Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 43
271  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 08.08.2013 00:02
Nintendolla ei ole mikään hätä. Tuleeko se jäämään tässä sukupolvessa viimeiseksi? Uskoisin. Onko se pitkälti omaa syytä? Kyllä, mitäs eivät julkaiseet enempää pelejä heti alkuun. Mutta missään nimessä se ei tule jäämään GameCuben myyntien varjoon, ja silläkin Nintendo teki voittoa. Nintendo tekee kotikonsolillaan voittoa vaikka se olisi ainoa pelijulkaisija sillä, Wii U ei todellakaan jää viimeiseksi konsoliksi vaikka miten huonosti menisi. Ja kaiken kukkuraksi Nintendolla on kolmesta isosta kuitenkin se lavein pelipuoli: on kotikonsolia ja oikeasti menestyvää käsikonsolia, eli munat ovat ns. eri koreissa.

Jos kilpailijat olisivat tulleet ulos samaan aikaan, tilanne olisi toki ollut katastrofaalinen, mutta nyt Nintendolla oli vuoden etumatka. Mikä oli hyvä asia, koska näemmä sen tarvitsivat. Aluksi Virtual Consolea ei ollut tarjolla, valikoissa oli pitkät latausajat, K18-pelejä ei saanut ostaa päivällä, koko kevät ilman omia pelijulkaisuja... käsittämättömiä juttuja, mutta menneisyyttähän ne jo ovat. Moni asia on jo paremminkin kuin kilpailijoilla, kuten jokaisen uuden pelin ilmestyminen digitaalisesti ladattavaksi day one, ja pikkujuttuja kuten verkkokaupassa tasarahalla maksaminen. Oikeastaan ainoa puute tällä hetkellä on se account-systeemi, toivottavasti huhut pitävät paikkansa ja se on tulossa ennemmin kuin myöhemmin. Kilpailijoiden saapuessa markkinoille on laitteelle saatavilla jo oikeasti hyvä määrä pelejä. Kyllä PS4:llä ja Xbox Onella kestää pitkälle ensi vuoteen, ennen kuin saavat Wii U:n kiinni merkittävien eksklusiivien määrässä. Kilpailijoita ei myöskään auta se, että ilmeisesti kumpikaan laite ei tule ulos Japanissa vielä tänä vuonna.

Toki hinnanalennuksen pitää sieltä tulla, sen myötä saisi plakkariin varmasti monet kakkoskonetta halajavat. Harva kuitenkaan viitsii tiputtaa tonnia kahdesta hyvin samanlaisesta konsolista, kun halvemmalla saisi kaksi hyvin erilaista.


HeinZ se jaksaa päivitellä. :lol:

Niin...se on kun ei vaan usko että Nintendo mokaisi tämän ensimmäisen vuoden kuten merkit sanoo. Kai sitä pitäisi pikku hiljaa herätä itsekkin.

Juu, olet suorastaan halunnut löytää kaikenlaista positiivista, mikä liittyy konsoliin jota et aio ostaa. :)

Mutta toki miehellä pitää harrastuksia olla.
272  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 07.08.2013 22:00
HeinZ se jaksaa päivitellä. :lol:
273  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pikmin 3 : 31.07.2013 15:59
Itsellä paras kämmi oli varmaankin viiden pommin kantaminen luolassa, jonka lattiasta nousi lieskoja. Eiköhän yksi pommi syttynyt palamaan siinä, räjäytti muutkin pommit, ja pölläytti koko joukkoni taivaan tuuliin. :) Yksi harvoja kertoja, kun tuli otettua päivä uusiksi. :)

Aivan loistava peli. Tarinaosuudessa on kivasti tekemistä ja maisemat ovat äärimmäisen hienoja, mutta Mission-mode on tosiaan pelin todellinen haaste, ja juuri siinä tulee pelisuunnittelun syvyys parhaiten esiin. Kaikkien tehtävien vetäminen platinumille vie varmaan tuplasti enemmän aikaa kuin mitä story-moden läpipeluu vei. Missioissa on ihan kujalla aluksi, kun ei ymmärrä miten tehtävät voi vetää yhtään nopeammin. Pikkuhiljaa alkaa ymmärtää miten optimoida koko käytössä oleva aika kolmea hahmoa yhtä aikaa ohjaillen, todella palkitsevaa.

Itsellä platinumeja tällä hetkellä:
-Aarteenkeräys 1/5
-Hirviöiden tappaminen 2/5
-Pomomatsit 5/6
274  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 15.07.2013 00:00
Njoo, en nyt tiedä mistä mahtaa kiikastaa jos piti There Will Be Bloodia jotenkin yltiötaiteellisena, voin kyllä kertoa lukuisiakin elokuvia jotka oikeasti yrittää olla taiteellisia taiteellisuuden vuoksi. Ei tämä nyt sentään mikään indie-leffa ollut, miljoonien budjetti ja palkintoja sadellut, eli ei tästä kukaan tykkää siksi että se muka jotain non-mainstreamia olisi.

Itselleni se oli huikean vaikuttava leffa, paljon tietenkin Day-Lewisin ansiosta, jonka hahmon tinkimättömyydestä koko leffa kertoo. Sillä ei oikeastaan ollut väliä oliko kyse öljynporauksesta vai jostain muusta - tärkeintä tarinassa on se, että elämään ei mahtunut lopulta mitään muuta. Mutta eipä silti, öljynporaus, rautateiden rakennus ym. kertoivat samalla kiinnostavaa historiallista tarinaa Yhdysvaltojen kehityksestä.
275  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot : 07.07.2013 21:14
Mulla on vieläkin hyvässä muistissa miten pelasin AC:Wild Worldia ja lopulta kun kaikki oli tehty ja nähty vihasin peliä enemmän kuin mitään tässä maailmassa. Erityisen turhauttavaa oli kun pelissä teki mieli tehdä ja luoda oma maailmansa, mutta pelattavuus on niin helkutin rajoittunutta ja olematonta että alkoi oikein toden teolla ahdistaa.

Mites, onko pelattavuuteen tullut yhtään syvyyttä näin parin iteraation jälkeen?

Itsellä edellinen oli GameCuben Animal Crossing, eli ei ainakaan liian nopeasti ole tullut tartuttua uuteen osaan.

Mutta New Leafin uutuus siis on se, että olet kaupungin pormestari. Pääset vaikuttamaan kaupungin kehitykseen, eli voit esim. määritellä ollaanko kaupungissa aamu- vai iltavirkkuja ja voit rakennuttaa uusia siltoja, kauppoja, jne. Eli kyllä tässä eniten tekemistä on kuin missään aiemmassa AC:ssä.
276  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 29.06.2013 00:15
Pakko sitä oli itekki käydä hakemassa 3DS XL.

Lähteeköhän koneesta esiladattu Mario Kart jos tekee system transferin?

Lähtee, mutta Mario Kart näkyy sitten lataushistoriassasi eli saat ladattua sen uudestaan eShopista.
277  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 28.06.2013 12:10
Täytyy varmaan palauttaa anttilan aspaan, vituttaa vaan säätää kaikki uudestaan ja menee seivit vituiksi. Ahdistava koko huoltopalautusrumba, mieluimin melkein hakkaisi pesäpallomailalla tuon paskaksi(ja youtubeen video) ja kävisi hakemassa uuden lähikaupasta.

Bergsalalle vaan viestiä, pitäisi onnistua tallennusten säilyttäminenkin.
278  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 27.06.2013 09:35
Gamestoppeihin tuota ei vissiin koskaan saatukaan (?), kävin kyllä säännöllisesti kyselemässä. Sain omani lahjaksi tässä pari viikkoa sitten (ihan normihintainen siis) enkä ole vielä edes ladannut mokomaa kertaakaan kun ei ole tämän talouden ainoa 3DS. Mutta joo, konsolinet sai noita silloin lisäerän ja tämä yksilö on haettu sieltä.

No hyvä, pelästyin jo että 159 eurolla olit tuon löytänyt. :)

Olisi kyllä tuo tai Animal Crossing Limited Edition kelvannut mieluummin, mutta joskus pitää ajatella kukkaroakin.

Kauan toi tarjous on voimassa, mitä tarvikesetti sisältää ja paljon laturi maksaa?

Ja minkä verran 3DS shopissa on pelejä, vanhoja ja uusia? Onko siellä SNES-pelejä? Ja julkastaako kaikki uudet pelit digitaalisena?

http://issuu.com/gamestopne/docs/finland-summer-cat2

Näemmä 9.7 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Mutta kaikki 3DS XL:t siis olivat saman hintaisia, myös ilman peliä olevat, vaikka tuossa puhutaan vain Mario Kartillisesta paketista.

Tarvikesetissä oli konsolin suojakoteloa, ruudunsuojia, lisästylusta, autolaturia, jne... oikeastaan kaikkea muuta paitsi se laturi. :) En usko tarvikelaturin maksavan siellä kuin ehkä kympin. (Nintendon virallinen laturi + lataustelakka onkin törkykallis)


Eshopissa on isot kasat pelejä. Ainakin kaikki Nintendon omat pelit julkaistaan digitaalisena day one sekä 3DS:llä että Wii U:lla. SNES-pelejä siellä ei ole, ne löytyvät kotikonsoleilta. 3DS:n Virtual Consolessa on pääosin kannettavien laitteiden pelejä, eli Game Boy, Game Boy Color ja Game Gear, mutta myös NES-pelejä on kivasti, esim. kaikki kuusi Mega Mania.
279  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 27.06.2013 00:11
Itse tosin lähdin tähän malliin:

Fuck, mistäs Gamestopista noita vielä löytyi?
280  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 26.06.2013 20:42
On ollut viimeaikoina himo mennä perumaan Gamestopista PS4 ennakkotilaus ja ostaa sittenkin tuo 3DS.

Juuri tänään ostin sieltä valkoisen 3DS XL:n jossa oli esiladattuna Mario Kart 7. Alkuperäinen hinta 239, nyt kesätarjous 159 euroa. Sitä halvemmalla ei uutta löydä.

Varsinainen tarjous on 179 euroa ja se sisältää tarvikesetin, mutta jos sitä ei halua niin saa pelkän koneen 159. Tosin jos et entuudestaan omista DSi:tä, DSi XL:ää tai 3DS:ää, pitää tuohon ostaa vielä laturi.
281  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 25.06.2013 12:48
Kannattaa varmaan käydä katsomassa ihan normikauppoja läpi. Tuota DS:n Fire Emblemiä tulee jatkuvasti poistokoreista vastaan muutamalla eurolla.

Ota talteen jos löydät, ostan pois ja saat muutaman euron vaivanpalkkaakin. :)

Aikoinaan tuota katselin Citymarketin poistokorissa 20 eurolla, mutta passasin muutaman kerran odotellen 15 euron hintalappua. Sitä ei koskaan tullut, ja heti harmitti kun joku oli sen ostanut pois, olisi sittenkin kelvannut 20 eurolla. :lol:
282  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) : 21.06.2013 10:21
Eipähän tarvitse olla enää murheissaan sen Family Sharingin poistumisesta. :lol: Se ainoa positiivinen asia Xbox Onessa olikin täydellinen pannukakku, missähän vaiheessa Microsoft meinasi kertoa tästä hienosta ominaisuudesta? :lol:

When your family member accesses any of your games, they’re placed into a special demo mode. This demo mode in most cases would be the full game with a 15-45 minute timer and in some cases an hour. This allowed the person to play the game, get familiar with it then make a purchase if they wanted to. When the time limit was up they would automatically be prompted to the Marketplace so that they may order it if liked the game.

http://www.heyuguysgaming.com/news/12507/heartbroken-xbox-one-employee-lets-rip-must-read
283  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? : 19.06.2013 00:21
Microsoft olisi päässyt koko hommasta täysin kunnialla läpi julkistamalla koneen ilman levyasemaa, pelkkä download only. Sitten kukaan ei olisi valittanut nettipakosta ja kukaan ei olisi olettanutkaan pelejä voitavan myydä eteenpäin. Toki nurisijoita olisi ollut, minä mukaanlukien, mutta se olisi sentään ollut rohkea veto sanoa, että tässä on tulevaisuus. Nyt MS teki välimallin, jossa on ladattavien ja fyysisten pelien huonot puolet yhdessä.

Nettipakko ei oikeastaan minua haittaa, mutta on tosiaan melkoinen keskisormi monia alueita, maita ja ihmisryhmiä kohtaan. Kinect-vakoilukin oli melkoista salaliittoteoriaa, tosin sitten tuli se NSA-vuotaja joka kertoi Microsoftinkin olevan mukana touhussa... Se laite OIKEASTI saattaa toimittaa sinusta kuvaa ja ääntä jonnekin. No, ei tämäkään minua haittaa, koska en tee mitään rikoksia kotonani.


Paskinta on pelit. Se, että voit antaa pelin yhden kerran vähintään 30 päivää vanhalle kaverillesi, on kehitetty vain sen takia, että MS voisi TEORIASSA sanoa käytettyjen pelien eteenpäin antamisen/myymisen toimivan. Ja siitä ne tykkävät muistuttaa aina joka välissä. Tosiasissa se tappaa kaiken käytettyjen myynnin eBayssa, kirppiksillä, pienissä pelikaupoissa... Todella surullista, rajoittaa merkittävästi ihmisten mahdollisuuksia saada pelejä halvalla. Vain GameStopit ja muut isot paikat voivat ottaa pelejä vaihdossa -> vaihtohyvitykset pienenevät. Vain GameStopit ja muut isot paikat voivat myydä vaihtopelejä -> hinnat nousevat.

Mutta vaikka kaikki muu olisi kunnossa, ylivoimaisesti isoin juttu on pelien toimivuus 10 vuoden päästä. Kun Xbox One ei tuota enää rahaa, serverit sammutetaan. Mitä tapahtuu nettitsekkaukselle? Tämän hetken tiedon mukaan kaikki pelit muuttuvat pelikelvottomiksi. Jotta voin edes harkita Xbox Oneen sijoittamista, Microsoftin pitää luvata, että tämä rajoitus poistetaan silloin kun Xbox One poistuu markkinoilta. Tosin silti on ne pilvipalvelut, mitä kaikkea siellä sitten tehdääkään. Niitäkään servereitä ei pidetä pystyssä sekuntiakaan liian kauan, ja pilvessä laskettavat asiat jäävät offline-peleistä pois varmasti. Tämän hetken tiedon mukaan kaikki Xbox Onen eksklusiivit pelit lakkaavat siis olemasta vuosikymmenen vaihteessa, se on todellinen rikos tätä harrastusta kohtaan.
284  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.06.2013 10:09
Sama se sinänsä onko ne eri alustoille. Peliä pelatessa tulee sama olo kuin CoD Blops 1 ja Blops 2... eli taas tämä samaa. Nintendo toki julkaisee pelejä huomattavasti hitaammalla tahdilla, mutta toistaalta möisikö pelit niin hyvin, jos joka vuosi tulisi uusi NSMB tai Mario Kart? Enpä usko.

Ei varmasti möisikään. Siksi se onkin hyvä bisnesstrategia ja Activisionilla huono. Lyhyellä tähtäimellä kyllä tulee rahaa, mutta pian pelisarjat ovatkin samassa seurassa Guitar Heron ja Tony Hawkin kanssa. Ei Nintendoa kuulu niputtaa yhteen Activisionin kanssa pelkästään sen takia, että molemmilla nyt sattuu olemaan jonkin pelisarjan kahdeksas osa kierroksessa, hieman eri asia.

Siitä lienee turha kiistellä miten paljon sarjan pelit eroavat toisistaan, jokaisen sarjan ystävän mielestä eroja on ja ne ovat tervetulleita. Eri konsoleille julkaistaessa pointti vain on siinä, että hyvin harvalla Nintendo-fanillakaan on oikeasti jokaista Nintendon laitetta. Peruspelaajasta puhumattakaan. Peruspelaaja päättää hankkia elämänsä ensimmäisen käsikonsolin, joka viisi vuotta sitten olisi voinut olla DS ja nyt vaikka 3DS. Ei siinä silloin paina vaakakupissa monesko osa joku Mario Kart on, se vain pitää olla sillä konsolilla. Vasta kun niitä (asiaan vihkiytymättömän mielestä) samanlaisia kokemuksia on useita kappaleita samalla konsolilla, voidaan puhua rahastamisesta tai vuosipäivityksistä. (Nintendokin on tähän toki joskus harvoin syyllistynyt, esim. Mario Party -sarjalla N64:llä ja GC:llä)
285  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.06.2013 20:04
COD:t, Mariot, Battlefieldit, Mario Kartit, Forzat, Animal Crossingit, Gran Turismot, Pokemonit, Tekkenit, Zeldat.

Mikä näitä yhdistää? Samaa paskaa eri kansilla. En siis tarkoita, että Forza = Mario Kart, vaan Forzat on forzaa ja Mario Kartit Mario Karttia. Nintendo tekee ihan yhtälailla samaa paskaa vuodesta toiseen kuin Activision, mutta oman näkemykseni mukaan Activision (ja muut julkaisijat) saavat siitä paljon enemmän haukkuja kuin Nintendo.

Esimerkkinä New Super Mario Bros. Sama peli 4 kertaa.
New Super Mario Bros.
New Super Mario Bros. 2
New Super Mario Bros. U
New Super Mario Bros.

Erotuksena tuossa on, että New Super Mario Bros. pelit ovat KAIKKI eri alustoille. Kaksi eri sukupolven käsikonsolipeliä ja kaksi eri sukupolven kotikonsolipeliä, enemmän kuin perusteltua. Sama juttu Mario Kartin kanssa, Wii U:lle tulossa sarjan kahdeksas peli ja JOKAINEN on ilmestynyt eri pelialustalle. Animal Crossing, sama juttu, ei yhtään jatko-osaa samalla konsolilla. No okei, Zeldoja tulee maksimissaan kaksi per konsoli, huh mikä tahti.

Toisin sanoen se mitä Nintendo tekee, on täysin eri asia, kuin kahdeksan (!) CoDia YHDESSÄ (!) sukupolvessa. Tai kuusi Assassin's Creedia, kolme Unchartedia, neljä Gears of Waria, neljä Haloa... YHDESSÄ sukupolvessa.


Se, että Nintendosta puhutaan edes samassa lauseessa noiden muiden rahastajien kanssa, kertoo kyllä vihaajien kujalla olosta aika hyvin. Turha pohtia faktoja.

Ehkä se vaan hämää, että Nintendolla on pisin historia mitä peleihin tulee. Kyllä siinä kolmessakymmenessä vuodessa väkisinkin ehtii tehdä yhtä paljon jatko-osia kuin mitä Activision yhdessä sukupolvessa, vaikka miten rauhallisesti Nintendo niitä yrittää tehdä. Mario Kartit myyvät kymmeniä miljoonia jokainen, ja siltikään Nintendo ei suostu tekemään takuuvarmaa jatkohittiä samalle konsolille. Ja vielä oikeasti pitäisi tulla yhtä paljon haukkuja firmoille?
286  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 16.06.2013 20:20
Tuohon Last of Us -keskusteluun pitää sanoa: Pelaaja 8/10, yksi alhaisimmista arvosanoista maailmassa. :)
287  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 12.06.2013 12:36
Tuli myös tarkemmin katseltua tuosta uudesta Smashista videoita ja paskaltahan se näyttää. Ei ihan Brawlin fysiikat, mutta lähellä silti. Ei paljon mitään hit stunneja iskuista, automaattiset l-cancelit, automaattiset kaikki muutkin. Lisäksi näyttää surkealta, aivan vähän päiviteltyltä Brawlilta. Mario Kart 8 näyttää reippaasti paremmalta. Noh, olihan se odotettavissa ettei sieltä mitään järkevää tule. Smash on yhden hitin ihme, joka onnistui vahingossa.

Tosin julkaisuun on vielä ikuisuuksia, joten voihan peli muuttua. (joopa joo)

Onneksi teillä on se täydellinen Melee mitä pelata. :)

Itselle tärkeintä on kerättävän roinan määrä viihdyttävän yksinpelin lomassa. Ja kun moninpeliä pelataan, on itemit aina maksimilla.

Miksi muuten asia on aina niin, että jos hahmo on kalju space marine, siitä valitetaan. Mutta jos hahmo ei ole kalju space marine, niin sekin on huono?

Koska eri ihmiset valittavat kummallakin kerralla.
288  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 11.06.2013 22:58
Sama juttu Wii Fit U:n kanssa, se ehkä olisi päätynyt joidenkin soccer momien joulukuusen alle, mutta ei auta enää keväällä.

Eiku tuleehan tämäkin jouluksi. Joku roti sentään, vaikka Kart on edelleen iso missaus.
289  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 11.06.2013 22:20
Onhan siinä pelejä, mutta kaikki tulee ensi vuonna. Oli aivan selvä juttu että Nintendo ei tehnyt pressiä sen vuoksi että ei ollut mitään millä iskee tänä vuonna M$:ää tai Sonya vastaan. Ei mitään.

Mutta heti perään voi kyllä sanoa että ensi vuonna tilanne on paljon parempi. Itselleni nyt tärkeimpänä Bayonetta 2, jos sitä ei joku tiennyt, mutta myös Directissä esitelty DKC:TF.

Yllätyin kyllä kuinka heikolta Nintendon 2013 joulu vaikuttaa.

Siis Donkey Kong Country ja Mario 3D World tulee molemmat tänä vuonna vielä.


Mutta se oli kyllä virhe, että Mario Kart meni ensi vuoden puolelle. Nyt on kelvannut puoli vuotta viettää hiljaiseloa kun ei ole muita konsoleita markkinoilla, mutta jouluksi olisi pitänyt Kartti puskea ulos vaikka miten olisi mennyt ylitöiksi (eikä KAHTA tasoloikkaa). Se on system seller varsinkin jossain Amerikassa, suoranainen insitituutio. Mario Kart Wii on myynyt kuitenkin sen 34 miljoonaa, aivan käsittämätön määrä. Sama juttu Wii Fit U:n kanssa, se ehkä olisi päätynyt joidenkin soccer momien joulukuusen alle, mutta ei auta enää keväällä.

Nintendo tulee tekemään omaa juttuaan ja Wii U tulee menestymään pitkässä juoksussa, mutta nuo kaksi peliä ovat kieltämättä todiste siitä, että ei Nintendolla tunnuta ihan tajuavan tilannetta.
290  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 09.06.2013 18:42
Taisi muuten meikän Martti Kartti unohtua sinne.

Eissssss... pakkasin jo sen Cuben pois, siellä levy varmaan lepää paketin sisällä ylähyllyllä. No, ei kun repimään kaikki taas alas.

Muistutan nyt taas tästä pyynnöstäni. ;)

Joku (eli TK ;) ) voisi silti tuoda Cuben, LAN-adapterin, neljä ohjainta ja Mario Kartin.
291  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 09.06.2013 16:00
Joltakin jäi aurinkolasit tänne, taisi olla Suurvisiirin?

Meikänhän ne. Jos pyörähähdän joku päivä viikolla hakemassa?

Ok, tai sitten otan ne toimistolle jos meinaat Helsingissä käväistä?
292  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 09.06.2013 15:02
Oli tosiaan taas mukavaa, pitkästä aikaa.

Kerron kiitokset luvan antamisesta vaimolle, arvostaa varmasti. ;) Tosin sen verran pitää toitottaa omaa torvea, että nämähän eivät järjesty itsestään, siirtelin pelikoneita ja ohjaimia ja järjestelin kodin tavaroita varmaan pari-kolme tuntia sekä ennen että jälkeen miitin. :)


19 taisi olla uusi kävijäennätys, yllättävän kivasti pelattavaa löytyi ja oli kiintoisaa katsellakin silloin kun ei itse pelannut. Cyberbots oli sen verran iso menestys, että pitää seuraavassa miitissä (jos sellaista tulee ;) ) katsella valmiiksi useampiakin tuollaisia marginaalipelejä joita ihastella.

Joltakin jäi aurinkolasit tänne, taisi olla Suurvisiirin?
293  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 08.06.2013 11:34
Jomman kumman käteen DKC-soundtrack tänään jää, se on varma. ;) Tosiaan ei ole kiire maksun kanssa, sitten kun jaksatte.

Lähetään ajelemaan täältä saskan ja hervannan lakun kanssa tuossa puol yhden maissa. Varmaan vähän ennen yhtä perillä.

 >:(

Vai tarkoititko, että perillä vähän ennen kahta?


Toivottavasti Snakekin pääsee paikalle, se eilen vähän varoitteli sairastuneensa. :( Katsotaan vielä viimeinen sana.
294  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 08.06.2013 01:32
Hyvä hyvä, noin sitä pitää pojat! Taputellaan kaupat kuntoon huomenna.
295  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 07.06.2013 20:32
Voisiko joku tuoda kaksi tai kolme Xbox 360:n ohjainakkuja? Mieluusti ladattuna. Itselläni on enää yksi akku neljästä, joka pitää varausta, tullut liian monta kertaa ladattua.

Ai niin, ja häpeämättömänä mainostuksena pitää mainita roskanmyyntiketjuni, nyt olisi kätevä napata tavaraa mukaan. ;) Saa ja pitääkin tinkiä, eikä edes tarvitse maksaa heti, kunhan viette tavaraa pois.
296  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 06.06.2013 23:10
TK, saska ja Edgeworth ovat puhuneet yöksi jäämisestä, mutta jos oikein kaivellaan, niin eiköhän Lantulle ja Vinillekin löydy patja.

Laittakaa vain minulle YV:tä jos tarvitsette osoitteen, ei ole sitten minun muistista tai huomaamisesta kiinni.


Varatkaa vähän käteistä mukaan jos haluatte tilata pizzaa, mutta voi läheiseen pizzeriaan kävelläkin maksamaan kortilla. Grillikin kuumenee jos joku haluaa. Lähellä iso K-kauppa auki klo 18 asti ja pieni Sale auki klo 21:een.
297  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 03.06.2013 22:31
Hienoa, hienoa.

Ahdasta tulee, mutta onneksi on kesä ja takapihalla terassi. Mutta TK ja Snake, siellä ei sitten viitsi täysillä huutaa homoläppää, pelkästään lapsiperheitä ympärillä.


Vissiin ainoastaan Kabanossi vielä vahvistamatta?
298  Basaari / Kaupankäynti / Vs: Myydään: PS1-pelejä, Soundtrackeja : 30.05.2013 21:24
Lisätty pari PS1-peliä ja suurinta osaa hinnoista laskettu.
299  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 29.05.2013 12:48
Kirkkonummi - Kouvola-yhteys kulkee sen verta heikosti myöhäisillasta, että yöpaikka olisi tosi jees, jos jonnekkin nurkkaan mahtuu.

No, nimenomaan nurkkapaikkoja enää jäljellä, mutta onnistuu.
300  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 28.05.2013 22:34
20 täynnä! :)

Mukana vielä. Tulenko muuten sitten Masalan vai Kirkkonummen juna-asemalle? Ja paljonkas jommalta kummalta asemalta on kävelymatkaa paikanpäälle? Tarkoitus olisi lähteä myös hyvissä ajoin ennen iltahämärää pois.

Masalan asemalle. Kävelyä 5 min. Laittakaa vaan tosiaan YV:tä, jos tarvitsette osoitetta, tai sopikaa lössillä tulo.

Tässä Helsinkiä kohti lähtevät viimeiset junat:

21.07
21.38
22.07
22.38
23.03
23.59
00.59
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 43
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines