Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 ... 44
301  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 05.11.2012 20:03
Missäs muuten pystyy takomaan fire-aseen tässä vaiheessa?

Katakombeissa on se yksi seppä ihan siellä kuilun pohjalla jossa on kierreportaat. Tiputtaudu sinne ja pidä huoli samalla siitä ettei luurankoja tule messiin koska et ehdi silloin takomaan yhtikäs mitään ennen kuin ystävämme kuolo korjaa. Joudut myös ennen tulielementin pistämistä aseeseen kehittämään jonkun valitsemistasi aseista tasolle +5.

Solairen pystyi myös muistaakseni summonaamaan Ornsteinin ja Smoughin sumuoven lähettyviltä.

Mulla on nyt Claymore +10. Pitääkö mun eka tiputtaa sen tasot +5:selle, ennen kuin Fire-aseen tekeminen on mahdollista? Kävin siellä sepällä ja ainakaan se ei antanut vaihtoehdoksi vielä tuota aseen luomista.
302  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 05.11.2012 19:22


Dark Souls-huuruissa tuli hommailtua toi Official Guide ja PTD-versio boksille. Myin vanhan Collectorsin ja ostin viimeisimmän version tilalle. Olen vanhanaikainen ja haluan sisältöni levyllä, jotta pelaaminen on mahdollista vuosikymmenienkin päästä. Guiden ostin lähinnä keräilymielessä ja en aio käyttää sitä ekalla läpipeluukerralla. Lisäksi patchit ovat muuttaneet peliä julkaisusta, joten kaikki tieto ei ole enää edes relevanttia. Guide on melkoinen kovakantinen möhkäle ja maksoi 18e postitettuna Jenkeistä.



CTR kuuluu jokaisen PS-keräilijän hyllyyn. Aika saatanan hyvä Karting-peli kyllä, yksi parhaista. Löytyi originaali kymmenellä punnalla niin oli pakko laittaa tilaukseen.
303  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 31.10.2012 20:40
Hinnasta olen eri mieltä. Aivan järkyttävän kalliilla lähti. Hyvin on Lucas onnistunut luomaan jättimäisen (ehkä jo kuplan?) odotusarvon tolle firmalle, joka ei nyt ihan viimevuosina ole vissiin mitään megamassituotoksia tuottanut.

Onhan toi myyntihinta kallis, mutta pitää muistaa kuinka helvetin kauan sieltä on tullut tasaista (ja vitun suurta) massia, niin eipä se nyt niin ihmetytä. Mikäli leffoja tehdään jatkossa tiuhempaan tahtiin on vuosien kuluessa on sieltä odotettavissa aika saatanan kovaa massia jatkossakin. Ja pitkään. Lisäksi lisensoinnit ym. mahdollistaa kovan tuoton jatkossakin. Ei toi Star Warsin suosio noin vain hiivu.

Itselle ei oikeastaan väliä, että Disney rupeaa näitä tuottamaan. Eipä ne leffat ainakaan kovin paljon paskempia voi olla. En näe, että tässä olisi mitään menetettävää sarjan fanienkaan kannalta. Tosin Disney tuottanut myös hirveätä kuraa viimeisinä vuosina, joten eipä ole odotuksetkaan kovin korkealla.
304  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 30.10.2012 21:16
Rambo II

Niin kova meininki.
305  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 25.10.2012 18:59


Tuli hommailtua ekat 3DS-pelit.

Tales of the Abyss on Tales-peli paremmasta päästä. Olen tätä ennen pelannut Symphoniaa ja Vesperiaa ja kummatkin ovat maistuneet hyvin, joten tämä Abysskin oli aika varma ostos. 2,5h nyt pelattu ja ai että kun maistuu pitkästä aikaa tällainen aivan perinteinen ropeilu. Hienot graffat, hyvät musat ja loistava taistelusysteemi pitää mielenkiintoa hyvin yllä. Onhan tässä aikamoisia ropekliseitäkin, mutta eipä ne haittaa, pikemminkin huvittavat.

Zeldaa testailin myös tovin ja oli kyllä aivan upea tämäkin. Tässä pelissä toi 3D-efekti tuo aidosti lisäulottuvuuden tuntua ja pelimaailma herää eloon uudella tavalla. Peli tuntui pyörivän erittäin sulavasti ja grafiikoita ollaan päivitetty tyylikkäästi originaalista. Itsehän en ole pleikkarispedenä tätä koskaan läpäissyt, joten rupesi olemaan jo aikakin korjata tämä aukko sivistyksestä. Cubella tuli aikoinaan pelailtua johonkin asti, mutta jostain syystä se jäi kesken silloin. Kyllä kelpaa.
306  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 24.10.2012 21:00
Mistäs hommailit Battletoadsin muoveissa? Itse pitäisin melkein kelmuissa ja hommaisin loosen kasetin pelailtavaksi tai sitten vetäisin emulaattorilla.
307  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ravintokeskustelu - oletko sitä mitä syöt? : 22.10.2012 17:44
Painoa minulla on 65kg ja pituutta sellaiset 187cm. Pari kolme kiloa olisi kiva lihota terveellisesti.

Joo kyllähän tuossa melkoinen alipaino taitaa olla. Varaa olisi lihota useammankin kilon. Itsellä oli hieman samaa ongelmaa aiemmin ja ei tullut syötyä tarpeeksi ja elämäntavat ovat olleet aina aktiivisia. Nyt kun on alkanut käymään salilla on tuohon syömiseenkin ruvennut kiinnittämään enemmän huomiota. Kiloja on tullut vuodessa n. 8 lisää ja ruumiinrakenne on skrodentunut.

Kannattaa ottaa useampi ateria päivässä ja isompia annoksia. Jos lisää punttiksen tähän yhtälöön niin massat menevät lihaksiin, eikä löysäksi rasvaksi vartaloon.
308  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 21.10.2012 21:37
Itellä ei ole Live Goldia, joten ei oikein noi summonointihommat onnistu. Tietenkin voisi jonkun AI-hahmon kutsua, mutta pitää nyt ainakin aluksi koittaa pärjäillä itsekseen. Toistaiseksi saanut vaan sen snadimman bossin HP:t puolille, kunnes kuolo korjannut. Pitää opetella noi niiden liikkeet ulkoa. Suht kärsivällinen pitää kyllä olla ettei höntyile liikaa osumia kerralla, yleensä tosta seuraa ainoastaan kuolema.

Missäs muuten pystyy takomaan fire-aseen tässä vaiheessa?
309  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 21.10.2012 20:51
Anor Londossa on tullut pyörittyä kohtalaisen kauan jo. Vetäisin myös sen taulumaailman siinä välissä. Ihan siisti luminen mesta kyllä, mutta ruudunpäivitys nyki siellä välillä kohtalaisen pahasti.

Itse Anor Londo on ollut selkeästi vaikein mesta koko pelissä tähän asti. Niitä Silver Knighteja tulee joka kulmasta, varsinkin se kohta vitutti jossa piti tasapainotella rakennusten reunoilla niiden kahen Knightin ampuessa niitä tehokkaita nuolia. Sisätilat olivat kyllä ihan hienoja, joskin taistot menivät aika ahtaaksi aina niissä pienissä huoneissa.

Mutta nyt sitten. Edessä olisi Ornstein & Smough. Testailin kerran ja vaikutti kohtalaisen vittumaiselta taistolta. Aika hitaasti pystyi laittamaan iskua, kun niitä on siinä kaksi kokoajan häärimässä ja sopivia tilanteita tulee harvoin.

Kellään vinkkejä tähän bossiin?
310  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 21.10.2012 16:53
Sleepyllä kyllä mielenkiintoisia ostoksia! Tollasta kamaa ei tule ihan joka päivä täällä Suomessa vastaan.

Cotton nyt on ainakin sarjana klasari, en tosin tiedä yhtään millainen tuo Pocket versio on, mutta eiköhän sekin ole vähintäänkin mielenkiintoinen.
311  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.10.2012 16:49
Axe Ending pamahti tuossa pari päivää sitten 999:ssä, pitää ennen Virtue's Last Rewardia pelata kyllä tuo vähintään Safe Endingiin asti.
Kannattaa kyllä senkin jälkeen pamauttaa se True Ending vielä läpi. Noi muut lopetukset eivät ole oikeastaan mitään siihen verrattuna ja kokemus jää vajaaksi jos sitä ei vetäise.

Hiton tunnelmallinen peli kyllä ja toi jatko-osa tulee kyllä hommailtua varmasti jossain vaiheessa, nyt kun löytyy rautaakin pelin pelaamiseen.
312  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 19.10.2012 20:11


Tuli hommailtua Mega Man X4 muoveissa ekalle pleselle. Nyt on viimein toi PS1 Mega Man-kokoelma kasassa, perkeles että oli kova homma noiden etsimisessä.

Loistava peli, tätä tuli aikanaan jassottua huolella.
313  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelialan nykytila - Ottavatko pelintekijät liian varman päälle? : 15.10.2012 21:24
Joo tätä olen miettinyt itsekin viime aikoina. Olen huomannut, että pelilehtien arvostelijoilla on aika erilainen pelimaku kuin itsellä ja ne ison budjetin hypepelit saavat automaattisesti sen kasin ainakin, jotta ei suututeta suurta yleisöä ja isoa osaa lukijoista. Pelimaun erilaisuuden ja riskien kaihtamisen takia itseä ei voisi vähempää kiinnostaa arvostelijoiden numerot vaan hankin tietoni nimenomaan pelaajilta, joilla on samanlainen pelimaku kuin itsellä.

Kuinkakohan moni kertakäyttöinen viihdepeli on saanut arvosteluissa sen kasin ja kuitenkaan nämä eivät esitä mitään uutta mediassaan, eivät ota riskejä tai haasta pelaajaa ajattelemaan. Pelit ovat ns. "ihan kivoja", joita pelaillaan pari viikkoa ja heitetään roskiin kun uudempi vastaava tulee tilalle. Pikaruokaa.

Arvostaisin, että arvosteluissa rokotettaisiin pelejä, jotka ovat liian konsensushakuisia ja vetävät liiallista keskitietä yrittäessään miellyttää mahdollisimman montaa pelaajaa, mutta ei sitten kuitenkaan miellytä oikein ketään kunnolla.

Vastaavasti olisi hauskaa jos arvosteluissa annettaisiin arvoa peleille, jotka yrittävät rohkeasti uutta ja erilaista, mutta budjetti ei kuitenkaan salli AAA-luokan toteutusta.

Ymmärrän kyllä, että pienissä maissa kuten Suomessa ei ole varaa lähteä vetämään mitään niche-elitisti linjaa, koska jokainen lukija on tärkeä yritykselle. Itse olen kuitenkin huomannut, että en kuulu enää lehtien kohdeyleisöön.
314  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 09.10.2012 16:16
Lähti teidän takia äsken tuo 999 tilaukseen ebaysta. Tilasin myös Shin Megami Tensei: Strange Journeyn DS:lle siinä samalla.
Strange Journey on kyllä helvetin hyvä. Luulis maistuvan jos EO:tkin ovat kolisseet. Peli on tunnelmaltaan ihan omassa luokassaan ja pelimekaniikatkin ovat helvetin hyvät, demonien yhdistely maistuu. Haastettakin luulisi löytyvän ihan tarpeeksi.

Klassikko.
315  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Peliostokset : 09.10.2012 10:40
999 on loistava peli, jonka kuuluisi kaikkien pelata. Ei mulla muuta.

Mutta srly, ehdottomasti kannattaa pelata heti kun mahdollista. Kunhan pelaat yksin pimeässä (kynttilänvalo sallittakoon) etkä bussissa juoruvien mummojen välissä.

On kyllä törkeän hyvä peli, tunnelma ja juoni pitää otteessaan alusta loppuun monen läpipeluukerran verran. Suosittelen kyllä myös kovasti.


Seconded, törkeän mukaansatempaava ja kuumottava peli. Kunpa tällaista kamaa olisi enemmänkin!
Toiveisiisi on vastattu sillä pelillehän julkaistaan jatko-osa ensi kuussa Euroopassa. Hintakaan ei ollut paha, vähän päälle 20 puntaa Amazonissa.

http://www.youtube.com/watch?v=lefRXCoyeys
316  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 05.10.2012 19:47
Joo itselläkin vielä hyllyssä rutkasti loistopelejä pelaamatta. DQ VI, Devil Survivor, SMT: Strange Journey, Rune Factory 3, Infinite Space, Nostalgia ym. Ostettavaakin riittäisi loputtomiin. Tästä ei pelikonsoli paljon voi parantua.

Ja EO III:sen musat ovat tosiaan loistavat.

Battle Theme on kultaa: http://www.youtube.com/watch?v=zhXG1mho9-s

Myös se intro tulee aina tsekattua biisin takia ja niiden synien soundin takia.

3DS:n d-padikin on muuten helvetin hyvä. Hyvin napsuu painettaessa ja on todella skarpin oloinen.
317  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 05.10.2012 18:57
Pari päivää testaillut tätä 3DS XL:ää ja olen kyllä ollut todella tyytyväinen kapineeseen. 3DS:n pelejä minulla ei vielä ole, mutta ekan DS:n pelienkin pelaaminen on paljon mieluisampaa isommilla näytöillä. Pelailin vähän Etrian Odyssey 3:sta ja oli kyllä paljon hienompi kokemus kuin Litellä pelailtaessa. Myös äänet tulevat paremmin esiin 3DS:n skobeista.

Virtual Consolesta latasin Link's Awakening DX:n ja senkin pelaaminen on yhtä juhlaa. Ai saatana kun tuntuu hyvältä peliltä. Tätä en olekaan ennen edes testannut. Seuraavaksi varmaan Mario Land 2 lataukseen neljällä eurolla. Noita Virtual Consolen pelejä voisi olla rutkasti enemmän tarjolla ja ostaisin klasareita kyllä rutkasti enemmänkin jos niitä vain tarjottaisiin. Toivottavasti tulevaisuudessa lisäävät kovemmalla tahdilla pelejä alustalle.

Näytön 3D:kin tuntuu aika hienolta varsinkin näin aluksi kun ei ole efektiin tottunut. Katselin videoita Mario Land 3D:stä ja kyllähän se toi lisäulottuvuutta grafiikoille. Sairaan hienon näköinen peli ja sen voisi melkein hommailla ekaksi tälle.

Laitteen tulevaisuuskin näyttää hyvältä ja mielenkiintoisia pelejä on tulossa paljon: Virtue's Last Reward, Paper Mario, Luigis Mansion, Animal Crossing, Fire Emblem, Devil Survivor Overclocked. Voisi vielä Atluskin hieman ahkerammin julkaista näitä pelejä täälläkin niin saisi SMT IV:n ja EO IV:n tulille.
318  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 04.10.2012 21:29
Pankki, jossa työskentelen tarjosi minulle vakituista sopparia. Helvetin jees, kun nyt ei tarvitse enää jännitellä jokaisen määräaikaisuuden päätteksi, että jatkuukohan se sopimus taas. Nyt on ainakin opintojen ajaksi varmat tulot tiedossa.

Palkitsin itseni ostamalla 3DS XL:n. Hieman räpeltänyt ja vaikuttaa loistavalta laitteelta. Voisi laittaa illaksi Link's Awakening DX:n lataukseen.
319  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 02.10.2012 18:22
Harvoja valittuja täälläkin saattaa kiinnostaa, että kieltämättä aika yllättäen ja pitkän levyttömän periodin jälkeen Godspeed You! Black Emperor julkaisi uuden lätyksen.

http://cstrecords.com/cst081/#

Puntti tutissoo. :o

Joo tämä kyllä kiinnostaa. Levyllähän on ilmeisesti Albanian ja Gamelan sekä välidronet. GYBEhän soitteli noita livenä viime vuosina ja ainakin niiden vetojen perusteella pitäisi olla loistavaa kamaa. Nasta kuulla miten biisit on laitettu studiossa toimimaan. Ja nastaa myös, että julkaisu on ihan justiinsa.
320  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Catherine : 01.10.2012 21:33
Nonniin tuli tämäkin laitettua tulille. Parit ekat chapterit vedetty ja tarina on kyllä tempaissut mukanaan totaalisesti. Juonta on kutkuttavaa seurailla kun pääkaveri on totaalisen kusessa suhdetouhujensa kanssa. Baareissa käydyt keskustelut ovat hauskaa seurailtavaa ja kieltämättä aiheissa on tuttuja teemoja pitkissä parisuhteissa pyörineelle. Myös päähahmon kelailuja on hauska seurailla. Dialogi on erittäin hyvin kirjoitettu ja on epävideopelimäisen kypsää.

Puzzleosuuksissa tarinaa viedään eteenpäin hieman surrealistisimmissa tunnelmissa, mutta sekin on mielenkiintoista seurailtavaa. Hauskoja ovat myös  puzzlejen välissä tehdyt gallupit parisuhteissa toimimisesta. Vielä kun näkee miten vastaukset ovat jakaantuneet pelaajien kesken niin kyllähän niihinkin vastailee innolla. Tilastollista virhettä tosin luo varmasti pelaajien pyrkimys tiettyyn lopputulokseen pelissä.

Itse puzzlet ovat addiktoivia ja niistäkin olen toistaiseksi nauttinut. Pelaan peliä pääosin tarinan takia, joten valitsin ekaksi peluukerraksi Easy-tason. En halua turhautua ja jäädä jumittamaan sekä missata stooria. Puzzlejen pelimekaniikka on tiukka, jopa niin tiukka, että tällä taidettiin skabailla EVOssakin viimeaikoina.

Loistava peli ja tarinan kehittymistä seurailee erittäin mielellään.
321  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 27.09.2012 21:21


Goal Storm aka Winning Eleven 1.

Hauska kuriositeetti ja loistavan retro kansi.
322  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 25.09.2012 23:08
Pelailut jatkuvat.

Vetelin Sen's Fortressin läpi tällä kertaa. Ihan siisti mesta kun oli opetellut ulkoa ne ansat ja vihujen sijainnit. Aika monta kuolemaa sitä tuli ennen, mutta lopuksi mestan läpi pystyi lähes juoksemaan käyttäen paikan omia ansoja vihollisten tuhoamiseen. Loppuvastus oli helpon oloinen ja se kaatui tokalla yrittämällä. Se olisi ollut helppo ihan meleenä paiskoa loppuun, mutta n. puolessa välissä taistoa bossi kaatui ja tipahti kuiluun. Siistiä kamaa tarttui myös mukaan tuolta ja ihan hyvän oloinen kauppiaskin löytyi katolta.

Tällä hetkellä varusteena on Claymore +10, Elite Knight Armor +5, EK Legginsit +3 ja Catalina Gauntletsit. Ihan hyvin pärjännyt noilla toistaseksi.

Kävin myös Anor Londossa hieman pyörimässä ja sekin vaikutti sairaan hienolta. Oli siistiä laskeutua ne portaat alas auringonlaskua vasten. Siellä tuli se Gargoyle pannuteltua toistamiseen ja siltä irtosi jo toinen Gargoyle Axe tai mikä lie.

Pelisessiot päättyivät kun juoksin niiden isojen vartijoiden ohitse arkulle, josta paljastui Mimicki. Tosta tilanteesta ei ollut mitään mahkuja selvitä kun kaikki puskee samaa aikaa päälle.
323  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Shoot 'Em Up! : 25.09.2012 21:37
Hommat toimivat! Shmuppijätkillä riittää pelailtavaa vielä tulevinakin kuukausina.

Eschatoksen jatko-osa Ginga Force julkaistaan vuoden lopulla ja se tulee olemaan aluekoodivapaa niin kuin Eschatoskin. Pelihän näyttää todella lupaavalta ja musat ovat ns. parhautta.



Cave on ilmoittanut, että sen tavoitteena on julkaista Dodonpachi Saidaioujoun Xbox-käännös samanaikaisesti kaikkialla maailmassa. Kelpaisi kyllä itselle sillä tämä saattaa olla Caven viimeinen taidonnäyte shmuppien parissa.

Vuoden lopulla pääsee myös testailemaan tuota Under Defeatin HD-käännöstä.

324  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 23.09.2012 16:08
Se blighttownin nakupelle invaderi on muuten tietokone. Pelissä on myös muutama muukin paikka jossa tulee tietokoneen ohjastama invaderi.

Oolrait tämä selittääkin paljon. Vähän puskista tuli, mutta onneksi ei ollut paha vastus.
325  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 23.09.2012 15:48
Tuli taas jatkettua tätäkin pitkästä aikaa. Tällä kertaa tuli pyörittyä Blighttownin syövereissä. Ei saatana mikä mesta. Alkuun tuli dunkkuun niin pahasti, että melkein itketti. Poisonia ja Toxiccia pamahti päälle kokoajan ja viholliset hyökkäsi porukalla päälle ja samalla myrkkynuolet lensivät kohti. Kyllä vitutti.

Päätin lähestyä mestaa toista kautta, Valley of the Drakesin puolelta. Tätä kautta sain juostua sinne suoalueelle ja mestan bonfirelle. Aikamoinen mesta toi suokin on kun framerate tipahtelee ja ampparia tulee niskaan. Onneksi päällä on se sormus, joka nopeuttaa etenemistä paskoissa maastoissa, niin pystyy juoksentelemaan rauhassa. Laitoin päälle myös parhaat poison-resist kamat ja jopas helpotti taas pelaamista. Seuraavaksi pitäisi varmaan se bossi napsautella kuoliaaksi.

Peliini tuli myös ensimmäistä kertaa invaderi tällä alueella. En tiennytkään, että muut voi tulla peliini vaikka meikäläisellä ei ole Xbox Goldia ja nettioikeudet ovat rajattu. Tuli backstabattua se vierailija aika nopsakkaan kuoliaaksi ja ihan hyvät soulit irtosi.

EDIT: Testasin vielä sitä bossia ja sehän kaatui ekalla yrittämällä. Aika helpohkot patternit oli. Hienoja alueita paljastui vielä sen takaa. Kyllähän tämä taas tästä.
326  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Legend of Zelda, mennyt, nykyinen ja tuleva : 22.09.2012 16:41
Mielestäni tämä video esittää hyviä pointteja, mikä nyky-Zeldoissa on pielessä.



Vähän varman päälle on viime vuosina otettu. Sama kyllä Marionkin kanssa. Nintendo voisi viedä sarjojaan hieman rohkeammin uusiin suuntiin. Rohkeampaa arttia ja vähän haastetta pelaajalle.

Yllätyksekseni Dark Soulsista löytyi moni noista ominaisuuksista, joita tuo video listasi puutteellisena. Tärkeimpänä varmastikin tutkimisen ja löytämisen ilo, sekä se, että jokainen pelaaja pelaa pelinsä erilailla.
327  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 20.09.2012 20:20
Ei pitäisi pyöriä enää näissä pelikaupoissa, kun näköjään aina jää jotain pientä käteen. Tätä ei kuitenkaa kybällä raaskinut jättää hyllyyn.



Kyseessä joku DMC 2:sen Limited Edition, en kyllä tiennyt että tosta on tollasta edes tehty. Saattaa olla Pressi kittikin. Kannessa lukee myös, että hahmoille voi unlockata Dieselin vaatteita peliin? Oliko nämä kledjut myös siinä normiversiossa?  :???:
328  Yleinen / Pelikeskustelu / Catherine : 19.09.2012 14:47
Eikös Catherinea saa nykyään aika reiluun hintaankin? Voisi itsekin poimia jossainvaiheessa pelijonoon.
Zavvista taitaa irrota 25 egellä posteineen alennuskoodilla.

BTW modet voisivat pätkiä tämän Catherine-keskustelun uuteen topicciinsa, jos jaksavat. Voisin sinne päivitellä edistymistä kunhan kerkeän aloittaa pelin. Tuntuu, että keskusteltavaa laudalla riittää.

EDIT: Thanks!
329  Yleinen / Pelikeskustelu / Catherine : 19.09.2012 11:52
No huhhuh odotukset Catherine kohtaan nousivat todella korkealle! Tykkäsin varsinkin P4:n tunnelmasta ja hahmojen vuorovaikutuksesta, joten toivottavasti samankaltaista tunnelmaa olisi myös tällä tarjottavana. Tarina on lähtökohdiltaan ainakin todella mielenkiintoinen.
330  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 19.09.2012 11:48
Pyöriikö tolla muuten PS1-pelit? Vanha PS2 taisi kosahtaa tossa vähän aikaa sitten.

Edit: No siellähän se tuotetiedoissa luki, eli toimii.
Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 ... 44
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines