Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 44
181  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot : 11.09.2013 20:40
On tää kyllä järkyttävän kova peli. Nyt on tullut vähän yli viikon sisällä paineltua 21 tuntia tätä. Tuntuu silti, että olen vasta päässyt alkuun ja peli vyöryttää uutta sisältöä jatkuvasti. Nyt olen pyörinyt siellä saarella ja tehnyt fyrkkaa niillä ötököillä, niillä saa kivasti hoideltua noita pormestarin projekteja. Repeilyttää myös aina sen merimiehen laulut, kun lähtee sinne saarelle.

Lueskelin myös tota finngamerin linkkaamaa opasta ja ei jumalauta miten sekin avasi pelin laajuutta. Miten kerkeän ikinä kokemaan kaiken?

Mistäs muuten saa noita taide-esineitä tonne museoon?
182  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 11.09.2013 20:21
Mikä tuo Sunsoftin PS1-peli on?

Toi on joku hämärä kauhupeli, nimi on The Note. En ole vielä testannut, mutta ei ole vissiin mikään genrensä mestariteos. Harvinainen peli tosin ja tätä ei ikinä julkaistu jenkeissä. Tosta on aika vaikea löytää mitään infoa, varmaan tosin kertoo pelin laadusta jotain.
183  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 10.09.2013 16:12
Tässä näitä uusimpia ostoksia:





Nyt riittää taas pelattavaa 3DS:lle. Luigia ja Ghost Trickiä en ole vielä ehtinyt edes kokeilemaan.
184  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Peliostokset : 07.09.2013 19:44
Hayterin ääninäyttely...


Hayter on kyllä ykkösen jälkeen aika paska. Muistan kuinka repeilin kaverin suoritukselle, kun sain MGS2:sen ostettua. Ykkösessä kaveri hoitaa hommansa vielä hyvin, mutta jatko-osissa menee se ähinä aika överiksi. Muuten toki MGS3 on aivan loistava peli.
185  Basaari / Kaupankäynti / Myydään laatupelejä! : 06.09.2013 18:39
Tällaista olisi tällä kertaa tarjolla:

Spyro the Dragon PS1. Alkuperäinen julkaisu (ei Plat.) mukana myös Winter Releases 98' Demo-CD. Hyvässä kunnossa, levyssä hiusnaarmuja, ei vaikuta mitenkään pelaamiseen. 18e

Um Jammer Lammy PS1. Loistavassa kunnossa ja kaikki tallella! 16e

Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 (NTSC) Nintendo DS. Uudenveroinen. 24e

Last Window The Secret of Cape West Nintendo DS. Uusi muoveissa. 14e

Starfox 64 3D Nintendo 3DS. Uusi muoveissa. 18e

Saa tarjota myös vaihtoja. Nintendo DS- ja 3DS-pelit ja PS1-pelit kiinnostavat.

186  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Suhtautumisesi alkoholiin : 03.09.2013 21:33
Tänä kesänä on kyllä tullut tiputeltua varmaan eniten koskaan. Mökkireissuilla frendien kanssa ja keikoilla tulee otettua kyllä aika huolella aina. Darratkin rupeavat olemaan aika hirveitä ja pari päivää menee palautuessa. Kaveriporukoissa kaikki on kyllä aikamoisia kipottajia, niin naiset kuin miehetkin, joten helposti tulee itsekin otettua. Onhan se hauskaa touhua ja varmaan paras kesä ikinä takana. Keiton vetäminen rajoittuu kuitenkin viikonloppuihin. Onhan se välillä hauskaa myös tyttöystävän kanssa lähteä parille ja kiertelemään kaupunkiin, jos on tylsä viikonloppu.

Nyt syksyn tullen pakko alkaa kyllä vähän freesaamaan ja sporttaamaan. Siinä se dokailukin samalla vähenee.
187  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien kerääminen : 02.09.2013 23:05
Cubella on ehkä n. 10 peliä, jota voisi sanoa arvokkaaksi. Suurin osa laitteen peleistä on arvottomia. Multiplattarien takia ei ole suurempaa intressiä omistaa third-party-kehittäjien pelejä tietyllä laitteella, joten suurin osa laitteen peleistä tuskin kokee kummempaa arvonnousua. Sama pätee myös myöhempien sukupolvien peleihin. Niche-pelit ja muut pienemmän painosmäärän pelit tulevat pitämään/nostamaan arvoaan.

Myös itse keräily on muuttunut. Pelikeräily ei ole käsitteenä mikään hirveän vanha ja edes PS1-aikoina en muista törmänneeni ilmiöön. Nythän buumi on räjähtänyt internetin ansiosta. Keräilyn yleistyessä porukka myös hilloaa hyväkuntoisena/muoveissa kaikenmaailman pelejä ja tulevaisuudessa niitä on jäljellä entistä enemmän. NES/SNES-aikoina moisesta ei ollut tietoakaan ja peleistä ei pidetty huolta samalla tavalla, joka on taas johtanut siihen, että pelejä on nykyään vaikeampi löytää.

Myös painosmäärät ovat aivan eri luokkaa nykyään pelaamisen olevan ennätyssuosiossa. Veikkaan, että näiden nykysukupolven pelien arvo ei tule koskaan ulottumaan samalle tasolle, kuin jonkun SNES-pelin arvo tänään/tulevaisuudessa. Tuossa artikkelissä yleistetään myös konsolin koko kirjaston arvonnousu tietyn pituiselle syklille vedoten historiaan, mutta todellisuudessa mitään vertailupohjaa ei ole. Varmaan fiksumpaa olisi kuitenkin tarkkailla tietyn pelin/pelisarjan hintakehitystä.
188  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien kerääminen : 02.09.2013 21:10
Nuo uusintapainokset ja HD-versiot ovat kyllä vieneet arvoa alkuperäisistä julkaisuista. Esimerkkinä juuri tuo Subsistence, joka roikkui 50e paremmalla puolella aikanaan ja arvo on varmaan puolittunut.

Näin on käynyt useamman pelin kohdalla PS2-sukupolvessa. Syynä voi olla myös se, että uusintapainokset ovat uskollisia porttauksia alkuperäisistä ja definitiivisiä versioita. Näiden myötä myös pelejä tulee enemmän myyntiin nettihuutokauppoihin kun jengi haluaa tuon paremman version hyllyynsä. PS2-sukupolvea vanhemmissa peleissä tällaista porttausta ei juurikaan ole mahdollista/kannattavaa tehdä, vaan yleensä niistä tehdään suora remake. Remaken takia alkuperäinen peli jää kuriositeetiksi, jonka takia se kiinnostaa myös keräilijöitä.

Vaikea sanoa mikä noiden listaamiesi pelien arvo tulee tulevaisuudessa olemaan, mutta veikkaisin, että ihan yhtä suurta kysyntää niille ei synny kuin vanhemmille peleille. Toisaalta tuskin noiden arvo tulee ainakaan laskemaan, joten mikäli et ole hirveässä rahantarpeessa, kannattaa pelejä ehkä jemmailla vielä.
189  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Näytä pelikokoelmasi! : 01.09.2013 23:03
Hyviä fotoja! Onkos finngamerillä seuraavia tavoitteita keräilyssä nyt kun N64-kokoelma on kasassa?
190  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot : 01.09.2013 21:46
Tulipas tämäkin hommailtua viimein. Kyllähän tämä maistuu taas pitkästä aikaa. Varmaan joku rentouttavin peli ikinä. Pari tuntia vasta takana ja en ole raapaissut kuin pintaa vasta. Ilahduttavaa, että tässä pitäisi olla tekemistä aika helvetisti verrattuna edellisiin peleihin. Huomenna voisi ostella sitten sen talon ja laittaa homma kunnolla käyntiin, tänään ei enää pysty kun on talokauppa mennyt jo kiinni.

Mites muut, vieläkö peli maistuu vai onko viehätys jo karissut?
191  Basaari / Kaupankäynti / Vs: O: Toimiva pleikkari : 31.08.2013 10:44
Joo tämä meni pikku sekoiluksi kun posti laittoi paskaksi koko konsolin. Mutta diili saatiin hoidettua siitä huolimatta mallikkaasti! Laitoin positiivisen palautteen.
192  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M: 3DS XL + pelejä : 30.08.2013 12:17
Laitoin YV:tä.
193  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 26.08.2013 17:29
Tällainen tuli nyt sitten hommailtua. Hinta hieman kirpaisi, mutta nyt sattui kohdalle niin priima yksilö, että ei pystynyt jättämään ostamatta.





Kyseessä siis ensimmäisen MGS-pelin Premium Edition, PAL-versio. Tämä on ainoa MGS Premium Ed. joka on julkaistu länsimaissa, collectorit sitten erikseen. Setissä on kaikki mukana ja sälät on käyttämättömiä/muoveissa. Aina kun tätä katselee niin jotain puuttuu tai sitten toi pahviloota on aivan paskana, tai sitten tarroja on käytelty.
194  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) : 20.08.2013 20:10
Here we go
195  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 18.08.2013 20:54


Pitkästä aikaa tuli ostettua uusi shmuppi. Elikkäs DoDonPachi Saidaioujou boksille. Oli pakko tarttua tarjoukseen kun se AmiAmista lähti 30 eurolla.

Huhhuh miten hyväksi tämäkin peli osoittautui. Cave on palannut juurilleen ja jättänyt monimutkaiset pistesysteemit pois, pelissä oikeastaan vain chainataan ja käytetään Hyperiä mahdollisimman korkealevelisenä. Myös chainausta on helpotettu ja DOJ:n millintarkka nitkuttelu on poissa.

Peli on myös saatanan vaikea, jopa Cave-mittapuulla. Jotain varmaan kertoo, että peli on helposti hankalampi kuin DOJ ja tämän pelin Expert-moodi on yksi vaikeimmista Caven peleistä ikinä. Itse diggailen vaikeustasosta, treenaaminen on mielekkäämpää kun krediitit pysyvät lyhkäsinä ja ei tarvitse linkuttaa jollain autobombeilla joka kerta pelin lopulle. Rehellistä tykitystä.
196  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Demon's Souls : 01.08.2013 23:32
Pitää varmaan jossain vaiheessa ostella Pleikka 3:nen tätä peliä ja Ketsuita varten.
197  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 25.07.2013 22:38
Jatkoin pitkästä aikaa NG+:aa. Tykittelin Blighttownin läpi. Edelleen kohtalaisen vittumainen mesta, mutta kyllähän tuo aika kivuttomasti tässä vaiheessa menee, kun on oikeat kamat päällä. Ne myrkkynuolisniperit on pahimpia. Seuraavaksi sitten vuorossa bossin nitistäminen ja tokan kellon kolkutus. Kelpaa taas sen jälkeen mennä Sen's Fortressiin fiilistelemään.

Pelikellossa on nyt 60h ja löydän pelistä edelleen hurjasti uutta kamaa ja salareita. Lisäksi tarinan pienet yksityiskohdat ovat hahmottuneet vasta tässä vaiheessa. Kylläpäs tämä peli tarjoilee pitkään. Edelleen parasta/10.

Tässä muuten nasta video selittämään tuota DLC:n stooria, tuotakin saa pelistä hieman kaivella, ennen kuin selviää kunnolla. Hienoa, että peli laittaa ajattelemaan.

http://www.youtube.com/watch?v=o4HQZqwsX34
198  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 25.07.2013 22:29
Haluaisitko jakaa tuon alennuskoodin kanssamme? Hyllystä löytyy keräilykappale jo, ja peli on ajanut minut niin mielipuolisen vitutuksen partaalle jo useasti että en ole lähellekään läpäissyt sitä.

Mielelläni jakaisin, mutta noi Zavvin koodit on kertakäyttöisiä. Noita aina välillä lähetetään asiakkaille meiliin.
199  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 25.07.2013 20:14
Mistäs tuollaisia Dark Soulseja irtoaa?

Zavvihan näitä myy:

http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/dark-souls-prepare-to-die-edition-zavvi-exclusive-limited-edition-steelbook-includes-soundtrack/10808482.html

Tuohon kun lyö alennuskoodin päälle niin ei mitenkään överisti tule hintaa.
200  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 25.07.2013 19:50
Tällaista tällä kertaa:



Tuo X-Men vs. Street Fighter on varmaan plesen harvinaisin taistelupeli JoJo:n jälkeen, tuo löytyi tuurilla kympillä. Vihdoin sain myös koko Spyro-trilogian kasaan. Raiden Project sisältää Seibun klassikkoshmupit Raiden ja Raiden II:sen, tiukkaa pelattavaa ja loistavaa arcademusaa.



Piti nyt sitten tällainen Dark Soulsin erikoisversio hommata keräilymielessä, kun sen reilulla parillakympillä sai. Painos on ilmeisesti rajattu 3000 kappaleeseen. Peli on steelbookissa ja sisältää PTD-version pelistä ja pelin soundtrackin. Tämä versio on yksinoikeus PS3:selle.
201  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 21.07.2013 17:43
Riffellä kova setti!

Star Ocean ja Wild Arms ovat huikeita klassikoita. SO on Enixiä maagisimmillaan ja Wild Arms on käytännössä 16-bittinen rope pleikkasukupolvessa, mahtava peli sekin. Itsellä juuri ensimmäinen Wild Arms-läpipeluu menossa ja on kyllä maistunut hyvin.

Pari hunttia ei ole mikään mahdoton hinta kun jo pelkästä Star Oceanista saa maksaa helposti sen 50+.
202  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 19.07.2013 12:17
Nyt on kolme tuntia Fire Emblem Awakeningia takana ja perkeles, että olen fiiliksissä tästä pelistä. Kokoajan tekee mieli alottaa uutta mappia pelattavaksi, koukutus on suuri. Lisäksi pelaajaa palkitaan jatkuvasti vaikka millä ja progression tunne on huomattava. Musiikit ovat tajuttoman hienot, meikälle musat ovat yksi tärkeimmistä asioista peleissä ja tää peli todellakin toimittaa tällä osa-alueella. Graafinen ilme on myös kermaa ja etenkin välivideot ovat erittäin tyylikkäitä.

Suosittelen hommaamaan välittömästi mikäli 3DS löytyy hyllystä. Nyt takaisin pelaamaan -->
203  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 15.07.2013 00:04


Eilen vierähti kuusi tuntia emännän kanssa pelatessa kahdella DS'llä näitä :b

DS:n paras peli. Ei ole noi uudemmat Pokemonit saavuttaneet samaa fiilistä, mitä näissä oli. Suurin syy on varmaan, että noi uudemmat monsudesignit ovat selkeästi heikompia. Noissa peleissä oli myös hurja määrä tutkittavaa ja maailma tuntui laajemmalta. White 2 kyllä tulee lähelle ja onkin selkeä parannus ensimmäisestä osasta.
204  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 05.07.2013 13:30
Eikös tuossa pelissä ollut jotain serveriongelmiakin, kun eivät päässeet pelaamaan ostettua peliä. Muutenkin nämä kaikki Ea:n ja Ubisoftin omat 'kauppapaikat' ovat sellaisia mitä ei ihmisten pitäisi tukea kirveelläkään.

Tätä en ymmärrä, siis miksi ei saa tukea sellaista kaupanteon muotoa missä on poistettu itse kauppa eli yksi välikäsi? Nyt ainakin menee massit suoraan tekijälle. :???:

No jos internet-jakelun hinnat ovat noin järjettömiä niin alkaa olla vaikea perustella digitaalista kaupantekoa. Lisäksi nuo yhtiöt eivät välttämättä ole tekijöitä kaikissa peleissä, joten massit menevät julkaisijalle, eikä kehittäjille.
205  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 30.06.2013 23:32
Pitää itsekin laittaa seuraavaksi tuo Animal Crossing ostoon. Saattaisi myös toimia tuon tilaamani Fire Emblemin rinnalla hyvänä tasapainottajana. Pitää katsoa fyrkkatilanne ensi viikolla ja sen mukaan laitella menemään. Olen kyllä aina digannut Animal Crossingeista, varsinkin siitä Cuben pelistä. Jotenkin noi on myös vähän stressaavia, kun ei kerkeä päivittäin pelaamaan ja sitten potee huonoa omaatuntoa, kun kaupungissa menee hommat päin persettä, tai ainakin missaan paljon. Mutta kaipa toi on osa viehätystä!

Lisäilin muuten meikäläisen friend-koodia tuonne koodiketjuun, käykäähän lisäilemässä!
206  Yleinen / Peliseura / Vs: Nintendo 3DS -kaverikoodit : 30.06.2013 23:31
Tässä meikäläisen koodia: Nippe ja 4425-2870-1715.

Lisäilkäähän toki!
207  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 29.06.2013 16:02
Teki mieli ostella uutta pelattavaa 3DS:lle. Arvoin Fire Emblemin ja Animal Crossingin välillä, koska halusin pitkäikäistä pelattavaa. Tuli nyt laitettua sitten tuo Fire Emblem tilaukseen, veikkaan, että sen hinta ei kuitenkaan tule alas niin nopeasti kuin tuon AC:n. Tästähän pitäisi riittää pelattavaa joksikin aikaa?
208  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 24.06.2013 23:40


Ekaa Wild Armsia on tullut väännettyä nyt noin 6 tuntia. Peli on tuiki perinteistä ropeilua. 2D graffat ovat hienot ja musat aivan kingit. Taisteluissa graffat ovat polygonia ja melkoista laatikkoa ovatkin. Ymmärrettävää kyllä, julkaistiinhan tämä ennen FF VII:tä. Tarina ei ole vielä ihan kunnolla lähtenyt käyntiin ja premissit ovat aika perinteiset, mutta kuulopuheiden mukaan pitäisi olla ihan jepaa kamaa ja hahmot hyviä. Vähän ehkä aliarvostettu peli, tästä harvemmin kukaan jauhaa missään.

Ja tämä intro on aika kermaa:

209  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 24.06.2013 22:10


Taas parit Plese-pelit. Siisti saada viimein toi toka Ressa hyllyyn, toi on jäänyt aikanaan itseltä pelaamatta, nyt voi jättää sadepäivälle klasarin pelattavaksi. Seuraava tavoite voisi olla kerätä noi alkuperäset Resident Evilit kaikki hyllyyn.

Ape Escape oli edelleen hauska, graffat ovat värikkäät ja apinoita on hauska keräillä, rehtiä tasoloikkaa.
210  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) : 14.06.2013 01:27
Siis jos toi maakohtainen rajoitus on totta, niin kyseessä on joku paskin tuote ikinä. Siis mitä siellä Microsoftilla oikein kelataan?
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 44
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines