Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 43
211  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.02.2014 13:49
Joo, kaikki kolmiulotteiset ovat johonkin Marioon verrattuna pelikelvottomia kameran ja ohjauksen takia. Ei kaksiulotteisissakaan oikeasti ole hurraamista, parasta niissä on se juokseminen ennaltamäärätyillä reiteillä. Heti kun vauhti pysähtyy ja pitäisi alkaa tasoloikkimaan, homma muuttuu keskinkertaisuudeksi.

Mutta Sonic Boomillahan on keskimääräistä paremmat mahdollisuudet onnistua, koska sitä ei tee sama tiimi joka on tehnyt aiemmat pelit. Muutenkin genren pitäisi olla lähempänä Ratchet & Clankia kuin edellisiä Soniceja.


Wii U:lle julkistettu uusi peli! :o
212  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Laudan kadonneet : 04.02.2014 14:56
Mieshän on omien sanojensa mukaan mm. keksinyt Singstarin ja sillä on sisäpiirin kavereita Rockstarilla.

Ja eikö TK löytänyt netistä jonkin tarinan siitä, että on syönyt omaa paskaansa?
213  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 01.02.2014 20:19
Käytännössä 64DD:lle on olemassa vain tämä yksi peli

Fixed. :)

Tässä muuten valikkojen käännökset japanista englanniksi: http://www.gamefaqs.com/n64dd/916569-f-zero-x-expansion-kit/faqs/14642
214  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 26.01.2014 01:59
Hupihuutajia, valitettavasti. Noita on myyty aiemmin vajaalla 20 tonnilla, ei mitään syytä miksi juuri tämän kappaleen kohdalla huutajat innostuivat. Muuta kuin vitsillä, siis.
215  Basaari / Kaupankäynti / Vs: Myydään: Japanilainen N64 (CIB), Gears of War 3 Epic Edition, Blu-ray-leffoja : 25.01.2014 23:53
Jatketaan vaikka meilissä jos ei voi yksityisviesteihin luottaa. Sinun profiilissasi oleva meili herjaa myös, eli laita minulle viestiä finngamer (ät) gmail.com.
216  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 24.01.2014 22:13
Minä sain tänään soiton Kampin GameStopista, että varaamani Wii U Dedsec Edition on peruttu. Normaali ja Vigilante Edition ovat edelleen tulossa. Tiedä sitten mikä on totuus, kummalta tuntuisi jos Suomeen on erikseen kerrottu yhden edition peruutuksesta, eikä pelin täydestä kuoppauksesta. Tässä myös rohkaisun sanoja: http://nintendoenthusiast.com/news/watch-dogs-wii-u-still-available-for-pre-order-confirms-gamestop-italia-and-other-sources/

Prosentuaalisesti olisi kyllä iso lovi 2014 pelitarjontaan (vaikka Despiren linkkaamasta julkaisulistasta puuttuukin pari peliä). Mutta en ihmettelisi, ilmeisesti joku ACIV on myynyt Wii U:lla jäätävän huonosti. Silti luulisi olevan edullisempaa viedä projekti loppuun Wii U:lla kuin ottaa kaikki tähän mennessä kertyneet kehityskustannukset varmasti takkiin, mutta voihan Watch_Dogs olla kauempana valmistumisesta kuin luullaan, ilmestymispäiväähän ei vielä ole millekään alustalle.


Erikoiselta Wii U:n tilanne tosiaan näyttää. Ihmiset puhuvat, että Nintendo ei tee pelejä omalle konsolilleen, mutta totuus on se että sille on tähän mennessä tullut first ja second party pelejä karkeasti yhtä paljon kuin Nintendo 64:lle, GameCubelle ja Wiillekin tuli. Latauspelit mukaan lukien peräti enemmän. Tosi kuin vesi, tältä julkaisulista vain näyttää ilman third partyja. Sellaisenaan se ei edelleenkään ole huono kone Nintendon ystävälle, ja Nintendo varmaan pääsee useammallakin pelillään yli miljoonan myydyn kappaleen nykyiselläkin laitemäärällä. Sillä saa hieman rahanmenoa tyrehtymään, etteivät ainakaan ala kiirehtimään seuraavaa konetta ulos.
217  Basaari / Kaupankäynti / Vs: Myydään: Japanilainen N64 (CIB), Gears of War 3 Epic Edition, Blu-ray-leffoja : 23.01.2014 13:00
Myy n64dd. Sanot vaan summan, niin raha on tilillä in 5min. Tosin kyllä tuo japsi-n64:kin vähän himottelisi.

Selvä, katson bluffin. :)

Minulla kun on niitä kaksi, olin ensin hommannut loosen ja sitten myöhemmin CIB:n, joten loose kyllä joutaisi. Laitan YV:tä. :)
218  Basaari / Kaupankäynti / Vs: Myydään: Japanilainen N64 (CIB), Gears of War 3 Epic Edition, Blu-ray-leffoja : 22.01.2014 23:36
Lisätty japanilainen N64-konsoli ja N64:n virallinen Expansion Pak.

Limited Edition Dreamcast lähtee huomenna eBayhin, vielä ehtii ostaa pois. Se tulee kyllä menemään kalliimmalla kuin tuo 300 euroa siellä, mutta ei vaan jaksaisi postitella ulkomaille ja maksaa eBaylle provikoita.
219  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! : 19.01.2014 13:47
Ja kokonaisuudessaan peli on kuitenkin suht helppo. Muutama vaikea, mutta viimeisen maailman kentätkään paria lukuunottamatta olleet mitään SMB3:n tasoa. Extrakentät tosiaan tuntuu kyllä pirun haasteellisilta. Ainakin ensimmäisen kentän perusteella. Nämä voisi ihan haasteen vuoksi katsoa vielä läpi.

Jatka vaan pelaamista, ettei tarvitse sanoa että peli olisi liian helppo. ;)

Tuossa vaiheessa sinulla muuten on ekstrakenttiä vielä pelaamatta

Spoileri (osoita katsoaksesi)
220  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.01.2014 14:02
Ei Wii U enää mitään tappioita kehityskuluissa tuota, mitä nyt varmaan pakertavat sen account-systeemin kanssa, mutta siinäpä se. Se Nintendon edellinen vuosineljänneksen tappiotulos tuli pääosin Wii U:n kehityksestä ja valmistamisesta, mutta kyllä kalleimmat ajat ovat jo takanapäin.

Nintendon omat pelit ovat sellaisia, jotka myyvät helposti joka kolmannelle tai jopa joka toiselle konsolin omistajalle. Joten jokainen 3D World, Kart ja Smash Bros. tulee myymään koko sen ajan kuin konsolia tuetaan, se jo pelkästään takaa sen, ettei konsolin töpseliä vedetä seinästä ainakaan kauhean ennenaikaisesti.  Ja eipä tuossa muutenkaan auta hötkyillä, sitten ihmiset eivät uskalla senkään vertaa ostaa seuraavaa konsolia.


Jos nyt mennään asioiden edelle: 3DS:n seuraaja vuonna 2015 jouluna, ja uusi kotikonsoli 2016 jouluksi. Vaikea uskoa, että Nintendo pistäisi tuolloinkaan ulos mitään superkonetta, eli veikkaisin 2016 Nintendolta tulevan noin PS4/Xbox One -tasoinen laite ulos, joka pääsee nauttimaan vielä multiplattareista ja käyttäjäpohjan kasvattamisesta parin vuoden ajan, ennen kuin muut vaihtavat sukupolvea. Konsolissa tulee olemaan jokin innovaatio, sillä Nintendo tietää N64:n, GameCuben ja Wiin kohdalta, että ihmisiä ei kiinnosta tehokas laite, vaan siinä pitää olla saumaa myös johonkin muuhun.

Toisaalta se sauma voisi olla olla ainoa fyysisiä pelejä käyttävä kotikonsoli. Jos muut lähtevät pilvilinjalle (Microsoft ainakin lähtee), olisi fyysistä mediaa käyttävän konsolin menestys käytännössä taattu, sekä teknisesti takapajuisissa maissa että niiden miljoonien parissa, jotka vaan diggaa käsinkosketeltavista jutuista. Samalla pääsisi olemaan kauppaketjujen ylin ystävä.

Joka tapauksessa, nimeksi joko Hyper Nintendo tai Nintendo 7 ja rahaa palamaan markkinointiin.
221  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.01.2014 10:21
Japanissa Wii U möi joulukuussa 350k, ihan ok sekin.

Nyt tosin Nintendo viimein laski sitä naurettavaa 9 miljoonan myyntiennustettaan tälle fiskaalivuodelle, tiputti sen realistisempaan vajaaseen 3 miljoonaan. Yhteensä olisi myynyt sitten maaliskuun loppuun mennessä noin 6 miljoonaa. Kaikkihan sen tiesivät, mutta GAFissa lasketaan taas Wii U:n madonlukuja, vaihteeksi. Wii U ei tule myymään hyvin, jotain Dreamcastin ja GameCuben välimaastoon varmaan, mutta ei sitä tappamassakaan olla.

Nintendo tosin arvioi tekevänsä tappiota tänä fiskaalivuonna, eli luulisi Iwatan saavan potkut jo pikkuhiljaa. Tai astuvansa itse alas. Joka tapauksessa on selvää että Nintendo tulee tekemään muutoksia tulevaisuuteen, sen verran tullut "palautetta" nykyisestä toiminnasta.
222  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Onnellisuus-ketju! : 31.12.2013 00:40
Kaikki on helvetin hyvin; olen terve, hyvässä sosioekonomisessa tilanteessa ja ihanien ihmisten ympäröimänä

Ajattelin vain kertoa.

No älä sitten tänne tule. :/
223  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 29.12.2013 20:12
Sinänsä tästä ei voi syyttää kuin itseään.
Mutta nyt on Sellon ja Jumbon Gamestopit koluttu: SM3DW loppu.
Samoin Sellon ja Jumbon Prismat: WiiU Premium 269€ (tai oikeastaan kaikki WiiUt) loppu.

Joulun jälkeen ei uutta erää ole tullut, joten sinänsä ei ole yllätys että näitä ei löydy. Vaikka luulin kyllä että WiiU:n aikaisemman menestyksen perusteella laitteita ja pelejä olisi. Mutta oli miten oli, kyllähän se silti vituttaa.

Seuraavaksi sitten vaan Isoon Omenaan, ja siinähän on toinenkin Prisma ihan vieressä, Länsiväylän toisella puolella. Varmasti löytyy jommasta kummasta.
224  Basaari / Kaupankäynti / Vs: Myydään: Gears of War 3 Epic Edition, Blu-ray-leffoja, tyhjiä konsolibokseja : 28.12.2013 22:37
Loput Blu-rayt laskettu 2€/kpl, vapauttakaahan minut nyt kirouksesta.
225  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 17.12.2013 20:43
Pelkkä nintendon logo siellä on.

OK, sitten se on ihka oikea valkoinen variantti Wii U:n kotelosta.

*lisää omaan muistilistaansa, jotta voi joskus kerätä molemmat versiot* :)
226  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 17.12.2013 19:56
Oli se ihan muoveissa. Aluksi jo pelästyin, että ovat tyrineet ja lähettäneet jonkun wii pelin.

Ebay.co.uk:ssa noita näyttää jonkin verran olevan valkoisella kotelolla, olisi mukava tietää ovatko kaikki peräisin jostain yhdestä maasta/lähteestä.

Kertoisitko vielä mitä logoja kotelon sisällä on? Wiin koteloissahan oli nimenomaan Wiin logo, mutta Wii U:lla vain Nintendon logo.
227  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 17.12.2013 16:05
Amazonista tilattu UK versio kyseessä.

Erikoista. Oliko muoveissa kun sait sen?

Lukeeko sisällä pelkkä "Wii"? :)
228  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 17.12.2013 14:37
Se kyllä häiritsee, että wiiu:n arkham originsin euro versiossa on valkoinen kotelo.

Hmmm... ei kyllä yksikään ole mihin minä olen törmännyt, voisitko laittaa kuvan?
229  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 16.12.2013 10:13
Kai keräät kaikki myös digitaalisena?

No, olisihan se tietenkin mahdollisuus, olihan Nintendo ainoa konsolivalmistaja, joka mahdollisti viime sukupolven vaihdoksessa vanhojen digitaalisten pelien siirtämisen uuden sukupolven laitteelle. Nintendon tekninen osaaminen siis ainakin tätä tukisi, mutta taidan pitäytyä vaan fyysisissä peleissä.
230  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 15.12.2013 23:00
Noni, nyt se alkoi. Aloitin keräämään Wii U -pelejä. Siis kaikkia niitä. :)

Vaikka se pelaajana hieman surettaakin, niin keräilijänä koneen heikohko menestys on aina mukava juttu. Alelaareista löytyy julkaisupelejä ja vähän sitäkin uudempia tuotoksia pilkkahinnalla, kun kaupat mitoittavat hyllytilan aina lyhyen tähtäimen mukaan.

Olenkin nyt sitten ostanut kaiken mitä halvalla on eteen sattunut, varmaan tusinasta eri marketista, tavaratalosta ja nettikaupasta. Eikä kyse ole edes mistään shovelwaresta, vaan noista (peräti) puolet on ihan oikeita pelejä. Puolet on toki silti paskaa, mutta jos aikoo jossain vaiheessa kaiken kerätä, niin nyt niitä pitää ostaa, kun halvalla saa. Tai saa uutena ylipäätään, ikinähän alelaarin kautta ulos joutuneista peleistä ei tulla lisäpainoksia ottamaan.

Päätin siis toimia, koska Wii U:sta on tulossa yksi lempikonsoleistani. Ajattelin myös, että olisi hauska keräillä konetta, joka on edelleen tuotannossa. Hieman erilainen fiilis kuin esim. yrittäessä tilkkiä aukkoja Nintendo 64 -kokoelmassa.

Aluksi ajattelin, että eipä tälle paljoa pelejä ole vielä edes tullut, ja kaikki Nintendon omat pelit minulta jo löytyi. Paljonko näitä edes pitää metsästää? No, aika paljon. Yhteensä Wii U:lle on Euroopassa tähän mennessä tullut 75 kaupoissa julkaistua peliä (yllätyin itsekin). Japanissa ja jenkeissä vielä muutama enemmän, mutta kerään nyt vain euroja tällä hetkellä. Eli vaikka nyt hankinkin alla olevat pelit olemassa olleen kokoelmani päälle, niin en ole vielä edes puolessa välissä. Lisää tietenkin tulee koko ajan, mutta third-partyilta ei mitenkään liikaa ole tullut julkistuksia, eli 2014 ei tule ulos niin paljoa pelejä kuin 2013.

Nyt on siis viikon, parin sisällä tullut hankittua nämä kuvan pelit. Jotkut kympillä, jotkut kahdella, keskimääräisen hinnan ollessa noin 13 euroa.



Yhteensä saldona nyt 34 peliä. Kohta näitä on niin paljon, että Rocky_Balboakin näyttää minuun verrattuna Nintendo-vihaajalta!

231  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! : 09.12.2013 00:53
Peli alkoi hieman huolestuttavasti, tuntuen todella helpolta jopa vihreiden tähtien osalta. Loppua kohti meno kuitenkin yltyy levottomaksi, vaikeustasoa piisaa todella hyvin. Kuin myös pelattavaa yleensäkin,
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Varmaan vaikein Mario-peli vetää 100% läpi.
232  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Assassin's Creed -pelisarja : 08.12.2013 00:27
En nyt sanoisi että Despire on vääriä mielipiteitä viljellyt, mutta onhan "uutisointi" ollut varsin intensiivistä. :)

Lempparini on tämä:

CoD: Ghostsin PS4-versiosta ovat jotkin arvostelijat valittaneet, että ruudunpäivitys tökkii välillä. Pelin pitäisi olla 1080p/60fps, mutta näiden raporttien mukaan ruudunpäivitys ei tosiaan pysyisi aina ihan halutulla tasolla.

Noh, nyt on sitten päässyt Digital Foundry tutkimaan asiaa ja totuus selvisi. Ongelma ei ole se, että ruudunpäivitys putoaa vaan se, että se on liian korkea.

...

Eli negatiivisetkin asiat PS4:ssä johtuvat siitä että se on LIIAN hyvä. :lol:
233  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 02.12.2013 16:36
Minulla PS4 huutaa hulluna jo tunnin jälkeen, jos pidän sitä suht tilavassa hyllyssä jossa on suljettu takaseinä. Oli pakko siirtää se pystyssä TV:n taakse, ainoa paikka jonne se mahtuu TV-tasossa tarpeeksi ilmavasti.

https://twitter.com/finngamer/status/405802551683330048
234  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 30.11.2013 17:28
Tänään taas käväisin paikallisessa Anttilassa ja sielä oli vierekkäin WiiU Premium ja WiiU Wind Waker paketti. Molemmat 299€ :rollaus:

Noissa on eri pelit sisällä. Toisessa on latauskoodi Wind Wakeriin ja toisessa fyysinen kappale Nintendo Landia.

Kellään ei tunnu olevan halua heittää sitä perus premium paketti alle 299€

Prismassa tällä hetkellä tarjouksessa 269 euroa.
235  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 30.11.2013 10:50
Knack on äärimmäisen yksinkertaistettu peli: liikkeitä on vain muutama ja ympäristöt näkymättömine seinineen pelkkää kosmetiikkaa. Se, että energiamittarisi tyhjenee nopeasti ei kerro pelin mekaniikoista mitään, se vain oli kehittäjien ainoa vaihtoehto pitää pelaaja (kirjaimellisesti) hereillä.

Jos olisin tuosta täyden hinnan maksanut, itkettäisi. Kumma juttu, että pelistä pitävät juuri ne henkilöt, jotka ennen pelin pelaamistakin sen Metacritic-arvosanaa eniten ihmettelivät. ;)
236  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: PlayStation 4 : 30.11.2013 00:31
Toivottavasti kohta saadaan kunnon parannuksia share-nappiin. Jotain muuta vaihtoehtoa kuin saatanan Facebook.

Onhan siellä Twitterkin.

https://twitter.com/finngamer/status/406542214345797632
237  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Super Mario 3D World | Tuhoontuomittu? Ja kissanviikset! : 28.11.2013 15:14
3DS:n Mario oli eka 3D-Mario josta tykkäsin oikeasti.

 :o Et edes Mario 64:stä?

No, tykkäät sitten kyllä 3D Worldista. :)


Todella tiukkoja kenttiä, ja valtavan erilaisia keskenään. Nyt jopa perus aavikko- ja jäämaailmojen sisällä on älyttömästi vaihtelua, ne eivät kaikki ole pelkkää juoksuhiekkaan vajoamista tai pelkkää luistelua. Monta uutta pukua ja liuta vanhoja.

Tähän mennessä (about 2,5 maailmaa pelattuna) vihreät tähdet (eli isojen kolikoiden vastineet) ovat olleet semihelposti löydettävissä, vain muutama todella kiperä joukossa. Eiköhän ne siitä vaikeudu vielä. Hauskasti jopa maailmankartalla voi löytää salareita kun nuohoaa joka kolon. :)


Täytyy myös myöntää, etten Galaxyn jälkeen uskonut Nintendon pelien hyötyvän kauheasti ekstratehoista... mutta näyttäähän tämä aivan käsittämättömän hyvältä. So far sukupolven nätein peli kevyesti.
238  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 25.11.2013 21:49
Voihan lollero. Jää uus pleikkari saamatta ensimmäisestä erästä. Luulin saannin olevan suht varma kun varasin heinäkuun alkupuolella. Konsolinet ilmeisesti ei kovin suurta erää näistä kuitenkaan saa. Seuraava erä epämääräinen joulu-tammikuu.

Onkohan mitään mahista saada kaupan hyllystä?

Prismat vissiin ainoita, jotka eivät varaile. Luulisi tosin että Citymarketitkaan ei ota, mutta en ole ihan varma.

Eli aamulla vaan kämppimään ovelle, ja juokse pitkillä jaloillasi jonnet kumoon matkalla peliosastolle. ;D
239  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Breaking Bad : 25.11.2013 21:43
Oliko ne viimeiset jaksot nyt suomen netflixissä? Voisi yhden kuukauden ostaa ihan vaan, että näkee nuo.

Tulee varmaan ensi kesänä, jos tulevat samalla tahdilla kuin vikan kauden ensimmäisetkin jaksot.

Mutta katsopa ylempää ohjeeni, miten katsoa ne ilmaiseksi jo nyt.
240  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 23.11.2013 23:11
Oi, vanhan fanipojan sydäntä oikein lämmittää lukea näistä ostosreissuista. :)
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 43
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines