Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 44
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bloodborne : 05.02.2016 20:12
Tuli läpäistyä tuo DLC hetki sitten. Mahtava lisäri kaikenkaikkiaan. Viimeinen alue oli ehkä hieman out of the place tai en ainakaan ymmärtänyt mikä mesta se oikein on, muut alueet tuntuivat loogisimmilta. Viimeinen pääkki kaatui yllättäen ekalla yrittämällä, olin kyllä toisaalta aika korkeilla leveleillä. Nyt voisi viimein alotella sen NG+. Aivan mieletön peli kyllä, helposti genin paras. Tuo GOTY- versio varsinkin nousee itsellä kaikkien aikojen parhaimpien pelien listoille. Uskomaton paketti.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Fallout 4 : 12.01.2016 17:38
Itse jaksoin tätä noin 5h, kunnes alkoi riittämään. Yhdyn kyllä ylläoleviin puutteisiin. Dialogi varsinkin oli aivan karmeata ja ei sitä pystynyt seuraamaan kun sitä toimittivat paskasti animoidut karismattomat hahmot. Maailma tuntui olevan kierrätystä edellisistä peleistä. Talon rakentelu oli turhauttavaa ja työlästä, hauskuus kaukana. Jopa musat olivat kierrätetty edellisistä osista. Ihan selkeästi kyllä viime vuoden pahin pettymys.

Vaihdoin pelin sitten Divinity: OS:ään, joka onkin sitten aivan helvetin kova.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden pelit 2015 : 19.12.2015 12:21
Vuoden peli

Onhan se Bloodborne. Olen nyt tuota GOTY-versiota pelannut ja tuo lisärikin on täyttä parhautta. Jo eka bossi oli aivan helvetin eeppinen ja sen jälkeen tuleva alue Souls-sarjan parhaimmistoa. Aivan uskomaton tyylinäyte koko peli ja ei mikään muu peli pääse lähellekään tunnelmassa ja tyylikkyydessä. Aivan timanttia.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 07.12.2015 21:42
Tuli ostettua Final Fantasy VII storesta ja aloitettua samantien läpipeluu. Hassua, että vaikka hyllystä löytyy Fallout 4:sta, Witcheriä, GTA V:sta yms. niin silti kiinnostaa Fainali enemmän. Moneen kertaan tääkin on hakattu, mutta vielä näköjään jaksaa. Muistuu yksinkertaisemmat ajat mieleen.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 20.11.2015 08:27
Paras uutinen kyllä vähään aikaan. Toi ominaisuus on ollut itsellä odotuslistan kärjessä PS4:sen ostosta lähtien. Nyt kun saisi vielä sen PS1-emuloinnin niin alkaisi olemaan täydellinen meininki.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain : 02.09.2015 14:18
Pelasin eilen prologin ja alottelin hiemaan ekaa tehtävää. Kyllä tuo intro ainakin mulle maistui. Just hyvää rehellistä överiksi vedettyä Kojima-settiä. Tuntui meno tutulta välittömästi. Myös lisensoitujen musien käyttö on taivaallista, musavalinnat yllättivät ja noin laadukas soundtrack on peleissä harvinaista. Ehkä jossain GTA:ssa on ollut aikaisemmin vastaavaa tyylitajua.

Prologin jälkeen meininki muuttui radikaalisti. Ohjattavuus ja 60 fps on melkosta kermaa. Peli tarjoaa hienon leikkikentän ja mahdollisuuksia on rajattomasti. Tästä on hyvä jatkaa.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain : 28.08.2015 13:30
VPD:stä sai tilattua myös erikseen noita steelbook-kansia femmalla. Itse laitoin sellaisen tilaukseen ja ostan itse pelin jostain mahd. halvalla. Vielä pitäisi GZ pelailla läpi ennen kuin alotan Phantom Painin. Alottelin eilen ja vaikuttaa helvetin hyvältä. Yhtäkkiä aivan totaalisen hypettynyt PP:stä.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Witcher : 06.07.2015 16:48
Itelle tää maistuu edelleen ihan helvetin hyvin, lähtee itselle jopa paremmin kuin Bloodborne. Harvoin jaksan näitä open-world-pelejä ja esimerkiksi Skyrim, Dragons Dogma, DA:I ym. jäivät kaikki kesken kun ei vaan se maailma napannut. Tässä taas aivan eri meinkinki, diggailen tätä maailmaa aivan törkeästi. Questit ovat myös aivan eri tasolla, kuin DD:ssä tai DA:I:ssä. Musat myös helvetin hyvät ja peli näyttää upealta. Yli kuukauden päivät olen tätä pelaillut ja pelikellossa 30-40h ja kyllästymistä ei näy. En ole edes vielä nähnyt koko Skelligeä.

Varmaan yksi tekijä miksi peli maistuu edelleen on se, että olen pelaillut peliä aika lyhyissä pätkissä aina kun olen vain kerinnyt. Aikataulu on ollut tiukka ja hirveän pitkiä sessioita ei ole ollut mahdollista pelata niin ei ole tullut ähkyä.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2015 – virallinen ketju : 16.06.2015 22:46
Outoa, että kun muut pelifirmat ovat alkaneet kuunnella faniensa toiveita ja toteuttamaan näitä paljon haluttuja projekteja, Nintendo menee aivan päinvastaiseen suuntaan. Siis kuka vittu oikeasti haluaa jotain Metroid-jalkapallopeliä? Tai Animal Crossing-lautapeliä, jota ei edes voi pelata ilman Amiiboja.

Indie-kehittäjät tuottavat huomattavasti pienemmällä budjetilla esim. Axiom Vergen, joka on paras Metroid-peli pitkään aikaan. Kyllä Nintendo kykenisi tuollaisen tekemään, mutta ei. Firmalla ei jotenkin ole mitään hajua, mitä fanit oikeasti haluavat, ja tilanteessa, jossa lafkan konsoleita ostavat pitkälti Nintendouskolliset kuluttajat, ei heitä kyetä palvelemaan. Amiibojen jatkuvasti kasvava rooli on myös huolestuttavaa ja ei ainakaan meikäläistä kiinnosta pyöritellä pätkääkään noita muovifiguureja, jotta saisi kaiken sisällön käyttöön pelissä. Amiibot tuovat lafkalle fyrkkaa, mutta samalla kasvattavat kuilua sellaisten pelaajien suhteen, joita homma ei kiinnosta.

Olen aloittanut pelaamisen NESillä ja lafkan pelit ovat aina olleet lähellä sydäntä, mutta kiinnostus alkaa olemaan niin finaalissa kuin vain voi.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: E3 2015 – virallinen ketju : 16.06.2015 20:27
Platinumilta myös uusi Nier PS4:lle. Monta rautaa tulessa sitten vissiin.

Mitäs vittua  :o Eka Nier oli timanttinen peli.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2015 – virallinen ketju : 16.06.2015 19:35
Kiinnostaa vitusti kuulla miten joku tyyppi on kyhännyt lanka-Amiiboja.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2015 – virallinen ketju : 16.06.2015 19:33
Voi helvetti nyt on kunnon trollaus Nintendolta käynnissä  :lol: Jokainen peli suosittujen sarjojen jotain halpisminiversioita. Näitä kehitellään pikaisesti kun ei ole muuta näytettävää.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2015 – virallinen ketju : 16.06.2015 17:30
Nyt vasta pääsen märehtimään näitä E3:sia ja tsekkailemaan pressitilaisuuksia. Ei voi muuta sanoa kuin ei jumalauta mitä tykitystä Sonylta. Sanattomaksi vetää. Tää oli kuin suoraan jostain fanien märistä unista ja varmaan joku paras pressi ikinä. Itelle tuon trilogian kaikki pelit ovat tärkeitä ja ai saatana kun maistuu.

Tänään vielä Nipa ja SQENIX, mahdotonta tuosta tykittelystä on laittaa paremmaksi, mutta toivottavasti sielläkin pudotellaan pommeja.
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2015 – virallinen ketju : 15.06.2015 17:45
Mitäköhän helvettiä täällä tapahtuu  :lol: Tällä hetkellä huhutaan, että The Last Guardian, Final Fantasy VII Remake ja Shenmue 3 näytettäisiin messuilla.
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Witcher : 09.06.2015 16:16
Onhan tämä peli parasta pitkään aikaan. Vaikea tätä on verrata esim. Bloodborneen, kun ovat niin erilaisia pelejä ja pelit tarjoavat niin erityyppisen seikkailun. Witcherissä uskomattoman kokoisen maailma tutkiminen on mahtavaa ja mestoja jaksaa koluta, kun kaikkialla on niin mielenkiintoisia paikkoja. Tappelusysteemi tuntui aluksi jäykältä ja munattomalta, mutta nyt kun on enemmän skillejä käytössä ja siihen on tottunut niin kyllä sekin on hemmetin jepa.

Peli myös välttää hienosti tuon Zoukan kommentin mukaisen rotantappoquestien viljelemisen ja tässä pelissä nimenomaan nuo questit on tehty helvetin hyvin. Jotkut sidequestit ovat mielenkiintoisempaa kamaa kuin muissa samankaltaisissa peleissä olevat tärkeät juoniquestit. Tekemisellä on lähes poikkeuksetta jokin tarkoitus ja stoorien purkautuminen on tehty loistavasti.

24h takana ja olen raapaissut vasta pintaa, mutta nyt jo 5/5.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 06.06.2015 10:47
Löin PS TV:n tulille. Tein jenkkiaccountin ja latailin ensimmäiseksi FF Tacticsin ja Chrono Crossin. Aukesi ihan uusi maailma kun pääsee pelaamaan noita jenkkieksklusiivisia PS1-pelejä halvalla. Seuraavaksi pitää hommailla mm. Wild Arms 2, Legend of Mana, Xenogears, Shadow Tower, Zanac x Zanac, Persona 2 ym.

17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: The Witcher : 05.06.2015 23:12
Pelaatko PC:llä? Konsoleille tuon uuden patchin piti vissiin tulla vasta ensi viikolla.

Itse olen lvl 23. Pelikellosta ei mitään hajua, kun kone on rest modessa ja se sotkee kellon. Tajusin, että pääsin vasta nyt Act 2:een, kun tunteja takana varmaan 40-50 tai enemmänkin.

Pleikalla pelailen. 1.04 patchi oli tullut tänään.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Witcher : 05.06.2015 20:59
Pelikello näyttää, että olisi 24h mittarissa. Edelleen maistuu helvetin hyvin ja kokoajan oikeastaan paremmin. Vieläkin tuntuu, että olen lähinnä raapaissut vain pintaa ja pelin massiivisista alueista kahdessa en ole edes vielä käynyt. Hahmo on nyt level 8 ja peli muuttuu sitä hauskemmaksi, mitä enemmän hahmo kehittyy.

Peliin tuli tänään uusi patchi, joka korjailee pahimpia bugeja ja framerate ongelmia. Peli pyörii mielestäni patchin jälkeen huomattavasti sulavammin ja näyttää aivan mielettömän upealta. Toki ajoittaisia freiminotkahduksia tulee edelleen esim. sateella.

Aivan helvetin jees peli ja taistelee kyllä Bloodbornen kanssa GOTY-pelin tittelistä.
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Witcher : 25.05.2015 17:39
Onhan tämä ihan järkyttävän kova peli. Mittarissa on nyt 8 tuntia ja tuntuu, etten ole kuin raapaissut pikkaisen pintaa. Introalueellakin on vaikka kuinka paljon tutkittavia kohteita jäljellä. Tämän maailman tutkiminen on juuri sitä, mitä open world-peliltä haluan ja mitä esim. DA:I tai Skyrim ei onnistunut tarjoamaan minulle. Jokainen mesta on yksityiskohtainen ja jokaiseen mestaan tuntuu liittyvän tarinoita ja taustaa. Paikat ovat tunnelmallisia ja herättävät mielenkiinnon. Peli on paikoittain myös naurettavan upea, hienoja maisemia tulee jatkuvasti vastaan. Myös tunnelmalliset musat sykähdyttävät. Toivottavasti saavat hiottua teknisiä ongelmia tulevilla patcheilla, jos näin käy on GOTY-pelin taisto hemmetin tiukka.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Witcher : 22.05.2015 11:09
Itse kukistin sen griffinin juuri. Maistuu kyllä helvetin hyvin ja maailma on upea. Pelissä on äärettömän paljon tutkittavaa ja mestoja koluttavana. Jo pelkkä aloitusalue on hemmetin iso ja ilmeisesti tulevat alueet ovat vain entistä isompia.

Itsellä on ollut teknisiä ongelmia paljonkin. Heti ekalla kerralla törmäsin loading-bugiin, jossa peli ei etene ekasta lataustscreenistä. Oli hienoa katsella sitä aloitusvideota kerta toisensa jälkeen (joku 10 min) ja todeta aina vain, että en pääse peliin. Ongelma ratkesi uudelleen installoimalla. Jossain vaiheessa koko pelin maailman tekstuurit bugasivat ja oli pakko sulkea peli kokonaan. Myös pientä nykimistä ym. on jatkuvasti.

On muuten kerrankin hyvä tuo pelin pakkaus, mukana on hieno kartta, koko soundtrack CD:llä, tarroja ym. Näkee, että kehittäjät ovat panostaneet kunnolla.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 18.05.2015 20:55
Jos homma on sama mitä vitan kanssa niin jos haluaa käyttää sekä euroopan, että jenkkilän tiliä niin molemmat vaatii oman muistikortin ja aina kun tiliä haluaa vaihtaa niin täysi tehdasreset ja kaikki asetukset uudestaan kohdilleen.

Ajattelin, että teen vain tuon jenkkitilin, en tiedä tarvitsenko Euroopan tiliä edes mihinkään.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 18.05.2015 20:51

Tulipa laitettua tällainen tilaukseen, kun on niin halpa. Saapahan ainakin PSOne klassikot ladattua niin ei tarvitse pyöritellä noita discejä ja pelätä, että vanha pleikkari paskoo ne. Onkohan tähän kuinka helppo tehdä jenkki-accountti niin saisi noita Euroopassa julkaisemattomia klassikoita pyörimään myös. Mm. Chrono Cross, Final Fantasy Tactics ja Wild Arms 2 kiinnostaisi.
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 16.05.2015 23:44
Joo tuo Star Ocean 4 vaikuttaa aivan hirveältä kuralta, sitä ei edes tee mieli testata. PS4:lle on tulossa Star Ocean 5 jostain kumman syystä, eihän sarja ole ollut vuosiin edes kovin suosittu. Olisihan se mukava yllättyä, jos sieltä tulisi kova JRPG, mutta tuntuu olevan nuo japanilaiset kehittäjät aivan kujalla nykyään, joten odotukset eivät ole kovin korkealla.
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 16.05.2015 22:53
Elikkä Star Ocean: The Second Storya olen nyt porannut aika huolella. Pelikellossa 17h ja tällä hetkellä tokalla discillä menossa. Enpä ole aikaisemmin syventynyt tähän peliin mitenkään älyttömästi, mutta nyt olen rävähtänyt peliin aika huolella. Pelin skillisysteemi on naurettavan syvä ja monimutkainen. Pelissä on mahdollista luoda craftaamalla hemmetin ylivoimaisia aseita, mutta tuo, miten nostat niiden luomisen mahdollisuutta, lähtee aivan näpeistä. Pelissä on myös addiktoiva pickpocketing-systeemi, jolla pystyt varastamaan jokaiselta vastaan tulevalta NPC:ltä tavaraa. Pelkästään tuon pickpocketing-skillin kunnollinen oppiminen vaati kunnon valikkosäätöä. Pelissä pitää myös varautua kunnon valikkogrindailuun, mikäli haluaa onnistua parhaiden kamojen kanssa. Turhauttavaa, mutta niin addiktoivaa.

Peli on aikansa tuote. Hämmästyttävää miten paljon tämä muistuttaa Squaren pelejä samalta ajanjaksolta, vaikka lafkat ovat aivan eri. Maailmankarttakin on hyvin samanlainen kuin esim. FF VII:ssä ja esirendatut taustat ovat samaa kaliiberia. Pelissä on myös Gold Sauceria muistuttava hupikaupunki. Kyllä tämä peli menee PS1:sen ropejen kärkikastiin helposti ja ei paljon jää esim. Final Fantasyille. Tämähän oli mielestäni näiden JRPG:iden kulta-aikaa.

25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Witcher : 16.05.2015 19:04
En ole aikasempia pelejä testannut, mutta jostain syystä alkaa olemaan aika kova hype tämän kanssa. Tykkään kyllä kovasti näistä open world-ropeista, kunhan niiden maailmassa on mielenkiintoista ja merkityksellistä puuhasteltavaa. Esimerkiksi DA:I oli täynnä tyhjänpäiväisiä questejä ja en jaksanut peliä pari tuntia enempää. Witcher 3:sen maailma näyttää mielettömän hienolta ja arvostelujen perusteella questit ovat laadukkaita. Menee hankintaan heti tiistaina.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.05.2015 08:06
Igarashi kickstarttaa uuden Metroidvanian: https://www.kickstarter.com/projects/iga/bloodstained-ritual-of-the-night Mukana Yamnen musat ja David Hayter. Helvetin jees nähdä vielä tämän ukon tuotoksia.

Peli keräsi todella nopeasti yli miljoona dollaria. On se helvetin kummallista, että nämä isot lafkat eivät pysty rahoittamaan näitä pelejä, joita fanit haluavat. Näiden tekeminen ei olisi mitenkään älyttömän kallista ja kysyntää on selvästi aivan helvetisti. Esimerkkeinä vaikka juuri tämä projekti, Banjon jatko-osa, Inafunen MN9 jne. Sen sijaan keskitytään niihin saatanan tylsiin ison budjetin peleihin, jotka vievät lopulta lafkat vararikkoon. Hyvä, että näitä tulee ja rahoitukset menevät heittämällä läpi, ehkä se viesti joskus kantautuu isommille pelifirmoille, että ei niiden pelien aina tarvi olla niitä mega-AAA väännöksiä.
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 05.05.2015 23:03
Lähinnä otin nimen takia tuon pakettiin mukaan, enkä maksettuani tiennyt edes että kumpi Ps1:n Contra oli kyseessä, koska kyljessä tosiaan lukee pelkkä "Contra". Lasit tosiaan on mukana, ja myös epämääräisesti muotoiltu siivu ruskeaa pahvia? Onkohan joku aikaisemman omistajan lisäämä viritys (jonka funktiota en vain käsitä), vai ihan alkuperäisestikin mukana roikkunut ratkaisu?

Euroopassa julkaistiin ainoastaan tuo ensimmäinen PS1-Contra, toinen oli jenkkieksklu. Taitaa olla edellisen omistajan lisäämä viritys tuo pahvihommeli. Hyvä löytö anyway!
28  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ilmoituksia, bugeja ja parannusehdotuksia : 05.05.2015 18:19
En tiedä muista, mutta mulla ei ole vähään aikaan toiminut tuo viestien esikatselu. Sivu jää aina vain latailemaan sitä, eikä esikatselua ikinä luoda.
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 05.05.2015 18:18
Hienot ostokset Riffellä. Tuo Contra varsinkin on todella harvinainen nykyään. Tuliko mukana myös 3D-lasit?  8) Saga Frontier 2 on myös huppuhieno 2D rope!

30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 27.04.2015 20:09
Miten noinkin kova lafka on voinut kusta kaiken niin totaalisesti. Konami oli aikoinaan melkeinpä kovin lafka ikinä ja IP:eitä oli vaikka muille jakaa. MGS vitosen jälkeen tämä pulju on täysin kuollut.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 44
Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines