Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 44
211  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 12.06.2013 18:01
http://www.edge-online.com/news/e3-2013-drm-free-ps4-is-a-pr-play-expect-similar-policies-across-both-consoles-say-sources/
E3 2013: DRM-free PS4 is a PR play – expect similar policies across both consoles, say sources

Siis erohan on nimenomaan siinä, että Sony ei rautansa/ohjelmistonsa puolesta pakota DRM:ää. Tästä johtuen tuskin 1st party pelitkään sisältävät DRM:ää. Tämä kaikki johtaa siihen, että julkaisijoiden on vaikeampaa perustella omiin peleihinsäkään tuota systeemiä.

Tottakai julkaisijat päättävät mitä rajoituksia peleihinsä laittavat. Tässähän ei ole mitään uutta, eikä pitäisi olla kovin vaikeata hiffata.
212  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 11.06.2013 21:17
Kattelin ton Nintendon streamin ja eipä sieltä mitään jättiylläreitä tullut. Aika turvallinen setti. Jokainen peli oli tutun oloinen ja jo nähty graafiselta tyyliltään, Nipan kerrätys jatkuu. Ihan hyviä pelejä kyllä varmaan, ei siinä mitään.

Se kissamario oli kyllä hieman arveluttava.
213  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 11.06.2013 13:47
Samaa mieltä bËstin kanssa.

Miten kukaan voi edes harkita Xbonea tässä vaiheessa?

Ei ole mitään syytä tukea yritystä joka yrittää viedä kuluttajien oikeuksia tällä tavalla. Jos Nintendo ja Sony olisivat lähteneet tuohon kelkkaan mukaan olisi pelaamisen tulevaisuus erittäin huteralla pohjalla ja polkeminen jatkuisi entisestään. Microsoft on ajanut yleisön ja pelaajat käsittämättömään tilanteeseen, jossa asioita, jotka pitäisi olla täysin perusoikeuksia/ominaisuuksia juhlitaan avosylin. Onneksi kaikki eivät ole yhtä ahnaita.

Ja on kyllä läppä taas tuo Killer Instinct, kaikki hahmot ostetaan erikseen peliin. Juuri tällaista paskaa en vain jaksa, vaan haluan koko sisällön kerralla. Ihan sama kuin leffoja alettaisiin myymään chapter-kohtaisesti mikromaksuja vastaan.
214  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 11.06.2013 09:48

Ei DRM:ää, halpa hinta ja nyt vielä tämä.



Sony teki kaikki oikein PS4:sen kanssa. Olen helvetin tyytyväinen, että Sony laittoi kampoihin tuon DRM:n kanssa ja Microsoft jäi yksinään pyristelemään sen kanssa. Vittu, että vituttaa tuollainen kuluttajien päälle kuseminen. Vaikka MS poistaisi sen joskus konsolistaan, on laite silti automaattisesti boikotissa edes yrityksestä tuoda tuollaista paskaa pelaajille.
215  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Näytä pelikokoelmasi! : 23.05.2013 21:03
Tässä tämä meikän PS1-kokoelma. Näitä on nyt tullut viimeaikoina keräiltyä. (Tosin nyt vähemmän kun ei fyrkat riitä)

























Harvinaisemmat/arvokkaimmat on varmaan Suikoden II mintissä kunnossa, Castlevania SOTNin spessu, Megaman X4 muoveissa, Yattaman Time Bokan PAL muoveissa ja Hebereke's Popoitto (taitaa olla samaa sarjaa kuin NESin Ufouria)
216  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) : 21.05.2013 21:42
Tää esitys vaikutti lähes parodialta ja komppasi niitä hommia mistä ollaan vitsailtu jo pitkään. Ei mitään tarjottavaa itselle.

Lisäksi vehje ilmeisesti blokkaa käytettyjä pelejä, siis ei saatana miten kusista touhua. Tällä laitteella ei ole mitään käyttöä. Riittää itselle toistaiseksi tuo 3DS ja PSOne kombo.

217  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) : 21.05.2013 20:12
Vittuakos kiinnostaa huudella noita komentoja ääneen. Pikkasen helpompi jollain säätimellä.
218  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) : 21.05.2013 20:03
Alkoi Kinect-puffaus samantien.
219  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 26.04.2013 22:30
Pitää kyllä varmaan seuraavaksi ostella itsekin tuo Fire Emblem. Jengi on hehkuttanut huolella ja demo vakuutti kovasti. En ole sarjaan ikinä oikein tutustunut, vaikka omistankin sen Cuben FE:n sekä DS:lle sen Shadow Dragonin. Tuskin tämän hintakaan laskee hirveän nopeasti, joten aika sama ostella se tässä vaiheessa neljälläkybällä.

Katselin muuten tuon Path of Radiancen hintoja eBaystä ja huhhuh, että on korkealla. En tiennyt, että siitäkin joutuu pulittamaan nykyään joku 100e.
220  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 25.04.2013 22:12
Pelkästään noi Directit ovat olleet kovempaa tykitystä kuin Nintendon E3-show vuosikausiin. Aika väsyneitä ne ovat olleet kaikilla viime vuosina, joten ei tämä itselle mikään hirveä menetys ole.

Tänä vuonna venaan kyllä Sonyn tilaisuutta, pitkästä aikaa kunnon next-gen show tiedossa. Microsoft ei ainakaan vielä kiinnosta pätkääkään.
221  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.04.2013 18:57
Tsekatkaas se Zeldan traikku uudestaan 3DS:n näytöltä, näyttää muuten aika saatanasti paremmalta kuin noissa syyhkyissä giffeissä.

Vitun kovaa tykitystä taas Nintendolta. SMT 4 nyt oli odotetuin julkistus meikälle ja sairaan jees, että pääsee pelailemaan tällä Euroopan koneellakin peliä. Vaikuttaa aika kovalta jatkolta sarjalle. Myös Bravely Default on korkealla venauslistalla. 3DS on osoittautunut todella hyväksi ostokseksi, pelejä satelee aivan helvetisti ja aika ei edes riitä kaikille.

222  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 16.04.2013 19:33
PS1-keräilyhommelit jatkuvat. Nyt on vihdoin kaikki nuo Naughty Dogin orkkis-Crashit kasassa. Molemmat Jumping Flashit tuli myös hommattua pakettina. Erittäin aliarvostettuja 3D:n alkuaikojen tasohyppelypelejä uniikilla fps-mekaniikalla. Tämä oli aikaa ennen Mario 64:ää, joten kehittäjät kokeilivat uusia asioita 3D:n maailmassa, mutta nämä toimivat kyllä edelleen. Um Jammer Lammy tuli myös hoidettua kybällä.



Näitä PS1-pelejä on kyllä erittäin mielekästä keräillä. Peruspelien hinnat eivät päätä huimaa kunhan jaksaa vähän kaivella ja peleistä löytää usein mielenkiintoisia kehityksellisiä asioita, olihan tämä pelialan murrosvaihe. Lisäksi näiden kotelot ovat saatanan kätevän kokoisia, joten pelit mahtuu pieneenkin tilaan.
223  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 14.04.2013 23:42
Siis Deadly Premonitionhan on aivan saatanan hyvä. Toki pelattavuus ja suunnittelu on aikamoista kuraa, mutta hahmot, läpät ja tunnelma korvaavat sen. Peli on maailmaltaan primitiivinen, mutta se tekee siitä sympaattisen. Peli on väännetty pienellä budjetilla ja se näkyy. Jotenkin tuntui, että pelailisi jotain alkupään Dreamcast-peliä ja sehän ei ollut mitenkään huono juttu. Rujot graffat säväyttää itseäni.

Päähenkilö on yksi mielenkiintoisimmista pelihahmoista, mitä on tullut vastaan. Siis kundi jauhaa skitsofreenisenä itselleen DVD-levyjen bonusmateriaaleista, b-luokan kauhuelokuvista ja Joy Divisionista. Miten tästä ei voi muka diggailla? Aivan loistavaa kamaa ja erinomainen poikkeus nykypelien dudebro-asenteesta ja yleisestä makeilusta.

Ymmärrän miksi tämä ei kaikkiin kolise, mutta onhan peli kirkkaasti erilainen kuin mitä nykyään on tarjolla ja erottuu edukseen. Tarinahan on aika Lynch-henkinen, joka on sekin tietysti plussaa. Twin Peaks-faneille luulisi uppoavan.

Tuntuu myös siltä, että peli/pelintekijät itsekin tiedostavat pelin käppäisyyden. Pelissä glorifioidaan B-leffoja samalla kun peli itse luo B-luokan tunnelmaa pelimaailmassa. Ehkä kehittäjät ovat jossain vaiheessa huomanneet, että kehityksestä ei tule vittuakaan ja ruvenneet pokkana alleviivaamaan pelin kämäisyyttä, tehden b-viihdettä pelimaailman puitteissa.
224  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 14.04.2013 21:31
Xenoblade Chronicles - Main Theme
Phoenix Wright: Ace Attorney - Pressing Pursuit ~ Cornered / Variation

Kyllä se on selkeästi tuo XB:n teema. Aivan mieletön kappale alusta loppuun. Nousee tosiaan hienovaraisesti ja pamauttaa upean kliimaksin loppuun. Parasta pelimusiikkia lähivuosina.

Silent Hill 2 - Theme of Laura
Journey to Silius - Stage 2

Olen aina digannut tästä Silent Hill-biisistä. Ykkösen teema on mielestäni parempi ja karmivampi, mutta onhan tämäkin ihan huippu.
225  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 10.04.2013 22:33
Q: Storytelling style changes?
A: Will still have the dark souls spirit that is the way we tell stories, look into small details and imagine story yourself


Pieni mutta äärimmäisen tärkeä yksityiskohta.

En vaan siedä mitään elokuvamaisuutta peleissä enää. Dark Soulin intro --> ukko herää vankilasta, ei sano sanaakaan ja peli alkaa. Koko pelissä muutenkin välipätkiä varmaan minuutin verran.

Joo tätä olin itsekin postaamassa. Yksi tärkeimmistä seikoista todellakin. Tämän sarjan kohdalla ei todellakaan kiinnosta katsella mitään pinnallista elokuvamaista kerrontaa vaan tuo yksiyiskohtien tutkiminen toimii paljon paremmin. Tämä teki sarjan edellisistä peleistäkin niin mielenkiintoisia ja erilaisia.
226  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 10.04.2013 22:22
Tässä vielä toinen kysy ja vastaa-video. Vittu huhhuh pahimmat huolet karisivat näiden myötä, hyvältä näyttää!

http://www.ign.com/videos/2013/04/16/everything-you-want-to-know-about-dark-souls-2
227  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 10.04.2013 21:54

Noniin tämähän kiinnostaa! Moneltakos tuo alkaa Suomen aikaa? Nyt sormet ristiin, ettei tätäkin sarjaa ole ryssitty.



Alkaa hype nousemaan...
228  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Keikkatriidi : 06.04.2013 16:07
Jahas, My Bloody Valentine tulee näköjään soittelemaan Flow'hon! Liput tuli napattua.

Joo kyllähän tuo pitää vielä käydä uudestaan tsekkaamassa, sen verran makoisa oli tuo edellinen keikka. Kannattaa sitten todellakin suojata kuulo kunnolla, viimeksi Yoy Made Me Realisen kohdalla ei meinannut pelkät tulpatkaan rittää vaan mekkala oli täysin käsittämätön. Tuntui lähinnä, että oli räjähdyksen keskellä.

Tuossa 1 min 40 sek alkaa:



En sitten tiedä joutuvatko rajoittamaan desibelirajojen takia Flowssa, näillä on ennenkin ollut asian kanssa ongelmia.

Mutta siis ihan tajuton keikka ja kunnon kulttuuriteko Flow:lta!
229  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) : 05.04.2013 20:07
Luulisi Microsoftilla olevan edes sen verran pelisilmää, että eivät lähtisi tuollaiseen hölmöilyyn. Viimeaikoina tämänkaltaiset ratkaisut ovat saaneet pelkkää negatiivista palautetta osakseen mediassa ja pelaajien keskuudessa (SimCity ym.). Lisäksi kilpailijoiden koneet eivät ole rajoitettu samalla tavalla. Eivät kuluttaja sentään näin tyhmiä ole, ainakaan toivottavasti.

Itse en koskisi pitkällä tikullakaan laitteeseen, jossa moinen ominaisuus on. En vaikka annettaisiin ilmaiseksi.
230  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 04.04.2013 22:52
Itsepetosta pitää joku tauko, ei vaan pysty. Hei olen Gba, olen vedonlyöntiaddikti. :lol:

Jätkä piti taukoa joku 10 min.

Itse laitoin femman tuolle Cyruksen lohelle, ihan hyvältä vaikutti kertoimineen. Ja ennen kaikkea varmalta.
231  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 03.04.2013 21:08
Nintendo World Cup - Match 6
Metal Gear Solid - Enclosure

La-Mulana - Good Night Mom
Batman - Streets of Desolation

Silent Hill 2 - Theme of Laura
Double Dragon Neon - Countryside 1

Cave Story - Moonsong
Phoenix Wright: Ace Attorney - Pressing Pursuit ~ Cornered / Variation

We Got Explosives 2 - Horizon's Girls
Xenoblade Chronicles - Main Theme

Mega Man 9 - Tornado Man
Skies of Arcadia - Title

Journey - Apotheosis
Streets Of Rage 2 - Stage 1-1

Journey to Silius - Stage 2
Metal Gear Rising: It Has to Be This Way
232  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 02.04.2013 20:39
Eka MGS oli tajunnanräjäyttävä kokemus aikoinaan. Sain sen melkein julkaisussa synttärilahjaksi ja se muutti täysin käsitykseni videopeleistä. Peli tuli pelattua monta kertaa läpi ja aina löytyi jotain uusia yksityiskohtia. MGS 2 oli myös huikea peli aikanaan, mutta nykyään tuntuu jotenkin, että siinä vaiheessa rupesi lähtemään stoori aika lapasesta, se tavallaan näytti tämän liian monimutkaisen suunnan sarjalle.

Itse diggailen MGS 3:sesta enemmän kuin kakkosesta, jotenkin se oli hieman maanläheisempi tarinaltaan ja hahmoiltaan, vaikka kyllähän siinäkin överiksi vedettiin huolella.

Toi V kyllä kiinnostaa, mutta olen tajunnut kuinka saatanan ulkona olen nykyään sarjan tarinasta. Nelosta en ole pelannut ja ei se mitenkään hirveesti kiinnostakaan lukemani perusteella. Pitää koittaa ottaa joku recap ennen tuota vitosta.
233  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 27.03.2013 18:16
Phoenix Wright: Ace Attorney - Pressing Pursuit ~ Cornered / Variation
Resident Evil 2 - Save Room Theme

Cave Story - Moonsong
Mario & Luigi: Bowser Inside Story - Final Boss

Super Metroid - Upper Brinstar
Metal Gear Solid - Enclosure

Nintendo World Cup - Match 6
Ni No Kuni - World Map

Unreal Tournament - Foregone Destruction (Facing Worlds)
La-Mulana - Good Night Mom

Castlevania Symphony Of The Night: Wood Carving Partita
Streets Of Rage 2 - Stage 1-1

Mass Effect - Uncharted Worlds
Metal Gear Rising: It Has to Be This Way

Journey - Apotheosis
Perfect Dark - Chicago

Double Dragon Neon - Countryside 1
Metal Gear Solid: Portable Ops - Calling to the Night

Journey to Silius - Stage 2
We Love Katamari - Katamari On The Swing

Rise of the Robots - Supervisor theme
Skies of Arcadia - Title

We Got Explosives 2 - Horizon's Girls
Final Fantasy VI - Shadow's Theme

Gravity Rush - Pleasure Quarter
Silent Hill 2 - Theme of Laura

Xenoblade Chronicles - Main Theme
Suikoden II: Reminiscence

The Last Ninja 2 - Central Park
Batman - Streets of Desolation

Commando (C64) Theme
Mega Man 9 - Tornado Man
234  Basaari / Kaupankäynti / Vs: O: Toimiva pleikkari : 27.03.2013 12:11
Joo tämähän käy! Laitan illalla duunin jälkeen tarkemmat infot niin saadaan kaupat pakettiin.
235  Basaari / Kaupankäynti / Vs: O: Toimiva pleikkari : 27.03.2013 08:48
Kyllähän tuo kiinnostaa mikäli toimii normaalisti. Pelejä mitä voisi irrota vaihdossa:

3DS: Mario Land (muoveissa), Starfox 64 (muoveissa)

DS: DQ IV ja VI, Ouendan 2, Nostalgia, Contra 4, Phantasy Star 0 (muoveissa), Mario & Luigi 3, Bangai-O Spirits.
236  Basaari / Kaupankäynti / O: Toimiva pleikkari : 26.03.2013 21:56
Elikkäs tekisi mieli pelailla noita PS1-pelejä, mutta vanha konsolini sanoi itsensä irti.

Onkos kellään nurkissa lojumassa ylimääräistä konsolia? Saa olla PS1, PS2 tai jopa PS3. Pääasia, että pelittää napakasti. Maksan fyrkat tilille, tai vaihtoehtoisesti annan DS:n tai 3DS:n pelejä vaihdossa.

Tarjotkaa ja kyselkää!
237  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 24.03.2013 17:14
Gamestopin lahjakortilla oli viel 45 egeä arvoa, joten mukaan tarttui tällä kertaa seuraavat:

Inazuma Eleven 2 Firestorm DS 19,90€
Virtue's Last Reward 3DS 24,90€

Eka Inazuma oli kelpo roolipeli DS:lle, joten tämä kakkososakin kiinnosti kovasti. Kolmonenhan on tulossa 3DS:lle Euroopassa, joten ihan hyvä saada pelattua tämä ennen sitä pois alta.

999 oli yksi lemppareista myös, joten eiköhän tämä jatko-osakin maistu. Pitää tosin varoa sitä seivibugia.
238  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 20.03.2013 20:54
Täältä saa ainaki Mario 3DS 15€:lla: https://stockmann.com/sale/fi/Elektroniikka/57209/

Otin tästä vainun ja kävin kotimatkalla keskustan Stokkalla. Mukaan tarttui seuraavat:

Mario 3D Land 15€
Last Window The Secret of Cape West 10€
Super Mario 64DS 10€
Mario Party DS 5€
Starfox 64 3DS 10€
239  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 19.03.2013 16:26
Laitoin Heinzin lapulle 10€. Lähtenyt tää gämbläys kahdessa päivässä jo aika lapasesta.
240  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 18.03.2013 20:04
Kierros 1

Tekken Tag Tournament - Ogre Stage
We Got Explosives 2 - Horizon's Girls

Ski or Die - Downhill Blitz
Resident Evil 2 - Save Room Theme

Loistava tuo Save Room, kelpasi ottaa iisiä kun tällainen soi taustalla.

Streets Of Rage 2 - Stage 1-1
Secret of Mana - Title

Molemmat munankovia, mutta lämpenen tuolle Manalle vielä enemmän.

Crysis 3 - Memories
Journey to Silius - Stage 2

Crysiksessä tylsähkö soundimaailma. Silius todella kova.

Deus Ex: Human Revolution - Everybody Lies
Mass Effect - Uncharted Worlds

Paskoja pelejä, mutta toi ME:n biisi oli ihan jepa.

Unreal Tournament - Foregone Destruction (Facing Worlds)
Serious Sam 3: BFE - Hero (Instrumental)

Tasapaksu sankarihevi ei nyt nappaa.

The Legend of Zelda: Majora's Mask - Giants' Theme
We Love Katamari - Katamari On The Swing

Katamari on kyllä swengaava, mutta ei ihan pärjää klasarille. Lämpenen aivan kybällä noille N64 Zeldojen soundimaailmoille.

Dustforce - Cider Time
Suikoden II: Reminiscence

Yksi pelihistorian hienoimpia pianoballadeja.

Killer Instinct - Title Theme
Mario & Luigi: Bowser Inside Story - Final Boss

Vähän tunkkanen toi KI. M&L aika klassista videopelikamaa.

Metroid Prime - Phendrana Drifts
Ni No Kuni - World Map

En ole Ni No Kunia pelaillut, mutta kolisi tämä maailmankarttateema. Tulee mieleen DQ VIII. En ole ikinnä lämmennyt totaalisesti tuolle Phendrana Driftille, vaikka on sekin kiistaton klassikko.

Devil May Cry - Ultra Violet (Nelo Angelo Battle)
Batman - Streets of Desolation

Toi DMC on vähän liian perus tollasta japskitoimintarytinää. Batman sen sijaan totaalisen kovis.

The Unfinished Swan - The Watchtower
Cave Story - Moonsong

Cave Storyn soundimaailma on täydellinen.

Pokemon Ruby/Sapphire/Emerald - Mt. Chimney/Sky Pillar
Metal Gear Solid: Portable Ops - Calling to the Night

MGS on vähän liian siirappista pystyäkseni ottamaan tosissani, sopisi Euroviisuihin. Ei toi Pokemonikaan mikään överi ole, kun ottaa huomioon, että sarjassa on yleensä totaalisen kovat musat.

Turrican 2 - The Wall
Skies of Arcadia - Title

Klassista ropelluskamaa. Toimii.

Frozen Synapse - Triumph
Metal Gear Solid - Enclosure

Tämä oli jo vähän hienovaraisempi MGS-viisu, toimii heti paremmin.

The Legend of Zelda: Skyward Sword - Staff Roll
Mega Man 9 - Tornado Man

Mitäs helvettiä, joku 7-minuutin meddle yhtäkkiä, ihan jepa kamaa, mutta sävellyksenä ei koherentti. Tornado Man tulittaa sentään kovilla panoksilla.

Commando (C64) Theme
Tomb Raider - First Battle

Tomb Raideri oli tylsä.

The Witcher 2 OST - Coastal Tavern
Castlevania Symphony Of The Night: Wood Carving Partita

Molemmat hyviä. SOTN on niin suvereeni, että ei mitään jakoa lopulta.

Gravity Rush - Pleasure Quarter
The Elder Scrolls V: Skyrim Main Theme

Ihan jeppistä.

Mega Man Zero - Zero's Theme
La-Mulana - Good Night Mom

Zero's Theme on muikea.

Super Metroid - Upper Brinstar
Air Combat - Head First

Metroidien soundtrackit ovat hienon hienovaraisia.

Silent Hill 2 - Theme of Laura

Final Fantasy XIII-2 - Full Speed Ahead

Lauran teema on aika mieleenpainuva poppistelu. Propsit SH1-tribuuttimandoliineistä.

Hotline Miami - Hydrogen
Nintendo World Cup - Match 6

Chiptunet toimii aina.

Final Fantasy VII: Prelude
Phoenix Wright: Ace Attorney - Pressing Pursuit ~ Cornered / Variation

Nostalgiaa vetisimmillään.

Diddy Kong Racing - Spaceport Alpha
The Last Ninja 2 - Central Park

Diddyssä hieno käppämelodia.

Final Fantasy VI - Shadow's Theme
Rayman Origins - Food World Inferno

Loistavaa tunnelmointia.

Dark Souls - The Ancient Dragon
Journey - Apotheosis

Tää ehkä toimii paremmin, kun tietää kontekstin. Oli mahtavaa laskeutua Ash Lakelle ja tämä pamahtaa pokkana soimaan. Huhhuh mikä meno.

The King of Fighters XIII - Arashi no Saxophone 5
Xenoblade Chronicles - Main Theme


Tää Xenoblade on ihan tajuton, kasvaa sairaan hienosti toi biisi ja pysyy tyylikkäästi kasassa. Ehdottomasti viimevuosien kovimpia pelisävellyksiä.

Splinter Cell: Chaos Theory - The Lighthouse
Perfect Dark - Chicago

Kumpikaan ei oikein lähtenyt, mutta valitaan PD nostalgiasyistä.

Double Dragon Neon - Countryside 1
Klonoa 2 - Maze of Memories

Klonoan musat ovat aliarvostettuja, joten ehdottomasti tämä jatkoon.

Mystical Ninja Starring Goemon - Theme of MYSTICAL NINJA
Rise of the Robots - Supervisor theme

Onks toi Goemon joku Kirka-coveri?

Metal Gear Rising: It Has to Be This Way
Jets 'n' Guns - Shop Music

Ihan hyvää tykittelyä toi Rising.
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 44
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines