältä, ennen kuin flagship on täyttänyt mun ruudun anti-ship droneilla ja valtaajilla. Edes missilet tai pommit ei tepsi, kun flagshipin evade on niin kovaa luokkaa, että mikään ei osu. Ja jos osuu, aluksella on niin paljon miehistöä, että korjaavat vauriot ja sammuttavat tulipalot hetkessä.
58  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 26.09.2012 11:25
Huumetta pelimuodossa. Itse ostin jo aikaisemmin viime viikolla mutta pääsin vasta eilen illalla pelaamaan, ja menihän se sinne yön pikkutunneille. Tänään piti vielä pelata yksi peli ennen duuniin lähtöä ja pääsin jopa melkein läpi, mutten ihan. Pääsin myös yllättäen duuniin ajoissa. Nyt lasken tunteja että pääsen takaisin himaan pelaamaan.
Samat tunnelmat. Eilen(tai tämän päivän puolella se taisi oikeastaan olla, taas...) pääsin kasisektorille asti, kun kokeilin pitkään normalilla vääntämisen jälkeen easya uudestaan.

Hyvä pelityyli ja taistelustrategia alkavat myös pikkuhiljaa vakiintumaan. Alkusektoreilla on käytännössä pakko koluta mahdollisimman monta encounteria läpi, jotta saa scrappia, hyviä asedroppeja ja uusia miehistönjäseniä. Jos näin ei tee, oon ollut myöhemmillä sektoreilla auttamattoman alivarustettuna ja kuolo on korjannut välittömästi. Olen myös huomannut, että aluksen ovisysteemit kannattaa päivittää mahdollisimman nopeasti vähintään kakkostasolle, tai mieluiten täysiin. Helpottaa huomattavasti valtaajien kanssa vääntämistä, kun pystyy avaamaan ulko-ovet ja tukehduttamaan tunkeilijat. Näin siis varsinkin jos menee Kestrelillä, eikä ole mitään anti-personnel droneja käytössä.
59  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Xbox 360 : 25.09.2012 15:55
Onko muilla ongelmia Windows Live ID:n kanssa. Itse en pääse mihinkään (Messenger, GFWL, xbox.live.com jne.) sisään vaikka tunnus ja salasana ovat oikein.

Edit: https://status.live.com/detail/liveid
Jaahas laajempia ongelmia. No Torchlight 2:ta pelaillaan sit.
Xbox.com kirjasi ainakin mut sisään ihan normaalisti, eli ei ongelmia. Pitää vielä tarkistaa jos boxilla jotain ongelmia.
60  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 24.09.2012 14:02
Faster than Light on muuten pojat ja tytöt sitä virallisinta parhautta. Roguelike avarauusseikkailua, joka irtoaa kympillä esimerkiksi Steamista tai GOG:ista. Eilen ostin yhdeksän aikoihin illalla pelin ja ajattelin nopeasti koittaa pari rundia tuota. Seuraavaksi havahduin katsomaan kelloa puoli kahden aikaan yöllä.

http://www.ftlgame.com/
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 28
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines