Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 38 39 40 41 42 [43]
1261  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelien kerääminen : 19.07.2007 23:32
Ja viaton, jos joskus laita N64-kokoelman lihoiksi, niin erottele ensin kaikki pussukat ja lehtiset minua varten, jooko? ;)

Hehe... Ei ole muuten eka kerta kun tuon tokaiset.  ;)

Ei niin, se on toinen. Ja kolmas kerta toden sanoo? ;)
1262  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelien kerääminen : 18.07.2007 22:25
Odottelin, että Finngamer olisi tämän aiheen käynyt luomassa, mutta rynnätään nyt miehen reviirille ja perustetaan ketju itse.

Hyvä että perustit. ;)


Niin, pelien keräily on kyllä todella antoisaa ja kiinnostavaa puuhaa, oma kokoelmani kolkuttelee kohta 600 peliä. Sigustani ne näkee, ja kuvia esimerkiksi täältä:

http://www.gamecollectors.info/forum/index.php/topic,848.0.html


Olen myös pohtinut Cube-pelien keräämisen aloittamista. Ajatukseni oli kaikki Pal-julkaisut ja siihen päälle ainoastaan USAssa tai Japanissa julkaistut pelit. Ei noita edes ole mitenkään hävytöntä määrää (PAL-pelejä on 459, USA-ekslusiiveja 102 ja Japan Only -pelejä 62, tämä siis Wikipedian Cube-pelien listan mukaan) ja voisi kuvitella että niitä myös irtoaisi melko halvalla. Tuskin tähän kuitenkaan lähden ennen kuin FF-kokoelma on ainakin 80% valmis. Tuskin siis koskaan. Ellen voita lotossa.

Kannattaa aloittaa nyt. Juuri nyt on markettien viimeiset dumppaukset menossa, kohta olet vain käytettyjen armoilla, ja hinnat tulevat pelköstään kasvamaan.

Play-Asiassa on myös halvalla kaikenlaisia Cube-pelejä, ne ainakin kannattaa poistaa ennen kuin loppuvat.



Itsehän siis kerään kaikkia Nintendo 64-pelejä, tosin sen verran helpotin urakkaani, etten yritä kerätä kaikkia PAL-pelejä ja sitten vielä USA-eksklusiiveja, vaan haluan yhden englanninkielisen kappaleen jokaisesta länsimaissa julkaistusta pelistä, katsomatta onko se PAL tai USA. Ja siihen päälle sitten vielä JAP-eksklusiivit.

Koossa on aika tarkkaan puolet, eli 200/400. (400= n.250 PAL, n.60 USA only, n.90 JAP only)

Nintendo 64:ää on kiva kerätä, sillä sille on noinkin vähän pelejä, ja lisäksi esim. graafisesti kone elää arvostuksensa aallonpohjassa, ja huomattavasti useampi on viettänyt lapsuutensa PlayStationin parissa. Keräilijöitä ei siis ole niin paljoa ja pelejä saa sopuhintaan. Ja vielä ei ole koneesta kulunut niin paljoa aikaakaan, että laatikot ja ohjeet olisivat saunanpesässä. Jotain NESiä keräävät kaikki, mutta CIB pelien löytäminen on alati vaikeampaa.

Lisäksi Nintendo 64:n lisälaitteet ja erityisesti eri ohjaimet luovat mielenkiintoisia keräilykohteita.


Kunnianhimoisena haasteena yritän saada kaikkiin Nintendo 64 peleihini kerättyä myös niiden mukana tulleet (mutta ensimmäisenä roskiin lentäneet) pelikasettien suojapussit ja kuluttajatieto-lehtiset. Juuri ostin jenkeistä yhdeltä trokarilta 50 lehtistä ja 8 suojapussia. :)

Näitä saa muuten tarjota minulle, voisin mielelläni ostaa ne teiltä pois, mikäli niillä ei teille ole seksuaalista merkitystä. Laittakaa viestiä.

Ja viaton, jos joskus laita N64-kokoelman lihoiksi, niin erottele ensin kaikki pussukat ja lehtiset minua varten, jooko? ;)
1263  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 18.07.2007 22:12
Perjantainahan täältä ainakin oltaisiin tulossa(olenko nyt sitten ainoa?)

Niin, TK ei sanonut minä päivänä olisi tulossa, sen jälkeen kun tajusi miitin olevan jo tänä viikonloppuna. Muuten taidat olla ainoa.

12.20 - 19.18 tahi 15.20 - 22.33 junalinjat olisivat parhaita, mutta ellen saa matka-ajan pidennystä(enkä usko että syy on kantapeikoille riittävä)

Juu, et varmasti saa pidennystä jos sanot meneväsi kavereiden kanssa pelaamaan videopelejä, mutta siksipä kannattaakin sanoa jotain, tyyliin, meneväsi veljen luo jota et näe paljoa, tms.

niin palvelus loppuu vasta 17.30, ja ainoaksi vaihtoehdoksi jää rientäminen kiireellä 17.50 - 1.16 junaan. Myöhään menee, mutta ainakin viimeksi tuli jo perjantainakin kukuttua sen verran pitkään, ettei saapumiseni välttämättä ole ongelma. Sikäli mikäli sinne on joku muukin eksymässä jo perjantaina. Tästä myöhäisemmät junat menevät sitten Oulun kautta, ja niillä päädyn perille lauantai-aamuna varhain, mikä ei liene sekään ihannevaihtoehto. Näihin vaihtoehtoihin saa finngamer ottaa kantaa, kotinsa kun on.

Perjantaina ei varmaan paljoa tapahdu, koska ei porukkaakaan ole paljoa, joten sinänsä tuloajalla ei paljoa väliä ole. Ilmoittele.


Laitoin sulle privana puhelinnumeroni.
1264  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 18.07.2007 01:45
Juu, kaikki mahtuvat kyllä yöpymään, varsinkin kun muutamalla on jo alustatkin mukana.


Oliko kukaan tulossa perjantaina, vai ovatko kaikki yötä vain la-su?
1265  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Round 1: Super Mario 64 vs. Super Mario Sunshine : 15.07.2007 01:00
Mario 64.


Unohdetaan vaan legendaarisuudet ja rantalomateemat, Mario 64 on tasoloikkana parempi peli. Mutta jos nyt jotain käsinkoskettelematonta pitää sanoa, niin kyllä Mario 64:n "puhtaus", ilman FLUDDia, saa minulta pisteitä.

Sunshinessa on muutama huikea kenttä, kuten vaikkapa se veden päällä oleva rakennustyömaa (olen paska fani, nimeä en nyt enää muista). Ja tietysti FLUDDittomat kentät, nehän ovat kaikki huikeita. Visuaalisesti ja pelillisesti.

Mario 64:n kentät vain ovat valtavan vaihtelevia ja viihdyttäviä, sekä hyvin suunniteltuja. Tämän suunnittelun kanssa kulkee käsi kädessä pelin ohjaus, johon kaikki kentät ovat tiiviisti sidottu. Marion hyppykorkeudet ja juoksunopeudet on otettu täydellisesti huomioon ja juuri tämä tekee pelistä kaikkien aikojen parhaan 3D tasoloikan. Sunshinessa FLUDD jätti vähän turhan paljon pelivaraa, sekä kenttäsuunnittelun tiukkuuden että pelaajan taitojen kompensoinnin suhteen.


Tarkoitus ei ole kuitenkaan Sunshinea haukkua, sehän on maailman toiseksi paras 3D-loikka. Nintendo on ylivoimainen keksimässään genressä.
1266  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 12.07.2007 10:26
Juu, mukaan vaan. Tarkoitatko käväisyllä, ettet olisi koko iltaa?


Et muuten sattunut löytämään mitään Jaguar laatikoita tai ohjeita? Siis jos olit suostuvainen niistä luopumaan.

Ja olen jo muutamilta ne pois kerännyt, mutta löytyisikö joltain miittiin tulevalta vielä Nintendo 64 pelejä, ja niiden sisällä pelikasettien suojapusseja ja niitä valkoisia kuluttajatieto-lappusia? Kompletistikeräilijän elämä ei ole helppoa, ja kaikki löytyneet osaset olisivat kotiin päin. Toki maksaisin niistä jotain, ei tarvitse antaa.
1267  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 10.07.2007 18:06
Sääli ettei Snake pääse, tuleepahan erilainen miitti.

Ja army-pojat ilmoittelevat sitten kunhan homma varmistuu.


Nukkumapaikkojen suhteen tilanne on tämä: minun viereeni ei tule kukaan, mutta kaksi patjaa ja sohva löytyy, siis HeinZin nojatuolin lisäksi.

Katsotaan sitten tuonnempana, että kuinka moni yöksi oikein jää, että tarvitseeko jonkun tuoda joku telttapatja tai makuupussi. Jos lattia kelpaa, niin kyllä kaikki halukkaat majoittumaan saadaan, siinä ei ongelmaa.


Perjantaina tulijat: Olen töissä klo 19 asti, joten siitä puolen tunnin päästä voisi aikaisintaan saapua.
1268  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 08.07.2007 13:32
No tottakai olen tulossa, jos enää mukaan mahtuu!! Olin Ruotsissa, enkä päässyt lukemaan tätä ketjua aiemmin, prkl!

Näin sitä pitää. Ilmoittele sitten vaan, että milloin olet tulossa ja menossa, jos olit jäämässä yöksi.


Entä epäilisikö joku muu, että tarvitsisi yösijaa?
1269  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 06.07.2007 10:36
Tuon kaiken jälkeen ei varmaan moni enää uskalla, mutta nyt kun on avoimet boardit taas, niin mukaan pääsee kuka vaan. Siis pienenä muistutuksena.


Mutta kymmenen on jo mukana ja kolme tulee armeijan salliessa, joten hyvinhän meitä jo on. MasterTK:lle lähetin tekstiviestiä, siltä varalta että ei ollut tätä ketjua huomannut, mutta ei kaveri ole vielä vastannut mitään. Ehkä se sieltä vielä.
1270  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Suosikkipelilaitteesi (all time great) : 05.07.2007 00:43
Pahalta tuntuu sanoa joku muu kuin NES, sillähän kaikki alkoi. Ja vaikka silloin fanittaminen oli tavallaan vaikeaa, koska kaikki pelit piti kinuta vanhemmilta ja nettiä ei oltu keksitty, niin kyllähän juuri siitä syystä kaikki koneeseen liittyvät muistot ovat sitäkin arvokkaampia.


Mutta siltikin pitää vastata, että Nintendo 64. Tavallaan tämä oli minulle kuin uusi alku, koska muutamia vuosia sitten SNES oltiin myyty pois ja tilalle tuli tietokone. Veri veti kohti Nintendoa kuitenkin, ja Mario 64:stä ja Goldeneyesta kuullut jutut saivat mielenkiinnon heräämään. Koko PC-aikani olin kuitenkin vanhana Nintendo-klubilaisena saanut Nintendo Newsin kotiin, joten sitä kautta haaveilin taas konsolin omistamisesta. Kunhan Ocarina of Timen julkaisu koitti tuli Nintendo 64 sitten viimeinkin hommattua. Häpeäkseni siis myönnän, että hommasin koneen vasta pari vuotta julkaisun jälkeen. No, enpähän koskaan oppinut tuntemaan sitä alkuaikojen pelipulaa, mistä sai myöhemmin kuulla ja lukea. Ei, minä tulin suoraan katettuun pöytään. Maailman parhaiden videopelien ääreen.

Ja niiden tulo ei laantunut. Koneelle tuli valtava määrä pelejä jotka latasivat fanipojan aseeseen hopealuoteja. Mario 64, kaksi Zeldaa, Goldeneye ja Perfect Dark, Jet Force Gemini (audiovisuaalisesti koko sukupolven huikein peli), Lylat Wars, Donkey Kong 64, Pilotwings, F-Zero X, Smash Bros, Paper Mario... Nämä olivat onnenpäiviä.

Mutta vasta kun myöhemmin aloin harrastaa Nintendo 64:ää oikein tosissaan, näin koko kuvan. Miten paljon AAA-luokan pelejä olikaan. Peleihin, joita en aikanaan omistanut mutta myöhemmin löysin, lukeutuu Treasuren Sin and Punishment (räiskintätaivas, ja vain Nintendo 64:lle) sekä Bakuretsu Muteki Bangaioh (yksi huikeimmista 2D-peleistä ikinä), Molemmat Banjo-Kazooiet, Ogre Battle 64, Yoshi's Story (2D-loikka ei kuollutkaan SNESin myötä!), Blast Corps (peli joka on oma genrensä), Conker's Bad Fur Day...


Nykyään pelikeräilyni rakentuu Nintendo 64:n ympärille; Olen keräämässä koneen kaikkia pelejä. Koneen noin 400 pelistä on koossa kohta puolet. Entisestään rakastuin N64:ään 64DD:n myötä, eli siis koneen vain Japanissa julkaistun levykeaseman löytämisen kautta. 64DD:lle ehti sentään ilmestymään joitakin pelejä, ja näiden tutkimisesta olen nauttinut valtavasti. Enimmäkseen koneesta kuitenkin huokuu vain käyttämätön potentiaali.

Osaltaan tämä on myös koko Nintendo 64:n stoori, sillä hävisihän se PlayStationille selvästi. Miten toisin asiat olisivatkaan olleet jos Square ei olisi vaihtanut leiriä? Mitä jos Resident Evil, Tomb Raider ja Tekken olisivat tulleet sille samaan aikaan kuin PS:llekin? Teurastushan siitä olisi tullut, mutta ei, Nintendon ja Raren omiin peleihin oli tyydyttävä. Ja mikäs niihin oli tyytyminen, maailman parhaita pelejä ne olivat.
1271  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 29.06.2007 11:50
Niin, inttihän maksaa matkat, joten hyvähän sieltä on lähteä tulemaan.

Pistetään kaikki vaan listalle ja ilmoittakaa jos ette pääse.
1272  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 29.06.2007 11:32
Lisäsin nyt halukkaat mukaantulijat aloitusviestiin, eiköhän sitä voisi ottaa vaikka kaikki mukaan. Mutta ilmoitelkaa vaan ihmiset lisää. Ja missä Joel on?

Vakiokalustosta puuttuu vissiin vielä TK, ja olisihan se kiva jos zoukka tulisi kanssa. Eikö niin, että se Garou: Mark of the Wolvesin parhaus on kummitellut mielessäsi koko tämän ajan?
1273  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 28.06.2007 21:21
Ihan mielellään tulisin uudelleenkin, mikäli mukaan huolitaan.:) Kuka ties tällä kertaa hommat menisivät tällä kertaa paremmin, ja turhilta Wiimoten lennättelyiltä sun muilta säästyttäisiin.;)

Hmmm... Mikäs nimesi olikaan Pelaajaboardeilla? Katsotaan nyt, uskaltaako sinua päästää enää. ;)


Mutta juu, jos olette vaihtaneet nimeänne näitä boardeja varten, niin ilmoittakaa samalla siitäkin.
1274  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 13 : 28.06.2007 21:12
Mukana jos kelpaa!

Kuka sä oot?  ;)


Sutena sinne! Tulen mielelläni jos vain sekaan sopii.  :D

Juu, kyllä sinun on tultava, että saat sen Bombermanisi takaisin. ;)
1275  Yleinen / Vapaa sana / Finngamerin pelimiitti 13 : 28.06.2007 21:01
No niin, kevään kiireet ovat minullakin takana, ja edellisestä miitistä on jo aikaa. Eiköhän pidetä taas uusi, ja siunataan nyt Joelin boardeja tällä ketjulla. ;) (Laitoin kyllä pikku mainoksen myös Pelaaja-boardeille)


Suurin osa varmaan tietää mistä on kysymys, mutta kerrataan vielä. Keräännytään minun kämpääni Espooseen kauniiksi lauantaipäiväksi ja pelataan pelejä myöhään yöhön.

Päiväksi ajattelin 21.7. Suurin osa on varmaan vain lauantaina paikalla, mutta mahdollista on myös yötä oleminen, joko yksi tai kaksi yötä. Asun Espoon Keskuksessa, viereen pääsee bussilla Kampista ja junalla pääsee kilsan päähän.


En ole vielä päättänyt montako mahtuu mukaan, kymmenen nyt ainakin, sisältäen vanhat parrat. Aiemmin olen pitänyt ilmoittautumisissa postausjärjestystä, mutta koska kyse on uusista boardeista eikä tiedä miten ilmoittautuminen lähtee liikkeelle, niin katson osallistujia tarkemmin sitten kun kaikki kiinnostuneet ovat ilmi.

Mutta laittakaa nyt siis tähän ketjuun vaan viestiä jos mielenkiintoa on tulla mukaan, niin lähtee homma liikkeelle. Ja jos 21.7 on jotain tärkeämpää, mutta kovin kiinnostaisi päästä mukaan, niin ilmoittakaa ja ehkä voidaan vielä sopia toinen päivä.


Mukana:

-finngamer
-Tuulisti
-Ephram
-Migge
-Lanttu
-JayeihZ
-Despire
-Fraeon
-Suurvisiiri
-MasterTK
-Minion
-Sharkie
1276  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foorumit aukeavat tänään klo 18 : 25.06.2007 11:27
Damn, finngamer oli sadas jäsen! Tervetuloa vanha kuoma!

Merkkipaalu. ;)


Katsotaan nyt miten paljon tässä kesällä ehtii postailla (ja miten monelle sivustolle), mutta mestoilla ainakin ollaan.

Hyvä Joel, hyvä sananvapaus.
Sivuja: 1 ... 38 39 40 41 42 [43]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines