Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 177
61  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 30.10.2020 18:15
Onneksi ei ole kiire, niin pitääpä vartoilla ensi vuotta. Idea oli joka tapuksessa ostaa uusi töllö ja vahvistin vasta siinä keväällä.
62  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 30.10.2020 10:37
Kohta pitää päivittää kotiteatterin vahvistin, kun vanha Onkyo ei tue 4K:ta, HDR:ää eikä mitään näitä uusia hienouksia.

Onko näissä nyt jotain sudenkuoppia, mitä pitää varoa ettei osta vääränlaista?

Onko esim. tässä kaikki tarvittavat ominaisuudet nykyisyyden ja lähitulevaisuuden kannalta? https://www.verkkokauppa.com/fi/product/47580/kgnkb/Sony-STR-DH590-5-2-kanavainen-AV-viritinvahvistin?list=OZCYkRhL3ajhlnVk5ESst5Hsm95ACXnN6XHJhYuw2hLeMWF
63  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 29.10.2020 15:50
64  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 19.10.2020 09:44
Itsellä on useampi suoratoistopalvelu kommunistisella mallilla, eli jaetaan kaveriporukalla / perheen kesken tunnukset jolloin edes 4k Netflix 14e hinnalla ei juuri tunnu missään muualla kuin omassa perseessä paskana kuvanlaatuna.

Meillä sama Netflixin kanssa. Kallein vaihtoehdoista jaettu neljään pekkaan ja kun kaikilla on oma profiili, niin ei tuota edes huomaa.

Ennen aina Netflix välillä katkaistiin ja otettiin taas käyttöön, mutta nyt on ollut varmaan kaksi vuotta koko ajan putkeen. Kyllä sieltä sen verran katsottavaa koko ajan löytyy ja tuoreina vanhempina tässä nyt ei muutenkaan voi käyttää tuntitolkulla päivässä telkkarin edessä.


Disney+ on nyt ollut testissä, lähinnä Timon & Pumban takia, mutta myös NatGeon dokkareita on tullut vahdattua. Kai siinäkin "kommunismi" toimisi, kun ilmeisesti profiileita voi luoda useita..
65  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 09.10.2020 22:17
Jes, Ghost of Tsushiman save vahvistettu siirtyvän PS5:lle suoraan ja peli hyödyntää Boost Modea (mm. 60fps). Ei ole enää kiire pelata tuota läpi ennen PS5:n julkaisua.
66  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 09.10.2020 21:07
PS5:lla toimimattomien PS4-pelien pitkä lista:

Spoileri (osoita katsoaksesi)



https://www.resetera.com/threads/backward-compatibility-playstation%C2%AE4-games-playable-on-playstation%C2%AE5.303263/
67  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 07.10.2020 15:43


Edit:
Tuuletin ja heatsink näyttävät vievät puolet lootan tilavuudesta.

Ja valkoiset kuoret irtoavat sen verran helposti, että varmaan custom kuoria tulee tarjolle, jos haluaisi vaikka mustan värisen koneen.
68  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 06.10.2020 13:38
Fortnitehän ei taida muuten tarvita PS+, kun on F2P?

Oli sitten harvinaisen huono esimerkki
69  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 06.10.2020 12:07

Ja voin kuvitella miten käy jos(KUN) joku ostaa konsolin ja pelin julkaisussa ja sitten kun laittaa täpinöissään pelin koneeseen, saa ilmoituksen että vaatii plus jäsenyyden ja 8,95€/kk tai 48€ vuodessa päälle. Juuri kun on maksanut konsolista ja pelistä 600€ joutuu maksamaan vielä että pääsee pelaamaan. Tosi jees.

No joo, mutta näinhän se on ollut jo viistoista vuotta.

Me pelataan ilmeisesti eri laitteilla. En ainakaan muista että olisin tavannut kovin yleisesti pelejä joissa pitää olla kk -maksullinen jäsenyys että pääsee pelaamaan yksinpeliä lokaalisti.

On niitä joitain ollut.

Mutta siis lähinnä meinasin sitä, että varmasti monelle tulee vuosittain vieläkin yllätyksenä kun se oma pikku Jari-Maiju ei pääsekään pelaamaan pleikkarilla Fortnitea ilmaiseksi vaan pitää maksaa netistä. Ehkä huono esimerkki toisaalta, kun tämä on yksinpeli.

Godfallin tapaus on kyllä sinänsä mielenkiintoinen, että mihin tuo muka perustuu. Toimiihan Souls-pelitkin ilman maksujäsenyyttä.
70  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 06.10.2020 10:38
Parin pätkän perusteella Godfall nyt näytti niin tusinatavaralta kuin voi olla.

Isoin kysymysmerkki itselle tässä tilanteessa PS5:n suhteen on se, että toimiiko PS4-pelien savet PS5:lla. Ilmeisesti tämä on pelistä riippuvaista, mutta en ole vielä kuullut yhdestäkään pelistä jossa savet toimisivat ristiin. Lähinnä, että pitääkö tässä pelata Ghost of Tsushima nyt äkkiä läpi ennen PS5:n julkkaria vai voiko sitä jatkaa sitten vitosella..  :rollaus:

Toki yleisesti taaksenpäinyhteensopivuuden suhteen tilanne on aika epäselvä.

Previkoiden perusteella kone on sentään todella hiljainen, kuten suuresta koosta voisi päätelläkin.


Mutta noin niinkuin muuten, sen jälkeen kun Jim Ryan astui puikkoihin Sonyllä, on menty vähän alamäkeen asioissa.




Ja voin kuvitella miten käy jos(KUN) joku ostaa konsolin ja pelin julkaisussa ja sitten kun laittaa täpinöissään pelin koneeseen, saa ilmoituksen että vaatii plus jäsenyyden ja 8,95€/kk tai 48€ vuodessa päälle. Juuri kun on maksanut konsolista ja pelistä 600€ joutuu maksamaan vielä että pääsee pelaamaan. Tosi jees.

No joo, mutta näinhän se on ollut jo viistoista vuotta.
71  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 28.09.2020 22:02
Aika hiljaasta on kyllä tietorintamalla. PS5:sta on vaikka mitä tietoja vielä auki ja MS:kään ei ole näyttänyt vielä yhtään oikeaa next gen -peliä pyörimäss uudella boxilla. Markkinointi selvästi keskittynyt enemmän BC-puoleen.
72  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 28.09.2020 19:06
Demons Souls pyörii 30fps 4k:na. Ei sinällään yllätä julkaisupeliksi ja heikommalla konsolilla.

1440p sentään käytännössä lukittu 60fps.
73  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 24.09.2020 14:30
Joo vähän heikkoa on löytää kunnon syitä ostaa julkaisussa, varsinkin kun peliaika on niin kortilla.

Pleikallekin taitaa tulla julkaisussa yksi kiinnostava peli, lisää toki tulee suht piankin. Mutta alkuun tulee varmaan enimmäkseen pelattua kesken olevia PS4-pelejä, jotka toivottavasti sitten kanssa toimivat.

Mutta onhan siinä nyt oma fiiliksensä ostaa kone julkaisussa ja ei nää generaatiot niin usein vaihdu. Eikä ole tällä iällä enää rahasta kiinni.

Lite-versiota en jaksaisi jäädä venailemaan, kun siihen menee kuitenkin varmaan 2-3 vuotta ainakin. Vaikka onhan tuo kone helvetin ruma.


Edit:
Niin ja tietysti menin hankkimaan Predatorista 4K BD -version, kun on viimeinkin oikeasti hyvin tehty HD-transferi ko. filmistä. Aiempi BD-julkaisuhan oli ihan juosten kustu. Ei mulla ole 4K-töllöäkään, mutta katotaan sitten vaan fullhoodeenä.


Edit2:
Cyberpunkhan julkaistaan vissiin PS5:n julkaisupäivänä, eli varmaan sillä aloitellaan  8)
74  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 24.09.2020 10:34
Työkaveri ennakkotilasi huhtikuussa PS5:n verkkiksestä ja sai eilen viestin "Julkaisupäivän toimituserä on nyt vahvistettu, eikä sinulle valitettavasti riitä konsolia ensimmäisestä erästä". Eli verkkiksestä ei ainakaan saa kukaan konsolia julkaisussa joka on tehnyt ennakkotilauksen syksyllä. Tiedä sitten onko Gigantilla enemmän jaettavaa.

Noin käy kun tekee tilauksen 2kk ennakkotilauksien alkamisesta. Mutta joo, tässä vaiheessa jos tekee ennakkotilausta ko. puljusta niin on puoli vuotta myöhässä.

Itselle tuli sama viesti, mutta meikälle konetta onneksi riittää.
75  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 22.09.2020 11:41
Mulla on ollut PS5 ennakkotilattuna helmikuusta asti, sillä oli tarkoitus mennä kun pääasiassa Sonyn yksinoikeuspelit miellyttävät enemmän vs. Microsoftin.

Saapi nähdä että pitääkö tässä genissä ostaa molemmat koneet lopulta, riippuu nyt vähän miten MS hoitaa nuo ZeniMaxin pelit jatkossa. Oletan että tulevat vain Xboxille.

Hieman kyllä vituttaa, MS tämä diili, koska tietää vain itselle todennäköisesti kuluja. ZeniMaxin loossissakin on vaan aika monta firmaa, joiden pelejä olen tykännyt pelata.

Ja toivon todella, ettei esim. CD Projektia osta kukaan. Parempi jos pysyvät itsenäisenä, enkä pysty näkemään mitä hyötyä pelaajille olisi esim. siitä jos MS ostaisi ko. puljun. Firman arvo taitaa olla 8 miljardia euroa ja Sonylla ei ainakaan ole tuollaista määrää käteistä. MS:kään tuskin on upottamassa heti toista mokomaan yhden studion ostoon.
76  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 22.09.2020 08:38
CD Projektin arvo taitaa olla enemmän kuin koko ZeniMaxin viime tiedon mukaan.
77  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 29: The Third Place : 19.09.2020 22:12
Joko siellä on homosteltu?
78  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 29: The Third Place : 19.09.2020 11:55
Siis mitä ihmeen orpoilua täällä nyt taas.

Se on aivan sama vaikka jollain kakaralla on vähän flunssaa. Saadaan odotella seuraavat 10 vuotta sitä hetkeä, ettei jollain olisi. Muuttoja, muksulla hikka ja nuha, mummolla polvessa vettä ja veljellä kyttyräselkä. Näitä tekosyitä lukiessa alkaa voimaan pahoin. Todennäköisuus siihen että kenelläkään on yhtään mitään, on pienempi kuin että Heinz ostaisi jonkun konsolin ja uuden TV:n. Ja mitä väliä vaikka olisikin. Parempi vaan, että kuollaan kaikki, kun tällaisten tekosyiden varjolla yritetään jättää väliin.

Itsellä oli tulossa vieraita ja kavereita käymään yms. orgiaa tiedossa, mutta peruutin kaikki miitin takia. Sitten tyypit ei sieltä lähikulman takaa saa perseitään raahatuttua paikalle. Säälittävää.

 :lol:
79  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 29: The Third Place : 19.09.2020 02:02
Eikun sut tullaan hakemaan Espoon Keskuksesta! Tunnistat meidät kyltistä jossa lukee KABANOSSI.

...ja toisessa kyltissä lukee ”miitti”  :lol:
80  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 17.09.2020 14:56
Itse skippasin koko nykyisen sukupolven ja ajattelin että hankin sitten seuraavasta konsolin mutta enpäs tiedä. Melkein kiinnostaisi kunnollinen pc enemmän.

On kyllä käynyt mielessä hankkia Ps4 vaikka käytettynä ja kuroa vuosikymmenen tauko kiinni.

Mä voin myydä sulle marraskuussa tuon kesäkuussa ostetun Pron  8)
81  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 17.09.2020 12:58
No joo julkaisutarjonta on kyllä harvinaisen heikkoa. Kai sen Demon's Soulsin voi poistaa, mutta muuten ei hirveää innostusta aiheuta. Toisaalta tuleehan PS4-peleihin jtn parannuksia, niin kaipa se on jotain  8)
82  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 17.09.2020 09:11
En jaksa selata koko ketjua läpi, niin sanokaas nyt mikä on tällä hetkellä ns. paras peli-/leffatelkkari jos kriteereinä on 4K ja varmaan se HDR samalla. Kokoa 55" minimissään. Hinta saisi olla 1000-1500€. Kannattaako ostaa OLED?

En ole seurannut kehitystä ollenkaan, niin olen ihan pihalla.
83  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 17.09.2020 08:08
Pelien hinnat kyllä pomppas kivasti. Uusi suositushinta Euroopassa 80€, eli kymppi lisää. Ja jenkit ulisee 70$ hinnoistaan  :lol: 80€ = 94$..

Noh eipä edelleenkään tarvitse ostaa kuin harvat ja valitut pelit julkaisussa.


Edit:

Verkkiksessä levyasemallinen versio 529€, digiversio 429€
84  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 29: The Third Place : 16.09.2020 19:31
Meikäläisellä on ollut flunssaa koko viikon. Nyt alkaa olla takapäin jo, eikä normaalisti pienet nokan valumiset kiinnostaisi, mutta kun jengi paskantaa housuihin jo pikkuaivasteluista, joudun varmaan sitten jäämään kotiin jos ei lauantaihin mennessä ole oireet loppuneet.

Mee testiin
85  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 29: The Third Place : 16.09.2020 13:17
Nooh mulla oli toiveena että tilanne ei ”lähde käsistä”, mutta omaan makuun koronatilanne ei ole nyt tarpeeksi hyvä että riskeeraisin.
86  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 29: The Third Place : 15.09.2020 12:04
Osasyynä toki vaikuttaa toi 3kk ikäinen mukulakin. Toki vapaapäivä kelpaisi, mutta en tiedä viitsinkö jättää vaimoa kotiin koko päiväksi toukan kanssa. TK:n ohjeitakaan ei viitti soveltaa  8)

Olen kerran kokeillut olla koko päivän maski päässä, kun piti toimistolla käydä, ja se on aika hanurista ainakin mulla.
87  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 29: The Third Place : 15.09.2020 08:59
Joo itsekin kuulun umpihomoon riskiryhmään lähipiiriläisen lisäksi, niin homoillaan sitten toiste  :/
88  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 29: The Third Place : 02.08.2020 15:12
Tullaan jos korona sallii
89  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 23.07.2020 09:42
Ghost of Tsushimaa on nyt pelattu pari tuntia ja tykkään kyllä kaikin puolin. Johan tässä on feodaaliajalle sijoittuvaa samurai-/ninjapeliä odotettukin jostain Tenchu 2:sta lähtien eli vain 20 vuotta :rollaus:
90  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 23.07.2020 09:23
Eiköhän tässä koko paketissa ole pohjimmiltaan kyse siitä, että A) Saksa/Ranska haluaa pelastaa pankkiensa rahat ja B) integraatiota halutaan syventää yhteisellä "velkahelvetillä" jolloin kukaan maa ei enää voi erota EU:sta Iso-Britannian tavoin. Montakohan näitä "kertaluontoisia" pelastuspaketteja on nyt ollut viimeisen 20v aikana?

Tämä on ihan selvää jatkoa liittovaltiokehityksellä (joka EU toki on jo).

Kaikki puheet siitä, että kuinka Suomi nyt saa rahaa on kyllä niin typeriä, että naurattaisi ellei itkettäisi.

Ja on se vaan kiva maksaa jatkossa aina vaan korkeampia veroja sen takia, että rikkaampien maiden ei tarvitse korjata talousongelmiaan tai korottaa verojaan (jotka ovat jo nyt paljon suomen vastaavia edullisempia).


Oman hallituksen touhussa kaikkein härskeintä lienee kuitenkin perustuslakivaliokunnan yli käveleminen. Valiokuntahan linjasi, että Suomi ei voi perustuslain puitteissa liittyä elvytyspakettiin tällaisessa muodossa. Mutta siitäkös Marin ja kumppanit vähät välittää. Tähän maahan tarvittaisiin se perustuslakituomioistuin, niin loppuisi tällainen perseily.

Näyttää kyllä hallitus vähän astuneen miinaan tässä, sen verran vihaisia kommentteja on esim. Twitter täynnä ja en usko että kovin moni "tavallinen tallaajakaan" on tämän kannalla. Kiinnostavaa nähdä seuraavat gallupit..


Hyvä kirjoitus: https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tmalinen/eun-rahastosta-on-jarjestettava-kansanaanestys/



Muuten olen sitä mieltä, että koko nykyinen EU ja euro pitäisi purkaa ja palata kauppaliittoon, joka se vielä oli silloin kun siihen liityttiin. Nykyinen systeemi ei toimi ja ongelmat ovat paljon suuremmat kuin hyödyt.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 177
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines