Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 28
121  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kirjallisuus, food for thought. : 27.01.2012 09:45
Jahka tuo UPS:n mies tuo Kindleni tänään, niin pitää pistää parit kirjat lataukseen.

Cormac McCarthyn The Roadin sekä Song of Ice and Fire-sarjaa ajattelin ottaa ensimmäiseksi lukuun. Lisäksi Hobitin voisi lukea pitkästä aikaa nyt kun leffat on tulossa ja Tarzaneita (jes, ilmaisia) suunnittelin myös, kun olen vain lukenut niistä sen ensimmäisen. Näin niinkuin alkajaisiksi..

Lukeminen on muutenkin jäänyt aika vähälle viime vuosina, mutta nyt olisi tarkoitus ottaa vähän kiinni  :)
The Roadia voin suositella aivan varauksetta. Luin kesän aikana ja aivan loistava kirja kyseessä. Hemmetin hienoa tunnelmointia ja jännitystä on saatu irti nykyään niin läpikolutusta post-apokalyptisesta maailmasta.
122  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 24.01.2012 13:30
Halpa kopio se on. Diddy Kong Racingkin on parempi.
Kannattaa ehkä lukaista uudestaan Pelaajalaudan säännöt:

Lainaus
6. Ei haukuta toisia, ei haasteta riitaa eikä muutenkaan käyttäydytä kuin idiootit.
123  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.01.2012 13:28
Puhtaasti huhuilua, mutta Rocksteady (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City) saattaa olla tekemässä Teenage Mutant Ninja Turtles -peliä. Peli olisi samantyylinen kuin Batmanit, kaikki neljä kilpparia olisi pelattavia hahmoja ja niin edelleen. Linkki.

Rocksteady ei ole toistaiseksi kommentoinut suuntaan taikka toiseen, mutta olisihan se aika hienoa, jos tuo olisi totta.
124  Yleinen / Vapaa sana / Vs: AVATAR WARS! -ketju. : 24.01.2012 12:55
SKYRIM-villitys näyttää olevan ohi, ja tajusin myös, että en ole muistanut täällä pahemmin mainostaa sitä, että myin sieluni saatanalle viime vuonna. Ostin iPhone 4:n viime vuoden loppupuolella, joten mainostetaan avatarin kautta sitä, että olen Applemies nykyisin. Melko pelkistetty avatar, mutta sehän kuuluu Applen tyyliin.

t: iFyysinen Preesens
Tarvitsee vain mustan poolopaidan ja kaljun, niin täydellinen.
125  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Laudan kadonneet : 20.01.2012 09:49
Ainoa oikea vastaushan kysymykseen on Teppo "Motherfucking" Holmqvist, jonka viimeinen viesti oli, paremman sanan puutteessa, eeppinen:

Lainaus käyttäjältä: Teppo Holmqvist
Lainaus käyttäjältä: Fyysinen Preesens
Ja oikeasti odotat jotain flipperipeliä Wiille? Flipperit ovat kyllä kovia, mutta ei niitä kuulu millään konsolilla pelata.

Se on kiva kun täällä ei saa enää edes odottaa mitään muuta kuin sitä seuraavaa sinkohippaa. Jokainen vitun taulaspää tulee kertomaan minulle mistä minä saan pitää ja mistä en. Tämä loppui tähän.

Modemuokkaus: Henkilökohtaisuudet jätetään sikseen. -Turilas
126  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 13.01.2012 12:35
Burnout Paradise, PS3, 3 euroa Jimm's PC:stä. Eikä ollut mikään virhe, kyseinen peli on tällä hetkellä matkalla postissa.

http://www.jimms.fi/tuote/EAE03806303

EDIT: Kyseessä on tosiaan Ultimate Box versio.
Kaikki ketkä eivät osta tuota peliä tuohon hintaan, ovat idiootteja. Mahtava peli, johon tuli julkaisun jälkeen vielä paljon ilmaista lisäsisältöä.
127  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 11.01.2012 11:55
Tämä tuli hommattua joulun välipäivinä ja koko tunteiden kirjo on tullut koettua. Eilen tuli jopa ensimmäiset ragequitit, kun kuolin samaan bossiin jo jonkin viidennen kerran kenttäelementtiin juuttumisen takia ja soulit menivät sen siliän tien.

Kaikkein siisteintä tässä on se, että kuolemisella on oikeasti väliä ja sitä pelkää oikeasti jos liikkuu uudella alueella ja kasassa on jo hirveä määrä souleja, eikä tiedä missä seuraava bonfire on.
128  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 05.01.2012 12:51
Voi ketun kettu, MTV3 teki kylmät ja laittoi Mertarannan selostamaan vain maksukanaville tämän kevään jääkiekon MM-kisoja!

http://www.iltasanomat.fi/mmkiekko/mertarannan-leijonaselostukset-kuullaankin-maksukanavalla/art-1288440067491.html
Kuten JääKylmäkin mainitsi, ei tässä ole mitään ihmeellistä, koska:

A: Mertararantaa on ollut alusta asti mainostettu Canal+:n selostajana

B:
Lainaus
- Mertarannan selostamia otteluita lähetetään pääasiassa maksullisilla kanavilla. Todennäköisesti häntä kuullaan jonkin verran myös ilmaispuolella, mutta asioiden suunnittelu on kesken. Kysehän ei ole teknisesti monimutkaisesta asiasta, eli meillä on vielä kisojen aikanakin valmiutta nopeisiin liikkeisiin, Sairanen sanoo.
129  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 04.01.2012 14:07
Tilasin 20eurolla Play.comista Rayman Originsin ja eilen peli saapui postista. Sanonpahan vaan, että jokaisen pelaajan tulisi nähdä omin silmin, miten hyvältä tämä peli näyttää. Sitä ei voi sanoin kuvailla.

Nähtäväksi jää, onko peli muutenkin yhtä hyvä kuin alku antaa ymmärtää.
Tänään tuli saapumisilmoitus, että peli odottaa postissa noutoa. Suunnilleen samaan kahdenkymmenen euron hintaan tilasin Amazon.co.uk:sta, koska demon perusteella pelillisesti homma toimi todella hyvin ja peli näyttää aivan tajuttoman upealta.
130  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 04.01.2012 10:20
Onko se niin, ettei pää kestä loppuun asti vai onko lätkä sitä, että parempi lopulta voittaa? Siinä saatiin kyllä nyt mitali unohtaa  :(
Jaksan toivoa ja luottaa jälkimmäiseen. Ruotsihan hallitsi tuota matsia aivan suvereenisti koko 70 minuutin ajan ja suomalaisen epätyypilliseen tapaan ainoastaan Armian ja Ruutun kylmät viimeistelyt sekä Aittokallion käsittämätön peli pelastivat Suomen totaalinöyrytykseltä. Kirpaisihan tämä helvetin kovaa jälleen kerran, kun finaalipaikka oli NIIN lähellä, mutta ei vaan voi mitään. Länsinaapurien kantti kesti paremmin.
131  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Putous 2012 : 01.01.2012 18:10
Oliko muuten Mennen tullen jonkun mielestä hyvä?
Ei mitenkään järkyttävän hyvä, mutta todella katsottava. Pitkääkin laittaa koko Julmis-saaga tulille dvd-boxilta tässä lähiaikoina, Mennen Tullen mukaanlukien.
132  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan joulu ja uusivuosi -11 : 29.12.2011 18:34
Terkkuja Tokiosta:

Olen uppoutunut tähän helmeen uudestaan nyt välipäivinä ja aivan käsittämättömän kova pakettihan koko peli on. Soundtrack on myös muutamia poikkeuksia lukuunottamatta puhdasta kultaa.
133  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Putous 2012 : 29.12.2011 00:55
Vai osaako suomalaiset "koomikot" muunlaista huumoria?


Kyllä täällä osataan huumoria tehdä, mutta kai on kyse vain kunnianhimon sekä tuottajien/tuotantoyhtiöiden luottamuksen puutteesta. Mielummin tehdään tällaista halpaa ja turvallista huttua, kuin satsattaisiin kunnolla Julmahuvi-tyyliseen oikeasti mielenkiintoiseen sarjaan.
134  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Putous 2012 : 28.12.2011 19:00
Eihän ohjelma voi täysi floppi olla, jos se rikkoo katsojaennätyksiä ja tulee ulos lauantai iltaisin parhaaseen katseluaikaan,
ja sketsithän eivät voi olla luokattomia, jos katsojia riittää ennätyksiä rikkomaan  :rollaus:
Jos miljoonilta kärpäsiltä kysytään, niin paska on helvetin hyvää.
135  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 19.12.2011 10:33
Aivan varmasti unohtuu joitain tänä vuonna julkaistuja levyjä, mutta tässä alustavaa listaa kovista tai mielenkiintoisista tänä vuonna ilmestyneistä lätyistä ja biisinostot jokaisesta:

The Black Keys - El Camino
Tämän hetken johtava garage-/blues-/ihanmikätahansarock-yhtye. Vienyt aiempaa tunnusomaista blues-soundia enemmän perinteisen rockin suuntaan ja sekoitussuhde näiden kahden välillä on osunut levyllä nappiin. Ehdottomasti vuoden levy.


Beastie Boys - Hot Sauce Committee Part Two
Levy viivästyi MCA:n syöpätaistelun takia, mutta valmis paketti on todella kova. Nostobiisin lisäksi kannattaa tsekata Don't Play No Game That I Can't Winin 11-minuuttinen ja Make Some Noisen eeppinen puolituntinen(!) video.


Death Cab for Cutie - Codes and Keys
Hyvä levy, mutta ei missään nimessä yllä bändin parhaimmistoon. Vaikka viime levy, vuonna 2008 ilmestynyt Narrow Stairs, oli paljon koherentimpi kokonaisuus, sisältää Codes and Keys kuitenkin yhden bändin parhaimmistoon nousevan biisin, Doors Unlocked and Openin, joka on nostona.


Arcade Fire - The Suburbs
Toissa kesän hienolla Senaatintorin keikalla tästä saatiin hieman maistiaisia ja valmis levy on jälleen kerran todella kova kokonaisuus, vaikka ei mielestäni yllä aiempien tasolle. Jäänyt tosin vähälle kuuntelulle, joten voi olla että myöhemmin iskee paremmin.


LCMDF - Love Nature
Aka. Le Corps Mince de Francoise. Sai pullautettua tänä vuonna vihdoin levynsä ulos ja tuloksena paketti tarttuvaa elektropoppia.


Das Racist - Relax
Nostobiisi puhuu mun mielestä puolestaan. Tämän vuoden yllättäjä viimeisen levynoston ohella.


Childish Gambino - Camp
Community-tv-sarjast tutun Donald Gloverin musiikkiprojekti, joka on saanut nimensä Wu-Tang Clan -nimigeneraattorista. Levyllä on harmittavan paljon täytebiisejä, mutta esimerkiksi singlebiisi Bonfire iskee todella lujaa.

136  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 16.12.2011 10:53
Huikeeta. Jaksoitko oikeasti selata noita ketjuja läpi vai miten sä ton huomasit? Ehdotan että joku voisi kyllä aina linkittää tänne nuo Formulalaudan helmet niin ei jokaisen tarvitse kahlata paskassa.
Pakko myöntää, että aina kun uusia viestejä näkyy unread posts -laskurissa, niin käyn katsomassa. Mutta ainakin löytyy nämä helmet, kuten Formulalaudan keisari IceColdin:n oma formulablogi: http://cokefin.wordpress.com/

Varsinaisia tour de forceja tuossa blogissa ovat esimerkiksi eeppinen kisakuvaus "Lotus-Renault vs. Red Bull taistelu Melbournessa!" sekä salaperäisen IceColdin yksityiselämää suojaavaa verhoa raottava exposé "Coke valittti, sai työsuhde auton."

Otteita artikkeleista:
Lainaus käyttäjältä: Lotus-Renault vs. Red Bull taistelu Melbournessa!
Tänään nähtiin Lotus-Renault GP vs. Red Bull välinen kamppailu Melbournessa, vai nähtiinkö? Oikeastaan Lotus Renaultin välinen kamppailu. Coke ensimmäiseksi tökkäisi vahingossa Sjessen ulos radalta, se oli oikeastaan kilpailu tilanne, Coke syytti siitäkin Sjesseä.

- Hän blokkii todella oudosti, melkein kummankin kisa oli päättyä siihen, kertoi Coke

Sen jälkeen Sjesse, ehkäpä kostaa, Cokelle. Coke tippuu viimeiseksi josta lähtee nousu! Sitten viimeisillä kieroksilla nähdään Lotus Renaultin kamppailu. Sjesse ajaa Cokea perää, Coke saa penaltyn, Cokelta loppuu bensa viimeisellä kieroksella, Sjesse ajaa ulos, tulee radalle takaisin vaarallisesti, he osuvat, Coke voittaa…mutta hänellä oli se penalty, vai mitä? Jep…Coke häviää Sjesselle +0,200, ilman löpön loppumista tai penaltya, Coke ois voittanut.

- Paska kisa, kun Sjesse pelleili, ajo perää :( ,lisäsi Coke.

Sjessen kommentteja tähän ei saatu.

Lainaus käyttäjältä: Coke valittti, sai työsuhde auton.
Coke valitti ettei hänellä ole kunnon työsuhdeautoa. Cokella oli ennen Lada ,mutta nytten Relaren talli muutti. Coke sai toisen moottorivalmistajan mukaan  Mercedeksin.  Myöhemmin polisii pysäytti Coken ylinopeudesta ja siitä tuli sakot. Coke kruisaili Los Angelissa, Amerikassa. Tämä tarkoittaa ,että Coke ei ole Belgiassa seuraamassa tilannetta. Katso kuvasarja.
137  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 15.12.2011 10:05
Formulalaudan F1-peliseuraketjussa oli aika mahtava läpsytappelu Formulalaudan virallisen alfauroksen, IceColdin, ja uuden haastajan, Jonii13:n, välillä. Viihdyttävää materiaalia, joka alkaa sivun 5 loppupuolella: https://www.pelaajalauta.fi/forum/peliseura/plf1-sarja-%28ilmoitautuminen-kaynistyy-tanaan-kello-1230%29/msg57885/#msg57885

Saman ketjun sivulta 6 löytyy kuitenkin tämän viestin oikea liha, eli Jonii13:n formulablogi: http://jesseracing.wordpress.com/. Hienoa luettavaa, joka kaataa todellisuuden ja fiktion raja-aitoja niin että rytinä käy!

Lainaus
S-Jesse12 voitti eilen ja oli Masan korvaaja mutta Ferrarille piti tulla piste eikä Lotus-Renaultille sitä ei hyväksytä Ferrarille 25 p ja FIA sanoi S-Jesselle että se ei hyväksytä Lotus-Renaultille vaan Ferrarille ja se oli sata varma juttu. Näin kommentoi S-Jesse12 haastattelussa!
138  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 07.12.2011 20:34
Newgame+ kohta läpi lvl1 hahmolla, oli aloitettava taas tämän pelaaminen kun Skyrim alkoi maistumaan puulta.

Eikö tätä enää muut jaksa vääntää? Taitaa olla tän konsolisukupolven paras peli minulle, vaikkei ole lähelläkään täydellistä.
Itse odottelen hinnan tippumista ja hommaan sen jälkeen. Jollain perverssillä tavalla kiehtoo tämä.
139  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 07.12.2011 20:31
Minecraft toimii ainakin vähän tehokkaammalla raudalla oikein hyvin. Ihan pätevää toimintaa esim. bussimatkoille ja tuo on kyllä erittäin hyvä hinta tuolle.

Edit:
Testasin myös tuota Soundhoundia ja toimi ainakin kokeilun perusteella ihan hyvin. Keksi oikean biisin nopeasti ja kertoin bändin, biisin nimen ja levyn. Lisäksi sanoitukset, linkki Spotifyhin jne..

Soundhound on tosiaan must, mutta en tiedä mitä hyötyä sen ostamisesta on(paitsi mainoksettomuus?). Ilmaisversiokin tekee kaiken tarpeellisen.
Itse tykkään Shazamista enemmän. Tekee saman, mutta tunnistaa paljon paremmin suomalaisia kappaleita.
140  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Lauta Awards 2011 : 02.12.2011 10:32
Vuoden lautalainen:Fyysinen Preesens
Säilyttää tasonsa postauksesta ja kuvanmuokkauksesta toiseen. Kokonaisvaltainen liideri. Laudan raimohelminen.

Vuoden hauskin: Melfice_
Kuten FP asian hyvin ilmaisi, Vapaan sanan kuningas.

Vuoden postaus (sis. topic-avaukset ja blogit): https://www.pelaajalauta.fi/blog/sekoanalyysi/tapaus-'sami_k2'/
Hands-down. Tutkivaa journalismia parhaimmillaan

Vuoden yllättäjä: Ephramin kyllästyminen ajopeleihin
Mitä seuraavaksi? Ephram muuttaa kyllästyy Everwoodiin ja muuttaa lautanimensä? Ei osta enää Apple-tuotteita? ONLY TIME WILL TELL!

Vuoden sitaatti: "Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste." -IceCold
Vaikka Gba:n Talvisodan Henkeä (tm) huokuva ultranationalistinen dosenttisitaatti onkin kova, on pakko valita tämän Ephramin manttelinperijän ja uuden Formulalaudan kuninkaan, JääKylmän, machismoa huokuva statement. Tällä hän viimeistään sementoi alfa-uroksen asemansa laudan formula-kansan parissa.

Vuoden tulokas: Piira
Huomasin vasta, että kaveri olikin reggautunut tänä vuonna. Trollien ykköseksi heti kärkeen.

Vuoden ulkoasu: Fyysinen Preesens
Kunhan Kemppaisavatarit jatkuvat, ei voittokulkua voi estää
141  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 28.11.2011 23:43
No itse olen Suomen palkituimmassa AMK:ssa, joten periaatteessa puitteet pitäisi olla kunnossa, mutta ainakin liiketalouden linja vaikuttaa aika schaibalta. Ehkä noi kansainväliset linjat ovat sitten laadukkaampia.

Ei tätä silti kesken tule jätettyä, kun on jo näin pitkään kärsinyt.
Samasta firmasta valmistuneena Laurean huttutehdas on mielestäni kuitenkin ihan jees. Kannattaa kuitenkin muistaa että kun aikuisia ihmisiä ollaan, ei mitään kultaista tietä suoraan työelämän huipulle tuoda eteen hopealautasella. LiKon tehtävän pitäisikin olla antaa perustaidot liiketalouden alalta jokaiselle opiskelijalle, ei enempää eikä vähempää. Ainakin omasta mielestäni kannattaa tosissaan sitten panostaa paljon hyvien harjoittelupaikkojen hommaamiseen. Isossa kuvassa on nimittäin aivan yksi ja sama mikä todistus löytyy takataskusta, koska työssä AINA oppii eniten ja työhistoriaa katsotaan eniten haastatteluissa.
142  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.11.2011 13:42
On ollut masentavaa nähdä kuinka kaikkien näiden sekunda-shovelwarejen - kaikkien unchartedejen, skyrimmien, skywardswordien sekä muiden - alle on hautautunut koko vuoden pelihelmi. Kyse on tietysti Saints Row The Thirdistä.



Game of the Year Every Year.
143  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 21.11.2011 08:28
Yle HD näkyy ilman korttejakin. Ja vaikka lähetys tulee HD laatuisena ruudullesi, ei se silti taio lisäpikseleitä ohjelmiin, joiden lähtö on SD laatuista. Ylen omat tuotannot näyttävät kyllä hyvältä.
Elisalla näkyy kaapelissa kaikki kolme ainakin HD-kanavakortilla. Tosiaan Ylen omat tuotannot ja uusin Diili-kausi näyttävät kyllä oikein hyviltä HD:nä, kuten myös maikkarilta tullut Karjala-turnauksen torstain Suomi-Venäjä. Urheilun katsomisessa HD:n ja SD:n ero on kyllä mieletön.
144  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 08.11.2011 22:37
On se vaan aika liikuttavan näköistä kun nuoret futarit tai jäkiksen pelaajat saavat uudet mainoslahjatakit www.profile-promotion.fi eivätkä meinaa nahoissaan pysyä kun pääsevät koko joukkueen voimin liikkumaan ja kaikilla samanlaiset takit. no - ne on niitä iloja mitä noille pienille aloittelijoille pitääkin antaa - ja harrastuksen pitää olla vielä hauskaa eikä veren maku suussa painamista. sillekin on aikansa sitten kun tulee päätös jatkaako ihan ammattilais tasolle - siihen asti riittää että nuoret liikkuu.
:lol:

En osaa päättää onko tämä Pelaajalaudan historian paskin vai paras mainostus. Quotetus ikivanhaan postaukseen ja sen jälkeen täysin siihen liittymätön mainostus omalle tai jollekin enon-veljen-kaiman-kaverin firmalle.
145  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 08.11.2011 22:20
Eikös tuota muotoilua käytetä itsemurha tapauksissa? Ainakin nää inttikuolemat on aina uutisoitu noin.
Juuri näin. Kaikki kuolemantapaukset mihin ei poliisin mukaan liity rikosta tai onnettomuutta ovat itsemurhia.
146  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 01.11.2011 07:43
On pitänyt jo varmaan viimeset 5 vuotta alottaa The Wiren katsominen, mutta jostain syystä ei ole ikinä iskenyt. Jaksoin kerran katsoa joku viisi ensimmäistä jaksoa, mutta en millään päässyt sarjaan sisälle ja tarina ja hahmot ei vakuuttaneet tylsyyksillään.
Mä olen tismalleen tässä tilanteessa. Ekasta kaudesta on katsottuna muutama jaksoa ja sarjan perusidea ja vakiohahmot ovat kyllä juuri ja juuri sisäistetty, mutta ei nappaa niin paljon, että jaksaisi eteenpäin. Taitaa jäädä ikuisuusprojektiksi.
147  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 26.10.2011 12:57
Joo samoilla linjoilla. Ykköskausi oli parhautta, kakkosenkin vielä katsoi, sitten alkoi menemään aika perseilyksi.
+1

Tuota sarjaa jaksoi katsoa tasan sen itse "Prison Breakin" verran, joka oli helvetin mahtavaa. Varsinkin Peter Stormare oli roolissaan jälleen järkyttävän kova. Sen itse vankilapaon jälkeen sarja oli täyttä sontaa.
148  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 22.10.2011 16:37
Tuota CyanogenModia olen pohtinut, että pitäisköhän se hankkia? Tai siis, kuinka riskialtista roottaaminen esmes on? Kuinka suuret brickautumisen vaarat on ja toisaalta kuinka helppo masiina on palauttaa tehdasasetuksiin jos joku muuten kusee? Ja onko tuo CM hyvä, onko kellään kokemusta?
Itse en CM:n paljaudesta niin tykännyt ja kun puhelimeni oli rootattuna, oli mulla käytössä rommi, missä uusi HTC:n sense. Itse prosessi oli todella helppo, kunhan seuraa tarkasti ohjeita ja tehdasasetuksiin palauttaminen on ehkä vielä helpompaa. Ennen roottausprosessia selvität oman puhelimesi käyttisversion (tjsp.) ja etsit sitä vastaavan rom-exen verkosta. Sitten palautettaessa lyöt puhelimen kiinni koneeseen, ajat exen ja puhelin menee takaisin tehdasasetuksiin ja rootit poistuvat.

Itse en tykännyt custom rommista, koska se teki puhelimeni helvetin epästabiiliksi. Ja kun esimerkiksi työssä tarvitsee puhelinta päivittäin ja sen TÄYTYY toimia, ei ollut järkeä pitää sitä rootattuna.
149  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 19.10.2011 14:57
Yritin käydä pankissa avaamassa säilytystilin(arvo-osuustili?) osakkeiden ostamista varten. No ensin venaan 10min, pääsen tiskille, sitten varataan aika jollekin sijoitusneuvojalle, koska sampopankissa ei voi avata tiliä, vaan pitää mennä varata aika toiseen rakennukseen jotta saa tilin auki. Mitä vittua? Eikö toi homma pitäis olla 5 minuutin operaatio.

Jos jossain pankissa saa suoraan konttorista ton auki, niin käyn vaihtamassa samantien tilini sinne.

Kuvittelisin, että tuollaiset tilit avataan pankissa kuin pankissa sijoitusneuvojan kautta. Eri asia onkin sitten, missä sijoitusneuvoja istuu. Ainakin Aktiassa pitäisi olla miltei joka konttorissa sijoitusneuvoja.
150  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 12.10.2011 15:12
Onko Pelaajalaudan ikioma Fyysinen Preesens siirtynyt ns. liigaan täältä laudan divarista?



Videossa muuten kohtalaisen jäätävää menoa kesän NHL draftissa 62. valitulta Samu "McGyver" Perhoselta.
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 28
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines