Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 44
121  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 15.03.2014 12:45
Se soihtuhan on niinkuin ase, eli säilyy ikusesti siellä inventaariossa tai ainakin olettaisi. Itelle vaan tuli kerran sellasen rautahökkelin vieressä että "light a torch" tjsp. joten siitä vaan päättelin. Ehkä se soihtukin pitää "korjata" sepällä ennen kuin sitä voi uusiokäyttää.

Siihen soihtuun tulee aina lisää sitä aikaa kun löytää uusia soihtuja. Itellä tällä hetkellä joku 20 min. mittarissa.
122  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 15.03.2014 11:44
- Monet uudistukset on hyviä, mutta monet taas mielestäni typeriä. Rajoitetu itemit on aika hyvä juttu mielestäni, tosin sitten taas tuo aseen rikkoutuminen on aika typerästi tehty, että ei voi edes korjata sitä ennen vaan pitää odottaa, että ase menee kokonaan rikki.

Kamathan korjaantuvat automaattisesti bonfirellä. Oletteko muuten sytytelleet noita matkan varrella olevia soihtuja? Mitä hyötyä niiden sytyttämisestä on?
123  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 14.03.2014 17:24


Nyt löytyy peli, juuri asentelu käynnissä. Nuuskat on pakkasessa ja kaljat kylmässä. Vielä salit ennen kuin pääsee poraamaan kyrpänä. Ihan kova, että mukana tuli 35 biisin OST.

Juuh nyt tuli tuo tutoriaali tykiteltyä ja saavuin sinne rantakaupunkiin. Snadisti erilainen tuntuma kyllä tuossa pelattavuudessa kuin ykkösessä. Jotenkin nopeampi ja hektisemmän tuntuinen. Aloitus oli kyllä hieno ja mestat ja musiikit samantien todella kovaa kamaa. Hienosti tämä kyllä onnistuu luomaan avuttomuuden tunteen vaikka on jauhanut DS:ää vaikka kuinka paljon. Yhtäkkiä joutuu taas pärjäilemään jollain mitättömällä miekalla ja paskoilla kamoilla. Kontrasti on kova kun tulee suoraan ekan osan NG+:sta ja on tottunut hyviin kamoihin. Maailmassa on edelleen samaa yksinäisyyden ja lohduttomuuden tunnetta. Härskiä on myös toi miten nopeasti ton miekan kuluttaa loppuun, oli pakko palata suht pitkältä bonfirelle ettei tuo ainoa "hyvä" miekka mene paskaksi. Aikamoista on myös toi, että peli vähentää energiapalkkia aina kuin kuolee.

Toistaiseksi tämä peli tuntuu jopa enemmän hardcorelta kuin edeltäjä. Loistavaa että pelissä on tällaisia ratkaisuja vaikka pelin yleisö on kasvanut huomattavasti.
124  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 11.03.2014 20:10
Kelasin hakea tämän kakkosen perjantaina viikonloppupelaamiseksi. Olen koittanut vältellä spoilereita, mutta jotain mietteitä olen lueskellut ja ihan positiivisen kuvan olen kyllä saanut pelistä. Noita graffoja porukka on vähän valitellut, mutta otan satakertaa mielummin hieman rujommat graffat jos framerate pysyy kohtalaisena.

Venatessa olen jatkanut ekan DS:n New Game plussaa. Ornstein & Smough meni läpi soolona muutaman yrityksen jälkeen, on se kyllä edelleen tyydyttävä taisto. Nyt olen pyörinyt Catacombsissa ja seuraavaksi varmaan Painted Worldiin. Ei tämä NG+ toistaiseksi mikään älyttömän haastava ole ollut. Tosin en ole saanut kehiteltyä tällä läpipeluukerralla kamojani ollenkaan, joten voi olla, että loppupäässä tulee sitten seinä vastaan.
125  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 26.02.2014 15:54
Tuohan ei välttämättä vaikuta mitenkään kokonaispakolaiskiintiöön, vaan siihen miten pakolaisia jaetaan kuntien välillä. Muiden kuntien ruuhkautuessa varmaan ihan järkevä laittaa pakolaisia kotiutumaan sinne missä tilaa on, säilyttäen samalla työpaikat kunnassa. Tuskin tuo kotiutussysteemi mitään hirveetä bisnestä on noilla määrillä ja veikkaan, että kunnan rahoituksesta aika pieni siivu on kiinni tossa puljussa.
126  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 26.02.2014 15:35
Ehkä parempi vertaus olisi vankila. Vankilasta on sopeutettu kaikki rikolliset yhteiskuntaan -> hommataan lisää rikollisia, että työt säilyvät.

Juuh, mitäs helvettiä oikein luen.
127  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 23.02.2014 22:00
Jatkoin NG+ssaa pitkästä aikaa. Tuli tykiteltyä Sen's Fortress läpi ja jatkettua Anor Londoon. Alkaa pikkuhiljaa vaikeustaso kiristyä taas ja ne Anorin jousiampujat pisti toistaiseksi breikin pelaamiseen. Tuo Sen's Fortress on kyllä mahtava alue, hieman sitä hinkattua tuntee mestan aika hyvin ja pystyy käännyttämään ne ansat vihuja vastaan. Tuli kyllä löydettyä tällä uudella läpipeluukerralla uusiakin salareita taas, kyllähän tässä pelissä riittää tutkittavaa. Olen nyt koittanut Strenghtiä kasvatella ja katsoa sitä mukaa jotain uusia aseita kun jaksaa kanniskella. Toistaiseksi pärjäilee aika hyvin tolla Lightning Claymore +5:lla.

Venaan kyllä innolla O&S:ää, saattaa olla taas pientä vääntöä tiedossa.
128  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 20.02.2014 14:34
NG+ lähtee automaattisesti käyntiin kun olet nitistänyt Gwynin. Tuo musa joka soi Gwynin aikana on kyllä aika jäätävän kova ja hieno ratkaisu vikalle bossille. http://www.youtube.com/watch?v=AB6sOhQan9Y

Tuo DLC-osio tulee myös suorittaa ennen Gwynin nitistämistä, muuten joudut venaamaan seuraavalle pelikerralle, että pääset testaamaan DLC:tä. Tuo lisäsisältökin on Dark Soulsin tapaan piilotettu totaalisesti ja vaatii aikamoista kikkailua, että siihen pääsee käsiksi. Suosittelen kyllä pelaamaan, pelialueet ja bossit ovat siinäkin timanttia.

Ensi kuussa tulisi sitten tuo kakkososa. Aikamoinen venailu alkaa olemaan jo päällä ja peliä pelanneiden vaikutelmat ovat olleet erittäin positiivisia. Toivottavasti tunnelma on säilynyt yhtä hyvänä kuin tässä ekassa osassa. Itsellä on myös suunnitelmissa hankkia kesällä PS3 halvalla ja hakata viimein se Demon's Soulikin läpi.
129  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: 999 & Virtue's Last Reward : 14.02.2014 13:39
Paljonkas tämä maksoikaan?

12,50e. Ei paha eShop-lataukseksi.
130  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: 999 & Virtue's Last Reward : 14.02.2014 12:36
Ostin eilen VLR:n eShopista kun lähti halvalla. 999 oli mahtavan vangitseva kokemus ja odotukset ovat kovat tämän jatko-osankin kohdalla. Ihmetyttää miksi en ole tätä aikaisemmin pelannut, vaikka pidän 999 yhtenä parhaana DS-pelinä.

Olikos muuten nuo Save-bugit korjattu tähän latausversioon?
131  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 06.02.2014 19:27
Jos demo on yhtä hyvä kuin mitä MGS2:n demo oli aikoinaan, voisin jopa harkita tota 30e maksamista digitaalisesta versiosta. Mutta kun ei varmasti ole. Sitten oli myös legendaarinen Tomba 2:sen demo, joka oli pitempi kuin suurin osa pelien kokoversioista nykyään. :lol:

Ite sain monet illat kulutettua Tombi ykkösen demon parissa. Ainakin muistaakseni se oli ykkönen.

Ja tämä tosiaan liittyi pelitarjouksiin.

Taidat olla oikeassa, muistin nimenkin näköjään väärin...

Joo toi Tombin demo taisi löytyä Demo 1 CD:ltä. Oli kyllä aivan jäätävän pitkä demoksi. En varmaan ikinä edes saanut pelattua sitä loppuun asti. Skidinä jo mietin, että ovatkohan laittaneet koko pelin vahingossa CD:lle.
132  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 06.02.2014 11:40


Pientä lisäystä PS-kokoelmaan taas. Ei mitään överiharvinaisia, mutta ainakin tuo Kingsleys Adventure alkaa olemaan vähän vaikeammin löydettävissä enää. Hauskan värikäs Zelda-klooni, jossa tasohyppelyllä on suurempi merkitys. Eihän tämä pääse lähellekään 3D Zeldoja, mutta nasta peli silti.

Myös eka Tomb Raider on kunnon nostalgiapläjäys.
133  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? : 28.01.2014 23:10
Menen tällä hetkellä Chapter 8:sissa. Täytyy kyllä sanoa, että tämä loppu on ollut melkoista pakkopullaa. Tällä hetkellä vain tykittelen äkkiä eteenpäin, että näkisin lopetuksen. Aikamoinen ratkaisu kyllä kehittäjiltä ja pelin olisi voinut lopettaa huomattavasti aikaisemminkin. Ekat neljä chapteriä oli parasta ropeilua pitkästä aikaa, nämä vikat huonointa pitkään aikaan.

Nyt kun on näin lopussa tämän kanssa voi sitä verrata Squaren aikasempiin tuotoksiin. Kyllähän noissa vanhoissa Finaleissa oli rutkasti enemmän sisältöä ja vaihtelua ja laatua. Ei tämä kuitenkaan pääse lähellekään kulta-aikoja. Esimerkiksi klassikoissa oli useita ja taas useita käsin tehtyjä taustoja pelkästään yhdessä kaupungissa (joka talolle uniiki), kun taas tässä on vain pari rendattua taustaa per kaupunki. Myös luolastot ovat aika kierrätystä.

Kokonaisuutena jäi kyllä ihan hyvä maku pelistä, mutta tämä loppuvenytys lähtee aivan lapasesta.
134  Basaari / Kaupankäynti / Myydään: PS1- ja Nintendo Gamecube-pelejä : 28.01.2014 14:24
Ennen huutoon laittamista kokeilen myydä täällä.

Elikkäs seuraavat PS1-pelit olisi lähdössä:

Metal Gear Solid Platinum - Erinomaisessa kunnossa, CIB 10e
Tekken 3 Platinum - Loistokunto CIB 7e
Gran Turismo 2 Platinum - Loistavassa kunnossa CIB 6e
Final Fantasy VII Platinum - Loistokunto 14e

Gamecube:

Star Wars Rebel Strike RS 3 Limited Edition Preview Disc - Harvinainen Game.co.uk-promootiodisci. Tässä on mukana kokoversio alkuperäisestä Star Wars Arcade-pelistä, jonka takia tämä on haluttu. 20e

Doshin the Giant - Loistokunto 18e
Eternal Darkness - Loistokunto 18e
Mario Kart Double Dash - Levyssä pientä käytön jälkeä 18e

Hinnat sisältävät postituksen kuplamuovikirjeessä.

Tarjotkaa! Myös vaihdot kelpaavat.
135  Blogit / echoes's Blog / Vs: Kovimmat Tori.fi-ilmoitukset part. 1 : 24.01.2014 23:45
No ostitko mitään näistä?

Ostin tuon naisten maastopyörän.
136  Blogit / echoes's Blog / Kovimmat Tori.fi-ilmoitukset part. 1 : 24.01.2014 23:25
Tällaisia on tullut vastaan pelejä selaillessa. Ihan kovaa tykittelyä:

-tässä olisi vanha nintentonin peli. ohjaimia ei ole, mutta muut piuhat pitäis olla tallessa. 100% :tin takuuseen en mene että toimiiko peki konsuli. mutta, haluaisin siitä eroon mahdollisemman pian.. Jos jotain kiinostaa niin saa hakea poies. Hp 30. hinnasta voijaan toki neuvotella.

haku mahdollisemman pian tai muuten menee roskakori kerätykseen.


Olisi ihan ok jos olisi kuitenkin jonkinlainen varmuus siitä, toimiiko peki konsuli.

-Lähes Käyttämäton XBOX-KONSULI 1-ohjain, 1-peli ja kaukosäädin,voit katsella elokuvia.
Mieti lähes käyttämätön.
Tee tarjous


Tuli kyllä mietittyä ihan ajatuksellä läpi tuo lähes käyttämättömyys.

-vaihdan naisten 7.v.maastopyörän hieno ja uudenveroinen 2.v vanha,pelikonsoliin peleineen,3 pleikka,nindendo 8,bit ym.tarjoa.

Siis mitäköhän tässä pitäisi vaihtaa ja mihin?

-Myydään uusi lidlistä ostettu pelikonsoli.
Tarpeettomana. Pelikonsooi sisältää 120 eripeliä ja ohjaimia on mukana.


Tuli kyllä uutisena, että Lidl on lähtenyt mukaan konsolisotaan. Mites toi 3rd-party tuki?

-moi sä on kunolla tommi pari konolli muutama peli kansa hinta jos kinosta valillasa mä asun kitti hej


Moi sä ja en kyllä tiedä nyt, että ostanko.
137  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? : 17.01.2014 21:41
Itsellä alkoi kanssa Chapter 5 juuri, peliä takana 25h. Edelleen maistuu kyllä hyvin! Ostelin juuri sen itemin jolla saa tuplamäärät expaa ja jobi pointseja. Alkaa olla aika härkästä tuo hahmojen kehitys ja Job-leveleitä nousee hyvään tahtiin. On kyllä addiktoiva tuo hahmonkehityssysteemi. Hauskoja abilityjä saa myös yhdisteltyä sieltä support-puolelta, tällä hetkellä esimerkiksi Epic Group Cast ja Holy One parantelee koko partyn aika nopeasti.
138  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.01.2014 14:23
Ei Wii U enää mitään tappioita kehityskuluissa tuota, mitä nyt varmaan pakertavat sen account-systeemin kanssa, mutta siinäpä se. Se Nintendon edellinen vuosineljänneksen tappiotulos tuli pääosin Wii U:n kehityksestä ja valmistamisesta, mutta kyllä kalleimmat ajat ovat jo takanapäin.

Tarkoitin lähinnä pelien kehityksen kannalta. Noiden HD-pelien työstäminen ei ole mitään ilmaista hommaa ja jos pelit jäävät toistuvasti myyntitavoitteistaan huonon install-basen takia, alkaa sitä tappiotakin luonnollisesti syntymään.

Nintendo tosiaan tarvitsee jonkin uuden kikan luodakseen massatuotteen kotikonsolipuolella. Ei nuo Core-pelaajat hyppää samantasoisen konsolin kelkkaan puolessa välissä geniä ilman syytä vaikka multiplattarit julkaistaisiinkin myös tuolla Nipan uudella konsolilla. Ei tämä myöskään vaikuta miltään terveeltä tilanteeltä, että konsolin menestyminen riippuu innovaatiosta, jolla massat saataisiin mahdollisesti liikkeelle. Tällaisen innovaation syntyminen ja menestyminen on vaikuttanut olevan aika arpapeliä kun katsoo historiaa.

Tilanne on kyllä erittäin harmillinen. Nintendo edustaa sitä perinteistä konsolipelaamista puhtaimmillaan ja mikäli homma ei toimi on pelaamisen tulevaisuus todella erilainen. F2P ja muuta mobiiliroskaa tulee riittämään ja touhussa keskitytään lyhyen tähtäimen tuottoihin. Esimerkiksi tuossa Squaren nykytilassa näkyy kuinka hyvin tällainen homma toimii.
139  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.01.2014 13:15
Tuo Nintendon tilanne on kyllä hankala. Wii U:ta on aika vaikeaa pelastaa tässä vaiheessa, kun pelaajat ovat rynnänneet next-genin pariin. Kyllähän se voi saavuttaa kivankin niche-yleisön, mutta mitään massakonsolia siitä on vaikea enää tehdä. Wiin keräämä yleisö oli satunnaispelaajia, jotka hyppäsivät hetkellisesti kelkkaan, mutta ei tällä yleisöllä ole suurempaa mielenkiintoa tosipelejä kohtaan. PS4:n ja Xbonen install-base alkaa olemaan jo sitä luokkaa, että ei tohon väliin voi oikein uudella tehokkaammalla kotikonsolillakaan voi lähteä. Myös nämä konsolit määräävät pitkälti seuraavan genin keston ja kuluttajat eivät ihan heti hyppää uudempaan konsoliin.

Käsikonsolipuolella älypuhelimet ja tabletit syövät markkinoita kovalla kädellä ja käsikonsolipelaaminen alkaa olemaan massatuotteen sijasta kuriositeettituote hifistelijöille. Myynnit ovat olleet laskussa ja kasuaaliyleisö alkaa siirtymään muualle.

Itse näkisin yhtenä vaihtoehtona kotikonsolin ja käsikonsolin yhdistelmän. Konsoli olisi Wii U:n tabletin kaltainen kannettava vehje, jonka voisi kytkeä telkkariin ja outputina olisi HD-graffoja, ilman erillistä konsolimyllyä. Nintendo kykenisi yhdistämään kehitysresurssinsa yhteen kohteeseen ja fanit saisi varmaan helposti kelkkaan. Tietenkin tämä syö mahdollisia tuottoja kotikonsolipuolelta, mutta itse nään kotikonsolipuolen aika umpikujana tällä hetkellä ja Wii U:han taitaa tuottaa melkoisia tappioita tällä hetkellä varsinkin kehityskuluissa.
140  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Levyostokset : 10.01.2014 16:12
Itse hommaile nykyään kaiken fyysisen musan viinyleinä. Siinä on joku psykologinen juttu, että levyn omistaminen tuntuu parhaimmalta juuri vinyylimuodossa. Onhan noissa myös parempi jälleenmyyntiarvo, joten ostos on helpompi perustella kuin vertaa vaikkapa CD-levyihin. Onhan vinyylissä etunsakin, levyn artworkit ovat paljon isompia ja yleensä niissä on mukana kaikenlaista sälää. Myös soundi on lämmin analogisuudesta johtuen.

Täällä Kalliossa on pilvin pimein kauppoja, joista löytyy hyvään hintaan klassikkolevyjä kohtalaiseen hintaan, niin uutena kuin käytettynäkin. On ihan leppoisaa käydä palkkapäivänä pyörimässä eri kaupoissa ja tutustua uuteen musaan. Suurin osa musadiggarifrendeistäni ostaa musan vinskana ja aina löytyy jotain uutta tsekkailtavaa.

Viimeaikoina on jäänyt vähän vähemmälle ostelut, lähinnä ostellut jotain kotimaisia punkkihommeleita ja seiskoja. Viimeisimmät hankinnat taisi olla Räjäyttäjien LP, Hopeajärven LP, Yo La Tengon Mr Tough 7' ja Atlas Soundin Logos. Tänään meinasi lähteä Rollareiden Some Girls kaupasta, mutta ei sitten raaskinutkaan.
141  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dragon's Dogma : 08.01.2014 23:27
Hommasin itsekin tämän Dark Arisenin parillakybällä VPD:stä. Parin tunnin pläräilyn jälkeen maistuu kyllä oikein hyvin. Mestoja on mielekästä tutkia kun kokoajan löytyy rojua kerättäväksi. Se eka kylä on tunnelmallinen ja satunnaiset musavälähdykset ovat hienoja. Niitä ekoja questeja oli hauska puuhastella leppoisasti kylän porttien läheisyydessä. Vaikea uskoa, että Capcom on saanut jotain näin hyvän oloista viimeaikoina aikaseksi.

Eihän tämä mikään Dark Souls ole, mutta mukavalta ropelta kyllä vaikuttaa. Vetää heti alusta asti vahvemmin puoleensa kuin esim. Skyrim.
142  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? : 28.12.2013 18:46
15 tuntia takana ja olen jossain kolmannen Chapterin puolivälissä. Edelleen maistuu kyllä älyttömän hyvin. Pelialueet ovat olleet toinen toistaan hienompia ja musat aivan törkeän hyvät. Nyt kun on saanut paljon eri Jobeja hommailtua niin grindailu ja hahmojen kehittäminen on todella addiktoivaa. Pelin jobisysteemi on kyllä todella diippi ja erilaisia kombinaatioita on huikea määrä.

Itseä alkoi hieman ärsyttämään tuo englanninkielinen ääninäyttely, joten vaihdoin japaniin ja parani kyllä huomattavasti. Jotenkin aidomman oloista menoa ja sopii pelin tyyliin.

Kylän rakentelu on myös hienoa, nyt on joku 38 asukasta ja aika sutjakkaasti saa noita uusia kamoja unlockattua. Nyt myös pystyy ja kannattaa jakaa työläisiä useisiin projekteihin, sillä tietyn luvun jälkeen ei uusi työntekijä tuo merkittävää lisäetua yhteen proggikseen.

Huhhuh tässä vaiheessa vielä mahtavat fiilikset pelistä, saas nähdä miten kantaa loppuun asti. Tässä vielä pari aluetta pelistä, on se tärkeän hieno:

143  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden pelit 2013 : 21.12.2013 18:24
- Vuoden paras peli (GOTY)

Kyllä se on tuo GTA V. Maailma on aivan uskomattoman yksityiskohtainen ja jokaisella pelikerralla tulee uutta hauskaa ja mielenkiintoista vastaan. Hahmot ovat hauskoja ja hyvin kirjoitettuja ja tapahtumia seurailee mielellään. Soundtrack on taas aivan törkeän tiukka, on hienoa tykitellä rannalla menemään urheiluautolla auringonlaskun aikaan ja esim. Pet Shop Boysin West End Girls pamahtaa soimaan. Olen pelannut 30 tuntia ja läpipeluuprossa näyttää tasan 50%. Tekemistä riittää aivan helvetisti. Tästä pelistä tulee hyvälle mielelle.

- Vuoden paras wanha peli

Pelailin Tombi! 2:sen läpi pitkästä aikaa ja oli edelleen erittäin nautittava kokemus. Värikkäät ja rujot polygonigraffat miellyttävät silmää ja musat ovat hyvät. Pelissä eteneminen on palkitsevaa ja pelaaminen on Metroidimaista, vanhoille alueille palaa mielellään uusin kyvyin varustettuna. Jatkuvasti saa aikaiseksi jotain uutta.

- Vuoden pettymys

Enpä tiedä tähän oikein mitään. Ostan pelejä aika harkitusti ja harvemmin tulee petyttyä.

- Vuoden yllättäjä

DoDonPachi Saidaioujou oli yhtäkkiä yksi CAVEn parhaista peleistä ja paluu sarjan juurille. Simppeliä, syvää ja loputtoman haastavaa tykitystä.

- Vuoden nintendopeli

Animal Crossing New Leaf addiktoi todella kovasti. Peli on rentouttavaa näpertämistä hauskassa maailmassa. Koen omantunnon tuskia, kun en ole vieraillut kaupungissa kuukausiin.

- Vuoden pleikkaripeli

En omista uudempia PS-tuotteita.

- Vuoden boxipeli

Jos tässä haetaan yksinoikeuspelejä niin varmaan toi DDP SDOJ.


- Vuoden kannettava peli

Animal Crossingille tämä menee. Ajatonta hupia.

- Ensi vuoden odotetuin peli

Dark Souls II. Kaiken lukemani perusteella vaikuttaa, että tekijätiimillä on homma edelleen hanskassa ja pitäisi olla tiukka peli tulossa. Tekijät ymmärtävät miksi sarjan edellisiä pelejä pidetään niin arvossa ja pitävät huolen, että samat asiat hoidetaan huolella jatko-osassa. Tärkeimpänä yksityiskohtainen maailma, joka aukeaa pelaajalle peliä tarkasti tutkimalla ja palasia yhdistelemällä ja palkitseva vaikeustaso.
144  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 18.12.2013 13:48
Aloin katselemaan Seinfeldiä alusta, nyt on kakkoskausi menossa. Tämähän on parasta parhautta. Sarjan leppoisa tunnelma vie arjen stresseistä pois ja tullut naurettua läpille eniten mitä millekään muulle sarjalle ikinä. Myös hahmot ovat aivan loistavia. Aika helvetin jepa, että vielä on katsomatta suurin osa koko sarjasta.
145  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Tulevia elokuvia : 13.12.2013 02:26
Täytyypä katsoa kohtaukset mulkku kovana ja kysyä sitten tämän tyyppisen genren asiantuntija-kaveriltani mielipidettä oliko aidon oloista...

Korjattu.
146  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? : 10.12.2013 17:53
EDIT: Joo, ei enää voinut mitään, kävin juuri Gamestopista ennakkotilaamassa Collector's Deluxe Editionin. Varmaan ensiviikolla pitäisi saada tämä hyppysiin.

Paljonko kustansi Gamestopissa?

Tänäänhän tämä kolahti luukusta:



Ekan tunnin perusteella aivan uskomattoman hieno peli. Tuntuu oikeastaan ihan FF IX:ltä päivitettynä nykypäivään. Eka kaupunki oli todella upea käsin piirrrettyine taustoineen ja yöllä tunnelma oli hieno kun valot kajastavat ikkunoista. Aivan kuin olisi yhtäkkiä taas Squaren kulta-ajoissa ja saisi uuden klassikon pelattavaksi. Tästä tämä lähtee.
147  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Näytä pelikokoelmasi! : 10.12.2013 17:36
Ihan kova kokoelma Omenarosvolla! PS1-osastoltakin löytyy monta peliä, jotka pitäisi vielä lisäillä omaan kokoelmaan.
148  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Onnellisuus-ketju! : 05.12.2013 19:00
Nyt kun marraskuu on ohi alkaa olemaan fiiliskin taas rutkasti parempi.

Käytiin eilen tsekkaamassa mimmin kanssa Stadin jouluvalot ja Stockan jouluikkuna, oli kyllä hienon näköistä kaupungissa.

Uusi duuni analyytikkona pankissa on lähtenyt hektisen alun jälkeen rullaamaan hyvin ja tiimi on aivan törkeän jees, myös yksi hyvistä kavereistani valittiin tiimiin, nyt on duuni mielekästä pitkään aikaan.

Saatiin myös tyttöystävän kanssa kuulla, että saadaan matka jenkkeihin ensi vuodelle, joten taas on huolella venailtavaa ja suunniteltavaa.

Bändin kanssa laitetaan ensimmäinen julkaisu ulos näillä näppäimillä ja materiaalia äänitettäväksi olisi vaikka millä mitalla.

Myös dipan kanssa olen edistynyt hyvin ja aihe on mielekäs, tässähän uskaltaa toivoa jo valmistumista ensi vuodelle.
149  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? : 05.12.2013 14:31
On muuten pikkasen mielekkääksi tehty tuo grindaaminen tässä pelissä. Taistelut menevät hujauksessa, kun laittaa tuon 4x vauhdin päälle ja laittaa autobattlen rullaamaan, jolloin peli toistaa viimeisimmän hyökkäyksen. Hoituu nuo questit aika törkeen sutjakkaasti.
150  Yleinen / Pelikeskustelu / Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? : 04.12.2013 20:38


Joo elikkäs pitäähän tälläkin olla oma topikkinsa. Nintendon kuvaus:

"Bravely Default on klassinen roolipeli nykyajan ominaisuuksilla varustettuna! Kaikille, jotka pitivät Squaren 90-luvun roolipeleistä."

Keräilläänpäs tänne tunnelmia ja kokemuksia pelistä. Itsellä on Verkkokaupasta ennakkotilaus sisällä, mutta eivät ole ainakaan vielä laittaneet tulemaan. Varmaan saapuu ensi viikon alussa. Itselle tämä peli on yksi tämän vuoden kovimmista julkaisuista ja olen toivonut jo japsijulkkarista lähtien, että tämä julkaistaisiin Euroopassa. Nyt alkaa onneksi venailut olemaan lopussa.

Ketkäs tämän olikaan hommaamassa? Onko kukaan rohjennut lähteä tilaamaan tuota hinnaltaan messevää Deluxe Editionia?
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 44
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines