Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 44
91  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 08.05.2014 12:50
Echoes sitä tuolla ylempänä taisi pohtia vaan.

Joo sekoitin hieman tuota termiä. Tosiaan kehittyviä maita tässä tarkoitetaan. Ei siis mikään ihmeellinen uutinen tämä.
92  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 08.05.2014 11:12
Vaikka sitä fyrkkaa onkin helvetisti käytettävissä, ei se tarkoita, että sillä kannattaa tehdä ihan mitä vaan. En todellakaan näe, että kotikonsolimarkkinoilla olisi tilaa tällä hetkellä uudelle koneelle.

Sonyn kohdalla mikäli taloudellinen tilanne menee liian tukalaksi, niin luulisi, että tuo peliosasto irrotettaisiin erilleen sillä se on erittän tuottava Sonylle. Microsoftin kohdalla brändille varmasti löytyy ostaja. En kyllä näe, että kukaan valmistajista olisi ihan heti lopettamassa.
93  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 08.05.2014 10:45
Tällä hetkellä ainakin kotikonsolimarkkinoilla kilpailu on liian tiukkaa, ei sinne mahdu kilpailijaa ihan lähivuosina. Kilpailijat ovat ottaneet jo aivan liian ison keulan sillä saralla. Emerging Marketsilla voidaan tarkoittaa appstoren kaltaisia pelejä tai ohjelmia ja uusi handheldi sopisi kuvaan. Wii U takoo tappiota, mutta tuskinpa Nipa on sitä ihan vielä tappamassa.

EDIT: Tai sitten Emerging marketsilla tarkoitetaan köyhempiä maita ja tarkoituksena olisi tuottaa halpiskonsoleita näille alueille. Tiedä sitten.
94  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 05.05.2014 20:35


Parit lisäykset kokoelmaan halvalla. Kallein oli toi Gran Turismon Limited muoveissa. Toi on joku Ranska-eksklusiivi, jossa on joku bonusdisci mukana.
95  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 03.05.2014 18:58
Testasin ekaa kertaa Halo-sarjaa kun sain tuon Reachin ilmaiseksi. Ilmeisesti kyseessä pitäisi olla ihan arvostettu osa tätä sarjaa. En kyllä tiedä mikä siinä on, mutta helvetti kun tylsistyin pelin kanssa nopeasti. En yksinkertaisesti jaksanu vetää edes ekaa kenttää läpi. Jotenkin en vain jaksanut kun niitä samankaltaisia räiskintäkohtauksia tuli jatkuvasti eteen ja pelissä ei tapahtunut mitään ihmeitä. Tottakai myöhemmin varmaan tulee jotain eeppisempää kamaa, mutta tuo räiskintämekaniikka ei vain napannut ollenkaan.

Ei vissiin vain ole tämä genre oikein meikäläiselle ja jatkuvat samankaltaiset räiskintäkohtaukset tylsistyttävät kuoliaaksi. Sama homma oli Max Payne 3:sen kanssa. Aina pystyy etukäteen haistamaan milloin alkaa paukuttelu ja homma oli puuduttavaa.
96  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 29.04.2014 17:49
Itse pulitan 620 yksiöstäni täällä Kalliossa. Tosin tämä on ihan hyvän kokoinen, yli 30 neliötä, joten ei tarvitse missään ahtaassa komerossa lusia. Opiskelijana fyrkkaa ei jää käteen mitään ja jatkuvasti joutuu sniiduilemaan safkan ja muiden ostosten kanssa. Silti elämänlaatu on kyllä parantunut huomattavasti tänne muuton jälkeen. Alueella on jäätävästi frendejä, vikkollakin voi mennä vaikka Lepikseen kattomaan punkkikeikkoja taskurahalla tai pyörähtää halvalla tuopillisella yhdessä lukuisista kuppiloista. Tänne on myös hiljattain tullut tasokkaampaa trendikuppilaa vaikka kuinka paljon, eli ei tarvitse missään räkälöissäkään istua jos ei halua. Todella laadukkaita safkamestojakin löytyy ja kelpo hinnoin. Kesäisin voi istuskella puistoissa muiden asukkaiden kanssa ja meno on aina todella leppoisaa. Täällä myös järkätään paljon kaikenlaista tapahtumaa, on siivouspäivää, ravintolapäivää, Block Partya ja vaikka mitä. Käytännössä aina on jotain tekemistä jos niin haluaa.

Vaikka fyrkat onkin aina nollissa, en kyllä tällä hetkellä pystyisi asua todellakaan missään muualla.
97  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 26.04.2014 18:36
Tuo FFIX jakaa mielipiteitä jonkun verran... itse tykkään pelistä paljonkin, mutta sen hahmot ovat aivan hirveitä. Taistelut ovat turhan hitaita, ja bossimusiikki yksi mälsimpiä.

Toki kyseessä on tautisen kova peli, jos sitä vertaa nyky-Finaleihin. Minkähän takia Square ei osaa enää tehdä edes OK-tasoisia pelejä.

Minusta hahmot ovat tässä juuri parhaat koko sarjassa. Vivin taustojen selvittäminen ja hahmon kasvu on erittäin mielenkiintoinen stoori. Zidane on rento pleijeri, Steiner ylipatrioottien hölmö ja Garnetkin on hauskan omapäinen. Onhan siellä toki paskojakin hahmoja, kuten Adamant, mutta kyllä noiden keskinäistä dialogia seuraa huvittuneena.
98  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 26.04.2014 13:30
Tykittelen pitkästä aikaa Final Fantasy IX:ää. Tästä on varmaan 10 vuotta kun olen viimeksi tätä peliä pelannut. Peli jaksaa kyllä yllättää edelleenkin. Yksityiskohtien määrä on aivan käsittämätön, kaupungeissa on joka nurkassa itemeitä tai rekvisiittaa selitettyinä teksteillä. Yhdessä kaupungissa on noita esirendattuja taustoja aivan käsittämätön määrä, varmaan enemmän kuin Bravely Defaultissa yhteensä, sekä taustat ovat jatkuvasti aivan upeita. Toki tällä on ollut budjettikin hieman eri luokkaa. Näin vanhempana osaa arvostaa eri asioita kuin sillon ennen pelatessa ja jotkut kohtaukset on rakennettu upeasti. Myös dialogi on mielenkiintoista ja hahmot ovat oikeasti hauskoja. Ei myöskään hirveästi haittaa, että taustalla soi jatkuvasti yksi pelihistorian parhaimmista soundtrackeistä. Tuskin tällaisia pelejä tullaan enää ikinä tekemään.

99  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Shoot 'Em Up! : 17.04.2014 22:53
Joo siis aivan jäätävän kovaa settiä kyllä. Täytyy rehellisesti sanoa, että peli on jopa parempi kuin jotkut pelaamani ns. oikeat shmupit. Pelistä paistaa läpi rakkaus genreen ja genren asiantuntemus. Niin moni asia menee oikein tässä pelissä. Mahtavaa on myös noi throwbackit klassikkoshmuppeihin sekä vaikeimman tason suicide bulletit. Kai ootte jo mainostanut tätä shmuppifoorumeilla ja GAFissa?
100  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 17.04.2014 20:24
52 tuntia takana ja lopputekstit pyörivät viimein ruudussa. Ei ollut tuo vika bossikaan mikään älyttömän paha ja muutamalla yrityksellä kukistui. Mahtava peli ja mahtava jatko-osa kyllä, mutta kyllä se ensimmäinen Dark Souls menee silti tämän edelle.

Nyt voisi testailla noita vaihtoehtoisia bosseja ja vetää viimeiset kikkailut ennen NG+:aa.
101  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 16.04.2014 20:16
Höpö höpö, Suomessa ruoka on kallista, koska kauppa vetää välistä. Kauppiaat on hemmetin rikkaita. Tunnen ja tiedän useita.

Tässä hyvin selostettuna tilanne.

"Yhden asian pystymme kiistatta osoittamaan: maassamme kaupan osuus ruuan hinnasta on 52%. Se on käsittämättömän paljon. Se on Euroopan suurin luku. Se on enemmän kuin parhaassa vertailumaassamme Ruotsissa, jossa osuus on noin 38%. "

Joo tämä on kyllä totta. Tosin kyllä nuo kauppakonsernitkin vetävät aika huolella välistä. Olen tuntenut pienempiä kauppiaita, jotka ovat valitelleet kuinka emoyritys kyntää aika huolella fyrkkaa kauppiaalta. Jotkut K-Supermarkettien ja suurempien kauppojen kauppiaat ovatkin sitten aika törkeän hyvillä tulotasoilla. Tähän lisäilee nuo bonuskusetuksetkin niin alkaa olemaan hinnat kohdallaan.

Lidlin tulo markkinoille on todellakin hyvä homma. Taisi olla markkinaosuus nyt joku 6% ja kasvamaan päin. Lisää vain kilpailua kehiin.
102  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 16.04.2014 18:05
Niissä maissa, joissa tuloerojen kuilu on suurempi, ovat rikkaatkin huomanneet, että eihän sellainenkaan systeemi pitkän päälle toimi. Rikkaat kokevat turvattomuutta, kun köyhimmät asettuvat heitä vastaan. Nyt on paljon ollut esimerkiksi näitä 1% mielenosoituksia.

Suomessa ei tuo yksityinen puoli ole todellakaan niin hyvässä tikissä, että voitaisiin vetää samanlaista linjaa kuin rikkaammissa ja teollisuusvoittoisemmissa maissa. Kun kevennetään verotusta niin julkisen tulot pienenevät, mutta ei se rikkaus kompensoidu samalla tavalla yksityiselle puolelle.

Toki ymmärrän, että yksilöä vituttaa maksaa suuria veroja ja ongelmaksi saattaa muodostua se, että rikkaimmat katoavat muualle.
103  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Shoot 'Em Up! : 15.04.2014 18:51
Sain vasta nyt testailtua tuota Final Bossia, mutta hemmetti sehän on törkeän hyvä! Todella hiotun oloinen paketti ja grafiikat miellyttävät silmää. Tuo chainauskin on toimivaksi todettu kaava pisteiden jahtaamiseen. Yksi asia mitä jäin kaipaamaan oli se, että High Score näkyisi esim. ylänurkassa, pystyisi aina vilkuilemaan runien aikana kuinka lähellä on uutta ennätystä.
104  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 11.04.2014 23:02
Aika paljon on tullut kuunneltua kaikenlaista Lo-Fi-kamaa viimeaikoina. Mm. Ducktailsia jota Koo aikoinaan suositteli, aivan huikea levy:

https://www.youtube.com/watch?v=AfApniArzPc

Tässä myös aivan mieletön lo-fi pophitti Guided by Voicesilta:

https://www.youtube.com/watch?v=IlZlst4NBVw


Nyt on tullut myös paljon kuunneltua Slowdivea kun ne kerran on Flowhunkin tulossa, klassista Shoegazea:

https://www.youtube.com/watch?v=JzVwpibI8uY
105  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 08.04.2014 22:08
Joo pääsin tuonne Dragon Aerieen ja huhhuh miten hieno alue kyllä. Ehdottomasti yksi sarjan upeimmista alueista ja jopa koko genin peleistä joita olen pelannut. Mahtavan palkitseva mesta näin loppupuolelta peliä.
106  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 06.04.2014 18:51
Tämä peli vain jatkuu ja jatkuu. Tuntuu kyllä paljon pidemmältä kuin eka Dark Souls. Nyt on 47 tuntia takana ja olen siellä Undead Cryptin bossissa. Shrine of Amana oli hieno alue, mutta myös kohtalaisen vittumainen. Jousipyssy tai muu ranged-vaihtoehto on kyllä melkein pakollinen jos meinaa pärjäillä niitä maageja vastaan.

Snadisti olen myös tota PvP:tä testaillut siellä Belfryssä ja onhan sekin hauskaa touhua. Hyvin saa myös Titanite Chunkeja farmattua kun inveidaa muiden maailmoja.
107  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 31.03.2014 22:23
Jees kiitoksia! Ilmeisesti oli joku bugi kyseessä ja alkoi hommat pelittämään kun restarttasi pelin.
108  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 31.03.2014 21:35
Mites muuten toi toisten maailmojen invadeaminen toimii? Olen esimerkiksi Belfry Lunassa ja yritin käyttää sitä Red Eye Orbia ja peli yritti invadeta toisen pelaajan maailmaa, mutta lopuksi tuli viesti, että se epäonnistui. Nyt en pysty enää käyttämään noita orbeja, se use kohta meni harmaaksi?
109  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 28.03.2014 12:33
Näitä viestejä kun lukee niin hiffaa kuinka helvetin iso tämä peli on. Kelasin, että alan olemaan aika lopussa, mutta alueitahan on vielä rutkasti jäljellä. Kyllähän tämä on helposti GOTY 2014, tuskinpa tänä vuonna tulee mitään mikä yltäisi lähellekään tätä peliä.
110  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 26.03.2014 23:29
Itellä on nyt noi kaikki pääbossit kaadettuna. Meni se Frejakin viimein, ei sekään mikään hirveän paha ollut kun löysi taktiikan ja malttoi katsella. Nyt pitäisi mennä sinne Drangleic Castleen. Mites muuten sen bugin kanssa, onko olemassa jotain varmaa taktiikka miten sen voi välttää varmasti? Ei kiinnostaisi heittää 36 tunnin settiä kaivoon sen takia.
111  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 25.03.2014 20:14
33 tuntia takana. Viimeisenä kaatui Smelter Demon. Aika paha vastus oli kyllä, mutta hyvällä kilvellä homma helpottui huomattavasti. Myös Lightning Claymore +10 oli kova sana. Loistava musa kyllä tossa bossissa. Iron Keep alkaa olla aika koluttu ja seuraavaksi pitäisi kaataa sen mestan loppuvastus. Pitäisi varmaan myös palailla hieman edellisille alueille ja koluta ne läpikotaisin salareista. Mulla oli Gold käytössä viikonloppuna ja kyllähän ne muiden pelaajien viestit avustivat hyvin salareiden löytämisessä. Nyt ei ole enää Goldia niin pitää koittaa koluta mestat itse.
112  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 24.03.2014 21:11
Huhhuh viimein kaatui ne Gargoylet. Hyvä trollaus kyllä Fromilta tuo taistelu. Ei se loppupeleissä mikään älyttömän paha ollut, ainakaan kun laittoi Gold Pineä miekkaan. Tokalla yrityksellä meni sen jälkeen. Mites muuten oletteko vaihdelleet noita Boss Souleja niihin Bossien aseisiin? Onkohan niistä mikään järkevä diili?
113  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 23.03.2014 23:06
Nyt on joku 30 tuntia peliä takana. Saavuin juuri Iron Keepiin. Earthen Peak oli hieno alue ja toi vähän mieleen Sen's Fortressin. Tosin ihan yhtä paljon ei ollut ansoja ja kikkailtavaa Earthenissa. Kävin myös testailemassa sitä bossia siellä Brightstone Covessa. Eipä mennyt vielä läpi ja pitää palailla alueelle myöhemmin. Jännä kyllä miten alueet vain tuntuvat paranevan mitä pidemmälle pelissä etenee. Ekassa pelissä homma oli toisin päin ja Anor London jälkeen pelialueet eivät olleet enää niin kovaa tasoa kuin alkupuoliskolla.
114  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 22.03.2014 15:55
Hyvinhän tää peli edistyy. Vaikuttaa kyllä massiiviselta tämä maailma ja kokoajan tulee vain uutta mestaa eteen. Tällä hetkellä pyörin siellä Doors of Pharrosissa. Bossit eivät ole olleet toistaiseksi mitään hirveän pahoja ja vaikein oli varmaan edelleen se Pursuer kun oli healthit puolessa puolessa välissä itsellä. Kamoina olen käyttänyt noita Drangleic-kamoja ja aseena on Bastard Sword +10. Edelleen maistuu aivan helvetin hyvin ja ei oikein muut pelit kiinnosta tällä hetkellä. Peli on täynnä tutkittavaa ja salareita, loistava meno.

Missäs muut menevät?
115  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 20.03.2014 22:23
Joku 20h peliä takana. Viimeisimpinä bosseina kaatuivat:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Varsinkin toi eka bossi oli mahtava ja muutama yritys meni hokata miten se hoidetaan ja taktiikka siihen. Ehkä toistaiseksi hienoin bossi kyseessä. Alkaa kyllä mestat menemään pikkuhiljaa kuumottavimmiksi ja olen kyllä helisemässä siellä Harvest Valleyssä. Jatkuvasti on pahempaa vihollista vastassa ja ympäristöt ovat vaarallisia. Testailin myös niitä
Spoileri (osoita katsoaksesi)
siellä katolla. Ei jumalauta mikä bossi sekin on. Tällä hetkellä ei ole oikein mitään mahista niitä vastaan.
116  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 19.03.2014 17:59
Siitä toisesta rottabossista taas täytyy kyllä sanoa, että Bed of Chaos ei ole enää pelisarjin paskin pomovastus...

Ei toi oo läheskään niin gimmicki kuin toi Bed of Chaos.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
117  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 18.03.2014 12:17
Nautin kyllä tästä pelistä huomattavasti. From Software onnistui kyllä erittäin vaikeassa tehtävässä ja onnistui luomaan mahtavan jatko-osan tämän genin parhaalle pelille. Ennen tämän jatko-osan pelaamista kelasin, että alku tulee olemaan helppoa läpijuoksua ja rivivihollisten backstabbailua samaan tapaan kuin ekan pelin Undead Burgissa, mutta toisin kävi. Haastetta löytyy joka kulman takaa ja tilanteet ja viholliset ovat mielenkiintoisia. Aina välillä tulee palailtua vanhoille alueille ja huomattua, että on missannut vaikka kuinka isoja osioita ekalla läpijuoksulla. Peli kannustaa tutkimiseen todella hyvin.

Pelin vapaus on myös loistavaa. Pelissä on jatkuvasti huimasti eri alueita tutkittavana ja jokaisessa mestassa on salareita roppakaupalla. Vaikka jäisi jumiin jonnekin mestaan, aina voi kokeilla jotain muuta polkua ja hommata uusia työkaluja haasteiden kohtaamiseen. Tämä vapaus ja pelin laajuus yllätti täysin. Pidän myös tosta, että bonfireilta voi warppailla heti alusta lähtien ja tämä mekaniikka tekee maailman tutkimisestä kätevämpää ja palvelee pelin avoimempaa luonnetta hyvin.

Jo tässä vaiheessa sanoisin, että peli on laadullisesti samalla tasolla ykkösen kanssa. Vielä jää nähtäväksi nouseeko peli jopa ekan pelin edelle. Onhan tämä taas parasta parhautta ja aivan uskomaton suoritus kehittäjiltä.
118  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 17.03.2014 23:03
Tänään tuli ihan hyvää edistystä pelin parissa. Tapoin sen rottabossin ja ne Sentinelit siellä Bastillessa sekä No-mans Wharfin bossin. Sen rotan kanssa meinasi taas mennä hermot kyllä. Ekalla yrityksellä sain sen tapettua, mutta ennen kuin Victory Achieved-teksti pamahti ruutuun kuolin sen aiheuttamaan poisoniin. Muutamalla yrityksellä löytyi kyllä ihan hyvä taktiikka ja aika kepeästi se sitten tipahti. Noiden Sentinelien kanssa oli myös hieman ongelmia, mutta kunhan sen otti maltilla pystyi ne tiputtamaan. Aika rauhassa siinä saa katella iskumestoja niiden kahden kanssa. Nyt olisi sitten taas pari uutta mestaa joihin edetä. Toinen mesta antoi kyllä pahat
Spoileri (osoita katsoaksesi)
-vibat.

Kysymys vielä tosta No-mans Wharfista:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
119  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 16.03.2014 16:00
Itse olen kyllä ihan tyytyväinen pelin grafiikoihin ja boksilla tosiaan pyörii aika sulavasti, paljon parempi ruudunpäivitys tässä on kuin ykkösessä. Majulan alue on esimerkiksi törkeän hieno mesta ja ilmeisesti mestat vain paranevat mitä pidemmälle etenee.

Haastetta tässä pelissä on kyllä reippaasti. En tiedä miten pärjäilisin, jos olisin alottanut sarjan pelaamisen tästä pelistä. Olen vetänyt meleenä ja ilman summonien apua. Esimerkiksi se Pursuer vaati kyllä melkoista rutistusta yksin ja varsinkin kun healthbar on puolessa välissä kuolemien johdosta. Normivihollisetkin käyttäytyvät arvaamattomammin ja niiden iskujen lukitus on eri luokkaa kuin ykkösessä. Toi on myös brutaalia, että tässä ei oikein voi grindata ja maailmassa on rajallinen määrä souleja. Mietityttää, että mitenköhän pärjäilee kun en pelaile netissä lainkaan.
120  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 15.03.2014 17:14
Minulla tuli yksi bugi vastaan. Lopparina toimiva leijuva ritari, mikä tulee kotkan kyydittämänä taivaalta, ilmestyi minulle normialueella. Ensimmäiset mahdolliset kamat päällä, ja turpaanhan siinä tuli. :D

Ei ole bugi, noin siinä kuuluukin käydä. :D

Toka bossi alhaalla. Aika monta yritystä joutui laittamaan että sain läpi. Hyvä taistelu kyllä ja kunhan opetteli sen liikeradat niin kyllähän se suht kivuttomasti tipahti. Ensimmäinen naaman sulaminen tuli aiemmin tämän bossin kanssa, kun olin yhden iskun päässä voitosta ja bossi päätti siinä vaiheessa sitten rankasta. Nämä kokemukset tekevät Dark Soulsista Dark Soulsin.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 44
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines